Skola i morron

Första gången jag e tagagd för att stäla klockan på 07.00, gå upp och åka till skolan. Vet inte varför men efter idag fick jag typ skolabstinens, galet va? Nejmen denna vecka kommer bli grym känns de som.
   
Måndag - Får 3/4 provsvar, alltså betygen på 3/4 olika prov. Sen hemma ska det pluggas engelska..
Tisdag - Rida Gordon
Onsdag - Troligen rida gordon
Torsdag - Jag fyller 14, konfaträff, Gucci kommer
Fredag - Trimma Gordon
Lördag - Hoppträna på Capitol, troligen ha släktkalas
Söndag - Hopptävla, helst på Promise
     
    
Nu tänker jag lägga mig i min mysiga säng och tänka över dagens runda, tyckte ni att det såg bra ut? Jag är iaf nöjd, Promise kan verkligen hoppa och hon gör det med glädje :)
- Sjukt söt bild på pärlan <3

Finaste bebis <3

 

Världens bästa! <3

Idag var det tävling och jag hade världens bästa Promise. Hon blir stressad när man är själv i ridhuset, sen ännu mer när det finns hinder framme. Så domaren sa åt mig att hålla henne lugn, och det gick väldigt bra att ha henne lugn. Jag höll kanske tillbaka lite mycket och släppte henne åt hindret lite för sent, men grym som hon e så räddar hon upp de <3 Snälla fina bästa ponny <3 Hon hoppade mig lite ur sadeln, men de gick ändå superbra. Jag har 3 filmer, från 3 helt olika vinklar. Jag kommer lägga upp den som mami filmade snart, sen ska jag få Fannys film i morron och Linns film så snart det går ;) Bara i 0:a kvar och jag är i finalen, ni får hålla tummarna på mig.
    
Filmen kommer snaaaart.

Blev glad igår

Fixade ny header, kom på att jag fyller år om 5 dagar, ni var grymma på att kommentera och så var det grymt bra statistik. Jag såg även på godispåsen att Twilight breaking dawn part 2 snart kommer ut på bio :D Längtar efter sista filmen, den kommer nog vara grym! 
   
Sen nästa helg kommer fröken glupso hit, Gucci alltså :) Vi åker och hämtar henne redan på torsdag, har saknat henne väldigt mycket. Hon e så go. Smilla e liiiiiite sötare men Gucci e liiiiiiiiite mysigare.

Något ni saknar?

Är det någon video, nåt inlägg eller så som ni saknar? Ni får gärna kommentera detta inlägget med förslag :) Jag gör det som ni ber mig om.

Kommer ni ihåg denna sötnöten?

 

Bästa skruttponnien <3

 

God morgon

Det har varit grymt skönt med en 3-dagars helg! Jag hade tänkt att sova ut lite, men sån som jag är så blev de sena kvällar och tidiga mornar... Men, denna helg har verkligen blivit en stall helg. från 13-17 i fredags, 9-16 igår, 11-ca19/20 idag. Det är ju mysigt de oxå, stallet är ju andra hemmet. 
     
Mami e så snäll att hon kör mig till stallet idag :) Så jag åker väl dit runt 11, blandar betfor, kollar på lektion och käkar sen ska jag rida Gordon. Tänkte rida ett lite lättare dressyrpass på han idag, trimma volterna och formen lite. Sen kanske lite skänkelvikningen eller öppna/sluta. Får se om det är mycket folk i ridhuset eller så... Sen blire väl borsta på tävlingshästen, snacka med dem andra som ska ha den och lite sånt. Sen klockan 17 är det dags att gå banan, hoppas hoppas verkligen att jag kommer ihåg den. 
      
Kommer någon av er söta bloggläsare dit och fotar/filmar? Isf om ni gör det, då kan ni mejla bilderna/filmen till [email protected], skulle va väldigt roligt om ni fanns på plats och kollade på mig :)

Natti

Nu tänker jag gå och lägga mig. Idag är kan jag gå och lägga mig med ett leenede på läpparna för att jag äntligen har fixat min efterlängtade sideslow :D Sen är jag grymt taggad inför hopptävlingen i morron. Vi förberedde lite idag. Fixade fram ett nytt schabrak, putsade, duschade för hand, gosade ja sånt som hör till. Jag längtar verkligen tills i morgon. Mami skulle filma, det lovade hon mig...
   
Nu ska jag kolla så att kläderna är tvättade som jag ska ha i morgon. Sen väntar min sköna säng, vi hörs i morgon. Jag har fixat inställda tills när jag är i stallet.

NYA DESIGNEN!

Vad tycks? Fick lite hjälp av bästa Ebba <33333

ARG

Jag fick till en snygg slideshow som jag ville ha den, MEN bildspelet spelades bara en gång :@ Vet inte hur man fixar det... Så nu e jag ARG! Men denna design som jag har nu duger väl tills jag hittar någon superudper snäll kompis vid man Ebba <3 Som kanske vet hur man fixar :D <3
    
Så ni får vänta nån dag innan Slideshowen kommer upp, hoppas inte att det gör så mycket <3

Hemma

Nu e jag hemma fårn en heldag i stallet. Jag fick O´boj på lektionen av Johanna, tycker inte om honom... Det var första och sista gången jag satt på den lilla ponnyn. Nästa vecka så får jag iaf byta till Capitol, stallets största häst. Får minsta till största, så kan man oxå göra ;)  
  
Iaf så tänkte jag fixa med min slideshow nu då ni ville de :)

Fråga 3

Hur hittade du hit till min blogg? 

ÅNGEST

Vet inte om jag ska byta till en slideshow eller ha kvar denna header. Vad tycker ni? 

