Tack för allt

Året 2012 har varit speciellt minst sagt. Med nya tag ser vi fram emot 2013! :D 
   
Tack för allt här på bloggen, sjukt kul att den blitt större än va den va i början av året :) Detta blir sista inlägget för 2012, känns sjukt konstigt att skriva de men så e de. Nu smälls de raketer för fullt här hemma. Men vi hörs

Svar till Amanda

Jag bor i Västerås ;)

3-rätters

Nu är de dags för middag, 3-rätters blir de. Till förrätt blir de toastskagen, till varmrätt blir de kalvfilé och potatisgratäng med kall sås, paprika och sparris. Till efterrätt blri det något mumsigt med jordgubbar.
   
Har även hört Victoria och Frida från stallet ska till Grällsta vecka 26, allmänt läger. Sen kanske Tilda och hennes kompis. Hoppas hoppas för då blire GYMT 2013 på Grällsta :D :D 
Dagens outfit:
Gråkofta - vet ej
Rosa T-shirt - Hollister
Svarta jeans - H&M
    
Men nu vill mami ha lite hjälp me maten så vi hörs senare :)

Har ni nå önskemål?

Nu när de som sagt e massa nya här på bloggen så kanske det är någon som har ett önskemål på inlägg? Jag tänke starta grymt på nya bloggen med massa bra och roliga inlägg. Då e frågan, har ni nå önskemål som jag ska skriva till?

Jag babblar på, som vanligt

Jag börjar med att svara på en fråga, vart bor du? Jag bor i västerås ;) 
    
Sen tänkte jag skriva att det kommer komma upp ett länkbyte här på bloggen i morgon, de e 2 tjejer från Grällsta som har den bloggen :) Jag tänkte också skriva att jag planerar en photoshoot med mig själv denna vecka. Jag känner för att ha lite nya bilder att visa åt er på bloggen. Ingen tycker väl om samma gamla vanliga bilder? De gör inte jag iaf ^^ Även om de lätt kan bli så för att man måste ha en bild snabbt. Då när jag ändå är igång tänkte jag fota snön lite. Lite fina vinterbilder går väl alltid hem, iaf hos mig. 
   
Om ni är riktigt snälla så kan ni få dagens outfit, om jag kommer ihåg att fota den också. Men de borde jag väl för jag har ju mina fina bloggläsare som väntar på att få se den :) De e väldigt roligt att bloggen växer nu kring jul. De tycker jag verkligen om. Så fortsätt att öka statistiken och kommentera på ännu mera :) 
Ize <3 <3 
     
Fick även creed för mitt arbete med min blogg idag, sånt uppskattas. De är roligt att höra att folk gillar vad jag skriver och gör :) Man ska ta vara på de som man får. Även ge creed till de som förtjänar de, de e väl inte mer än rätt?
   
Btw idag är de ju nyårsafton, har ni några nyårslöften? Själv har jag inga speciella

This or that svar

blogg.se/devote/bloggplatsen.se 
  
B/C/D-ponny 
pullarnosgrimma/engelsknosgrimma (gärna med acchenrem till)
paljetter/glittersömmar (inom ridningen) 
svart/brunt-läder 
hackamore/bett (Då jag aldrig ridit på hack)

Lång sovmorgon

Tröttis. Jag har sovit ändra fram till nu, snacka om tröttis. Jag brukar aldrig sova länge, absolut inte såhär länge. Men de e ju nyårsafton så de spelar väl ingen större roll? Hehe. Vet dock inte hur detta ska gå när skolan börjar igen, men de får väl lösa sig... Kanske får börja ställa klockan klockan 9 så att de går hyfsat till skolan börjar :)
   
Aja idag är de inga speciella planer inplanerade. 3-rätters till middag och bubbel vid 12, inge mer speciellt än så. Sen ska vi väl handla lite också men de e väl inte så nödvändigt att veta? 
   
Igår glömde jag säga att vi va hos min morbror en sväng på fika. Hans lilla dotter Ida blev verkligen superglad att jag kom, hon skulle typ sitta i knät hela tiden. Hon e så söt :) 
   
   
Ne nu är de frulle dags, inte för att jag e så hungrig efter gårdagens middag. Men någonting måste man ha i magen. Frukosten är ju dagens viktigaste mål, enlit nå skolbok. Så då är de bäst att äta den ;) 
Dock en random bild på mig och Pralla

Avatar

Har käkat lite godis och ostbricka, mumma. Men nu tittar jag på avatar, bara slutet kvar nu. Den är ganska bra tycker jag. 
  
Nån dag sen i veckan ska troligen jag och mami gå på bio, troligen Hobbit. Hoppas de, lite mami och emi mys. Ibland är de skönt me lite tjejtid för oss själva. 
   
I morgon är de iaf nyårsafton. Alltså är det 2013 om 25h, helt sjukt. Året har gått fort, eller kanske inte? Men iaf så ska de bli spännande med ett nytt år, nya tag, nya mål och nya möjligheter. Själv satsar jag på ett grymt år 2013, gör ni?
   
Ne nu börjar de igen... Jag ska iag säga natti natti så hörs vi i morgon. Då har jag svarat på 2 frågor i 2 inställda inlägg. Eller en this or that och ett frågesvar.
Malwa, våren 2011

Home

Nu har vi kommit hem. På vägen stannade vi till och köpte med oss lite spicy hot hem, mumma. Blev dock massa rester till lunch i morgon. De va iaf grymt roligt att logga in på bloggen och se att man hade så många kommentarer att godkänna :) Älskar verkligen sånt, fortsätt så. 
   
Jag fick this or that så jag tänkte svara på dem och lägga som inställt i morgon. Men jag ska svara på en fråga nu: Vilken mejl kan man nå dig på? Man kan nå mig på [email protected]Jag är inne väldigt ofta, så man kan vänta sig ett snabbt svar.
    
Idag har vi iaf varit och städat lite och hälsat på mormor på sjukhuset. Blir nog en sväng dit i morgon också för att hälsa på lite. Men snart börjar Avatar så jag och mami ska titta på den. Jag bloggar såklart mera under kvällen :)

Följa mig

Kommer ni följa mig på nya bloggen. Svara ärligt, ja eller nej?

Alla vill veta

Alla vill väl veta något om mig, så fråga på! 
 

Ge mig this or that

Nu med några nya här på bloggen finns de väl nån som vill ha undrar vilken av dem 2 alternativen jag väljer? Kom igen ge mig alternativ :)

Morsning korsning

God morgon!
   
Jag har sovit ändra fram tills nu. Och jag e galet trött... Nu när jag loggade in såg jag ett mejl från le boss. Han har inte börjat med min nya blogg ännu. Men hoppas hoppas att han fixar det väldigt snart :) Jag ser så sjukt fram emot de. Men nu vet jag ju namnet så jag kan fullborda min header nu, då e iaf den helt klar och redo att sättas in. 
    
Men nu e jag hungrig så jag går och käkar lite frulle. Jag kan fixa nått inställt till dagen. Då jag ska åka iväg en sväng med mami. Detta blir första nyåret som firas isär. Men de är för att papi inte visste när han de skulle hem från stugan och jag vill verkligen inte missa hoppningen. De e ju de roligaste som finns. Speciellt nu med nya tränaren och med nya knep. 
Har hört att sötisen mår bra. Vilket är väldigt skönt att höra :) Mår han bra mår jag bra, så har jag med alla mina bebos <3

Nu är de dejktdags

Klockan e lite nu, precis som igår. Därför tänkte jag lägga mig och sova. För jag lär va uppe ett tag till så de e bra att "gå och lägga sig" i tid ;) 
   
Iaf så har de ju varit ganska tråkiga inlägg den senaste tiden. Men jag vill spara alla idéer till nya bloggen. Därför publicerar jag dem inte här. Hoppas att ni har förståelse för de. Men jag vill ha en bra start på nya bloggen. Ha inlägg att ta av om de skulle behövas. Ni överlever nog tror jag ;) 
    
Ne nu ska datorn stängas, natti natti.

Jisses

Statistiken är all time high redan nu. Och klockan är precis 20 så de känns lovade :D Älskar verkligen alla mina fina läsare <3 Ni betyder massor för mig. Ni är som mina vänner, jag inte känner och har träffat. Förutom mina vänner som läser detta, de är ju sålart mina vänner. 
     
Den mobilen jag ville ha kommer jag inte köpa. Utan jag kommer troligen få nå bättre, woopa. Inget klubbat till 100 men jag skulle säga minst 70. Hoppas hoppas :) Hehe jag e typ hyper. Och jag har inte ens druckit cola/julmust idag Hmm jag kanske inte kan sova länge på mornarna. De e nog därför jag e uppe sent på kvällarna. Men sånt vill man ju inte inse ^^
   
I morron har jag iaf planer. De känns skönt med lite planer. Då har man en anledning att byta om från onepiecen och komma upp ur sängen och bort från datorn. För de e ju inte nyttigt att sitta vid datorn ungefär hela sin vakna tid... Sån e jag, jag erkänner. De e inge bra, ajja bajja på mig. 
   
Har precis varit i affären så snart vankas de middag. Blir kött och pommes, mumma. Aja nu har jag inget att komma med så jag tänker inte skriva mera onödig information. 
- Skrapan ville va me på bild och visa sig på bloggen ;)

Snack, snack och mera snack

Jag har nyss tagit ett bad, lite nyårsfräsch vill man ju va. De kan nog ingen neka till. De va iaf superskönt att bara ligga i vattnet och samla tankar, idéer etc. Det är typ de enda speciella som hänt hittils idag. Mami kommer snart så då ska vi åka och handla. Om det är intressant information... 
    
Jag har faktiskt hittat en mobil som jag vill ha och är snygg. Vem vet kanske att den är i min ägo inom kort? 
    
Det finns verkligen inget roligt att göra. Har ni nå bloggar, länka dem. Jag vill ha nått att läsa/göra jag är otroligt uttråkad...

Roligt

De e alltid roligt att logga in här på bloggen. Speciellt när ni e så grymma med statistiken. Den är hög redan nu :) Jag sitter iaf nu och tråkar. Vet verkligen inte vad jag vill göra. Har ingen idé alls. Mitt lösen har fortfarande inte kommit så jag kan inte fippla med designen eller så :/ 
   
Jag vet en sak iaf. Jag vill ha en ny mobil. Min jag har nu har jag haft ett bra tag nu. Skulle ju fått en ny, men de fick jag ju inte då Teila sabbat de. Men jag hörde en fågel viska mobil i mitt öra. Så vem vet kanske att jag är ägare av en ny mobil inom en snar framtid? Jag är iaf väldigt sugen på en. Helst en iphone med en ny är glöm och dröm. 
    
Aja nu ska jag väl fortsätta med ingenting. Roligt liv jag har just nu... Men nu tänker jag publicera detta, vi hörs
För att min tjockis e så söt :)

Utvald

De är väldigt roligt att bli utvald, som en av få att få börja blogga hos ********. Det känns roligt att det inte alls är många som bloggar där. Och att dem satsar på alla bloggare, sånt är väldigt roligt.
   
Att vara utvald till en av dem känns som en ära. Jag är väldigt tacksam för den grymma servicen som jag har fått. En testblogg att prova på innan jag bestämt mig för att jag vill börja blogga och vad jag tycker om bloggverktyget. Sånt är väldigt bra att kunna få innan man bestämmer sig helt 100.
   
Att bli utvald är en speciell känsla. Man blir glad, spänd och för det mesta väldigt tacksam för att man får chansen. Men man behöver inte acceptera allt. Ibland får man stanna upp och tänka efter. Kommer det att bli bra om jag går med på detta? De e liten en självbalans som gäller. Allt kan man inte acceptera och då måste man sätta ner foten och säga stopp.
   
    
Jag kommer gå ut med nya portalen samtidigt som jag går ut med min nya bloggadress. Låter de bra? 

Morsning korsning

Blev lite senare än planerat igår. Jag städade bland mina kvitton, tog hand om håret och ansiktet. Sen skrev jag också upp 2 till inlägg. De känns bra med inspo för bloggen. Då känns de som att man har något att komma med inte bara nå tråkiga inlägg utan faktiskt ganska bra och genomtänkta inlägg. Sånna inlägg tror jag att ni tycker mest om, är det inte så?
    
Nu i morse sov jag ganska länge. Vilket är skönt för att vara morgonpigga jag. Nackdelen att jag är morgonpigg är att jag också är kvällspigg. Hehe jobbigt läge. 
   
Men nu ska jag hoppa i min onepiece och käka frulle. Efter de blir de nog en film tror jag. Vet dock inte vilken ännu. Jo sen ska jag mejla lite efter frukosten. Fick en kommentar som jag ska mejla ang.

Lite babbel, om allt möjligt

Har fortfarande inte fått mitt lösen. Så troligen kommer jag att blogga på denna blogg över nyår. Men vi får se kanske att jag får de senare ikväll eller i morgon. Hoppas hoppas. 
   
Jag har iaf kollat den enda bloggen som ni kommenterade och de va Agnes och Wilmas blogg. Två tjejer från Grällsta. Åhh älskade Grällsta. Men de e bara 175 dagar kvar, längtar som tusan. De året kommer bli grymt! Har en bra känsla för 2013... 
   
Men nu tänkte jag lägga mig och sova. De e ju en dag i morgon också. Då har jag inget inplanerat. Bara en chilla hemma dag med familjen. Jag har massa inspo till inlägg som kommer komma upp på nya bloggen. De känns bra 5-7 inägg har jag skrivit upp i min blogglista på datorn. Jag tror att ni kommer gilla dem, de hoppas jag iaf. Ne nu ropar kudden efter mig så de är bäst att jag gör som kudden vill. Natti natti, vi hörs som alltid i morgon igen. 
- Summer is the shit

Gott & blandat

Svar till Olivia, igen. Det kan vara vad som helst som man äter till frukost, en macka och juice eller fil och flingor. En "helt vanlig svenne" frukost. Frulle är bara ett slangord för frukost. Simple as that. 
   
Mami har gjort nått som heter safranspannkaka som vi ska fika med nu. Ska bli spännande att se om de e gott eller mindre gott. Fick precis in en fat hit till mitt rum, jag säger minde gott. Eller själva "smeten" var god, men risgrynsgröten som va i blev inte god. De e min syn och tanke om den. Ni får såklart bilda eran egen, de ska man göra. Man ska aldrig gå efter någon annans smak eller tycke. Man ska bilda sin egna uppfattning. 
     
Idag har jag även spånat lite idéer med en av mina sponsrorer. Jag tror att de kommer bli ett väldigt bra resultat då de verka väldigt glada över mina idéer. De e alltid roligt att komma med förslag och idéer som företag gillar och tar åt sig. Sånna får stor Hiss, allt för kundernas bästa. Sånna tycker jag verkligen om!
   
Jag har ännu inte fått mitt efterlängtade lösenord. Men de kanske tar lite tid att skapa och fixa min blogg. Den bossen är grym, stor hiss till honom också! 
   
Nu ska jag nolifea mig lite med nått avsnit av efterlyst då jag inte har nått annat för mig. Kanske läser lite bloggar också. Kommentera gärna din blogg, då klickar jag in på den.

Rubriker, min favvo grej

Jag har fortfarande inte fått mitt lösen till nya bloggen :/ Börjar bli lite less och rastlös nu, jag vill börja fixa med nya bloggen. 2013 vill jag börja med en ny blogg. Men jag ger inte upp hoppet. De e bara att vänta, bossen kan fortfarande svara idag så jag håller mina tummar. Jag är så taggad, snart spricker jag. 
   
Nu vet jag inte vad jag ska göra. Har ni nå tips? Jag har verkligen sjukt tråkigt. Header har jag ju gjort så de e ju onödigt att göra en till. Funderar på att sätta igång en film. Har ni nå tips på bra filmer?

Affären

Drar till affären nu, brb

Nya naglar

U like?

Taggad till 1000

Nu taggar jag gärnet, mejlen är öppen hela tiden med ljud på. Såfort jag får ett mejl nu kommer jag kasta mig över datorn. Är galet taggad för nya bloggen nu, de kommer bli bra tror jag. De känns verkligen så. Allt känns bara grymt inför detta. De känns som att allt kommer bli så bra med en liten nystart, ny design, ny header, ny portal, nya bloggvänner, ny boss. Nya bloggen har även stavningskontroll så nu kommer de inte bli några omskastade bokstäver, vilket de kan bli ibland på denna blogg. Men det är för att de ofta går fort när jag skriver så blir de lätt att jag trycker på bokstäverna i fel ordning. Därför ska de bli väldigt skönt, jag e ju ganska lat så jag ser inte alltid alla sånna små enkla slarv ^^
   
Förlåt för att jag typ bara tjatar men jag är så galet taggad. Allt känns bara bra. Love it
   
Jag sitter iaf bara i Eriks rum och kolar på när han spelar TVspel, ett roligt spel faktiskt. Tjejer tycker ju inte om typ krigarspel. Men detta är roligt. Det är nog för att det är väldigt verkligt och äventyrsspel. Far cry 3 heter de om någon undrade. 

