Natti

Ska lägga mig nu så jag orkar upp 07.20 i morron... Vi hörs i morron, oj va nödvändigt inlägg detta blev nu då. Memmen ;)

Fixat under kvällen

Har fixat en hel del inställda åt er nu <3 Så i morgon komemr ni ha awesome uppdatering, tros att jag e borta <3 Älskar när bloggen sköter sig själv ibland och inlägg kommer upp av sig själv. Då kan man tänka bort bloggen lite för att man vet att sina älskade läsare har något att läsa <3 Men det är bara fixat för i morgon... Får fixa inställda till söndagen i morgon. Det är bl.a ett "deepshit"
  
  
Nu kollar jag iaf på Fångarna på fortet. Men de e snart slut och då ska jag nog sätta på nån serie, sen hoppa till sängs så jag kan komma upp i morgon bitti och åka till stallet. Hör väl av mig senare <3

Dagen idag

Idag gick de super bra i stallet, verkligen. Red Gordon lite i skritt på voltspår, lite skänkelvikningars oså. Gick super bra, jag travade även 3 varv i höger varv och 3 varv i vänster varv. Han kändes väldigt fräsch tycker jag, första varvet hostade han lite med sen gick de superbra :) Äslkar den hästen <3 Sen fick han komma in och få sig ett gosigt täcke och ett bett i munnen då jag och Fanny tänkte gå ut och gå lite. Vi skulle försöka med att gå över en liten bro liknande grej, men det lät nog som att gå på en transport då han backade och hade sig. Jag provade att backa in han på den lite och då gick de bra, då nöjde jag mig. Jag snackade även med min tränare Johanna så jag vet vem jag ska ha i morgon och vad vi ska göra. Det gjorde mig så J**la taggad, vi ska göra typ samma sak som förra gången fast med bommar och sen skulle vi avancera övningen. Tror detta kommer bli grymt! Jag trivs verkligen med min grupp och min tränare, dem bästa <3 Sen ryckte jag Promises man då den va sjukt lång, tycker de blev riktigt bra fktiskt. Ska ev finslipa lite i morgon om det behövs... 
  
I morron ska jag cykla ifrån gatan 08.15 då jag vill hinna fixa finaste innan ridningen och sen kunna gå och jobba ett tag innan det är dags att rida. Jag kommer även bara att gå med Gordon då de massa nya små ponnysar som kan va skitbusiga och jag vil gärna inte åka av eller nått. 
  
Men nu ska jag fixa med inställda tills i morgon och kanske någon till söndag, om jag inte hinner/orkar för söndag så fixar jag det i morgon. Och så ska jag nog plugga lite i morgon, läxförhör, läxförhör, prov, läxförhör... Det gäller att ligga i nu vet ni ;)

Duschen

Jag e hemma från stallet, ska skriva mer snaaaart. Ska bara duscha först!

Maten i mikron, jag är torr

Har precis ställt in maten i mikron och bytt om till torra kläder efter spöregnet... Hatar regn! Iaf så ser det ut att bli liiite bättre nu, men iaf så ska jag trava Gordon idag. Han är ju under igångsättning så ;)
   
Ne nu måte jag käka innan bussen åker utan mig, vi hörs

Dagens outfit

Tröja - Vet ej
Jeans - Lindex

Good morning

Jag har ingen som helst fantasi till rubriker som ni kanske ser... Men jag vet inte vad jag ska skriva som rubrik till sånna här inlägg. Men iaf så är det en chill dag i skolan, utom att vi ska ut och springa det blöta spåret i regn. Hoppas det slutar regna så man kan cykla till stallet, annars får de blir bussen. 
  
Skulle ju skrivit dem där deppshitsen igår, men jag orkade inte. Så jag får lov att göra dem + inställda ikväll, ni vill ju ha uppdatering ;) Men ni kan gärna komma med förslag om det är något ni vill läsa om <3
   
Nu kurrar min mage lite för mycket, vilken betyder frulletime. Så jag får väl pallra mig till köket och fixa frulle. Sen idag kommer dagens outfit. Jag lovar er det, och detta kommer jag hålla <3

Egen designade shorts



Nitar - Panduro
Jeans - H&M (som jag klippte till själv)
    
    
Själv är jag nöjd, vad tycker ni? Nästa vår/sommar med eller utan tights under, riktigt nice :) Eller typ hemma i vinter ;) Får se, bara det är inne med sånt sen till våren/sommaren. Eller skit i de, jag ska ha dem andå ;) Men kanterna kommer slitas sen, men inte än då dem precis är fixade. 

Videoblogg/shopping haul

 

Stan nästa

Ska snart snöra på mig skorna, bussen går om 10 min och det duggar ute. Hade helst sluppit regn, menmen :( Visar vad som följde med hem sen när jag kommer hem. Ha de gött under tiden mina finaste <3

Spela sims

Nu fixar jag lite saker te sims, ska nog spela liiite snart. Då jag Linnea och Tess kom på att vi ska springa på idrotten i morron. Men iaf ska jag ta bussen ner på stan sen och shoppa lite. Jag skulle ev möta mami där sen. Får se vad som sker ;) Ha de bäst så länge <3

Ruggit väder

Trodde de va kallt så jag tog en stickad tröja, men de va rätt varmt... Iaf så ser de ut och spricka upp, hoppas de. För vi vill ut och springa efter skolan, men om de e blött vill vi inte :( Är det lerigt och så vill man ju inte heller springa. 
   
Nu sitter vi iaf på nån föreläsning, inte så roligt... Nå tråkigt skit om SO, men snart ska vi börja jobba me nå fråggrejs. SOm ni märket tycker jag inte aå mycket om att jobba ;) Fast jag ska ha bra betyg så jag måse kämpa för grymma betyg.

Denna morgon

Vi börjar 08.00, tidigt :( Men iaf så kommer nog denna dag bli awesome, kom även på 2 deepshits likande inlägg igår kväll. Skrev ner ämnena så skriver jag ner dem ikväll ;) 
  
Sen inatt drömde jag nån crazy dörm, om nån ville veta ;)

Vad ska man göra så här på kvällskvsiten?

Vad ska man göra när man har trkigt så här på kvällen? Iaf så planerar jag Linnea och Tess en tjejkväll nästnästa helg, får se hur de blir med de ;) Men utom de gör jag inget alls och har dö tråkigt... Vad ska jag göra? Kan jag gå och lägga mig gör att jag har tråkigt? Om jag skulle ta hand om alla kläer som ligger på min säng kanske, så jag kan sova i den inatt ;) Så får de bli nu innan jag går och lägger mig.
     
VIll skriva deepshit elelr så men som sagt inget ämne har dykt upp. Iaf så ksa jaf börja kolla lite hur jag ska "inreda" om mitt rum lite. I morron har jag planer på att köpa 2 saker som kommer bli snygga i mitt rum tror jag :) Sen ska jag göra en glittrig ram med massor av pärlor osv, det kommer bli sååå snyggt. Längtar tills allt e klart och jag kan visa er :) I morron blire nog en ganska stor kasse från panduro som följer med hem, om jag hittar de jag ska köpa vill säga. Eller aa inte så stor kanske menmen ;)

Robinson

Nu blire Robinson titt på TV... Sen smids morgondagens planer, skola, ut och springa, åka och inhandla lite stufs,   sen typ chilla hemma med lite läxor. Eller om vi pluggar tsm, de får vi se ;) Engelska kan vi ju plugga tsm, SO kan vi plugga tsm, inte språk men hemkunskap kan vi också plugga tsm. Vi ska nog försöka fixa nån pluggdag tsm tror jag. De e ju inte så kul att plugga själv :(

Bloggtävling hos Jenna

Inlägget hittar ni hääääääär

Sorry

Jag har inte bloggat på hela dagen, men jag har varit i skolan. Och vi har typ inte haft våra datorer så tyvärr :( Men nu iaf så käkar jag lite mellis och tittar på två missade avsnitt av Robinson. Efter de ska jag nog spela lite sims tror jag. Jag är verkligen ledsen för uppdateringen! Jag ska skärpa mig, lovar

God morgon

Vaknade nyss av mitt larm och ville inte gå upp. Trots att jag har en kort dag. 14.10 slutar jag, vilket e niceee :) Men jag har träningvärk, fortfrande, hatar de... Jag kan knappt gå normalt, ser sjukt roligt ut i skolan.

Serie time

Svenska hollywood fruar är slut och nu ska jag sätta igång nått avsnitt av en serie. Sovmorgon i morron så de e grymt :)

Svenska hollywood fruar, ikväll

För det var inte igår som det var utan ikväll. Men nu kollar vi på ung & bortskämd, som uppladdning inför Svenska Hollywood fruar ;) Men nu ska jag sticka ut i köket och fixa en kopp te till Svensak Hollywoodfruar, mys jue. Sitter iaf i pjamas nu också, men jag orkade inte fixa mig efter duschen så de fick bli pjamas... 

Ledsen för uppdateringen!

Ledsen att det varit kass uppdatering idag! Men jag hade en lång dag i skolan, sen var det stallet som gällde. Och jag kom nyss hem från stallet, snart ska jag hoppa in i duschen. Men iaf så ska jag jobba i helgen... Som tur är börjar det klockan 09.00 så de blir lite sovmorgon för att vara jobbarbadag lixom :) 
  
Ne nu känns det som att det är dags att duscha lite... Jag kom förresten på ett inställt när jag satt på cykeln på väg till stallet, det får komma upp under helgen då jag inte e hemma mellan 08.15-16 (?)
Jag e sjukt sugen på dem här cupcakesen! <3

Mellanlandar hemma @ my place

Hemma och käkar, sen blire raka vägen till stallet. Hem duscha, käka, planera, TV... Självklart ska jag blogga också ;) Men jag har inte fixat nått iställt nu till stallet, tyvärr. Men jag har idé troka till inställda :(
  
NU pep maten och jag ska käka, sen ska jag byta om och sticka. Direkt.
Ska även se om denna finis gnäggar åt mig när jag kommer <3 De gör han för det mesta nu mera :D <3

I need your help!

Vad vill ni läsa om, jag tänkte fixa inställda medans jag är i stallet. Ni kan kommentera vad ni vill läsa om, så lägger jag upp de åt er :)

Älskar att vaka till doften av nybakat bröd

Mami köpte en bakmasik som hon sätter på timer så vi får nybakat bröd till morgonen, sjukt mysigt :) Men iaf så sitter jag i pjamas men jag ska ta på mig kläder nu, för 0m 15 minuter ska jag åka och möta Linnea. Förresten så fick jag till en asbra knut när jag skulle sminka mig, bara för att jag inte skulle ha den senare... Så e de alltid för mig. 
  
Men vi hörs sen i skolan, för då ska jag fixa inställda tills när vi är i stallet.

Skola imorgon

Och den börjar 08.10 så de börjar bli dags för mig att säga natti natti till datorn. Klockan ställs på 06.30, ska ju ha tid att fixa mig, fixa kläder, fixa hår och käka så de tar lite tid ;) Sen efter skolan är det stallet som gäller, finaste Promise ska skötas om <3 Men sen kanske jag hjälper Lina med Gordon, får se hur de blir me de... 
  
Ne vi hörs i morron <3

Bild + pris på sakerna

Ridstövlar stl 34 - 30 kr
Tröja med häst stl 140 typ (sjukt konstig storlek) - 30 kr
Hjälm stl 56 - 60 kr 
Shortchaps stl xs - 30 kr
Borste - 5 kr
Hovkrats - 5 kr

Lite fix här hemma

Skulle städa åt fiffi klockan 20 men jag fastnade vid mina hästgrejer... Så då hittade jag för små saker, det betyder att jag skriver en lapp och sätter upp i stallet. Säg till om jag ska lägga upp nått här, har ett par shortchaps, ett par "nybörjar" stövlar, en hjälm, en tröja,en borste och en hovkrats. Jag lägger upp de här om ni vill ;)
  
Men snart börjar nog hollywood fruar, om de nu är i kväll då de står ensam mama söker i tv-tablån... Konstigt då de ska va hollywood fruar. Så hoppas hoppas de e :)
För att hon är fin <3

Galet kul med tjejerna

Först kom vi hem hit efter skolan och käkade lite. Sen stack vi ut och sprang lite "intervaller". Vi blev lite trötta efter ett tag så då drog vi till skolgården för att köra lite styrka. Sen snackade vi en massa tjejsnack och så.
 
Men jag har iaf en grym träningvärk från ridningen, då vi haft sommar uppehåll och jag har knappt ridit efter Grällsta. Och det kändes när vi sprang, menmen vi sa att vi skulle springa så då gjorde vi de. Det känns iaf bra att ha tränat lite inför beeptestet och mer ska de bli! Nejmen då kan man unna sig lite extra tid vid datorn osv när man tränat lite :) 
   
Nu blev jag träningssugen så 200 situps, plankan och 100 armhävningar på tur ;) Kommer nog ersätta den gamla träningsvärken med ny träningsvärk...
Följer ni mej på Twitter? Iaf om ni gör de följer jag er tillbaka

Ut och springa

Men först nu käkar vi mellis ;) Sen är det dags att sticka ut i skogen och springa spåret, den blire väl typ hitta på nått.