Fråga 2

Hur verkar jag vara? Den som först kommenterar hyfsat rätt får en länk :)
 

Stallet nu då

Nu har jag bytt om till stallkläder och ska åka till stallet, vi hörs med inställda under dagen! Sen kommer jag hem runt 15-16

Morgon

Vaknade mycket tidigare än mitt alarm, hatar de. Men iaf så är det smällen man får ta när man e uppe sent oxå... Iaf så är det 2 hästar som ska ridas, 2 som ska skötas, 2 boxar ska mockas. 
     
Jag har fixat inställda så ni kommer ha bra uppdatering fast att jag är i stallet, grymt skönt att veta att ni har bra uppdatering. Så håll massor med koll under dagen :) Jag älskar att logga in se se era kommentarer, ni bääst <3 Fortsätt så, det gillas av mig :D

Natti

Ska nog sätta på nån serie nu, sne ska jag lägga mig och sova. Jag ska ju vara utvilad så jag ocrkar med 2 ridpass i morgon... Jag ska fixa inställda åt er, lovar de <3

En tickande bomb & en svettig dressyrhäst

Först red jag ett pass på Promise, tre ord: en tickande bomb! Det kändes verkligen som att hon kunde explodera när som helst. Fast har hon ett ridhus helt för sig själv och inte är van vid det så kanske det är resultatet ;) Men iaf så kändes det bra att "träna" lite på att vara själva i ridhuset tills på söndag då det är hopptävling :) Btw kommer nån av er och fotar filmar? Jag försökte rida henne lugnt och sen red jag igenom Lätt C:1, det gik ändå rätt bra. Hon tvärade nått sjukt då jag höll in henne mycket i galoppen, för ananrs vet jag inte vart hon skulle rusat nån stans...
    
Sen vilade jag lite då jag blev helt slut då jag precis ätit kinamat innan jag hoppade upp på Promise. Sen var det bara att ta i tu med stora dressyrhästen. Jag red han på lite volter och skänkelvikningar, sen när jag skulle byta varv så gjorde jag några galoppombyten, det gick superbra :) Han blev rätt svettig så han fick en dusch, men de tyckte han var skönt.
     
     
Jag kommer nog vara död efter denna helg... 2 pass på olika hästar idag, 2 pass på olika hästar i morgon och 2 pas på olika hästar på söndag. Jag verkligen inte van att rida så mycket, men jag överlever nog :)

Fråga

Vilken av "mina" hästar tycker ni mest om och varför? Skulle va kul att veta :)

5 random saker ni inte vet om mig!

* Jag sjunger ofta när jag cyklar själv.
    
* Jag sjunger i ofta i duschen
   
* Jag älskar kina/asiatisk mat
    
* Jag rider många olika slags hästar, vilket e nyttigt för en som utvecklas.
    
* Jag älskar att fixa om i rummet, typ möblera om, flytta smink osv.

Mode - hösten 2012

Lite om höstens 2012:s mode. Men bara för att det är mdoe behöver man inte bära det, om du har en väldigt skönt plagg fårn förrförra hösten, de e klart du kan ha det ändå. Du behöver inte ha nytt hela tiden ;) Lite så ser jag på saken.  
   
       
I år tycker jag att det är inne med stickat, stor hiss till det oxå då de e så mysit med stickat. Även fägade jeans verkar va inne, vilket e galet snyggt om man hittar rätt tröja :) Jag älskar mina svarta jeans och min nya gula tröja, grymt nice tillsammans. Men en av mina favoriter till denna höst får nog bli, en stickad tröja eller stoor hoodie. Som denna nedan, dock är den från google men typ så stor (den kan va större oxå), så härligt till tighta jeans. Sjukt höstigt, enlit mig. Svart hoodie till typ rosa/gröna jeans, stor hiss från mig. 
    
   
    
     
Sen har jag nästan bara höstenskläder men det händer ju att det finns en skön tröja eller 2 från någon tidigare höst. Min presonliga höstsyle är lätt jeans, en stooooor hoddie eller stickad tröja med ett simpelt linne/t-shirt under. Sen ute en skinnjacka (uppknäppt) eller en snygg dunjacka (Love it) och ev en stor halsduk till. + en Mysig mössa! Stor HISS till mösor! Som sånna med tofsar på eller som typ en stoor basker. Svårt att förklara men en sån här är det:
                               
   
   
I år tycker jag att många butiker har snygga höstkläder, väldigt bra överlag. Oftast brukar det kunna vara något plagg man tycker om, men i år är det mycket snyggt enlit mig. Håller ni inte med?

Drar nu

Nu åker vi ner på stan och käkar + shoppar sen är det stallet och rida som gäller.

God morgon

Ni har varit awesome redan idag :D Idag ska jag bjuda på bra uppdatering och bra inlägg. Fixat inställda tills när vi är på stan och när jag är i stallet. Tror att ni komemr tycka om inläggen :D Så håll koll under dagen, även om jag inte är hemma så sköter bloggen uppdateringen helt själv, så grymt :D 
      
Nu på morgonen har jag bara legat i min säng och chillat med datorn. Efter frukosten ska jag nog kolla på SOS sommar, jag han inte göra det igår. Snart ska jag väl trycka i mig lite frukost, gör jag det för sent orkar jag ju inte med kinamaten sen...

Kväller

De e sjukt mysigt på ungdomskvällarna i kyrkan. Jag, Ebba och Linnea ska nog vara kvar ett litet tag varje vecka. De e så sjukt mysigt. Jag mena spela spel, baka, umgås, kolla på när folk spelar twister, tv-spel, ja allt möjligt. De e grymt kul, speciellt när alla som kör twister måste ha en söt mask på sig :) De e ett ord MYS. Älskar verkligen torsdagkvällar och konfagruppen. Nu i början e de lite "spänd" stämmningen, men det kommer nog bli bättre med tiden :) Ska bli grymt kul att åka på våra läger till Finnåker och Rättvik, har en bra känsla för dem.
    
