Hemma men det varar inte länge

Har nyss kommit hem och käkat. Mami gjorde hemmagjord pizza, mumma. Idag var de inget som följde med hem, då jag inte hitade några snygga regnkläder. Jag är jäkligt kräsen när det gäller sånt, hehe. Men jag köpte iaf present till Linnea. Tror hon kommer bli glad för den :) Sälla vänner som vi är så brkar vi köpa en present till dagen då man fyller år, sen en när man har party.
 
Nån dag ska jag nog sticka ner på stan och kolla efter regnkläder, sen ska jag ha en sak från H&M som dem itne hade på shoppingcentret. Sen skulle jag behöva en hårinpackning men den ska jag nog hoppa in och köpa på ÖB, så på vägen hem hoppar jag nog in där och köper med det.
 
 
Men nu börjar det bli dags att gå promenad. Jag skriver mer när vi kommer in igen :)
Saknar den finaste C-ponnyn i världen! <3 Men det kommer bli en sista sommar, du och jag <3

Malwa har ett bra steg, enlit mig

 
 
Jag tycker att Malwa har en possitiv inställning i ridningen och vill gärna göra rätt. Hon busar lite när hon tycker att det är jobbigt eller när det bli lite för roligt :) Hon är rätt duktig på skänkelvikning, stadig och gör riktigt fina skänkelvikningar. Men inget slår en uteritt/ritt på ängen, det tycker hon är hur roligt som helst! Längtar till nästa vecka då vi skulle åka ut och troligen fota och rida på ängen. Då kanske min kusin kan filma, för Malwa blir så glad när man rider henne där :) Tycker ni hon har ett fint/bra steg?

Gå och möta Mami, sen SHOPPA <3

Nu ska jag ta på hunden kopplet ooch gå och möta mami vid bussen. Sen är det bara att gå hem igen, lämna hunden hemma sen sticker vi och shoppar lite :) Do you say nice? I heard it <3
Jeansväst - vet som sagt inte
Jeans - Lindex
  
  
Älskar verkligen knut i mitten på denna väst, annars är den bara lång och tråkig där fram...

Gilla gärna min blogg sida!

Ni får sjukt gärna gilla min blogg sida @ facebook. Gillar ni den länkar jag er <3 (så mejla er blogg till bloggsidan)
Klicka , här, här eller på facebook :)

Så här kan de också se ut...

... När Emma longerar Malwa. (klickbara bilder)
  
 
... När Emma och Malwa rider ute i snön.
 
 
Fast det kan se ut så här också:

Trött hund


En liten fråga

Förrut så la jag upp en fin frisyr som jag visa i steg hur man gjorde, ska jag lägga up fler sånna? Vill ni de?

Lunchtimee

Nu har vi precis varit ute och gått lunch med Gucci och snart ska vi käka lunch. Det blir korv och makaroner, helt okej lunch en helt okej dag :) Eller nej dagen är inte okej, den skulle varit soligare! Men annars är den awesome, ev åka och shoppa på kvällen. Sen är det ju så mysgit att ha hoppning på TV som man kan kolla.
- She is so cute, don´t you think? <3

Glöm inte!

Ni får inte glömma min lilla mini tävling och frågestunden! :) Ju fler som deltar/frågar, ju roligare blir det. Jag har även planer på att svara i en videoblogg, eller nej det går inte :( Då ska jag ha min mac, men den får jag 22:a Augsti. Hoppas ni överlever med skriftliga svar på frågestundar till dess <3
Western nästa! Haha en hand och allt...

God morgon

Har setat framför TV:n ett tag nu och ska nog gå och sätta mig där igen... Iaf så är dagens planer att bara vara hemma och ta det lugnt, kolla på OS. Sen ikväll sticker vi nog till köpcentet. Så jag ska kolla på lite nätet vad som ska följa med hem. Troligen regnkläder, nått fynd. Sen skulle inte en hårinpackning och ett hårnät sitta helt fel. Aja får se vad följer med :)
 
Ska nog snart sätta mig och läsa lite bloggar, ska jag läsa din? isf kommentera den ;)

Kvällpromenad, nu sängen

Har precis varit ute och gått lite till med Gucci, så jäkla mysigt med en hund <3 Men nu ska jag nog gå och lägga mig tror jag... I morgon måste jag kolla på fälttävlans hoppningen, hoppas det går bra för Sverige! Ridning in my heart alltså, hehe. Sen på kvällen åker nog jag och mami till shoppingcentret, niice :) Om något får följa med hem så lägger jag upp de här sen, som vanligt ;)
 
Men nu stänger jag nog av datorn, så vi hörs i morgon igen <3

Dator mys

Har fixat lite popcorn och saft. Nu är det brara en grym serie som behövs, så jag får väl hitta en att titta på :) Men dem där popcornen ska tränas bort i morgon ;)

Ut på promenad

Nu ska vi ut och gå en kvällstur med Gucci. Jag går nog en sväng sen på gatan innan vi lägger oss ;) Men nu blir det en skogstur! ;)

Roligt :)

Ahh det går sååå bra med bloggen. Stadig statistik, många kommentarer och bra update. Så roligt när det går bra :) Sen så höjer sig statistiken mer och mer. Fortsätt så <3 Sen får ni gärna komma med saker ni vill att jag ska skriva om :)

Besök väntas :)

Snar så kommer mami hem från jobbet, sen så kommer även Gucci :) Myshunden själv <3 Så bilder på henne och mig/Erik kommer nog komma upp. På OS-fälttävlan, terrängmomentet är det väldigt många som trillar av. Men som tur är att det bara 1-2 som skadat sig allvarligare.
 

Dagens sommriga/jeansiga outfit

T-shirt - H&M
Jeansväst - Stog inte...
Jeansshorts - Teenstore

How cute is this?


OS-fälttävlan

Nu blire fälttävlan fran tills 18.10/20 hur niiice som helst! kolla ni också: http://www.svtplay.se/live/209993/ridsport-falttavlan-lag-indiv. Älskar att titta på sånt här :)
 
Kanske åker med Mami till shoppingcenter sen ikväll, får se hur de blir me de.
SAKNAR SOM F*N!! <3

Inne igen

Solade en kort stund för de blev varmt. Jag såg även en parodi av ponnyakuten på ponnysanning. Den parodin ska jag fortsätta titta på. Den var välidgt bra planerad och dne hade till och med likadana kepsar, och tröjor. Det gör det ännu lite roligare :)
- Va du är söt, min kära lilla ponny <3

Näst på tur- solen! <3

Nu skiner solen som jag vet inte vad så jag slänger på mig min bikini och solar lite. Brb
Minnen med fiiinaste C-ponnyn!! <3
 

Good morning

Vaknade nyss, har bara suttit framför datorn, det är typ de jag gör på mornarna. Idag ska jag nog ut och springa iaf, sen om solen visar sig går jag nog ut och solar lite. Jag kanske även skulle ner på stan eller till shoppingcentret idag, får se hur de blir med de. Nu ska jag sätta mig och kolla på nån intervju med Roffe. Vi hörs senare <3

Ubba bubba

Nu har jag precis skrivit ett lååååångt inlägg om Världens Bästa Bebis Beny Bus <3 Varning för rörit inlägg där menmen, svårt att hålla tårarna tillbaka jue. men jag, Tilda, Linnea, Lisa MÅSTE åka och hälsa på nån dag. Annars överlever vi inte vintern helt säkert! . Hade gärna velat haft det där schabraket som Nellie lottade ut, men man kan inte få allt. Sen var ju Sverige bikinin snygg, men den fick jag inte heller. Lite arg på det men annars leker livet och så var statistiken på top idag, det gillas verkligen fortsätt så <3
Puss och god natt på er <3

Chattar med bästaste vännerna

Nu sitter jag inne på facebook och chattar med awesome vänner! <3 Jag skippar bete 2013 och åker till grällsta, sen 2014 tror jag att det blir bete sen 2015 sommarjobba @ Grällsta. Nu 2013 har jag funderingar på att åka på hoppläger, fast då vet jag inte om Bebis Beny bus är den bästa att ha då han inte kan hoppa bana själv :( Men får se hur det blir 3 månader kvar tills man ska anmäla sig så ;)
Gaaaah saknar min finaste som F*N!! Måste få skriva av mig, nuuuu. Så det gör jag
 

Testade en sak på bilderna

Tycker ni det blev bra? Eller ska jag ha med fyrkantiga hörn? Ni väljer (tryck F5 om du inte ser) Kommentera vad ni tycker! <3 Jag lyder eran åsikt ;)

Städhumör here we go

När jag började fixa me mina hästsaker blev på på ett sjukt städhumör så när alla hästprylar var klara så belv det städa på rummet.  Har även en ny TV som ska monteras upp i mitt rum, hoppas papi kan fixa det idag. Vill ju ha den i mitt rum inte bara att den skaa stå i sin kartong i hallen. Blev inget shoppingcenter idag iaf, men nån dag kommande vecka ska vi dit!

Kärleken till en häst

Det är något som ingen kan förstå, om man inte själv har upplevt det. Det är något som bara vi hästtjejer kan förstå. Kärleken till sin/sina ponnys/hästar är något som INGEN kan förstöra, du kommer alltid älska ponnyn/hästen vad som än händer <3 Om du står vid hagen och kollar så kommer din ponny/häst gärna fram och buffar/gosar med dig. Eller om du är ledsen så tröstar den dig, en sann vän alltså <3 Den gör dig alltid på bra humör, oavsett vad som hänt under dagen. Synd bara att ingen i familjen vill förstå det, "varför köper du ditten och datten till den?" Svaret: För att jag älskar den sjukt mycket! Har du en gång fått en hästs hjärta, då har du det för alltid. Den finns alltid där när du behöver den, den kan aldrig skvallra, aldrig prata bakom din rygg.Den håller sitt ord och så är det <3 Jag vet att jag har många "bebisar", men jag älskar alla lika mycket ändå!! <3  Åhh jag längtar tills jag får krama "mina" sötisar igen, saknar dem lyckostrna som har det gött på bete <3 Och Beny som har det hur mysigt som helst på ridläger. Ni hästtjejer, känner ni lika dant?