God morgon

Idag blev de mera sömn. Vilket är sjukt skönt. Under lov tycker jag att man ska passa på att sova ut. För efter lovet vad är det då? Jo skola såklart. Älska skolan med alla läxor, sena dagar ja ni vet väl vad som ingår i en skola? 
     
Men idag ska jag iaf fixa på mina lösnaglar. Lite nyårsfin vill jag vara. Även om jag kanske inte åker med upp till nyår då jag verkligen vill vara med och hoppa. Men vi får se om vi löser de på ett bra sett. För mami och papi vet hur mycket jag vill hoppa. Men också att vara med dem... Speciellt i mina nya döläckra stövlar :)  
   
Idag är jag galet taggad för troligen får jag lösenordet. Ska bli sjukt kul att börja blogga för dem. Väldigt trevlig chef är det. VIlket också är viktigt som bloggare, man ska triva med sin boss. Eller de ska man väl göra i alla slags jobb men ni fattar nog ^^ 
   
Ne nu vankas frulle. Och jag e hungrig så de passar ju superbra med frulle nu. Men vi hörs

Natti natti

Har inte fått mitt lösen än så jag hoppas att jag får de i morgon. Vill ju börja fixa designen och så nu :) De e roligt att lära sig nya vertyg, designmallar osv. Den nya designen som jag gjort nu på eftermiddagen kommer slå allt. Den är verkligen super snygg och vintrig + att jag trivs med den. Vilket är väldigt viktigt som bloggare, att man trivs med sin design. 
     
Idag har som jag skrev förut varit en speciell dag. Men de känns lite bättre nu och hoppas att de fortsätter så. Men nu tänker jag lägga mig, i hyfsad tid för en gångs skull. De senaste nätterna har blivit sena ^^
   
Asså serri vad min facebook laggar. Hatar lagg. Sjukt jobbigt. Sov så gott alla fina människor
- En random bild på en random båt från i somras

Laddad dag

Idag har det hänt sjukt mycket. En väldigt tråkig personlig orsak som jag inte kommer prata om, alls. Men nu mår jag bra igen. Hoppas att det håller i sig...
     
Gahh jag hade nått att skriva om, men självklart glömmer jag vad. Jag hoppas bara att jag får mitt lösen till nya bloggen nu ikväll. Jag vill börja fixa med designen och börja blogga där nu. Fast inte idag, utan jag tänker börja blogga på den i morgon, om jag får lösenordet ikväll.

Lite snack sådär

Först tänkte jag svara på en fråga från Agnes. Jag kommer troligen börja blogga på den nya bloggen ikväll eller i morgon. Beror på när jag får lösenordet... Men ni lär märka, de gör ni :) 
    
Nu har jag setat och fixat en header under den senaste timmen, den är jag väldigt väldigt nöjd med. Tror att ni också kommer gilla den. Lite mer vintrig än den som jag har här på denna blogg.
   
Idag har jag bara setat i min brorsas rum och kollat när han spelat TVspel och jag har då spelat ltie sims, bloggat, fixat header och lite sånt. Men nu tänkte jag va lite social.

Svar till Olivia

Vad är en frulle? En frulle är frukost ;)

2013 - bloggen

Mål för 2013 med min blogg:
Ha stadig och högre statistik
Bra uppdatering
Bra inlägg
Bra bilder, roliga bilder
Många videos
Mycket tips, Hiss&diss, lyx/budget osv
      
Saker som kommer att ske:
Bloggtävling med en av mina sponsorer kommer komma upp
Ny header och design
Kolla in denna header, de va nog den första som jag hade på denna blogg ^^

I eftermiddag

Rullar troligen min nya blogg igång. Eller de hoppas jag, men som de ser ut nu kommer de bli så. Då är det bara lite fix med designen som ska göras. Sen släpper jag nya adressen. 
   
Nu på morgonen har jag ävet slutfört ett samarbete :) Detta samarbetet har jag en bra känsla för. Ni får reda på allt om de på nya bloggen. Men nu tänkte jag skriva ihop ett inlägg som kan bli bra. De får ni läsa sen :P 
   
Okej jag känner att min blogg blir lite bombad av smileys. Hehe men de blir roligare med några smileysar, inte för många dock. 
  
Hare gött så länge
Scenic får stå för bilden, för att hon är fin :)

Frulle

Har precis fixat frulle, blev en chailatte och en rostmacka alá Linnea. Detta käkar jag i min nya onepiece. Känner mig som värsta bebin i den. Jag tänkte skriva ett inlägg sen om just onepiecer, men de blir på nya bloggen. Aja nu ska jag käka innan de blir kallt. Vi hörs snart igen. 

De tar sig

Nu tar de sig, statstiken ökar, samarbete inlett, ny blogg fixas troligen i morgon då jag fått pröva programet nu ikväll. Jag gillade de nya programet skarpt och kommer börja blogga där. Och där kommer jag vara fast nu, kommer aldrig byta igen. Hoppas jag iaf. Jo skulle väl va om jag fick flytta till horsespot kanske men annars, nej. Men de e roligt med lite byte. Från lite sånna här vardagsbloggportaler så byter jag från och med denna vecka upp mig till en hästbloggportal. Hoppas verkligen att alla ni hittar dit :) 
    
Aja nu ska denna hyper tjej gå och försöka sova. Har hänt massa bra idag :D Shopping, samarbete, lekt i nya bloggens verktyg. Lyckad dag enlit mig. Men nu ska jag sova så att det blir en morgondag. Sov gott alla ni grymma läsare

Nu börjar vi snacka

Har precis svarat på ett sjukt jäkla grymt mejl :D Jag är typ helt hyper nu. Sjukligt spänd och glad. Detta är nått ni troligen kommer märka av inom en framtid, kort framtid. Men allt blir nog på nya bloggen som oxå startas upp inom en snar framtid, hoppas jag :)
     
Aja ville bara logga in och säga de :) + att ni vill väl ha lite uppdatering? Nu ska jag nog spela lite mera sims, bloggar mer efter de.

Dagen

Jisses vilken kö de va! Helt sjukt, men vad gör man inte för att få shoppa? :) Iaf så har ni ju sett i inlägget under vad som följde med hem. Älskar älskar älskar stövlarna, sjukt sköna och sjukt snygga. Även onepiecen är grymt skönt. Ett stort tips! 
     
Längtar till jag får rida i mina nya stövlar. De e alltid roligt att inviga saker. Speciellt ridsaker, dem e nog roligast av allt. Ska rida med stigbyglarna på Gordon, även på Beny under Grällsta. Jag har börja få lite ont när jag trampar ner och många som haft så säger att dem här stigbyglarna hjälper. Så de ska jag pröva och se om de hjälper. Dock har dem haft ont i knäna men ben som ben, i min värld ^^
   
På vägen hem från Erikslund köpte vi me oss lite donkenkäk, onyttig vecka.nu. Vet inte hur mycket skräpmat/godis/läsk jag har fått i mig på denna vecka. Men de e ju bara jul en gång om året så då får man väl unna sig lite onyttigheter och träna som f*n sen :)
     
Nu sitter jag iaf i min one piece och myser lite framför sims. Haha min älskade vän i tråkighetens nöd.

Dagens shopping

Fodrade ridstövlar - Hööks,475 kr (30% REA, ord pris 675)
Stigbyglar - Hööks, 118 kr (30% REA, ord pris 169)
     
Falsk onepiece - H&M 299 kr

Bla bla bla...

Nu har jag målat lösnaglarna så dem är fina till nyår. Blev fransk manikyr fast med glitter, de nya som jag fick på julafton. De blev väldigt snyggt. Ni kan få se sen när jag har fått på mig dem. Jag tänker dock itne sätta på min dem redan. De gör jag nog på fredag. 
   
Jag blev iaf grymt glad när jag tittade på facebook och såg att Hööks har 30% på valfri produkt, endast idag :D Sjukt bra. Hoppas att vi ska åka snart :) Jag vill shoppaaaaaaaaa. Som vanligt får ni se vad som följer med hem. Om ni nu absolut inte vill se, då får ni kommentera ;) Men alla älskar ävl att se på shoppning? Jag gör iaf. De e nog en av de roligaste sakerna att se på på en blogg. 
   
Nu har jag skiiiit tråkigt i väntan på att vi ska åka. Har ni nå tips på bloggar eller saker att göra?
Jag är galet taggad till hoppningen efter lovet. Anna våran nya tränare för ett tag sa hur jag kunde göra. Jag red och hade Promise med mig, jag bestämde avsprångspungter. Precis så är det jag ska rida. De ska jag verkligen ta åt mig. Älska att känna utveckling på mig själv. Men man blir ju bättre och bättre. De är även bra att rida för lika tränare, de ser olika saker. Som de som Anna såg, tänkte nog inte Johanna på. Eller som saker Johanna tänker på, men inte Anna. 

Guten morgen

Blev väldigt sent igår. somnade typ runt 01.30. Fast jag sov fram till nu så de e ju ganska chill. Idag är iaf planerna att shoppa. Sen vet jag inte vad som händer. Kanske att jag spelar sims igen. De får mig att låta fåning men när man inte har något att göra blir de lätt att sims startas. 
    
Jag tänkte oxå berätta att runt nyår de dagarna kommer de kanske inte bli jättebra uppdatering. För då vill jag kunna vara med släkten, käka god mat och massa sånt ni vet. Hoppas att ni har förståelse för de. Jag vill inte lämna bloggen i sticket men ibland måste man få vara med sin familj. De behöver alla få. 
  
Idag/i morgon/ övermorgon kanske de blir så att de rullar igång med nya bloggen, woopa. 
- Promise får stå för bilden, bara för att hon e så fin :)

Lite smått ilsken

Hade jobbat på en grej som tog ett tag i mitt sims. Sen kraschar de, precis när jag e klar. Så just nu är jag väldigt väldigt väldigt glad, not. Men jag tänkte då fick jag ju en paus för att blogga. Statisitken idag är vädligt bra, sånt gillas skarpt :) 
     
Tyvärr så är mami på sjukhuset med mormor och morfar. Hoppas verkligen att dem kryar på sig, mormor och morfar alltså. Inte roligt med sjuka mor/far föräldrar. Men jag tror nog att de e lugnt, eller jag hoppas de. 
   
Med detta inlägg säger jag godnatt. Fast jag ska va uppe och bygga om de som kraschades. Men ni får sova gott så hörs vi i morgon. Med lika grym statisitk, right? :)
- Cool bild från globen

News

Har mejlat med dem som jag ska börja blogga för nu idag. Och de låter som att den nya bloggen snart kommer vara i rullning. Me like, alot! Designen är fixad, headrn är fixad. Nu är det ara att vänta på de sista lilla småfixet som det alltid är. Hoppas att alla ni fortsätter att följa mig där. Tror att de kommer bli bra och jag gör allt för att de ska bli bra.
   
Jag vet inte vad mer jag har att berätta med än de som jag skrev ovan. Men vi hörs

Rubriken sprang ditåt ----------->

Gaaaah
Hade skivit ett inlägg så ba kaosar datan. Love it, not!
    
Idag har jag inte haft så mycket att kalla liv då jag bara har setat och spelat sims. Vilket jag även gör nu, men jag tog en paus och sparade så då passar jag på att sno mamis dator och blogga lite åt er. Älska att det är fler unika redan nu klockan 16 än va de va totalt igår! Sånt boostar en bloggare vill jag lova :)
  
Jag hoppas att hi har haft ett bättre och vättigare liv än vad jag har haft idag. Men i morgon blire andra bullar. Då äre shopping som gäller. Älska mellandagarna, alla btuiker har typ helt sjuk bra REA. Jag och Ebba satt jättelänge igår och typ dog. Vi ba dem har REA, dem, dem, dem och dem. Sen länkade vi saker som vi hittade oh tyckte va snygga. Älska att va tjej ibland asså. Men nu ska jag nog spela vidare på mitt sims.
  
Vad har ni fått i julklapp förresten?
- Från en skrittur i somras
 

Bilder från igår


Julklappar 2012

En korg med massa krämer och liknande
En liten påse med hudkräm, nagelfil och nagelbandspetare
2 Läppglans
3 ansiktsmasker
En mascara från maxfactor
En sjukt gosig och dösnygg filt/pläd
Lösnaglar
Nageldekorationer
Örhängen
2 nagellack
Sims 3 årstider
Bodysplash
   
Sen de som inte är med på bild:
200 kr - SF
500 kr  H&M
200 kr - Hööks
600 kr till Grällsta
Vantar
Tjocktröja från Hollister
T.shirt från Linnéa 
Örhängen från Linnéa
Ridstövlar (som ska köpas i morgon)
    
  
Sen har jag nog glömt något, ja juste. Hästgodis från Linn oxå

Go morron

Jag lyckades, jag sov länge. De va väldigt skönt. Förstår nu varför alla älskar att sova länge :) Min morgon började med att jag kollade på en dörolig film från igår. De var kul att se hur kul vi i släkten kan ha de. Idag ska jag inte göra något speciellt ha lite nolife framför sims tror jag. Men en sak vet jag och det är att jag ska visa er mina julklappar. De kommer, ja lovar.
   
I morgon ska vi ut te Erikslund och shoppa. Jag ska köpa:
Ridstövlar
Stigbyglar
Acchenrem
Troligen en dööööööööö snygg jacka från H&M
Troligen en "one piece" från H&M
- Bild från älskade stockholm horse shoe

Dagen idag

Idag har ni ju fått massa inställda. Har ni tyckt om dem? 
   
Tror iaf att alla har fått julklappar idag :) Själv älskar jag mina. Jag kommer att publicera dem i morgon. Då jag inte ville göra de nu. Utan jag ville blogga live, med text. 
    
Vi har iaf varit hos min kusin och firat jul där. De va mys och jag fick massa roliga paket :) Som ni som sagt får se i morgon. Vi kollade ju såklart på kalle och käkade massa julmat också. När jag kom hem fixade jag med julklapparna sen nu har jag precis kollat klart på Breaking dawn part 2. Den va bra, tycker jag. 
   
I morgon tänker jag sova ut och ta en sovmorgon. Önska mig lycka till me de. De kommer aldrig gå, jag kan inte sova länge. Men försöka går ju alltid. Även om jag nyss druckit cola så jag lär ju va riktigt hyper men de e ju bara julafton en gång om året så lite YOLO får man ju leva med, right?
    
Aja jag vet inte vad jag ska komma med nu? Hoppas att alla har haft en underbar julafton. Vi hörs igen i morgon, natti natti.
- Jag och bebo innan jag skulle rida till hagen för sista gången 2012

Något som jag stör mig nå sjukt på

Är folk som under vasaloppet kommer upp på våran tomt och skiter. Jag mena de finns bajamajor 200 meter närmare starten än våran tomt. Varför då välja den? För er som inte fattar så tar jag de från början.
    
Vi har stuga precis över vasaloppsstarten och under vasaloppet kommer de massa skidåkare och gör sina behöv på våran tomt. När de finns säkert 30 bajamajor om inte flera närmare starten än vad våran tomt är. Vi har provat att sätta upp avspärrningsband, staket ja massa. Men respekterar dem detta? Nej självklart inte... Men nu har vi en ny metod som fungerar, skitbra. Haha va jag e rolig. Vi bussar bara hunden efter dem och de vill ja lova minsann. De fungerar mer än bra :) Men så roligt är de inte att behöva vakta sin egen tomt från nödiga skidåkare. Som att vi kommer och skiter på deras tomt? Ett tag funderade vi på om vi skulle ta kort på alla och sen boka in våran sommarsemester med att åka runt och skita på deras tomtar... Men vi insåg att de inte skulle bli så lätt ^^
    
Tror inte att någon skulle gilla om nån kom och satte sig på eran tomt. 
   
Sen började ju cykelvasan oxå. Då blev de va vakter, igen. Men där e folk lättare att hindra. Där kan man jaga dem själv, utan hunden. För då är de inte massa snö att pulsa i + att då fryser man inte till isbitar när man sitter ute och vaktar.
   
Vet inte hur jag kom detta ämne de va nån random chat med Lisa som resulterade i detta. De e ju inte ens vasaloppet nu men jag orkar inte ha detta som inställt så länge därför får detta bli ett inställt som kommer upp imorgon, idag på självaste julafton.
Gissa vart min stuga är
 

Håller ni med?

http://paulina.webrider.se/asikter/perfekt/
http://paulina.webrider.se/asikter/perfekt/
http://paulina.webrider.se/asikter/perfekt/

Merry christmas from me to you


Bilder på grodis och mig

 

Jul

Har varit en sväng hos farmor precis. Men nu ska vi åka till min kusin Sussie och träffas. Sen ska vi ju käka, kolla på Kalle och öppna julklapparna. 
    