Sjukt skönt med studiedag i morgon, den behövs verkligen efter denna vecka. 2 prov, 3 tester (kanske va förra veckan), 1 läxförhör, hemkunskapläxa. Ja massa jobbigt har vi haft denna vecka, även veckan innan. I morgon är planerna att sova länge och jag täntke även ligga och dra mig framför en serie (om jag hittar någon) sen skulle vi käka lunch på kina och sen på vägen hem blir jag avsläppt i stallet för att rida Gordon. Kanske kan stanna till på vägen dit och blanda betforen, ju längre den får stå ju bättre blir den ju faktiskt... Jag har även laddat upp åt er med 3 stycken inställda, som ska koma upp denna gången ;) Inte på fel datum som jag råkade göra med dagens inställda.
  
   
Natti natti, vi hörs i morron <3

SORRYY!!!!!!!

Trodde att det inställda skulle komma upp, men de gjorde de inte :( Men iaf så kom jag precis hem och fixade mat. Så nu blire mat och mannen som talat med hundar. Efter det hopapr jag ner i min gosia säng och kollar på djurakuten och sos sommar. Vi hörs väl innan jag lägger mig igen ;)

KONFA

Nu är det konfa träff :D Ska bli mysigt, blir kanske kvar ett tag efter. Nu måste jag käka upp min macka och kolla mig mejl, hörs <3 Inställt fixat <3

Lista

Nu ska jag börja med min to do list.
* Spela in två videos
* Skriva 2-3 inlägg att lägga som inställda
  
Sen när de e klart jag jag sätta på en serie innan jag måste äta för att åka med Ebba till konfagruppen.

Musiken

Blev jsut klar på musiken, grymt skönt. Nu väntar det pannkakor till lunch om någon ville veta de :)
   
Btw fick ett roligt mejl, mer om det senare ;) Woop woop

Snabbis

Ska snaaaart åka till skolan. Inget speciellt händer där idag. Igår skrev jag en lista över saker jag ska blogga om när jag kommer hem... Sen är det konfagruppen som ska träffas, myys. Får se om vi blir kvar efter sjävla träffen idag.
  
Ne nu måste jag ta på mig skorna och åka, vi hörs.

Frågestundsvariant

Nu täntke jag ha en variant på frågestund. Ni får fråga saker mellan himmel jord. Men nu täntke jag att ni kunde få fråga mycket om design, ni kanske vill ha videos där jag visar ngt? Isf kommentera det i detta inlägget, för då lägger jag upp en sån video åt er! De kan va t.ex hur man lägger till sån där läs mer om ruta eller liknande, ni väljer själva.  Jag kommer lägga upp videon så fort jag kan :)
 

Stallet idag

Trimmade Gordon i dressyren idag, gick skitbra! Han kändes sjukt fin och trampade under sig bra, nöjd med passet. Trimmade och tänkte mycket på en rund och stadig form, red runt på voter och gjorde skänkelvikningar. Ett lyckat pass idag, hoppas att det det blir de på fredag oxå :) Juste då har vi studiedag, Jag, mami och Erik ska nog ner på stan och käka kina. Mys när vi e hemma. 
   
Ska bli mysigt i morgon på konfagruppen, ett härligt gäng har jag hamnat i :) Blir nog kvar med Ebba ett tag efter själva träffen i morgon, där kan vi snacka med massa roliga personer och typ spela spel och leka lekar. Aja grymt taggad är jag iaf :)

Ett sneakpek


Media

Har precis varit ute och fotat lite, blev många bra bilder. Men snart så slutar vi och då ska jag hem, käka för att sedan åka till stallet. Det blev spontant att jag fick Gordon, men jag ska försöka att fixa ett inställt. Ne nu ska jag åka hem, jag fixar ett inställt hemma åt er. Men detta blir det sista inlägget live innan stallet.
- En bild som Tessan tog på mig när vi va ute och fotade :)

Jag säger ett ord...

... YOLO
    
     
Lev livet medans du kan! Gör det  bästa av dagen.
 
- Det syns i dina ögon när du mår bra, då tänds en extra gnista. Som är underbar, glöm inte de!
     
  
  
   
Just nu mår jag helt sjukt bra. Jag gör det jag trivs mest med. Är med mina fina hästar, shoppar, har det grymt gött med mina vänner! Jag känner mig så stark när jag mår så här bra och är lycklig. En sjukt jäkla härlig känsla! Ett ord YOLO. Lev livet, lev det spontant och gör det bästa av situationen.

Proven - chek

Har skrivit båda proven nu, dem gick nog bra. Det känns så iaf, hoppas att det gått bra. Får reda på resultaten på måndag, hoppas verkligen att det gått bra :) Sen ska vi nog ut och fota lite i regnet, höstbilder. 
    
Jag vill skriva ett grymt inlägg, har ni nått ämne? Kommentera gärna ett ämne så kan jag skriva om det. Typ deepshit eller så...
     
       
Iaf så är det bara slöjd och matte kvar, chill. Eller aja vi har media efter men de e ju inte en riktig lektion. 
 

En tidig skol-morgon

Nu har jag precis sminkat klart mig och ska plugga i 30 min 15 till varje prov. Som tur är tyska och fysik 2 helt olika saker. Sen blire frulle och och skolan, 2 prov och en diagnos står på schemat idag. Jippie, not. Idag är det media också, hoppas verkligen att företagen har svarat idag, annars kan vi inte jobba...

