Natti bloggish <3

Ska nog gå och lägga mig nu, är trött och det behövs ju sovas. Nu när man har lång helg ska man ju sova ut, men det gör inte jag. Får se om jag inte kan sova, då lägger jag mig och gör inställda åt er :) Önskemål på vad som ska komma i ett inlägg här på bloggen snart?

Hemma från elden

Nu har vi kommit hem från brasan, nu sitter jag och Mami framför TV:n och kollar på inspelning av en stark resa med Morgan och Ola-Conny. Vi fettar oss med godis och läsk, men vi gick ju 1h 15 min innan vi kom in så vi kan unna oss lite gottis ibland.
Det är de vi kommer göra reten av kvällen, sen går vi och lägger oss. I morgon ska jag ju upp tidigt och jobba i stallet på tävlingarna. Sen efter tävlingarna har jag ju lille söta Promise att aköta och så ska jag ju hjälpa till med Gordon.

På väg hem

Nu har vi kollat klart på brasan och är på väg hem igen. Uppdaterar snart, när jag är hemma

Brasa up next

Ska gå och kolla på brasan nu, hörs senare
- Suddig bild, jag vet :( Men den duger, right? ;)


Mat och brasa

Snart ska vi käka sen går vi och kollar på brasan, får se om man träffar någon man känner där. Vi ska käka rester från igår, alltså wok.


Shopping + videoblogg

Fail i slutet menmen

Hemma från stan

Ska snart göra en shoppingvideo + videblogg i den ofc :) Håll ut ett liitet tag till

Lunchar med Mami

Ska ner och luncha med Mami på stan. Då blire även shopping :) Hörs när jag e hemmaigen kanske runt 14...

Ridning Promise 28/4

När vi red fram kändes och lugn och fin. Galoppen vart hon lite springig men det gick ändå bra. Sen skulle vi rida i förvänd galopp någon rolig övning. Det gick faktiskt väldigt bra, hon förstod vad hon skulle göra så jag är super nöjd. Det var ungefär det vi gjorde, vi red övningen rullande först. Men för att alla skulle få till det så fick vi ta det en och en, det var då det gick bra. Är väldigt nöjd med ridpasset, för hon var lugn och hon var uppmärksam på mig.

God morgon sötisar

Har precis käkat frukost, nu ligger jag i soffan och kollar på Ice Age 3. Grymt rolig film :) Sen ska jag nog städa lite i mitt rum. Kanske sticker ner på stan sen en snabbis, beror lite på. Isf ska jag köpa ett riktigt snyggt linne från New Yorker, sen ska jag kolla efter ett par jeansshorts. Sen slinker nog en ansiktsmask eller två ner. VIsar vad jag köper om det blir något.
Myser galet här hemma nu, sen ledigt i morgon också = nice. Fast då ska jag upp tidigt och åka iväg till stallet.


Gremlings

Har precis kollat på en film som gick på TCM, den hette Gremlings. Den var väldigt rolig :) Om ni inte har sett den borde ni göra det! Rekommenderas stort från min sida. 
Nu ska jag lägga mig och sova, hörs i morgon igen

Dinner & PA

Ska käka hamburgare med Mami, sen blire kolla sista avsnittet av PA. Kommer sakna att ha något att se vid den tiden på söndagar... Efter det kanske jag drar ut en sväng i trädgården, får se. Fortfarande grymt varmt ute jue.
I morgon drar jag och Mami till brasan och kollar lite. Det är den enda planen för i morgon, lär väll bli kolla nån film underförmiddagen. Kanske städa lite eller nåt sånt.

Hemma nu

Var och tittade när Linnea och hennes syrra hoppade, gick superbra för dem båda. När jag såg dem hoppa blev jag sjukt hoppsugen! Vill åka och hoppa nu, men Gordon är halt så kan inte hoppa han i morgon eller på tisdag. Så om han inte blir frisk får jag vänta 3 veckor till :(

På tisdag

Då ska jag åka och kolla på tävlingarna på Rocklunda :) Malwas ägare ska hoppa sin finafina häst Zonette ;)


Wok!

Ska snart käka mumsig wok med Mami, sen bär det av mot Linnea. Kommer hem kanske 17-17.30. Måste verkligen köpa en glass i stallet, sjukt sugen på det
Btw det är gymt väder idag! Solen skiner och det är 25 grader :D Sjukt fint, och skönt!

Hamre

Åker hem till Linnea så jag är där runt 13, sen åker vi ut till Hamre :) Hon ska rida och jag ska kolla. Ska faktiskt bli roligt, har inte varit med ut dit på ett tag.

55 dagar kvar, jag längtar! <3


God morgon

Just nu sitter jag i myskläder och gör inget speciellt. Tror jag ska sätta mig och spela lite sims...

Natti

Lägger mig och kollar på nån film som gick på 4:an nu, sen somnar jag nog och sover för natten. Är grmyt trött nu...
Ses i morgon

Har lust att skriva ett låångt inlägg med känslor osv, men vad ska de handla om?

Ni får kommentar så fixar jag ett låångt inlägg om det ni vill läsa :)

Hemma nu

Var roligt att jobba på tävlingarna :) Det var supersnygga hästar som hoppade. Har även skrattat väldigt mycket, tsm med Tova från Grällsta. Btw hoppade Jens Fedricson och Linda Heed på tävlingarna idag. Sen var Lotta björe med som coach i laghoppningen
Sen nyss var vi och köpte samt åt kina mat. Nu ska vi kolla på något och mysa med godis. Hörs senare :)

Juste... Okej torsdagens ridpass få komma upp idag nu!

