Tar kväller

Jag kom hem från stallet och käkade lite pizza. Efter det satsade jag säkert 1h åt er här på bloggen. Fixade inlägg för i morgon då jag blir borta hela dagen. Bloggar live, ett inlägg på morgonen och ett på kvällen. Resten blir inställda. Det kommer bli väldigt bra uppdatering åt er i morgon. Så himmla skönt att bloggen sköter sig själv nån dag och vi bloggare kan bara chilla med våra familjer. Efter det tog jag ett bad och hade lite allmänt tjejfix.
       
Nu ligger det batterier till 2 kameror på laddning... Jag tar med både våran digitalkamera och skolans systemkamera. I morgon i Stockholm så kommer vi inte hinna shoppa så myket på stan. Vi ska in på Hollister sen går vi väl och kollar i någon annan affär. Sen äre lunch och efter det blire tunnelbanan mot globen :D Vi ska gå på mässan och lite så. Sen är det matinén som gäller! http://www.svtplay.se/video/792598/familjematine här kan ni se den, live på svtplay. Kanske kommer ni att se mig? Vem vet, inte jag ;) 
      
Nehe nu måste jag gå och lägga mig då jag ska upp tidigt i morgon. Klockan 06.30 ringer klockan här hemma. Då blire fixa smink, hår, kläder, frulle, blogga, läsa bloggar och massa sånt. Vi hörs igen i morgon <3
 

Grodis <3


Vem ser man?

Vem ser man i Stockholm i morgon?
 

Påminnelse!!

Åt alla er som vann att skicka in era gästbloggar ;) [email protected]

Snabbis

Är hemma en snabbis nu. Ska käka lite innan jag åker till stallet. Dock blir det bara lite mark/lydnad/NH med Gordon. Jag ska även möta upp min räddare i nöden och kolla om hennes objektiv passar :D Hoppas hoppas för då kan jag lova gryma bilder i morgon. Kameran ska iaf med till stallet så ni kommer kunna få lite nya bilder :) Men nu måste jag nog gå... Inställda är fixade, just for U <3

God morgon på er

Jag kan verkligen inte komma på någon bra rubrik :/ 
       
Idag händer inget speciellt... Gordon är ju som jag skrev halt, därför blir det nog en proemix och lite NH. Jag är sjukt laddad för Stockholm i morgon. Bussen går 08.03 sen går tåger runt 9. Så min klocka ställs på 06.30 för att hinna platta håret, sminka mig, klä på mig käka frukost, sitta vid datorn. Tror att det komemr bl iriktigt roligt :) 
     
Idag kommer jag iaf ha med en systemis till stallet så jag kommer att fota lite fina bilder tänkte jag.  Får även se om det blir så snögrejs på vägen hem/till skolan. Det har ju snöat inatt så de ligger mera snö ute :D Som jag har längtat efter all denna fina vita snö. 
   
I skolan vill jag verkligen inte ha något oförberett prov igen. Jag vill kunna plugga till mina prov... Men nu ska jag käka upp min frulle. Jag bloggar väl under dagen ;)

Nehe

Kom hem från affären för en timme sen. På parkeringen körde det några som dårar. Dem sladdade, åkte sjukt fort ja massa sånt.  Sjukt onödigt då det gick folk på parkeringen. En av dem 3 biladra var faktiskt duktig och tog iaf en parkering utan massa folk... Lite drygt och onödigt med sånna tycker jag. Dem lär ju krocka en bil inom en sanrt framtid, kanske har dem redan gjort de? 
   
Jag tänkte skriva att jag är ledsen för det hastiga avslutet på det förra inlägget. Men vi käkade så jag han inte skriva klart, sen drog vi till affären på en gång. Jag fick med mig hem lite hundmat, människorgodis och en pennhållare som jag använder som en sminkborsthållare. Det låg även en häst & ryttare i brevlådan, eller aja på mitt skrivbord när jag kom hem. Den ska jag nog läsa någon dag, hehe ;)
      
Iaf så tänkte jag dela med mig av en sak till er mina fina fina bloggläsare. Det är en helt unik egendesignad rabattkod som ni ska få använda! Det gäller en rabatt på 10% hos http://www.silvrigast.se, den gäller fram till den sista Januari! Snällt va? Tacka mig att jaf fixade det åt er :) Passa på att köpa hem en riktigt snygg julklapp åt någon nu! Eller bara något snyggt till dig själv ;) Med en rabattkod blir de ju mycket bättre pris på grejor och ting. Juste sen kanske man ska skriva själva koden oxå: Emmascrazy. Den koden gäller på precis hela sortimentet.
         
Det går inget på TV, jag har ingen läxa. Jo prov om typ 100 år sen glosförhör på onsdag. Men iaf who cares? Jag tänkte lägga mig och läsa lite i min bok innan jag somnar. Tänkte även berätta att finisen är tyvärr halt :/ Så i morgon blir det en mysig skrittur eller promenix. Har inte bestämt till 100... Jag ska iaf köra NH, det är bestämt. Vet dock inte om jag ska ha halsring eller inte. Får se... Jag lär ju skriva och berätta hur de gick ;) 
      
   
 
Busig som jag e så har jag redan börjat att smygpynta i mitt rum. Det ända som är uppsatt är den där ljusslingan och en stjärna i fönstret. Har nån av er börjat att pynta? 
         

Hemma

Kan ju börja med att säga att jag älskar mina vänner <3 Dem är sjukt bäst <3 På väg till konfan gick vi ju. Då hade jag planer på att gå dit lite tidigare för att gömma mig och kasta en snöboll på Linnea. Så precis när jag är framme gissa vem man ser? Jo Linnea såklart. Så då blev jag sur för at min plan gick åt skogen. Sen såg vi på klockan att den var alldeles för lite, så vi tog en annan väg. Den tog dock bara 2 minuter längre :/ Då kom vi på att vi kan gå in bland några hus som fanns. Då gick i upp för en kulle och rullade ner, Ebbas förslag. Så då va vi snöiga och fina :D Sen kom vi fram, förtidigt ändå... Då lekte vi vid kyrkans utegym. Roligt hade vi det :D Vi gjorde även snöänglar :D
    
Aja mitt i detta fina fina inlägg blev det en matpaus och nu är det visst affären som gäller. Brb
- My own cutie <3

Konfa

Nu måste jag snart börja bege mig till konfan. Dessvärre har jag inte hunnit fixa något inställt :/ Men idag får ni överleva <3 Tyvärr. jag kommer hem igen 19 så jag bloggar mera så ;) 
      
När jag kommer hem ska jag försöka att leverera ett grymt inlägg åt er mina fina <3 Sounds good?

Tjoho

Jag hade 2 oförberedda dem 2 första lektionerna på dagen. Jättekul, verkligen. Men det gick ganska bra tror jag. Hoppas verkligen att det gick bra. Men nu är det dags att jobba lite, bläähää

Vit

Idag är det en vit dag :D Det ligger kanske en dess med snö ute nu :D Blev väldigt glad av att se de. + Att det är lite kallt så den kommer nog ligga någon dag. Hoppas hoppas. Nu är det bara 2 ynka dagar kvar till Stockholm horseshow! :D
     
Och jag måste påminna er som vann gästbloggar att skicka in dem. Om ni inte gör det innan lördag klockan 8 så kommer dem inte att komma upp. Känner mig lite hård men då har ni haft en vecka på er ;) Och jag har fakitskt kommenterat era bloggar och sagt de. Jag har fått in 1 av 7, den är från Tiffa alla ni andra måste skicka in ;)
          
Jag ska snart gå till skolan. Jag vill inte cykla och inte få skjuts då jag vill vara lite nyttig och röra på mig. Det är ju oxå rätt skänt att börja sin morgon med en promenad :) Synd dock att det tar sån tid att gå, även om det är skönt och nyttigt. I skolan idag tror jag att det är ganska så chill. Vet ju somsagt att vi troligen ska ha prov nu direkt på morgonen. Känns skönt att det är oförberett och att det är första lektionen. Då slipper man ju tänka på det hela dagen.
       
    
- Eftersom att ni fått nåra egopics i dem senaste inläggen så får det bli bilder på Beny nu ;)

Kväller

Jag e sjukt trött så nu tänker jag gå och lägga mig. Jag kollade nyss på min tränare Johannas facebook. Först då, nu idag. Insåg jag att hon var model! Fast de e inte så konstigt så snygg som hon faktiskt är och blir på bilder :) Och hon är grym som tränare. Hata hata hata att hon ska åka bort i 3 månader :( Men hon kommer tillbaka, det är ju viktigast. Även om längtan kommer bli stor. Våran grupp blir inte våran grupp utan henne <3
        
I morgon är det iaf konfagruppen som gäller. Taggaaaaaaaa. Vi hade roligt i helgen så jag hoppas att det blir roligt i morgon också. 
   
Jag skulle vilja ha lite snö nu. Den snön som kommer smälter sjukt fort. Det är bara lite på bilarna som man ser... Hoppas att det snöar mycket inatt och blir kallt i morgon.
     
Idag i skolan snacka även jag och Linnea om att det bara va 3 dagar kvar tills Stockholm horseshow!! :D Längtar dit som jag vet inte vad. Ska bli sjukt mysigt att ta tåget dit sen bara gå runt och strosa i affärer troligen köpa något. Sen käka lite gott och ta tunnelbanan till Globen. Jag bara måste kolla in mässan!! :D Och showen såklart ;) Vi skulle gått på showen efter matinén oxå, men den slutade så sent och vi är ju bortbjudna på söndag. Därför blev det bara 1 show istället för 2. Ännu bättre är att det blir en mami och Emi dag i Stockholm, själva :D
      
Aja sov gott finisar <3

Rubriker ska de va!

Fint va, väldigt fint...
    
Iaf så gick mötet bra och jag sköter min skola bra. De va typ de som hände... Sen snackade vi lite om gymnasium, vet inte riktigt vart jag ska gå ännu. Pratade även prao, har troligen ett ställe på G sen till 9:an. Jag fick även beröm för att jag utvecklats inom mitt skrivande. Hmm vad kan de bero på? Min underbara blogg kanske? :) 
     
Nu har jag iaf inget att göra, ingen läxa att göra... Eller jo jag har troligen ett prov i morgon, men de vet jag inte om. Då de e oförberett ;) Därför tänkte jag nog sätta på en serie, kanske project runway som jag glömde att titta på i måndags :) 
      
Men nu vill jag att ni svarar: Vad vill ni hitta på på bloggens 1-årsdag?? Ledigt, tävling, bara videos eller vad vill ni? Ni bestämmer och har makten nu. En hel dag, som ni får bestämma, själva

Iväg

Nu bär det snart iväg mot nästa möte som är ett utvecklingssamtal. Men jag e duktig och snäll i skolan så de ska inte vara några problem. Jag kollade även nyss på ett avsnitt av mannen som talar med hundar. Han är sjukt grym! Detta avsnittet som gick gillade jag skarpt. http://www.tv4play.se/program/mannen-som-talar-med-hundar?video_id=2243784, ett tips att kolla på. Jag tyckte verkligen om det. Det är kul att se vad han vet och allt sånt.
           
Men nu ska jag nog bre en macka åt mami innan vi åker iväg till skolan. Sen troligen till affären... Kanske att någon hårfärg får följa med hem, woopa. Eller det hoppas jag, sen vet ni ju hur mammor kan vara :/ Menmen jag får hoppas på det bästa :)
 

En vanlig dag

Idag har det varit en helt vanlig dag. Har varit på 1 av 2 möten... Sen direkt när jag kom hem städade jag lite, pluspoäng vettni ;) Nejmen jag tänkte försöka snylta fram en hårfärg. Får se hur de går, om mami gör som jag vill :) Hehe.
    
Nu täntke jag iaf sätta på ett svsnitt av mannen som talar med hundar. Brb
 

Snö :D

Nu har det snöat och snän ligger kvar :D De e så mysigt med snö. Iaf så har jag två möten inbokat idag. Ett för skoltidningen och ett utvecklingssamtal. Lite roligt att båda är med samma lärare. Jag kom även på att jag inte har fixat någon chokladkalender iår. Får nog ta och göra det ;) De e ju så mumsigt med en bi tchoklad på morgonen, hehe.
       
Aja hoppas att ni oxå har snö, vartän ni nu finns ;) Men nu ska jag käka upp min toast och mitt te. Vi hörs under dagen, C ya <3

Tar kväller

Nu under kvällen har det snöat :D Äntligen, jag har längtat nu! För jag tycker att det ska vara snö till första advent. Sen får det gärna vara December, Janurai och Februari ut. Menmen vi får se hur de går med snön ;) Sen har vi även satt upp lite julgrejor här hemma. Julgardiner, stjärnor, ljusstakar och lite sånt. Julpynta gör vi senare men garidner och lite sånt satte vi upp nu idag. Det var mest för att vi inte skulle hinna någon annan dag. I morgon har jag samtal, på torsdag ville vi ta det lugnt, på fredag är jag i stallet och mami jobbar, på lördag är vi ju i Stockholm och på söndag ville vi ha allt uppe så det fick bli idag helt enkelt.
   
Vi är även bortbjudna på söndag, till Alice med familj. Och sen våra andra kompisar! Sjukt mysigt ska de bli att träffa alla goa vänner <3 Vi har inte träffats på år och dar känns det som. Men jag e duktig och har skapat oss en facebookgrupp. Där blir vi ständigt påminda om att borde träffas :)
     
Under kvällen har jag även pluggat lite tyskaglosor som vi har tills i morgon. Dem är inte så svåra kan jag nog erkänna utan att överdriva eller så. Men ändå så vill jag öva på dem. Jag kan dem hellre för mycket än för lite. Tyska är ett av ämnena i skolan som jag satsar mest på. Jag har även ett C i tyska för nuvarande, de e jag nöjd me. 
   
Nu tänkte jag gå och lägga mig. Börjar 09.00 i morgon, nej nu ljög jag för er, 08.55 ;) Ehh orka min torrhumor. Men ni får sova gott och vi hörs igen i morgon. Som vanligt ;) Btw i februari firar bloggen 1 år, hur ska vi fira tycker ni? Frågestund, tävling, vilodag? Vad vill ni?