En dag som denna har jag inte så mycket mer att skriva. Men nu måste vi åka men ni har inställda tills dagen.

Some talk

Nu på morronen fick jag en tröja, ett par örhängen och en tavla av Linnea. Sen av "tomten" fick jag 2 nagellack, 3 ansiktsmasker, lösnaglar, läppglans och en sjukt skön och snygg tröja från Hollister. Hoppas hoppas att jag får mina älskade sötvlar i eftermiddag :D Tröjorna och örhänge ska jag ha på mig idag. Lösnaglarna ska jag använda till nyår. Därför ska ajg måla dem med ett av dem nya nagellacken som jag fick. Älska att va tjej ibland.
    
Aja slänger ut en bild på grejerna sen ikväll/i morgon. Jag hoppas iaf att alla ni får en bra julafton :) Jag kan bjuda på dagens outfit sen om ni vill :)
 

Julaftons morgon

Go Jul på er finisar! :D
  
I natt sov jag dåligt så jag lär bli ltie trött sen framåt kvällen. Men nu ska jag och min brorsa väcka mami och papi med lite fika på sängen. Uppdaterar efter

Dan före dopparedan

I morron äre julafotn, mysss. Ska väcka mami och papi med kaffe och bulle på sängen. Mys va de ja. Sen öppna paketen som våran fina fina hustomte áka mami kommer och lämnar i våra julstrumpor. Sen blire kolla julkalendern, mys de mee. Runt lunch åker vi till Sussie och firar tsm med dem, mys de me. En hel dag med massa mys, me like. Jag har varit grymt duktig och fixat inställda åt er som har tid att läsa min blogg i morgon :) Julklapparna kommer att visas för er, de vet ni. 
   
Denna jul kommer bli mysig tycker jag :) Tycker synd om goa "lilla" Lowa som blev översprungen/mosad av en häst idag. Hoppas verkligen verkligen att hon mår bra <3 
Så fin jag känner mig nu asså. Men jag vill ha lite halvlockit hår i morgon så då blev de 2 inbakade flätor sprayade med vatten typ 1084683 ggr och sen nå annan spray. Inspo from NellieB.
    
Sov sött, vi hörs i morgon på julaftonsmorgon <3
 

Stalltouren


The day

Var nyss i stallet en snabbis, gav Linn sin julklapp och mös lite med Widar. Älska stallet på kvällstid då är de typ ingen där och allt e så mysigt. Sen handlade vi lite mat, glamma mat till ikväll. Kycklingbitar med pommes och skinkmacka, juligt så de står härliga till. Eller aa skinkmacka är ju juligt men borsett från den. Ja jag vet att man inte behöver är julmat med de som vi ska käka kanske inte är de allra bästa sista måltiden innan julafton men de får gå. Efter de stanande vi till hos min morbror och lämnade julklappar + fick julklappar. Busade även lite med lilla Ida. 
   
Idag åkte även Gucci hem. Precis innan förra inlägget åkte hon hem. Hon blev väldigt glad över att få se sin matte igen. Hon kryper nästan ur skinnet när hon blir sådär riktigt glad. Men de e då som hon e som sötast :)
     
Annars har de inte hänt så mycket speciellt idag. Har städat på mitt rum, har fixat julnaglar som ni kanske såg på insponaglar inlägget... Jag har även städat och gjort riktigt fint och fixat ordning på alla mina hästsaker. De va väldigt skönt att få allt vikt, upphängt, sorterat ja bara att ha allmän ordning tycker jag om. Även om jag är ganska dålig på att upprätthålla den. Men det är kul så länge de varar. Och nu när de ska stå över julen så kan de ju va skönt och fint att allt är i sin ordning. Dock tog jag inte en stor korg som jag har massa gott och blandat i. Den ska jag nog gå ut och fixa ltie i nu när jag ändå inte har något att göra. Men de kommer typ bara att ta 10 minuter så har ni nå mer tips på vad man kan göra? ähh de blir nog en film eller två tror jag.
Han e så snygg min fina kille <3 De är bara 6 ynka månader kvar nu. Längtar som tusan efter honom. Men de är tur att jag har snälla snälla vänner från Grällsta som fotar honom åt mig. Och ger mig lägesrapport om honom, mår han bra mår jag bra. Har även hört att han har en tendens att rymma ibland, buse <3

Inspo @ my lovebasket

     
På min lovebasket bjuds de på massa snygga kläder. Har hittat massa snygga kläder :D De översta kollaget är till nyår, sjukt snygga kläder. Min lovebasket finns häääääär

Inspo @ christmasnails

Vinröda naglar med glitter på tummen, sen glitter på topparna av de andra naglarna. Enkelt och snyggt + juligt

Svar på tal

Alice: Vilken häst är de på bilden? Eiti heter hon, ägs av Malwas ägare. 
   
Filippa: Var har du gjort din header? Min header är gjord i pixlr.com då mitt photoshop gått ut och de fungerar inte att ladda hem igen. Sen måste man koda för att de ska gå att byta. Men koda kan man göra genom att söka på sideslow header blogg.se eller liknande på google. Där finns de koder och instruktionen om hur man gör sen :) 
- Eiti i egen hög person frukt

God morgon

Tog min dator och la mig i sängen igen. Jag känner inte direkt för att gå upp. De blev inte bättre av att grannen hamrar klockan 8 på en söndagmorgon... 
    
I morgon är de iaf julafton och de ska bli väldigt mysigt. Julklappar, julmat, släkten, julgodis, kalle anka och massa mer. Julen är bara väldigt mysig tycker jag. Snart börjar näst sista julkalendern, om ni inte visste de redan :P 
    
Idag är de iaf en massa fix för min del:
* Julnaglar ska göras
* Rummet ska städas
* Håret ska förberedas
- Mysig bild från en mysig utritt

Natti natti

Tänkte först av allt börja med att svara på en fråga ifrån "anonym"
Ska du börja blogga för horsespot? Nej inte för horsesopt och inte för webrider ;) Portalen håller jag hemlig tills vidare.
     
Idag har de iaf varit en bra dag. Ska fixa julnaglar i morgon, så de är fräscha till julafton. helt sjukt att de e julafton om 2 dagar. Eller om 2 dagar sitter vi och myser med fika efter att ha öppnat alla julklappar, mysigt värre. Jag ska även fixa stalltouren åt er, som jag lovat. Kanske även spelar in roomtouren och sminktouren, får se hur de blir me de. Eller kanske om de blir nån dag nästa vecka, de får jag se.
   
Men nu är jag sjukt trött så jag tänker gå och lägga mig i lite tid idag. de e ju skönt att göra de nån gång ibland. Inte bara sitta uppe hela kvällarna långa. Lite utvilad måste man bli. Speciellt till jul ;) Som de ser ut i dagsläget kommer jag inte hunnit fixa min nya blogg innan julafton. Fast det är en dag i morogn också så de kanske kan gå. Jag vill igentligen inte byta portal, men detta känns väldigt bra. Jag tänker stanna där. För blogg.se har ju tyvärr tyvärr en tendens att bugga ibland. 
- Sommaren

Dagen idag - känslan av att känna utveckling

Började morgonen med att åka till stallet och rida. Red ju Promise som jag skulle. Idag red vi massa olika banor i trav, galopp tav och galopp ja massa olika. Vi började iaf med att flytta och rida nån konsitg väg. Men de va sjukt nyttigt och min bebo skötte sig grymt bra. Hon slyttade och gjorde verkligen korrekta skänkelvikningar, vilket hon inte brukar. Sem värmade upp på travbomar i nån bangrej. Sista gången på den banan var bara klockren, älskar´t. Sen tog vi den bara i galopp. Först fick hon sprigna på lite för mycket. Då satte jag emot, höll bestämde när hon fick gå av för bommer galopperade på 4 gämna galoppsprång och de var nog dem bästa på hennes rygg. EVER!! <3 Och efter det red vi galopp och trav ett tag, samma bana. I början va hon lite seg i galoppfattnignarna, som hon brukar kunna vara ibland. Sen sista gångerna vart dem bara helt sjukt jäkla klockrena. Hon lyssnade och precis när jag la bak liiiiite fatta hon, duktig bebo <3 
   
Vi avslutade med travbommar på ena långsidan sen galoppfattning och ett hinder. De språnget var mer än grymt. Jag red ända fram till hindret, bestämde vart hon skulle hoppa av tog tag och red direkt efter hindret. Precis så som de ska va. Så ska jag rida nu när det är riktigt hoppning med endast hiner som gäller. Tror de kan bli skiiiit bra med min plan.
    
Idag är ett pass att minnas. De va då min bebo lyssnade på mig till 110% och jag verkligen red henne. Den känslan som vi hade idag är lätt värd att ta med. Ska bli roligt att visa hur grymma vi kommer va för Johanna sen när hon kommer hem igen :) Finns inget annat än att säga att jag var nöjd med dagens ripass. De märks att vi rider för en lite äldre nu. Johanna e typ 20 och hon kanske 30, bara roligt. Hon är på en på ett annat sätt, även om Johanna är grymmast av grymmast <3 <3 Trivs super med våran vikarie, vilket oxå är skönt. 
    
Sen efter ridpasset käkade jag lite, om nån ville veta. När vi kom ner skulle jag och Sara gå med Sam och Gordon. Men Sam va i hagen så vi mockade istället och jag borstade min häst lite. Sen kom han in och vi tog en promenix. Väldigt skönt att få röra på sig lite. Efter de släppte jag grodis i hagen och mockade lite. Han och Promise belv väldigt bortskämda idag. Betfor, morot, hästgodis, hästkakor, hästmineralgodis ja massa gottis fick de idag. Men de e ju jul så lite bortskämda får de väl bli iaf :) 
Jag va även lite med Tilda och Julia. Julia fotade även lite med sin kamera och de gjorde jag me. Så några nya bilder kommer ni lätt att kunna få. Tog även en fin allmän vinterbild som jag ska visa sen nån gång :)
    
Stalltouren har jag inte glömt bort, den ska redigeras, klippas och läggas upp. Men allt detta får bli i morgon. Då ska jag även fixa mina naglar lite. Nu när de e jul känner jag för riktigt snygga röda julnaglar. Kanske t.o.m att jag har lösnaglar :) Jag kan lägga upp bild om ni vill de?

Svar till Sofia

Gucci har grimma för att om jag ska kunna gå med henne utan att hon drar omkull mig om hon ser nått. Och jag måste kunna gå med henne själv så det är därför som vi har den på när jag går. 30 kilo muskler mot 50 kilo Emma = dålig kombination

Mys

Var i stallet. Mer om de senare. För nu är det julfika och mys framför den årliga Grinchen. Ska bli mysss. brb
Mysbild från 2011 <3 <3

Gucci ute i snön


Sjukt fint!


Året 2012

Januari:
Började året i stugan med familjen. Var ute i snön och busade med släktingar och bygge saker ja massa sånt mys.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Februari:
I slutet av Februari startades denna blogg. Jag och Malwa firade 1 år tillsammans <3 Hade en photoshoot ute i snön och hon va skiiiit pigg så jag åkte av.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mars:
Då opererade jag örat. Var alltså hemma och hade karantän. Därav massa simspelande och hemma arbete. Firade 1års dag med Gordon och 2 årsdag med Prancer <3
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
April:
Var i stugan över påsk. Vi hade Smilla hemma ett tag
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Maj:
Satt ute i shorts i början av Maj! Sjukt varmt va de. Vi va på grönan på min brorsas födelsedag.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Juni:
Sommarlov!! Vi vaktade Gucci och köpte mina favvo utemöbler + att jag åkte till GRÄLLSTA :D Grym månad med andra ord. Älskade Grällsta med dåligt väder :'( Därför vart de inte så många bilder mer än i stallet. Vi satt typ bara inne i våra stugor och höll oss undan regnet.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Juli:
Sommarlov! :D Jag och mami var i stockholm och shoppade. Var ute med Linn på betet och red Chocolate Suprise hoppade även lite. Rolig ponny de där asså. Sen lite efter åkte jag ut till betet med TildaDå åkte vi till Vänersborg. Gick på museum, badade, fikade och hade massa go familjetid
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Augusti:
Hade en photoshoot i byxdress på Gorgon med Tilda och Alice som fotografer. Åkte oxå på återbesök till Grällsta och pussade på min äslkade Bebis Beny Bus <3 Sen va de slut på sommarlovet och skolan börja igen, tröök
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
September: 
Hade speelover night med Tess och Linnea, riktigt jäkla mysigt hade vi. Älska att ha lite väntid tillsammans med goa vänner som står en nära <3 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oktober:
Då var det tävlingens månad. Hoppade 3 rundor och red 2 dressyrrundor. Tyvärr blev det ingen roset. Men i dressyren kom jag på 3:e plats men fick ingen roset ändå :/ Fyllde 14 år och då hade vi Gucci hemma hos oss
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
November:
Red sista passt bästa grymma underbara Johanna barbacka och åkte av busiga lilla Promise. Anmälde mig till mitt älskade Grällsta
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
December:
Stockholm amazing international horse show!! :D Nu har vi Gucci igen ett tag. Kommer att få tandställning och så är det julafton och nyårsafton. 

Tha stable

Har precis varit ute och gått med Gucci i snön. Då insåg jag oxå att det är 181 dagar kvar, och det är precis 6 månader, lite mindre :D Längtar som tusan till Grällsta 2013 kommer rocka!
   
Aja nu ska jag snart åka till stallet. Ska hoppa lilla bebo <3 Eller vi ska ha bommar, galoppbommar och några skutt. Då vi har riktigt hoppning första gången efter lovet. Men vi ville gö nå roligt idag så ska vi bushoppa lite. Och de ska bli väldigt roligt. 
    
Men ni har inställda som ligger med grym uppdatering åt er idag, grymt va? :D 
Gamelgubben säger hej, lite argt

I´m in love

Kameran följde ju me till stallet idag så jag spelade in stalltouren och fotade. Fotade mina bebos och Scenic. Några bilder ska Tilda då, de lova jag. Sen snodde jag Julia tills i morgon, hon va gullig och ville fota/filma mig i morgon när jag red :) 
   
Har iaf fått i mig lite gottis och onyttigheter idag, knäck, lussebulle, julmust, kebab och bättre lär de inte bli denna helg :/ Men sånna helger får de bli nån gång ibland och då är de väl OK? 
    
Jag hoppas verkligen att allt kommer igång med min troligen nya blogg snart :) Skulle gärna fixa allt innan julafton. Får se om de är möjligt, men en sak är säker. Och det är att ignet är omöjligt. Älskar portalen, ridsportsblogg, få som bloggar där, sjukt trevlig boss. Gahh I´m in love!! 
Tog en bild när bebo åt sin kvällsmat <3 <3 Är sjukt taggad inför i morgon. Första hoppningen för våran nya tränare, taggaaaaa :D
    
I morgon är mami snäll och skjutsar mig till stallet på morronen. Vilket betyder att jag inte behöver ta bussen och de e skönt. Jag kan även ta med mitt schabrak... Men vet dock inte om brunt och brunt blir så snyggt därför får de nog stanna hemma så kör jag på de ljusblåa som hon redan har. 
    
Jag tycker att just nu ligger bloggen på topp. Statistiken är helt OK, samma med kommentarer. Sen börjar nog inläggen bli lite mer läsvärda och längre + mycket mera genomarbetade än förut. 

Dagen

Var ju i stallet idag, konstigt? Där skrittade jag iaf Gordon då han va halt, som jag trodde. Men de gick bra. De va dock kallt så de blev en ganska kort tur. Sen gick jag in och fixade honom + släppte i hagen. Efter de va jag med Tilda, Sara och Daniella i privat ett tag. Snackade om allt möjligt och jag hjälpte dem lite. Men efter ett tag gick jag och mockade sen hämtade jag hästis i hagen. Han kom in och fick sin mat. Idag blev mina bebos bortskämda. Körde min minijulafton redan idag, kännde för lite mys med bebosarna <3 Jag tror att de uppskattade de. Jag träffade även mina goa vänner Alice och Vilma. Love life some days <3
   
I morron är de hoppning på Promise, i hennes nya sadel. Den är brun, vilket rör till de med träns och martingal :/ Men men huvudsaken är att utrustningen är bra. Ser iaf fram emot att rida i morron. De ska bli kul att skutta lite som avslutning på detta år <3 
    
Nu har jag fixat inställda tills i morgon, med bra uppdateringen. Men ska fixa ett till som ni kan få önska? Juste de blir ju ingen morgondag :/ Jorden har ju 4 timmar på sig att gå under här i Sverige om iv inte redan lever i himlen ;) Ahhh jag e trött. Aja bloggar snart igen

Mina pollar

Promise: 
Henne ville jag sköta för att hon va en fin ponny som jag gillade helt enkelt. Nu på senare dagar har vi kommit varandra nära. Min och hennes dag är 14 Februari, alla hjärtans dag. De va som jag började på henne 2009. Promise har jag på Tisdagar och lördagar. 
    