Ut och städa

Nu tänkte jag gå ut på gräsmattan och göra rent skor, chaps, stövlar, bortar, vojlockar osv. Har rätt mycket saker som ska fixas med ;)
'
Take me back, NOW!!!!!!!!!! Urg vilken lerig bana :(
 

MINI TÄVLING!

Tänkte att ni kan få skriva hur ni tror att Malwa och eller Gordon är att rida? Ni vinner en länk i ett inlägg + att ni kommer finnas i min meny/eller om ni vill gästblogga. Jag väljer den som liknar Malwa/Gordon bäst. Jag kommer lägga up det ni skrev hur ni trodde dem var. Hur jag tycker Malwa är kommer att komma upp, men om ca 1 vecka. Denna tävling avgörs: 5:e Augusti
  
 
För att delta:
* Välj Malwa eller Gordon och skriv hur ni tror att dem är att rida?
* Kommentera detta inlägg med hur du tror

Glöm inte frågestunden :)

http://emmascrazylife.blogg.se/2012/july/fragestund-frma-till-nasta-fredag.html#comment
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/july/fragestund-frma-till-nasta-fredag.html#comment
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/july/fragestund-frma-till-nasta-fredag.html#comment
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/july/fragestund-frma-till-nasta-fredag.html#comment
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/july/fragestund-frma-till-nasta-fredag.html#comment
   
Svaren är 100 procent ärliga! Glöm inte de ;)

Svar till Fotoquie

Jag tränar och tävlar i både hoppning och dressyr. Dressyr är det jag tränar mest, men hoppning blir det ju också en del. Men som sagt mest dressyr, vilket jag tycker är bra och roligt. 3 hopptävlingar och 2 dressyrtävlingar är inplanerade till hösten. Fast dressyr slås ihop, och hoppningen är ett kval. Man ska ha 2 0:or för att få hoppa omhoppning, du har 3 chanser att fixa 2 0:or för omhoppning

OS-dressyr nästa

Nu ska jag sätta mig och kolla på OS-dressyren som är till fälttävlan. Hur kul som helst att kolla på! Fast hopping är mycket roligare att titta på, men i dressyren kan man lära sig något, genom att titta :)

God morgon på er

Nu på morgonen hittade jag en blogg som hade en massa tävlingar och sen behlvde man bara gilla en/två saker på facebook och sen kommetera att man var med, hur bra som helst ju! Hoppas på lite tur bara ;) Så jag tänkte länka hennes blogg: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/category/tavlingar.html. Iaf så är det inga speciella planer för dagen, troligen åka och "shoppa" lite får se hur det blir med de. Nått som behövs är: regnkläder, hårinpackning, REA saker (behövs alltid nått), hårnät skulle inte sitta fel heller.

Home from the fiske tur

Jag fick en mört och det fick mami också. Men erik fick en abborre, den lycksoten! Sen kom vi hem och käka. Och nu sitter jag med lite godis och kollar på Svenska Hollywood fruar, dem e ju hur roliga som helst. I morron ska vi troligen åka ut te Erikslnd shoppingcenter och sen Hööks :) I really love Hööks! <3 Men jag skriver inge mer ikväll, så godnatt, men vi hörs i morgon <3

Åker och fiskar

Nu åker vi och fiskar, hoppas på bättre fiskelycka idag!

Sommaren och bloggen

Det är något som inte går så där väldig bra ihop, tyvärr <3 Jag vill leverera bra inlägg, långa inlägg, åsikter, deepshit ja massor. Men på sommaren ska man ta det lugnt, vara ute, ha roligt familj/släkt/vänner, kunna vara ute och sola. Då går det inte så bra att leverera så många sånna inlägg, hoppas ni förstår det <3 Sen med nya blogg.se så kan det också krångla, vilket gör det ännu jobbigare. Hoppas att ni som läser min blogg förstår hur jag tänker  kring detta. När skolan och allt sånt börjar, då kommer det bli, mycket mer sånt <3 Samma sak på hästfronten, när jag börjar rida och så igen, då kommer hästinlägg och sånt komma upp <3 Även videos då jag vill att mami kommer och filmar när jag rider ibland. Ska även föröska få nån kompis att filma då och då. Jag fnderar även på att jag ska böja skriva inlägg om ridpasset, vill ni läsa det? Eller ska jag strunta i det och bara göra det om det känndes riktigt riktigt bra?
   
    
Så om ni tycker min blogg är lite ointressant nu, vänta till sensommaren/hösten då jäklar blire andra bullar. Nya hästbilder, många deepshits, åsiktsinlägg osv. Det kommer även bli ändring på hela mitt liv till hösten, jag ska springa minst 3 dagar i veckan, rida 3 pass varje vecka. Och blir jag nöjd med min träning och jag tycker jag ser okej ut så vill jag pierca naveln. Sjuukt snyggt tycker jag! Och sköta skolan som tusan, mitt mål är bra betyg. Då mitt mål är att bli ridandepolis senare i livet, verkar så sjukt häftigt och roligt.
  
   (sjukt fint smycke)
(Bilderna är lånade fårn google)

Hemma igen + massa info

Vi hade iaf as roligt, var sjukt skönt att skratta med bästa igen! Har inte gjort det på 3 veckor så de va hur niice som helst. Sen blev jag även inbjuden till hennes släktfödelseddagskalas, och jag har nog en awesome present på G åt henne :) Hon fyller på fredag så på fredag gratta http://linneascrasylife.blogg.se/ på fredag!
 
Sen är det OS som står på tur, Fälttävlansdressyr det ska jag titta på. UPDATE: kul att det gick så bra för Ludwig Efter middagen så sticker vi iväg och fiskar och hoppas på att få nån fisk som går att äta. För det är så gott med egenfiskad fisk :)
 
Men nu ska jag nog sätta mig och kolla lite på Hööks, glada, horsemeup och lite goa bloggar. Såg även att det stog en påse med godis på mitt sum så jag ska nog käka lite sånt och ta ett glas saft också tror jag. Och jag hoppas att ni har en grym dag! <3

Sticker till Linnea

Nu sticker jag iväg till Linnea och vi skulle nog bada och ha de sköj. Jag uppdaterar mer när jag kommer hem ;)

Uppe sent men vaknar tidigt

Ingen bra kombination! Jag var vaken för att se när Roffe och Sverige gick in, sen somna jag på 3 sek. Ändå så vaknar jag tidigt, fy på mig.  Glöm inte frågestunden, jag vill ha måånga frågor :)
     
 
Iaf så solade ca 20 minuter på badet igår, men ändå fick jag färg och blev rätt brun :) Eftersom det ser ut att bli bra väder så ska jag nog sola lite idag också. Jäklit nice att va lite brun till man börjar skolan igen. Det är mindre än en månad kvar :( De som e så skönt med sommarlov... Jisses jag börjar 8:an efter sommarlovet och fyller 14. Helt sjukt vad tiden går fort.

OS-invigning + inlägg

Nu sitter jag och tittar på OS-invigningen och skrev just 2 långa inlägg som lagt ut som insällda på lite olika dagar. Fick typ värsta blogg-rycket här på kvällen. Svara på frågor, skriva 2 långa inlägg. Fick bara sånna blogg idér hux flux, riktigt roligt :) Men jag är sjukt skrivsugen nu. får se om et blir nått mer långt inlägg med massa känslor i. Nej nu ska jag fortsätta kolla å invigningen och skriva ner eventuella idér. Jag säger godnatt nu så hörs vi i morgon <3

Svarat på frågor

Nu har jag precis svarat på llite frågor som trillat in till frågestunden. Jag tänkte även skriva ett lite lääängre inlägg. Säger inte vad det handlar om, det få ni reda på i morgon ;) <3 Snart ska jag nog iaf fixa mig och lägga mig framför TV:n och bara slö titta lite. Fast att jag är sugen på att dra ut och sprnga, men de får bli i morron. Aja nu ska jag skriva det där inlägget och chatta med bästa Tilda <3

Frågestund frma till nästa fredag!

Alla svar är 100% procent ärliga! Så fråga på :)

Robinson up next

Nu blire kolla robinson med brori. Sen middag, grillad fäslkytterfilé med sparris och potatisollar, MUMMA!! <3 <3
Nästa sommar med Tilda och denna bebis + en av Tildas bebisar <3 <3 As mysigt!! <3 <3 längtar redan

Svar till Tilda

Dem heter Phrida och Krusan

Betes bilder

Tog inte å många bilder denna gång, eller jo men dem här blev dem bästa ;)

Hoppas ni har förståelse <3

Jag satt en timme igår och försökte blogga, men det gick inte :( Blev så arg på blogg.se då. Jag ville blogga! Men det gick inte. Hoppas att ni inte tror att jag överger er, för de gör jag inte <3 Men blogg.se överger er :(
Yester day rocks any way! <3 <3

Inlägget som skulle kommit upp igår :@

Vi var ju som sagt hos Alice med familj och vi hade de mysigt, tog en fika och snackade. Sen drog jag och Alice till hästarna och fixade i ordning dem för en liten ridtur. Sen red vi en sväng och det gick superbra :) Sen red vi tillbaka till hset för att ta av sadlarna och sen tog vi samma tur igen :) Hur mysigt som helst och Alices lilla shettis är såå mysig <3 Alice, var rädd om den sötnöten! Sen hoppade vi lite snabbt ner i plurret och de va såå skönt för det var väldigt varmt att rida. Men på vägen hem köpte vi med oss lite donkiskäk, hem och käka sen drog vi och fiska på Ängsö och jag fick bara upp 2 murtar, tråkigt nog. Det jobbigaste var att vi hörde flera jätteplums i vattnet, så det mååste funnits stora fiskar.
 