Natti natti

Nu ska jag hoppa ner i min gosia säng och sova. Taggar 2 prov i morron, yehoooo. Jag e så oseriös, jag e inte alls laddad för proven... Men efter plugstunden med Ebba igår blev allt lättare och roligare :) Ebba om du läser detta En kille som heter Gas tro på en sko som heter pi, ASG!! :D 
  
Ne nu ska jag stänga av datorn och smörja in mitt ansikte... Vi hörs i morgon, med lite bättre inlägg. Btw inlägget om mode komemr nog inte bli som planerat. Men jag ska göra det bästa av situationen, lovar. Kanske att det kan komma upp i morgon.

Jag e duktig!

Jag har precis lagat mat till hela familjen, stekt korv och rostade görnsaker med potatis i ugn. Grymt lätt och gott, allt har jag lärt mig från hemkunskapen :) Innan det var jag i stallet och skötte om finaste pärlan, och sen gikc jag ut och beta ltie med Gordon. Mys dag i stallet idag, verkligen andra hemmet för min del! Men nu är det ung och bortskämd och efter det är de Svenska Hollywoodfruar :) 
    
Men jag kan inte njuta av kvällen som jag skulle vilja då jag har 2 prov i morgon... Thats menas plugg! Nejdå men jag kan ändå det mesta av proven känns det som. Tyska och Fysik, here we goooo. 

TAG!

Gör en så snygg sminkning som du bara kan med smink du inte brukar använda. Såklart får du använda samma borstar osv som du brukar, men inte smink som om du typ använder mascara till vardagen, då får du inte ha med de i sminkningen... OM ni vill kan ni fota er före och efter, sen skriva vilket smink ni använde för denna sminkningen sen mejla det till mig [email protected]. Jag mena hur kul e inte de?

Hemma en sväng

Är hemma en sväng och käkar nu, blir nån matlåda jag hittade... Sen hoppas jag att papi kan köra mig till stallet, med ett stopp hos Linnea för att lämna böcker. Aja nu är maten klar och jag har inte så mycket mer att skriva om...

Pluggar!!

Nu sitter jag och pluggar till tyska provet och lyssnar på lite musik. De faktiskt lätt känns det som, inte så jobbigt om man varit med på alla lektioner som jag varit. Duktig tjej som inte missat en ända lektion på denna terminen.

Skolan

Har precis kollat på en serie och käkat frukost... Ska snaaaart dra te skolan. VI ska gö nå skittrågig svenska grej :( Som jag verkligen inte pallar att göra. Efter skolan är det iaf stallet som gäller :)
  
Nu måste jag verkligen dra, hejdå. Vi hörs senare

Myser i sängen

Har lagt mig i sängen med datorn nu, har precis kollat klart på ett avsnitt av djurakuten så nu börjar det väl bli dags att stänga av och släcka lampan... Ne det få bli ett avsnitt av 112 på liv och död oxå innan jag stänger av och släcker lampan.
 
Btw gjorde jag nyss en tråkig upptäkt, jag har fått finnar :(

PLUGGHÄSTAR

Jag och Ebba har skypat i typ 4 timmar nu på eftermiddagen/kvällen. Men trot eller ej, vi har puggat och just lärt oss ett nytt ord. We goes A, haha Emma & Ebba humor. Vi e duktiga tjejer, haha. Nejmen jag tycker att vi e duktiga som pluggar mycket inför vårat fina lilla fysikprov... Och nu ska vi plugga mer så jag får sluta blogga, fy skäms Emma. Nejdå men ni ska väl ha uppdatering oxå <3
     
Sen kom vi på en tag. Jag lägger upp den i morgon som inställt undertiden jag är i stallet. 

Helluuuu

Nu tvingar Lisa mig att blogga så jag får väl lov att göra. Nerå men jag tänkte skriva ett inlägg nu ;) Iaf så skypar jag med Ebba nu. Och har precis hämtat lite nya burkar till mitt smink så jag ska lägga dit dem nu, tror de kommer bli rätt bra :) 
   
Jag har inte så mycket mer att komma med för tillfället...
  

Skype

Skypar med Ebba nu, vi snackar om lite allt möjligt. Snart ska vi väl även börja att plugga lite :)

Veckansbild

emsyzz.devote.se, bara för att storyn bakom denna bild e rörande. Men iaf så kramar kaninen henne

Språk

Nu är det snart dags att ha tyska... Tagga 2 prov på onsdag, tyska och fysik. Men det går nog bra, lite jobbigt att dem är lektionerna efter varandra, men det får väl gå det också. 
  
Tänkte bara hålla er lite uppdaterade, idag tänke jag vara duktig och sköta uppdateringen och skolan. Som belöning när jag städat hemma och varit duktigt på bloggen och i skolan så får lite godis :) Jag har faktiskt börjat fått upp intresset för ämnet idrott, som jag aldrig gillat förut. Inte i skolan iaf, men u börjar de bli roligt :) 
  
Är nu grymma och gillar min bild? :) http://www.facebook.com/Gallerix/app_106846932802019?app_data=100001494594825, Om ni kommenterar at ni gör det så får ni en länk! :D
Syns de att jag mår grymt bra nu? 
 

God Morgon

Alla är väl redan i skolan nu? Men inte jag för jag har sovmorgon och använde den. Vaknade 7 en drog mig till 8 då jag slumrade till i 15 min till. Jag borde verkligen ligga och dra mig på helgerna, men jag kan typ inte :/ De e ju så skönt att bara ligga under sitt gosia täcke och kanske läsa eller nått.  Iaf så var det en väldigt skön start på veckan med sovmorgon. Jag tycker om söndagar, bara vara med familjen, mysa framför TV:n, kanske vara i stallet en liten sväng. Ja söndagar e mysiga.  Nehe nu ska jag kolla lite blogar och andra hemsidor innan jag sminkar mig...
   
Nu har verkligne hösten kommit alltså, de skule va som maz 15 grader idag... Det betyder sjal och mössa!

Sovmorgon!