Prancer:
Han var en stor häst som jag ville sköta ett bra tag men som inte fanns ledig. Sen en dag ställde jag mig på kö och ganska snabbt där efter blev han ledig och jag fick han. Jag började sköta honom 18/3 2010. Prancer sköter jag på fredagar
   
Gordon:
Vet jag inte om jag igentligen var en sån häst som jag ba "åhhh den vill jag sköta". Utan jag fick frågan och jag tyckte att han var väldigt fin så jag prövade och började att gilla honom mer och mer. Han började jag på 28/3 2011. Jag sköter honom själv på fredagar och lördagar men hjälper till med på tisdagar eller dagar som behövs.
  
Malwa:
Var en ponny som jag fick till mig typ bara sådär. Nej men den storyn är låååååååång och invecklad. Men iaf så visste jag ignet om henne, mer 'n att hon va ett brunt sto vid namn Malwa. Sen åkte jag dit och provred. Till en början trivdes vi inte så där jättebra ihop men sen klickade vi och jag älskade henne. Sen dess har det bara fortsatt. Henne började jag på 2/2 2011. Malwa har jag när det passar och går, tyvärr inte alls ofta längre :'(
   
Beny: 
Min lägerponny, behöver man säga mer? Fick en splitter nyimporterad häst från polen på 5 år som aldrig gått på läger förut. Först ut, men de gjorde inget. Han blev mitt allt under den veckan 2011 och även 2012. Han är mitt allt på Grällsta. Om jag inte får pussa på honom när jag är där vill jag inte vara där. Han "började" jag på 22/6 2011 och har honom när jag har honom på läger <3

Detta vet ni inte om mig!

* Jag sjunger/ pratar när jag är själv. När jag går ensam gör jag det hela tiden och så kommer det någon så blir det skitpinsamt.
     
* Ibland när jag bloggar kan ett inlägg så i typ 1-3 timmar innan jag publicerar/lägger det som inställt. Jag är ganska seg med sånt. 
   
* När jag fotar min outfit, tar jag 75011 bilder. Kollar på dem och inser ofta att den första är bäst. Inte alltid blire så men ofta.
   
* Jag har ganska kort stubin, inte bra. Jag kan bli arg väldigt lätt men är de som tur bara i kanske 10-30 minuter sen släpper de och jag inser att de va sjukt onödigt att bli arg.
   
* När jag videobloggar det gör jag alltid 2 klipp som är 5 sekunder, blir alltid så. Sen failar jag mitt i den riktiga videon men orkar itne göra en ny så den får oftast komma upp ändå.

Stallet

Har precis käkat mat, om ni är intresserade av de :P De går bra att äta jag känner inget alls, vilket är sjukt skönt. Då kommer jag kunna äta julmat och allt sånt utan problem :) Nu tänkte jag iaf åka till stallet. Eller nej inte riktigt än men snart... De blir lite tidigt att åka typ nuför jag måste ju va kvar till 17... Så de får bli stallet runt 14, då hinner jag med allt som ska göras. Idag är det dock ingen fodring eller något sånt så de e bara att sköta och motionera. Ska se om Gordon är halt eller om han e fräsch, hoppas hoppas att han e fräsch. Men jag ska inte ha så höga förväntningar ang de. 
     
Idag tänkte jag filma stalltouren oxå, bra va? Jag tänkte även fota lite på pollarna när ändå kameran är med. Dem får även sina julklappar idag, då blir de glada :) Tror ni inte? 
    
Jag har ju även lekt med header och nu har jag en som duger. Längtar tills den nya bloggen startas :)  Bomben kommer att släppas när den nya bloggen är helt färdig och allt är som jag vill ha de. Under tiden komer jag nog att blogga här, men fixa där. Sounds good?
Btw är alla ni älskade bloggläsare oxå i himlen? Isf hej :D Nejmen jorden har ju gått under så vi måste va i hilmen, håller ni inte me? Ne jag har aldrig trott på att den skulle gå under och dne kommer inte heller att göra den, i år. 
  
Klicka gärna in här och lämna ett ja :) http://ponniskvaller.blogg.se/2012/december/dagens-outfit.html#comment

Ut och fota

Nu ska vi ut och fota Gucci lite i snön, lägger upp bilderna här åt er sen :)

Tandläkaren

Var ju hos tandläkaren och de gick super bra. Jag fick gummisnoddar. De gör inte ont alls, sjukt skönt. Det är väldigt svårt att förklara med jag fick 4 "piggar" pålimmade på mina tänder. Sen spänner man en gummisnodd imellan. Ni lär väl inte fattat något av de som stog över va? :/ Men de e svårt att förklara. Vill bara säga att det inte gör ont alls och jag kan käka och så, vilket är bra. Då kommer jag kunna äta och vara precis som innan. Bara att jag inte kan gapa med gummisnoddarna på men de gör inge. 
    
Fattade ni något av vad som stod över? Aja ni fattar nog något iaf, hoppas jag. 
   
Men gissa vad jag ska göra nu? Fixa med designen till min nya blogg :) Därför kommer inte denna blogg under denna adress hinna fylla 1 år :/ Känns inge bra att byta men från blogg.se blogg till hästblogg känns super grymt och min magkänsla är bra för detta. 
    
Börjar få lite abstinens. Jag vet inte vad jag ska ha på mig på julafton. Aja nått lär jag väl hitta. Vad ska ni ha på er?

Of to the dentist

Att gå upp klockan 6 första lovdagens känns ju väldigt roligt. Men som tur vet inte kroppen att det är lov så de gjorde inte så mycket. Annars skulle jag nog vara död hehe. Aja som rubriken lyder så ska jag åka till tandläkaren. Bloggar såklart som alltdi mera när jag kommit hem.

Kväller

Har fått en urgullig ring av mamis chef på jobbet, taaack :) Aja nu ska jag gå och lägga mig. Klockan ställs på 6 första dagen på lovet, hur kul lixom? Men ska man käka frulle, fixa sig, blogga och rasta hunden måste jag ha 1 h och 30 minuter på mig att fixa och dona på morgonen. 
    
Btw läste precis en tweet, tror ni att jorden kommer gå under? Inte jag iaf. De e bara massa nonsens... Jag mena nu precis i morgon? 2012 ne skulle inte tro de va. Men man får tro vad man vill de säger jag inte emot, absolut inte. De e bara min syn på de hela. 
    
Jag har massa idéer till min troligen nya blogg. Har skissat och planerat lite ikväll ås att det bara är att jobba gärnet i morgon.  
   
Nu börjat klockan ticka iväg och ska jag orka att gå upp tidigt i morgon så måste jag sova nu. Bloggar mera i morron, de vet ni ;)
 

Nu händer de grejer!

Gissa om nån blev glad? iiiiiiiiihhhh är allt jag säger. Nu börjar de hända saker vill ja lova. Ni kommer få veta inom en snart framtid. Inser dock att jag måste fixa ny design, NU!!! :D Gaaaaaah löwe my life right now!! Jag spricker snart av känslor :D Vet dock inte om det är de rätta men de e värt ett försök. 
     
Aja jag ska hålla mig i skinnet nu och börja skissa på en ny design och header. Bilder på pollarna får va kvar, dem blev jag så nöjd med :) 
   
Har iaf dixat 3 inställda nu idag tills i helgen och i morgon, duktig jag e va?
 

header röstning

Den eller min nuvarande? Denna kommer jag iaf byta till sen när jag tröttnat på sideslow :)
     

Lite allt möjligt gott och blandat

Har en header som jag troligen kommer att använda sen när jag inte vill ha sideslow, om jag nu tröttnar på det. Den blev väldigt bra. Men jag trivs nått sjukt med denna som jag har nu, gör ni? 
     
Idag fick jag mina betyg, 3 stycken E, 6 stycken C och resten D. Är nöjd med tanke på att det är mitt allra fösrta riktiga betyg med en bokstav och inget annat. Jag är glad att dem var så bra som dem ändå var. Då har man ju mera att jobba med, uppåt. De e skönt. Så kan man kanske gå ut med A:n i några ämnen, de är mitt skolmål. Gå ut 9:an med minst 2 A:n. 
    
Insåg nyss också att jag får mosa i mig lite knäck nu idag. I morgon lär jag inte kunna äta med nyinsatt tandställning. Hoppas verkligen inte att det kommer göra ont länge efter. Jag vill kunna rida som vanligt på eftermiddagen på Gordon och på lördagens bom/hopp pass med Promise. 
    
På lördag ska jag och Gordon ha mini julafton i stallet. Han får paket, vi myser och gosar mycket. Sånt tycker vi om, väldigt mycket. 

Dagens look

Facelook: mascara, eyeliner, consealer & puder + platt hår
         
Tjocktröja - Hollister
Linne - H&M
Jeans - H&M
Halsband - Min egna kollektion
Ring (som inte syns) - Min egna kollektion

Ge mig

C-ponny: http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=661248&inriktning=&typ=11
D-ponny: http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=681318&inriktning=&typ=12
Stor häst: http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=678611&inriktning=&typ=5
      
Alla var sjukt fina! Älskar verkligen hästen, och för de priset, helt sjukt. Me want! Nån får gärna ge mig alla dem här hästarna, förlåt frukterna ;)
 
 

Lov

Nu är det bara 1 timme tills jag har jullov 2012-2013. Ska bli sjukt skönt med lov, det är verkligen välbehövligt känner. Min morgon började med att jag fixade mig + plattade håret sen fotade jag min outfit åt er <3 Käkade frulle framför julkalendern som vanligt. Efter det blev de som vanligt en promenad med Gucci. Sen loggade jag in här på bloggen och såg att pownieskvaller hade kommenterat, riktigt roligt :) 
   
Det är även roligt att denna hyfsat höga statistik håller i sig, de gör en bloggare glad kan ja lova. Även att ni kommenterar mycket, de gör mig också sjukt glad. 
    
Nu hinner jag inte blogga mera för att jag ska möta upp mina vänner så ska vi gå till kyrkan och ha avslutning. Och byta julklappar, myssss <3
- Saknar <3

Kväller

Nu har Gucci fått sin kvällspromenad så hon är nöjd. Jag har inte gjort ett skit idag. Bara varit väldigt lite i skolan och chillat sen städat och gått med Gucci. Jag har även kollat på hästnet. Där hittade jag min dröm, mer om de i morgon ;) 
   
Ïdag har vi även gjort knäck, sjukt gott. Vi gjorde den för troligen så kommer jag inte att kunna äta de eller sega kolor efter att jag fått min tandställning. Jag vet dock inte om jag kommer på räls eller gummisnoddar. De vet nog inte min tandläkare än heller, så de blir spännande att se vad de blir för något. Ni kommer få veta och märka. Jag lär få ont och va på ganska dåligt humör så om jag e lite sån på bloggen så vet ni varför. 
   
I morgon blire också bara att chilla. Är lite spänd för betygen men jag har skött mig så det kan inte vara något att skämmas över. Får se vad som händer mera under dagen. Kanske att jag spelar sims då jag kollat klart på min serie och lär inte ha något annat att göra. Eller så kollar jag på film, aja får se hur de blir. Inget måste ju bestämmas idag. 
    
Juste, förlåt mig. Jag lovade ju er dagens outfit i morse, men den glömde jag :( Aja får ta morgondagens outfit i morgon, de går väl de också? Ska nog ställa min klocka lite tidigare än vanligt så jag hinner fota och föra över, sminka och fixa mig, käka frulle och rasta hunden. Är väldigt glad över att vi börjar 9 annars skulle jag behövt gå upp väldigt tidigt, nu är det ändå en OK tid att gå upp.
Bjuder på en mysig bild från i somras. Insåg då att våran digitalkamera är grym, för att vara en digitalkamera.

Svar till Jossan

Jag går i åttan och får mitt första riktiga betyg nu till vintern. Jag har aldrig haft betyg förut ;)

Rubriker var de här ja

Har kollat klart på serien, städat åt Fiffi, gått med Gucci 2 ggr slappar framför datorn är vad jag har gjort denna eftermiddag. Inget roligt alls har hänt. Inga förslag på roliga inlägg heller :( Därför kan jag inte göra något som ni önskar. Roomtour och sminktour gör jag sen, men inte nu för jag och min brorsa sitter och nördar lite spel. Sen stalltouren gör jag nog på fredag, om det inte är för mycket folk. För alla vill kanske inte vara med på film... 
      
Aja hoppas att ni gör något spännande, nån som vill dela med sig av något? Får se om jag hittar en ny serie eller om jag typ sätter på nån film. Får se hur jag gör, nått gör jag väl iaf. Inte spela sims för de har jag typ tröttnat på för denna crusch, dne kommer väl tillbaka efter att jag kanske fått mitt simsspel i julklapp? Om jag ens får det men de hoppas jag på, verkligen. 
    
I morgon är det bara avslutning och betygsutdelning sen slutar vi :D Är taggad på mitt första betyg, någonsin

Skolan

Idag va sjukt chill. älskar´t. Mådde dock väldigt illa efter alla skumtomtar som jag har ätit idag, men det är smällen man får ta när man e grym på bingo och blir bjuden av sin goa mentor. 
     
Nu har jag iaf kollat klart på serien som jag kollat på ett tag nu. Så då hittar jag ingen ny :( Därför tänkte jag sätta mig och spela sims då ni inte kommit med några ideér på inlägg ni vill läsa om. 
   
Jag bjuder på en av mina favoritbilder på mig, egooo boost U don´t need to say. SYnd bara att den är lite äldre så det är ju så att jag ser inte ut så nu. 
     
    
Här kommer iaf för och nackdelar med att gå:
    
+ Man får friskluft
+ Man får motion
+ Det är skönt att röra på sig
+ Man kan samla ihop en massa tankar under tiden
+ När man går och tänker kan man komma på värsta blogginlägget :)
---------------------------------------------------------------------------------------
- Om det är kallt fryser man
- Om det är varmt svettas man
- Det tar tid
- Har man inte bra skor får man ont i fötterna
 

Videoblogg


Movie time!


Morgonen

Höll nästan på att glömma att jag inte bloggat nu på morgonen, aja bajja Emma. Idag går jag iaf omkring med mitt nya halsband. Som jag skrev igår är det en väldigt chillih skoldag idag. Bata bingo, film lunch städa- Och sluta tidigt, de älskar jag :) 
      
När jag kommer ehm ska jag sätda åt Fiffi sen ska jag sätta mig vid datorn och blogga, hade ni förslag på långa inlägg som jag kan skriva? Jag tar gärna emot dem så jag inte lär ha så väldigt mycket att göra i eftermiddag. Har  bara några avsnitt kvar av nån serie och när dem är slut lär jag inte ha något att göra. 
  
Idag lovar jag att en dagens outfit ska komma ut, troligen runt lunch.
- Grymt cool bild som jag tog i globen. 
   
Men nu måste jag dra för mina vänner väntar på mig. Vi hörs under dagen

Rastad och klar

Har precis varit ut en sväng med Gucci. De e sjukt skönt att bara ta en promenad själv med en hund och bara samla alla dagens tankar. *Love feeling*
    
I morgon är skolan sjukt chill. Börjar klockan 9 med tyska som inte är tyska utan julbingo, chill. Sen efter "tyskan"  ska vi kolla på någon film och fika lite. Sen käkar vi lunch och efter det ska vi städa vårat klassrum lite. Efter de får man kolla på nån match om man vill, men jag ksa hem och sova. Nej så säger jag alltid... Men jag ska hem och bara chilla. Kanske sätter på en film, drar hem te Linnea eller nån. Kanske bara råkar somna hemma? Ja vem vet, det är något som bara morgondagen kan utvisa. 
      
Har totalt kärat ner mig i halsbandet, såg ni vad de stod? "Änglar finns, du är en av dem" sjukt gullig, taaaack igen fina hästen/hästägaren. Älskar er <3 <3 Hoppas du/ni uppskattar min julklapp lika mycket <3 <3
   
Nu tänkte jag sätta på nån serie och sedan lägga mig. I myskläder under täcket. Sånna kvällar tycker jag om, gör ni? 
   
I morgon kommer jag ha massa tid att blogga, önskar ni något att läsa? I fix @ the moment

Dog just

    
Titta vilken snäll häst jag känner som köper detta åt mig <3 <3 Titta halsbandet, älskar de. Och ljuset sjukt fint. Tack bästa Gordon och Lina :)

@ home

Vill be ltie om ursäkt för det dåliga bloggandet idag. Men jag åkte till stallet, kom hem och gick ut med Gucci och busade ltie i snön. Kom in och käkade sen duschade jag. Jag han tyvärr inte blogga, förlåt.
   