Idag ska vi va duktiga

Idag ska jag, Linnea och Tessan sticka ut och springa efter skolan, vi fick reda på att de e beeptest på måndag. Så idag, trosdag och på lördag ska vi sticka ut och springa vi vill ju inte faila på deepstestet direkt ;) 

Dagens oufit

USA-linne: marknad
Byxor - KL kids

Skola igen då :(

Nu börjar skolan på riktigt, tråkigt men skönt.  Fast läxor, de kan vi gärna hoppa. Proven också... Men nått roligt ska vi väl göra i skolan? Jaja bara att tagga 8:an nu då.
  
Nu käkar jag frulle efter att ha kommit en från en promenad med Smilla. Snart är den slut och jag ska sminka mig + fixa håret och slänga på nått smycke. Visar er dagensoutfit och details senare ;)
- Finaste knasponnyn <3

Myser nu

Sista kvällen med Smilla, idag har hon blivit bada/avspolad 2 gånger då hon har så lång päls som blir lerig och grusig. Men hon har inget emot att ta ett bad, inte heller att bli blåst med hårtork (klart vi inte blåser på samma ställe, vi rör den HELA tiden). 
  
Men nu ska jag hitta nån serie att sätta mig och kolla på med min stora kopp te jah gjorde nyss. Jag skriver ett inlägg om den roliga nyheten i morgon, lite nyfikna ska ni allt få vara ;) Bara för att jag e jag lixom (hehe) <3
  
NEJ i morgon börjar dem vanliga lektionerna :( VILL INTE, rädda mig någon. Nejdå jag ska satsa på 8:an som även sägs vara den hårdaste årskursen, men jag taggar ändå. Och helt nöjd blir jag när vaktmästaren fixar en hylla till mitt skåp ;) 
  
Sen taggar vi konfirmation brudar, right? Den 14:e Maj tror jag de va att vi skulle konfirmera oss ;) Men först är det typ en torsdagsgrupp. Då ska vi även åka iväg till Finnåker och Rättvik, tur att dem klaffar perfekt med tävlingarna. Så jag kan va med på dressyrtävlingarna, hopptävlingarna, Finnåkerturen och turen till Rättvik, de kallar jag tur :D 
Snygg sommardress :)

Glad nyhet + AFV

Fick just ett roligt meddelande på facebook och det gjorde mig sjukt glad :D Iaf så är det AFV nu, grymt roligt de också... Vill ni veta vad det är för roligt? Isf kommentera det.

Älskar!

Älskar att ha äldre kusiner som man får kläder av. Fick med en kasse av min kusin idag, 3 favvo plagg bara utan att ens provat dem :) Det bästa är att jag har 2 kusiner som som städar hemma och ska komma över med skor och kläder, niiice :) Älska att få kläder, bara så där lixom :D Taaaaaaack bästa kusiner <333 Jätte mycket stickat nu till hästen, awsome! Så jäkla snyggt och mysigt med stickat, eller vad säger ni?
  
Men jag funderar på vad jag ska göra nu, några tips? Jag kanske kan försöka fixa rabattkoder till mina älskade läsare från mina underbara sposorer? låter de bra? <3 Love you, Horsemeup, Fringley, Happy plugs, Glamaholic, Frozza och bubbleroom.
 
Snart börjar iaf AFV, om 40 min nu när jag skriver detta. Som sagt kolla in de på kanal 5 lördag och söndag klockan 20-21. Älskar dem videosarna som e med där. 
Bara för att Siri sa de till mig ;)

Sticker te kussen en sväng

Vi sticker och handlar och hämtar nått hos kusinen nu, hörs <3

TV time

Har nyss käkat maten jag skrev om i inlägget under. Jäkligt gott var de, ni borde testa. Nu ska jag iaf sätta på nått avsnitt av nån serie innan vi åker och handlar lite mat. Vi hörs <3

Vi hittade massor av svamp!

Trattisar, svart trumpet, gul kantarell, blek taggsvamp och orange röd taggsvamp. Och är massor mer trattisar som itne fick plats på fatet... Nu blire älgbiff med potatismos (?) och hemma gjord och hemma plockade kantarellsås, mumma <3
                      Svart tumpet, trattis, gul kantarell                              orange röd taggsvamp och blek taggsvamp

Ut till skogs ska vi gå

Nu ska jag och mami gå ut och leta svamp i skogen, de e så blött så Smilla får stanan hemma. Aja brb ;) <3

Hello rain + lite tävlingssnack

Det har regnat hela morgonen, hatar regn på dagen. På natten fine, men inte på dagarna för  då ska de va fint väder. Jag åker nog inte till stallet idag, det är nog ganska säkert. Men får se om Linnea kommer och om vi sticker ut och letar svamp i skogen.
  
Iaf så han jag ut med Smilla efter en rejäl skur, jag har inget emot regn men Smilla har sånt lång päls så hon blir sjukt blöt och tar en väldig tid att torka. 
  
Nu ska jag iaf kolla datum på tävlingarna och se om jag ska anmäla mig, men de tror jag ;) Hoppning på finaste ridskoleponnyn, sen dressyr på finaste dressyrhästen <3 Love that, 2 perfekta hästar för 2 olika saker :) Jag lägger nog ut datumen här, så om ni är på rocklunda eller så får ni gärna komma och fota/filma <3 Jag lägger upp bilderna här, de lovar jag <3
Denna gång rider vi för vinst, fast att vi troligen debuterar Lätt B:1. Sen rider vi också för vinst i hoppningen på Promise ;)

Ledsen för tråkiga inlägg idag + ridpass

Jag ursäktar verkligen inläggen idag! Inget har väl varit speciellt roligt? Inte enlit mig iaf och de ber jag verkligen om ursäkt för. Men vissa dagar blir det bara så :( Jag hade gärna slängt in ett riktigt jäkla bra deepshit, men jag har just nu inget ämne som talar till mig något extra "de där måste jag skriva om" som kommer ibland:( Har ni nått bra ämne kom gärna med förslag på det ämnet så kan jag fixa ihop ett deepshit om de :) De e alltid riktigt roligt och att skriva ett låååångt inlägg. Nu vet ni lite mer om mig också, sådär på köpet ;) Fast inte en cykel denna gång (min tråkiga humor, mina vänner fattar iaf <33)
  
I morgon händer nog inget speciellt. Linnea kanske kommer förbi en sväng, vet inte det än. Sen kanske jag åker till stallet och kollar när Lisa rider, får se hur de blir med de också. Men jag ska iaf med mami ut i skogen och plocka svamp (om vi hittar någon) och då hänger ju Smilla så klart med.
Idag va finaste pärlan super duktig, fast hon fick jobba på ordentligt. Under framridningen gick de super och hon lyssnade väldigt bra på mig idag, när vi red fram red jag rätt mycket på volter och hon kändes väldigt "följsam". Sen red vi nån typ "bana" när man skulle ställa i båda varven och lite sånt där mjukgörande. Det var även en hel del övergångar. Svårt att förklara men jag e supernöjd, även om min lilla ponny blev trött och började protestera i slutet. När hon protesterar och man ska ställa henne så böjer hon nacken åt sidan så jag vet inte vad, lite dryg ponny då. Bättre ridskoleponny finns inte, hon e bäst <3

AFV

NU sitter jag och familjen framför TV, det är ju AFV så de måste kollas in... Kanal 5 varje lördag och söndag, roliga videos. Men nu ska jag fortsätta moffa godis (ska tränas bort i morron) och dricka.

Hemma från en promenad

Var nyss ute med Smillla. Verkligen skillnad på henne och Gucci... Fast iof är Smilla en liten hund och Gucci en stor hund. Men Smilla ska stanna och lukta på allt medans Gucci typ springer förbi. 
  
Nu ska jag nog spela lite sims och moffa godis eller nej inte moffa godis då de snart e middag. Men dunkdunk musik, niice.

Hejjsan

Kom nyss hem och såg en godispåse som jag tog, så jäkla gott med godis <3 Men iaf så gick det superbra idag, jag och Linn skrittade ut och klättrade lite. Gordis har varit så snäll i helgen, han brukar inte va snäll båda dagarna men nu va han de :) Sen när jag red lektion på Promise gick det superbra för att vara första gången efter sommaren. Väldigt lyckad dag idag :) Lisa fotade så bilder kommer väl nog, när Linn laddat upp dem/mejlat dem.
Om jag skulle duscha innan det är dags att gå ut och gå med Smilla...

Inställt bara för att ;)

Jag kommer inte på några inställda. eller jo en sak kan jag skriva här. Om något ser konstigt ut på bloggen, prova då att uppdatera bloggen med F5 (på PC) cmd + r (mac) då ska det se ut som vanligt igen. 
  
Men nu sitter jag nog och käkar lunch eller nått, vi hörs iaf igen live när jag kommit hem.

God tidig morgon

Men nu kommer ju ridningen igång så då blire ändring med sovmornar på lördagar... Men de ska bli jäkligt roligt att komma igång igen, är så taggad :) Sorry att det blir lite snabba inlägg nu men jag måste verkligen hinna fixa några inställda. Förresten så ska jag möta Lisa i sallet sen, jag ska visa henne runt då hon börjar rida på rocklunda i morgon.
Saknar bästa Ize <33

Natti

Nu har jag fixat med mina kläder, de tog ett bra tag... Men nu är det dags att krypa till kojs då jagg ska upp och rida i morron. Jag kanske kan fixa nått inställt, lovar inte till 100. Jag vill ju att ni ska ha bra uppdatering :) Men vi hörs i morgon.

Frågestundssvaren i video

Fiiiiin startbild...
 

Jag e hemma

Har nu Smilla hemam hos os, men nu ska vi typ käka. Men glöm inte att frågestunden avslutas ikväl klockan 19 efter e spelar jag in svaren...

Sista chansen nu, avslutas ikväll 19.00

Jag svarar i en video, så fort jag kan efter klockan 19. 
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/august/fragestund.html
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/august/fragestund.html

Skrittar på finaste


Mellanlandar @ home

Har precis kommit hem från skolan och slängt in maten i mikron. Den blire dra till bussen för att ta hang om Gordon och Prancer. Har fixat inställa som kommer upp. Men nu piper maten så jag ska käka, hörs senare <3

Diggar de nya schemat!

Måndag: 09.00 - 15.20
Tisdag: 08.10 - 15.20
Onsdag: 09.00 - 16.05 (profil som kan bli tidigare)
Torsdag: 08.00 - 14.10
Fredag - 08.10 - 13.35
  
Helt okej tycker jag :)

Morgonrutin - önskat av Tilda

 

Trött

Jag vaknade för ett tag sen och nu ligger jag i min säng och kollar på tv + bloggar. Ska fixa nån inställd till när jag är i stallet. När jag kommer hem från stallet kommer Smilla att vara hemma hos oss, de ska bli roligt. Ska även kolla med Linnea om hon vill komma hem hit i morgon eftermiddag och typ hitta på nått. 
  
Sen ikväll ska vi beställa skolfotona, så nice. Jag kollar även runt på hårda skal till datorn, då jag vill ha ett.

Nej då

Nej jag stannar här, tycker ju om blogg.se!! Om dem kan få det att fungera hela tiden ;) För blogg.se är bra, om inte alla dessa kossor och nu det där med allas designer. Hoppas verkligen ni är kvar, då detta är något som jag inte kan något åt. Har mejlat blogg.se så dem borde kunna fixa det snart, hoppas jag verkligen. Men nu under natten hoppas jag att dem fixar de! Men nu måste jag gå och lägga mig, vi hörs i morgon. På denna blogg oh ingen annan!
Ni är bääääst!!

Hejdå blogg.se

Nu lämnar jag denna bloggportal och byter till bloggplatsen... Tror jag blogg.se får till på måndag att fixa desigen annars byter jag till bloggplatsen... Bloggar här som vanligt tills dess, men jag börjar fixa med headern och sånt så den e klar om jag byter. Bara så ni vet.

BLOGG.SE

DEM MIXAR MED DEISGNEN ELLER NÅTT DÅ ALLA BLOGG.SE BLOGGARS DESIGNER SER HELT RETARD UT!! Det är inget jag kan fixa, när man förhandgranskar ser de bra ut men itne när man besöker bloggen... Så det är tyvärr inget jag kan göra nått åt, de e blogg.se som gör nått! Hoppas ni överlever kaoset!! <3
 

Glöm inte frågestunden!