Nu är partaj slut... Men det är inte det bästa, i morgon har vi sovmorgon till 10.00. CHILL :DD Bara det finns vikarie till idrotten för våran lärare skulle bort... Om det inte finns vikarie till Idrotten börjar vi 11.05, ännu mer chill :D 
   
Nu vet jag inte vad jag ska göra iaf, tror att jag lägger mig och läser ltie innan jag lägger mig. De e ju mysigt, eller om jag ska chatta på fb som jag gör nu ;) Jag e verkligen taggad på hopptävlingarna nu :D Längtar till nästa söndag, kval 1. 
  
Btw veckansbild kommer upp i morgon, runt lunchtid... De va många fina bidrag så bli inte ledsna om ni inte blev veckans bild denna gång <3

Partaj!

Nu är det dags att se på Partaj :DDDD På feman 21-22 varje söndag, missa inte!! :D

Hemma igen

Var på STERK från 11.30 till 17.30, en lååång dag. Ändå så tog jag bara 5 kort... Areal var ute i hagen och kom inte när jag visslade så de blev inga bilder på honom, utan 4-5 hoppbilder. Tyvärr men jag orkade inte fota mer ;) Iaf så var det väldigt många ponnyekipage som tävlade idag. Två av mina favvos som charmar är Truls och Sir Maximilian. Därav den lite sämre uppdateringen :/ Men jag vetat att vi vart borta längre skulle jag fixat ett till <3 
  
Men nu ska jag ta och kolla på bloggarna som jag läser. Och andra hemsidor som bdb osv... VI hörs

Tävling hos Zmurfs!! :D

http://zmurfs.blogg.se/2012/september/vinn-en-valfri-vara-horsemeup.html#comment

NI E SÅ BARA BÄST! <3

Grym statistik redan på morronen!!!!!! Love youuuu <33333333 Komigen så slår vi rekordet!! :DDDDDD Så här många brukar ni inte va klockan 10 (då jag skriver detta), det brukar typ va rutn 13-14 :DDDD Fortsätt så <3333333
 

Svar till Rosa

Kostar photoshop pengar? Ja det gör det om du vill ha det öfr alltid, men du kan ladda hem testvariationer helt gratis i 30 dagar. Väldigt bra :)
 

STERK

Nu blev det så att vi åker te STERK och kollar lite på tävlingarna :) Kameran följer med ut såklart, så det kommer komma bilder på Areal kan jag lova. Sen lite hoppbilder oxå... Men nu ska jag väl dra på mig lite kläder, sitter fortfarande i mina gosia pyamasbyxor och ett linne. Jag har fixat 2 inställda som kommer upp undertiden vi är borta. Sen kanske kanske jag kan övertala mami om att hoppa in och pussa på Malwisen <3
  
Detta var det jag hade att komma med, för snart så ska vi ju åka... Men som sagt inställda är fixade, håll koll på dem ;) C ya <3

Uppe sent, men vaknar tidigt :@

Hatar när man e uppe sent, men vaknar väldigt väldigt tidigt... Fast igår ville jag ju göra klart designen så att den kom upp innan jag skulle gå och lägga mig. Och Vendela jag vet att Promise blev lite liten, men annars skulle det blivit för ihoptryckt móch kladdigt med hästarna ;)
 
Btw har ni röstat på min bild ännu? <3 Kom ihåg att om ni gör det och kommenterar det här, då får ni en länk. Och om ni lägger upp det på eran blogg eller liknande då får ni en länk i menyn och 1 i ett inlägg :D För jag vill verkligen vinna, det vill nog också att jag ska <3 För då kan jag lova er bilder med kvalité. Usch vad jag tjatar om detta, men jag vill verkligen att ni röstar mina fina änglar.
  
Idag har jag inga speciella planer. Vi skulle typ åka och slänga sopor & städa lite allmänt här hemma. Kanske åker till STERK och kollar på ponnytävlingarna och 2 kompisar som hoppar, men det beror lite på väder. Och då ska jag även hoppa in och pussa på Areal om han är inne, han kan ju va ute i hagen... Om vi åker dit då följer även kameran med, tänkte fota när dem hoppar. Sen på Areal såklart, som sagt om han är inne.
    
    
Just nu har jag väldigt tråkigt, de va skönt att skunna skriva ett litet längre rätt bra inlägg ändå nu på morgonen. Jag ska nog fixa lite frulle, elelr nej det ska vi käka med hela familjen. Då får det bli lite godis, hehe. Jag e så onyttig på helgerna, inge bra. Om ni vill ladda hem nått photoshop, gör det då 2 timmar innan du vill använda det. Jag laddade hem Photoshop sc6 och den är GRYM :D Lätt att jag ska lada ner den igen sen, men jag gör det när jag behöver det. Men nu tänkte jag att det var ett gyllende tillfälle till headern. Jag ska även redigera lite bilder i det programet tänkte jag, kan lägga upp dem här åt er om ni vill.
 

NYTT!!

Vad tycker ni om nya menyn och headern?? :D

Krångel...

Det tog en jäkla tid att förösak fixa en sak som inte gick, det vart error som kom upp nu... De kund einte kommit upp för 3 timmar sen? Nejdå. Så nu prövar att ladda hem testvariation av Photoshop, får se hur de går... Men nu i mellan tänker jag städa Fiffis bur, men headern borde komma upp ikväll. Btw vad tycker ni om dem nya läs mer om bilderna? :)

Headerfix

Har precis satt på ett avsnitt av 112 på liv och död medans jag väntar på att phtoshop ska ladda klart... Jag tänkte göra min header där denna gång :) För osm ni vet så ska ju Areal vara med i headern nu. Tror att den kommer bli väldigt bra faktiskt :) Ska kolla runt på lite headerbilder också... Jag ska iaf ha samma "tema" som jag har nu, en helt bild sen utskärda och svartvita med färgade schabrak. Diggar det väldigt mycket.