 
Men nu ska jag kolla runt lite på sånna hemsidor man har, sen en och annan blogg. Jag sa j även att betes bilderna skulle komma idag, men det blev att vi kom hem så sent från Ängsö så bilderna får komma upp i morgon istället.
Jag på P, Alice på K

Åker nu

Nu sticker vi till badet och har det gött hela dagen, sjukt varm dag <3 Hiss <3 Btw jag har detta på mig idag ;)
Linne - H&M
Jeansshorts - Teenstore

Dagens planer

Idag är det sjuuukt varmt, dag 3 med värme GILLAS!! <3 Så idag åker vi nog och badar sen kanske vi sticker och fismar lite igen :) Det är ju så mysigt att åka och fiska, iaf när man får nån roligt fisk som t.ex en abborre. Sen kommer betes bilderna i inställda under dagen. Eftersom jag inte vet om vi sticker nån stans och ni ska ju ha uppdatering. Sen hoppas jag att det var jag som vann bikiin från upbrand.se. Den e ju sjukt snygg! <3
Fina prinsen, nästa sommar kommer äga. Raca, tälta, busrida, skutta <3 <3

Jävla kossor!

Satt en timme igår och försökte blogga!! Men det gick inte så då sket jag i de... Inlägget får väl komma upp idag i stället då, samma som betes bilderna.

Glöm inte...

... Att jag finns på:
Bdb, Bloglovin, facebook, Twitter, Min & carros blogg :)

Gästbloggare, Ida

Jag vill tacka Emma för ja får gästblogga Hoss henne!

    

Hejsan,jag heter Ida och är 11 år!har en egen ponny som heter Basse!t.o.m så har vår familj ett eget stall,padock,massa hagar osv... Jag driver en blogg www.idaponnytjejen.blogg.se Titta hjärna in och kommentera!jag  har inte skrivit många inlägg p.g.a att jag tagit en paus!men börjat nu igen!!om ni vill veta något eller fråga om ja kan göra några videor på bloggen bara kommentera så ser vi hur det blir!!:)

 

 Det var mitt gästinlägg Hoss Emma! Hoppas det lät intressant!


Nu sticker vi! :)

Nu åker vi och har det mysigt hos Alice med familj, inställda kommer upp under tiden :)

Luuunch

Hey älskade ni! <3
 
Hehe retard början men struntsamma... Iaf så ska vi slänga i oss lite lunch sen är det dags att åka till Alice och hennes familj. Ahh ska bli så mysigt! Det är så härligt ute hos dem på landet :) Sen är det j sjukt varmt te! Äntligen, som jag har längtat efter värme. Äntligen kan man säga Hiss till vädret! <3
Saknar Smillis <3

Dagens planer

Idag blir det en rolig dag känns det som. I eftermiddag ska vi åka ut till en komis till mig och våra mammor e också asbra vänner, kom även på att vi känt varandra redan när vi våra mammors magar :) Iaf så ska vi åka ut till dem, hur mysgt som helst. Dem har även två hästar, jag väljer och kalla dem P och K :) P är en shettis och K tror jag var en gammal travare om jag inte har helt fel. Så idag ska vi rida nån av dem, eller om en tar P och den andra K så kan vi ju rida tsm, vet inte hur det blir, men det får vi se. Ska förösak fota lite idag iaf :)
Bjuder på en vinterbild av P, sjuukt tjock vinerpäls så hon ser lite tjock ut <3 Men de e hon inte

God morgon

Idag fick det bli en sovmorgon. Väldigt skönt var det att få sova ut lite. Men i innan jag loggade in på blogg.se loggade jag in på bdb, då såg jag att Tilda hade börjat fundera på bete eller grällsta. Så då började jag fundera på det igen, och jag tror faktiskt att det blir betet. Sry Grällsta, Beny, Linnea, Lisa, Ize. Men jag kommer komma och hälsa på!! <3 Jag och Prancer i 3 veckor, inte så dumt :) Okej jag har också bestämt mig, bete blir det. Fast det kan ändras under 10 månader menmen. Eller det beror på Mamis och papis semsester för dem kanske har semster första delen, men inte andra så då tar jag ju bara andra delen. Så hoppas att det går, då blir jag glad :) Men jag vill till Grällsta också men det blir bete nu. Men om det blir bete då ska jag köpa ett träns och kanske ett schabrak så då är det bara att börja kolla efter de :)
 
 

Hemma och mätt

Har nyss klivit ut r duschen. Iaf så var vi på Löga till  19, sen stannade vi och köpte pizza på vägen hem. Så nu är jag proppmätt! Men nuu har jag tåkigt så jag sätter på ett avsnitt av Robinson. Har nog lite planer för i morgon, roliga planer :) I´m telling you more later.

5 saker ni inte visste

* Jag tycker om stora hundar, små är söta men stora är lixom en hund. Även om Smilla, Ize, Nellie, Betty, Selma, Siri, Tuffi är hur söta och gosiga som helst, så skulle jag inte vilja ha nån sån hund själv.
 
* Jag hatar fåglar, inget illa ment mot dem eller nått. Men jag tycker bara inte om dem, även om vissa är söta. Nej usch
 
* Jag hatar att behöva välja, jag tror alltid att jag kommer välja fel. Och sen får jag sjukt lätt beslutsångest. Jag tar helst båda, inte bara en. Som Grällsta eller bete, jag kan inte välja en vill ha båda.
 
* Jag älskar att fota, det är så sjukt roligt. Djur, och mat är favoriten att fota.
 
* Jag älskar att köpa bikinis, jag har redan köpt 3 i år... Hehe, men dem ar ju så snygga!
Ize <3 <3

Puss på er!

 
- Greta
 
    
 
- Sötisen Richie   
 
    
- Fina prinsen nr 2, Prancer <3
 
 
Tilda som fotat mig och hästarna på betet :)

Från detta, till detta

                          Februari 2011                                                                   Juni 2012
 
 
Vi har utvecklats myyycket. Fast nu under sommaren har hon vila men sen till hösten har jag planer på att sätta igång henne. I början blir det mycket intervaller, jag vill att hon ska få bra kondition så jag kan börja rida henne hårdare. Sen ska jag försöka hoppa mera, för bådas skull ;) Malwa äääälskar att hoppa och jag tycker också att det är jäkligt roligt.

Kollat runt

Nu sitter jag och kollar runt lite på olika lädhemsidor och jag har hittat en sak som jag är rätt sugen på. Ska kolla med Mami bara ;) Kan säga att det är en till bikini, på REA som va skitsnygg. Ni kommer fatta lite senare <3
39 för båda, och kolla hur snygga!! 19.50 för en och 39 för båda, awesome! Fast jag har precis köpt en ny bikini men strunt samma, denna va också skitsnygg så den ramlar nog in i min garderob snaaart. SKa bara  kolla så att den får ramla in för mami ;)

Bloglovin byten?

Vill du göra ett bloglovin byte? Kommentera isf vilket nummer du blev så gör jag detsamma.

Videoblogg


Videoblogg på G

Håll ut, jag laddar upp en videoblogg på youtube nu. Kommer upp här inom kort
 
Saknar dig finaste tjurhästen <3

En varm morgon/dag

Idag verkar det som att det kommer bli en riktigt varm dag. Sköönt! Idag är det nog inget inplanerat, eftersom det är så varmt kanske vi drar och badar. Får se vad som händer under dagen... Jag ska iaf lägga upp bilderna snart. Men det får bli under eftermiddagen. Aja fixar nån inställd ifall vi åker iväg och badar eller så.
 

Trött

Blev trött av filmen så nu hoppar jag till sängs, hoppas ni haft en bra dag :) Juste bilderna kommer komma upp i morgon.
Saknar min gosse pöjk, Ize <3 Längtar tills jag får träffa dig sötis <3

Movie time

Nu tänkte jag sätta mig och kolla på film, et dock inte vilken. Men vi hörs senare <3
 
 

She is awesome!! <3


TIPS för en roligare och bättre blogg

Uppdatera - Men inte bara för uppdaterandets skull, utan ha nått vettigt att skriva. Inte bara t.ex god morgon, jag vaknade nyss. Men nu ska jag gå hejdå. Personligen tycker jag uppdatering är roligt, men det ska vara något läsvärt. Ca 4-8 tycker jag är lagom en helt vanlig dag, det är vad jag tycker.
 
Var dig själv - ingen tycker om dig om du försöker härma någon. Var dig själv, ha dina egna åsikter.
 
Variera - Ha inte bara t.ex hästinlägg, fotbollsinlägg. Utan ha lite Hiss & diss, frågestunder, små tävlingar, deepshits, vardags inlägg osv. Om du har en deppperiod låt inte den påverka bloggen, för då blir det inge roligt. 
 
Videos - Ha gärna videos, t,ex med musik. Sen kan du slänga in nån videoblogg inbland, nån ridvideoinland osv. Det tycker iaf jag personligen är roligt.
  
Bilder - Bilder tycker dem flesta om, nya fräscha bilder, inte samma bild ofta. Då blir det inge roligt, då kan man likagärna skippa att ha en bild. Nya fräscha bilder = tummen upp. Har du en bild i dina inlägg blir dem hux flux roligare.
 
Personlig - Ha glad och design + header som du själv trivs med, trivs du itne med den du har, blir det inte din blogg riktigt. För det är din blogg och den ska du trivas med, glöm inte de! <3
 
 
Personlig favorit från mig: Ha lite roliga ord som t.ex hux flux, Mumma, Woop woop, cutie osv. Det tycker iaf jag om, gör ni?
 