Gissa vem som e halt igen? :( Gordon. Hans ägare säger dock att han varit halt från och till i November - December de senaste åren. Nu börjar han ju bli gammal så vi tror att han blir lite kall och stel i muskler. Det är våran hypotes, som faktiskt låter trolig och rimlig. 
  
Promise blev iaf omskött så hon blev riktigt fin och hon fick noggrant mockat. Hoppas min pärla uppskattade de :) <3 Hon e så mysig och finns alltid att prata med, om något hänt. 
   
Nu har jag iaf precis duschat och käkat. Nu tänkte jag läsa era gulliga bloggar så var snälla och kommentera dem här :) Sen sätter jag nog på en serie tror jag. Lite tisdagsmys såhär sista veckan innan julafton.

Stallet

Kom nyss hem fårn skolan och har käkat. Dagens engelska blev inställd, chill :D Så vi fick sluta mycket tidigare än vanligt. Sjukt skönt. Så nu ska jag åka till stallet. Jag har tyvärr itne fixat något inställt men jag kommer hem runt 17.30 igen så de e lugnt med bloggandet, tror jag. 
    
Jaja hoppas ni får en fortsatt bra dag för nu måste jag verkligen dra <3
Ska skritta på denna finisen idag. Mysmys

Julbord

Har precis käkat julbord. De va väldigt gott. Men nu har iv lektion så byeee

God morgon

Nu har jag precis käkat frulle framför julkalendern, mys. Idag är det julbord för fulla muggar. Först på hk:n sen i skolmatsalen. Mumma 
    
Aja jag ska försöka att fota dagens outfit åt er idag. Så kanske att de kommer upp en sån, beror på om jag hinner fixa med bild och så. 
   
Nu måste jag verkligen dra, möter Ebba och Linnea om 20 minuter. Herrå

Kväll

Nu har jag bytt om till sovkläder och lagt mig i min sköna säng med min dator. Jag tänkte blogga lite och titta på nått avsnitt av nån serie innan jag somnar. Skön dag i morgon då jag inte behlver gå med Gucci på morgonen. Då Kan man sova lite längre än vanligt :) 
   
I morgon är sista hela skoldagen. Då tisdag har vi tyska och efter det film med fika och städning sen slutar vi för dagen. På torsdag är det 9-10 i kyrkan sen får jag jullov, gu så skönt. Har ni fått jullov eller när får ni? 
   
Aja nu ska jag sätta igång ett avsnitt. Vi hörs i morgon, med bloggning på morgonen. De lovar jag er <3

Denna dag

Jag ber åter igen så sjukt mycket om ursäkt för att jag inte bloggat något i morse. De ska inte upprepas igen, det är ett mål. Låter de bra?
   
När jag inte levererar på topp så gör ni de, tack mina älsklingar för att ni finns. Ni är bäääääääst. Glöm bara inte att kommentera mycket, för de älskar jag  <3
   
Idag har jag iaf haft en mysig dag nu efter skolan. Har legat i min säng och bloggat, fixat lite på datan och kollat på lite nån serie. Lite mys för mig själv sådär en helt vanlig dag. Jag blev även glad när jag såg att djurakuten börjat igen. De är en mysig serie att följa. Ikväll går även sista avsnittet av livet på andra sidan. 
   
Ne ha en bra fortsatt kväll på er alla fina jag bloggar såklart mer senare ;) <3

Min egna smyckeskollektion, vad tycks?

          

Fy skäms

Nej nu får jag ta och skämmas. Jag har inte bloggat på hela dagen :( FÖRLÅT de va inte meningen. Men jag försov mig typ i morse och sne hade vi ju inte med datorerna till skolan så jag kunde inte blogga då :( Sen slutade jag sent. Och hade inte hunnit fixa nått inställt tills runt lunch. 
   
Idag har de iaf inte hänt så mycket speciellt. Vi va på badhuset och bada + simmade upp, de va ganska chill. Väl i skolan hade vi låååång lunch och sen 2 chilliga lektioner. En med prat och film sen en med en lätt lab. Men jag är döhungrig efter skolans lunch så nu äter jag macka. 
   
Jag har även mejlat med min sponsor och det är nu klart att det kommer komma upp en bloggtävling i samarbete med dem. Mer än så säger jag inte idag ;) 
   
Nu ska jag käka upp min macka och sen sätta på nån serie som jag hittar. Brb 

Skönt att nån håller med mig


Fix inför julen

Har klätt granen nu ikväll, slagit in massa julklappar. 2 till mina vänner, 2 till mina föräldrar, 2 till två goa kusiner, 1 till Fiffi sen ska det slås in till mina bebos i stallet. Men för att kakorna inte ska bli dåliga så får de bli på fredag och då får dem kakorna. Samma med Gordon, hans slår jag in på lördag morgon så får Lina öppna de på söndag/måndag. Jag ksa ju även slå in till min brorsa, men det görs på söndag kväll. Allt för att han ska få längta efter att klämma på sitt paket. 
   
Jag och mami tog en promenix med Gucci så på vägen hem mötte vi Lukas, hennes blivande fästman. Dem busade och lekte ett tag och tyckte de va jätteroligt. Men klockan blev mycket så då fick vi gå in. De märks att hundrar tycker om att leka med andra hundar. Det är inte samma sak för dem att leka med en människa och en hund. Hund och hund är bäst, sen hund och människa :)
   
Aja klockan rinner iväg så jag måste lägga mig. Natti natti

Baka baka mycke pepparkaka

Har precis bakat massor av pepparkakor och fikat lite med lussebullar och dem nybakade pepparkakorna tillsammans med lite glugg, myss. De e så mycket gott som finns på julen, lussebullar, pepparkakor, knäck, skumtomtar, massa hemmabakat godis och massa mer. Me like
      
Hörde även att vi typ ska pynta våran gran nu, mysss på de me! Nu börjar det kännans att julen är på väg, 8 dagar kvar (om man räknar med idag). Har börjat slagit in julklappar redan nu. Sen i morgon efter skolan måste jag baka lite kakor åt min älskade bebos i stallet. Dem vill ju också ha lite julgottis, inte bara vi människor. 
   
I morgon ska vi även åka och bada det första vi gör på morronen. De flesta tjejer vägrar bada, p.g.a tjejers personliga orsak. Tycker synd om dem, lyckligt lottad som får min efter att vi badat. I morgon ska inte datorn med till skolan så räkna inte med världsgrym uppdatering under dagen.
   
Nu ska jag förbereda inför i morgon och stoppa ner duschgrejer och sånt som man ska ha efter att ha badat på ett badhus.
- Saknar mitt långaaaa hår. Jag vill inte klippa av mitt hår så kort igen. 

Fika mys

Blev en promenix till min morbror och hans sambo + dotter. De blev lite mys med fika och bus. Lilla Ida är så sjukt go och busig. Vi satt och busade typ en hel timme, busungar. Hon skrattar och pratar som jag vet inte vad. 2 år är hon och pratar hela tiden. Och det är bra prat inte nå mummel. Duktig tjej :)
    
Nu fixar iaf mami mat. Revben och pommes, mumma. Lite lyx på en helt vanligt söndag :) Love it. 
Jag och Ida när jag fyllde 14 i Oktober

En stund hemma

Red ju Grodis idag och de gick väl sådär. Han va hur stel osm helst i munnen och ville inte lyssna på mina skänklar när jag flyttade lite smått åt sidan. Men annars lyssnade han på dem? Aja inte de bästa passet men inte de sämsta heller. För han sög på väldigt bra på bettet... 
   
Men nu ska Gucci få en promenix sen när vi kommer hem är det julbak och granpyntning som gäller. Ni tror inte heller att jag glömde kameran hemma idag? Blir så less på mig själv ibland...

Ovisade bilder från Vänersborg


Vart tar världen vägen!?

Nu börjar de väl gå lite väl över styr?
-Här finns repotaget om ni vill läsa-
     
    
Samma sak som att man inte får vara pepparkaka i ett luciatåg. För att de är rasistiskt. Vi får inte ha julavslutning i kyrkan, de e för religöst. Asså serri vart är detta samhälle påväg!? Jag skulle vara väldigt tacksam för ett svar... Samhället ändras ju hela tiden, vilket är mänsklit. Vem håller inte med om de? 
   
Personligen blir jag bara lack på allt sånt där. Har de varit så tidigare utan några problem? Låt de fortsätta. Samma sak med jukalendern för iår, den har fått massa kritik för att den är andlig. (då dem kör anden i glaset) Om den nu är de, låt inte era barn titta på den då. Jag tror dock att dem flesta fattar att det är på film... Men inte alla uppenbarligen. Sen har den även blivit sexuellt trackaserad... Mer än så tänker jag inte gå in på ämnet men jag ville bara upplysa om det. Jag har pratat med vuxna och mina kompisar idag och dem reagerade inte på det, inte jag heller, inte mina andra kompisar, ingen. Bara dem som ska hitta fel med allt. De känns så gammalmodigt och onödigt. Slöseri med tid och uppmärksamhet
    
Fint detta belv men jag var tvungen att skriva av mig. Då detta är något som jag inte kan förstå. Nån som håller med mig hur jag tycker?
- Bild från google

Stallet

Nu är de dags för mig att åka till stallet och rida på min fina Gordon. Jag har fixat 2 inställda åt er mina fina. Mami är snäll och skjutsar mig. VI hörs under dagen

Go morron

Redan på 1 timme som jag varit uppe har de hänt mycket. Började med att mysa i soffan framför julkalendern. Sen var det en promenix med Gucci som gällde. Precis när vi kommer och ska gå hem så ser jag en liten hund springa. Jag känner ägaren och hunden... Då kollade jag om ägaren hade honom lös och gick framför honom men så var det inte. Då försökte jag kalla på honom men det gick inte så jättebra. Då sprang jag ocg Gucci efter honom. Då fick jag improvisera lite för att fixa ett koppel åt honom men de gick. Sen som tur var kom min brorsa och kudne ta Gucci medans jag gick hem med hunden. Om jag skrivit om honom förut vet jag inte, men han heter Fylking iaf. 
    
Sen när jag kom in käkade jag frulle. Det är vad som har hänt på min morgon och jag har bara varit uppe 1 timme.  Aja nu tänkte jag titta på nån serie eller något.
- Här är iaf en bild på Fylking

Er önskan är min lag

Ni har önskat sminktour, roomtour och stalltour så de ska jag fixa åt er. Stall ska jag kolla om jag kan göra i morgon, beror på om det är många där eller inte. Båda lektionsstalen kanske inte filmas... Får se helt enkelt... Roomtour och sminktour kan jag nog också filma i morgon. De ska iaf göras och läggas upp snart, lovar. De står till och med uppskrivet så de ska inte glömmas bort. Hoppas att ni ser fram emot videosarna :) 
       
Jag kollade inte på nån film nu heller utan de blev lite bloggläsning sen hundpromenix och det sista avsnittet av SOS västkust. Om de va intressant för er älsklingar att läsa ;) 
   
Jag har tyvärr inte så mycket mer att komma med för stunden. Inte nå jättegrymma idéer på långa inlägg eller speciellt känslosamma inlägg. Men sånna peroder tror jag tyvärr att alla bloggare har ibland? Även om man vill eller inte, tänker på de eller inte. Fast jag fick just en idé till ett inlägg som kanske kan bli bra. Ni får läsa de i morron, lovar. 
   
Jag lovar mycket och för det mesta håller jag vad lovat... Gör ni?

Tjatjaaaa

Har inte kollat på filmen ännu. Jag tog ett bad och gjorde en ansiktsmask, lite tjej mys sådar en helt vanlig lördag. Funderar på att fixa naglarna, kanske gör de e liiiiite lat nu. Ehh de får bara bli en film med lite godis och cola. Nyttig tjej.nu... Nu har vi precis käkat. Jag tänkte sätta på filmen nu. Vet dock inte vilken men nån av dem i min lista, de är bara 2 kvar... 
    
Jag har iaf ändrat mig om ridpasset, de gick skiiiiit bra :D De tycker våran tränare också. Hon sa att det gick väldigt bra för mig. Jag ska ha bebo nästa vecka också, då är det bommmar + skutt som gäller. Våran nya tränare sa först bommar sen galoppbommar och sen hinder, me gusta. De ska bli jäklt roligt på min lilla bebo. Jag har inte hoppat henne på snart 2 månader. Ska bli sköjjigt att hoppa redan nästa vecka igen. Så länge jag sitter på min älskade C-ponny blir allt bra :D 
     
Mitt hår kommer bli tvättat mycket nu :/ i morgon, på måndag, på tisdag, på lördag och på söndag. Jag duschar oftare såklart, men tvättar inte håret då de sliter om man tvättar det för ofta. Jag har faktiskt börja att tänka på mitt hårs kvalité och de tycker jag att alla fina ni också ska göra <3 Vet inte varför detta kom med i inlägget men skit samma nu gjorde de.
Uschhhhhh vad jag hatar att vara förkyld. Sjukt jobbigt att vara sjuk. De tar på ens krafter. Sen är det för min del kanske inte så bra att vara i stallet och rida 3 dagar på rad om man är sjuk. Men man måste ju motionera bebosarna <3 Annars blir dem sjukare än vad jag är. 

Två pärlor <3

Red min lillaC-ponny pärla idag. Vi jobbade mycket med rakriktning innanför spåret med halva framdelsvändningar. Sen gjorde vi även några hela. Vi jobbade också mycket på volterna. Alltså gjorde vi en massa olika idag. Men jag är helt okej nöjd. Hon lyssnade bra på min skänkel och föyttade när jag ville. De brukar hon inte göra. 
  
Sen sadlade jag Gordon och gick ut i ridhuset för att se hur han var. Han kändes inte varm eller tjock inågot ben så jag prövade att trava lite och de gick superbra. Han haltade inte eller så. Snarare ltie för mycket energi hade han, de gillas skarpt :D Så då red lite på raka spår då jag inte vill riskera att beslasta så mycket på böjda spår. Jag red honom mycket för inner skänkel och han lyssnade superbra. Jag ska även ha honom i morgon. De ska bli kuligt och hoppas hoppas verkligen att han fortsätter vara ohalt nu. De e så jobbigt med en halt häst.
     
Men nu lägger jag detta som inställt, med typ en halvtimme men alltid är de nått... Sen går jag och duschar innan jag sätter igång en mysig film. Hare gött
- Jag och Hamras Inter

Vad önskar ni?

Att jag hade här på min blogg? Kommentera så försöker jag att fixa de. En roomtour, stalltour, sminktour eller kanske tävling? Ja ni väljer! :D

2013

Nu börjar det närma sig ett nytt år, 2013. Med en massa nya möjligheter! Ta vara på det nya året och gör det bästa av situationen. Detta under är något som bara tiden kan utvisa och det nya året. De kommer kännas rätt ballt att fylla 15 och att börja 9:an. Du utvecklas och ändras, varje vecka, varje dag, varje timme, varje sekund. 
   
     
Jag gillar:
* Att jag fyller 15
* Att jag ska till Grällsta
* Att jag förhoppningsvis åker till SIHS
* Att jag börjar 9:an, jisses var har tiden tagit vägen?
    
Jag gillar inte:
* Att jag måste sluta rida Malwa lika ofta
* Att jag troligen måste ta farväl av min fina Beny då jag blitt för stor
* Att jag kanske kanske kanske, vilket jag inte vill... Får ta farväl av min egna bebo, Fiffi<3
    
Kanske, kanske inte?
* Kommer jag ha startat i en dressyrtävling utanför klubben?
* Kanske har en ny häst kommit in i mitt liv?
* Vi äger en hund?
* Kanske har jag "rensat" ut bland mina vänner och skaffat nya?
* Kanske har bloggen bytt bloggportal?
 
 

Frågor och svar

Linneas frågor:
Vad för dator bloggar du ifrån? En vit Macbook
Favorittröja? Min marinlbåa Sälen tjocktröja eller linne från H&M
Vad vill du jobba med i framtiden? Stylist skulle va kul men annars i nån rolig butik tror jag
I vilket program gör du din design? Pixlr.com eller photoshop
Dittt högsta betyg? På ett prov, A
Ditt lägsta betyg? På ett prov, E tror jag kanske att jag fått annars C
Roligaste ämnet i skolan? Matte eller tyska
     
Tildes fråga:
Hur länge har du varit medryttare på Malwa? 2 år i den 2:a Februari
    
Jossans fråga:
Vad är ditt bästa tips om man ska utöka sitt hästinresse från att bara rida på ridskola? Att rida olika hästar, även om man tycker om snabba hästar så ska man rida mindre snabba hästar ibland. Så kan man köra på ett tag. Sen kan man rida sin favvo så ofta man kan. Då brukar de oftast bli att ens intresse ökar, mitt gjorde iaf. Du kan även be din tränare/ridlärare om bra råd. Känner man en utveckling blir det också mycket roligare med allt


Go morron go morron

Har precis kollat på julkalendern. Lite helg mys med frukost och jukalender, me gusta. Nu ska jag iaf gå ut och gå med gucci en sväng, tror jag. Sen ska jag få skjuts till stallet :) Skönt i denna kyla. Hoppas verkligen att Jossan låter Promise gå med idag. Jag vill rida henne. Har inte ridit seriöst på henne på en månad. För sist jag red var de ju självständigt och ganska oseriöst. 
      