Först longerade jag jag Malwa ett tag i båda varven. Gick bra stundtals och stundtals race, hihi busponny! :P FIck film på det så när jag fått filmerna får ni se dem.
Aja en gick vi ut till travbanan, först skrittade jag lite lugnt. Gjorde även lite skänkelvikningar, ska verkligen göra det oftare! Behöver träna lite på att inte ta för mycket i handen, samtidigt som jag inte tappar kontakten. Men sen kom vi till stället på travbanan där bäcken går, då fjantade hon sig och tycke den var riktigt läskig. Inte rädd för ett stort farligt tåg, men en bäck eller blomma kan komma och äta upp henne tror hon. Sen efter det travade jag lite och hon gick superbra :) Hon busade inte, eller fjantade sig. Hon gick som en klocka, inga som helst problem. Sen skrittade jag av henne. Är nöjd med ridpasset, absolut.

Jag och en vän har en GRC blogg

GRCCheyerna.blogg.se kolla gärna in

Är uppe tidigt

Ska snart äta frukost och åka iväg till stallet. Tar inte med kameran idag...
Sen ikväll ska jag och mamma åka och köpa kinamat, sen kanske vi skulle gå in på Pikaboo och köpa godis.

Skypar med Fanny...

... Har gjort det nu i mer än 2 timmar, det är riktigt roligt :) Men nu har vi precis lagt på och jag ska lägga mig nu tror jag, kan behöva sova tills i morgon...

Måste lägga mig i tid i dag!

För i morgon står klockan på 06.30, ska man upp och jobba så ska man... Men nu ska jag fortsätta kolla på Let´s dance

Ska beställa detta från ELF


Sry

Jag har inte bloggat idag, men jag har ju varit i stallet. Håller även på att fixa en sak till en "bomb" som släpps ikväll.

Uppe tidigt...

Vaknade tidigt så då gick jag upp. Idag ska jag inte göra mycket, vara i skolan och efter skolan åker jag till stallet. Först i skolan idag har vi från 08.30 till 11.15 har vi mentorstid, vet inte riktigt vad vi ska göra det har varit snack om VGF-hallen så får se om vi drar dit?
Nu ska jag sitta och fixa vad det är jag ska beställa från ELF.

Hemma igen nu

Skriver mer om ridpasset i morgon, är för trött nu. En sak är säker, ni kommer få se en rolig film i morgon! Mer än så säger jag inte :) Kan ni gissa? :) 
Sitter iaf och kollar lite på ELF, måste kolla vad det är som ska beställas ;) Ni får se sen vad det blir :) Lägger upp det å fort jag vet 100 % vad det är som jag ska beställa

Bilen

Sitter i bilen på väg ut till min kusin. Kommer lite tidigare än när vi ska åka, men jag ska leka lite med hennes lille kille.
- dålig bild, menmen

Tränat

Har gjort lite situps, armhävningar, plankan och höga knän. Ska göra det innan jag går och lägger mig också! Plankan tycker jag är bra.
Tyvärr har det börjat regna :( Hoppas det blir uppehåll och att solen kommer fram och torkar hade velat rida ute i paddocken. Men ser ut som att det blir inne i ridhuset... Menmen ridhuset går ju bra det också, men det är ju roligare att rida ute i paddocken. Hoppas bara inte att det är många i ridhuset, för då är det jobbigt att rida och longera. 
Nej, ni måste jag kolla vad jag ska käka... Ser ut som det blir att jag får steka på pannkakor.

Ska sätta mig och läsa lite


Pics - ©

Lilla bebin var trött <3
FAILBILD :D

Tagga nytt stall

Ute hos Malwa har dem byggt ett nytt stall, ska bli kul att se hur det ser ut :D Ska bli kul att rida lillskiten igen efter 7 veckor, hoppas hon sköter sig.

Tagga

För att rida busponnyn :) Hoppas hon sköter sig idag, för tar jag henne på lina ett tag. Sen travar jag och rider lite volter osv, känns hon bra och fräsch så tar jag även galopp. Ska även bli spännande att se nya stallet :)
- We are ment to be together! <3

Gör massa inställda just nu

För att ni mina älsklingar ska få bra update :)

Hemma

Och har inte mycket att göra...

Dunkas musik i klassrummet :)


Funderar...

... På om jag ska jobba på söndag. Vet inte riktigt om jag vill/inte vill.
+ Jag får lunch
+ Jag sitter inte bara inne hela dagen
+ Jag får träffa vänner
- Jag kan inte blogga
- Jag kan inte åka och handla lite saker som jag ska köpa
- Jag kan inte följa med Linnea, om hon är frisk.
Är Linnea frisk så jobbar jag inte på söndag, är hon fortfarande sjuk åker jag nog och jobbar.
Fråga: Ska ni åka till Roklunda och kolla/jobba på tävlingarna? Isf vilken dag?


I skolan

Har kommit till skolan nu. Sitter utanför vårat klassrum, och det är inte mågna här.

Morsning

Har precis gått med Smilla och nu har hon åkt. Själv ska jag snart till skolan. Den där filmen jag snacka om kommer jag göra idag i skolan, så ni kommer kunna se den i morgon.

Tar kväller

Har precis varit ute och gått med busiga Smilla, hon fick spatt vid lekparken. Hon sprang runt runt runt runt, som när man longerar en häst, fast hon busade för helt plötsligt vände hon håll och så fortsatte det. 
Nu överför jag bilderna/filmerna från idag. I morogn ska filmen ju fixas, då kommer jag slänga upp bilderna jag tog här. Fast lägger dem nog i ett inställt inlägg... 
Nu ska jag ta och tvätta av mig lite, sen lägger jag mig i sängen och sover. Juste ska försöka videoblogga snart... Många verkar vilja det?

Lördag

På lördag åker jag till stallet 07.20, ska vara med och jobba under tävlingarna... Så åker 07.20 komemr hem kanske 16.30 eller nått. Ska försöka fixa inlägg åt er, nåt speciellt ni vill lösa om?