 
Han e så söt, och Fanny e såå duktig på att fota <3

Hojjar iväg

Nu ska jag hoppa pp på cykeln och cykla till betet. VI hörs sen, har fixat inställda åt er <3

Det går bättre och bättre

Ser fram emot i höst, då jäklar ska vi visa dem att vi kan <3 Det går bara bättre och bättre, börjar hitta hennes knappar känner jag. Love that feeling!! <3 <3

My soulmate, I really love you

 
 

God Morgon

Idag blev jag rätt glad när jag vaknade för det var fint väder :) Vilket är bra efter som jag och Tilda skulle åka ut till betet. Lovar att ta massor av kort och jag lägger upp dem här sen. Det är de som jag har planera för dagen, annars får jag se vad som händer. Aja nu ska jag kolla runt lite på bloggar, ska jag kolla in din? Isf kommentera din blogg ;) Och ni vet, kommenterar ni hos mig, kommenterar jag hos dig :)
 

Sry

Jag har försökt få in desigen jag gjorde, men blogg.se ville, jävla kossor som kommer hela tiden!! Även om den nya headern inte är speciellt avancerad eller något men jag vill ha nått nytt. Hoppas det går i morgon för jag har gett pp för ikväll! Såg även att Zanni hade länkat, tack tjejen :)
  
Iaf har jag och Tilda besämt att vi ska dra till Skerike i morgon. As mysigt, jag älskar verkligen Skerike och betet <3 Tilda skulle ta lite kort på mig och Prancer :) Sen ska jag fota alla söta tjocka betetshästar <3 Längtar verkligen tills det är dags att sätta igång hästarna. Jag är verkligen sugen på att rida Gordon och Promise. Jag har nog även planerat in lite tävlingar till hösten. 2 dressyr (troligen på Gordon), 3 hopp (troligen på piggelin Promise). I dressyren slås båda poängen ihop och blir en total och utefter det bli man placerad. I hoppningen är det "kval" man ska ha minst två felfria rundor av 3 för att få rida sjävla omhoppingsfinalen 3:e gången. Dressyr blir en Lätt B och hoppningen blir Lätt D (ca 60-70 cm, tror jag)

Gabbi och jag

Nu har jag precis fixat klar på Gabbis blogg, blev rätt sugen på att fixa lite här hos mig också. Får se hur det blir med de... Men iaf det är deärför jag inte bloggat dem senaste timmarna. Aja här är Gabbis söta blogg, http://gabriellesliv.blogg.se/

Svar till Tilda

Vi köpte spån till mitt marsvin Fiffi :)

TIPS!

Jag tänkte tipsa om en grej vi var på när vi var i Vänersborg.
 
Och det är ett ställe som heter HalleHunneberg, det är sjuuukt fin väg dit (när man kommit till bergspartierna) Och på vägen ser man ett jättefint vattenfall.
 
 
Sen kan man gå lite olika slingor om man vill, vi tänkte göra det men vi hade inga bra skor för det var nog jättefin utsikt om man hade gått nån av dem slingorna. Sen fanns det en liten "trollstig", där kunde man hitta på lite olika saker, t.ex "kottegolf" som vi testa och det var faktiskt rätt så roligt :) Det fanns även ett jättefint muséeum, på nedervåningen var det djur och ja info om dem det var en väldig blandning av djur, en trappa upp var det mer hur det far förr i tiden. Man kunde kolla på massa olika djurpälsar t.ex.
  
 Det fanns även en gullig souveniravdelning och ett mysgit litet fik med en väldigt god blåbärspaj <3
 
 
Detta är verkligen ett ställe jag rekomenderar att ni kollar in på om ni är i Trollhättantrakterna. Detta är ett ställe jag gära återvänder till.

Glada hästen

Nu ska vi sticka och handla mat + spån på glada. Sen har jag ju namnsdag så får se om jag får nått från glada i namnsdagspresent :)

God morron, god morron

Jag satt uppe sent igår och skrev ihop två tipsinlägg som kommer upp den här veckan. Tror ni kommer gilla ett av dem iaf :) Då fick det bli sovmorgon idag, vaknade 09.50 grymt skönt att få sova ut lite. Idag händer det inte mycket alls, skulle ju som sagt hjälpa Gabbi med hennes design. Men det är bara de jag har inplanerat, så åd lär de väl bli en film eller 2, spela spel osv. Bara en mysig hemma dag.
 
Men någon dag måste jag, Tilda, Linnea & Lisa åka ut och hälsa på "våra" små ponnysar <3 Och så klart hälsa på ledarna <3 Saknar allt som tusan, 2013 ska vi dit igen <3 Och Beny är C-ponny så har jag tur kan jag få honom nästa sommar också <3
Snälla Felle fotade oss i hagen.
 

Myys

Nu ska jag lägga mig och kolla på ett avsnitt av Robinson. I morgon har jag ett designuppdrag åt en kompis, kan länka hennes blogg i morron <3 Den e ju nystartad så då kan hon förtjäna en länk tycker jag, håller du med G? <3
Söta lilla Lucy, hoppas du har det bra i himmlen <3
 

Hotellfrukost in my heart

Jag älskar att bo på hotell för på morgonen vaknar man til sjuuukt stor och as god frukostbufée. Nån som tycker som jag?

JAG VILL HA! <3

 
                   279 kr, Hööks                                                      39 kr, Hööks
    
     
Men jag fyller ju år om inte så länge så då brukar man ju kunna på presentkort på Hööks, annars är det bara att önska sig detta :) Jag måste bara ha detta innan 2013, så de e bara att spara/önska.

Gästbloggare, Camilla

Hej! Först vill jag tacka Emma för att hon gästbloggar hos oss & sen att jag får gästblogga här.
 
Jag heter camilla & fyller 13 i år. Jag delar bloggen http://isisbrudarna.blogg.se/ med en kompis vid namn Linea.
På fritiden så ägnar jag nästan all tid i stallet hos min islandshäst Ljóska. På våran blogg får ni bland annat följa våra med & motgångar.
Vi har haft det jobbigt ett tag nu i början eftersom hon är min första häst & är en riktigt utmaning! Vi kan ha våra stunder då hon blir sur, sparkar mot mig, bits & är allmänt tjurig. Men för övrigt är hon den bästa häst man kan ha, en riktig prinsessa ♥
Något annat jag gillar att göra är att fota, de dagar jag inte är i stallet brukar jag ta kort. För det mesta på Min katt Murre (som oftast springer iväg eller attackerar kameran) , eller på lite blommor.
Jag önskar mig självklart en systemkamera men jag har en super bra kamera som jag fotar med, Sony Cyber-shot DSC-WX9.
Jag gör även designer & ägnar ganska mycket tid åt det.
Sen har jag även en egen blogg (som jag för tillfället ligger lågt med) http://camillalundstroms.blogg.se/.
Det var väl allt för mig, låter jag minsta intressant tycker jag ni ska kolla in mina bloggar!
 
kram Camilla - http://isisbrudarna.blogg.se/ & http://camillalundstroms.blogg.se/

Varit i Trollhättan

Är i Trollhättan nu, men ska åka hem snaaart. Har haft det grymt roligt :)

Moa är rätt grym


Beny 2011 - 2012, del 2

                                 2011                                                                           2012
 
 
Ni kanske inte ser det, men har blivit mycket mer musklad och mycket "fetare" , det syndes verkligen i han ansikte <3 Tjockis ponny <3

Lever livet @ secret place ;) <3

Men kan inte sluta tänka på mina bebisar <3 Så länge jag vet att dem har det bra, har jag det bra <3 Och dem har det bra nu, så då har jag också de. Det är asnice med sommarlov önskar det vore längre!! Iaf nu är allt superbra och jag lever mitt liv fullt ut! <3

Saknar <3

Gröna gruppen <3 Bästa ledarna Emma och Lisa <3 + alla vänner! <3 Saknar er så in i ******* <3

Danza Pauza!! <3

 

Svar till da horse

Jag är 150 cm lång, om det var så intressant att veta ;)

Vattenpalats all day long

Idag blire dra till nått vattenpalats och ska vara där hela dagen som jag förstått det :) Några gästbloggar kommer under dagen så det kommer bli super update :)
Måååååste baka sånna här nån dag!! Sjukt goda, dem här borde ni testa att baka <3

Min fina <3

Sommaren 2013, you and me baby <3 Beny är en C-ponny skimmel född 2006, hur snäll som helst <3
http://horsetrading.grallsta.com/Default.asp?Language=SE&Funktioner=Cart&Type=ForRent&Kat=Horse&Show=210
 

Svar till Elina

Linnet är köpt på marknaden som är till dansbansveckan :)
 

LOVE <3

Har nyss varit och badat, snart drar vi och köper pizza :) Jag är sjukt glad nu :) Lever livet fullt ut.
Allt går bara så bra, har även planerat en photoshoot med Malwisen, min kusin fotar. Hon e gryyym på det <3

Beny 2011 - 2012

2011 var Beny mager, vinglig osäker på hinder. Men han vara bara 5 och hade precis kommit så det var inte så konstigt. Och han hoppa väldigt klumigt.
 
2012 - Beny hade lagt på sig en massa hull. När vi red kände jag verkligen skillnad på honom, han var inte alls lika vinglig. Han är lite vinglig men det beror nog på hans steg, men han var myyycket mer stabil än förra året. Sen när vi hoppade kände jag på han att han tyckte de va sjukt roligt. Och han hoppar som en gud, sjukt roligt att känna den förbättringen. Sen sista dressyrpasset kändes allt sjukt bra, han lyssnade och var väldigt uppmärksam. Våran ledare sa efter passet att det såg bra ut och hon tyckte de såg ut som att jag kom åt han väldigt bra, vilketb var roligt att höra :)
I miss you my prince <3 <3 Beny är den bästa grällstaponnyn enlit mig, och han är en C-ponny! :) Så jag borde kunna rida bebis Beny bus nästa sommar <3 HAPPY FACE!! <3

Frågestundssvar

Beny/Promise? (rida)
Gordon/Prancer/Malwa (sköta)
Grällsta/bete (har inte haft bete men vill)
GRCCheyerna.blogg.se/dressyrponnytjejer.blogg.se
   
  
Hur länge har du ridit på rockis? ca4 år
Hur länge har du ridit? 6-7 år
Är det hopp eller dressyr schabrak som du har på Malwa (det rosa)? hopp eller allround
Är Malwa a,b,c eller d ponny? Malwa är en B-ponny
Favorit färg som du tycker passar bäst på Malwa? Hon är riktigt fin i babyblå och ljusrosa
Vad heter världens bästa häst ENLIGT DEEEEJ!!?? Totilias är j*kligt ball
Tycker du rocklunda eller det där stället där Malwa står är bäst?  Malwas stall
Alltså vilken av ridklubbarna är bäst enligt dej!? Malwas stall är ingen ridklubb men henens stall är jättebra organiserat, har travbana och mysiga stall. Och bäst av allt är att hon som äger Malwa vet vem som rör sig i stallet.
  