Ni e grymma

Ni e grymma på att gilla min bild :D Men ni kan ändå fortsätta att gilla :D http://www.facebook.com/Gallerix/app_106846932802019?app_data=100001494594825 
http://www.facebook.com/Gallerix/app_106846932802019?app_data=100001494594825
http://www.facebook.com/Gallerix/app_106846932802019?app_data=100001494594825 
  
Om jag vinner kommer det komma sjukt grymma bilder här på bloggen :D Så kom igen och gilal bilden <333333
Vad tjatigt detta blev :/ <333 men men

Areal

Namn: Areal
Färg: flugskimmel
Ålder: 12 
Kön: valack
Ras: polskthalvblod
  
  
Areal är en stor men lite busig herre, eller inte busig men lite opålitlig om man inte skritta igång honom ordentligt... Men att rida e han välidgt mysig, inte seg, men inte super pigg. Han e lagom enligt mig. Han har inte superbra kondition, men det går bra ändå :) Har är lite lång i halsen, men den går att korta upp och samla ihop. När man ridit han lite och kan hans knappar, som jag inte kan ännu. Iaf så en han superfin :) Och supersnäll. 

Vinnaren blev Linnea

http://linneascrasylife.blogg.se 
http://linneascrasylife.blogg.se 
http://linneascrasylife.blogg.se 
  
De va den där rösta på mig lappen som jag har lagt till :) Grattis Linnea

Frulle e viktigt!

Haha finaste rubriken, men det är faktiskt sant... Om ni ville veta så käkar jag en te kaka och dricker kall oboy. Iaf så är jag väldigt lat idag, så jag åker med mami och papi till Rocklunda i bilden, sen får mami komma och hämta mig. Så lat e jag, eller bara bekväm? Ska jag köra samma outfit som förra veckan? De kan jag nog svara själv på, nepp. MIna bruna ridbyxor är smutsiga så dem ska tvättas innan jag rider i dem igen. Idag behöver ni inte känna er försummade för jag har faktiskt fixat 3 inställda åt er <3 Sen ska jag nog börja med den nya designen ikväl, woop woop. Ny färg eller inte?
  
Idag i stallet då:
Utsläpp
Fodra
Beta
Mocka x 2
Borsta x 2 
Rida x 2 
   
  
 

Serie time

Nu är fångarna på fortet färdigt och nu ska jag kolla på nån serie, innan jag går och lägger mig. Ska ju lägga mig i hyfsad tid så att jag orkar upp till träningen i morgon ;) På finaste pärlan, btw så bytte jag hennes grymt fula röda bettskivor idag till ett par snygga svarta. Svart passar ju till allt och till henens färg :) Tror dem kommer bli riktigt bra åt henne, lagom stora. Bettskivor e faktiskt smart åt hästen. Jag skulle nog ha det på min häst, som skydd för  hästens mungipor (även om man e lös på handen så kan bettet nypa i mungiporna). Sen ska man ha en passande färg åt sin häst, inte typ röd utan svart eller genomskinlig ;)
    
   
Finaste dressyrhästen <3

SORRY!

Men jag han bara fixa ett inställt och sen drog det över lite på tiden i stallet då jag stannade och paratade med grymma Sara. Serri vad jag mår bra nu! Allt flyter på som bara den, sjukt nice. Ännu bättre att mami köpte godis :D 
   
Nu har jag tyvärr inte så mycket mer att skriva, bara att ni ska rösta på mig ;) <3 Om ni gör de e ni bäääääst <3 
    
Jag ska iaf hoppa in i duschen och sen ska jag kolla på fångarna på fortet. Jag ska även skriva ett lite längre och roligare inlägg :) Jag säger en ledtråd för er som vill ha en, kanelbulle... Gissa gärna vad ni tror att det är :)
    
    
Idag va dressyrhästen duktig :) Jag övade lite på halt från trav och ökad trav, mot slutet gick det väldigt bra. Jag gjorde även mycket skänkelvikning til och från spåret och så red jag väldigt mycket innanför spåret. Väldigt nöjd med dags ridpass iaf :) I morgon blir det en skrittur tänkte jag, lite i skogen kanske? Får se vad jag orkar då jag har jätteont i hela kroppen av träningsvärk...
 

Mellanlandar

Är hemma och käkar och skriver detta nu... Idag då ska Gordon trimmas, häst ska kollas, boxar ska mockas, fodringen ska fixas och hagen ska skötas. Det är stalldagen för mig idag. Har in och utsläpp på Gordon (ev nån mer) sen ska det fodras och mockas åt Prancer & Grodisen. 
   
Sen hoppas jag att mami köper godis och läsk så jag orkar fixa med designen... Eller iof de kanske jag gör på söndag. 
  
I morgon är det iaf dressyrträning! Taggad till 100! Ska bli skönt med en träning efter lite egna ridpass :)
    
  
Btw ser ni den nya saken i menyn? den som först hittar dne får en stor fet länk <3

Rösta på mig finisar :D

http://www.facebook.com/Gallerix/app_106846932802019?app_data=100001494594825
http://www.facebook.com/Gallerix/app_106846932802019?app_data=100001494594825
http://www.facebook.com/Gallerix/app_106846932802019?app_data=100001494594825
  
Om ni gör det då e ni grymma <333333 Man måste först gilla Gallerix, sen gör du det som datorn vill :) Och om ni röstar på min bild och kommenterar att ni röstat, då kommer ni få en länk <333333 Så om ni gör det då är ni grymma! :DDDDDD Ni e mina änglar om ni gör det, det är en tävling där man kan vinna kamerror och liknande <3333 Om ni delar länken på eran blogg eller liknande, då får ni 2 länkar i olika inlägg, sen en länk i menyn <3

Dagens outfit

Linne - Gina Tricot
Jeans - H&M
Tjocktröja - Hollister

Har ni haft de bra?