Hoppas att ni har en mysig helg iaf. När jag kommer hem fårn stallet ska jag bara duscha sen ska jag mysa hela kvällen i myskläder framför datorn och en film. Lite helgmys sådär en helt vanlig lördag :)

MIn kväll

Har gått åt till att spela lite sims. Hehe sånt liv har jag. Kuligt va? Aja hoppas verkligne att ni har något vettigare för er. Jag har iaf 2 inställda som ska skrivas nu tills i morgon. U like? Jag hoppas att ni kommer gilla dem :)
     
Denna bloggdag har verkligen varit bra, ja verkligen. Hoppas ni förstår min ironi i de hela ^^ Men det tar vi igen i morgon, right? Jag iaf önskar allar en mysig helg och 3:e advent. Och en god natts sömn, om ni inte redan sover? <3
 

Kvällen

I stallet tog jag en mysig skrittur på Gordon. Tanken var ute, men de va för kallt för de. Då fick de bli en sväng med lite lydnad inne i ridhuset. I morgon ska jag iaf förhoppningsvis rida min pärla Promise igen <3 Hoppas hoppas. Annars kanske de blir min andra pärla, Prancer. 
   
Aja har precis käkat middag och nu tänkte jag spela sims. Jag uppdaterar mer senare :P

Fråga på!

http://emmascrazylife.blogg.se/2012/december/nagra-som-fragat-sa-varfor-inte.html#comment 
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/december/nagra-som-fragat-sa-varfor-inte.html#comment
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/december/nagra-som-fragat-sa-varfor-inte.html#comment
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/december/nagra-som-fragat-sa-varfor-inte.html#comment
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/december/nagra-som-fragat-sa-varfor-inte.html#comment

Jag suger på rubriker!

Idag i skolan sista lektionen lekte vi bara = chill. Sen var svenskan inställd = chill. Då kom jag hem tidigt och satte mig vid datorn lite. När Erik kom hem gick vi med Gucci och busade lite med henne ute. Hon e så roligt när hon är busig. Hon skäller och morrar och ja jag vet inte vad. Men allt på ett bra sätt, inte för att hon är arg. Utan för att hon är glad :) 
    
Snart ska jag iaf iväg till stallet. Blir nog ett skrittur på täcket, förhoppningsvis ute om det är ljust när jag kommit dit och fixat iordning allt. Sen hämtar papi mig i stallet, tror jag. Kanske att jag åker buss hem med mami, om det intresserar någon. Då blire lite fläskytterflié m potatisgratäng och svampsås och ltie goa grönsaker. Mumma 
   
Jag har inte fixat något inställt åt er, för ni ger inte så bra tips på vad ni vill läsa om. Och idag har jag ingen idé på något sånt inlägg. Tänkte svara på frågorna, men jag väntar tills det är fler än en. Så fråga på http://emmascrazylife.blogg.se/2012/december/nagra-som-fragat-sa-varfor-inte.html#comment 

En lektion kvar

brb

Morsning

Har precis käkar frule och tittat på julkalendern. Ska nu ut och gå med Gucci. Jag bloggar mer i skolan.

Massa gott och blandat

På väg till konfan gick vi en omväg då vi va sjukt tidiga. Då menar jag verkligen tidiga. Vi gick runt och kollade lite på omgivningen och folks julpynt. Då såg vi en plastpåse som var tejpad som ett paket, från H&M. Jag skulle trampa på den för att de om de va något i men precis när jag ska sätta ner foten såg Ebba att de va något i. Då la vi paket som låg mitt på gångbanan i rätt brevlåda, duktiga tjejer här vettni :) Sen fortsatte vi, då hittade vi det perfekta stället för att göra snöänglar på så vi gjorde de. Sen kutade vi upp för kullen på baksidan och rullade oss ner, på framsidan. Helt snöiga blev vi i den djupa snön, älskar´t. Då var det bara att borsta av sig all snö och bli seriös innan man gick in i kyrkan. *Ja vi är lite skvatt galna, men det är sånna vi är* Vi hade kunna gjort allt detta snöiga efter, men vi vill inte. De ska göras innan, annars blire inge kul på nå konstigt sätt.
   
Sen kom jag hem och då hade mami fixat lite käk så då var de bara att käka. Efter maten skulle hon åka och handla så då följde jag med. Jag fick med mig julklappar till mina bebos <3 Jag köpte äpplen och 4 skeeeeeeeeta stora morötter. Dem ska jag göra hästkaka av någon dag. Men Gordon ska få 2 hela stora morötter och 2 äpplen. Promise ska få 1 hel stor morot och 1 äpple. Prancer ska få 1 äpple. Sen ska alla få smaka av mina kakor som jag ska baka åt dem <3 Till Gordon köpte jag även en betforhink...
Nu ska jag iaf lägga mig och sova. Grodis är fortfarande halt så de blir ingen ridning för min del i morgon. Bara lite skritt på täcket, lite lydnad uppifrån ryggen. Sen har jag Prancer att ta hand om. Efter stallet och skolan tar jag helg och bara myser med familjen. På lördag blire stallet och på söndag blire lite bak. Mysig och lugn helg denna helg.

Affären

Kom precis hem och har käkat. Nu ska ajg och mami åka till affären och handla mat. Brb

Follow me @ my lovebasket!

Min lovebasket. Jag är väldigt aktiv och lägger ofta upp nya snygga kläder. Om du gillar min stil, följ mig på min lovebasket! Jag ska börja med att göra ett collage i veckan, om jag hinner men minst ett per månad.

Konfaaaa

Nu har jag precis käkat lite mellis innan det är dags att dra te konfan. VI möts samma tid som förra veckan då vi ska ha lite sköjj innan. Löwe my friends. Halsduk på, mobilskydd på, vantar på, mössa på, tjockjacka på, tjocka stövlar, på. Okej nu börjar det bli dags för mig att gå. Papi är snäll och hämtar mig när konfan e slut.

Skön dag

Min dag har bestått av att vara ute i kylan och att spela sims + bloggat såklart! Idag kan jag inte säga att uppdateringen varit jättedålig. Fast inläggen kanske inte är dem bästa men men. Jag har precis varit ute och gått med Gucco tsm med lillebrorsan. Nu sitter vi båda i vardagsrummet med varsin dator och snackar lite. Jag tänkte spela lite sims, igen. Innan det är dags för konfan. Brb
Jag och min kusins hund Flipper

Några som frågat så varför inte?

Nu kör vi frågestund!! Fråga på, vad ni vill
- Stockholm International Horse Show, 2012! 

Videoblogg


Morgon

Har precis käkat frulle och nu ska jag gå ut och gå med Gucci. Sen ska jag till kyrkan för att se luciatåg? jag uppdaterar er mer när jag kommit hem.

God kväll

Hoppas att ni har överlevt denna kassa kassa kassa bloggdag? Det är inte meningen men jag har inte haft något vettigt att komma med eller så. Tyvärr. I morgon är det iaf lucia, mysss. 
     
Jag har fixat ett inställt tills konfan i morgon, redan nu idag. För då får ni uppdatering. I morgon sla jag försöka ge er bra uppdatering. Om jag inte somnar om vill säga. Jag ska upp klockan 6. Möta Ebba och Linnea 07.50, gå våran finfina specialväg ála snörullning till kyrkan då vi inte ska ha något med oss. Sen är det luciatåg? Och efter det slutar jag för dagen :D Då ska jag bara gå hem igen, ta på mig mjukiskläder och sedan lägga mig i sängen och mysa framför en film. Åhh de lät sjukt mysigt, så gör jag. Sen ska jag nog sitta med alla mina sidor som jag har och fixa lite. 
   
Ni lär märka i morgon. Natti natti
Jag kanske kan försöka få lite snöbilder på Gucci? Aja de visar sig
 

Days until


Fix fix

Nu har jag precis mött mami på bussen med Gucci. De är ganska kallt ute nu. I morgon skulle de bli -11 grader sen till helgen 0 - +5. DÅ kommer ju snön smälta :'(
    
Jag tänkte sätta på lite musik nu och sen de där som jag hela tiden snackar om... Hoppas att ni överlever denna tråkiga blogg för tillfället. Men jag behöver insperation och nått roligt som händer. I kväll ska jag nog kolla på ltie film tänkte jag. Sen blire nog en i morgon, eftersom att jag inte har skola. Bara 30 minuters luciashow. Men hur chill e inte de?
- Summer 2012. Jag vill ha sommar och Grällsta

Home

Hemma från skolan nu, äntligen! Tjohooo. Jag e vrålhungrig, trött och irreterad så stör mig inte, tack. Jag ska käka en toast och kolla på något. Sen ska jag göra de som jag sa igår... Brb

Guten Morgen

Nu har jag precis käkat frulle, tidigare än vanligt med det är för att vi har ju Gucci hemma hos oss. Så jag måste snart gå ut och gå med henne innan skolan börjar. Tips på inlägg ni vil läsa om?

Planer

Jag hade planer på att göra en sak som jag ska lägga upp här, men jag kom in på sidospår och vips så va klockan snart 22. Då får jag väl helt enkelt göra det i morgon istället. Även om vi har sovmorgon till 9 i morgon så tänker jag lägga mig ganska tidigt för de är sjukt skönt att sova ut lite. Fast lite måste jag plugga innan jag lägger mig.
      
Jag har inga speicella planer för morgondagen, utan bara vara hemma och chilla. Med inge plugg alls :D Fatta känslan, frihet. Me gusta. 
   
Jaja tyvärr har jag som vanligt inget roligt att komma med. Men just nu händer det inte så mycket stort eller speciellt i mitt liv. Jag vill inte heller sno idéer ifårn andras inlägg för det blir inte roligt. Därför får bloggen va lite ledig ifrån deepshits eller sånna jätteroliga inlägg.
- Jag saknar finisen <3

Chillig dag

Har precis käkat lite mat. Jag bloggar för det mesta när jag äter eller precis efter att jag ätit. Eller aa inte när jag bloggar vid 10, 14, 16 men ni fattar ändå :P Fast nyss fixade jag även min kompsi design, den blev väldigt fin :)
   
Jag var iaf i stallet. Jag skötte iaf om mina 2 bebos <3 Mockade extra fint åt dem idag oxå. Sen fick grodis sig en promenix och 1 h i hagen. Lite mys för en gammalgubbe. Sen borstade jag Promise lite också medans grodis var i hagen och jag hade mockat klart. Sen fodare jag, för första gången helt själv. Har bara gjort de med höpåsar då har jag fodrat själv, men inte med hö ur en kärra. Men det gick bra, alla hästar verkade nöjda. Och de va ungefär så som Lina brukar fodra tror jag.
  
Men nu ska jag kolla runt på lite bloggar, kommentera era! Sen ska jag käka lite efterrätt, ostkaka. Sen måste jag duscha. Aja hörs snart 
 

Glöm inte GW:n!!

http://snorptorpan.bloggplatsen.se/2012/12/06/9109350-giveaway/#kommentarer
http://snorptorpan.bloggplatsen.se/2012/12/06/9109350-giveaway/#kommentarer
http://snorptorpan.bloggplatsen.se/2012/12/06/9109350-giveaway/#kommentarer
http://snorptorpan.bloggplatsen.se/2012/12/06/9109350-giveaway/#kommentarer
   
Om det inte är 10 som är med blir de ingen gw!
 

Le stable

Har precis kommit hem och börjat fixa lite korv med bröd. Sen blire åka iväg en sväng till stallet och ta hand om Gordon och Promise. Jag har varit duktig och fixat ett inställt åt er. Så uppdatering får ni men inte världens bästa inlägg kanske det är. Men det är väl bättre än en tom blogg? Det får ni hålla med om iaf :3
       
Aja någon av er gulliga läsare som har nått roligt att berätta? Kommentera eran blogg på detta inlägg så kollar jag in den sen när jag kommit hem från stallet. Låter de bra? 

In school

Nu sitter jag här i skolan och ska snart ha hemkunskap. Vi ska göra julmat, mumma. 
    
Denna dag är fullspäckad. Men bra är att våran sista lektion är inställd. Jag kommer alltså komma till stallet tidigare, vilket är grymt skönt. Dock har jag fullt upp hela eftermiddagen.
  
* Hagen, in och utsläpp
* Fodra, hela stallet + sopa hela stallgången
* Mocka 2 boxar
* Sköta 2 hästar
* Gå med 1 häst
- Guccis gulliga sovstil

Morgon mys

Har precis käkat lite frulle och kollat på julkalendern. Nu börjar den faktiskt bli lite spännande, haha. Nej men det är en tradition att titta på julkalendern för min del.
    
Idag mår jag lite bättre. Drack en kopp honungsvatten igår och nu på morgonen. Det har hjälpt... Men nu ska jag gå med mami. Hörs

Sjukling

Idag har jag verkligen kännt mig hängig och sjuk :( Hostat 24/7, snuvar, är hängig och varm men har inte feber. Ja lite synd om mig är det nog allt, haha. Men det är glosor tills i morgon så här får de lov att bli sistaminuten plugg, inte bra. Aja hoppas att jag mår lite bättre i morgon för jag ska till stallet, så är det bara.
     
Jag är verkligen ledsen att bloggen bara får korta snabba inlägg. Och inget läsvärt alls, det är verkligen inte meningen. Men nu blir det så för att jag har inga bra deepshits eller så att skriva nu, ledsen för de oxå.
    
Ne nu ska jag nog ta tag i saker och plugga lite. Sen blire nog en dejt med min kudde. Vi hörs i morgon, om blogg.se fungerar som de ska.

Hastigt

Blev en sväng till stan snabbt och hastigt jag hade 15 minuter på mig att gå en sväng med Gucci, komma in och fixa mig för att sedan gå till bussen. Men jag han grym som är :3 Iaf så gick jag upp en sväng till mamis jobb och gosade lite med goa Smillis. Hon va så söt. Först är hon så sjukt blyg, men viftar på svansen. Sen vågar hon sig fram och när hon väl är framme och inser vem det är så ska hon gensat upp och kramas med en <3
    
Jag köpte lite julklappar till mina vänner Linnea och Linn. Ska även köpa till Sara någon dag, när tiden finns :) Men jag fick även med mig lite krimskrams hem från H&Ms REA. Alltid sånt som är bra att ha. Hittade även en sak som jag ska önska mig i julklapp av mami och papi.
   
Nehe de e visst glosor tills i morgon, plugga plugga. Lina hörde även av sig och jag ska ha grodis i morgon. Även in och utsläpp + fodring i hela stallet. Hon litar på mig, nu ska jag bara lita på mig själv.
- I brist på bilder får ni en på mina rosetter

Julklapps shopping

Är nere på stan och shoppar julklapapr nu, brb

Fina fisken

Fick sluta tidigare idag tack vara våran snälla fysiklärare. Jag skulle vilja ner på stan och köpa julklappar vet dock inte om jag kan :/ Om bara mami kunde svara på sin mobil... Men hon verkar lite seg på de, som vanligt hehe :P Jag har lite engelska som jag måste plugga på, kuligt kuligt. 
   
Nej jag har verkligen inget vettigt att komma med så byeee

De får bli blogging nu

Nu blire blogging istället för i morse då blogg.se laggade och fuckade upp sig. Det visade sig att det var ett tekniskt fel :P Men nu är det fixat och allt är bra, hoppas att det hpller i sig i morgon. 
     
I morse hände inget speciellt mer än att mitt schema fungerade. Vilket var tur för då han jag med de som jag ville hinna med och jag han i tid. Men nu är det skola som måste tas tag i... 
- Snö

Förlåt mig, jag kan förklara

Jag är sjukt ledsen för denna dåliga bloggdag. Inga roliga inlägg, ingen bra uppdatering, inga bra bilder. Jag är verkligen ledsen för detta och hoppas att ni har lite förståelse för att man som bloggare behöver få ha lite familjetid då och då. 
      
Vi var ju på adventsfika hos min kusin. Där va ungefär halva släkten. Morbror med fru och barn, moster med man, kusin med man och sen min familj. Riktigt mysigt hade vi de. Vi skrattade åt goa lilla Ida som precis fyllt 2 år, stora tjejen där :) Hon e så himmla gullig och pratglad. Vi dansade och hade det väldigt roligt, utom att jag slog i huvudet när jag skulle slänga mig ner på golvet för att börja asgarva. Hehe väldigt viktig information känner jag men jag måste ju ha någon förklaring till denna dåliga dag.
   