Tbx

Innan maten tog vi Smillapå en lång promenad hem till Linnea, där fick Smilla hälsa på hennes katter. Det gick faktiskt väldigt väldigt bra :) Tur att Linnea har så snälla och söta missar, de tyckte nog Smilla också :) På vägen hem fick Smilla något spatt och skulle hoppa upp på en och bita i kopplet, och bara busa.
Sen kom vi in och fiade käk, det blev bakpotatis med skagenröra. Sjukt gott, om ni inte har provat borde ni verkligen göra det! Det är lätt, fräscht och väldigt väldigt gott. Det är favvo sommar-mat för mig.
I morse var jag ute och lekte med Smilla i trädgården, hoppade lite på ett hinder. Ska gå ut nu och köra lite slalom med henne, och bara allmänt att hon ska lyssna.

Mat

Ska käka nu, brb

Beny <3

Ras: Korsnignsponny
Född: 2006
Färg: Skimmel
Kategori: B-ponny

Beny är en jättesöt liten B-ponny med ett väldigt fint steg. Han är väldigt välutbildad för sin unga ålder.
Han är väldigt snäll i spiltan, han är jättesnäll när man går med han också.
Han var lite busig i spiltan, han välte ut sin vatten hink minst en gång per dag.
I ridningen är han en ponny med fart, inte överdrivet mycket men fortfarande power.
I galoppen kan han bli het, men är väldigt lätt att få han lugn igen.
Man får hålla in honom men fortfarande rida med mycket mycket ben.
När jag hade han på lägret hade han precis kommit till Grällsta och varit där i kanske 3 dagar eller vad dem sa.
Han var väldigt trivsam i den nya miljön.

Planer

I morgon måste jag åka ut till stallet på morgonen och göra en skoluppgift. Blir åka ut nu i eftermiddag. Och då ska kameran med vilket betyder, bilder åt er :) Ni kanske kan få se filmen vi ska göra, får se om den blir bra.

Åker nu

Ska byta om till ridkläder och åka ut till stallet och fota/filma. Ni kan få se bilder om ni vill? Kommentera om ni vill se

Hemma mycket tidigare...

... För att jag ska åka ut till stallet och filma en sak till skolan. Ska bara ladda kamerans batteri och käka lunch innan jag åker. Gordon får bli "modell" idag

I skolan

Sitter i skolan nu, vet inte vad vi ska jobba med. Vi snackar något om vad vi ska göra på fredag. Jag bloggar mer senare.



Natti

Går och lägger mig nu

Sry för updaten, men varit lite upptagen

Men vi har käkat och vi har Smilla hemma hos oss, sjukt go hund :)

Bara 60 dagar kvar :)


Glöm inte bloglovin :)

Bloglovin, bloglovin, bloglovin

Morgon

Just nu sitter jag med en ansiktsmask, grymt räsch och skönt. Eftersom vi ska till skogen med skolan så sminkar jag mig bara med mascara och då blir det dunka dunka musik :)

Före och efter

Före (ja jag hade slitet hår)
Efter - tycker det blev grymt fint :)

Glad :)

I morgon kommer det en hund som vi ska vakta tis-ons och ons-tors. Ska bli grymt roligt, kan fota henne och lägga upp lite bilder.

Schema vecka 17

Måndag: Bara vara hemma och chilla
Tisdag: Stallet, ta hand om Promise och Gordon
Onsdag: Vara hemma som det ser ut nu
Torsdag: Åka ut till Malwa och longera, sen rida lite om hon känns OK
Fredag: Åka till stallet och ta hand om Gordon
Lördag: Dressyr förhoppningsvis med Promise, sne ta hand om Gordon
Söndag: Följa med Linnea ut till Hamre.
Varje dag jag tar hand om Gordon skrittar/går jag. Sen kan jag få ett paket med posten vilken dag som helst, och åka ut till stallet för att anmäla mig till dressyren. Lär även bli åka ut te Hööks någon dag snart och köpa det jag visade igår.

Hemma och tråkar

Har inga läxor, ingen annan hemma... Ska snart ta bussen ner på stan ska klippa håret :) Kan ta en före och efter bild och lägga upp sen. Får se om man kommer hem med något från någon affär, hihi ;)

Svar till Carolina

Ja det är rött :) Eller rödlila är bären

Träningsvärk

Har träningvärk i hela kroppen :( Så blir det om man inte rider på 5 veckor sedan börjar man rida och köra hårda pass direkt. Menmen då vet jag ju att kroppen har jobbat ;)

Natti natti

Vi hörs igen i morgon <3

Hejsan

Är hemma nu och har duschat + käkat. Det var roligt att Linn T vann sin klass :) Grattis bästa Linn och Choko <3 <3 Nu ska jag nog lägga mig och kolla på lite TV.
Hoppas verkligen Gordon blir bra tills dressyrtävlingarna, annars får jag ta lilla krutpaketet Promise :) Hoppas anmälsningslapparna komemr upp snart.

På väg hem

Brb

Gjorde lite krusbärssaft igår

Den blev jättegod :) 

Stallet

Ska snart byta om och åka ut till stallet och kolla på seriehoppningen.

Bakade

Har bakat lite muffins idag.

Detta ska in i min garderob

Sport BH - 89 kr Hööks
Tävlingströja - 129 kr Hööks
Handskar - 99 kr Hööks
Hårnät - 15 kr Hööks
Sen är det ju 10% på allt :) Ska försöka åka ut någon dag och köpa detta, behövs verkligen i min garderob.