Ju fler frågor ju roligare blire, alla svar e 100% ärliga
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/august/fragestund.html
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/august/fragestund.html
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/august/fragestund.html
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/august/fragestund.html
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/august/fragestund.html

Halloj finisar

Jag har nygligen kommit hem från skolan och jag tog lite mellis, var så jäkla hungrig efter skolan. Då de bara blev soppa :( Men nu ska jag nog sätta mig och spela lite sims, men jag har inte fixat nått men jag fixar de ;) Vi hörs <3 
  
Btw  jag funderar på om jag ska avsluta frågestunden idag, vill ni de? Annars blire i morron

Kompisfoto

Jag, Linnea och Tess ska snart gå och ta kompiskort :D Så fort jag får bilderna lägger jag upp dem här, om dem blir bra vill säga ;) Ska be fotografen att skicka med alla, för de blir ju roligare med fler bilder.
   
  
Sen har min dator börjat fucka upp sig, musen har typ fastnat! När dem bytte den borde den fungera... 

Dagens skolfoto outfit and details

Blus/pike - vet ej
Jeans - vet ej
   
    
     
   
   
Ringen - New Yorker
Örhängen - fått
Halsband - snott av mami
Armband - snott av mami

Nemen tja

Good morning cuties <3
  
Har iaf nyss plattat håret klart, sen har jag även sminkat mig klart. Och de verkar som att det blir outfit nr 2, svart Pike/blus och vita jeans. Men nu måste jag käka frulle för att kunna hinna med min "tidsplan".

Vad ska jag ha i morgon?? Hjälp mig!

                              1                                                                      2                                                                       3

Världens bästa Beny Bus!


Tårar

Sitter och fixade klart filmen nyss och nu sitter både jag och Lisa i tårar! FIlme kommer upp inom kort. 

Filmen

Nu är jag klar med designen åt Linnea. De tog lite tid, men sånt e livet ;) Nu tänkte jag sätta mig och fortsätta med Benyfilmen. Lägger upp den här sen, lovar er de.
- Print screen!

Hemma from da school

Har käkat lite mellis nu när jag kom hem och nu ska jag fixa Linneas header.  Sen ska jag fortsätta på Benyfilmen, den kommer upp så fort den är färdig.

Dagens outfit and details

Tub top - vet ej
T-shirt - vet ej
Jeans - Kappahl
   
  
              Örhängen - vet ej                                     New Yorker                                      Halsband - Glitter

Of to school

Nu är de dags att röra sig mot skolan. Vi hörs väl under dagen ;) Har iaf lagt upp dagens outfit som inställt.

Jag hatar att gå upp!

Jag e van att kunna sova hur länge jag vill sen nu ska jag upp klockan 7. Inte så roligt, men är det skola igen så är det. Nu har jag iaf en en stoooort hög med kläder på golvet som jag skulle behöva ta hand om, men de orkar jag inte göra nu. Jag gör de när jag kommer hem, innan jag sätter mig och fortsätter på Benyfilmen, dem kommer nog bli lagom lång.
  
Ne nu ska jag ta på mig kläder och inte sitta i pyamas längre. Sen måste jag ju även sminka mig inför skolan. Hör av mig innan jag åker ;) Idag blire nog ganska bra uppdatering.

Natti

Filmen fixas klart i morgon, för nu ska jag gå och lägga mig. Vi hörs igen i morgon

Vad händer + svar till Alice

Svart till Alice: Han har kliat sig mot de röda spiltväggarna ;)
   
  
Nu håller jag på med en Benyfilm men snart är det Svenska hollywoodfrua

Tårarna rinner

Hittade värtsa grymma låtarna till videon och nu rinner tårarna, saknar finaste C-ponnyn nått sjukt! <3 Trots att de bara va 2 veckor sedan vi sågs, men de va då jag insåg hur mycket jag älskar den fina ponnyn <3 Han är bara bääästa ponnyn på Grällsta <3 

Hemma och jag e lycklig

Nu har jag nyss kommit ut ur duschen och nu sitter jag och Lisa och skypar då hon ville de... Men idag när jag va i stallet såg jag en bekant häst, det visade sig att den kom från Grällsta :D Och de va min favoritstorhäst Farsa, snacka om att jag blev glad. Fast det är en som hyr henne så hon står i privatstallet och hon kommer inte gå lektion. 
  
Men nu ska jag typ börja på min Beny film, hörs <3

Gordon bilder, del 3 (den sista)


Göm inte frågestunden!

http://emmascrazylife.blogg.se/2012/august/fragestund.html
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/august/fragestund.html
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/august/fragestund.html
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/august/fragestund.html
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/august/fragestund.html

Sticker nu då

Kommer vä hem 18 kanske...

Mellanlandar hemma

Nu är jag hemma och ska käka lite. Det får bli hamburgerkött och potatissallad, bus enkelt och gott. Jag måste även fixa lite instälda tills när jag e i stallet. Vet dock inte när jag kommer hem, det visar sig ;)
Cowboy style, med en hand...

Boring @ school

Sitter i skolan nu och tråkar sönder, våran lärare har snackat om nå grejs vi ska ah prov på om 2 veckor, jag vill inte ha prov! Snart är det även spexfoto med skoltidningen. Nu kommer han och nu får vi ett till häfte. Sen efter fotot ska vi kolla på nån liten film. Men vi hörs när jag kommer hem fårn skolan tror jag. Då ska de fixas inställda til när jag är i stallet. Om jag nu åker, eftersom de regnar. Men Promise ska tas om hand om, och hon ska få bli fin och ren.
För han han e den finaste C-ponny valacken <3

Dagens outfit

Linne - marknad 
Jeans - Kappahl

"Tidig" morgon

Första gången på jag vet inte hur länge jag går upp så här "tidigt". Det ska iaf bli skönt att komma igång med vardagen igen, håller ni inte med? Och ikväll börjar ju Svenska Hollywoodfruar, ska såklart kolla på det. Fast innan det är det stallet och lillpärlan som ska tas om hand om. 
  
Ne nu ska jag sminka mig, jag e så jäkla seg på att fixa mig. Hatar de! men sen ska jag fixa lite inlägg som kommer upp undertiden jag är i stallet. Men jag ska även lägga upp dagens outfit and details.
Jag måste åka och hälsa på Alice (hästen) snart igen.

Natti

Nu går jag och lägger mig, rutinerna måste ju komma igång. Sen i morgon har jag några inlägg att fixa, ska lägga upp flera bilder på Gordon och lite annat grejs. Mer får ni se i morgon <3

Gordon bilder, del 2


Middag

Nu blire middag sen ska jag spela sims :D Inställt med bilder fixat ;)
Fail bild @ ponnysanning?

Gordon bilder, del 1


Älskade dator

Nu har jag fått min tillbaka min älskade dator! :D Det gjorde verkligen min dag, nu håller jag på att ladda över bilder, musik och allt sånt. För när vi lämna in den tömde jag den på bilder, musik, filmer och ja allt sånt. Ska även installera mitt älskade sims, så ikväll ska jag sätta mig och spela sims. Jag fick även bilderna av Alice idag, ska ladda upp direkt efter att jag publicerat detta inlägget ;)
Sneakpeak...

Svar till Vendela

Vendla undrade hur man noppar sina ögonbryn snyggt och de kan jag tyvärr inte svara på :( Man noppar lite (bara ett hårstrå i taget!) Där man tycker (hälst inte uppifrån, men liiite ibland kan man behöva noppa där), sen väljer man själv vad man tycker är snygg form på ögonbryn.
 
Världsmästaren på att förklara känner jag, hehe. Men hoppas du förstår ;)
Liknande form tycker iaf jag personligen om. (bilden lånad från google)

Glöm inte frågestunden ;)

Svaren kommer i en video, troligen på fredag, men om inte fredag blire på lördag istället. Som alltid är svaren 100% ärliga
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/august/fragestund.html
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/august/fragestund.html
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/august/fragestund.html
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/august/fragestund.html
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/august/fragestund.html

Drar te skolan nu

Nu sticker jag te skolan, hörs sen. Från min älskade macbook <333
-Spirit får stå för bilden

Dagens outfit and details

Linne - Gina Tricot
Jeans - Lindex
 
 
 
 
Halsband - fått
Ring - Lindex?
Örhängen - fått
Skärp - KL Kids

Svar till Elina

Jag och Horsemeup har ett samarbete, vi håller kontakt via mejl. Sen om jag e duktig och fårer läsare  intresserade av dem via min blogg så kommer det troligen komma en bloggtävling, sen att dem skickar hem lite saker från sitt dösnygga sortiment. Så klicka in hos dem ;) Horsemeup
 

God morgon

Idag bestämde jag mig för att gå upp i tid och käka frukost i tid, eftersom jag ska käka lunch runt 11.45. Efter det bär de av mot skolan. Mindre roligt men det roliga idag är ju att vi får tillbaka våra älskade datorer :D
 
De enda dåliga nu e att jag vet inte vad jag ska göra... Jag ska nog fixa mig lite senare tror jag. Kläder för dagen har jag redan plockat fram, smycken ska jag välja ut och lägga fram. Det låter ästan som om de e dags att sätta på en serie ;)

Älskar min sponsor Horsemeup!!

 
 

Duscha

Nu ska jag duchsa med hårinpackning, raka benen, noppa ögonbrynen och fixa till mig allmänt inför skolstarten i morgon. Brb

Tjenare, jag hatar rubriker!!

Har kollat klart på filmen, de fick bli en Scooby Doo. Sen har jag chattat med Alice på facebook och jag kommer få lite bilder på mejlen ídag. Så fort jag får dem lägger jag upp dem här, låter de bra? :) KOm gärna med tips på vad ni vill läsa mer om här på min blogg! :)

Film

Nu blire kolla lite film, fast vet inte vilken... Så ni vet vrf jag inte uppdaterar :/


Skola i morron

I morgon börjar skolan, tråkgit men skönt... Det är ju skönt att va ledig, men man ska ju ha en vardag också. Inte bara gå hemma och slöa hela tiden. Iaf så ska jag möta Linnea vid 12.40 i morgon. Ska bli roligt att komma tllbaka till vardagen och träffa vännerna, va i stallet mer. Vi kommer även få våra älskade Macbooks tillbaka :D SKa bli såååå skönt att få hem finaste datorn igen, kunna ha en egen dator, enga bilder egen musik, GÖRA BENY FILM!! :)
 
 
Men nu ville Lisa skypa,  jag får väl göra de nu då... Förresten idag är det galet varmt ute, jag sitter med uppet fönster i shorts och tubtop. Har ni de varmt?

Dagens shopping

Mapp - 5 kr, Rusta
Filt - 20 kr, Rusta (REA)
Matta - 149 kr, Rusta
Handduk - Coop (om man köpte flingor)
 
 
Sen köpte vi lite hö, och pellets till Fiffi. Även kalvöron till Smilla och Gucci och Smillas favorit godis.

Sorrrryyyyyyyyyy

Men jag startade datorn i morse och då skulle mami ha den när jag precis skrivit in lösenordet på datron. Sen käkade jag frukost och då kom mami fram till att jag skulle städa åt Fiffi, då va jag tvungen att göra de... Och precis efter de så skulle vi åka och shoppa lite igen och typ panta, handla mat osv. Och så kom vi hem nu, ooch nu ska jag ladda upp shopping bilden, kommer liiite senare i ett inlägg ;)

Natti

Nu tänker jag gå och lägga mig då jag inte kommer på nått annat att göra... Hörs i morron
2011 va året ;) Saknar våra fina Grällstakvällar 2011, 2013 ska bli bätre!! <33 Uppe till max, ute och fota i hagen, leka på ridbanorna, hoppa hinder, japp leva livet :)

Tråkar @ home

Jag har sjukt tråkigt just nu, vad ska jag göra? GE MIG TIPS!! Jag ska nog kanske fixa nått inställt åt er till veckan och så, men vill ni se kläderna jag fick??

Hemma igen, igen...

Kom nyss hem från kusiens namngivningskalas. Jag fick med 3 stooora kassar med kläder från mina stora kusiner :) Hittat en sjukt snygg klänning, en snygg kjo l+ t-shirt grej (?) Och även riktigt snygg blus och typ nån pikelinne grej (?) Sen massa shorts, t-shirts, linnen ja massor av fint va de iaf :)

Stallet idag

Idag har det gått väldigt bra i stallet. Jag kom dit och mockade, då Gordon ute i hagen... Sen hämtade jag in honom och borstade lite. Sen sadlade jag och stack ut på flisen och skrittade ca 30 minuter, kom in och borstade igen såklart. Jag putsade även hans två träns och hans sadel, så nu dem fräscha och rena. Han fick även komma ut och beta lite innan jag åkte hem.
   
   
Jag tycker även att Gordon blivit väldigt tjock nu under sommaren, en riktig tjockishäst. Jag ska nog även kolla på lite dressyrtävlingar, skulle gärna koma ut och tävla lite utanför ridklubben. Så ska kolla så de passar för mami och så de passa med hans ägare :)

Avundsjuka

Avundsjuka blev ämnet denna gång, håll i hatten ;)
  
   
Avundsjuka är något man lätt känner, vilket jag kan acceptera. Men ändå inte riktigt förstå varför. Jag tycker att man ska vara nöjd med de man har och får. "Åhh h*n har de, de vill jag också ha". Varför är det så igentligen? Jag mena alla får de dem får, har de dem har. Jag tycker inte att man ska vara avundsjuk på sånt.
 