The day, today

Idag i stallet började jag med att mocka åt båda hästarna. Sen gick jag ut och gick med Gordon en sväng. Kom in och borstade lite på min andra bebo <3 Sen gick jag ut och gick lite med henne. Tänkte fota och lite så. Men jag gick och körde lite lydnad, nyttigt för henne då hon brukar kunna dra iväg. Men sen inser jag att min mobil är borta. Tilda är då snäll och går med bebo lite <3 Sen hittar jag inte min mobil, men fortsätter at tåg med bebo lite. Sen letade jag efter min mobil i 1h. Jag e så duktig som lyckas ha bort den. Men nu var det min fickas fel så den inte ville ha min mobil där. 
      
Men på fredag kan ni vänta er massa bilder :) Gissa vem som har en systemis då? :) Så den följe rmed till stallet och fotar en massa bilder som sen kommer upp på bloggen! :D
      
Fotade iaf lite på Gordon idag :) Han är lite sjuk stackarn. Lite halt, kan dock vara borta. Sen är han förkyld stackarn. Sen ska han vaccineras i morgon. Troligen kan jag inte rida ordentligt på fredag, Lina skulle höra av sig. Annars täntke jag köra lite NH. Tänkte ta steget, halsring. Wish me good luck! Fast jag kommer ha träns och tyglar, sen en halsring. Knyter ihop tyglarna efter ett tag och rider då med halsringen. Det känns som att det kommer hjälpa våran relation lite :)

Bebo <3


En snabbis

Är en snabbis hemma nu. Värdet idag suger som jag vet inte vad. De kan gärna få snöa nu, tack. Nu sitter jag iaf med en kopp oboy och en toast. Papi är snäll och skjutsar mig till stallet. Blir inge långt idag utan en snabbis. Jag har inget motivation till något alls idag känner jag.
    
Aja inställt är fixat ;) Men nu måste jag käka upp och åka, bye.

Gissa vad?

Jag är hemma nu igen. Kom till skolan och tyskan, hade tyska. Fick då reda på att våran hemkunskapslärare var sjuk... Det fanns ingen vikarie så i hade 2 h och 30 minuters lunch. Nu är det dock bara 2 h kvar. Börjar igen 12.30 med chilliga lekitoner. Biologi redovisningar, kort matte, engelska film. Så det är bara chill kvar :) Sjukt skönt. 
    
Det är dock tråkigt att vädret är som det är. Regnit och grått. Ne fy. Men nu ska jag nog kolla lite på nån serie. Eller typ läsa bloggar. Maten börjar jag att fixa 11, sen när jag äter kollar jag på nån serie. Om någon är intresserad ;) Eller om jag ska redigera bilder... Hmm får se helt enkelt :)

Guten morgen

Jag är död idag oxå... Somnade sent, upp tidigt :/ Idag det är väl bara att tagga en regning och mörk tisdag, jippie! Hehe, not. Hoppas att skolan är chill idag då jag inte orkar något. Sista lektionen är iaf chill, för då ska vi kolla på film. Första lektionen är oxå ganska chill, det är svenska då vi ska skriva boken om mig själv.
     
Igår fick jag världens insperation till en header!! :D Ni anar inte :D Dock kan det bli svårt att få det så som jag vill. Men jag ska ge de ett försök tror jag :) Det återsåt att se ;) Okej här bombar vi lite med smileys ;) Hehe, smileys in my <3 
   
Eftersom att det är tisdag idag så ska jag åka till stallet efter skolan. Även om jag var där igår. Men nu är det inte alls långt kvar tills Stockholm :D Längtar så in i bomben, de kommer bli så sjukt roligt! :D Jag kommer ha med kamera så ni kommer få bilder, de kan jag lova er. Jag skulle dock behöva ett bättre zoomobjektiv, nån som har ett att låna ut? Och är villig att långa ut det isf mejla [email protected] så får du mer info.
       
Gick precis in på facebook, gissa vad man ser som det första? Jo "Eran lektion är inställd". Gissa vem som gick upp klockan 6? Jo lilla jag. Gissa när jag börjar, 09.10. Jag kudne alltså gått upp 7, t.o.m 07.20. Love life lixsom, love life. Fast det är ju bra att han skrivit det så man inte åker till skolan och ser de... Men nu så fik jag just en timmes mera fritid nu såhär på morgonen. Vilket betyder, plugga. Jippie!! :D Ehh nja inte direkt. Men gör jag det nu behöver jag inte lägga lika mycket tid på det ikväll.

Natti natti

Nu går denna zombie och lägger sig! Vi hörs igen i morgon <3

Ledsen

Idag har det väl inte varit några roliga inlägg och det är jag ledsen för. Men en dag som denna då det inte hänt mycket blir inte intressantare än såhär :/ Snart är det iaf dags att mysa lite framför TV:n som jag inte gör så ofta, med min goa familj <3 Ska se om vi har lite glass också. Bara lite allmän tråkig info. Och ett onödigt inlägg... Men  sånna inlägg får det också lov att bli ibland <3

Dagens ridpass - Serenad

Red Serenad idag, de va väldigt länge sedan sist. 
       
Jag började att rida lite på volterna då Camilla höll på att fixa vallarna vid ridhusväggen. Då sög hon väldigt på bettet, duktig tjej :) Sen joggade jag igång henne. Då skötte hon sig utmärkt. Hon är en sån häst som är väldigt kort om man inte får fram henne ordentligt. I galoppen taggade hon till idag så jag behövde inte göra så mycket för att få henne lång utan hon skötte det själv. Det var nog dock för att vi red själva ;)
   
När hon var varm i kroppen så fick hon vila lite på långa tyglar ett tag. Sen jobbade jag lite i skritten igen, volt då också. Travade även på volten efter ett tag och la in galoppen... Hon blev dock rätt stark idag, men i slutet släppte det lite. Jag försökte även btya galopp på henne. Jag försökte kanske 10 gånger. hon bytte 1. Hon byter verkligen skitstort. Hon drog nästan lilla mig ur sadeln. Men jag är iaf helt okej nöjd med dagens ridpass.
         
En av mina vänner tror jag filmade lite så hon kanske är snäll och skickar den till mig sen :)
       
     
Btw idag red jag i min nya väst från Hööks, sjukt skön. Älskar verkligen den västen! 

Snyggingen <3

- Bilderna har jag tagit från ett album, alltså inte jag som fotat
       

Halloj på er

Snart ska jag byta om och käka lunch. Sen drar jag till stallet och rider, blir dock inte på min pärla då hon ska gå och Prancer får inte gå då han behövs till andra lektioner. Troligen blir det så att jag rider Serenad eller Pricken. Det är iaf dem jag vill rida så jag ska nog rida nån av dem. Har dock inte så jättemycket till plan för hur jag ska rida. Lite volter, ridvägar eller något sånt som jag kommer på. Eller jag får se jag e sugen på en pigg ponny, men inte för pigg. Nej de får bli Serenad nu så pang då va de bestämt. Jag kan skriva om ridpasset när jag kommer hem om ni vill det? 
      
Nu ska jag fixa ett inställt åt er så ni har något att läsa ;) Jag måste bara kolla lite bloggar ochså nu innan jag ska byta om och åka till stallet. Aja jag har verkligen inget att komma med nu... Ledsen för det :( 
Serenad och Classicer får stå för denna bild

God morgon mina fina

Jag var död igår. Gick och la mig 22 somnade direkt och vaknade nu 09.30, ovant för att vara jag. Men sjukt skönt att få sova ut. Dem måste nästan ha planerat detta då alla verkade behöva få sova ut. Nästa helg är det upp tidigt då också, men då bär det av mot el Stockholmo :) Taggad som tusan! :D Men ni som van får gärna skicka in era gästbloggar :)
      
Nu ska jag hitta någon bra serie att kolla på medans det är frukost time. Brb
- Choko får stå för denna bild

DÖD

Är precis vad jag är nu...
      
Det var roligt i Finnåker med min goa konfagrupp. Vi kom fram och fixade lite på rummen och sånt där ni vet, bädda snacka ja massa. Sen var det lunch och den var riktigt bra för att vara bortamat lixsom. Nog den bästa bortamat som jag ätit, på alla måltiderna som var. Vi delade upp oss igrupper och lekte och gjorde nå chilliga övningar. Efter middagen gjorde vi något, som jag inte kommer ihåg just nu. Sen var det en liten mässa och kvällsmål. Efter kvällsmålet så hade vi lekar... från 22-00 . Jag somnade inte förens kanske runt 1-2, vaknade klockan 7 alltså inte mycket sömn. 
      
Eftersom att jag missade sömn inatt så tar jag igen den nu natten som kommer. Jag tänkte kolla på Solsidan, kanske Helenius hörna men sen lägger jag mig och sover. Jag kommer slockna *Knäpper med fingrarna* så fort.
       
Nej nu ska jag inte skriva mera för ikväll. Btw sjukt skönt med studiedag i morgon. Undrar om dem hade planerat så att man skulle ha studiedag måndagen efter lägret?
Hur tycker ni att bloggen har varit i helgen då? :) Lämna gärna en kommentar ;)

New in, form friday

JH collektion, marinblå dunväst - Hööks 339 kr
   
     
- Sjukt dålig kvalité på bilden blev det! FÖRLÅT <3

Vad jag tycker om med en blogg

* Bra uppdatering. Då får man automatiskt fler klick då man inte vet när ett nytt inlägg är uppe. Och att ha något nytt att läsa är alltid roligt.
     
* Varierande inlägg. Samma gammla vanliga inlägg är väldigt tråkigt att läsa och det förlorar man ofta läsare på. och inte sånna inlägg som typ nu ska jag gå och göra ditten och datten utan lite längre inlägg och genomtänkta inlägg.
     
* Videos i inläggen. Videos/videoinlägg är roligt att kolla på och att göra.
     
* Bra bilder. Webcambilder är inte alltid så roligt att se på. Men fine det går om man inte har något anant går det väl. Helst bra bilder tycker jag om. Jag kan bjuda på webcambilder men jag har en ganska bra webcam, inte för att skryta eller något. 
     
* Var dig själv. Härma inte efter någon, var dig själv och bjud på dig själv. Var inte rädd att skämma ut dig.
   
* Byt inte blogg. Jag tycker verkligen inte att man ska byta blogg ofta. Jag har bytit från bloggplatsen, till devote till blogg. För att jag ville se vart jag trivdes mest och det var här på grymma blogg.se
       
      
Bloggar som jag tycker om:
www.ztrelin.se
www.zmurfs.blogg.se
www.hamreryttarna.blogg.se

Tha school

Är något som man ska satsa på! Ju mer man satsar ju högre betyg får man, ju högre betyg man får, ju bättre jobb får man, ju bättre jobb man tjänar ju mer pengar får man :)
       
         
        
Du ska sköta din skola och inte skolka! Göra din läxor i tid, plugga bra till läxförhör och prov. Du behöver inte ha A i alla ämnen i början av 8:an... Som jag ser på det. Man ska fortfarande och jobba på bra och så. Om man har ha i flera ämnen så känner man ju typ en slags press för att man vill försvara sina A:n. Håller ni inte med? Huvudsaken är att man ger sitt bästa och verkligen försöker, frågar om hjälp om det är något! Man behöver ju faktiskt inte sina A:n i alla ämnet förens man går ut nian och det är för min del sommaren 2014. 
         
I början kan jag hålla med om att jag var en sån där som ville ha A i allt. Sen insåg jag detta... Personligen går in för skolan till 100%.
     
       
Jag tänkte även dela med mig av lite pluggtips:
* Det första du gör är att sätta dig med ditt plugg, sne är du klar och då är du ledig från plugget resten av kvällen
   
* Ta inte allt sista dagen utan dela gärna upp flera dagar innan och pluugar gärnet på det. Sen sista kvällen läser du igenom allt 
      
* Känn ingen press, ta allt i din egna takt

Pröva detta

Ta bokstäverna i din favvohäst namn och se vad det blir
A - Har Dom Vackraste Ögonen.
B - Alla Vill Ha Den.
C - Riktigt Snäll. 
D - Gillar Att Busa. 
E - Jättebra på att hoppa. 
F - Bra Personlighet Och Utseende. 
G - Passar Nog Bra Till Gymkhana. 
H - En Gosig Häst. 
I - Helt Underbar. 
J - Alla Avgudar Den. 
K - Vild Och Galen. 
L - Alla Älskar Den. 
M - Ruskigt Smart. 
N - Bra På Dressyr.
O - Jätte Söt. 
P - Populär Bland Andra. 
Q - Mindre Snygg. 
R - Helt GALEN. 
S - Lätt Att Tycka om. 
T - Bra På Nästan Allt. 
U - Kung På Att Bara Ta Det Lugnt.
V - Alltid Lika Glad. 
W - Gillar Långritter I Skogen. 
X - Inte Alls Duktig I Hoppnig. 
Y - Bästa Hästen Som Finns. 
Z - Väldigt Pigg. 
Å - Har En Dold Talang.
Ä - Ganska Slö. 
Ö - Gillar att Galoppera
       
       
På mina hästar stämmer det faktiskt, iaf det mesta dem som har paranteser ( ) bakom stämmer inte men de andra gör :) Pröva ni kommentera gärna om det stämmer eller inte :)
         
M - Ruskigt smart
A - Har dom vackraste ögonen
L - Alla älskar den
- Gillar långritter i skogen.
A - Har dom Vackraste ögonen
     
P - Populär bland andra. 
R - Helt GALEN (nja inte direkt)
O - Jättesöt
M - Ruskigt smart
I - Helt underbar
S - Lätt att tycka om
E - Jättebra på att hoppa
   
G - Passar nog bra till gymkhana (kanske?)
O - Jättesöt
R - Helt GALEN (nja inte direkt)
D - Gillar att busa (nja inte direkt)
O - Jättesöt
N - bra på dressyr
      
P - Populär bland andra
R - Helt GALEN (nja inte direkt)
A - Har dom vackraste ögonen
N - bra på dressyr
C - Riktigt snäll. 
E - Jättebra på att hoppa
R - Helt GALEN (nja inte direkt)
    
B - Alla vill ha den
E - Jättebra på att hoppa
N - Bra på dressyr
Y - Bästa hästen som finns
        
A - Har dom vackraste ögonen
R - Helt GALEN (inte helt, bara halvt ;))
E - Jättebra på att hoppa (ingen aning)
A - Har dom vackraste ögonen
L - Alla älskar den (kanske?)