God morgon

Ska precis ta och äta lite frukost, brb

Tar kväller

Ska lägga mig och kolla lite på TV tills jag somnar. I morgon händer inget speciellt, på kvällen åker jag ut till stallet och kollar på finalen av seriehoppningen. Annars är jag bara hemma, ska nog fixa naglarna + ansiktsmask och vänta på ett svar på min mejl :)

Dagens ridpass på Promise

Vi hade en ny tränare idag, Gordons ägare. För våran ordinarie var iväg på tävling med sin häst. 
Men iaf vi red fram och hon var väldigt lugn. Gjorde volter, tempoväxlingar för att känna att det var jag som hade kontrollen. + Att vi skulle hoppa bana med mycket svängar, så jag ville få att hon lyssnade på mig. Sen hoppade vi fram på ett litet kryss, först i trav sen galopp. Det gick super bra. Sen hoppade vi fram på ett hinder med en sak under och det ville Promise inte hoppa! Provade två gånger i galopp, men det gick inte. Då tog jag det i trav och då hoppade hon, sen tog jag det två gånger i galopp och då hoppa hon utan problem. Sen hoppade vi en bana, det gick super bra. Eller hon var stark och så men det gick bra, kändes lite sådär. Sen tog vi banan en till gång och då hoppade vi alla hinder korekt, i galopp. Så i helhet är jag verkligen nöjd :) 
Ska verkligen rida denna ponny ofta! Gärna varje gång, hon är inte så populär i våran grupp men det finns en annan som kanske vill ha henne ibland om hon inte rider sin egna ponny.
Tyvärr kunde ingen fota/filma :(

Hemma

Har duschat och kokat saft sen jag kom hem från stallet. Snart ska vi ha det lite mysigt här hemma med tacos :) Sen händer det nog inte så mycket, jag kanske spelar lite sims som tidsfördriv efter maten. Håller även på med ett ridpass inlägg...

Glad chey :)

Vann i en bloggtävling :)

Sitter och myser framför TV:n

Sjukt mysig tröja jag fått av min kusin

Hemma från stallet

Ska snart käka mat, det blev från pizzerian idag. Sen blir väl baar chilla resten av kvällen och kolla på Let´s Dance

Lite redigerade bilder

Fråga: passar jag i sån frisyr? Blir tacksam för vad ni än säger. Överväger om jag ska klippa mig så igen, men jag älskar mitt långa hår

Drar te stallet Linnea

Linnea hänger med ut till Rocklunda idag, grymt mysigt :) Tror det blir en gosig promenad med Gordon, mig och Linnea. Blir nog en rätt lågn promenad, har skrittat mycket på sistone så han kan få en promenix känner jag. Blir i en svart grimma med nos och nackludd och det är verkligen ett luddigt ludd. Tar trolgien även med kameran, så Linnea kanske kan fota mig och Gordon lite. Självklart fotar jag henne och Gordon också, om hon vill det :)

Veckans blogg...

... Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg hos Aliette Corleone klicka där så kommer du till henens blogg.

God morgon

Har precis blivit klar och ska snart gå och fixa lite frukost. Idag i skolan händer det inget speciellt, vi ska kolla klar på svenskafilmen på svenskan. Sen har vi glosförhör i engelska. Det är väl ungefär vad som händer idag.

Bed time

Har chattat lite med Linnea under kvällen, vi håller på och planerar lite inför en tävling som vi ska vara med i. Sen ville hon hänga på ut till Rockludna i morgon, så det gör hon :) Men nu börjar jag kunna engelskan och för tillfället har vi besök. Men jag lägger mig i sängen och kollar lite TV tills jag somnar. Ni får sova gott



Plugg, plugg, mera plugg

Just nu pluggar jag engelska. Jag ska plugga nu tills jag kan det, sen fixar jag mig för natten. Tänkte gå och lägga mig tidigt idag, skön uppladdning för veckans sista skoldag. Lägger nog även lite redigerade bilder... Hade tråkigt ås jag satte mig och redigerade. Ska troligen rediga ett x antal till.

Håller tummar...

... Vill tyvärr inte säga mer, inte än. Ni får veta om det blir så :)

Hemma...

... Och har riktigt tråkigt, har ignet att göra. Bara plugga och det orkar jag inte. Har lust att åka och klippa mig, får se hur det blir med de. Men nu tror jag att det blir spela lite sims, tidsfördriv

Lördagens outfit

Hade tråkigt och vissa tycker om att se sånt här...

Åker till skolan...

... Och har en lekiton, sen åker jag hem och är hemma i två timmar innan nästa lektion börjar. Update Blev ingen matte så idag börjar jag 12.00

Sovmorgon gillas :)

Jag tycker verkligen om sovmornar, det gör väl alla? Jag gillar iaf att man inte behöver gå upp t.ex klockan 6 för att hinna, utan man kan ligga och dra sig :) Jag brukar vakna halv 7 och ligga kvar och dra mig tills 7. Jag vaknar tidigt av mig själv, så jag försöker ligga och dra mig. Jag vill inte vara uppe tidigare än jag behöver. Och då är alla redan uppe, så jag kan dunka musik medans jag fixar mig. Det ger mig en grym start på dagen och det brukar hålla i sig hela dagen :)

Pluggade mycket, eller inte :(

Måste göra det, men jag fastnade vid datorn och gör tidsinställda inlägg åt er <3 Något speciellt ni vill läsa om? Jag fixar det om ni kommenterar, ni kan få åsiktsinlägg men ni måste kommentera om vad.


Plugga :(

Ska jag göra nu, sen blire kolla TV. Skriver inte mer ikväll nu, så god natt <3

Inne igen

Först gick jag bara runt, sen stötte jag på Emelie och Alva som var ute och gick med Emelies mormors hund. Så jag följde med dem på promenad. Jättemysigt, vi gick och snacka om allt möjligt :) Sen gjorde jag och min bror en liten koja. Den är inte riktigt klar men nästan. Nu efter middagen går vi troligen ut och bygger på lite mer.

Drar ut...

... Och hittar på något nu


Tagga lördag

Ska bli sjukt roligt att hoppa för Jojjo på lördag :) Ska ha lille bus ponnien Promise, nu när vi vet vilka hästar vi ska rida kan vi fixa dem riktigt fina. Jag tror att jag och Promise kör en svart outfit med huva, får se vad hon tycker om den. Vi ska hoppa ute i stora, vilket jag tycker är awesome :) Förhoppnignsvis kunde vi skritta av dem en sväng i skogen, mysmys <3

Morsning korsning

Har preis fixat klart mig, ska snart gå och ta lite frukost. Slänger nog samma halband som i måndags, det blir jättesnyggt till detta.
Linne - KL kids
Rosa "kofta" - Vet inte
Jeans - Lindex

Natti

Är trött så jag lägger mig och kollar på TV tills jag somnar, hörs igen i morgon

Svar till Lisa

Jag har öroninflammation (stavning??), så jag skulle åka dit och kolla.