 
Ska du på grällsta nästa år ? (DÅ MÅSTE VI ÅKA SAMMA VECKA !) Lutar åt de, isf jaaaa <3
Favorit hästfilm? Black Beauty/Flickan båda e sjukt bra
Favorit godis? Jag är en sucker för lakrits och choklad
Vilken är den snyggaste kille du vet på din skola? Ingen aning, sorry
Vilken har den finaste outfiten i stallet av alla som är där (jobbar rider sköter)? Fanny S, Vilma B, Sara J och jag
Vilken i rocklunda stallet tycker du är bra på att rida (förebild typ)? Johanna Hederstörm &Therese Nyman

Gästbloggare, Lisa

Hej Lisa här som gästbloggar hos Emma.
 
Ehm jag är 9år fyller 10 på söndag. Men jag, Emma och Linnea va på samma ridläger! Eller a jag följde med dom på ridläger. TACK till alla ni som va på grällsta, hade sjukt kul! TACK Emma och Linnea för att ni stod ut med mig i en hel vecka + att jag får gästblogga hos dig nu Emma! Jag rider hos min kusin just nu. Ska nog börja ridskola. Inne på andra året på min ridning. Jag har 2 katter, först min egna kisse, Princess som blev 2år i tisdags. Sen Busan, hon blir 9år 20/7 :D Kan ju berätta lite om min familj oxå. Pappa(http://forsverigeITiden.blogspot.com) 40år, Mamma, 41år och mina två brorsor. Lillebror snart 2år och storebror snart 19år :) Men jag brukade rida ponnyn Twister eller hästen Zorro på hallsta hammars ridklubb. Twister är en 97a :) Rasen har jag iiiiingen aning om :) Zorro är en 04a :) Han är en Frieserkorsning! bilder på dom:
zorro
Zorro                                                           Twister

Läs min blogg
http://ryttarens.devote.se
//Lisa

Block med

Nu ska vi åka på en liten utflykt och den här gånger har jag ett block med så jag kan skriva ner om jag kommer på nån idé till ett blogginlägg. Men inställda kommer under dagen :) <3

Installdä fixas :)

Så här i sommartider brukar jag fixa några inställda så ni ska ha nått att läsa, då jag ofast är ute :) Nu ska jag nog gå och packa upp lite kläder och det jag köpte i Sälen :) Detta blir sista inlägget för ikväll så jag säger godnatt nu, godnatt <3

Detta slank med hem idag

Frida tidning - brevlådan
SImglasögon - 129 kr, Stadium
Twilight bok 2 - 199, Bokia

Middag

Nu blir det grillad fläskfilé, pommes och grönsaksgrillspätt <3 Mumma <3 Var nyss på erikslund och då slank det med 2 saker hem, lägger upp det här kommer om ca 30 min <3
Jag och mina hundkompisar Flipper och Diva <3

LEDSEN!!! <3

Igår när jag skulle blogga på kvällen fucka nätet upp sig helt, samma sak i morse. tur att jag hade gjort ett inlägg igår som jag la tidsinställt idag. Men när vi satt i bilen fick jag världens blogg idé så härdan efter åker blocket med när man ska åka bil länge. Men nu ska jag fixa lite så hörs vi snart <3
 

Gästbloggare, Alina

Hej alla läsare! Vad kul att ni tittar förbi är på Emmas blogg, tycker hon har super fin blogg. Själv har jag en foto och rid blogg och det är via ridningen som jag och Emma känner varandra! Vi rider nämligen i samma stall, Emma är i alla fall super snäll och jättegullig. Nej men hoppas ni har det bra! :) Kolla gärna förbi på min blogg; fotoproffs.webblogg.se :)
Kramisar Alina

Middag

Nu blire käka middag, kyckling och potatis samt grillade majskolvar, mumma <3
 

ROLIGT! <3

Kul att bloggen blir större och större, fler kommentarer osv <3 Fortsätt så <3 Jag älskar det, och ju fler läsre ni blir, ju mer får ni ta tel av mitt liv och min vardag <3 Har redan fått 1 gästblogg på mejlen och jag  vet att 4 är på väg :) Kul att ni upp skattade det :)
 

Mina bebisar <3


Dagens outfit


Svar till Alicia

Det är blubbtjocktröjan som är köpt på Västerås Ryttarsällskap/Rocklunda

Upbrand.se

Hur snygg är inte denna? I really want it <3 Är med och tävlar om den på facebook

Vill du gästblogga?

Sugen på att gästblogga hos mig? Isf mejla din gästblogg till [email protected], senast fredan 20/7 klockan 20 :)

This was the begining

Tur att det förrändras och blir bättre inom hästsporten. Jisses vad mörk hon va för nått år sedan, nu e hon myyycket ljusare.

Diss till vädret

Nu har jag tråkigt och vädret är inte det bästa så jag ska nog sätta på ett avsnitt av Robinson. Sista rycket med frågestunden nu, ska svara ikväll klockan, så vill du fråga nått, fråga det innan klockan 20. Fick ett uppdrag av papi som jag ska fixa nu, men det blir nog inget mer med de ;)
 
Diss till det regniga vädret! Men tyvärr är det ju svensk sommar... På sommaren vill man ha sol så man kan sticka till stranden och bada, lägga sig ute och sola.

God morgon

NU sitter jag och klickar fram lite inställda inlägg. Ett kommer ni kunna skratta åt :) Men nu ska jag käka frukost sen fortsätter jag med mina inställa <3
Saknar charmis <3

Natti

Läste nyss ut min bok, den första Twiligt. Så inom kort ska del 2, kanske 3 och 4 införskaffas. Men jag har ju namnsdag om mindre än en vecka så har jag tur kanske jag kan få en/flera av em då <3 Mami du vet att jag vill ha dem <3 Och nu är jag sjukt pigg och har inget roligt att läsa så jag vet inte vad jag ska göra...
Kom på en sak, bilderna är ledtrådar...

Dagens shopping :)

Neongul/svart linne - 60 kr (nått tält)
USA linne - 120 kr (nått tält)
Nagelfilar - 10 kr (10 kronorsmarknad)
Sminkspegel - 10 kr (10 kronorsmarknad)

Hemma

Nu är vi hemma "raggar familj" som vi är så kollade vi på lite fina bilar och nån bilcrusing. Sen "shoppade" vi lite också. Lägger upp det här snart.
 
Nu är det typ krig här hos oss. Min lillebror köpte nån bollpistol så köpte han det till våra kusinbarn så dem har krig nu. Skitroligt att kolla på, haha. Nejmen ska ta kort nu brb.

Dagens outfit


Nu sticker vi...

... Till nån marknad tror jag. Inställda är fixade <3 Får se om man kommer hem med nått idag, hehe.
 
 

Love my new pants <3

Snygga, sköna, mjuka <3 Älskar dem och jag har haft dem på undergårdagen och jag ska ha dem idag också <3

Ebrjudandet

Jag fick ju ett erbjudande, det var att jag fick gästblogga hos Camilla och Linea. Så håll koll hos dem :) Jag kanske ska ha nått likande när jag åker bort någon gång :) Tack ännu en gång Camilla och Linea <3

Erbjudande

Fått ett erbjudande av en och jag ska sätta mig och fixa med det nu :) Berättar mer senare idag :)
Tokhäst <3 <3

Myser!!!

Nu är filmen slut och jag har massor av energi så jag ska trotsa myggen och knotten och hoppa studsmatta. Sen när jag kommer in tänker jag lägga mig och läsa lite, men detta blir det sista inlägget ikväll, så godnatt <3 Hör igen i morgon <3
- Bild från i vintras <3

Dagens inköp

Burkar x 2 - 8 kr st, handelskompaniet (tror jag det hette)
Byxor - 86 kr, KL kids (ordinrie pris 199)
SKärp - 35 kr, KL kids (ordinarie pris 99)

Next up - A night at Roxbury

Familje mys frmör TV:n och A night at Roxbury. Cola, snacks och mys kläder. Awesome! <3

Ut och gå

Nu ska vi dra ut och gå lite, sen hoppa studsmatta. Senare i eftermiddag kommer det upp en bild på vad som följe med mig hem från "shoppingturen" idag. Brb
Finaste <3

Bebis ponny <3

Sjuuuukt underbar <3 Saknar han aaaas mycket jag SKA hälsa på han och han ska få morötter <3

Affären

Nu ska vi sticka till affären och handla mat. Vi ska också köpa saker så vi kan baka :) Hörs sen <3

Glöm inte frågestunden :)

Svarar på ALLT mellan himmel och jord, svaren är 100 procent ärliga
 

Ut

Nu ska jag och Erik dra ut och hoppa studsmatta och säkert leka lite med kusinerna.
Finaste skitponnyn <3

Why not? Tävlar om en valfrigrej :)

http://warnmarks.se/?p=5621

Ledsen för den dåliga updaten

Men nästan precis efter jag skrev "god morgon, inlägget" så drog vi ut och hoppade lite studsmatta, sne stack vi till badhuset och var där fram till 18. Sen när vi kom hem var kusinera på G och ville leka och hoppa studsmatta, och på studsmattan måste man ju passa dem ;) + att det är ju lite roligt också. Då var det tur att jag hade hunnit med att gjort inställda åt er <3 Troligen kommer dem kommande dagarna vara ungefär såhär också, så bli inte ledsna.
 