Längtar tills på torsdag, går i skolan 30 minuter. Har inga som helst planer för den dagen. Hittar kanske på något med Ebba och Linnea? Kanske rider? Kanske är hemma? Ja vem vet, de är ju 4 dagar kvar så mycket kan hända.
     
Nu eftersom att vi har Gucci hemma så får jag prioritera lite annorlunda på mina mornar. Även göra om mitt morgonschema lite. Blir endast datorn när jag ska blogga åt er och käka frulle, inge annat som de brukar bli. Sen blire en promenix med Gucci och sen kan jag gå till skolan. Får se i morgon hur min plan går. Eftersom att jag går till skolan måste jag gå tidigare. Okej ni ska inte behöva ta del av min tråkiga planering, förlåt mig. 
     
Just nu skulle jag vilja ha lite insperation till bra och läsvärda inlägg? Isf får ni mer än gärna kommentera dem så fixar jag det åt er.

Sry

Ledsen men jag e lite upptagen, brb

Jul @ 2012-2013


<3

 

Jaha, fint detta blev :P

Nu har Gucci kommit och jag kollar på slutet av the last song. Snart ska vi ut på en liten promenix innan vi ska åka till min kusin för lite fika. Jag har fotat julpyntet, jag ska lägga upp det som inställt :P
       
 
- Vilken gillar ni mest av mina pollar?

Färdig

Nu har jag städat mitt rum så att det är fint + dammsugat. Duktig Emma so gjort detta och klockan är inte ens 11 :D Dock har jag engelska glosor som jag ska plugga på, jippie. Annars kan jag bara chilla framför datorn och vänta på att tooki hooki ska komma, vilket hon borde göra snart. Nu fick jag precis min låda med julpynt så nu ska jag julpynta lite här i mitt rum. Vill ni se bilder?

Mys morgon

Vaknade och hämtade datorn till sängen och jag satte på TV:n för att mysa framför julkalendern. Men nu måste jag pallra mig upp ur sängen och käka frulle. Sen blire städning för fulla muggar. Och så kommer väl Gucci innan lunch :)
    
Brb

YOLO

Har precis kollat klart på en film, de fick bli hur många lingon finns det i världen. Nu har jag bara 4 osedda filmer kvar :D Nån ska jag nog se på i morgon. I morgon är vi även bortbjudna på fika hos min kusin med släkten så de ska bli väldigt mysigt. Gucci ska även komma i morgon, vet dock inte när. Mami sa precis att hon kommer på förmiddagen :D Kanske att de kan bli en bildbomb i snön, vill ni de? I morgon blir det även städning på rummet med musik :D
    
Ne nu ska jag läsa lite innan jag lägger mig. Vi hörs i morgon igen!
YOLO :D 

Massor av saker

Idag har jag hunnit med att göra en massa saker.
* Motionerat 2 hästar
* Mockat 1 box
* Städat åt Fiffi
* Julbakat
* Duschat
* Haft tacomys med familjen
     
Jag har även tittat efter massa filmer på Swefilmer. Jag har lagt till 5 i en egen mapp. Hade 3 till, men jag kollade lite snabbt i dem och insåg att jag hade sett dem :P Därför blev det bara 5, som jag aldrig sett. Dem ska jag se nån dag. Kanske på torsdag då jag typ är ledig? Får helt enkelt se. Nån kanske det lbir i morgon. 1 ska det iaf bli nu. Vet dock inte vilken. 
  
Aja ville kika och och säga att jag lever. 
 

@ julbak


Bildbomb på Fiffi

- Visst är hon lite söt iaf :)

Skulle ni gilla?

Skulle ni gilla om jag hade en tävling där ni fick låna min blogg, för en dag? 

Önske inlägg?

Är det någon som har något önskeinlägg? Kommentera vad ni vill läsa/se så fixar jag det. En stalltour kanske? Nej inte vet jag men något måste ni väl ha? :)

Frågor och svar till Jennie

Har du fått mens? Ja...
    
Har du haft något "riktigt" förhållande? Nepp
   
Har du någonsin haft "det"? Nej
  
Varför tycker du Sims är kul? Det är bara roligt på något sätt. Ibland... Man får värsta cruschen på det ett tag sen blir det dötråkigt ett tag och så fortsätter de.
  
Hur ser din drömhäst ut? Förklara i detalj! Svart med vit stjän/bläs, en sportigare modell :D *dreggel*
     
Bästa minnet från en kille du är/har varit kär i?
   
Har du någonsin varit så kär att du inte vet vart du ska ta vägen? Inte riktigt, bara nästan
  
Vad är det pinsammaste du gjort framför en kille? Hehe, rapat kanske?
   
Hur ska din dröm kille vara? Förklara i detalj! Lång, snygg, brunt hår, snäll, ödmjuk, go ja så :)
    
Vad kollar du först hos en kille? Utseendet, ajja bajja. 
   
Favorit rätt? Wok eller tacos
      
Finaste ögonfärgen på en tjej? Motivera. Blåa skulle jag nog säga. Jag tycker väldigt mycket om blått!
        
Finaste ögonfärgen på en kille? Motivera. Bruna åhhhh älskar bruna ögon!
     
Vad skulle du helst vilja bli utav följande yrken : Historie lärare, brevbärare eller modell? Motivera ditt svar. Modell, lätt. Det är roligt att bli fotad och bli stylad. Sen får man ofta resa runt en massa och bli fotad :) 
       
This or that: 
Prinskorvar/ köttbullar 
Alla hjärtans dag/ påskafton 
Mys framför tv:n/ ut på en löprunda 
Fotad "topless"/ fotad "trosless" 
Ponny/häst 
Kyssas/ hångla 
Pojkvän/ kompisar 
Chips/ ostbågar 
Ostbollar/ ostbågar 
Barbacka/ med sadel 
Glasögon/linser 
Rakt hår/ lockigt hår 
Blont hår/ brunett 

En helt vanlig tidigt lördagsmorgon

Jag var uppe lite väl sent igår med tanke på att jag ska rida nu på morgonen. Som det ser ut heter våran nya tränare Anna, om ni ville veta :P Taggad är jag iaf, för jag kommer ju sitta på bebo <3
    
Alice hittade iaf det nya, bilderna på hästarna, på mig under min presentation och sedan har jag gjort färgen i designen mörkare (de sa hon dock inte). Jag älskar att fixa lite nyt här på blogen då och då. Jag har tänkt försöka fota lite bilder ute i snön. Dels för att jag vill fota men också för att jag vill ha lite nya bilder att visa för er. Samma gamla vanliga är ju skittråkigt, håller ni inte med? Det är därför det kan bli egopics på mig ibland.
    
Nej nu måste jag käka frulle, kolla på julkalendern och väcka mami så att hon kan skjutsa mig till stallet, i tid :)

Lite fix

Nu under kvällen har jag fixat och trixat lite med designen. Gillar ni det nya och kan ni hitta det? Kommentera vad ni hittar. Personligen tycker jag att det blev väldigt bra :) 
      
Nu tänker jag nog stänga ner datorn och allt som kallas kodmallar. Bokstav, siffra tecken ja massa sånt där krims krams. Jag är sjukt trött och jag ska upp och rida ett dressyrpass på min älskade C-ponny Promise. Jag ska ha mitt bruna schabrak på henne i morgon. Sen har jag blåa ridbyxoroch min marinblå väst från hööks, med en grå hoodie under. 
       
Ne inställda är fixat åt er till i morgon. Natti natti
- Älska den klänningen

A day in the stable, or something

Jag vill bara börja detta inlägg med att säga att jag försökte mig på en videoblogg. Men den blev kaos... Därför får jag ta det i textformat istället. Men det går väl an de också?
   
Jag red iaf Promise idag, jag väntade mig en tickande bomb men jag fick en lugn och fin ponny. Tills jag tyckte att det gick lite väl segt och tog ett spö, då blev de fart minnsan. Därför la jag bort spöet efter ett varv och då blev det den vanliga Promise som kom fram. Alva red samtidigt som mig. Vilket resulterade i *trummvirvel* flumridning! :D Nejmen vi red väldigt oseriöst, travade damsadel, "racade" och massa sån rolig kompisridning. Okej ajja bajja kanske ni tycker om det men, it is YOLO :P I morgon är det ett seriöst dressyrpass som gäller. Vet dock inte alls vad jag har att vänta mig. Ny tränare, en Emma som varit borta 2 veckor på rad. Spännande att se vad som väntar i morgon. 
    
Efter Promsie var det dags för Gordon. Jag sadlade och allt, gick ut i ridhuset och prövade om han var halt och det va han :( Därför gick jag in i stallet, slängde på ett täcke och tog på mig min tjocka gosisa dunjacka och skrittade lite. Efter ett tag blev det tråkigt inne i ridhuset så vi gick ut i paddocken istället.
      
X-factor om 10 minuter och jag har inte duschat... Därför är det precis vad jag ska gå och göra nu.
Vet ni vad hon sa att ville ha i julklapp? Ett nytt fint träns. Som en snäll person till bebo ska jag försöka fixa det så att hon blir glad :)

GIVE AWAY

För att vara med:

1. Kommentera med ditt Fullständiga namn (Viktigt om du inte har blogg), Email (superviktigt) och ev. bloggadress.

2. Skriv om tävlingen i din blogg och länka till Emmas blogg (länk) och Linnéas blogg (Länk) + detta inlägg och lämna länken till inlägget i kommentarsrutan. 

3. Följ oss alla tre på bloglovin + kommentera vilket nummer du var på varje följare:

Emmas (länk)

Linnéas (länk)

Ebbas (länk)

 

+ gilla detta inlägget via bloglovin.  

4. Motivera varför just du ska vinna detta - roligaste orsaken till varför VINNER!

-----

Kommentera sen Ebbas inlägg med länkar och nummer och namn och så vidare. 

 


Bildbomb del 2 från SIHS

       
 

This or that svar

Ponny/häst 
Prinssesstårta/kladdkaka 
Islandshäst/"vanlig" häst 
Hund/katt 
Mörkfux/"ljus fux"

Yey

Vi slutade 11 idag, CHILL :D Vi hade 3 lektioner. Vi skrev prov och jag tror att det gick bra faktiskt, eller jag hoppas det. Snart ska jag iaf käka lunch. Sen ska jag åka till staller och rida mina 2 bebos <3 Promise lär nog va en tickande bomb och Gordon lär va som vanligt :P 
     
Menmen jag har fixat 3 inställda. Varav ett är en tävling! Woopa. Så ni kommer ha grym uppdatering undertiden som jag är borta. Gillar ni de? 
Bebis Beny bus <3

Morgon

Nu är Giveawayen klar och upplagd på Ebas och Linneas blogg. Här på min blogg kommer den upp medans jag är i stallet! Håll koll under dagen. 
    
Men nu måste jag ut och pölsa i snön för att ta mig till skolan. Förhoppningsvis slutar jag 11 idag :D
 

Ja du - rörigt inlägg

Fick precis en lång kommentar med massor av frågor, me love! :D Har precis svarat på dem och lagt upp som inställt i morgon. Ärliga svar till 100% Jag kom ju hem tidigare än väntat idag så jag tog this or thaten som skulle kommit upp idag och la dem i morgon istället. De gör väl inge? Jag bloggade ju ändå åt er vid 19 :P 
        
Efter att jag bloggat åt er så pluggade jag lite. Jag var även duktig och skickade betinget till min lärare. Då slipper jag det i morron :D Sen satte jag på en film, det fick bli Ice Age 4. Den va faktiskt rolig. Tyck vad ni vill, men jag hade inte sett den och ville se den. 
     
I stallet idag red jag ju som jag nämnde i tidigare inlägg. Jag red mycket mycket med sätet och Gordon var väldigt uppmärksam på mig idag. De gillas, stort. Jag körde även lite NH. Jag sprang med honom lös och han travade efter mig <3 Utan godis eller något, bebo. Jag har även lärt han ett trick. Jag tar upp handen och rör lite med fingrarna och han ska ta upp huvudet och "leka älg". Ska be nån filma det någon gång.
       
    
Jag har börjat att tänka lite på julklappar, har ni? Jag kan inte skriva ut vad alla mina kompis, slängtingar och så ska få. För dem kan ju faktiskt läsa detta. De kan ju inte mina fina pollar. Om dem inte har en dator i stallet, jag mena många har ju facebook... Haha ni fattar att de sista är driv va?
Gordon ska få en "namnskylt/stamtavla", hästkakor och massa gos
Promise ska få hästkakor, troligen en grimma & massa gos
Prancer ska få hästkakor & en massa massa gos
Malwa ska få hästkakor, trimmning inom ridningen & massa gos
     
Okej detta inlägget blev väldigt rörigt och o samanhängande... Men jag ville få med det som jag skrivit om där uppe. Bilden hänger inte ihop något som helst med inlägget! Men jag gillar dne så därför fick de bli den. De får bli såhär ändå :P

Snabbis

Idag blev det en ganska snabb dag i stallet. Kom dit och red lite lätt då Grodis kändes fräsch. Jag bad även Wilma kolla och hon tyckte att han rörde sig helt normalt.  Får se hur han känns i morgon och jag rider då eller om jag bara skrittar lite.
     
I morgon har vi skola från 08.10- troligen 11. Efter så har jag som plan att ta mig hem, käka mat och sen åka till stallet för att rida 2 hästar. Eller aa förhoppningsvis :P Min fina C-ponny Promise och storhäst Gordon. 
   
Idag i skolan busade jag och sprang i snön. Jag trodde att det var plan mark, men det fanns ett cykelställ som jag snubblade över. Så nu har jag ett fint ömt knä... Sen fick jag ont precis där foten möter benet när jag red. Hoppas verkligen att det går över. Jag vill kunna rida mina 2 bebos 2 dagar på rad jue. Idag hade jag även premiär med mina nya ridbyxor. Jag fullkomligt älskar dem! Sjukt sköna och snygga + att dem är helskodda. Kan det bli bättre än bekväma, snygga och helskodda ridbyxor? Tror inte de :D
     
Nu måste jag sätta mig och göra lite betingarbete till svenskan... Men då kan jag vara ledig från det i morgon kväll :) Sen måste jag ju plugga till mitt älskade biologiprov. Hoppas verkligen att jag kan det som kommer på provet :/ 25 sidor, frågor och svar + samanfattning var de ja... 
         
Brb

Bildbomb del 1 från SIHS


Stable time!

Nu sitter jag och kollar ut medans jag äter lite plättar. Ska snart till stallet, hoppas verkligen att jag kan rida. Lina skrev att Gordon kännts lite halt igår :/ Aja de återstår att se. Här på våran gata har vi sjukt med snö, den går upp nästan ända till knäna, lite lägre... 
     
Ne nu har jag bara några plättar kvar att käka upp. Jag har fixat 2 inställda åt er finisar <3 

Jag ser, vitt

De är vitt överallt ute! Man kan knappt skilja på trotoar, väg, gräsmattor osv. De e fullt av snö, massor av snö... Har ni mycket snö där ni bor? 
    
Aja om 5 minuter måste jag börja gå eftersom att jag måste pölsa i all snö :/
 

Min grymma dag!

Lovade ju er bättre bloggnining, men det kunde jag inte hålla :/ Men vi var faktiskt i skolan och jobbade med median. Och käkade lite pizza, drack coca cola, kaffe, oboy och massa sånt. Sen skulle vi jobba och fixa med artiklar osv, de gick ganska bra kaos. En viss person, Ebba, blev helt hyper av allt kaffe och av all cola så hon fick lov att gå hem :P
    
I morgon är det iaf stallet som gäller. Dock blir det bara lättare ridning i denna kyla :/ Menmen det är bättre än ingen ridning alls... Hoppas verkligen inte att det snöar så som det gjort idag i morgon. Jag vill inte frysa ihjäl i stallet! 
    
Nu måste jag ta tag i mitt älskade biologiplugg. Jippie. Fast de som gjort provet säger att det är lätt, hoppas hoppas. Jag vill klara minst ett E... Okej sov så gott, vi hörs i morgon. Då kommer det this or that svar + SIHS bildbomb, håll utkik

Lever livet

Brb, soon

Hellu

Nu sitter vi i skolan och ska snart ha arbete med inre redaktionen/skoltidningen. Vi ska typ jobba tills klockan 19-20... Jag tänkte lägga upp bildbomer från Horseshow U like? Ni får inteeeeeeeee ta dem utan att fråga!

This or that

De mig this or that att svara på. Eller frågor... Alla svar är 100% ärliga!

Hej mitt vinterland, nu är jag här!