Käka

SKa käka kyckling inlindat i bacon med potatismos och sallad, MUMMA <3 Brb

Vi klarade de...

... Vi gick i spåret utan att stöta på han som tydligen "våldtar" tjejer där. Vi snackade om allt möjligt, och vi hade sjukt roligt :) Vi skrattade en hel del :P

Sjukhuset

Ska åka till sjukhuset nu, hörs sen

Tyska, sen hem

Ska ha tyska nu, sen åker jag hem. Har gjort ett inställt med vad jag ska göra, så ni får snart läsa vart jag ska. Hoppas det går snabbt, ska kolla med Papi om han kan släppa av mig i stallet. Annars åker jag hem, byter om och tar bussen till stallet.

Good morning

Nu sitter jag i skolan och har Fysik, sitter i ett grupprum med Linnea. Skrev inte innan skolan, men jag satt och var lite social med familjen.

Sängen

Ska lägga mig i sängen och kolla på TV tills jag somnar. Vi hörs innan skolan i morgon, sov gott mina änglar <3

Awesome kväll

Har haft det riktigt bra ikväll :) Snackat om allt mellan himmel och jord, käkat och och kex. Det har varit riktigt mysigt ikväll och jag har doftat på massa goa dofter. Svart Hallon och Honungsmelon är nog mina favvos, juste har ju även nåt stort ljus med bla mango i. 
I morgon åker jag till stallet och hoppas på bra väder, det är så tråkigt att bara sitta och skritta runt inne i ridhuset.

Har fått en bra fråga :)

Några har frågat hur jag får sån fin hy utan finnar. Jag har nästan smink varje dag, och är nog med att ta bort det. Först tar jag sminkborttagning, sen tvättar jag av ansiktet med vatten och tvål. Sen efter det smörjer jag in ansiktet med någon hudkräm. Har jag några sår i ansiktet så smörjer jag in det/dem ställena med idomin. Smörjer även in läpparna med vaselin eller läppsyl. Det är så jag gör och jag har bara haft ett fåtal finnar...

En bakdag med Ebba och Linnea

Dem blev sjuuukt goda! Lätt 10/10 <3 <3 Muffins älskar jag + hallonfrosting <333 LÖWE <3 <3
Har haft sjukt kul idag tjejor <3 Ni är bästa <3 Ebbis och Nea vi måste göra om detta :)

SO:n...

... Slutar snart, vi ska gå hem till Linnea och baka :) Tar lite foton och lägger upp sen när jag kommer hem

@ svenskan nu - film

Fast nu är det iaf en liiiite bättre film...

Outfit today (mina lår ser sjukt stora ut :()

Vitt linne - New Yorker
Hoodie - H&M
Vita Jeans - vet inte

Fixat mig under morgonen...

... Med massa go musik i bakgrunden :) Grymt mysigt och skönt. Har inte riktigt bestämt vilka kläder jag ska ha, men jag slänger upp en bild sen när jag tagit på något. Idag i skolan är det en rätt lugn dag, speciellt nu när vi kollar på film i 2/5 lektioner :) 
Efter skolan går jag med Ebba och Linnea hem till Linnea. Vi ska baka cupcakes till ett projekt i median. VI lär ta en massa goa bilder, jag tar även med min kamera så vet jag att det iaf kommer några bilder :) Men jag måste vara hemma 18 till middagen, och sen ska jag och Mami åka iväg på ljusparty.
Hoppas ni får en bra start på veckan :) Btw Jag längtar tills jag kan rida Gordon, nu är han halt från och till :/ Jag skulle gärna rida och känna på han så här efter operationen. Och går det bra och Gordons ägare tycke det, så är vi ute och tävlar 12-13 Maj.
Finaste gubben <3 Av dem stora hästarna, annars måste jag säga att Richie är sötaste ponny gubben :)

Natti

Lägger mig och läser lite, sen tänker jag sova...

Duschat

Har precis tagit en dusch, grymt skönt :) Nu sitter jag och kollar på mästarnas mästare. Har även lust att skriva ett långt inlägg om något, förslag som ni vill läsa? Eller någon tanke? Kommentera det så fixar jag

Kolla Ponnyakuten + mästarnas mästare

Hörs efter de

Ljusparty

Ska åka till kusinen på ljusparty, hörs senare när jag kommer hem.

New to day

Datrofrodral från Clas Ohlsson - 149 kr

Gordon ville bara säga Hej :)

- Inte dem bästa bilderna, men men han ville säga Hej :)

Läsa bok

Jag ligger nu i min säng och läser Twilight, den första boken. Sen skulle jag och mamma åka ut till Erikslund.
Btw om nåb bry sig så har mitt lock släppt, grymt skönt, kan även ha en öroninflamation på G


Nya naglar - riktigt snygga enligt mig

Gul - Depend (som bas)
Rosa - Depend (på det vita och liite ner på nageln)
Glitter - H&M (över hela så det glittar + som ett lack)
Jag ska göra dem här naglarna ofta. Tycker det vart riktigt snyggt + gul/rosa tröja till det och ett par mörka jeans, MUMMA <3

Uppe med tuppen

Jag gick upp för att jag har lock för örat och kan inte sova :(

Natti

Nu ska jag lägga mig i sängen och glo lite på TV, i morgon åker troligen jag och Mami till Dollar Store. Jag ska köpa ett fodral till min dator :) Har hittat ett sjukt snyggt och det kostade bara 20 kr!? Hoppas verkligen vi åker, beror på om vi gör något annat. Jag är på sjukt foto humör, drar ut och fotar blommor eller något i morgon...
Sov sött <3

Fluff eller platt? Vad tycker ni?