Man ska vara nöjd och glad över att man har de man har, inte kräva en massa mer. Håller ni med? Ingen tycker igentligen väl om avundsjuka?
 
Fine jag kan också bli avundsjuk på saker och ting, de kan alla. Men sen tänker jag på att jag har ett bra liv med bra förutsättningar, varför slösa de på att vara avundsjuk? Lev livet fullt ut me de du har, det löser sig ändå ska du se. YOLO - You Only Live Once, tänk på de... 
 
Jag tycker iaf de är grymt att leva livet till 100%, inga problem, inga bråk, ingen avundsjuka. Sen är ju den bästa "medicinen" av allt, VÄNNER <333 Stöttar i vått och tort, eld och vatten. Finns alltid till hands att snacka med. Det är väldigt viktigt me vänner om man ska kunna leva fullt ut!
 
Det är inte heller så roligt att känna sig avundsjuk, därför kommer ett tips nedan. Iaf tycker inte jag att det är speciellt roligt, jag mår även sämre. Mår ni sämre när ni e avundsjuka på något?
 
 
 
Om ni blir avundsjuka, vänd då på det hela. Jag har det här, det har inte h*n. Gör ni så kommer ni på att ni har massor av saker som h*n inte har, då kanske ni kommer över eran avundsjuka. Ett litet tips bara ;) Har märkt att en viss person har kommenterat lite elakt i ett namn en bytt till ett annat namn och vill va hur snäll som hälst, detta är lite mer riktat till dig...
Som t.ex vill jag ha sånna blommor och blir avundsjuk på sånna som har dem... Även sånna som har "min" Beny <333

Nu går vi

Hem till min morbor, inställda fixade så ni har lite uppdatering iaf ;) Men nu ska vi gå, byeee

Ducshad och klar!

Nu ska jag bara hitta nå att ha på mig när vi ska till min kusins namngivningskalas. Mami sa även att dem som vi inte har träffat på typ 4 år kommer dit, ska bli roligt att se dem igen :) Men nu ska jag fixa nått iställt, ni ska ju ha nått mer att läsa undertiden jag e borta, vet ju inte heller när jag kommer hem igen...

The planes for the day

Idag äre stallet som gäller. Gordon ska skrittas, ryktas, betas snyggt skivet jag vet, hans box ska mockas. Ja ni kanske fattar att det är han som ska skötas idag? hehe men iaf... Sen på eftermiddagen är det namngivningskalas för min kusin Ida. Förhoppningsvis kommer det några vi inte träffat på typ 4 år, och vi är släkt med dem. Lite dålig stil av oss tycker jag, menmen man hinner inte allt tyvärr.
 
Iaf så hoppas jag även på att jag får Alices och Tildas bilder snart :) Tror dem kommer bli sååå fina och bra, så fort jag får dem slänger jag upp dem här åt er <33
 
Men ni har väl inte glömt frågestunden? :) Ju fler frågor, ju roligare blire. Kanske även ber nån läsa upp frågorna så svarar jag? Får se, skulle ni vilja de?

Sticker till stallet nu

Ses, inställt fixat ;)

"Shopping"

Mapparna - 5 kr st RUSTA (6 st)
Pennskrinet - 29,90 ICA Maxi
Pennorna - 10 kr ICA
Block - 10 kr ICA
Topsarna - 2 för 10 kr ICA Maxi (delade med mami)
Bomullspaddarna - 2 för 10 kr ICA Maxi (delade med mam)
   
  
Nu har jag allt inför skolan :)

Sorry!!

Vi shoppade och handlade mat, sen kom vi hem 20 och käkade och efter de ksulle mami ha datorn för att kolla Eriksfotbollstider tills i morgon. Så jag fick datorn nyss... Men jag ska fixa nått inställt och ladda upp bilden på vad som följde med hem hem idag. shoppingen kommer i ett inlägg om typ 10 min så brb.

Hemma igen!! :)

Saknat meeeej? nej jag drev!
 
 
Har precis duschat iaf, och så skrubbade jag med med en sån där skrubbsvamp typ (?) Så nu känner jag mig inte lika ofräsch längre...  Det blev nog riktigt bra bilder idag iaf :) Jag lägger upp dem här sen när jag får dem.
 
De va även sjkt nice att träffa Alice och Tilda igen, skratta lite och så. Har verkligen saknat dem <333 Sen började de regna när vi skulle hem :( Och jag kom precis under tak innan det började spöööööö regna, tur de.
Drog på mig min förstora nya grällstatröja och sen ett par jeans till, enkelt och rätt snyggt.
  
 
Men nu kommer nog mami snart så då sticker vi iväg och har lite fredagstjej shopping, eller aa vi ska köpa lite saker som jag ska ha i skolan. Får se om nått mer får följa med hem ;) Lägger upp de sen när jag kommer hem, ska ju även fixa nått inställt till i morgon då jag först ska till stallet, sen ska jag på namngivningskalas. Så jag får fixa några inställda så ni får uppdatering ;) Önskemål om något speiellt?

Frågestund!! :)

Jag svarar i en video nästa fredag så fråga på! :)
(ska göra en ny snart)

Emmascrazylife i sammarbete med...

...
 
Fringley - rabattkod: rabatt10 (skriver du in den får du 10% rabatt när du shoppar där ifrån)
Glamaholic - rabattkod: evo001 (10% på evos produkter), loshar001 (50 kr rabatt vid köp av hårförlängning)
Bubbleroom - Sjukt snygga kläder! :)
 
 
Hoppas ni tycker om dem sidorna, de gör jag iaf ;)

Min gästblogg hos Camilla...

... hittar ni häääääääär :) http://isisbrudarna.blogg.se/2012/july/emmas-gastbloggning.html#comment

Sticker te stallet nu

Nu åker jag te stalelt, inställda fixade och kommer upp ;)

Top 5 av "mindre" bloggar jag läser

Ebbas
Alices
Linneas
Noras
Zannies
 
 
Om ni vill vara med i en sån här listgrej nästa gång så får ni kommentera eran blogg så får vi se om jag väljer ut din blogg till en av dem här ;)
 

Ni e bäääst

Igår slog ni besöksrekordet på denna blogg, awesome :) Sen blir ni bättre och bättre på att kommentera, hoppas verkligen det håller i sig <333 Ni e bara bäääst <3
 
Men jag hoppas ni orkar vänta 3 dagar till för på måndag kommer ju skolan och så ingång och då får jag mer insperation till inlägg och så. Inte bara "nu sticker jag till en kompis" "ut och sola" osv.
 
Men idag är inte solen framme så man kan sola, eller jo den tittar fram då och då. Men inget sola väder :( Fast jag blir glad bara det inte regnar. Fast sol vill man ju ha när man ska sola, menmen. då får de väl bli dator, lite TV, chatta med nån, kanske sätta sig och läsa? jaja får se vad som händer...
 
 
Men ska jag ha ridkläder, byxdress eller shorts och linne idag när jag rider och blir fotad?  och ska han vara knoppad eller inte? Ni väljer helt själva ;)

Natti

Awesome statistik idag, gillas :) Iaf så har jag lagt till ytterligare en länk, hittar du den? Iaf så har jag fixat ett inställt åt er tils i morgon när jag är i stallet med Tilda och Alice.

Rubriker, vad ska man skriva?

Jadu jag hatar rubriker, så nu vet ni de också ;) Vi åkte ju och ställde ut min stallåda då passade jag på att hoppa in i stalle och pussa på Promise och även på Gordon och Prancer. På vägen hem stannde vi till på ICA för att köpa middag och då hittade jag nån REA korg med lite gott och blandat i, saker till skolan. Men jag lägger upp allt som köps till skolan i ett och samma inlägg om nån dag...   
    
 
Sen i morgon ska jag ju sköta Gordon och han ska nu startas upp igen efter sommaren. Tilda och Linn skulle komma och fota, jippie :) Så då kommer det komma nya bilder på mig och Gordon. Vet dock inte om jag ska ha ridkläder eller om jag ska ha byxdress? Vad tycker ni, kommentera erat svar ;)

Stallet idag igen

Hehe nejdå men jag och mami ska åka och ställa ut min stalllåda. Och så ska jag hoppa in och pussa lite på Promise, Prancer och Gordon. Myshästarna på ridskolan, dem bästa <3 Eller aja Gordon e ju inte ridskoleäst då men har står i ridskolestallet... Brb, ska handla också men sen så är jag hemma igen.
 
Nödvändigt inlägg känner jag, menmen...
FINASTE C-PONNYN <333
 
 

Blandade bilder från stallet

                                                                                              Gordon
 
 
 
                                                                                              Promise
   
  
 
                                                                                              Prancer
   
  
 
Finaste hästarna <333 + Malwa och Beny

YEY

Kom in och smörjde in mig med hudkräm, så brännan ska hålla längre. Och då såg jag att på 45 min (på rygg och sen 45 min på mage) har jag fått en rätt fräsch bränna :) Om vädret håller i sig ska jag fortsätta i morgon, bli ännu snyggare. Så nu när jag varit ute ett bra tag så ska jag nog ta och fixa lite keso och vindruvor, mumma <3 Sen hade mami köpt jättegoda plommon som jag ska ta också. Vet dock inte vad jag ska kolla på medans jag käkar de... Tror att de får bli ett avsnitt av kompisar på nätet, älskade serie hehe.
 
 
JUSTE jag måste ladda upp bilderna fårn igår, jag gör de när jag fått lite mat i magen. Fick en sjukt fin bild på Promise, även en väldigt fin på grodis <3

ARG

Jag solade innan lunch och då va de sol typ hela tiden sen nu när jag ska fortsätta så går solen i moln :@ Jag blir så arg då jag verkligen ville sola! Menmen hoppas den kommer tillbaka snart...
 
 
Har ni sol hos er? isf vill jag komma dit :) Men eftersom "min" sol gått i moln så får jag väl kolla runt på bloggar och sånt där... Bara för att jag skriver detta så kommer solen tillbaka, niiice. Då sticker jag väl ut och steker igen ;)
                                  

Sola

Solen är framme och de e varmt så jag sticker ut och solar ett tag ;) Lite mer färg e ju nce, fast jag fick en del igår. Men mer ska de bli och nu ska jag testa nått anonym kommenterade, sola i intervaller. Får se om de ger resultat :) Bilderna från igår är överförda till datorn så jag laddar upp dem här senare, låter e bra?

Kakorna

                                      äpple                                                                                                       Morot
 
 
2 morötter/äpplen
3 dl havregryn
1 dl mjöl
1 dl sirap
     
Gör såhär: Riv morötterna/äpplena i ett rivgärn med de minsta hålen. Krama sedan ut saften ur de rivna morätterna/äpplena, för annars blir det så blött i smeten. Blanda sedan mjölet med havregrynet i en bunke. Lägg sedan i morätterna/äpplena tillsammans med mjölet havregrynet och blanda. När det är färdigblandat, ha i sirapen! Blanda noga, det är lätt att man inte får med allt havregryn och mjök då det lägger sig på botten så se till rör om ordentligt. Om det skulle bli för torrt eller kladdigt ha i mer sirap/havregryn. För mig behövs det aldrig mer av något om man följer receptet. När allt är blandat och klart, ta en klump i handen och forma som en tunnare kaka. Gör i den storleken du själv vill ha! Lägg kakorna på en plåt med bakplåtspapper. Viktigt är att inte göra för tjocka kakor, då tar det mycket längre tid tills de blir klara då.
 
Grädda godiset i ugnen 15 minuter i 175 grader. När dom är klara är dom hårda med ändå mjuka, och stelnar lite efter ett tag.
 
 
 
Receptet gjort av Ida Woxlin

Fina kakor

Nu står andra omgången, den med äpplen i ugnen. Tror hästarna kommer digga kakorna, dem ser rätt goda ut faktiskt. Tog en liten tugga och dem var rätt goda faktiskt. Receptet är lätt något jag ska skrvia ner i min receptbok, ska göras om flera gånger. Dem får ligga i en burk i min stallåda, för dem med äpplen blev sjukt många, eller om det var att med med morötter blev stora. Jag tar kort på dem snart iaf, när båda ligger på avsvalning.
 
 
Men nu är har dem bara 5 mn kvar och jag ska ta och diska undan lite. Brb med bilder
Jag älskar att baka, bland de roligaste som finns :)
 

Baka baka liten kaka

Finaste rubriken nånsin menmen...
 