Dagens planer

Planerna för dagens lyder som följer:
* Vara här i Finnåker med konfisarna
* Åka buss hem te Västerås igen
* Bli hämtad av mami för att sedan bli avsläppt i stallet
* Pynta åt bebosarna <3 Troligen bara åt Promise, får se...
* Komma hem och duscha
* Bara chilla och blogga <3
- Bild från min födelsedag 2012
 

Gordon


Du vet väl om?

Du vet väl om att du är värdeful? Att du är viktigt här och nu. Att du är älskad för din egen skull. För ingen annan är som duuu
 

Me gusta <3


Crying!!!

-Hanna, Nora, Ida, Cornelia, Mikaela, Agnes, Åsa, Wilma och Emma, Blåa gruppen 2012 vecka 26-

TAKE ME BACK, TODAY!!


Grällsta 2013

Bara 209 dagar kvar tills Grällsta. Om 209 dagar får jag se min fina bebis Beny bus, första dagen ska jag gå till hagen och titta på min fina och bara låta känslorna komma. Jag saknar honom något sjukt! Det som gör mig ännu argare är ar att mami och resten av min familj åkte till Stockholm på cup. Dem parkerade vid ett stall, jag bara aha. Sen får jag reda på att det är där min fina står!! Och jag åkte inte med, hur dum får man va? Fast det var nog ändå smart, för då skulle jag börjat gråta. Jag har redan lämnat honom 2 gånger detta år, då skulle det blivit gång 3. Det hade blivit för känslosamt. Ush ne nu får jag inte gråta. Men jag saknar min fina enda ridlägerponny, som jag haft 2 hellt sjukt underbara veckor med. 3 veckor kommer det bli (hoppas jag verkligen) och det kommer vara dem bästa i mitt liv. För jag är med min fina, men dem 3 veckorna kommer nog inte bli mer en 3 veckor. Då jag kommer vara för stor, ne fy jag måste ju ha min fina <3 <3 <3 Inget Grällsta utan honom <3 <3 <3 

God morgon, om nån e vaken

Är det någon av er som redan är vaken? De skulle jag inte tro va? Btw ni som van igår, måste mejla eran gästblogg till mig. 
    
Nu sitter iaf jag här och käkar som vanligt när jag skriver mina morgoninlägg. om 20 minuter så får jag skjuts till kyrkan. Där möter jag Ebba och Linnea. VI ska ju som sagt åka till Finnåker med våran konfagrupp, hoppas verkligen att det blir roligt. Och god mat, men de brukar det vara på sånna ställen :) 
   
Ni har massa inställda som väntar. Med sjukt bra uppdatering, bättre än när jag e hemma och bloggar en vanlig dag. Det bästa med inläggen är att det är bra inlägg, önskeinlägg och sånt. Inte bara typ följ mig här och här osv. 
Fin egopic får ni ;) 

Tar kväller

Ska ju upp klockan 7 eller kanske halvåtta i morgon så jag måste nog gå och lägga mig nu. Ska kanske läsa ett kapitel ur min bok, får se hur de blir. Ni kommer iaf få grymt med uppdatering undertiden som jag är borta. Det är typ bättre än jag är hemma och bloggar en helt vanlig dag. Hoppas att ni kommer gilla mina inlägg :)
     
Men jag har inget mer att komma med nu. Så jag säger natti natti och vi hörs i morgon <3
En video som jag fått <3 <3

Vinnarna!

Det var fem som deltog, men 11 lotter så jag har bestämt mig för att dra 7 lotter. Eller random.org väljer nummer åt mig ;) 
       
Lott nr 1: Blev nummer 6, alltså Tove
Lott nr 2: Blev nummer 10, alltså Lisa
Lott nr 3: Blev nummer 1, alltså Tiffani
Lott nr 4: Blev nummer 5, alltså Alice
Lott nr 5: Blev nummer 7, alltså Tove igen <3
Lott nr 6: Blev nummer 8, alltså Lisa igen <3
Lott nr 7: Blev nummer 11, alltså Lovisa
      
Ni kan mejla eran gästblogg till [email protected] med rubrik, gästbloggare :) Grattis Grattis Grattis till er alla då alla blev så att dem fick iaf en varsin gästblogg :) <3 Tro mig, det kommer en kanske t.o.m två tävlingar sedan. Med pris den/dem gången/arna woopa

Dagen idag

Åkte till stallet och var där runt 13. Planen var somsagt att jag skulle rida Promise, vilket jag skulle gjort. Om det inte var privatlektion i lilla då. VI får inte rida själva i vårat stora ridhus för ridklubben, på ridskolehästarna. Då segae jag mig, borstade extra och sen red jag. Jag är verkligen nöjd med ridpasset. Gordon gick jättefint och bra. Idag kände jag även att han jobbade med bakkärran ordentligt! Vilket han inte alltid gör. Han gick supersnyggt stora delen av passet, den delen som jag krävde det utan honom. När jag hade ridit blev han svettig som jag vet inte vad. Fast han har ju björnpäls ;)
     
Aja sen mockade jag och gosade lite. Papi och Erik kom och hämtade mig, då hämtade vi mami på jobbet. Jag och Erik sprang upp för att hälsa lite på fina Smilledill. Sen drog vi hem och böt om, sen var det bara in i bilen igen och åka mot Hööks. Vad som följde med mig hem får ni se på söndag ;) Något som stog på min nästa inköpslista :D
     
Nu ska jag fixa lite med era inställda + att jag ska dra vinnarna! Men vinnarna dras nog klockan 20.30, håll koll runt den tiden ;)

Follow me

Twitter
Facebook
Bloglovin
Dayviews
@ My lovebasket

Sista timmarna

Innan tävlingen avgörs nu hörrni! http://emmascrazylife.blogg.se/2012/november/tavling.html#comment
Komigen och anmäl er :)

Hola

Tja!
    
Idag fick vi sluta 12.20, hur nice lixom en fredag? :D Så jag tänkte försöka klämma in två ridpass idag med mitt lilla knä. Ett på Promise som jag tror kommer vara en tickande bomb, sen ett på min dressyrstjärna :) NI lär märka det sen när jag kommit hem igen. Men nu ska jag käka lite.. Ni har fått inställda att läsa :) Jag tror att ni kommer gilla helgen. Massa inlägger som komemr komma upp, vilket kommer resultera i en sjukt bra uppdatering :)
Bebos söta mule <3

Fredag morgon

Jippie det är fredag, sjukt skönt! :D Iaf så är det ju en kort skoldag idag, 08.10 - 13.35, väldigt chill de också. När jag kommer hem ska ajg åka till stallet på typ en gång, för ju fortare jag e klar ju fortare kan jag komma hem och börja packa inför i morgon. Får se hur mycket sömn vi kommer få, risken finns ju för ingen alls ;) 
      
Aja jag har inget vettigt alls att komma med... Men ha en skön fredag allesammans :)

Rubriken kan vara svåra!

Men jag tänkte iaf ta lite kort om dagen... 
    
I skolan började vi med ett läxförhör sedan började vi att kolla på en film efter det. Vi han inte se färdigt den så vi ska fortsätta att kolal på den, sista sena jobbiga tisdags lektionen :D Sjukt chill. Sen hade vi lite chilliga lektioner och dryg SO. När jag kom hem satte jag mig bara och tog det lugnt. Vilket är rätt så skönt ibland, nån som håller med mig? Iaf så åkte vi till konfan och den storyn har ni ju redan fått. Jag vet inte hur jag lyckades. Jag åkte lite för långt ut på kanten, skulle svänga och så var det löv just precis där. Då halkade jag och blev sådär fin som jag sa. Nu är det iaf bra med benet, nej det är de inte. Jag har ett blåmärke och lite skrapsår, smidiga Emma var det ja. Så vi får se hur ridningen blir i morgon. Får nog bli utan stigbyglar då jag får väldigt ont om jag böjer för mycket. Jag kan inte riktigt gå i trappor utan att få ont... Men här ska vi inte klaga, det kunde gått mycket värre!
      
I morgon slutar vi skolan klockan 12.35, fattar ni hur chill de e? Dock har vi betign så vi ska jobba hemma men det är bara på boken om mig själv och det är ju ett roligt ämne. Inte ett så svårt iaf för man kan ju mest saker om sig själv, ingen annan. Men nu tänkte jag gå och lägga mig och läsa lite. Vi hörs i morgon igen finisar <3
- Hehe fin bild men lite så känner jag nu på kvällen

@ school

Nu sitter vi i skolan igen och chillar. Jag ramlade med cykeln på vägen till konfan, så jag blev helt lerig och smutsig. Då fick jag åka hem snabbt som tusan och byta om. Då skyndade jag mig hem och bytte om, då blev det ett par vita jeans som blev msutsiga lika fort. Fast det var dock inte lera. Hej jag är tomten, min kompis finfina gästblogg <3 
                  
Nu flummar våran finfina mediagrupp runt här i skolan så jag ska vara lite social! :D
- Bjuderrrrrrrrrrrrr

This or that, del 2

Godis/Chips 
Hamburgare/Pizza 
Gina/Hm 
Singel/Förhållande 
Shm/1D 
So/No 
Helskodda/Knäskodda (ridbyxor) 

Ridoutfit 
MarinBrun/MarinRöd 
Aachen/Pullar 
Pessoabett/3delat (beroende på häst såklart)
 

Konfa

Nu har jag gjort this or thaten och lagt den som inställt undertiden som vi är på konfan. mIn dator har inte hunnit ladda upp sig helt efter skolan, men den har 90% så den komemr nog överleva. Men för att vara säker så stopapr jag ner laddaren. För vi ska ju sitta och jobba så då måste man ju ha en dator ;) Jag tänkte även blogga då :) Men nu börjar det bli dags att bortsa igenom håret osv. Men vi hörs och håll koll efter this or thaten! 
       
- Finisen <3

Home

Nu är jag hemma från skolan. Jag tänkte sätta på ett avsnitt av 112 på livo ch död snart, runt kanske 10 i... Sen ska jag käka innan det är dags att pka mot konfan och sen skolan :) Brb

Har lite kul

Nu har vi musik och vi ska spela in reklam. Eller vi är klara så nu kan vi chilla lite framför våra datorer :) Vi har skrattat massa roligt. Men nu har vi lunch så måste jag gå. Bye btw tack för this or thaten, ge mig gärna fler :)
- Fina Ize 

Hejsan Svejsan!

Nu har jag bytit om och sminkat mig färdigt. Idag fixade jag en mumsig chailatte och en toast. Idag är det iaf en rätt lugn dag.
* Skola 08.00-14-10
* Hemma och ha lite datortid
* Konfa, åker hemifrån klockan 16.
* Åker till skolan igen direkt efter konfan. Blir där till kanske 20? 
     
Så ser min dag ut, ganska så chill :) Idag orkar jag tyvärr inte fota min outfit, ledsen. Det blir inte roligare idag utav att det regnar :/ Usch det kan få regna dem dagar som man bara ska sitta hemma. Och när man inte behöver vara ute och gå i skolan i regn. Visserligen går det ju att va i skolan, men vi måste gå ute för att komma till en lektionssal... Aja nu måste jag dra, bye
- Inte dagens outfit ;)
 

Goes deep

Vet inte men jag känner för engelskt idag, random va? Hehe, men nu får de va så. Jag har iaf ägnat mer än 1 h nu åt att skriva 2 längre inlägg åt er mina finaste <3 Jag kom även på en sak som måste stå med på min packlista till Finnåker, ett block! Jag lovar att jag kommer komma på världens inlägg, sen glömma bort det för att jag inte har skrivit ner de. Sånt bra minne har jag när det gäller sånna saker :/ 
        
           
Här nedan är lite saker som jag skulle vilja införskaffa. Men det är ju Stockholm horseshow om 10 dagar så något av detta kanske finns där till ett grymt pris? Vem vet, inte jag iaf :)
    
Nästa inköp ska bli, i hästväg alltså:
* Ett par stigbyglar, svarta composit tänkt på Beny och andra
* En acchenrem, tänkt att ha Beny och andra
* Nya ridstrumpor, som går att matcha snygt mot blått och grått
* En väst, den marinblåa dunvästen från Hööks
       
     
I morgon är blir det mycket skola, tagga tagga. Ni kommer att förstå mera i morgon, då kommer jag att ta upp det mera ;) Jag vill ju iaf ha något att komma med i mitt fina god morgoninlägg i morgonbitti. Nu har det inte hänt mycket i detta inlägget på säkert 20 min då jag kollat runt på annat. Därför tänker jag nu publicera detta och lägga mig i min mysiga säng och läsa lite ur min älskade Twilight innan jag somnar. Ni får ha de så gött så hörs vi i morgon. Juste jag skulle gärna vilja ha lite this or that att välja på, fixar ni de åt mig? :)
Har jag visat er denna bild förut? På min lilla prins <3

Hellu mina finaste

Jag har ju sagt att jag skulle plugga... Har jag hunnit med det? Nja inte direkt, det har kommit saker ivägen. Kom ju hem och käkade, kollade klart på Mannen som talar med hundar sen fastnade jag vid datan (inte bra, inte bra) Sen var det middag och efter det åkte vi till affären och handlade lite inför Finnåker. Jag och Erik spelade även ltie teater vid en utställning som dem hade på ICA. Vi "lekte" lite gustafson 3 trappor, vårat favvo avsnitt.  Lite godis, dricka, äpple följde med sen har jag lagt fram lite kläder att ha med och börja förbereda. I morgon hinner jag inte, på fredag vill jag kunan ta det lugnt, för jag mena de e ju fredag lixom? Sen på lördag ska vi vara i kyrkan runt 8.30 så då hinenr jag inte packa. Mer än typ tandbroste, smink, tandkräm och allt sånt ni vet. 
    
Men nu, innan jag fastar vid datorn så måste jag plugga engelska! Jag bloggar snart och ska skriva dem där inläggen som jag tjatar om ;)
      Kolla vad söt hon är i rosa min lilal pärla :)                   Sen har vi ju dressyrisen själv :)

BRB!

Ska åka och handla, brb

Förlåt mig

Jag bloggade inget i skolan, men jag hade inget att blogga om. Jag ska snart skriva dem där inläggen som jag pratade om. Men först är det käk framför mannen som talar mer hundar, sen är det plugg och efter det så kan jag skriva inläggen. Idag bokade vi även upp inför i morgon. Min lillebrorsa var snäll och hade bakat lite muffins, me like. Det blir tuta och köra hela dagen i morgon, but that´s how I like my life.
     