Idag ska de snöa och bli 10-30 cm mer snö!! :D Nu känns det bra att de kommer snö till julafton vill jag åtminstonde ha snö... Alla säger att det är snöoväder här ute hos oss :/
    
Okej sen till det tråkiga. Grymma Johanna åker i morgon och kommer hem i början av Mars :( Jag kommer serri dö! Nejdå våran vikarie är säkert bra hon oxå men Johanna är Johanna och så är det. Aja då har vi något att se fram emot. Att hon ska komma hem igen :) 
      
Idag kommer jag inte hem förens kanske 19-20 då jag har möte/arbete med skoltidningen. Men det kommer nog bli rätt chill att vara ensamma på skolan och käka pizza + arbeta. Lite onsdagsmys sådär :) 
     
Nehe bäst att börja bege sig snart då... Idag lovar jag att blogga i skolan!
Alices andra häst Krusan

Lite snabbt

Om dagen idag då, sånt som va intressant...
     
På lunchen diskuterade jag med min mentor då har twittrat om läxfri vecka. Vi beslutade att vi skulle föröska fixa 2 veckor per läsår som är helt läx och provfria. Så att vi elever får ha våran fritid och kunna släppa skolan för ett tag. Och det man diskuterar med honom, som är viktigt och bra brukar de oftast gå att fixa en lösning på. Vilket jag verkligen hoppas :D 
    
Fick nyss reda på att på lucia 13/12 så har jag 30 minuters skola. Det är endast för att se en luciashow i kyrkan, sen får vi med profilval sluta för dagen. Sjukt skönt. En hel dag ledig typ sen bara lite mys med grymma konfan <3 Troligen så ska jag försöka att ta mig till stallet och rida bebo Promise lite. Ska dock kolla så att de inte har något annat inplanerat... 
      
Denna vecka kör jag för fulla maskiner:
Måndag: Skolan sen hem och plugga
Tisdag: Skolan + julspel i kyrkan
Onsdag: Möte/arbete med skoltidningen hela kvällen
Torsdag: Skola sen stallet och rida Gordon
Fredag: Skola sen stallet och rida Gordon
Lördag: Rida för ny tränare på Promise sen rida Gordon
Söndag: LEDIG, då ska jag bara chilla hemma och plugga
     
    
Ser ni att jag fixat designen lite? Vad tycker ni, blev det juligare eller? Lite mer julstämmning tycker jag nog att de blev iaf. Skulle dock vilja ha viterridbilder i headern... Får se om jag kan fota det under denna vinter. Eller nej, jag är nöjd med själva headern så som den är nu.
       
Men nu måste jag tyvärr tyvärr plugga. Somsagt prov och glosförhör kvar denna vecka... I morgon ska jag verkligen försöka att blogga bättre. Idag har det varit kass uppdatering verkligen, förlåt mig.

Hemma

Har kommit hem nu. De va skitmysigt och roligt. Men nu väntar project runway och plugg, sen ska jag blogga åt er lovar. Ett längre inlägg :)
Min alldeles egna lilla bebo <3 <3 

Julspel

Nu är det snart dags att åka till julspelet i kyrkan. De ska bli mysigt. Vet dock inte när det slutar så jag vet inte när jag kommer komma hem igen :/ Därför kommer ni få sjukt dålig uppdateing idag. Jag är väldigt ledsen för de! Men somsagt hade inte tid i skolan tyvärr, förlåt mig :/
Egoboost :P Älska självutlösare :D

Läxor is my friend

Gissa vad? Läxförhör på glosor i morgon och prov på fredag. Roligt va? Älskar mitt liv till 100% ja verkligen! Lärarna verkar inte veta ett dugg och något osm kallas fritid... Nej men ni kan plugga hela kvällarna, ni gör väl inget annat någon gång. Lite så känns det faktiskt... 
     
Har iaf pratat med Gordons ägare och denna vecka ska jag ha honom och rida honom torsdag, fredag och lördag. Dock har det blivit så sjukt kallt så det får endast bli lättare ridning med inte så mycket krav. Mest rida runt på fyrkanten sen lite snettigenom osv. Sånt som han inte bli svettig av :P 
        
Det är skönt att denna veckas konfa är flyttad till idag för då kan jag ha han 3 dagar på rad :) De e rätt skönt tycker jag. 
       
Ne nu äre massa plugg som gäller! Tjoho vad jag älskar de, hehe not. Menmen man vill ju inte få ett F så de e bäst att plugga, som en dåre. Eller jag mena plugghäst ;)

Kallt väder

I morse när jag skulle klä på mig tog det 20 minuter. De va så sjukt kallt. Usch usch inte roligt. Idag är det iaf lite varmare än igår. Då var de ju dökallt iof... Idag hoppas jag på en chill dag i skolan, Inte massa jobbigt arbete. VI börjar med att skriva på boken om oss själva så de e ju chill at tbörja så :) 
     
Jag har totalt förälskat mig i dem där stövlarna som jag har i min wishlist. De e sjukt snygga och luddiga. Perfekta vinterridstövlar :D Hörde du de tomten áka mami? 

Asså serri detta med rubriker

Rubriker ska vara en lockande grej så att man vill läsa inlägget. Lyckas jag med några sånna, hehe nja inte direkt. Menmen ni är nog vana med det vid detta laget :P 
     
I morgon blir det tyvärr inge stall för mig då jag det är julspel som konfagruppen ska se på. Därav inställd träff på torsdag. Vilekt är rätt skönt att få en långledig eftermiddag. Tyvärr kommer den gå åt till massa tråkigt plugg :/ Då vi har ett stort biologiprov på 25 som våran lärare täntke att vi skulle lära oss på 1 vecka... Då vet jag vad jag har att göra onsdag och torsdag kväll denna vecka jippie! Sen massa tyska till onsdag, åhh lovelife. 
     
Ne vi börjar tidigt i morgon så det är väl bäst att jag går och lägger mig så att jag orkar upp i kylan. Vi hörs!
Alices goa shettis Phrida :) 

Videoblogg + länk

Kör ett länkbyte med Tildaaaaaaaaaaaaaa

Wishlist - 2012

1 - Ridstövel, här
2 - Skal till min dator, Macstore eller liknande
3 - Stigbyglar, här
4 - Blåa JH ridstrumpor, här
     
Min kusin påminde mig även om pengar till Grällsta och bete. Vilket jag hade glömt :P Hehe men det kan man inte ha bild på jo iof man kan ha bild på pengar. Det kommer iaf under stövlarna :D Men jag hörde en fågel viska i mitt öra att det kanske går att fixa dem :D Sen efter allt detta vill jag ha sims 3 årstider 

Motivation

Är något som jag bara måste ha...
      
Ska jag göra något utan motivation känns det bara tråkigt, jobbigt, drygt ja ni vet. Det blir inte roligt att göra något utan motivation. Allt går typ emot en och det är bara tråkigt att göra det. Som vissa skoluppgifter. När man sen hittar sin motivation blir allt mycket roligare. Då har man ju något att kämpa för och det är roligt. Vilka håller med mig?
     
Allt blir lättare med bra motivation och en positiv inställning går allt mycket lättare. Börja allt med en glad inställning, sen kan du ändra inställning. Men ge det ett glatt försök iaf. "Man ska inte dömma en bok för omslaget""Utan vänta tills man läst insidan"
        
     
Aja väldigt vackert och långt inlägg. Men men det är ändå värt att tänka på!
 

Brb

Käkar lite, brb. Har ett grymt inlägg på G ;)

Morsning korsning

Måndag igen, jippie! Kanske inte men snart är lov, vilket kommer bli väldigt skönt. Det är bara att je gärnet nu sista tiden. Idag är det iskallt ute här hemma hos oss. Men nu börjar klockan ticka och jag måste gå till skolan. Vi hörs
Bebo <3

Tar kväller

Är sjukt trött nu så jag tänker gå och lägga mig. Vi hörs i morgon, som vanligt ;)
Min fina bebo, en veckan innan jag hade honom <3 Tilda som fotat :)

Länkningen vann Tilda :)

www.equestriians.blogg.se och www.tiildajohanna.devote.se, fast dock var det hon som fotat bilden ;)

Shopping ála Stockholm

Mankan - Börjes, 5 kr
Ridstumpor - Börjes, 25 kr
      
      
Ridbyxor - Börjes, 245 kr
        
      
Trekvartströja - Hollister, 249
         
        
T-shirt - Hollister, 196 kr

Drar

Nu ska vi sticka iväg till några goa vänner och fika lite. Älska att dem som vi ska till har söta hästar :D Kameran följer med, lätt. Jag har även fotat Fiffi lite nu så jag tänkte lägga upp den bildbomen. Sen har jag snott några nya bilder av Tilda ;)
- Gissa vart detta står? Den som gissar rätt först vinner en länk! :D
 

Upptagen

Med att fixa åt er, brb

Fixar

Nu ska det fotas!

God morgon

Jag tog en sovmorgon idag, iaf för att vara mig. Precis lagom så att jag missade julkalanderna. Men då är det tur att man har svtplay :) Haha.... Men snart är det iaf frukost med familjen. Söndagar är ända dagen som vi äter frukost tillsammans. Då brukar det även kunna bli en liten lyxigare frukost :)
     
Aja efter frukosten ska jag lägga upp vad jag köpte igår! Håll ut :) Vad tyckte ni om gårdagensinlägg?

Le GLOB :D

SIHS IN MY HEART!!! :D :D Älskar verkligen Stockholm International horse show!!!! Det äger nått sjukt!!! Vi gick på familjematinén och va nog det bästa! Lite synd dock att 3 ryttare och 1 funktionärer skadade sig under shetland steepelchase (stav) :/ Jag finner igentligen inga ord. Bara att det var sjukt grymt!! Mässan va proppfull. När vi gick ut från våran show var det lång kö till mässan och vakterna hade stoppat så att det inte skulle bli allt för många inne på mässan... Därför gick jag bara en ganska så snabb runda där. Fast två varv, innan showen som tur var. Fick med mig lite saker från en monter sen lite från Hollister där jag och mami shoppade innan. 
     
Jag har iaf haft en toppen dag i Stockholm! :D Vi fotade lite, inte bästa bilderna men iaf bilder... Men de får ni inte se förens i morgon. Samma sak med shoppingen, den får ni se i morgon ;) 
    
Nu ska jag sova så att jag får vila ut lite.

Gästblogging av Alma

Hej, Alma Nilsson heter jag och fyller 13 år om ett par dagar. 
Min blogg handlar om hästar och vad jag gör på fritiden, ni får jättegärna kolla in den, www.almaniilsson.blogg.se. Där skriver jag om min sköthäst Silfver som är en tysk sporthäst. 
Han kan det mesta inom dressyren och i hoppningen är han också super, jag rider honom ca 2 dagar i veckan, ibland oftare! 
         
Jag söker någon som vill blogga med mig i en annan blogg, enda kravet är att du är mellan 12 och 16 år och att du håller på med hästar, du ska även ha ridit ett tag så du vet vad du snackar om liksom. Om det är flera 'bra' som mejlar mig så kan det bli så att jag väljer 2 stycken som ska blogga med mig. Alltså blir vi kanske 3 på en blogg. Om du är intresserad så tycker jag att du ska mejla mig, [email protected]. Svarar så fort som möjligt, så mejla mig nu! Är supertaggad på att starta upp en till blogg! 
Jag har ridit i ungefär 8 år och kan det mesta :) hoppas ni vill blogga med mig, kramkram / ALMA
 
här kommer 2 bilder på mig och Silfver<3

Bilder på mina pärlor

Promise: 
      
     
Prancer:

Snatteri, stöld - what ever you want to call it!

Snatteri, stöld, tjuver ja ni vet... Sånt tycker jag bara är så sjukt barnsligt! 
     
Min tyskalärare berättade att när hon var liten så behövde man inte låsa bilar, cyklar eller hus osv. Vet ni varför? Om inte så får ni svaret här: Man behövde inte låsa för att det var ingen som tog någon annans saker. Alla hade sitt eget och tog inte något från någon annan. När man tänker efter, var inte de rätt skönt? Varför kan vi inte ha så idag? Jo för att det finns klåfingriga skitstövlar, idioter, personer som måste vara på och ta någon annans grejer. Men tyvärr är det så samhället har utvecklas och om det inte slutar kommer ju bara flera att börja snatta.
         
           
Jag tror att nästan alla har blivit utsatta för en stöld eller blivit av med något? Och förstår lite vad jag menar med det över. Iaf så blev min cyklen stulen mitt på dagen, en helt vanlig vår söndag/lördag. Vi var hemma och mami var ute på baksidan, jag satt i vardagsrummet och min brorsa var ute och cyklade på kvarteret. Jag fattar inte riktigt hur tjuven lyckats... Mitt på dagen en helg, med min bror cyklande runt på gatan mami på baksidan. Ingen av dem hörde eller såg något. Då måste det varit en skicklig tjuv, vilket inte är så väldigt trevligt! Ännu tråkigare var att det var på pricken den dagen som jag haft den cykeln ett år. Så om du som tog min cykel du läser detta, ska du veta att jag fortfarande tänker på dig... Och du får gärna höra av dig och lämna tillbaka den!
       
Anledningen att detta ämne kom upp var för att jag såg att Linn Strelin lagt upp lite bilder på sin fina Picasso på sin blogg, när Picasso var 5. Då i hagen busade hon lite och Linn hade fotat en rolig bild. Wips så är någon där och tar den. Kan ni inte gissa vart man ser den någon timme senare? Jo på ponnysanning inskickad av en helt annan person som jag uppfattat inte någon som helst kontakt med Linn. Dock så tycker jag, att tjejerna på ponnysanning kunde haft lite ansvar och kollat på bilden och insett att det var Picasso... Lite dplig stil av en såpass stor hästskvallerblogg, just saying. Jag vill verkligen inte hänga ut dem, jag tycker bara att man ändå kan ha lite koll på vad som läggs upp och av vem. 
      
     
Som bloggare vill man inte behöva sätta sitt namn på precis varenda bild! Fine ja om man tar en bild eller två klipper ihop det till en film eller ett kollage/design ja ni fattar. Och endast använder dem till det. Det tycker iaf jag personligen är okej, vad tycker ni? Eller om man har frågat är det okej att jag lånar bilden till detta?
 

Promises julpynt

Hiss/diss?

Gästbloggare, Tiffa

Hejsan alla Emmas läsare! 
              
Jag är jätteglad att jag har fått chansen att gästblogga här. Jag heter Tiffani, kallas Tiffa, och jag är 13 år gammal, född år 1999. Jag rider en gång i veckan på Baståsens Ridklubb och på Hamre, men jag har även en sköthäst som jag rider och tar hand om alla de andra dagarna! 
      
Min sköthäst är en ponny vid namn Poppe, han är världens gosigaste! Trots att han är rätt gammal, så har han hur mycket spring i benen som helst! Han vill BARA galoppera. Och det VARJE dag. Men han är ändå världens bästa! Kram i luften till dig, Poppe!  
    
    
Jag själv är en ganska blyg, men ändå glad person (åhnej, jag gillar inte att skriva om mig själv). Jag gillar att skapa saker, såsom rita, måla o.s.v. Min längd är hela 155 cm och jag har långt, brunt, lockigt hår och blå-gröna ögon. Mer än allt annat önskar jag mig en hund, en Basset hound (googla om ni inte vet hur dom ser ut, men jag varnar er för att ni antagligen kommer få någon hjärtattack eller liknande, för de är hur söta som helst). De är de mest söta, och mest bästa och mest...hm...GULLIGA hundarna som finns på denna jord. Dock tycker mina föräldrar helt tvärt om.
     
Jag tycker om att fotografera också, och det gör jag antingen med min Nikon Coolpix l100 eller min Nikon d40. Oftast så blir blommor och grässtrån fotomodellerna. Men även Poppe har fått ställa upp som modell några gånger, haha.
         
    
Hemma hos mig har vi även en liten gris som heter Skrutt. Han är en lejonhuvad kanin på ungefär 9 år. Han älskar att tigga godis, hoppa hinder (som han tyvärr inte kan göra längre för att han är svag i bakbenen) och att gosa. Honom brukar jag antingen gå runt och bära på, eller så har jag honom springande runt fötterna!
    
Jag bloggar på tuffatiffa.blogg.se Där delar jag med mig av mina bilder som jag fotograferar, eller bilder jag ritar och såklart så skriver jag om hur det går för mig och lilla Poppe! Tack så mycket igen, för att jag har fått gästblogga här! Ha det bäst islandshäst!
          
Kram //Tiffani

Sötisen bjuder på lite bilder


      
De sista bilderna tycker jag vekrligen om. Även om alla e gulliga. Pussbilderna tog snälla Tilda <3

God morgon

Undrar om det är nån mer bloggläsare vaken vid denhär tiden på en lördagsmorgon? Iaf så är jag det för att jag ska te el Stockholmo. Som jag redan nämnt kommer det komma upp inställda under dagen. Det kommer bli en bra uppdatering idag känns de som, eller nej jag vet att de kommer bli de. Förhoppningsvis kan jag få någon bild som jag kan visa er... Iaf på globen ;) 
      
Men nu måste jag käka upp. Vi ska gå till bussen om 30 minuter. Vi kanske ses i Stockholm :)
- En bild från igår när vi var ute och gick