Godmorgon.
  
Idag är det samma som igår, fast nu vet jag vad som skall trimmas extra mycket. Det har även kommit en sjukt söt ny ridskoleponny, han kallas pricken. Han e sjukt fin. Hoppas att jag kan ha honom på träningen i morgon :) Idag är det en chill dag för vi slutar klokcna 13.35, as nice i 8:an ju! Sen ikväll ska jag tänka lite på den nya headern, woop woop. Jag ska även skriva ett väldigt bra inlägg, som jag lägger som inställt, jag tror att ni kommer gilla det. Sen ska jag skriva inlägget om Areal, det kommer nog upp i morgon, när jag är i stallet.
  
Jag glömde ju lägga upp outfiten igår, men idag lovar jag att den kommer! För idag har jag mer tid att hinna fota osv :) Runt lunch idag kommer den upp, och nu lovar jag det...

Nu de denna galning hemma igen!

Var ju som sagt i stallet och red och det gick väldigt bra :) Nu vet jag vad som ska fixas ännu mera i morgon. Sen var det snabbt hem och duscha innan jag skulle möta brudarna i regnet. VI kom in i början var det en väldigt spänd stämmning men efter ett litet tag släppte det och man vågade lixom "släppa" loss och va sig själv. Idag var det bara lite information mest... Men nästa vekca börjar det osm det ska vara. Det värkar va lite kul för de vi ska gö e typ leka lite lekar sen typ ha nån gudstjänst i slutet. Verkar ju va en rolig och mysig ny grej. Efter själva träffen så finns det något som heter "ungdomsgården", vi var där idag och kollade lite och de va väldigt mysigt och roligt. Vi kommer nog va där när det väl börjar nästa vecka. Man kan ju plugga tillsammans och snacka, fika, leka lekar, spela spel, baka <3, dunka musik, vara ute och ränna i skogen nejmen typ bara chilla med vännerna en helt vanlig kväll. De e väldigt skönt. Speciellt med grymma vänner <3 Btw så ska vi få kladdkaka nästa gång, vi skulle fått det idag, men det tog slut :( Det fanns 2 kvar så fick fick dela 4 personer på 2 bitar... Men nästa gång skulle vi få förtur då vi inte fick denna gång :)  Vi fick även reda på att vi har något gemensamt med en ledare :) Hennes dotter rider i Linneas grupp, så de e ju lite kul
   
Från och med nu på torsdgaar när vi är där kommer det finnas inställda åt er, så ni vet det. Men ni överlever väl på inställda? Det är ju fortfarande samma inlägg :) Nu ska jag kolla på Djurakuten, vi hörs <3
 

Glöm inte veckansbild

http://emmascrazylife.blogg.se/2012/september/new-idea-veckans-bild.html#comment
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/september/new-idea-veckans-bild.html#comment
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/september/new-idea-veckans-bild.html#comment
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/september/new-idea-veckans-bild.html#comment
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/september/new-idea-veckans-bild.html#comment

Hellu my sweeties

Om ni tycker att jag e dålig på att uppdatera, eller om jag helt enkelt inte hinner. Då finns jag på twitter, för där är det väldigt lätt att uppdatera. Jag ksa fixa twitter till mobilen så jag även kan twittra från stallet. Så vill ni ha liveuppdatering från stallet eller så, kolla min twitter.

Världens bästa C-ponny

Jag saknar dig mina fina! Sen du kom in i mitt liv blev allt bra. Det ända jobbiga varje år är att lämna dig <3 Jag försöker övertala mamma att vi ska ta mend dig hem, men hon säger nej.

Men den bästa tiden på året är den enda veckan varje år som vi träffas. Och vi ska göra det bästa av situationen! Jag ska komma till hagen varje kväll, jag ska pussa dig minst 50 gånger per dag! För att du är världens finaste C-ponny och det kommer du alltid vara. Jag älskar dig mest av alla ridlägerponnys och Grällsta ponnys! Du är den bästa ponnyvalacken nånsin, kom ihåg de <3 Du hade det där lilla extra i ögonen, som jag föll för och blev förälskad i <3


Snabbis hemma

Är hem en snabbis nu och käkar. Sen stallet och det ska göras med lite fart, då jag har pressat sceham för eftermiddagen... Idag är det dressyrtrimmning!! :D

GRYM!

Lätt en grym cover
 

Morsning korsning

Idag har jag nya tröjan på mig till ett par svarta jeans, de blev grymt snyggt! Jag lägger upp dagens outfit runt lunch tror jag... Sen fick jag även klartecken från Areals ägare, så till helgen kommer det nog komma en ny design. Den kommer nog vara rätt lik den som jag har nu, men med en till häst... Får se hur jag gör ;)
  
Jag e iaf grymt taggad på att rida igen Gordon idag. Nu är det hans första vecka som helt igång, vilket e väldigt nice. Jag tänkte rida igen Lätt C programet, jag ska rida Lätt B oxå när jag pluggat in det ;) Jag kommer även jobba med skänkelvikning i trav från spåret-till spåret-innanför spåret. Ni fattar nog ;) Så fredag och lördag kommer bli trimmdagar, sen får han vila på lördag. Kanske att vi skrittar ut i skogen eller något, det får vi se vart dagen tar en. 
   