Nu ska jag sätda här hemma (bonus på månadspengen är ju nice) sen ska jag baka kakor åt hästarna. ska göra en sats med morot och en sats med äpple. Juste sen ska jag lägga upp bilderna, de lovade jag ju er igår. Jag fixar de när jag städat och bakat, låter de okej? :)

Dagen idag

Gaah, jag e arg! Jag vaknade av mig själv klockan 8... Jag ville ju sova länge idag, men de tyckte inte min hjärna. Iaf så ser de ut att bli soligt och fint idag så jag går nog ut och lägger mig i solen efter lunch. Idag ska jag även baka hästgodis, sånna som Ida Woxlin gjorde.  Det är nog det som är planen idag, kanske hittar på något med nån kompis. Sen ska jag försöka gå med mami ut till Hälla för att shoppa lite nu innan skolan börjar, Fanny jag e avis på dig 13-15 veckors sommarlov <3
   
 
Okej inläggen blir inte så roliga nu under sommaren känner jag, hoppas ni har förståelse och orkar vänta 4 dagar till. För när skolan börjar kommer det bli bättre inlägg, med mer insperation, bilder, längre inlägg. Ja det kommer bara bli mycket bättre :)
- Hur söt får man bli?

SORRY

Jag städade på mitt rum och sen bytte jag sängkläder och fixade lite här hemma. Sen hade mami daton ett bra tag så då kunde jag inte blogga. Men fick iaf en jättefin bild på Promise idag, jag gjorde även en liten videoblogg... men dem får ni se i morgon för nu ska jag kolla runt på lite bloggar sen ska jag sova och jag ska sova länge i morgon.
Sliten tjej alltså, måååste gå och lägga mig tidigt nu så jag är utvilad tills skolan börjar.

Hur har ni hittat hit?

Hur hittade ni till min blogg? Och vad tycker ni om den? :)

Hur verkar jag?

Kan inte ni skriva i en kommentar hur jag verkar? Skulle va kul och veta hur mina fina läsare "uppfattar" mig :)
Fokus va de ja ;)

Vad vill ni ha mer av?

Vad vill ni har mer av här på bloggen? Kommentera vad ni vill ha mer av så fixar jag de, okej? :)

Lite design fix

Har fixat lite på desigen, vad tycks? Själv är jag rätt nöd med utseendet på min blogg nu :) Bloglovin ikon, läs mer om mig och hästarna, länkarna e snygga, headern är snygg, bakgrundsfärgen e snygg. Så här kommer jag vilja ha ett bra tag nu :)
  
 
Snart kommer Guccis ägare och hämtar henne, lite tråkigt men ändå skönt. Fast vi vet att hon snart kommer tillbaka :) Sen när hon åkt så ska vi sticka till fotbollsplan och kolla när Erik har Match och jag smiter nog in i stallet en sväng. Måste ju hälsa på betestjockisarna, om dem nu är så tjocka ;) Ska bli sjukt roligt att komma igång och rida igen och att sätta igång Gordon. Snor nog med kameran så lite bilder kommer nog när jag kommer hem.
 
Men jag fixar något inställt åt er <3
 
 

Lunch

Nu håller papi på att fixa hemmagjord pizza till lunch, mumma. Sen ska jag nog bara chilla lite sola lite till, få ännu mera färg :) Fick faktiskt en del färg nu när jag solade, tiden går nog ännu snabbare med musik i öronen och sen en bra bok att läsa. Åhh de lät bra, så får nog min eftermiddag se ut. Framåt kvällen har Erik fotboll så jag följer nog med och kollar, sen hoppar jag in i stallet och hälsar på Promise, Prancer och Gordon <3
HISS till solen <3

Ut och sola <3

Nu ska jag ut och sola lite, hoppas på färg :) Men vi hörs senare <3

Good morning

Idag verkar det bli en varm dag, SOLA <3 Hoppas man kan få lite färg, skulle inte sitta helt fel. Annars blir det väl kolla på nån film/serie och bara ta det lugnt. Kanske är med nån, får se vad som händer. Väntar även på ett svar från Horsemeup, har mejlat dem angående en hemlig grej ;)

NY HEADER!

Har precis laddat upp min nya header och sne lagt itll en länk, woop woop. Vad tycks?? <3

Fräsch nu! :)

Hehe fin rubrik men nått ska de ju stå...
 
 
Jag duschade iaf nyss och så hade jag hårinpackning och ansiktsmask, så nu känner jag mig fräsch efter en eftermiddag i klor med Linn.  Jag ska snart ladda upp headern åt er ;)
 
<3 Sen åker Gucci hem i morgon, har haft henne 16 dagar. Hon e nog den goaste hund som finns, men hundfriheten varar inte länge då en viss fröken Smilla kommer nästa helg :)

Sry

Har haft det grymt bra idag med Linn, behövde verkligen träffa henne igen <3 Min goa fina vän. Men har nyss käkat och nu ska jag och brorsan dra till "kina gungan" och gunga lite i den. Sen när jag kommer in ska jag ladda upp ny headern, woop woop. U gonna love it! :)

Friend time!! <3

Har verkligen saknat att umgås med mina finfina vänner, ska skärpa mig och göra det oftare! Snacka ut om saker och ting, ha sena filmkvällen, sovaöver kuddkrig osv. Älskar bara att ha vänner, det bästa som finns <3 Jag Måste verkligen träffa dem oftare, inte bara chatta, skypa <33 We girls need girltime sometime, right?
Bjuder på en lite mindre charmig bild från mitt tjejparty (2008/2009??)

Sticker nu

Arkivet fungerar igen! :) Så när jag kommer hem laddar jag upp headern, hinner nog inte byta användare på datorn. Ska ju byta om till badkläder sen ska jag och Linn åka till Löga. Jag hinner nog fixa nått inställt iaf <333

Löga med Linn

Nu ska jag käka lunch sen ska jag och Linn sticka till löga och bada. Var typ 2 månader sen vi träffades, så de ska bli jäkligt roligt.

Höstnyheter!

        499 - Bubbleroom                                     259 - Bubbleroom                                 399 - Bubbleroom
     
   
           349 - Bubbleroom                              399 - Bubbleroom                                   349 - Bubbleroom
 

Vinnaren blev: Lisa på gulblarosett.blogg.se

Frozza, Mystica, Bubbleroom sen hade jag Horsemeup sedan förmiddagen ;) <3 Klicka in på dem, kolla efter nått snyggt och beställ :) De ska jag nog göra iaf.

Nemen tjenare

Idag är jag verkligen trött så då får det bli en slappar dag. Kolla på film/TV och sen verkar det bli bra väder, SOLA <3 Vill ju ha färg nu innan skolan börjar igen, 6 dagar kvar :( Men nu ska jag kolla runt på bloggar och hemsidor som vanligt ;)
 
Arkivet funkar inte idag heller...
Charmknuttar, hehe <3

Kolla länkarna + sva på tal till Ella

Kolla i menyn under länkar, hittar ni några nya? Först att hitta alla 3 vinner en länkning här på bloggen! :) Klicka gärna in på dem nya länkarna och kolla.
OBS inte jag som fotat! Detta är iaf ett betesträns, ett träns utan nosgrimma och tyglar (man kan ju sätta på tyglar om man ska rida i tränset)
 
 
 
 

Hemma

Följde med mami och handlade så då blev jag kvar och kollade på Eriks fotboll. Sen köpte vi med lite tjockismat hem, hehe. Och nu ska jag nog va lite med familjen, sen får jag se vad jag gör av med kvällen...
  
 
Inläggen blir rätt tråkiga utan bild, men jag pallar inte alltid ladda upp nya :(

Fredag

På fredag ska jag åka till stallet, mocka, fixa betfor, rida och sånt. Tilda skulle va supersnäll och komma och fota mig och Gordon sen när vi skrittar, taaack Tilda <333 Så då kommer det nog komma upp fina bilder på oss :) Jag ska nog rida barbacka i betestränset, jag har nog linne och ridbyxor (om det är fint så klart) och sen jympaskor eller om jag ska rida utan skor...

En vecka kvar

Nu är det en vecka kvar, dags att sammanfatta sommarlovet... Men nu är det bara att ge gärnet sista veckan, det är ju sista veckan som "fri".
 
 
Vi har vaktat Gucci, papi har köpt 2 nya snygga bilar, papi har köpt mina favorit utemöbler, varit på Grällsta, shoppat med mami i Stockholm, varit i stugan, varit i Vänersborg, shoppat lite mer, vaktat Gucci (igen), Varit på "nattbio" med brudarna, sovit hos Linnea, hälsat på på Grällsta, börjat sammarbeta med ett företag.
 
Jag har haft en awesome sommar, har ni haft en bra sommar? Min sommar har varit väldigt bra tycker jag :) Det enda jag saknat är att rida, men jag ska ju som sagt börja rida på fredag. Sen blire full rulle rida varje vecka, flera gånger i veckan. Saknat att rida ridskolehäst som tusan.
 
Jag tycker faktiskt det ska bli rätt roligt att börja skolan igen, inte för att börja skolan men utan att få tillbaka vardagen och träffa kompisarna, men mest är det nog faktiskt för att få tillbaka datorn ;) Men de ska verkligen bli skönt att få tillbaka vardagen, alla rutiner, alla tider ja allt blir bättre då tycker jag iaf. Sen ska vi även vara hundvakt åt Smilla helgen efter första skolveckan, har verkligen saknat henne det lilla busfröet.
 
 

Ska nog beställa

       Pannband - 209 kr                                       Stigbyglar - 338 kr                                    Träns - 550 kr
   
  
Allt finns på bääästa horsemeup!! <3 Dem sakerna åvan är något jag vill beställa, har ni hittat nått fint ni vill beställa? :) Isf kommentera gärna de, även om du ska beställsa för jag vill gärna se vad ni tycker :) Så kolla in på horsemeup, jag har så tråk nu därför vill jag veta vad ni tycker är snyggt.
 

TIPS :)

http://idawoxliiin.blogg.se/2012/august/hembakt-hastgodis.html#comment
Lätt att jag ska göra sånna! Ska nog fixa sånna till på fredag, alltid bra att ha lite kakor till hästen ;) Iaf om man rider ut på en tur och fikar nån stans ;)

Horsemeup.se

 

So nice

Har nyss fått svar av ett företag och vi ska börja sammarbeta :D Sååååå nice, klicka häääär. Ni måste hålla med om att deras sortiment är awesome, älskar allt dem har! <3 Fick även svar av dem angående bloggtävlig, eventuellt kommer det komma upp en bloggtävling om ca 1 månad :)

God morgon

Arkivet funkar inte nu heller så headern kommer inte upp, jag lägger upp den så fort arkivet börjar fungera. Idag ska jag iaf inte göra något speciellt, kanske städa mitt rum eller så. Eller om jag sätter på nån film, får se vart dagen tar vägen. Jag ska iaf duscha, skriva det där inlägget, mejla företag (woopa), det är "inplanerat". Jag ska väl också läsa bloggar och så.
 
 
Kollade precis min mejl och nu är jag sjukt glad :) Mer om de senare.
 

Nattinatti

Nu ska jag lägga mig i tid, hoppas jag. Jag brukar alltid fastna i nån facebookchatt/skypechatt, men ska försöka att undvika det idag... I morgon har jag ett inlägg som jag ska skriva, kom nyss på en bra ide. Jag skriver ner den i ett block och lägger upp den i morgon om jag inte kan sova, annars fixar jag det i morgon. Jag ska nog även videoblogga i morgon, håll i hatten ;)
 

Chill myskväll

Har haft det mysigt i soffan och kollat på Americas Funniest Home Videos, älskar verkligen den serien också. Men nu så skypar jag lite, emn snart ska jag gå ut med Gucci och sen blire nog kolla på lite film. Eller bara surfa runt på datorn ett tag, får se.


Familjemys

Myser med familjen, just nu är Ullared på på TV:n. Älskar att kolla på Ullared, sjukt roligt att kolla på :) Så de blir lite familje tid nu, mysigt :)

Färediga naglar

Lila nagellack - maxfactor
Glitter - nått från H&M
Toplack - Depend
 
 
Enkelt, snyggt, fräscht, nytt, glammigt. Dem här naglarna kommer jag göra igen nån gång, även med vitt grundlack i stället för de lila. Super snyggt tycker jag :) Vad ycket ni?
 

Nagel fix

Nu ska jag ha lite tjejmys, för mig själv och fixa naglarna, kolla film, mumsa på lite godis. Tar en liten sån myseftermiddag innan vi går en sväng med Gucci. Har en ganska snygg ideé på naglar, med glitter som vanligt ;)
Hennes fina man och svans, boooorta :( Tycker så synd om exemhästar.

Städat klart, jehooo

Så skönt att ha städat färdigt nu, nu blire nog va lite social med familjen. Eller om jag ska kolla på en film, får se hur jag gör. Jag vill fixa med designen men jag måste ha bildarkivet för att kunna göra de... Så de får väl bli nån annan dag.

KLAR :D

Nu är jag klar med min nya header, väldigt nöjd :D Men som sagt jag går dn inte att ladda upp så ni får ett sneakpeak så länge. Iaf så skypar jag med Lisa nu, ska snart lägga på och gå ut med Gucci. Sen ska jag nog fixa lite lunch, efter lunchen måste jag städa åt Fiffi och städa huset.