Photoshoot med Fiffi <3


Hopp med bästa <3


God morgon

Idag hädner inget speciellt, vi skulle åka runt i lite affärer eller nått snackade Mami om. Sen blir väl hoppa studsmatta eller något. Vädret verkar lite sådär idag, men jag är sjukt sugen på att bada så ska se om jag kan få med Mami på det ;)

Lite kostig dag

Först på morgonen renade de, sen blev det skiiit fint ca 3 timmar sen regn och så har det hllit på ungefär hela dagen... Men skönt var det verkligen när solen tittade fram :) Sen har jag och min bror lekt med vårat kusinbarn och han tycker det är skitroligt att leka med oss. Hoppas ni har haft bra väder idag :) Och att ni kollar in min och min kompis blogg
  
I morgon vill ja ha fiiiiint väder för då blir man glad och jag blir iaf väldigt pigg och på bra humör. Men nu ska jag nog sätta mig och kolla på Robinson (beroende typ, hehe). God natt, vi hörs igen i morgon <3

Svar te GRCforever

Nej det är Erik som rider Polon inte Amanda.

MYYSS med familjen

Nu ska jag min familj sätta oss och kolla på Americas Funniest Home Videos med lite snacks och dricka <3 Aja vi hörs för nu börjar det <3

I miss U very much! <3 <3 My soulmate <3 <3


Svar te GRCforever

Ja det är Polon :) (han är min draghjälp i en film som kommer till hösten <3)

MYYSSS!

Sena kvällar, seeeena mornar, mys med familjen, bus med kusiner/kusinbarn. LÖWE sommarlov och just nu, LÖWE my life <3 Låter även som att det ska bokas biljetter till Stockholm horseshow med bääästa cheyorna <3
Nu kan nästan inget bli bättre, skulle va om man vann typ 10 mijolner på lotto så man kan köpa nya ridsövlar, schabrak, hjälm väst, ut och resa, då skulle de bli ännu bättre <3 Lever mitt liv fullt ut nu känner jag :)

Min och Carros ridblogg

http://dressyrponnytjejer.blogg.se/http://dressyrponnytjejer.blogg.se/http://dressyrponnytjejer.blogg.se/
http://dressyrponnytjejer.blogg.se/http://dressyrponnytjejer.blogg.se/http://dressyrponnytjejer.blogg.se/
http://dressyrponnytjejer.blogg.se/http://dressyrponnytjejer.blogg.se/http://dressyrponnytjejer.blogg.se/
http://dressyrponnytjejer.blogg.se/http://dressyrponnytjejer.blogg.se/http://dressyrponnytjejer.blogg.se/
bilden blev skitpixlig när den blev så här stor... Klicka gärna in där och lämna en kommentar, då blir vi sjuuukt glada :)

Shopping

Tjocktröja - 150 (REA ord pris 500)
5-pack strummpor - 40 kr (REA)

Kunde inte hålla mig

Jag kan verkligen inte ha en bloggpaus, för jag mååååste få blogga åt er mina älskingar <3 Men har inte så mycket för att vädret är lite sådär... Igår shoppade vi lite så jag ska lägga upp det här, inom kort kommer de.
 
 

Frågestund, fram tills torsdag


Sry

Men jag tänker ta en liten bloggpaus för att slippa tänka på bloggen, vill kunna vara med familjen osv. Men jag kommer börja blogga igen nästa torsag  (ev tidigare) :) Men jag har en frågestund fram till dess.
 

Visste ni?

Viste ni att Gordons halvbror står i samma stall som han? Och att dem är sjuuukt bra vänner? Han heter Imperius om ni ville veta för den delen ;)

Det bästa som hänt mig! <3

 
  
 
Ni är verkligen det bäst som hänt mig! <3 NI kommer ALLTID ha en plats i mitt hjärta! <3 <3Trogna vänner som aldrig sviker mig! <3 Det är också ni mina cheyor!! <3 <3 Mina bästa vänner vet vilka jag snackar om <3
 

Jag och dressyrhästen tänker nog debutera!

Jag funderade och funderade, ställde frågan och många tycker jag ska debutera Lätt B så jag gör nog det. Fast denna fråga kan tas upp igen när det bli aktuellt. Men som det ser ut i dagsläget blir det så att vi debuterar lätt B.
Sötaste hästen <3 Gordon <3

Cykletur nästa

Nu ska jag cykla iväg och möta Linn, sen ska vi ha det sköjj på betet :) Hoppas  vi kan höras nån gång innan middagen. Ni får inte bli agrga om updaten inte är världsbäst i morgon eftersom jag ska sitta i bil ett tag, sen kan jag blogga.

Planer

I morgon åker jag och Linn till betet. VI ska träffas 07.30 för att vi i min familj ska sticka på hemligt uppdrag ;) SÅ jag hinner nog inte blogga innan jag åker med Linn. Jag skulle få rida coh hoppa om jag ville :) Sen ska vi fota ;)
 
Nu kollar jag oh Erik på Robinson, sen lägger jag mig för att orka mdr morgondagen som kommer bli jobbig. Hörs igen i morgon <3

Saknar mina finaste <3

  
*Prancer <3
*Malwa <3
*Promise <3
*Gordon <3
*Beny <3

Packa och mat

Nu håller vi på att packa lite smått här hemma för vi ska göra en liten rolig grej i morgonj :) Men datorn är med + när så jag kommer kunna blogga :) Men när vi kommit fram så ska jag och Erik göra en sak. Men jag kan blogga lite innan middagen hoppas :)

Svåra beslut!

Jag har svår att bestämma mig, vet inte om jag och Gordon ska köra en Lätt C till eller om vi ska debutera Lätt B. Vad tycker ni? Så här såg det iaf ut när vi debuterade Lätt C (i våras)
 
Och reslutatet blev ju detta:
 
Funderar på att ta Lätt C nu mest för att känna på han lite mer innan vi beger oss till Lätt B, tor ni det kan vara smart? Jag har verkligen problem med hur jag ska göra. Ni får vara med och påverka så kommentera vad ni tycker, det kommer va till stoooor hjälp! <3

Lunch

Det kom mat i mellan, vi ska åka ut te Erikslund och käka på IKEA. Tävlingsoutfiten kommer nog om någon dag ;)
Måste bara veta en sak först ;)

Tävlings outfit

Nu tänkte jag klippa ihop en tävlingoutfit till mig och Gordon för att jag har tråkigt... Lägger upp den här snart <3

Är det bara jag?

Eller brukar ni också kolla på t.ex Hööks, glada hästen, hästnet när ni har tråkigt?
  
 
Nu kollar jag runt på Hööks och har hittat:
Jag tycker att detta är riktigt fint :) Skulle gärna vilja ha dem alla.

Hon e ruskigt bra!

 

God morgon

Vaknade nyss och ska snart käka frukost. Sen idag händer det nog inte så mycket. Troligen sticker vi till biblan en sväng, så ska jag se om det finns nån rolig ny film att kolla på för böcker det har jag redan massor av. Sen idag ska papi sätta upp tavlorna :) Tar kort och lägger ut de då. Men nu ska jag gå och äta frukost. Hörs senare
 

Tråkar

Nu sitter jag och tråkar så jag ska surfa runt lite, så om många bloggtävlingar kommer upp är det för att jag har tråkigt och man kan väl alltid hoppas på att kunna vinna något? :)

Film

Idag har jag och Erik kollat på Robinson, sen spelade vi lite spel. Och sen skulle Mami ha daton så nu efter middag fick jag den. Vi käkade hemmagjord pizza, sjuuukt gott <3 Snart ska vi kolla på en film och bara mysa lite :) Jag sjukt ledsen för dagens update, men så blir det ibland :(

Är med och tävlar om en grimma :)

http://stallflickornas.blogg.se/2012/july/vinn-en-grimma-i-valfri-farg.html#comment

God morgon

Somnade till regn och vaknade till regn :( Så idag kommer det nog inte hända så mycket, man kan ju bara sitta inne och ha tråkigt. Typ kolla på nån film eller nått. Vi ska nog iaf sätta upp mina tavlor så de blir klart :)

Tråkigt

Jag har sjukt tråkigt nu så jag sätter mig och kollar på ett avsnitt av Robinson, sen tänker jag ng fixa mig och sen hoppa i säng. Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag :) VI hörs igen i morgon <3

MUMMA! <3

Smultron, röda vinbär och äpple MUMMA <3

Ut på gräset

Nu ska jag och mina lilla bebisfis Fiffi ut på gräsmattan för att sola och bara mysa, hörs sen <3 Tar bilder :)

Middag

Har precis kommit ut från duschen. Snart är det middag och efter middagen ska jag och Erik planera ett nytt träningsschema, ska jag lägga ut det här sen?

Drar ut och springer

Brb
 

Ut och putsa skor

Nu ska jag ut och putsa 2 par jodpuhrs och mina ridstövlar. Dem ska ju va i bra skick till dem ska börja användas igen.

Är med och tävlar om detta schabraket

Klicka på bilden för att komma till tävlingen :)

Jag är med och tävlar hos Topelite.blogg.se om ett pannband i valfri färg. Var med du också! <3


Morgon

God morgon.
Vaknade runt 9 och satte på TV:n för att kolla lite på sommarlovsmorgon, sen i kommer mami in med frukost på sängen, skitmysigt. Men nu finns det inget att göra så jag och Erik ska nog spela lite diamanten. Sen ska vi också te Erikslund och köpa mat + tavelramar, sen vill jag gärna köpa färg så jag kan färga håret, lite mörkare vill jag ha :)

Tävlar om detta sjukt snygga... (klicka på bilden)

Tophorse grundades i Maj 2011 ;)

Ledsen för den dåliga updaten

Men efter lunch fick vi beösk och kollade på TV. Sen hade jag och min bror tråkigt så vi satte oss och spelade lite Diamanten. Jag förlorade stoort, hehe. 9-5 och 9-6 inte så bra men jag var nära dem flesta gångerna. Sen satte vi oss i soffan och kollade på nån film, men den va tråkig så jag duschade. Det är de som har hänt och jag har bara tagit det lugnt hela dagen.
 