Nu har jag inget mer att komma med, tyvärr :/
- Bebo <3

Guten morgen

Sovit gott?
     
Idag är första lektionen tyska, om ni ville veta... Då är det läxförhör, men det känns inte så svårt så det går nog bra. Sen har jag ju studiepass, då vet jag inte om jag ska skriva lite på boken om mig själv, eller om jag ska skriva 2 stycken inlägg som kom till mig igår. Får se hur det blir. Ett får bli när det är Finnåker och det andra får bli under Stockholm horseshow.
   
Jag är sjukt taggad inför Stockholm horseshow. Jag och mami åker till Stockholm går lite inne i stan och kollar lite, sen följer säkert något med hem. Hehe. Då käkar vi lite ute där någon stans på stan, kanske mumsiga Jensens? Aja sen är det tunnelbanan mot globen som gäller! :D Vi tänkte gå lite på mässan och kolla, kanske något som följer med då också? Sen är det själva showen som gäller! :D Asså herregud vad jag längtar. En mysig  mor och dotter dag i Stockholm, sjukt nice
Titta vilken sötnöt som stog i hagen på Grällsta när vi hälsade på

Kväller

Har haft en liten myskväll här hemma ikväll. Käka lite mat, pluggade lite till käkade massa gottiga frukter och sen tog jag ett långt bad med lite rakning av benen. Sen nu ligger jag i min säng och kollar på ett avsnitt av 112 på liv och död. Snart är det slut så efter det tänker jag lägga mig. I morgon är det skola som gäller. Börjar 09.00 så de e chill :)
         
Såg även en sak på ponnysanning nyss. En sak som faktiskt gav mig en ideé till ett längre inlägg. Woopa, jag skriver ner ämnet så skriver jag inlägget i morogn under mitt stpass troligen. Eller när jag kommer hem från skolan. 
     
Nu har jag inget mera vettigt att komma med så ni får sova gott och vi hörs igen i morgon :)

Familje tid

Idag var det verkligen en sån här dag, jag tycker om min familj. Vid middagen satt vi och käkade och snackade, som jag antar att alla familjer gör? Sen fjantar min brorsa sig och ska käka utan händer, fråga mig inte varför. Då när han inte är beredd, sprutar papi in spraygrädde i hans mun och han blir sketa rädd. Sen börjar alla skratta och det fortsatte i säkert 5 minuter. Gaaah det är sånna här stunden man inser att man älskar sin familj. Var rädd om eran familj, för ni har bara en. 
    
Nu har iaf mami varit snäll och skrivt lite testuppgifter på tyska till mig som jag täntke göra. Tills läxförhöret i morgon. Troligen så åker jag till skolan. Jag har mått helt OK nu på kvällen så det käns som att de blir skola i morgon igen. Fast det är ju natten kvar och det är ju ett x antal timmar kvar tills skolan, mycket kan hända. 
     
Sen när jag gjort mamis uppgifter så är det fruktmys som gäller. Mami hade köpt hem en massa frukter. Efter det lägger jag nog mig i ett bad och myser lite. De e ju så mysigt när man varit sjuk att ta ett vamrt och gosit bad med god luktande tvål, badbomd, ansiktskmask och sånt där tjejmys :)
- Saknar Smilledill och Tokihoki (Smilla och Gucci ;))

Följ mig!

På min lovebasket http://emmaostensson.mylovebasket.com/!! :D Följer du mig följer jag dig tillbaka :D

En vanlig dag

Idag var det en vanlig dag, utom att jag var sjuk då... Sen hade det trillat ner ett paket i min brevlåda, woopa!! Sen kollade jag på en internetbutik och gissa om man inte ser sitt namn där? Det gjorde mig väldigt glad :) Tack Carina @ SimplyCia.net. Ni kommer få ta del av vad som fanns där i, men inte idag ;) Nu känner jag mig taskig men jag vill ju inte avslöja något i förväg! Då blir de ju inge roligt för er att få veta de sen jue :)
       
Nu har jag iaf fixat mina naglar, blev svartglittriga med en blomma på lillfingret och tummen. Enkelt, snyggt lätt att matcha 3 i 1 :) Jag e sjukt sugen på att shoppa, hehe. De e jag typ alltid! Men jag vill till Hööks, fast jag orkar inte åka dit. Får se hur de blir... På måndag ör det ju studiedag, de har jag nog nämt tidigare? Iaf då ska jag bara chilla och typ kolla på film. Sen lär jag väl typ nörda med min datorn som jag varit utan under den helgen. Sen är de ju snart Stockholm horseshow! :D Nån av er som ska dit? Isf vilken dag och vilken show?
Selma och Siri på Grällsta, saknar alla hundar! Fast mest min bebis Ize och björnen Valpi

Vad görs?

Vad gör ni mina fina? Själv gör jag inget speciellt. Funderar på om jag ska spela lite sims, men jag vet inte. Eller om jag ska fixa naglarna? Hmm... Blir nog naglarna, någon serie och en bok. De lät lite mysigt tycker jag :) Aja något får jag hitta på. Alla normala människor är väl i skolan nu? Alla friska ;) NI får ha de bra så bloggar jag mera senare. Idag har jag även gjort ett till inställt åt er, det är tills när vi är i Finnåker. Räkna med en sjukt bra uppdatering! :)
 

Några snygga saker från playman

                    Här                                                    Här                                        Här
          
               
                     Här                                            Här                                               Här
                 
             
                     Här                                             Här                                               Här

Planer

Planerna för dagen lyder som följer: 
Inget
     
Hehe nej men jag är ju sjuk så då är det bara att chilla här hemma som gäller. Nu sitter jag iaf här med en mumsig chailatte och en toast. Jag ska nog sätta mig och spela lite sims eller kolla på TV/film. Sen måste jag plugga också, väldigt roligt. Men de gör jag nog först får då kan jag chilla hela dagen sen :) 

Morsing korsning

Har nyss vaknat, blir hemma idag. Jag ska kolla på gårdagens avsnitt av project runway, brb

Natti natti

Nu går denna sjukling och lägger sig. Min kompis tipsade om honungsvatten och det hjälpte verkligen mot halsen, blir att dricka det till frukost i morgon. Men jag blir nog troligen hemma, jag orkar typ ingetting just nu. Jag kanske åker till skolan om jag mår toppen toppen bra i morgonbitti. Jag känner att jag hellre är hemma än går i skolan och mår skit + blir ännu värre. Hemma kan jag ju det lugnt och jobba ändå. Jag har faktiskt lite skolarbete som jag tänkte göra i morgon. Så har jag inte allt för mycket att ta ikapp sen ;)
     
Men nu ska jag lägga mig, vi hörs igen i morgon.
- Saknar mitt långa fiiiiina hår 

Sjukling

Asså idag har jag verkligen kännt mig sjuk. Typ fryser, är sjukt snuvig ont i halsen och huvudet. Ja massa sånt förkylningsskit :/ Funderar starkt på om jag ska gå och fixa en mumsig chailatte som lite "plåster" på såren. Får se hur jag mår i morgon om jag orkar åka till skolan eller hur det blir. Det kan ju vara bättre i morgon och hoppas kan man ju alltid göra.  Då det är väldigt jobbigt att vara dunderförkyld, det vet vi nog alla? 
           
Nån av er som har en sån där dunderkur när man e förkyld? 
- Bjuder på en härlig sommarbild

Hemma

Hellu!
     
Nu har jag iaf kommit hem från sjukhuset. För er som undrade vad jag gjorde där så var kollade jag bara öronen och gjorde ett hörselprov. En återkoll efter operationen som jag gjorde i våras (?) 
     
Jag tänkte iaf sätta mig och plugga lite nu. Sen blire nog någon serie och lite popcorn tror jag, eller får se om jag kanske hoppar popcornen. Juste sen nästa måndag är det studiedag, sjukt skönt! Men nu får överleva utan bra inlägg idag också, tyvärr.

Roligt

Kom till skolan och då står det på TV:n att våran idrott var inställd så nu har vi hål i 1 h och 30 min. Bara 45 minuter kvar, jippie. Hehe, idag kommer jag bara ha två lektioner. SO och tyska, chill dag. Fast jag ska jobba med svenska sen när jag kommer hem ifrån sjukhuset. Jag åker hem efter tyskan och käkar innan jag åker till sjukhuset. Då vi slutar 12.20 och nästa lektion börjar 13.30 då måste jag sitta i bilen... Aja om ni vill veta. 
       
Nu ska jag hitta på något att göra, får se om jag ens kan hitta på något att göra. Jag har setat och gjort 2 stycken inställda åt er, duktig va? :)

Guten morgen

Idag satsar vi på en bättre dag, right? Idag är det iaf sjukhuset som står på schemat, men inte förens klockan 14... Dagens outfit är väldigt enkel, en blå tjocktröja, blåa jeans och ett vitt linne under. Ni får inte glömma tävlingen! http://emmascrazylife.blogg.se/2012/november/tavling.html#comment, på fredag dras ju vinnarna!! Ju fler som är med ju roligare är det jue :) 
        
Idag ska vi ha styrka på idrotten, vilket e nice. Förutom att jag är vädligt förkyld och sen stäckte jag nog mig lite när jag åkte av. Men det är bättre idag. Utom träningsvärken i benen, men det är sånt man får stå ut med som hästtjej. 
      
Nehe om man skulle käka upp sin macka och sedan gå och borsta tänderna... Jag bloggar i skolan under dagen. Sen såklart när jag kommit hem från sjukhuset. 

Natti

Nu tänker jag lägga mig och sova eller nej läsa lite. Idag har det som sagt varit en kass blogg dag, förlåt mig! Jag vill inte ha så här dåliga inlägg och uppdatering på bloggen. Men vissa dagar blir så, tyvärr.
- puss puss

Ändrade planer

Ni får inte parodin, jag orkar inte fixa den. Har i stället fixat designen åt mina kompisar på www.equestriians.blogg.se Snart tänkte jag nog sätta igång en film och bara mysa lite för mig själv här i mitt rum. Idag har det verkligen varit en kass bloggdag, förlåt mig.

Halloj

Hoppas att ni har haft det bra utan mig? Skämt å sido, men hoppas att ni har överlevt utan mig ;) Jag såg även att en av er hade önskat ett inlägg, som jag bad er om. Jag tänkte skriva det nu, men jag låter det komma upp undertiden som jag är i Finnåker, låter de bra? 
          
Nu ska jag hitta på något att göra. Vet dock inte vad... Hehe, kanske blir så att jag spelar lite sims. Det går ju inget på TV så kanske att det blir så. Juste jag skulle ju klippa ihop parodin, får se när jag gör de. 
    
Nej nu kommer jag inte på något vettigt att skriva om. Vi hörs
 

Hemma

Nu är vi hemma men jag ska följa med linnea till stallet. Jag orkar inte fixa inställda så ni får acceptera att det blir dålig uppdatering. Men vi hörs sen

Drar nu

Nu drar jag till kyrkan. Bloggar mera när jag kommer hem. Då ska det även bli bättre inlägg, lovar! Har ni några tips på bra inlägg? Jag vill se minst ett förslag när jag kommer hem igen, kapisch?

Godmorgon

Jag trodde inte att jag skulle sova till halv, men det gjorde jag visst.  Snart ska jag iaf käka lite frukost innan jag ska åka till kyrkan. Lite pinsamt är bara att jag är täpt i näsan, det kommer låta så fult när jag pratar/sjunger. Jag har även grym träningsvärk från igår. Och snälla ni som kommenterar anonymt gör inte de, komentera erat namn... Aja jag ville bara hoppa in och säga att jag lever och god morgon. 
 

Kväller

Nu har jag varit duktig och plockat in alla mina kläder som låg på mig säng, tvättat bort Guccis blodfläckar på mina väggar, bytit sängkläder och städat åt Fiffi. Har fått massa bra och många saker gjorda, jag sålde även min ridhjälm idag. 
      
Nu tänker jag iaf lägga mig och sova lite. I morgon får jag ta en liten sovmorgon. Jag ska möta Linnea och Ebba klockan 10.45 då vi ska till kyrkan. Jag kan sova till halv 10 om jag vill. För då har jag 1 h att sminka mig, fixa håret så det inte ser kaos ut, klä på mig och käka frulle. Jag tycker om att ha en liten plan för min morogn så att inget blir försenat eller så. 
- Min fina säng *host* kallar på mig nu. Vi hörs i morgon. Då tänker jag lägga ut en parodi som jag och Lisa gjorde i stallet. En varning bara är att vi inte är så väldigt duktiga ;) Vi försökte iaf göra det ganska bra :)

Dagen idag

Att rida idag gick väl lite si så där. När jag gled av började alla i gruppen att skratta, hehe snälla dem e. Nejdå jag älskar min grupp <3 Som jag sa i videobloggen så var dagens ridpass det sista för Johanna. Jag ska ju bort nu 2 lördagar på rad. Sen efter det åker hon. Hon kommer hem i februari igen, om mer än 3 månader. Våran grupp kommer inte vara det samma med Anna som vi ska ha undertiden som Johanna är borta. Jag kommer träffa Johanna nästa fredag, det blir den sista på 3 långa månader. Hur f*n ska jag överleva utan henne? Det kommer inte gå! Men vi vet ju att hon kommer komma tillbaka, vilket e otroligt skönt. Hon e så rolig och grym som tränare. Idag kom vi även fram till att våran grupp ska byta namn till flummgruppen. 
           
Aja nu på mindre än 24 h så har bjudit på 3 bra filmer, gillade ni dem? Videobloggen gjorde jag för att jag hade tråkigt när jag skrittade, hehe. Sen gick jag in i ridhuset och där låg det en regnbågsgrej som man har under hindrena på marken, den stod inte upp som vanligt utan den låg ner. Den var jäkligt läskig tyckte Gordon. Han flög typ 1 meter upp i luften och galloperade iväg. Sen gick vi dit igen, på korta tyglar dem gången men samma sak hände igen. Gång 3 gick det bättre. Sen gick vi förbi många gånger och jag ställde honom utåt och gick närmare och närmare, då gick det bra. Fjant häst på 22 år kan man säga om honom ;) 
     
     
Gillar ni nya headern? Själv är jag nöjd med den. Lämna gärna en kommentar om vad du tyckte om den :)
- Snälla Lowa ställde upp som fotograf och filmare. Då min lilla skit Lisa var vid hagen och kollade.