Tja tja blogeeeeen

Ne jag drev lite där med rubriken, hoppas ni förstod de... Men iaf jag vaknade nyss och snart ska jag ut och gå med Gucci. Efter frukosten ska jag städa lite och så sen ska jag sätta mig och fixa det sista på headern, woop woop. Jag kan ju ladda upp den så får ni se en innan den kommer upp ;) Som den gör när arkivgrejen för biler fungerar igen!
 
Jag tycker myket bättre om gammla blogg.se! här kommer det massa jävla kossor och skit...
Gucci står för bilden ;)

Sry

Men jag håller på med en ny header :) Och den kommer bli GRYM enligt mig iaf. Den kommer upp så fort blogg.ses arkiv grej börjar fungera igen ;) Sen ska jag fixa en sak med designen som kommer bli awesome, som jag ska fixa själv, så stolt. Hehe, nejmen jag blir bättre och bättre på design tycker jag. INTE för att skryta men jag tycker det.

Film

Nu ska datorn få vila ett tag och jag sätter på en film. Sen så ska jag göra en ny header, har en ganska bra ide på hur dem ska se ut. Men den kommer nog itne komma upp förns blogg.se fixar klart med arkivet............. Så den kommer inte kommma upp idag tror jag.
 

Grällsta bilder, klickbara

 
 
 
 
 
   
   

Före och efterbilder på det jag fixade

                                  Före                                                                                           Efter
   
  
   
         
                                   Före                                                                                            Efter
    
   
   

Bild redigering

Måste bara rotera lite Grällsta bilder och så sen laddar jag upp dem, här åt er.

Dagens shopping

Ögonkräm - Öb 5 kr
Nattkräm - Öb 5 kr
Rengöringskrän - Öb 5 kr
Ansiktsvatten . Öb 5 kr
 
Ett bra märke som dem rear ut för att nån tub hadde gått sönder så de var kletiga, därfär kostar dem 5 kr styck.

Affären nästa

Nu sticker jag till affären och köper lite godis och sen åker jag tilll ÖB och "shoppar" lite. Nu kommer det nog inte bli lika mycket bilder i inläggen då arkivet e crazy...
 

Guten morgen

Vaknade tidigt men låg i sängen läääänge och drog mig. Har nyss käkat frukost och nu kollar jag lite på TV. Om ett tag ska jag nog sticka och köpa lite godis och sen lite fler sånna där krämer :) Snart ska jag lägga upp bilderna från Grällsta, dem kommer nog upp om inställda under dagen.

Nehep, dags att göra kväller

Har fixat lite med sakerna nu och jag tyckte de blev bra :) Har tagit före och efter bilder så om ni vill se dme får ni kommentera så visar jag dem. Ska även åka till ICA och ÖB för att "shoppa" i morgon. Lite godis och lite fler sånna där krämer :) Men nu ska jag hoppa till sängs, Nora Grällsta bilderna kommer upp i morgon <3 Fast jag fastnade i chatten på facebook, men så fort vi snackat färdigt så går jag och lägger mig.
 
Hatar att arkivet inte funkar p.g.a databas underhåll...

Fixar lite

Nu håler jag på att riva fram alla mina krämer och sånt och tänkte "möblera" om lite bland mina krämer och så, vill ni se för och efter bild? Isf kommentera det ;)

Glad tjej!

Har haft en sjukt härlig dag med mina tjejer. På Grällsta hde vi de bra, sen åkte vi ju hem till Linnea och badade. När jag åker hem möter jag mami på vägen och då säger hon att hon har varit på ÖB och att hon köpt håtrinpackning, som jag verkligen behöver då min e typ slut. Men så ser en massa produkter stå på köksbordet :)
Hårinpackning, dagkräm, ögonkräm, ansiktsrengöringsvatten (heter de så?) och sen en ansiktskräm. tack bästa mami <3

Baby you light up my world like noboy else


Hey, I just met you and this is crazy


Of to Linnea

Sticker till Linnea och är där med henne och Lisa :) VI ska bada och ha sköjj. Haft sjukt roligt på Grällsta, nya kontakter och så :) Några har vi planerat med och dem ska åka på samam vecka som oss nästa sommar :)
 Nån bild som fanns på datorn då blogg.se uppdaterar eller nått...
XoXo Emma <3

Det är svårt en gång ännu svårare gång två

Det är hårt att lämna allt och alla på Grällsta, en gång. I bilen längtar man redan till nästa sommar och efter sin ponny nått sjukt. Kan inte riktigt förstå att vi tog steget och åkte tillbaka till allt de vi saknar, nu kommer det blir ännu hårdare att åka hem :( Nu när vi pussat "våra" ponnysar, gett dem en sista godis, kramat dem en sista gång. För detta år, för 2013 kommer vi kunna pussa dem och krama dem.
 
 
Har man inte vart på ett sånt ställe och fått sån uplevelse förstår man inte hur mycket man tillbaka, hur mycket man saknar allt och alla. Grällsta är ett fantastiskt ställe, snälla leader, stora hagar, bra banor, mysiga stugor, snälla och awesome hästar & ponnys. Det är ett ställe jag verkligen rekommenderar om du ska åka på ridläger.
Det är ett ställe jag ska sommarjobba på, troligen även åka på flera ridläger till där.
Jag har iaf tur att jag får se min prins igen <3 Slänga mig runt hans hals, pussa hans fina lilla rosa mule, gråta i hans man.

Starchips, we´re ment to fly


Dagens outfit


Nu sticker vi :D

Nu åker vi och hämtar Lisa och Linnea, sjukt många inställda har jag laddat med åt er <33

morsning korsning

Har precis varit ute och gått med Gucci, nu måste jag slänga i mig frukost innan vi ska åka :) Även ett till inställt ska fixas, stressig morning thats how I like it, or not. Hör av mig senare för nu rinner tiden iväg lite <3
Ska till finaste prinsen, längtar!!! <3 <3

Natti natti

Nu ska jag hoppa till sängs och försöka sova inför imorgon, längtar verkligen tillbaka <3 Älskar verkligen Grällsta Ridcenter! <3 The best placeee <3
 
 
Sen fick jag även mess av Gordons ägare och han kommer hem på tisdag eftermiddag, så på fredagen och lördagen då ska jag ha honom. Ska bli roligt att få komma upp på hans rygg igen :) På fredagen blir det nog barbacka och rida i betestränset. Sen lördagen blir det nog sadel och ridtränset då det är fotbollens dag... Så då blire väl fixa inställda lördagar framöver :) Saknar finaste dressyrhästen <333

tele med bästa

Snackar med Linnea i telefon, so niice. Saknat att snacka med henne under sommaren <3
  
Men idag hos Malwa gick det super bra, hon är så snäll när man inte kräver något utav henne. För vi hade int riktigt tid att rida ett riktigt pass så de fick bli lite trav på travbanan sen travade jag med mitt kusinbarn framför mig i sadeln. Han är faktiskt  riktigt duktigför att inte vara så stor :) Nu lär han tjata på sim mamma att dem ska åka ut snart igen och då hänger jag självklart på.
 
 
Sen frågade jag mami om den där hästen och snart så verkar det som att jag ska åka och provarida honom :) Han är väldigt fin, vad jag sett på bilder iaf :) och så låter de som om han skulle kunna passa mig. Ännu bätte är att man åker förbi Malwa på vägen dit så då kommer jag nog kunna rida finaste Malwson också, oftare än jag gör nu :D <3 Happy x 2

Top 5 av bloggar jag läser

* Hamreryttarna
* Linn Ztrelin
* Ponnysanning
* Zanni of sweden
* Linn Olsson
 

You love me for who I am and and love you for who you are <3


You're beautiful and crazy too


Time for the stable

Har även fått höra av mami på telefon, att jag eventuellt har en till häst att rida under vintern/våren. Mer om de sen när det blir aktuellt, nu ska vi iaf åka till Malwa. Hon har inte blivit riden på 3 veckor så får se hur hon är idag :) Iaf så kulle nog min kusin fota och filma :) Hon e sjukt duktig på att fota också så de e niiice <3

skype, igen

Nu skypar jag lite med Lisa, igen hehe. Jag har inte fått svar angående det jag skrev i förra inlägget. Men hoppas hoppas :) Iaf så ska vi skypa lite nu men sen ska jag gå ut och gå med Gucci en sväng innan jag åker till Malwa. Nu har jag inte mer att säga tror jag, hör väl av mig innan jag åker ;)

Woop woop

Kan inte förstå vad jag just gjort :) Hoppas dem svarar ja, tror ni kommer gilla det om dem svarar ja. Fattar inte riktigt varför jag skriver detta när jag inte vill skriva ut vad jag gjort, men jag är så gad nu :) Det var någo som kom upp i mtt huvud igår kväll bara :)

So fresh

Tog precis ett bad, skrubbade hela kroppen, smörjde in med med en lotion som lukstar sjukt gott.Så just nu känner jag mig sjukt fräsch och då blir jag genast mycket piggare.
 
Nu sitter jag iaf inne på skype, emma ostensson.  Men jag ska snart logga ut och hitta på nått hemma, typ läsa eller om jag ska sätta på en film. För kläderna till ikväll är redan framplockade, även Malwas benlindor. För tränset och så är ju redan i stallet ;)

Tömma kameran

Nu är det hög tid att tömma kameran och ladda batteriet då den ska med ikväll och sen ska den ju följa med till Grällsta i morgon. Ska ge den till min kusin så kanske hon kan fota och filma lite :) Idag kommer det bli ett dressyrpass och jag ska sträva efter att hon ska va mjuk i båda sidor och sen att hon ska lyssna bra på mina hjälper. Tänkte rida lite på volter, bak och framdelsvändningar, skänkelvikningar. Kanske även nån öppna och nån sluta om hon känns mjuk och att hon gjorde dem andra övningarna bra.
 
Men innan jag tömmer kameran så hoppar jag in i duschen, lite fräsch vill man ju vara även om man bara ska till stallet. Jag ska även kolla om det är nån ridsport i OS idag, det är alltid roligt att kolla på hästar tycker jag.
 
Jag längtar sjukt mycket till i eftermiddag, de va ju ett tag sen senast. Saknar henne som tusan. Hoppas att solen kommer fram för jag vill kunna rida ut på sommren, ridhus är till för vintern. Det ska också bli väldigt roligt att se Eitis lilla föl igen, jag ska fota han lite också :)

Skypat

Har skypat med Lisa och hennes kompis nu, men nu höll henens dator på att ladda ur så vi la på och nu ska jag fixa mig för natten. Vi hörs i morgon igen <3

Gammal klassiker + svar till Ida

Nu har jag precis fått in en skål med glass till mitt rum och sen har Linnea sagt att en rolig serie börjat gått i precis. Så jag sätter på ett avsnitt av kompisar på nätet som serien heter och käkar glass, myyyyys kväll enligt mig ;) Sen måste jag fixa fram kläderna för i morgon, phtotshoot = fin outfit juee. Jag och Malwa kommer bli rosa <3 Det är våran finaste färg, ljusblått är även gulligt. Ska även lägga till lite kontakter i min mobil, woopa <3
 
Sen kollar jag även om vill hitta på något i helgen då jag kan göra vad jag vill (det gillas), ska se om nån har lust att komma eller så. Får se hur de blir, men ni lär få reda på det ;)
 
SVAR TILL IDA:  Jag lyssnade igenom hela låten nu och de va tyvärr bara början som va sån som passade till filmen så det blev lite fail.
 
ÄLSKAR stallet <3

Sryy

Ledsen för att jag inte blogga på några timmar <3 Men jag har fixat lite inställda, redigerat lite bilder, hittat den prefekta låten till en film. Det är typ det jag gjort idag. Alltså inläggen blir inte så roliga på sommaren känner jag :(
  
Men det jag är glad över är att vi ska åka ut till Malwa i morgon :) Längtar efter min finaste soulmate, förhoppningsvis kan vi rida på ängen och då blire mysgia foton <3 Där finns det även en stock som jag kommer hoppa och underlaget tillåter. Bilderna kommer förhoppningsvis att komma upp i morgon kväll eller på fredag/lördag.
 
 
Nu ska jag nog kolla runt på bloggar och andra hemsidor som jag har. Ska jag kolla in er bloggar? Kommentera dem isf ;) Jag kanske även kan göra en top 5 lista på bloggar, skulle ni vilja de? isf får ni kommentera dem bloggarna ni vill att jag ska göra en lista av.

Finaly OS

Har precis skrivit klart det lilla halv deepshitet och nu kollar jag på OS. Synd för Roffe att Casall hade trampat sig :( Han skulle vunnit guld ju, om jag fick bestämma ;)

Skypeeeeeeeeee

Nu sitter jag och da och snackar på skype, vi grymt roligt. Men snart ska vi lägga på för vi ska ut och gå med hundarna. Jag har inte skrvit deepshitet än men jag gör de när jag kommer tillbaka :)

Okej deepshit here we go

Nu tänkte jag sätta mig och skriva ihop ett deepshit + redigera lite bilder :) Roligt inlägg känner jag att detta blev, men men...