Nån dag i veckan ska jag och mami åka till IKEA och köpa tavelramar, min vägg kommer sjuuukt fin känns det som :) Det enda som saknas på den är en lagom stor spegel :)
  
 
Roligt inlägg känner jag menmen har inte så mycket annat att skriva om och jag ville skriva ett till lite längre inlägg.  I morgon tar jag nog sovmorgon, så om jag inte uppdaterar under morgonen/förmiddagen så sover jag. För jag kan behöva det då jag e sjukt trött och sliten då jag inte återhämtat mig helt efter min förkylning. Blir inget mer inlägg ikväll, jag ska surfa lite mer på datan sen kanske jag lägger mig och spelar lite playstation eller nått.
 
 
Sov så gott <3
 

Grällsta 2012

Fick ett meddelande om att jag skulle skriva om Grällsta, så då gör jag det.
 
 
I bilen satt jag och messade lite med Linnea och vi hade lite allmänt roligt. Sen hade dem precis kommit när jag kom så vi möttes på parkeringen, då kom Lisa och jag började hoppa som en dåre, hehe the real me. Vi kramades och skrattade åt hur mycket packning vi hade med oss, men jag hade nog mest, iår igen... VI kom lite tidigt så vi kunde inte få våra stugor så jag blev helt galen så Linnea och Lisa bara skrattade åt mig, snälla cheyor det där <3 Sen gick vi till stuga som blev 10, då paxade jag och Linnea samma sägar som förra året, eftersom att vi hade stuga 10 förra året.. Sen när alla hade packat upp och fixat så skulle vi samlas för att ta regler osv. Och efter de fick föräldrarna åka hem och vi gick på rundvandring. Sen var det middag och efter det välja häst, när alla var klara med det så lekte vi en massa lekar.
 
Kvällen gick och efter kvällsmålet drog jag, linnea och Lisa till hagen och fotade. Jag hade tur för Beny stog nära, ville ju ha några kort på min prins, viste ju inte att jag skulle få han men ville ju ändå ha bilder på honom. Linnea fotade Max och Lora samma sak med Lisa. På kvällen när vi skulle sova låg i och snacka i säkert en timme, minst. Sen kom vi på att ju snabbare vi somnar, ju snabbare blir det morgon och då får vi veta våra ponnys. Då slockade vi som ljus.
 
Vid frukosten var alla spännda, det kändes verkligen. Efter frukosten var det teori och clinic, sen skulle vi gå och hämta in en massa ponny/hästar från hagen för provridning. Jag fick hämta in Rusalka, blev liiiite smått avis när jag såg hon som hämtade Beny. Men när vi kom igen efter lnch fick vi reda på våra ponnys och jag fick Beny glad chey! <3 Sen provred vi och det var ltie kaos för vi va 13 stycken på samma bana när vi provred. Men då fick vi reda på att 4 av dem skulle va sin egna lill grupp fast ändå tillhöra våran grupp. Dem hade egen bana och lärare men tillhörde våran grupp och dem red med oss på uteritter och när vi hoppade + hade gymkhana. På kvällen drog vi te hoppbanan och hoppade lite hinder, sen lite studsmatta. När vi la oss den kvällen snackade vi också en hel del.
   
Nästa dag gick och det regnade som tusan :( Så på förmiddagen red vi inne i ridhuset och det gick väldigt bra tycker jag, ett bra pass. Men sen på eftermiddagen var banorna sjukt leriga så vi tog en uteritt i regnet och blåsten, vi mötte hoppgruppen på vägen och några valde att hänga med dem hem för att det var så kallt och blött, hästarna ville gäna inte gå framåt. Så det var tillslut 4 av 13 kvar på uteritten...
  
Sen dagen efter så red vi barbacka på förmiddagen och det var sjukt roligt, vi bushoppade även lite då :) Sen på eftermiddagen tror jag vi hade bommar som gick helt okej :) Kunde haft lite mer bjudning men annars är jag väldigt nöjd med det passet. Den dagen fick vi också veta att vi var den gröna gruppen. Dagen efter var det första riktigta hoppasset och det såååååååååå bra så jag vet inte vad bra tempo, bra vägar, awesome språng allt känndes bara så sjukt rätt. hade aldrig hoppat Beny oxer förut och nu hoppade vi en 60 oxer första gången, kändes riktigt bra.
 
Sen den eftermidagen red vi ut och det var nog den mysigaste uteritt ever! Vi travade och hästarna tyckte de va skitroligt, sen kom vi till galoppsträckan och satte full fart i galopp. Alla hästar vart taggade till 1000, det gick mycket fortare än på ridbanan. Men det gick superbra, ingen konstade sig eller så. På vägen tillbaka såg vi vägen där vi svängde upp och började trava, alla ville ta ett varv till men det kunde vi inte :(
   
Sen gick det bra alla dagar och vi hade grymt roligt, dem första kvällarna gjorde vi inget speciellt. Köpte lite i kiosken sen drg vi te hoppbanan men när det va kanske 4 dagar kvar så sa en av våra ledare "ni har väl ite glömt talangjakten?" Vi flinade lite och sa nej då, men det hade vi ju gjort. Så då bestämde vi träff varje kväll 20.30, första kvällen hade våran låt 4 rader (grymt mycket jag vet, eller inte hehe) Men sen dagen efter bytte vi melodi och kom på ny text och låten vart nästan klar den kvällen.
 
Sen gick allt super, förutom att Beny är så flockberoende att han inte kan hoppa en bana ensam och behövde draghjälp... FIck även ha det på uppvisningen, som Mami filmade :)
 
Jag märkte stor skillnad från förra året och nu, det gick att fatta galopp på momangen, han är inte alls lika vinglig och mycket säkrare i sig själv inom hoppningen. Han hoppar som en gud, har ett steg som jag vet inte vad. Och Jag tycker han passar mig sjukt bra i sitt sätt att vara inom ridningen och i hantering/ i stallet. Beny är verkligen en Emma ponny, synd att han inte är en D-ponny för då hade jag kunna rida han fleeera år till.
 
 
Så ni kommer få en film när jag hoppar Beny, men det blir först till hösten då jag fått tillbaka min dator och mitt älskade iMovie <3
 
Sötis bebi

Prancer, prins 2 ♥

 

Fix

Nu håller vi på att städa lite i mitt rum + att vi ska fixa med tavlorna :) Men nu ska jag käka lunch vi hörs sen :)

God morgon

Idag är det en riktigt regnig dag så då får det bli en sitta inne och kolla på film dag. Och så ska jag skriva ett inlägg om Grällsta. Sen kommer det också komma upp ett bildinlägg med lite bilder. Sen tänkte jag kolla på en massa bloggar så vill du att jag kollar in hos dig? Kommentera din blogg :)

Grattis tilda, du hann först :)

Här är länken jag lovade dig :) http://ponnysmurfarz.blogg.se/ http://ponnysmurfarz.blogg.se/
 
Mikaela du hade oxå rätt men Tilda var lite snabbare, fast Nora var också snabb men svarade inte riktigt lika "rätt" som Mikaela och Tilda. Ska jag ha fler sånna här små "tävlingar"? Isf vill jag att ni kommenterar och säger de :)

Lite betesbilder

   
   
   
   
   
   
   
   
 
 
 
     
     
- Alla bilder är klickbara

Tryck F5/uppdatera bloggen

Vad är nytt? Den som gissar rätt först får en stor fet länkning :)

Riktigt snygga naglar

'
Först målar du hel vanligt met vitt över hela nageln, sen lägger du på ett glittrigt nagellack. Sen för att det ska glittra ännu mer så kan du ha på ett genomskinligt lack (det hade jag iaf). Och vips så har du riktigt snygga naglar :)
 
Vitt - ELF
Glittrigt - H&M
Lack - Depend

Sticker iväg en sväg

Nu åker jag med Mami och Erik till Hälla... Vi hörs när jag kommer hem, då ska jag lägga upp ett inlägg åt er :)
Som jag tycker ni ska prova ;)

GASH!

Blir gaaaaaaaaaalen! Kan vekligen inte välja, men det lutar nog åt hyra häst.
 
 
Hyra häst +
Man får rida 16 gånger
Det är längre tid
Det är billigare
Man får motion på vägen dit
Man lär sig ha hand om en häst på ett annat sätt
 
Hyra häst -
Man har ingen riktig tränare
Man har ingen riktig ridbana
 
 
 
Grällsta +
Man får nya vänner
Man slipper föräldrarna
Man är mer självständig
Man har riktiga ridbanor
Man har riktiga tränare
 
Grällsta -
Man rider 12 gånger
Det är lite dyrare
Det är 1 vecka (som jag tänkte åka på)
 
 
 
Nej, det är ingen brådska med detta ännu. Jag ska försöka göra så att jag får båda :) Då blire städa myyycket här hemma och en hel del tvätt så gör jag jobbbar mot betet och sparar till Grällsta så gör jag nog! Då slppier jag välja en av dem. För jag vill båda nått sjuuukt.
 
Fast nu tänker jag gå och lägga mig. Vill vara lite pigg i morgon. Då jag börjar med min städplan :) Hoppas verkligen mami förstår, men jobba mot något brukar funka bra :)

Kollar TV

Nu sitter jag med familjen och kollar på TV, Diamond league. I morgon lägger jag upp bilderna som vi tog på betet.