Dumma bebo <3

- Med i filmen finns en avramling, hoppning och dressyr

Enjoy!!


Bilder på bebosarna <3

        
        
          
           

Planer

* Header ska fixas
* Design ska fixas
* Film ska fixas
* Naglack ska fixas
* Ett varmt bad med badbomb och hårinpackning
    
Jag ska verkligen satsa på bloggen denna helg. Bra uppdatering, ny design, nya ridfilmer, nya bilder. Ja massa fräscht och nytt, me like.

U say it!


God morgon och swefilmer

När jag loggade in hade jag en kommentar om swefilmer... Man går in på Swefilmer.com sen kan man söka efter sin film eller kolla under dem olika kategorierna. Sen klickar man bara på play, man behöver inte logga in eller bli medlem någon stans. Jo om man vill se "premium" filmer så måste man logga in, men dem kan man ju skippa. Och då står det att man måste logga in för att se den. Sen är det bara att klicka på play. Hoppas att du förstod lite :) 
            
Idag är det ju som sagt ett barbackapass som gäller. Lisa sover i stallet inatt, då hon har övernattning. Så hon kommer och möter mig så fotar och filmar hon. Ska bli kul med en film på min lilla bebis, barbacka :) Jag kommer även klippa ihop det med en annan video, som ni aldrig fått se. Jag lägger nog detta som inställt då jag ska käka frukost nu och vet inte hur lång tid det tar. Sen måste jag ju byta om oh så. För jag kan inte bli sen då min brorsa har cup och jag åker med dem. 
- Grodis får stå för bilden. Igår när jag red blev han väääääldigt svettig stackarn

Tar kväller

Nu e Gustafsson 3 trappor slut. Jag kollade även på breaking dawn part 1 som nu kommit ut fritt på swefilmer, insåg just hur grym den är. Och jag som inte får se del 2!! Hatar´t!! 
    
Aja nu ska vi inte deppa utan vara positiva. I morgon är det det barbackapass som gäller, på Promise. Lisa fotar bilder till headern och filmar på min lektion. Jag klipper ihop när jag kommit hem. Jag har även fixat bra inställda som kommer upp under morgondagen. En grej som kommer kommer ni nog att gilla, eller iaf skratta åt. Tänkte även ge er en videoblogg, om filmminnet på kameran räcker till... Det får vi se :) 
    
Ne min skjuts får klockan 09.00 i morgon så nu tänker jag lägga mig och sova så att jag orkar upp. 
- sjukt dålig bild, men sjukt cool bild. Håller ni inte med?

Min bebo <3


Bebos <3


Hiss

... Och diss till H&M
        
      
Hiss
* Deras smink är bra
* Priserna är bra
* Kläderna är snygga
* Dem har inte bara kläder till salu utan smink, skal osv
       
Diss:
* Dem använder arbetare som bara får 1 kr/h (som gör kläderna)

Mellanlandar hemma

Är en snabbis hemma nu och käkar. Ska möta upp Lisa i stalelt så går vi ut till ridhuset och hon fotar mig när jag rider. Jag kommer verkligen inte på något att skriva, tyvärr. Nu måste jag iaf byta om och åka mot stallet, eler papi skjutsar mig.

Dagens outfit

Linne - H&M
Tjocktröja - Hollister
Jeans - Kappahl

Goder morgon

Idag vaknade jag på ett bra humör, vilket känns väldigt skönt en fredag. Jag är iaf laddad inför dagen, skolan e rätt chill sen är det stallet och då ska snälla Lisa fota och filma. Jag vill verkligen ha the sims 3 årstider. Det verkar för grymt, men det är ju jul om lite mer än en månad så :)
      
Men nu måste jag publicera detta, för att jag måste fota min outfit innan jag åker till skolan.
- Ni får 2 arkivbiler bara för att ni ska få bilder ;)

Trött.nu

Jag e galet trött just nu. Min dator vill inte riktigt som jag vill. Jag försöker få hem illustratior, men den vill inte samarbeta med mig vilket gör mig arg. Min dator måste ju göra som jag vill! Fast den kanske inte har fått en korrekt uppfostran? Asså ne gu va jag e trött. Nu tänker jag byta om och lägga mig och sova. Är ju som sagt väldigt trött + att det är foto och film som gäller i morgon. Jag kommer klippa ihop en film sen när jag kommer hem. U gonna like it
- Drivbild, men ibland ska man ju verkligen bjuda på sig själv.

Hemma

Nu är jag hemma från konfan. Idag fixade vi lite vilka vi ville bo med i Finnåker osådär. Det kan nog bli rätt skoj, eller det hoppas jag. Jag fixar massa inställda tills den helgen. Har redan 4-6 inlägg fixade, snäll jag e va? NU laddar jag iaf ner CS6 igen. Lisa kommer få fota och filma med min kamera så lite bilder och filmer kommer nu nog kunna få i morgon. Men nu är det middag, jag hör av mig snart igen. Lovar

This or that, del 1

storhäst/ponny
brunt/svart läder
sommar/vinter
märkes/ickemärkes kläder
fest/mys hemma
uteritt/ridhus/ridbana
rida ute/inne
shopping/stallet
piercing/tatuering
facebook/bloggen
singel/förhållande (dock är jag själv singel men förhållande verkar bäst)
utseende/personlighet hos en kille
drinkar/vin (på läsk osv!)
         

Torsdag = KONFA

Nu har jag precis käkat inför konfan. Idag blir vi troligen inte kvar efter. När jag kommer hem ska jag fixa illustratior till min dator. Eller om jag ska fixa elements, får se. För jag ska ha ett grymt program tills jag ska göra designen. Troligen så kan den komma upp på lördag kväll. Beror lite på om vi kanske ska göra något med familjen. 
     
Jag har även bytt ikoner till grejer på min dator om ni ville veta ;) Jag tycker att det blev bättre så, hoppas bara att dem stannar kvar nu. Förut försvann de efter ett tag :/ Aja jag har inget roligt att komma med, tyvärr. Ser ni även att jag har fipplat lite med designen? Ändrat lite färger och så?
    
Nu ska jag sluta att ta eran tid och trycka på publicera. Inställt är fixat med this or that svar, håll utkik.
- Ego boost, as usual
 

Dagnes outfit

Linne - New Yorker
Tjocktröja - Vet ej
Jeans - H&M

Woopa

Nu sitter vi på musiken, Tessan och Linnea ska spela upp, men jag är färdig. På söndag skickas även en sak hem till mig till våran goodiebag, woopa. Kanske även att det ligger någit till Emma i det paketet? Vem vet :) Aja ville säga att jag lever typ.
      
                                                              Ego boost

Guten morgen

Igår efter att jag skrivit inlägget under detta så satte jag på lite musik och pluggade. Jag gillar att ha musik igång när man ska plugga. Nu sitter jag här med en chailatte och två limpmackor, en liten enkel torsdag frukost. Eller det är ju det jag äter varje dag, hehe. Jag ska vara duktig och fota dagens outfit idag också, eller jag ska föröska hinna innan skolan. Ananrs får jag väl bara göra det, efter skolan helt enkelt. Idag är det ju konfaträff också. Jag har lagt This or that som inställt undertiden vi är där. Får se om vi är kvar något idag eller om vi åker hem på en gång. 
        
Första lektionen idag är iaf engelska och då har vi läxförhör. Men det kommer nog gå bra då jag pluggade flitigt till de. Nu måste jag fortsätta att käka upp min frukost och sedan fota outfitbilder.

Svacka

Jag känner att jag har kommit in i någon form av svacka. Inte roligt alls... Det känns som att ni bara får snabba uppdateringar, inga bra inlägg med känslor. Ändå tycker jag att ni håller en jämn satistik och kommenterar helt OK. Lite mer av båda parterna har jag ju inget emot ;) Ska vi sikta mot högre mål? Isf måste ni vara med mig på den delen :)
   
Så fort nya headern är fixad lovar jag att ändra på det. Jag tänkte ha en form av "nystart". Engagera mig lite mer, ha bättre uppdatering, bättre inlägg, bilder ja massor. Jag ska också försöka att bli bättre på att fota min outfit. Om det uppskattas av er som läser? <3 Hoppas att det kommer uppskattas. Jag tänker dock inte ta bort alla "gammla" inläggen som vissa bloggare gör när dem gör en nystart. Fast med inläggen och uppdaterignen kanske det kan bli lite svårt då jag går i 8:an och har rätt mycket plugg. Jag har 2 photoshoots inplanerade, woopa. På Promise och på Gordon, me like! Eller iaf om allt går enligt planen, som det ser ut nu är det bokat till 100. Sen följer ju min egna kamera med på fredag så vem vet som sker då? Videblogg kanske?
       
Låter det bra?
- Saknar min prins <3 <3 Det glädjer mig att jag har träffat honom om 219 dagar. Då har/står jag vid hagen och gråter för att han e så fin och bara står där och betar. Jag vill verkligen inte växa ur honom. Han betyder för mycket för mig
 

På lördag

Ska jag rida med benlindor eller inte? Vad tycker ni?

En konstig dag

Började som vanligt med tyska, där pratade vi massa grammatik osv. (om ni ville veta) Sen var våran lärare borta men det fanns vikarie, skönt. Då gick jag iaf till vakmästaren med min dator då micen som sagt inte fungerar som den ska. Då gav han min mountain lion tidigare för att han skulle se om det hjälpte, men det gjorde de inte. Jag lämnade in den klockan 11, sen vid 14 kom jag på att jag var inloggad på facebook och andra sidor. Då sprang vi dit och sa det. Då var han nästan klar, men micen fungerade fortfarande inte. Då sa vi att eftersom jag inte använder micen så mycket så skiter vi i den. Jag har en sladdmic här hemma som jag får använda istället. Om datorerna ska in under sommaren igen, då skulle de fixa min mic. 
     
Fint detta blev men det gör väl inge? Aja det har varit en konstig dag. Jag insåg hur mycket jag verkligen behöver min dator. Jag var utan den i 4 timmar, ja jag kan matte. Men jag fick datorn klockan 15... Fast man e ju utan den längre när man sover osv. Men man e nog lugnare för att man vet vart den hur och att den bara ligger ihopfälld på skrivbordet. För annars vet man ju inte vad som kan hända när den är i någon annas händer. Även om dem har koll på vad dem gör.
Jag älskar verkligen min dator, hehe lite random kanske men jag gör det.

Dagens outfit

 
Tjocktröja - Hollister
Linne - Vet ej, utomlands (?)
Jeans - H&M

Mitten av veckan

MItten av veckan idag, om ni ville veta. Även kallad lilllördag eller onsdag ;) Dagens läxa gjordes i måndags så den är klar och redan inlämndad. Jag ska vara duktig och fota dagens outfit åt er idag. För jag har käkat klart nu, jag brukar aldrig vara såhär tidig på mornarna. Jag har inget att plugga på, jo lite engelska men den kan jag. 
        
Fy vilket tråkigt inlägg detta blev nu. Usch det känns som att jag bara ger dåliga inlägg. Men nu fotar jag sen lägger jag upp det som inställt.
- Ledsen för att det blir egopics men jag vill inte visa samma gamla vanliga bilder hela tiden. Och nya bilder är väl bättre än dem gamla vanliga?

Förlåt! Dagen idag

Idag har det varit en riktigt kass dag. Inga bra inlägg, tråkig skola, läxa ja massa. Höjdpunkten var stallet utan tvekan. Efter att jag kommit hem kollade jag min mejl där låg det ett roligt mejl, ni lär märka av det senare ;) Kanske t.o.m att en tävling är på G, woopa. Jag fota lite med min mobil idag i stallet, men bilderna blev helt kassa så det är inget jag tänker visa för er. På fredag har jag som plan att ta med kameran och fota. Aja sen var det älskade matte som gällde, jippie. Nejdå men jag sköter skolan, de gör jag. På provet idag kändes det faktiskt bra, helt ärligt. Jag snodde även med 2 recept hem som jag ska skriva av i min lilla receptbok som jag har här hemma. En soppa och en pasta med sås, båda var faktiskt goda.
   
En till sak som var bra idag var att jag och Linnea fixade våran praoplats. Hamre ridskola vecka 8, taggad till 1000. Jo ännu en till sak, på en tyska grej som vi fick tillbaka hade jag ett A. Okej den va kanske bra ändå :) Lite iaf. 
    
          
Här om dagen (igår för att vara exakt) spelade jag in en videoblogg med mina finfina vänner då vi fjantade oss och osv. Vi var lite busiga och ropade hej til folk som gick på trotoaren, vi hängde även ut genom fönstret. Men gissa vad? Min mic i datorn är död, jag hatar´t. Jag tänkte klippe lite sen kunde jag lägga upp den... Men utan ljud är det väl inget att ha? Då förstår man ju inte vad som e roligt eller vad vi säger.
      
Detta blir lite rörigt men jag hoppas att ni överlever denna dåliga dag. Natti natti vi hörs igen i morgon. I morgon ska jag försöka att hinna fota min outfit och lägga ut den. jag har även utvecklingssamtal i morgon, orkar inte! Men nej nu får jag sluta klaga på allt och inget, vi hörs i morgon.

Brb

Ska bara titta på ett avsnitt, brb

Playman.se

För ett tag sedan kom jag in på en sida vid namn playman.se. Dem har en massa coola saker som iphoneskal, samsungskal, datorväskor och en massa mer. Själv har jag hittat massa snyggt. Det bästa är nog att det är till helt lagom priser och det är snyggt. VIsste ni också att dem har så att man kan reparera sin mobil? Jag mena kolla in detta: 
- Detta och mycket mer! Om ni vill hitta skalen hänvisar jag till: Iphoneskal och samsungskal
       
Jag tänkte göra ett inlägg med lite snygga skal sen! Så alla fina med iphone och ja andra mobiler, håll koll. Jag täntke nämligen ta några för varje mobil! Hoppas att ni kommer gilla detta

Ge mig this or that

Som rubriken sa, ge mig this or that att svara på

Är en snabbis hemma

Och käkar lite mat innan jag drar till stallet. Promise ksa skötas, hopaps jag. Hon kan ju gå som förra veckan :/ Jag har fixat ett insällt som jag vill att ni ska läsa.