-Fluff (inte riktigt sånt fluff men ni fattar...)
Platt/ vanligt
Vad tycker ni? Kommentera vad ni tycker och ni får en länk av mig

Markarbetspass 14:e April - Promise

Övningen: Det ljusgräna är trav, det mörkgröna är galopp och det röda är konor                                                                                                                                                  C
Det gick helt okej tycker jag, där i galoppen var hon lite springig... Men hon galopperade över "studsen" och jag ramla inte av, had ekunant haft en rundare volt men men. I traven var hon väldigt lugn och hon sökte sig ner, vilket hon inte brukar :) Under uppvärmningen var hon ovkså väldigt lugn, fina volter och hon lyssnade väldigt bra på mig. Hon spänner sig i korttrav, men hon tror att vi ska galoppera då... Det är något vi behöver träna mycket på. Är nöjd med tanke på att jag inte ridit på 5 veckor. Nästa vecka står hoppning på schemat, bli på Promise det också. Vi skulle hoppa studs ute i stora.

TV

Ska lägga mig i sängen och kolla på TV... Blir nog kvällen är din. Med ost och kex + Coca cola <3

Middag

Ska snart käka middag :) Det blir fläskfilé med potatisgratäng och svampmix sås, MUMMA <3 <3 <3

Hemma

Har duschat nu... Ska snart gå ut och plocka lite bland mina hästkläder. Sen har jag inte så mycket att göra i ikväll. Ska skriva ett inlägg om ridpasset nu, det kommer upp under kvällen.

Cykla hem

Ska cykla hem nu, brb. Updaterar mer när jag duschat...

Ut och skritta Gordon

Nu ska jag ut och skirtta Gordon, går lite sne efter tror jag...

Sitter i cafét...

--- Med Emmelie och Linn, vi käkar lunch. Hörs senaare :)

Uppe med tuppen...

Åker till stallet om en timme. Men nu ska jag käka frukost, sen ska jag fixa mig... Jag kommer nog inte uppdatera er så bra idag, men något inlägg kan jag fixa. KOmme rhem 16 igen, då blire uppdatering.

Svar på tal (Åsa)

Aa jag en jättebra telefon nu :)

Lägger mig och kollar på utröstningen av Lets Dance

Hörs i morron bitti, innan jag drar te stallet :)
Har mina myskläder på nu och ska sova i dem också

Stallet i morgon

Hoppas verkligen det blir bra väder, vill kunna skritta Gorodn ute och inte behöva vara inne i ridhuset för att det regnar. Är även sjukt taggad för Johanna lektion i morgon :) Ska rida lilla Promise <3 Ska borsta henne riktigt ymcket innan lektionen så hon blir fiin :) 
Btw blir ingen ny mobil... Simon på Telia klantade till det :(

TV

Ska vara lite social med familjen och sitta i soffan framför Lets Dance med godis <3

Mellanlandar

Mellanlandar hemma, ska käka sen cykla till stallet. Ska ta med MP3:n till stallet så ska jag skritta med musik i öronen, mysigt jue. Sen går jag in och sätter på grimma och går med Gordon för hand då hagen är lerig och han ska röra på sig. Han ska också få beta.

Ska kolla på en till film...

... Ska kolla på en till film nu, fast nu är det till bilden. Så vi tittar på film i 3 ämnen... Svenska, Engelska och bild. Inte så kul då det är tråkiga filmer :( Men hoppas ni har en underbar fredag, det kommer jag förhoppnignsvis ha. Hoppas ingen får otur idag då är fredag den 13:e.



Engelska film

Ska kolla på nån J**la engelska film :(

Har tråkigt...

... På SO:n

God Morgon

Har precis vaknat och fixat mig. Ska snart gå och käka frukost, sen blire åka tlll skolan. Efter skolan sticker jag till stallet och hoppas på bra väder, jag vill kunan skritta ute. Tar även med kameran så bilder kommer ni få :)

Väska - Puma                                                          Linne - KL kids
Skinnjacka - H&M                                                     Hoodie - H&M
Skor - Converse                                                      Jeans - Detroit/Lindex

Engelska-läxa

Sitter och pluggar engelska nu, sjukt tråkigt. Men det ska göras det också. Sen fick jag datorförud efter klockan 21 så då blire lyssna på musik/kolla på TV. Tror kanske jag målar mina naglar...
Myser iaf i mina myskläder nu, sen får jag se vart kvällen tar vägen...

Grillat - MUMMA <3

Vi grillade ikväll, MUMMA <3 Nu tänkte jag dra på mjukisar och gå ut i trädgården och "träna" lite.


Hemma

Är hemma nu, har varit det ett tag. När jag kom hem stog det ett par sprillans nya högtalare på mitt skrivbord, så jag sitter dunkar lite musik nu :) Fick även besök precis nu, får se om vi tar en fika eller något. Har en engelska-läxa att ta i tu med... Tråk men sånt måste fixas. I morgon skrittar jag Gordon, då han är halt. Blir samma sak på lördag. Hoppas det är bra väder så det går att rida ute i paddocken elelr flisen.

Nya Smileys


Fixat mig under morgonen

Nu på morgonen har jag fixat mig med hög musik i rummet. Satt i mitt täckte och sminkade mig. Tog bara en toast och ett glas juice till frukost. Blir nog ingen Malwa ikväll :( Ska försöka få med någon ut nästa vecka. Och då ska kameran med så då kommer det bli bilder :)
Tar iaf med kameran ut till Rocklunda i morogn och fotar Gordon lite. Lär även bli bilder på Promise och Prancer :)

Trött i kväll

Är helt sjukt trött... Ska kolla på nån serie tror jag, sen tar jag min Frida tidning som kom med posten och lägger mig i sängen.

Erikslund med Mami

Ska bara käka lite middag, blev kyckling med potatis och gräddsås + gelé och massa grönsaker MUMMA <3 <3
Men iaf sen sa Mami att hon och jag skulle dra ut te Erikslund, får se om jag kommer hem med något, men jag räknar inte med något. Kanske kan mobilskal komma med hem, får se...