Tjenare sötisar

Jag gick upp och gick med Gucci, vilket betyder att jag e hur trött som helst. Men nu tänkte jag käka frukost och kolla lite på TV, sen ska jag skriva ett deepshit. Har världens insperation, vet inte va den kom ifrån.  Men det kommer komma upp på fredag för då behöver jag ju nått som fyller ut när vi e borta och fotar. Några bilder på bebis Beny bus kommer nog komma upp, då jag måååste fota honom.

Skype

Skypar lite med Ida nu och de skitroligt.  Lyssnar på musik, skypar med Nellie och har roligt :) Fixat några bilder och så men jag ska fortsätta i morgon. Nu ska vi nog lägga på och sen skulle båda duscha och så.Jag ska nog spela lite tv-spel sen eller kolla på nån film, får se.  Men detta blir sista  inlägget för ikväll. Vi hörs igen i morgon <3 Men bätre inlägg och updatering.

Sry

Ledsen för att det blivit tåkiga inlägg här på bloggen idag, men det har tagit tid att fixa Idas header och så. Nu ska jag iaf fixa lite inställda tills på fredag då vi åker till Grällsta och hälsar på :) Kan bara inte fatta att vi gör de, vi har redan lämnat det en gång, nu blir de ju en gång till :'( Ska även redigera lite fina bilder <3 Dem kommer komma i inställt/inställda undertiden vi är på Grällsta. Ska nog även skriva ihop ett deepshit. Funderar även på om jag ska göra en ny header, igen... Får se om jag orkar/har tid någon dag.
En av bilderna jag redigerade förra gången jag redigerade bilder...
 
 

Designer

Nu sitter jag och gör en design till en kompis ;) Detta är iaf dagens outfit:
 

Lite krångel

Det är lite krånel med designen så den får se ut så här tills Ebba fixar som hon skulle vara snäll och försöka fixa min design. Nu kollar jag på lite OS, snart blire käka käka lunch iaf, för jag e grymt hungrig.

Designen

Ser förjävlig ut men jag vet inte hur jag ska göra för att få det bra! Så Ebba får ta och kolla på den ;) Jag tycker det ser förjävligt ut och är tråkigt när det ser ut som det gör.  jag ska försöka få till det snyggare iaf....
 

Jväla skit

Försökte få lägga till en grej men då bli allt bara FEL!!!!!!!!!!!!! Så arg just nu, hoppas en person kan hjälpa mig <3 Annars dör jag!!!! får väl försöka sova så jag orkar bråka med detta i morgon igen......

Sry

Ledsen att jag inte bloggat på nån timme men jag har fixat en design, och håller på med en, sen har jag en på beställning så jag har ltie att göra! Fast jag ska göra klart den här designen sen fortsätter jag med den på beställning i morgon.
 

Headerbeställning + ev insättning

Det börjar bli många som vill att jag fixar header åt dem så lägger jag upp ett inlägg om detta här och nu.
Ni kan fylla i och mejla formuläret nedan till [email protected]. Jag tänkte att det kommer kosta en 10:a bara att beställa, per header. men köper du två kostar det 15 kr
   
 
Bakrundsfärg:
Bilder:
Utskärna eller hela bilder:
Text:
Önskat typsnitt:
textfärg:
Eget önskemål:
Ska jag sätta in den eller gör du det själv:

OS hoppning

Sitter och kollar på OS-hoppningen, det går inte så jättebra för Sverige. Hejdå medaljerna som Hästmaazinet skrev på facebook. Har precis ätit upp lite ost och kex + vindrvor. Snart ska jag gå och möta mami vid bussen iaf.

Dagens "shopping"

          Lila magtröja - 35 kr, New Yorker                                  Vitknyttröja - 35 kr, New Yorker
 
 
Den tröjan jag täntke köpa satt konstigt :( Så åd fick det bli dem här två istället. Den vita ska jag ha nog ha en tub/badu top under så den är lite genomskinlig.

Stan nästa

Ska sticka ner och köpa den där snygga tröjan :) Visar er sen <3
Jeans - Lindex
Linne - H&M

Min nya design

Nu har jag gjort en STOOOR uppdatering av min design, tycker den blev väldigt bra :) Nya saker i min dropdown meny i headern, flera sånna små kommer nog komma till allt eftersom <3 Vad tycker ni om designen?

Beny

Namn: Beny
Kön: Valack
Född: 2006
Färg: Skimmel
Ras: blandras imp Polen
Kategori: C
 
 
Beny är en jättegullig liten C-ponny som är ridlägerponny på Grällsta Ridcenter. Han hoppar som en gud, har steget i dressyren. Han är bästa ridlägerponnyn jag haft. Han har så otroligt mycket kvar att utveckla, vilket alla som rider honom hjälper honom med. Han är jättesnäll i hantering, han vilja dra till sin tjej om han får synd på henne när man leder honom. Beny är verkligen en snäll ponny som inte vill göra någon illa, men har har inte sån lst att stå stilla. Beny är en ponny jag verkligen vill hyra och utveckla så han blir en super duper ponny. Jag skulle sjukt gärna ha han hösten 2013, får se om mamma kan tänka sig de. För det är en ponny med myyycket kapacitet och jag tror att han kan komma riktigt långt med rätt ryttare och rätt träning.

Trött

Nu är jag väldigt trött, men jag var upe sent igår så jag får skylla mig själv. Men nu ska ag iaf börja på min design tänkte jag. Den kommer nog bli hur bra som helst <3

Funderar på...

... Att fräscha upp min design lite byta nån bild, lägga till en ponny! Woop woop <3 Har svårt att bestämma mig om de ska va hela bilder/utskärda bilder? Där får ni vara med och påverka så vad tycker ni? <3 Svara gäna idag/ i morgon förmiddag då jag tänkte börja fixa med den.
BEBIS jag kommer på fedag!!! <3 <3

Schema för kommande vecka

Måndag - Åka ner och köpa en tröja & glo på OS-hoppningen
Tisdag - Vara hemma och ta det lugnt, kolla hoppning om det är det.
Onsdag - Plocka fram ridotfit och bara ta det lugnt. Sola om väder är bra
Torsdag - Åka och rida + fota Malwa
Fredag - Grällsta med brudarna Lisa, Linnea och troligen Tilda
Lördag - Kanske åka till Stockholm
Söndag -  Kanske åka till Stockholm

Varm dag

Idag har det varit sjukt varmt! Nyss så tog vi en promenad till ICA och tillbaka. Snart blir det middag, efter de sticker jag nog. Jag vet attt det inte vart sån super update/läsvärda inlägg idag men så blir det ibland och jag hoppas ni förtår de ;)

Hej hopp

Nu är OS-hoppningen slut även SM för B-ponnysar så nu frå daton vila lite och jag får hitta på nått anant attt göra ;)

OS-hoppning

Nu blire sitta bänkad framför datorn och kolla på OS-hoppning! Hoppas det går bra för Sverige! <3 Hejja bästa Roffe och Jens! <3 Och Henrik ch Lisen <3 Men Roffe och Jens är mina favoriter. Och Jens brukar jag se när han tävlar på Rocklunda, han är sjukt duktig han har awesome clinicar!
  
Här kan ni se de: http://www.svtplay.se/live/173370/ridsport-lagtavling-h-d

God morgon

Idag ser det ut att bli en fin dag, hur  nice som helst! Idag vet jag iaf inte vad vi ska göra, skulle vilja åka ner på stan, men får se hur de blir med de. Sen är det j lagtävling i hoppnning klockan 11.55 som jag tänkte kolla på.

Good night

Nu är jag trött så nu får det bli sängen. I morgon har jag inga planer, eventuelt åka ner på stan med Linnea om hon svarar. Shopping ni vet ;) Vi får se va som händer i morgon.

Länkar moa ;)

Jag tycker verkligen ni ska kolla in henens blogg! :) Awesome <3
http://moadahlen.blogg.se/ http://moadahlen.blogg.se/ http://moadahlen.blogg.se/ http://moadahlen.blogg.se/

Vad tycker ni?

På torsdag när vi ska ut till Malwa, och fota + rida ska jag ha vanliga ridkläder eller ska jag ha nån klänning/shors+linne/byxdress? Ni måste hjälpa mig och välja! Och sen med eller utan rosa benlindor?
Vad väljer ni?

5 saker ni inte visste

* Det tar 5-30 minuter för mig att sätta upp håret. Antingen blir dden en buckla eller så blir det fel och jag har 987678987 hårnålar i håret. Men tillslut brkar jag bli nöjd, om inte så släpper jag bara ut det igen
 
* Jag HATAR trånga utrymmen, uuschh.
 
* Jag kan inte sova utan täcke, men ändå sparkar jag av mig det nästan direkt när jag lagt mig. Så tar jag på det sen igen, då kan jag somna.
 
* Jag tycker inte om att bada i sjöar/hav, vet inte varför. Tycker bara inte om det helt enkelt.
 
* Jag älskar min Mac, den e bääääst. tack skolan, e synd att ni måste ta in den över sommaren! Vill ju göra en bra Benyfilm med imovie.

Vilken färg?

Blå/vit, svart/vit, rosa/vit vad e snyggast? Änn så länge äsger jag inte till vad vill bara veta vilken av dem som ni tycker e snyggast?

Går nu

Nu sticker vi till min morbor inställda är fixade, hörs senare <3

MYS!!

Ligger i sängen och tittar på OS-hoppningen med Gucci, hur mysigt som helst. Här kan du se hoppningen: http://www.svtplay.se/live/171499/ridsport-hoppning

Vinnarna

Malwa: Jag tror att Malwa är ganska lagom slö och pigg och busig. Bockar ibland men oftast snäll <3 Och väldigt sööööt :)
  
Gordon tror jag är åt det lite slöare hållet,man måste ha benen där hela tiden och hålla om. Blir lite uttråkad ibland men när han får uppgifter så utför han dem väl och är snäll och lugn i alla situationer. Blir piggare och gladare utomhus.
   
 
  
Ni får väla på en gästblogg, eller länk i ett inlägg + i menyn <3
 
Vinnaren av Malwa beskrivningen är Alice, du kan mejla/höra av dig.
Vinnaren av Gordon beskrivningen är Moa, du kan också mejla/höra av dig.

Guten morgen

Inatt sov jag väldigt bra, utom att Gucci kom och slickade på mig.  Snart ska vi iaf iväg till affären och fixa lunch till mig och Erik då vi ska till min morbror och där ska dem äta surströmming, vet inte om de e gått såå då fixar vi backup till oss :) Blir nog asgoa grillspätt från ICA med en liten pastasallad till, lätt, snabbt gott perfekt lunch.  Men innan det så är det OS-hoppning som jag MÅSTE se! Älskar att titta på ridsport på TV/datorn, ännu bättre när man myser med en hund i sängen när man gör de :)
   
Det ser även ut att bli hyfsat väder idag :) Hoppas att det inte regnar för då blir det så tråkigt och allt blir blött. Ne nu ska jag kolla lite bloggar och hemsidor. Sen ska jag ju kora vinnaren också, jag gör det snaaaart. Så ni får hålla utkik, inom 2 timmar.

Ponnyakuten 23 @ youtbe

Såg att de kommit ett till avsnitt, så de ska jag kolla på nu :) Sen ska jag nog gå och lägga mig, om jag får för Gucci vill säga, hon har tagit upp typ hela mig säng...

Shopping :)

Bikini undeldel x  - 10 kr styck, H&M
Regnjacka - 199 kr, intersport
Regnbyxor . 399 kr, intersport
 
 
De va de som följde med hem idag. Men jag har hittat en sjukt fint blus på New Yorker men bussen sklle precis komma så jag skulle inte hinna prova den... Men jag ska åka ner nån dag och testa + köpa den. Sjuukt fin, verkligen! Och den va på REA, awesome :)
   
Men nu ska jag faktiskt va social med min familj och Gucci. Jag skriver kaaanske mer ikväll, får se ;) Men det tror jag. För jag ska ju kora vinnaren av tävlingen :) Men ni kan fortfarande vara med: http://emmascrazylife.blogg.se/2012/july/mini-tavling.html. Vinnaren kommer upp i morgon då man ska ha till 00.00 på sig . Jag har inte glömt av de ;)

En designutlottnig av annafrom.se hos Wilmafur

http://wilmafur.blogg.se/2012/july/tavling-vinn-design-fran-anna-form.html

Grattis bästa <3

Stort Grattis till bästa Linnea <3 Nu blir du en riktigt fjortizzz <3
Två finisar på bild <3 <3 Eller en gladis och en suris men båda e riktiga finisar <3

Ut och gå, bussen

Nu ska vi ut och gå med Gucci, sne blire byta om ltie snabbt och gå till bussen. Har fixat ett inställt som kommer upp under tiden, Hörs <3

OS-dressyr

Nu sitter jag och kollar på OS lite innan vi ska gå ut och gå med Gucci innan vi åker ner på stan och shoppar. Har ändrat shopping listan lite: regnkäder, bikiniunderdel, tubtop/bh, hårinpackning, ansiktsmask. Får se om det följer med hem, hoppas det :)

Sjukt roligt

De var sjkt roligt att på bion med tjejerna. Det är något som vi mååste göra om. men iaf så sitter jag och kollar runt lite nu... Sen har jag tråkig, men jag ska nog spela nått spel eller. Sen ska jag och Erik åka ner till Mami på stan och shoppa lite <3 Regkläder, hårinpackning, bikiniunderdel (REA), sen kanske nått mer följer med. Visar er sen :)
 
 
Ska ni vara med och tävla eller fråga, gör det nuu. Tävlingen och frågestunden. Avslutas ikväll!! <3
 

Saknar bästa vecka 26 <3

Vi e coooolast <3 <3 <3 Saknar alla som tusan, för vecka 26 2012 var den bäääääästa <3 <3 <3

Vaknade nyss @ Linneas place

Snacka om att det var awesome igår, och eftersom det var en sen bio och vi gick la oss sent så vaknar vi inte förens nu, hehe. Men det är iaf lätt något som vi gör om, ellerhur brudar? :)
  
 
Btw så fick jag några bilder av Lisa igår på mobilen, på mig och Ize. Jag lägger upp dem här sen i höst ;) För jajg har hittat ett sätt att föra över dem till datorn men då ska jag ha min mac. Det kommer även en film på mig och Beny sen i höst, somsagt när jag har min macbook och mina bra program.