Får spader

Jag har bestlutångest! Om jag ska åka till Grällsta nästa sommar eller hyra häst i 3 veckor? Kan inte bestämma mig och jag kunde inte få båda som jag ville ;/ Men man kan alltid hoppas, kan alltid önska hyra häst i present :) Hoppas Mami vill ge mig de. För om jag inte åker te Grällsta kommer det kännas fel, men om jag inte har bete så kommer det kännas fel...

Rocklunda

Drar te Eriks fotbollsläger och kollar på avslutningen. Har även ett svårt val framför mig, ni får veta senare ;)

Sommarlov in my heart! <3

Urkass kvalite :(
 

I morgon

I morgon så tar jag cyklen te Skerike och fotar hästarna på betet. Lägger upp bilderna här när jag kommer hem. Men sen är det avslutning på min brorsas fotbollsläger så då sticker jag dit med mami och troligen papi och kusinen.
 
 
Men nu ska jag lina ihop Malwa lindor sen ska jag nog kolla lite på TV och kanske läsa lite, sen tänkte jag faktiskt ta och lägga mig.
Kommer sakna att få rida på min prins, aldrig mer kommer jag få sitta på din rygg, aldrig. I sånna här lägen önskar jag att du vore en D-ponny så jag kunde rida dig måånga år till <3 Men har hittat 2 riktigt fina D-ponnys jag ska prova 2013

Detta bli min kväll


Middag

Har nyss ätit middag. Och nu är hela kvällen ledig och jag har inget att göra, inget på TV, inget att baka, och jag är inte med nån på kvällen. Det lutar mot film/dusch/naglar kan inte heller väjla en an dem så jag tar nog en dusch nu, sen sätter jag på en film och målar naglarna under tiden, så då fixade min kväll sig :)
 
 
Vi hörs ikväll, datan måste ändå igång för jag planerar en sak i morgon med vännerna :)

Bakat

Har bakt mufins och havreflarrn, nu ska vi fika med dem, MUMMA <3

Drar

Nu drar jag te Linnea. Får se vad vi hittar på, badar lanske? Aja vi hörs sen, jhinner inte fixa inställda under dagen, för jag ska åka nu. Så kanske inte bästa updaten idag

Natti

Nu ska jag hoppa i säng för att orka gå upp i morgon ;) Ser ut som att jag blir kvar och kollar hela dagen i morgon, tar nog bikini under, så man kan ligga och steka hela dagen i solen :)

Film

Nu har jag verkligen inget att göra så jag kollar nog på en film... Vet dock inte vilken jag är sugen på att se. Aja hittar väl på något.
 
 
I morgon har jag inga planner alls kanske åker och kollar på Eriks fotbollsläger med Mami. Annars kanske jag och Linnea hittar på nått. Annars så kanske jag bakar, för jag gjorde inte det idag. Jag kollade på TV och sen tvättade jag saker till Malwa och lite sånt små fix med mina hästprylar. 
 
 
Vi hörs troligen mer sen ikväll :)
 

Erikslund, igen

Drar me mami och Erik till Erikslund, Erik ska klippa sig... Och jag gör inget hemma så jag följer med och kollar :) Och inviga mina nya skor som jag köpte tidiare idag :) Lägger upp bil sen, när vi kommer hem igen.

Mat

Snart kommer mami och hämtar mig vi ska åka och handla sen ska vi åka och käka. Vi hörs sen när jag kommit hem ;)

Har tråååkigt

Jag sitter hemma och jag har inget att göra. Efter lunch så ska jag nog baka lite, gör nog dumlemuffins och havreflarn. MUMMA med muffins och saft :)
 
 
Sen om jag inte sticker till någon så spelar jag nog lite playstation eller så kollar jag på nån film :)

♥ Min nya tröja

Den är grymt skön, mysig och SNYGG! <3 <3 Den är lätt en tröja att rekomendera, skulle gärna ha två till en i marinblå och en ljusblå men då ska man ha sparat lite pengar... Så då är det bara att börja :)

Var hos Linnea

Efter jag skrev det förra inlägget drog jag te Linnea, där badade och sen kollade vi lite fiskeutrustning. Vi hade kul och lekte lite med hennes "gele" drag... Men sen la vi oss i hennes säng och bara snackade lite, kollade i block och lite sånt. Då kom vi fram till att vi ska ha en dag i höst (efter vi anmält oss Grällsta) då vi kollar på Grällstas ponnys/hästar och så ska vi kolla vilken/vilka vi ska önska :) Jag har redan en som jag vill prova, sjukt söt D-ponny, som jag föll för under lägret iår.
 
 
Men sen kom jag hem och käkade middag + kollade lite på TV och sen gick jag och l mig i ett bad. Och det är de som hänt idag :) På fredag har jag och två kompisar iaf lite planer, vi drar ut te Skerike och fotar ridskolehästarna :) Vi kanske drar och fotar dem i vilohagen, får se...
 
 
Nej nu sätter jag på en film och lägger mig i sängen. Vi hörs som vanligt i morgon igen <3

hemma

Var hos tandläkaren på förmiddagen sen drog jag och mami te Erikslund och käkade + hndlade mat. Jag fick även med ett par ridhanskar hem, ett par vita. Iaf så nu när jag kom hem hade Linnea messat så ska kolla om vi hittar på nått eller så ;) Vi hörs senare :)

Lägger mig nu

SKa gå och lägga mig, tandläkaren i morogn 10.30... Vi hörs igen i morgon. Sov gott sötisar :)

Dagens shopping :)

 
  
 
- Värmeskydd/spray, PUB 55 kr (REA)
 
 
- Escada minimix, Åhlens 299 kr
 
 
- Hårdonut, Glitter 29,50 kr 
 
 
- Tjocktröja, Hollister 459 kr (REA)
 
 
- Jumpsuit. H&M 100 kr (REA)
 
 
- En skiiiitstor klubba (tog ett filmfodral för att visa hur stor den e)

Hemma

Är hemma från Stockholm nu, ska se om jag får liv i kameran så jag kan visa er ;)

Best of the best

Grym vecka!!! <3 <3 <3

Jättefint ridtäcke! <3 skulle inte sitta fel hos mg ;)

Ridtäcke fn JH Collection
 

Snygg lädergrimma

Också Gold medal, en riktigt fin grimma :)

Bommar på Beny

Fotade av Mikaela Knutzon, stort tack för bilderna! :) <3

Snyggt träns

Gold medal, snyggt precis som det är! Älska enkel pullarnosgrimma till sånt pannband :)

Snyggaskydd

Equiguard                                                                       Equiguard
Från Hööks, jag tyckte dem va riktigt snygga :)

Idag kommer det bli...

... En dag med en lite snygg utrustning ;)

Shoppingday

Idag är det bara min och Mamis dag, Erik är på fotbollsläger så då bestämde jag och Mami att vi skulle sticka iväg till Stckholm och shoppa lite. Visar vad jag kommer hem med ikväll ;)

natti

Nu lägger jag mig och kollar på film, vet dock inte vilken det blir... Men tåget går 08.59 imorgon och sen går tåget hem 20.07 så jag e hemma runt 21. Visar vad jag köpte då ;) Men jag har gjort inställda åt er <3
Kör nog denna look i morgon med rosa converse och ev skinnjacka ;)

Ridbilder <3

  
  
-klickbara bilder-

Beny i hagen


Beny i stallet <3

 
 
-Klickbara bilder-

Lite Grällsta bilder, hundarna

Ize, tjockisgris <3 <3 Min pojkvän! <3

Svar på frågor

1. Vad är det bästa med grällsta? hästarna och ledarna
2. Vem saknar du mest på grällsta? (om du inte räknar med dina närmsta vänner) Emma T och Ellen
3.Vem hatade du/gillade du minst på grällsta? Tycker om alla <3
4.Vilken häst hade du? Beny
5.Hur många gånger har du vart där? 2
6.Vilket år gillade du mest? Förra, för då va det bra väder
7.Vilken talangjaktslåt var bäst 2012? våran ofc men blåagruppen
8.Hur många gånger har du hoppat på stora hoppbanan? 0
9.Vad är det högsta du har hoppat på Beny? ingen aning 60?
10. Vad är det du ser hos Beny? En söt liten ponny med mycket energi
  
this or that:
Beny/Malwa
grc/stallet du rider på
smink/utan smink
agnes dahlgren/linnea ivemyr
ledaren lisa/ledaren emma (tycker om båda)
glass/godis
Cola/fanta
läsk/vatten
tighta linnen/stora linnen
bh/utan bh
gröna gruppen/röda gruppen
gröna gruppen/rosa gruppen
gröna gruppen/blåa gruppen
röda gruppen/rosa gruppen
röda gruppen/blåa gruppen
rosa gruppen/blåa gruppen
blogga/rida
gå ut och springa/chilla i soffan
  
   
Jag skulle vara väldigt tacksam om du svarar på mina frågor, jag läser din blogg varje dag och du är en av mina idoler! :-D :-D Älskar dig <3<3<3<3<3<3

Grällsta veckan, var bäst!

Veckan var bäst. Vi hade otur för att det var dåligt väder men annars var helt grymt! Jag fick min lilla prins Beny igen :) Träffade även nya vänner, vi hade sjukt roligt på kvällarna tillsammans. Vi ska definitivt åka tillbaka till Grällsta nästa sommar! Det är verkligen mitt favoritställe, awesome tränare/ledare och aa alla är sååååååå snälla och trevliga.
  
  
 Första hoppasset var grymt bra, Beny hoppade riktigt bra och vi helt rätt in på hindrena. Det bästa hoppasset på Grällsta ever! Det sista dressyrpasset kändes riktigt bra, Beny lyssnade riktigt bra och var väldigt uppmärksam på mig. Sen red vi ut och det var sjukt mysigt, vi galopperade på en galoppstig och det gick väldigt bra alla ponnys skötte sig riktigt bra.