Tisdag morgon

Usch de e kallt ute idag. Därför har min min stora mörkblåa hoodie som jag kötpe i Sälen med ett par ljusa jeans till. Första lektionen ska vi skriva boken om oss själva, väldigt skönt. Jag tycker det är skönt at skriva och ha musik i öronen så de kommer jag ha. Hoppas verkligen att provet går bra, annars kommer jag dö. 
        
Jag tycker även att ni blivit väldigt duktiga med statistiken, den håller sig ganska stadig och hög nu :) Fortsätt så mina finaste läsare. Lämna gärna många kommentarer! Jag älskar att komma in till kommentarer :)
   
Nu ska jag bara läsa igenom det vi ska ha prov på en gång till. Vi hörs under dagen, som vanligt.

Tar kväller

Har chattat lite med en som ska på samma läger på Grällsta 2013, sjukt kul! Vi har snackat väldigt mycket nu och om allt och inget. Jag har precis avslutat det senaste avsnittet av project runway. Nu lägger jag mig och sover. Vi hörs i morgon

Lite chill

Har pluggat engelska och hemkunskap nu. Mami kollade igenom tyskan och den va perfa, skönt. Ni får hålla tummarna på mig i morgon, annars dör jag på provet. Idag tänkte jag lägga mig tidigt. Ska kolla på project runway så fort det kommer ut sen lägger jag mig och sover. Jag tycker som sagt om att vara utvilad. På onsdag har jag utvecklingssamtal, orkar inte de heller. Men första lektionen i morgon är chill, då ska vi skriva boken om mig själv. Jag har laddat upp med lite musik osv. Vi ska även installera Lion på våra datorer, vi har ju snowleopard nu. (Om ni ville veta ;))
    
Aja nu ska jag få ryck på min dator då min mic inte fungerar :@ 
- Arkivbild från 2011

Plugaaaaaa

Prov i hemkunskap i morgon, taggaaaaa. Nejdå men det är inte så svårt, hoppas jag ;) Iaf så är jag väldigt glad för att mitt smink kom idag! Jag har även städat lite bland mitt smink, tvättat lite borstar osv. Sen har vi tyska, men den gjorde jag i skolan så att den är klar, bara att mami ska kolla igenom den. 
      
Nehe plugget kallar :/

New in today

Vattenflaska - skolan
Duo eyeshadow cream, eggplant - ELF
Nagelfil/4 i 1 - ELF
Läppglans - ELF
Puderborste - ELF

Borde bloggen?

Byta namn till emmaostensson.blogg.se istället för emmascrazylife.blogg.se??
 

Dagens outfit

 
Jeans - Kappahl
Linne - New body
Tröja - 
      
Håret är en knut med en dounut...

Måndag morgon

Idag e de måndag, någon som är taggad för skolan? Inte jag eller inte min hals. Men jag har fixat en chailatte, hoppas att det hjälper min hals lite. idag ska vi börja på boken om mig själv i skolan. Ni får den sen när den är klar. Jag har nu fått veta vad som ska vara med i goodiebagen, jag kan säga en sak. Woopa!! Ni kommer att gilla den, skarpt.
    
Hoppas att mitt smink kommer idag, okej de va sista gången jag skrev så! Förlåt, men jag vill verkligen de. Idag ska jag vara duktig och ta kort på dagens outfit. Tänk att det är 221 dagar kvar, herregud! Jag måste snart börja att skriva min packlista. För jag kommer alltid på något extra när den är klar, då är det bra att ha den klar tidigt. 
Nu ska jag sluta babbla och ta och fota dagens outfit, det får bli webcam bild då våran kamera inte vill samarbeta med mig och mina outfits.

Dagen idag

Jag spelade sims en väldigt kort tid. Idag har jag även börja fixa inställda tills jag ska vara borta i Finnåker, lovar er för en gåns skull en massa bra inställda. Jag ska ju även fixa inställda till grällsta. Fast under Grällsta kommer det ju inte vara uppdatering som vanligt, på sommaren brukar de inte bli lika mycket uppdatering, men de har ni väl lärt er ;)
        
I morgon är det ju skola, det orkar jag inte. Jag måste verkligen ta tag i lite plugg. Men nu har jag inget att göra så nu ska jag plugga lite sen kanske lägga mig och sova. Jag vill gärna sova ut innan skolan, lite extra energi är alltid välkommet håller ni inte med? Jag glömde även att fixa illustratior till min dator idag, får nog göra det i morgon istället.
        
         
Har även kollat lite hur Beny mår och han mår finfint, sjukt skönt att höra. Ska även få bilder på honom, fatta vilken lättnad att kunna se honom på ett annat ställe än Grällsta. Gaaah 222 dagar kvar, längtar nått sjukt!! 2013 ska jag fota sjukt mycket! Stugorna, banorna, stallarna, hagarna, maten, hundarna och såklart vännerna och hästarna. Btw har jag nämt något om att jag, Linnea och Ebba ska ha en utlottning? Mer än så får ni inte veta ännu ;)

Hehe

NU ska jag nolifea lite med sims innan solsidan. brb

Världscupen

Den va visst tidigare såg jag på facebook. Malin kom på 3:e plats, på Tornesch grymt! Hon e duktig :)

Har ni något att göra?

Har ni fina bloggläsare något att göra? Jag har verkligen inget! Jo plugga men det är så jäkla tråkigt ås jag vet inte vad. Och att plugga i 2 h och 15 min känns ju inte sådär jätteroligt heller. Men eftersom det är ett litet prov så får jag väl lov att plugga mera. 
     
Hoppas ni har en roligare söndag eller vad jag har :/

Farsdag, 11/11

Idag är det farsdag om ni har missat det. jag tycker att på fars och mors dag så ska man vara snäll mot sina föräldrar. Tänk på hur snälla dem är mot er. Visa dem då lite uppskattning, mist en gång om året. På deras dag. Då ska det inte vara bråk, tjat osv. Det är väl inte så svårt minst en dag om året? :) Dem ställer ju upp varje dag, 365 dagar om året. Dem förtjänar verkligen minst en dag om året var.
    
I love U mami und papi!!
Mami, kusin och Linnea. I sina rätta element ;)

Plugg

Har massa plugg jag måste göra. Jag orkar inte, helger ska va till för att kunna chilla inte för att plugga till prov. Men jag fixade en nedräknare som jag la in i menyn, jag könde att jag ville ha koll :) Längtar verkligen, det kommer bli så sjukt jäkla roligt. Men efter allt plugg vill jag skriva ett långt grymt inlägg. Har ni några önskemål? För de ni önskar, de fixar jag. Jag skrev ett grymt inlägg igår, eller nej de kanske inte va så grymt men asså ändå. Ett länge inlägg... Det kommer komma upp när vi är i Finnåker med konfan. Jag kommer fixa så att ni har grym uppdatering.
    
    
Planer för dagen:
* Plugga
* Fixa illustratior till min dator
* Titta på världscupen klockan 17
* Börja att planera min nya design! :D
     
Sen kan ju alltid något hända så att det blri ändring i schemat, men troligen kommer det se ut sådär. JAG KOM JUST PÅ ETT BRA INLÄGG :D

Söndag, dagen innan måndag

Idag e det söndag, sista dagen på veckan :'( Jag orkar verkligen inte med skolan igen. Framför allt inte prov och läxförhör. MIn dag idag kommer gå ut på att plugga, som en dåre. Igår pratade jag även med Lisa och vi har besämt att nästa vecka ska hon fota mig och Promise till min nya header. Hon ska även filma lite på lektionen. Woopa, sen behöver jag bara en ny bild på Beny och mig. Men det är troligen fixat :) Jag känner att min header som jag har nu är lite så, rätt tråkig då jag har haft den ett litet tag nu. Jag ska även fixa ny sån där rosa grej, jag ska fixa något med lite mönster på eller något sånt. 
     
Igår fick jag bilder från festen:

God natt

Nu tänker jag gå och lägga mig. I morgon måste jag verkligen plugga hemkunskap och engelska, men jag vill inte. Men jag vill ju ha bra betyg så då måste man plugga. Ordentligt! 
    
Ne vi hörs i morgon, natti <3

En laddad dag

Idag har det varit en dag massa känslor! Först trött som F*N på morgonen, kom till stallet och red Promise och de gick sjukt bra då belv jag väldigt glad efter det. Sen lite trött igen. Kom hem och frös lite så jag satte mig och mös under en film. Jag bokade in ett ridläger, där kom nog dem flesta känslorna ifrån. Glädje tårar, lyckotårar ja massa känslor. 
      
Nu tänkte jag iaf sätta mig och kolla på Så mycket bättre, de va Miss li´s kväll idag och de vill jag gärna se. Sen ska jag kanske skriva en lista inför Grällsta 2013. 
      
    
Brb

Hej och välkommen träningsvärk

Idag var det sjukt jobbigt med sjukt nyttigt! Det bästa passet på länge, lätt. Vi red fram med sadel helt självständigt. Sen tog vi av sadeln och red barbacka. Då red vi på två volter. En vid våran tränare och en utan tränare. Jag började hos Johanna fick lite tips på hur jag ska få Promise att ge efter på tyglen och lyda hur jag vill ställa henne. Vi tog även reda på hennes lätta och "svåra" sida. I början på Johannas volt gick det lite sisådär. På Johannas volt var det den "svåra" sidan. Sen gick det helt okej, då böt vi volt och red själva på den. Då släppte allt! Det gick så sjukt jäkla bra så jag vet inte vad, hon lyssnade ställde precis som jag ville. Sen galopperade på volten också, då trodde jag att jag skulle sitta på marken. Men icke san icke, jag satt kvar :) Sen böt vi till Johanans volt igen, då skulle vi felställa hästarna och då gick det helt okej i början. Sen gick det superbra, tills jag höll tillbaka lite lite lite för mycket... Så ville hon stegra sig, men gjorde inte som tur va. Sen på slutet busade vi lite med galoppombyten över bom. 
    
Nästa vecka ska vi fortsätta på samma sak. Då tänkte jag rida fram med sade, sen ta av den och rida barbacka. Man kommer åt hästen så mycket bättre barbacka. För er som inte fatade ås hade jag Promise, inte Choko. Jag kommer inte heller ha henne nästa vecka. Jag är hlet sjukt taggad inför nästa lördag redan nu! De kommer bli så jäkla kul.
- Fin är hon min lilla mongo ponny <3

Bokat och klart :D :D


Vilka?

Vilka ska åka på Grällsta 2013 vecka läger 260? Isf kommentera :) Om ni är snälla kan ni få umgås med mig :P

Follow me

@ Twitter
@ Facebook
@ Bloglovin
@ Dayviews

God morgon

Jag är uppe med tuppen, som varje lördag. Idag är det ridning som står på tur, som vanligt ;) Men idag ska jag rida en mörkbrun C/D? ponny vid namn choko. Det kan nog bli kul :) Eller jag ska rida henne om Johanna gör som  hon pratade med mig och Sara om. Jag har varit väldigt duktig och fixat instäldla åt er, och inte sånna som man gör en lördagsmorgon på 5 min utan dem här är lite genomtänkta. Tyvärr har jag kommit in i en liten svacka då jag inte levererar så bra inlägg just nu :/
     
Nehe nu ska jag nog käka lite frulle innan mami kör mig till stallet. Snälla föräldrar man har :)
- Här e iaf Choko

Party

Har precis kommit hem från ett roligt party. Verkligen roligt :D Älskar alla vänner, ni som va med fattar ;) + Att jag har haft de bra idag. Jag fick bli Kissie istället för Selena Gomez. Då min locktång fuckade upp sig så att jag blv väldigt arg på den. Eller så är det mitt hår som inte kan ha lockar? De e hur man vill se på saken. En vän tog kort som hon ska lägga upp så att jag kan sno dem och visa er ;) Jag e typ fett flummig nu så att jag ska nog tvätta bort allt smink och sedan lägga mig och läsa så att jag somnar och kan orka upp tidigt i morgon för att åka till stallet och rida Choko.
           
Idag gick det iaf väldigt bra för mig på Gordon. Jag red med mycket halter och igångsättningar, speciellt galoppfattnignar ;) Hehe dumma hezt som inte gjorde de på tävlingen. Aja jag kan inte komma på några bra inställda tills i morgon...
    
Okej nu ska jag säga godnatt och hoppas att ni kan läsa detta wierda inlägget.

Dem här va lite roliga


5 dagar kvar och jag får inte se den!!! @:


Glöm inte!!!

http://emmascrazylife.blogg.se/2012/november/tavling.html#comment
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/november/tavling.html#comment
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/november/tavling.html#comment

En snabbis

Är en snabbis hemma, sen kör papi mig till stallet idag. Då jag har en tight planering... Snäll han e va? :) Sne är det hem och fixa sig + käka lite snabbt. Men nu måste jag käka och åka. Ni har fått inställda så ni klarar er!
 
 

God morgon mina fina

Idag är det fredag, grymt skönt. Idag i skolan börjar vi första lektionen med att kolla på lite film. En väldigt mjukstart på morgonen. Sen ska vi väl säkert börja på boken om mig. Jag har en plan för hur den ska vara, det kommer nog bli bra. Eller det hoppas jag. Jag har varit duktig och fixat 3 stycken inställda tills i kväll. Då jag e borta efter skolan, sen kommer jag hem käkar sen drar jag igen. 
       
Jag har inte så mycket mer roligt att komma med. Känns som att jag har tråkiga inlägg nu. Har ni tips på nått roligt och läsvärt inlägg? 
- Bara för att jag behövde en bild ;)

Dagen idag

Skola, hemma, konfa, ungdomskväll. Iaf så var det rätt roligt på konfan idag, på slutet lekte vi en lek som hette älskling älskar du mig? Den gick ut på att man skulle gå och sätta sig i någons knä och säga, älskling älskar du så le. Då fick man inte le och man skulle svara, älskling jag älskar sig, men jag kan inte. Den va rätt rolig. Dem flesta började asflabba, älskar´t. Sen var jag Ebba och Linn kvar. Vi bakade kladdkaka me den tjej som heter Ida. Den blev väldigt god, hehe. Sen flummade vi ltie till och åkte sen hem. En rolig dag med konfarna alltså! 
         