Prancer

Kildalton Star - Victor Hugo xx

Född: 2001
Färg: skimmel med lite mörkare man och lite ljusare svans
Höjd: Storhäst ^.^
Prancer är en stor och snäll häst. När man rider söker han ofta sig ner. Betyder inte att han jobbar... Han är väldigt lätt i skirtten. Traven tycker jag är lugn, i korttrav sitter man jättebra. I galoppen är han rätt så springig, men man kan samla han. 
I boxen, ja han har box inte spilta ;) Är han super mysig, han krubbiter även vilket är jobbigt. Men när man borstar han gör han inte så mycket, kollar vad det är jag gör och så vill han gärna mysa. Sen om jag råkar ha en morot, då gör han det som krävs för att få den :)

Ett inlägg om Prancer på G


Har matte nu...

... Slutar snart matten, åker direkt hem och chillar resten av kvällen. Ska fixa lite med en sak på datorn, sen ska jag fixa en grej med fina sommarkläder som jag tycker är i min stil.

Dagens ridtur

Som sagt regnade de, så de fick bli en liten tur i ridhuset. Det var hoppträningsryttare som värmde upp, så det var inte så lätt att skritta... Men sen började själva träningen så då fick jag gå in i stallet igen.

Top Model

Kör lite myskläder nu framför Top Model + lite godis :)

DISS...

... På vädret, det regnar :( Inte roligt alls, jag ha tänkt skritta/rida ute. Om Lina ville ha hjälp med Gordon.

Stallet nästa

Är hemma och käkar, sen drar jag te stallet... Ska troligen hjälpa till med Gordon, och sen ska jag sköta Promise. Ska bli kul att komma upp på hästryggen igen :)

Sitter på SO:n...

... och det är inte roligt, eller jo vi leker runt på datorn. Snart ska vi gå till idrotten och byta om. Hoppas vi gör något som är roligt på idrotten.


Skola i morgon, bäst att krypa till sängs...

... Känns ju skönare att gå till skolan om man är lite pigg, så då är det bäst att jag går och sover :)
Hoppas ni haft ett bra påsklov, det har jag haft iaf :)

Kolla djungelns drottning...

... Dem är rätt roliga att titta på. Efter det lägger jag mig och läser lite, sen blire natti natti för lilla Emma

Hemma, kollar TV

Kollar lite TV med familjen, ska snart duscha... Sen i morgon är det skola, hoppas första dagen efter lovet går bra. Just nu är jag jätteförkyld, hoppas verkligen att jag pallar av dagen i morgon.

Hemfärd nue då

Nu sitter vi i bilen på väg hem, hörs när jag kommer hem

Veckans schema veckan 15

Måndag:  Ledig, bara ta det lugnt hemma fixa awesome inlägg åt er <3
Tisdag:   Åka till stallet och sköta Promise, kanske hjälpa till med Gordon.
Onsdag:  Vara hemma och plugga, kanske är med nån awesome vän
Torsdag: Malwa ska longeras, hoppar nog upp och travar lite lugnt... Vill inte riskera något
Fredag:  Rida Gordon, bara känna på han lite lätt och rida lätt C:1
Lördag:  Lektion, samt skritta Gordon ute
Söndag: Vara hemma och fixa lite, kanske hänger med Linena ut te stallet.

Photo shoot by my self


Sol, sol, sol <3


75 dagar- det närmar sig 3


Vad vill ni ha mer av?

Kommentera det och jag fixar :)

God Morgon

Har precis vaknat och gått upp. Stte mig vid datorn och nu ska jag blogga :) Ska nog spela lite sims sen, men nu ska jag käka frukost. Och sen blire käka godis :)
Ska även sätta mig och kolla på skal till min nya mobil. Sen håller jag på med en grej som ha rmed kläder att göra, lägger upp här när det är klart.

Påskfix

Next - middag med släkten

2 snygga träns

Från Glada

Finns i svart också.
Från Hööks, finns här

Jag skulle gärna ha båda, tycker verkligen pullartränset var fint! Äsla nosgrimman + pannbandet

På väg till mig - en ny mobil

En vit Samsung galaxy mini
Sen skulle detta skal sitta fint...

Loreen

Vi drar och lyssnar på Lorren nu, ska försöka fota/filma om det går... Har detta på mig, eftersom det är ute

Fick ett par brillor av Telia - "sponsrad"


Vill rida ut!- Mysiga uteritt bilder


Missing my soulmate! <3


God morgon alla underbara

Vi ska snart käka frukost sen hoppar vi in i bilen och rullar iväg. Vi blir nog borta mestadelen av dagen, men jag har laddat med inställda inlägg åt er. Jag tycker iaf det är  bra inlägg, med "info".

Sry

Ledsen att det inte varit bra update, men har busat med mina udnerbara kusinbarn :) Släpps även två roliga inlägg i morgon så håll utkik.
Hoppas ni får en jättetrevlig påsk! :) I morogn blire käka påsk middag med massa släktingar.

Frågestund!


Busar med kusinbarnen :)

Det är jätteroligt att leka med mina små söta kusinbarn :) Dem kan vara jobbiga ibland, men vi älskar dem ändå! <3 Och dem verkar älska oss :)

Planer för i morgon

Det blir gå upp tidigt (ca kl 06.30) och åka ut på hemligt uppdrag :) Vill inte skriva mer än så, kan berätta mer senare...


Lite mys med kusinens hund


Yes, I´m a rockbitch

Fint smile ser jag nu...
My life, my storys, my stile. I´m just me, no one else

Ledsen att jag inte skrivit under morgonen...