Frågestundssvar, del 2 + This or that

1. Varför började du blogga? Tyckte att det verkade rolig och kompisar hade blogg.
2. Favorit färg? Turkos, blå och neongult
3. Favorit färg på häst? Svart eller skimmel
4. Hur länge har du ridit? 6-7 år
5. Varför började du rida? En kompis red och då såg de jätteroligt ut + att kusiner red
6. Är Loka-lakrits&jordgubb god? (om du har smakat såklart,haha..) Jag var vääääldigt förkyld när jag drack den, men jag tyckte den var ok. Gillar ju lakrits och jorgbbar e ju inte så dumt de heller ;)
 
 
Kör this or that också..
cola/fanta
svart/vit
en bästis/flera vänner
Katt/hund
Max/ Mc Donald's
tv/dator
sluta rida/inte träffa kompisar
chips/godis
rida ute/rida inne
vår/höst
sova länge/vakna tidigt
blå/rosa

Jaja time for bioooo

Ska bli så mysigt... Men nu ska vi åka, hörs i ett inställt inlägg som kommer senare <3 För när vi kommer blire sängen på en gång.
 
 
Denna outfit fick det bli:
Linne - marknad
Jeans - Lindex
 
Ute har jag min vita Hollistertöja och converse

Bada, sola, skratta, duscha, äta

Vi har det såå bra just nu, precis badat lite och nu väntar en dusch sen en jättegod middag :) Och efter det blire biomys, Snow white and the Huntsman. På trailern verkar den bra. har ju sett Litle red riding hood och det är ju en variant av rödluvan och den var väldigt bra så varianten av snövit borde också vara bra :) Men nu ska jag va lite social med mina poolers Linnea och Sara ;)
Btw så hälsar Labbo och Cider till er bloggläsare <3 Snälla missar va? :)

Frågestundssvar, del 1

1. Hur lång är du? 150
2. saknar du oss? Jaa, saknar alla från Grällsta <3
3. vilken ledare på grc gillade du mest? Lisa och Emma
4. ska du till grc nästa år? Är lite kluven i frågan. Beror på, men vill sjukt gärna
5. isåfall, vilken ledare vill du ha då? Lisa och eller Emma
6. vilken är din favoritblogg? Linn Olsson, Linn Strelin
7. vad heter alla dina bloggar du haft? LÄNKA! EmmaMalwa.bloggplatsen.se och mylifeasmeemma.devote.se, naaj jag orkar inte länka.
8. hur många läsare har du per dag på din blogg? Olika men över 35
9. hur kom du på bloggnamnet "emmascrazylife"? Bra fråga, vet inte faktiskt det bara kom typ.
10. Vad har du för slags telefon? Jag har en Samung S3370e eller nått sånt  
11. Vilken är din favoritlåt? Euphoria - Loreen, Call me maybe - Carly Rae Jepsen
12. Vilken är din favoritmat? Husmanskost eller kina/asiatiskt
13. Vilken talangjakt är du nöjdast med på grällsta? Detta året lätt
14. Vilken talangjakts låt iår va bäst?varför? Blå, vet inte den hade väldigt bra text. Och alla började gårta för man insåg att det var slt och att man skulle hem i morron <3
15. Vem saknar du mest från Blåa gruppen?(du måste svara en ärligt på alla frågor) Emma T
16. Vem saknar du mest från rosa gruppen? Evve tror jag
17. Vem saknar du mest från röda gruppen? Gabbi och Disa
18. Vem saknar du mest från Din grupp? Sannie
19. Tycker du att susanne är en bra ridlärare? Red aldrig för henne så svårt att säga
20. Vad heter du i mellannamn? Vet ine om jag ska skriva ut det, tyvärr :(
21. Skriv vad du tycker om min blogg! www.norasandberg.blogg.se. Den e awesome! <3 En av mina favvos
22. Tycker du själv att din blogg är intressant? Ofta, inte alltid om jag inte har nåra bloggideer
23. Blev du nöjd med din bild till collaget? Ja
24. Vilken bh-storlek har du? 75 A/B
25. Är du oskuld? Jaa, för uuung
26. Vilken grupp hade du helst velat rida i om du inte fick rida i gröna gruppen på grc? Rosa tror jag
27. Vad är det bästa med grällsta? Allt, det är sjukt mysigt snäll ponnys/hästar
28. Vilken skostorlek har du? 38
29. Hur mycket väger du? 49, liite mycket jag vet
30. Vad fick dig att åka till grällsta första gången? Det verkade som ett roligt och bra ställe så då tänkte jag och min komis att det är lika bra att testa :)

I can´t hold it back any longer

Ingen kan förstå hur mycket jag saknar fina fina Beny. Det blir inte bättre av att jag tänker på att 30:e Juni 2012  var kanske sista gången på hans lilla, underbara, smala rygg :( Okej, nu ska jag inte gråta, jag ska skriva!
 
 
Men iaf så insåg jag i år hur mycket den där C-ponnyn betyder för mig. Han har sån enorm plats i mitt hjätra så ni vet inte vad. Han är bara bäst så är det, även om jag bara ser han 1 vecka varje år. längtar till nästa sommar då ska jag äntligen få träffa han igen <3 Även om jag inte får rida han nå mer, så jag fortfarande pussa och krama han, det är något som ingen människa kan ta ifrån mig! <3 Men jag vill inte växa ur dig fina fina C-ponny, jag vill hoppa en sista gång, rida ut en sista gång, jag vill bada en sista gång, jag vill rida barbacka en sista gång. Och hoppas att det blir så. Det finns säkert sjukt många andra bra ponnys på Grällsta, men jag vill inte ha nån annan, jag vill ha Beny. Vi ska allt visa dem att vi kan prestera 110%, hela tiden. Vi ska nå stjärnorna, det ska vi <3  Även om inte alla tycker att vi är så bra så är vi det, för ingen kan slå oss. Vi är dem oövervinnerliga <3 Du kommer alltid vara mn älskade ridlägerhäst, det är något som INGEN kan ta ifrån oss <3 Tittar på diplomen och blir tårögd, för du e såå fin. Det skulle inte sitta fel med ett tredje på oss. Beny är underbarast, men han e också en liten bebis född 2006 så han har mycket kvar att lära. Vilket är väldigt roligt, det betyder att han har mycket att utveckla och jag mycket att lära. The best C-pony in the big world <3 Jag skulle göra vad som helst för att få ta hem finaste under hösten/vinern/våren, men nån annan glad tjej har turen att ha honom hemma, avvis på henne <3 Nu hoppas jag bara att godingen har det bra och äter sig riktigt fet till nästa sommar/gång vi ses <3
I love you litle pony, over the moon and back again <3 I hope you love me too, beacuse I can´t stop looking at you <3

Lunch med Nea

Nu ska vi snart käka lunch, sen drar vi hem till henne och då kommer Sara :) Vi ska, sola, skratta och ha det allmänt bra :D Hörs senare

Har ni tips?

Har ni tips på vad jag ska göra? Jag har precis packat klart och har nu sjukt tråkigt då alla sidor/bloggar är kollade x 2. Så har ni tips? Kommentera dem, gör typ vad som helst.
Saknar Grällsta som F*N, vi SKA åka och hälsa på! <3 Linnea, Lisa, Tilda vi ska dit! <3

Tjenixen

Gick upp för en timme sen, men jag är såå trött. Men Gucci ska ut och gå, så e de bara. Iaf så ska jag börja "packa" nu. Måste ju ha badkläder, biokläder/dagen efter kläder, tanborste + tandkräm ja ni vet allt sånt man måste ha med. Idag kommer de bli sjukt roligt :) Sara skulle komma efter lunch så det kommer bli awesome <3 Mys med seeen bio, vi tjejer som skratttar 24/7 Live your life when you can, right? I vote for yeeees <3 Men iaf så uppdaterar jag hos Linnea, precis som om jag vore hemma kommer de nog bli :)
      
Nu ska jag nog spela lite och kolla på bloggar och ja min vanliga morgonsyssla med alla hemsidor och sånt.

Power walk

När man går med Gucci går det inte direkt långsamt. Så det blir en power walk istället för en liten lugn hundpromenad. Vi gick i nästan i 2 timmar, niiice med träning. Men nu snackar jag med Lisa i telefon, grymt skönt.  Vi har grymt kul, skrattar 24/7.
 
 
Men nu ska vi nog lägga på och jag ska lägga mig och sova med Gucci. Vi hörs i morgon <3

Tur till ICA

Mami glömde att köpa tandkräm när hon hanlade tidigare idag så nu tar vi en promenix till ICA och köper de, brb <3

Planerna

I morgon runt lunch kommer Linnea, vi går med Gucci sen käkar vi lunch och efter de sticker vi hem till henne. Hemma hos henne lär vi bada, sola, skratta och ha allmänt roligt :) Sen på kvällen ska vi gå på bio, hur nice som helst, och jag sover över hos henne till på fredag. Då fyller hon år så då skulle vi typ bada, hon ska firas och sen kommer hennes släkt. Men innan hennes släkt kommer så åker jag nog hem ;) Kommer bli awesome.

Spela spel och chatta

Det enda jag har gjort är att spealt nått spel och sen har jag precis chattat med Linnea. Mami var troligen med på planerna och det kommer ROCKA <3 Snart ska vi iaf gå och möta mami vid bussen. Om jag får liv i Gucci vill säga, hon har typ legat och sovit hela tiden idag, utom när vi åt lunch och när man går i dörren.
 
 
Men hon är verkligen en äkta tjejhund. Hon går inte ut i regn, hon ligger absolut inte i blött gräs, när hon ska sova vill hon ha filt, hon kan bara kissa över. Det ända som tar bort alla dem tankarna är när hon glufsar i sig sin mat/godis.

Tråkar @ home

Jag har inget att göra. Inget att se på, målade naglarna igår. Tips på vad jag kan göra? Jag kan skriva nått speciellt inlägg om ni kommenterar vad de ska handla om... Jag vill verkligen göra nått, men kommer inte på nått att göra. Kollar med med mami om vi ska åka ner till henen på stan sen, får se hur det blir med de. Sen har jag och bästa ltie planer somm mami ska godkänna, om hon gör det så kommer det ROCKA <3 Berättar med ikväll, för då har jag fått veta om det är ok, vilket jag tror :)
Nästa sommar ska vi hoppa, högre, bättre, barbacka, utan draghjälp <3 Ett av våra mål för grällsta 2013 <3

Trött familj & gäst

Vi gör verkligen ingenting, jag sitter här framför datorn, Erik spelar nintendo och gucci ligger utfläkad i sängen. Märks det att vi är en riktig "slapp familj", hehe... Men jag och Erik ska snart ta och gå på promenad, sen ska vi försöka hitta någon rolig serie att titta på. För det är inte så där världsbäst väder ute, DISS! Jag vill ha sol, inte tråkiga moln.
 
Men nu ska vi sticka ut och rör på oss, sen blire fixa lite käk. Börjar bli hungrig, bara blir nått gått annars blir jag ledsen :( Hehe
 

Good morning

Idag händer det inte mycket alls... Molnigt, kallt, inget att se på TV. Det resulterar nog i en film-dag känns det som. Eller typ tråka och spela nå brädspel av nått slag. Men nu ska jag kolla runt på lite bloggar, hemdisor och ja ni vet alla sånna sidor man har. Ska även kolla in bloggarna som ni kommenterade så duktigt igår <3 Fyll gärna på med bloggar i detta inlägget :)
Jeans - Lindex
Linne - H&M
 
 
 
Enkelt och snyggt eller vad säger ni? :)