I morgon är det stallet som gäller, jag tror att det bara är en häst osm ska ridas, skönt! Jag hinner inte rida två tror jag... Det är ju maskeradfest i morgon. Vad jag ska vara får ni se i morgon. Om jag hinner fota innan festen ;) Men jag kan nog fixa något inställd!
     
Detta blir sista inlägget för idag så jag säger natti natti nu

FOOD!

Jag måååååste få mat nu, brb

Vilken outfit gillar ni mest?


Konfa

Kan nån gissa vad jag gör nu? Jo äter såklart, som alltid när jag bloggar innan stallet, konfa eller bortåkning. Men ni överlever nog? Samma gamla visa varje gång ;) Men vet ni en sak, sminket kom inte idag heller :'( Aja det som är bra med denna dag är konfan. Men jag har varit duktig och fixat ett bra inställt åt er.
        
Har ni haft en bra första vecka i skolan då? Min har iaf varit helt OK.

@ School

Nu sitter vi i skolan och gör absolut inget alls. Då pasar jag på att skriva, hej jag lever ;) Så Hej på er. När jag kommer hem kommer jag att blogga bättre. Hoppas hoppas hoppas att mitt smink kommer idag, tjatis här jag vet. Snart ska vi diskutera nåt om Obama, kuligt! Nej inte direkt.
      
Ne vi hörs... Detta inlägg blev väldigt onödigt, menmen

God morgon

Idag var jag pigg på morgonen så jag orkade fixa en chai-latte. Sen så fungerade min eyeliner igen, på ena ögat. Så då slutade det med att jag tog min kajal och anvönde den som eyeliner. Det går de också, men den andra går mycket snabbare. Men nu hinner jag inte skriva mer, för jag har inte bytt om ännu. Vi hörs i skolan. Detta inlägg får tyvärr bli bildlöst då jag inte hinner fixa fram en bild.

Tar kväller...

...Lite tidigare ikväll. Tänkte lägga mig och läsa lite. Men nu chattar jag lite med Ebba, så det ska bli klart först ;) För vi planerar en sak i morgon. I morgon är det en tidig dag, börjar klockan 8. Fast jag slutar ju 14 så de e chill, det är efter skolan jag och Ebba ska sticka iväg en liten sväng.
   
Idag i skolan så kom jag och Linnea på att Grällsta kom ut 20-22 November förra året och året innan dess. Sen kom vi på att det troligen kommer upp under helgen... Gissa vart vi är då? Jo Finnåker, snacka om deppade tjejer i skolan. Men vi löser nog de ;) Om inte annat så får våra föräldrar göra det åt oss! Dem ställer upp i vått och tort, HISS :)
         
Idag har det blivit tråkiga inlägg, ledsen för det. Verkligen inte med flit! 

Knep för godare lasagne

På topper har vissa sån där platta sen bara sås direkt på den... Ha int det utan ha en platta sen tar du ett lager köttfärsås, sås och till sist riven ost. Det tycker iaf jag gör det godare. Sen kan man även ha på pytte lite sås i mellanlagrena, de hade vi idag. Ett litet tips bara om du vill ha en lite "krämigare" lasagne :)
- En google bild dock...

Skolan idag

Vi gick till 15 istället för till 16, skönt! Idag gick jag även med i skoltidningens inreredaktion. När jag kom hem fixade jag en toast och en chailatte. Mumma <3 NU sitter jag och min brorsa i mitt rum och nördar ett rätt roligt spel. Idag kom inte sminket heller... Iaf så är första halsbandet klart till kollektionen, woopa! Det är jäkligt snyggt, I´m just saying. När hela kollektioner är färdig, då kommer ni att få se bilder. Lovar. Temat är hjärtan. THEMA heter kollektionen. 
        
Nu tänkte jag iaf kolla på ett avsnitt av mannen som talar med hundar.
 

LaughOutLoud :D


"Stora" händelser som kommer


God morgon på er alla finisar

Jag började inte min morgon med en chailatte, jag var lite för lat för att fixa en. Sen när jag skulle sminka mig, då fuckade min eyeliner upp sig. Det slutade med att jag går utan eyeliner idag. För att denna dag ska bli bättre så hoppas jag att mitt smink kommer. Okej nu ger jag mig, det börjar bli lite väl tjatigt. När sminket kommer, då visar jag vad jag köpte igår. Annars blir det onödigt med endast en sak att visa. 
     
Idag är jag duktigt och har lagt 2 inlägg som inställda udnertiden jag är i skolan. Duktig tjej va? Nu måste jag verkligen gå, bye

Kväller

Nu tänker jag stänga av datorn, tvätta bort mitt smink sen lägga mig och läsa. Lite mys sådär... I morogn är det veckans längsta skoldag, jag går 9-16. Onsdagar är sjukt jobbiga skolmessigt. Men jag tänkte börja morgonen med en chailatte tror jag. Det känns bara som att det skulle passa in på en lång och obbig dag i skolan.
    
Ni får sova så gott, vi hörs igen i morgon <3

Mycket har hunnits med idag

Varit i skolan, varit i stallet + ridit, varit och köpt en grej till festen på fredag, käkat middag och frukt med familjen. Så ha ni dag sett ut och allt har jag hunnit gjort innan klockan slår 19.00. Det som är väldigt tråkigt idag är att mitt smink inte har kommit ännu :( Hoppas att det kommer i morgon, jag vill ju ha det! Nej nog med tjat om mitt efterlängtade smink, ni har nog tröttnat på att höra om mig och mitt smink. 
    
Det var inte så kul när jag kom till stallet då Promise gick på lektion. Men då passade jag på att mocka lite extra noggrannt. Sen gick jag ut och skrittade Gordon. När jag kom in igen stog min lilal ponny inne, yey tänkte jag. Tror ni inte att hon ska gå då igen? Så idag blev det ingen borstning av henne, tyvärr. Då får jag fixa manen på lördag i stället. Sen är jag även uppbokad två helger på rad. Mer om det i morgon ;)

Mitt höstlov - 2012

Förra helgen tävlade jag och kom på tredje plats. Då min häst var lite dum... Jag och min familj har även kollat på massa filmer, b.la Taken 2, Men in black III och Scooby doo. Men in black III och Taken 2, är väldigt bra. Ska man titta på Taken 2 ska man ha sett taken 1 först, annars förstår man inte lika mycket. Vi har shoppat väldigt mycket, i måndags köpte vi skor och i onsdags klippte jag mig. I onsdags köpte jag även ett par röda jeans, hårolja och nån stylingspray till håret. Jag har även varit på släktkalas och träffat massa släktingar och fikat med dem. Jag fick även massa kläder, jättefina kläder var det! Som alltid får man ett/några speciella klädesplagg man tycker väldigt mycket om, ett par favoritshorts och en militärgrön nättröja. Det blev mina favoriter av kläderna. 

            

Sen har jag spenderat lördag, söndag, tisdag, fredag och lördag. Dock inte heldagar, jo båda lördagarna var heldagar. Jag har ridit varje gång och det har gått väldigt bra. Utom på söndagen då min häst som sagt var dum. Då blev jag lite arg på honom, men det är sånt som händer ibland.


Mellanlandar en sväng

Mellanlandar en sväng hemma nu... Men det är endast för at käka + lämna väskan. Jag har även en plan för boken om mig, som ni kommer att få ta del av. Men nu ska jag nog fokuserade ltie på att äta gårdagens rester som är köttfärssås och mackaroner. Ni får ha det bra och vänta på mitt instäldla som kommer upp udnertiden jag är i stallet. Btw idag har jag planer för manen...
 

Boken om mig själv?

Vi ska skriva en bok om mig själv i skolan. Vill ni att jag lägger ut min här?
 

God morgon

Nu sitter jag som vanligt och käkar frukost, samtidigt som jag bloggar. Min morgon ser ut som följer: 
* Vakna
* Sminka och klä på sig
* Sitta vid datorn och kolla bloggar osv
* Hämta 2 rostade mackor och ett glas juice (ibland något annat)
* SItta vid datorn och käka + chatta med Linnea + blogga
* Stressa när man inser att det är 15 minuter kvar tills man ska möta Linnea och Ebba
      
De roliga är att det är så varje morgon. Elelr aa frukosten kan varierna men för det mesta är det faktiskt 2 rostade mackor och ett glas jucie... Om nån är intresserad ;) För jag sitter och chattar med Linnea på facebook nu, om ni är intresserade av det också ;)
      
         
Idag är det en helt vanlig tisdag, skola, stall hem men nu har jag inga älskade hollywood fruar att se på längre. *snyft* Men jag äverlever nog, hoppas jag. För en gångs skull har jag faktiskt fixat ett genomtänkt inlägg som inställt, inte bara dem där lite snabbt ihopslängda på 5 min.
- Absolut inte dagens outfit ;)

Tar kväller

Kollade precis på ett avsnitt av Projekt runway... Men nu början klockan ticka så jag ska lägga mig nu. Vi hörs igen i morgon.
 

Mitt <3


Fotoredigering

Nu har jag så jäkla tråkigt så jag tänker sätta mig och redigera lite foton. Vissa kommer att komma upp här, vissa inte. Ville bara logga in här och säga det ;)

Första dagen, jag överlevde! :D

Skämt å sido, men jag överlevde ju ;) Nu sitter jag iaf här hemma med en stor kopp chailatte och lite små goda bröd. Jag har inga idéer på saker att göra! Jag ska nog kolla på nån serie eller så. Ingen läxa, eller jo en muntlig som jag redan kan. Jag är ledsen att mitt smink inte kom idag! Jag trodde verkligen de. Men hoppas verkligen att det kommer i morgon :) Jag har iaf fixat ihop ett bra inställt tills i morgon! Men som sagt, vissa gillar, vissa gillar inte.
      
Ni får nog tyvärr lov att nöja er med detta inlägget för stunden. Jag kommer med ett bättre inlägg, lovar.

@ tha school


Dagens outfit

Nättröja - H&M
Jeans - Vet ej
Bandutop - Vet ej

God morgon på er

Sovit gott? Jag sov iaf helt okej.
    
Idag är det skola, jippie!! Eller inte... På lovet var der så skönt, gå och shoppa, vara med familjen, kolla på film ja sånt. Inte behöva tänka på läxor, kläder, smink, hår ja sånt utan att bara vara. Men morgon i morse blev inte bättre av att jag insåg, Twilight breaking dawn part 2 har 15-års gärns. Jag ville ju se den!! Fast det står faktiskt att dem har överklagat och det är ju 9 dagar kvar, så saker hinner ju hända. 
    
Dagens outfit är iaf fotad och jag kommer lägga upp den som inställt runt lunch, så håll koll då. För nu måste jag gå och borsta mina tänder, ta parfym och sånt ni vet ;)
- Jag saknar Grällsta något sjukt!
       

Natti

Nu tänker jag lägga mig, för att vara så utvilad som det bara går till skolan i morgon. Annars kommer jag aldrig kunna klara av skolan. Iaf så ska jag ha nättröjan i morgon, vet dock inte vilka byxor som e snyggt att matcha till. Kanske helt vanliga blåa jeans, de återstår att se. Jag kommer lägga upp outfiten här åt er, lovar. Jag ska verkligen bättra mig på den fronten, jag lovar.
    
Sov gott och hoppas att ni överlever att börja skolan igen! <3

TV

Har kollat på Solsidan och nu är det Helenius hörna. Snart är det partaj, tagga :) Men nu blev det precis reklam, vilken tur. Då kan jag fokusera mer på detta inlägget, eller nej kanske inte. Men de lät proffsigt bara ;) I morgon händer iaf inget spec, som det ser ut nu iaf. Bara vara hemma och chilla, sen va i skolan såklart. Jag hoppas at mitt efterlängtade smink kommer också. Jag fotar och visar er!
    
Idag fick jag en röd tröja som jag tänkte matcha med den där marinblåa lackade västen från Hööks. Men den finns aldrig i butiken... Så troligen blir det väl att vi beställer den, hoppas iaf att mami säger ja. 
     
     
Aja nu ska jag publicera detta och kolla klart på Helenius hörna och sen gå ut till dem andra och kolla på Partaj.
          
 

Hemma igen

De va typ massa kläder så jag tänker inte fota allt! För då kommer det att ta en evighet. Men de va massa massa snyggt. Men såklart så får man en speciell favorit, som man bara älskar älskar älskar... Min var en militärgrön nättröja, hur jäkla snygg som helst. Den kommer nog nog att få se på mig inom en snar framtid, kanske redan i morgon? 
     
Aja nu har jag inget som helst roligt att göra. Naglarna är målade idag, rummet är städat, kläderna är packade för i morgon. Allt e klart, vad tusan kan man göra då? Btw på Hiss/dissen så var jag tvungen att ta med datorn då våran kamera visst inte hade nån sån där *du klickar på knappen, kameran tar bilden om 5/10 sekunder* inställnig. Tyvärr. Därför måste det bli med webcamen, jag e ledsen. Om inte någon annan tar en bild eller att jag tar en bild i spegeln. Men det är smidigare att ta med webcamen på morgonen. 
    
   
Nu var det visst mat, vi hörs.

Gårdagens ridpass

Det var ett väldigt bra hoppass igår. Dock orkar jag inte rita upp alla olika kombinationer och studs som vi hoppade. Men vi han hoppa väldigt mycket då vi bara var 4 stycken som red. Väldigt nice! Man kunde verkligen hoppa och känna sig nöjd, utan tidspress.
     
Iaf så började vi med att hoppa en tre kombination, dock så stämde tyvärr inte avstånden som Johanna satt upp första gången så Promise fick de lite jobbigt, men räddade upp det väldigt fint. Men sen fixade Johanna avstånden och då gick de skitbra. Sen gjorde hon en studs tror jag, en två studs ett galoppsprång sen ett hinder till. Det rullade vi på väldigt mycket, med massa olika höjder. Sen kom vi två varsina gånger på studsen men med ett rätt mycket högre hinder. Iaf om man räknar med vad vi började på ;) Sen kom vi i ström en gång... Men det gick väldigt väldigt bra. Jag är väldigt nöjd med ridpasset. Hon kändes väldigt mjuk och lyhörd, för att vara henne, vilket var väldigt skönt. Hon hoppade även väldigt bra idag, tycker jag. Sprången känndes rena och ärliga, med hennes vilja. Och det var en väldigt nyttig hopplektion för både ryttare och hästar. Man fick verkligen tänka till och jobba hela tiden. Men det är sånt som är roligt. Allt kan inte alltid vara serverat på ett silverfat ;)

Nu går vi!