... Men jag har varit ute oh hoppat studsmatta och plockat + pyntat påskris. Snart så rullar bilen mot affären för att köap lite mat, sen eftermiddag kommer mina älskade kusinbarn :) Snacka om att jag har saknat dem, har även hört att dem saknar mig :) Så söta <3
Kanske även ska få en ny mobil, fast bara kanske. Ni får självklart veta om det blir så :) Men än så länge vet jag inte själv hur det blir...
Sen när jag kommer hem så ska jag nog spela sims och göra awesome inlägg åt er :)

Saad face :(

Statistiken är inte bra :( Hoppas det bara är för att ni kanske är bortresta under lovet, annars är jag besviken på er :( <3 Men men hoppas på bättre efter lovet! :) Spird gärna min blogg, följ gärna via blogglovin. 
Längtar tills i morgon, för då kommer dem så busungarna :) Men nu ska jaf iaf lägga mig, i morogn måste jag även göra awesome inlägg åt er :) Fast får se hur det blir med det, jag och brorsan lär hoppa studsmatta 24/7
Men vad vill ni läsa? Ni får kommentera så fixar jag de :)

Studsmatta

Nu har vi precis satt upp våran studsmatta, jag och min brorsa har precis hoppat lite. Vi drar nog ut och hoppar efter maten igen, de e grymt kul jue :) Det blir varmamackar för våran del, de e också gott :)
Hoppas att statistiken är låg för att ni är bortresta, annars blir jag ledsen :( Hoppas ni bättrar er <3 För jag fixar ju bra inlägg åt er under dagen :)

Vill till denna skönhet - NU


Söta lilla marsvin, jag älskar dig!


Frulle

Har precis käkat frukost, tog två ägg mackor MUMMA <3 Håller på med lite blandade inlägg.
Nu ska jag iaf sätta mig och kolla på 112 på liv och död + Top Model Sverige

Massa laddade inlägg

Har en massa inlägg på G <3

Hemma

Har precis varit hos kusinen och min farbror, vi tog en fika och snackade lite. Fick även veta något roligt idag! :) Ni får veta på lördag :) Jag kommer vara väldigt glad då :)
Idag har det varit väldigt fint väder :) Vi grillade korv och satt ute på altanen och käka, korv med bröd och bostongurka MUMMA <3 Det är verkligen gott, eller det tycker jag iaf.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blire mys med ost och kex här hemma. De e också MUMMA

Ut och åka

SKa ut och åka lite snart... Blir ingen film av stallet, det står massa saker i boxarna. För er som inte tror det har jag fakstiskt ett stall, men det står inga hästar där. Ska förhoppningsvis hyra nästa sommar :)

Träningsschema alá Emma

Måndag
Morgon:        50 situps
Efter skolan: Jogga/gå 4 varv
Kväll:           50 situps, springa 10 min på Wii
Tisdag
Morgon:  50 situps
Kväll:     50 situps + ev springa 10 min på Wii

Onsdag
Morgon:        50 situps
Efter skolan: jogga/gå 6 varv på lilla spåret (1,2 km) och springa på Wii
Kväll:           50 situps

Torsdag
Morgon: 50 situps
Kväll:    50 situps

Fredag
Morgon: 50 situps
Kväll:    50 situps

Lördag
Morgon:        50 situps
Eftermiddag: jogga/gå 4 varv på lilla spåret och springa 10 min på Wii
Kväll:           50 situps

Söndag
Morgon:        50 situps
Eftermiddag: jogga/gå 6 varv på lilla spåret och springa 20 min på Wii
Kväll:           50  situps

Sen cyklar jag till skolan och stallet...
Det är mitt tränignsschema som jag ska förska följa så gott det går, om det är dåligt väder så får det bli mycket på Wii och inget i spåret. Inte så kul att gå i spöregn osv... Jag skulel gärna gå 2 varv per dag, men jag har inte tid för det :( Det är läxor och stallet som kommer i vägen. Jag hoppas någon kanske följer detta, jag ska göra mitt bästa :) Man vill ju vara lite "fit" till sommaren, intesant? Glöm inte att sova ut, det behövs för kroppen! ;)

Träningsporgram kommer snaaaaaart

Hoppas ni gillart!

80 långa dagar <3


Billigt och snyggt + komplett

Från Hööks! Här finns det

Stallet

Drar ut och filmar stallet nu, brb


Vi rullar...

... Vi hörs senare

Mc Donalds

Ska käka donken till lunch snart. Sen går bilen vidare mot mitt stall :) Ska försöka filma idag...

Vänta er bra update under veckan! :)


Gillas <3

Nu ska jag gå och lägga mig, hörs i morgon <3

Kväll

Ikväll har det itne hänt mycket... Käkade pizza till middag, kollade Ponny Akuten. Sen har jag bara slappar framför datorn, kollar lite bloggar och kollar runt lite i TDB.
Har förvörigt ett "meeting" i dressyr, om man kan kalla det så. Det är en klubbtävling i dressyr, på lördagen och söndagen rids det program man är anmäld till. Sen läggs poängen ifrån lördagen och söndagen ihop och så är det prisutdelning på söndagen. Jag kallar det för meeting ni kan kalla de vad ni vill :) Jag ska anmäla mig, fast vilken häst/ponny jag ska tävla är inte säkert. Har ju en to die for häst (Gordon) som jag kan rida, sen finns ju Promie alltid <3 Så om jag inte tävlar Gordon har jag Promise.

Ponny Akuten

Nu blire kolla ponnyakuten! Gör nån av er de?

Mitt stall

Snart ska jag ut till mitt stall, någon som vill se hur det ser ut? Fast isf kommer videon så fort jag har tid att fixa och ladda upp den...

Happy

Okej, jag kollar faktiskt in Nellies blogg... Och så fick jag en kommentar av henne :)

Detta blev det idag...

En hårborste och så fick jag en ögonfransböjare... Ska även köpa ett datorfodral samt hårnålar på Dollar $store
Är väligt glad just nu... Ni får veta snart :)


Spela lite Wii

Jag och min brorsa har spelat Wii hela morgonen/förmiddagen. Vi fick ett nytt spel igår, Mario Cart till Wii. Sjukt roligt om jag får säga det själv :) Har även besök, så nu ska vi fika

Bloggtävling om pannband

Klicka på bilden för att komma till bloggen! :)

Dagens snabba & trötta outfit