Nu går vi till min morbror, inställt är fixat. Om gårdagens ridpass, håll koll

Hiss/diss?


TIPS!

Den här oljan som jag köpte på H&M för 50 kr, den är helt dinnes bra. Iaf för mitt hår... Men det är så lätt, man tar bara lite i händerna och gnuggar sen drar man bara igenom håret. Mitt hår blir väldigt lent av detta. Sen får det även bätre kvalité, för olja är ju olja. Så det är ett tips. Flaskan är ju inte så stor men det är inte mycket som krävs åt gången. Sen använder man väl inte varje dag, inte jag iaf.

Sova ut

Det var riktigt skönt att få sova ut idag. Jag känner mig piggare och gladare. Då är jag redo att träffa och busa med min minsta kusin. Sen eftersom att jag ska få massa nya kläder så ska troligen jag och mami rensa min byrå lite. Annars får kläderna inte plats, jag har för mycket kläder ;) 
           
Snart är det iaf frukost med familjen, typiskt för söndagar. Nej i morron är det skola igen. Jag vill ha mera lov, det ända bra är att sminket kommer troligen i morgon :D Ska bli kul att se vad de e, ni kommer också få se. Det lovar jag.

Natti

Nu tänker jag sätnga datorn och släcka lampan, sängen väntar på mig! I morgon ska jag fixa lite med mitt hår, som jag blev nöjd med med ändå ångrar lite att jag klippte av mitt långa finfina hår. Jag ser också att jag ska börja platta det varje dag nu, utom helger då ;) I morgon kommer även ett grymt tips upp! Jag lovar er, ni vill inte missa det! Eller jo om ni är sånna som struntar i ert utsende, men det gör väl ingen?

Okej förlåt!

Idag har det inte varit så bra inlägg, det är jag verkligen ledsen för! Men jag vill kunna vara lite med min familj ibland också, hoppas verkligen att ni har förståelse för det. Jag vill inte försumma bloggen, men inte heller min familj. Men då väljer jag att sätta familjen i prio1, verkligen inget illa ment mot er finisar <3 
         
Vissa dagar blir som sagt som den här, hoppas ni tycker att det är okej. Iaf nån gång ibland <3 Men man kan inte heller sitta och skriva meter långa inlägg varje dag, det hoppas jag också att ni förstår. Man måste få va lite fri ibland, inte behöva tänka att man ska skriva 1848562937549 ord i ett inlägg precis varje dag. 
      
    
Nu tänkte jag iaf ta ett glas saft, om nån är intresserad av att veta de ;) Sen tänkte jag lägga mig i min säng och kolla på tisdagens avsnitt av mannen som talar med hundar. Sen släcker jag nog lampan för idag. Eller nej lite bloggar ska väl kollas först, men inte allt för sent. Skolan väntar ju på måndag, bäst att få tillbaka lite vardags rutiner känns det som. Någon som håller med om de?

Familjen film

Nu blire en till film, mys!

Kvalitetstid med mina familj

När jag kom hem från stallet hoppade jag in i duschen, sedan satte vi igång en film. Det blev Men in black III, den var faktiskt väldigt rolig. 
    
Idag i stallet hade jag iaf väldigt roligt! Vi busade lite i ridhuset idag också, hehe busungar. Nejmen vi är lite busga på lördagar, bara att inse fakta. När vi hoppade gick det väldigt väldigt bra och jag är väldigt väldigt nöjd. Vi avlsutade med ett lite högre hinder 2 ggr och det gick skitbra. Älskade ponny bebis <3 Synd att ingen kunde fota/filma, jag hade gärna sett hur de såg ut.
     
Jag ska skriva om ridpasset nu, men jag lägger det som inställt i morron då vi ska iväg til min morbror. Jag ska få massa kläder av mina grymma kusiner! :) Jag visar er! 
      
    
Ne nu ska jag skriva om ridpasset innan det är dags för lite god middag, kött och hasselbakspotatis (?)
- Min ponnyboll <3

Kolla in denna snygging!

- Jag saknar verkligen min fina soulmate! Jag har inte sett dig på en månad, inte kramat dig på en månad, inte setat på din rygg på en månad, inte sagt hur mycket jag älskar dig. Jag saknar dig knasboll! Du är bäst <3 Jag ska komma ut och trimma dig någon dag, det lovar jag! <3 Nån som följer med/kommer ut och fotar/filmar? Isf ta kontakt med mig på nått sett. Det kan nog bli lite bocksprång, bara ett tips ;) 
    
Igentligen kan jag inte vara utan min soulmate så länge som jag har varit nu. Hon betyder för mycket fö rmig.

Bloggar jag läser dagligen

Stora bloggar:
Nellie Berntsson - En tjej med cool stil och fina ponnys
Linn Olsson - En mogen tjej med en jäkligt gullig prick
Linn Strelin - En tjej som bloggar om massa bra saker
Ponnysanning - En skvallerblogg, alltid bra att ha :)
Zmurfs - En mysig blogg, med en grym deisgner. + att alla har söta ponnys
Hamreryttarna - En blogg som jag följer, för att det är från Hamre. (bra förklaring, verkligen ;))
     
Mindre bloggar:
Equestriians - En grym blogg som två av mina vänner driver, en hästblogg
Tilda Willén - Min kompis grymma blogg 
Linnéa Ivemyr - En av mina bästisars grymma blogg
Ebba Granholm - En av mina bästisars grymma blogg
Linnea Johnson - En jäklit cool tjej med en egen stil, HISS
Isisbrudar - En mysig och gullig blogg + söta isländningar :)
Alexandra Sjöblom - En vardagsblogg, hon rider på hamre så lite därför jag följer den bloggen + Att hon fotar mycket
Zanni of Sweden - En blogg som en13:åring driver, lite vardagsblogg som jag bara kollar in på varje dag
Tiffani Hoffren - Min kompis gulliga blogg + att henens medryttarhäst är supersöt <3
Alice Almér - Min kompis vardagsblogg

Tävlingen!

http://emmascrazylife.blogg.se/2012/november/tavling.html#comment
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/november/tavling.html#comment
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/november/tavling.html#comment

God morgon, ni som e vakna ännu

Har ni orkat gått upp ännu? Skulle inte inte tro de va, ni har ju sån lyx så att ni kan sova ut. Det kan ju inte jag, för jag rider 10-11 varje lördag, 47 veckor om året. Om en månad, då sitter jag i bilen på väg till tåget som går mot Stockholm!! :D Det kommer bli så kul, tråkigt bara att jag missar hoppningen :( 
       
Men idag missar jag inte hoppningen :D De kommer bli så kul, jag har en bra känsla för dagen. Bara att himmlen är lite grå och tråkig. Men det är väl sånt man får stå ut med, tyvärr... I morgon så ska vi hem till min morbror och fika lite och busa lite med minsta kusinen. 
     
    
Men jag hoppas att ni gillar mina inställda som jag har fixat åt er. Och lämna gärna kommentarer, för då när jag kommer blir jag glad av att logga in här och se dem :) Om ni som kommenterar har en blogg då kan ni få en fet länkning.
Så här ser jag ut idag iaf, sen med min übergosiga nya dunjacka. Då fryser jag inte :)

Kväller nu

X-factor utröstnignen på TV:n nu... Men jag ska borsta tänderna och lägga mig i sängen och fortsätta att kolla. Men jag även även setat och fixat 3 instäldla tills i morgon, duktig jag e va? Och denna gång är dem iaf inte ihopslängda på 5 min utan dem här är fixade och igenomtänkta. 
     
Men nu ska jag sova, så jag orkar upp i morgon och träna! Läääängtar :D Skriver om hur det gick i morgon när jag kommer hem igen.
- Long time ago

TV

Nu sitter jag och kollar på X-factor, nån mer som gör de? One direction är faktiskt rätt bra, jag erkänner de. iaf
Det kan ju också vara för att den kördes 24/7 på Grällsta.
          
Men snart är det Gustafson 3 trappor, älskade serie <3 Den e ju sjukt rolig! Om ni inte har kollat på den, gör de.

Mina pojkar <3

Red mina fina pojkar idag <3 Jag började med Gordon. I början var det lite kaos men sen red jag lite på kvartslinjen och de gick rätt så bra. Sen flyttade jag in/ut/in/ut på spåret, då gick det sjukt bra. Han lyssnade väldigt bra och var sjukt fin <3 Sen fick han gå in i stallet och gosa med lite havre och täcke. Sen fixade jag Pralla och sadlade honom. Gick ut i stora och skritta först bara runt spåret gjorde lite snettigenom sen började jag trava lite. Han kändes väldigt trevlig idag. Sen efter att jag travat lite så galopperade vi, där va han sjukt studsig. Därför så galopperade jag honom i lätt sits. Sen fick dem lite mat och gos, snacka om att mina pojkar är gosia <3
      
Aja snart e de mat. Efter maten blire nog bara mysa lite här hemma, framför TV:n. Eller framför mitt älskade sims, hehe beroende tjej här. 
    
Jag är iaf sjukt taggad inför i morron, de ska bli så kul att hoppa. Jag har för mig att vi ska hoppa studs, fr se hur de går på min lilla ponny. Då hon tyckte att det var sjukt jobbigt förra veckan, med bommar. Men hon är ju en sån som inte är så jättelött att samla super mycket utan hon är gärna lite lång och osamlad.

Morgondagens outfit


Drar nu

Åker till stallet nu, ses! Inställda fixade

Plans for today

Idag ser planen ut som följer: Käkar lunch, åker till mormor med mami, mami släpper av mig i stallet, jag rider mina 2 finisar och tar hand om dem, sen hämtar mami mig igen och då åker vi hem och har fredagsmys. 
    
Låter som en helt okej fredag i mina öron. Jag hade planer med Linn, men då vi skulle till mormor blev det inget av :( Men vi träffas iaf i morron, de e tur de <3 Juste i morron är det hoppträning på min pärla ponnyplutt Promise. Målen har jag som sagt skrivit förut. Hoppa en högre bana med gämna språng och galopp. Jag tar nog min bruna/marinblåa outfit.
     
    
Aja nu innan lunch ska jag hålla på med nån nolife grej, alltså spela sims. Jag har inget annat att göra så då är sims min bästa kompis, hehe.
 
 

Mina fina

Igår var det nästan besöksrekord!! Fatta hur glad jag är, ni e så bara bäst. Iaf så låg jag och tänkte mycket på bloggen igår kväll. Lite vart jag vill komma, lite inlägg osv. Jag lägger ner mer och mer tid på bloggen nu mera, hoppas att det märks.
       
Jag känner att jag vill göra något mer med min design. Men inte exakt vad... Jag funderar på om jag ska lägga till något i själva den rosa färgen. Menmen får se om jag sätter det i värk, om jag har tråkigt någon dag sen då kan jag göra det. 
      
   
Nu börjar klockan ticka iväg och jag måste käka frulle. brb
 

Mina bästa

Idag är ni helt sjukt grymma!!!! Love you guys!! <3 <3 <3
    
Iaf så kollade jag på Taken 2, jag säger bara 3 ord. Helt sjukt bra! Om ni inte har sett den, se den. Den e 1 h och 25 min lång, inte lång alls med andra ord. Eller lagom lång enlit mig. I morgon ska jag sova länge tänkte jag. Men vi alla vet väl hur det kommer att sluta? Men iaf efter lunch så är det stallet som gäller. 2 prinsar ska tas hand om och ridas. Om ni är snälla tar jag med kameran till stallet:) Sen på lördag måste jag ta tag i den där lilla skitponnyns man... Då får iaf kameran följa med, de e säkert. Jo jag struntar i den på i morgon och tar med den på lördag istället.
     
Aja nu ska jag lägga mig. Vi hörs i morgon, hoppas verkligen att mitt smink kommer då :)
- Just take me back. I miss every one from the riding camp!

Länkbyte!

Med Julia och Tilda <3 <3 http://equestriians.blogg.se, kolla in deras grymma blogg! 

Film

Nu är det film som gäller, brb

Bra saker gjorda

Bloggat och skött en bra uppdatering idag :) Sen har jag ju klippt mig, shoppat, plockat undan mina kläder, fixat bland mitt smink. Det känns som att jag har fått en hel del gjort idag. Väldigt skönt! I morgon är det bara stallet som gäller, ska rida dressyrhästen och skritta finisen Prancer. 
       
Ni vet den där tvålen jag köpte? Den luktar sjukt jäkla gott! Men jag längtar verkligen efter mitt paket från ELF, undrar när det kommer. Kanske i morron eller i början av nästa vecka skulle jag väl tro.
    
   
Just nu har jag väldigt tråkigt! Tips på vad man kan göra när man har tråkigt?

Mitt nya hår!

                                  Före                                                  Efter (de ser ojämnt ut p.g.a luvan)

Dagens shopping

Stora flaskan, nån spray - H&M, 20 kr (REA)
Lilla flaskan, typ nån olja - H&M 49,50 
Tvålen - Dimoda, 15 kr

Dagens outfit

Tjocktröja - Stadium outlet
Linne - H&M
Jeans - H&M

Stan nästa!

Har bytt om och sminkat mig, nu är et stan som gäller. Jag har ändrat mig om håret, det blir nog ungefär till armhålorna... Annars blire lite väl kort tycker jag. Men som sagt före och efterbilder kommer. Men nu måste jag borsta tänderna. Bussen går om 25 min. Men jag har lagt upp dagensoutfit som inställt, så håll koll efter den! Det är nog en ny favorit outfit.
Btw kan nån gisa hur långt jag simmade igår? Den som gissar rätt först får en länk!

November nu då

Första dagen i November idag. det påminner mig om att det är bara en ynka månad kvar till Stockholm horseshow!! :D Jag längtar verkligen! Ska bli kul med lite mami och Emma mys, lite sån tid behhöver man också ha ibland.
      
Idag för min del är det stan och frissan som gäller. Sen tänkte jag även kanske hinna shoppa lite. Aja jag tar en före och efterbild på mitt hår. Jag ska nog klippa till precis under axlarna. sen klippa upp det. Det är nog planen för håret iaf.
     
    
Btw vill ingen anmäla sig till tävlingen? Ni får ju länka era bloggar hur mycket ni vill! Och skriva vad ni vill.