De sak bli väldigt roigt att träffa konfa gruppen idag, få reda på vilken grupp man ska va i osv. Det kommer bli lite som en fritidsaktivitet. 
Denna bild får det nog bli på honom som ska vara med i designen :)

Lets go to the bed

Idag har det varit en rätt dålig bloggdag, utom de senaste inlägget då. De va väl ändå hyfsat bra, de va iaf lite längre och med lite mer bloggstil än typ mysinlägget. Hoppas att ni förstår att ibland måste det bli sånna här dagar och jag hoppas att ni förstår det <3 För jaf vill ju inte att ni ska sluta läsa min blogg för de, men så att ni vet om det blir någon sån här dag ibland. Jag ska försöka ta igen det och komma med grymma inlägg nån dag här snart. Jag har ju ett om mode på G men det är inte helt klart och inte helt fixat, väntar på en pytteliten sak bara. Sen kan jag publicera det inlägget, jag tror att ni kommer digga det. Jag blandade i lite deepshit i det... Jag hoppas iaf att ni kommer tycka om det inlägget. 
  
Nehe lite mindre snack och lite mera jobb. Nejdå men jag ska läsa igenom texten + glosorna nu innan jag går och lägger mig. Vi börjar tidigt i morgon, därför vill jag somna i tid. Fast innan jag läser igenom dem en sista gång ska alla bloggar kollas igenom ;) Ska jag kolla in din? Isf kommentera den till detta inlägget.

Finaly!

Äntligen har jag pluggat klart engelskan och nu känns det som att jag kan dem. Vilket jag vekrligen hoppas inför i morron ;) Imorgon är det en hektiskt dag, jag har fixat inställda som kommer upp då jag ska kunna fokusera på stallet och sen på konfagruppsträffen... Men jag har gjort ett schema som jag ska förösak följa. Hoppas iaf att ni uppskattar att jag lägger fram inställda åt er <3 Ni vill väl ha nått att läsa även om jag e i stallet eller så? Jag ska iaf fixa ett till inlägg som jag precis kom på.
     
Jag har kollat med Areals ägare om jag kan ha med han i headern och nu väntar jag på svar. Så kanske det kommer upp en ny header/deisgn i helgen, med lite tur ;) För lite nytt och fräscht skadar väl aldrig. Ska jag ha ny färg oxå? Eller ska jag läga till nått, vad tycker ni? Ni får faktiskt vara med och bestämma denna gång ;)
   
Detta blir nog inte det sista inlägget för denna kvällen. Kommer nog nått mer. Idag känns det som en dålig blogg dag, då jag inte har levererat speciellt bra inlägg :(

Borde jag?

Borde Areal vara med i min header? Tycker ni det? Svara ärligt nu... Helt ärligt vet jag inte själv... Jag vet inte hur mycket jag kommer rida honom så han kanske får komma med när jag ridit han lite mera? Eller?

Sorry

Kassa inlägg har det varit idag, jag vet :( Men jag tog en mellis och Chai-latte, Chai-latte e grymt gott. Sen nu ska jag plugga en del. Men jag kom även på att om Areal kommer in i mitt liv nu så kanske han borde få vara med i headern? Eller får se hur de blir emd de då jag e nöjd med min som jag har nu... Jag kanske lägger till honom i min meny, men inte i headern. Får se hur det blir med det senare ;) 
  
Nehe om man skulle ta och plugga lite inför glosförhöret i morgon kanske...

Mys onsdag

Kom hem och drog på mig mina grymt sköna mjukisar och fixade en chailatte + lite mellis. Sen ska jag sätta på nån serie som jag hittar efter att jag publicerat detta. Mys onsdag alltså <3

Nya linnet




Tjo

God morgon finisar <3 
   
Jag började min morgon med att försöka fixa en bra bild på linnet... Men efter 20 minuter fick jag iaf en helt OK bild på det, bilden kommer upp runt lunch. Sen igår så sa mami att vi måste åka ut te Areal snaaartl Förhoppningsvis går det på söndag. Då följer kameran självklart med ut, så ni får nya bilder och filmer. 
   
Men nu börjar klockan bli mycket och jag ska käka frulle + läsa igen glosorna som jag redan kan till tyskan. Dem e lätta idag tycker jag. I eftermiddag har vi media oxå, vilket resulterar i att jag slutar 16 idag... Lååång dag, men media är ju roligt. Speciellt med det som vi håller med @ the moment.

Natti natti <3

Nu har jag kollat på Svenskahollywood fruar och Djurakuten. Nu är det bara sängen kvar, ska bli skönt att sova nu. För jag e trött och har många intryck att samla in i hjärnan (wtf tänker ni, men så e de) När vi sover samlar hjärnan allt vi gjort och lärt oss under dagen. Sover vi länge minns vi det bra, sover lite glömmer vi lätt bort det vi lärt oss. De har jag lärt mig idag på hkkn...
    
Tagga torsdag, fredag och lördag. På torsdag och fredag ska Gordon trimmas i dressyren, på lördag e de träning. Sen skulle jag vilja åka ut te Areal och rida och de vill hans ägare att jag gör :)

SHOPPING HAUL!

Om ni vill se någon av tröjorna på så är det bara att kommentera så fixar jag ;)
 

Erikslund nästa!

KIllarna är på träning och jag och mami drar te Erikslund! visar er i en haul när jag kommer hem <3

HISS & DISS

HISS: Till Hollister sjukt snygga och bra kvalité kläder!
 
DISS: Till skolan som ger ut oförberedda tester!
Charmisarna från 2011 får stå för bilden.

Rolig skoldag idag.

3 oförderedda tester!! Driver skolan med oss!? Som tur va gick de bra :) Aja nu ska denna arga lilla sak ta och fixa lite mellis innan det är dags att åka till stallet... Det ända bra med dagen, elelr nej bra sak nummer två är att det är Svenska hollywoodfruar ikväll. 

JISES!

Man kommer till första lektionen  "nu kör vi två oförberedda prov". Man ba jippie! NOT... Så nu e vi lite arga på våran svenskalärare!! Men sånt e livet, men man kunde ändå fått veta det igår men nejdå. Så kommer man lite lagom trött till lektionen och ba prov.... Denna dag blev just jobbigare!

En tidig morgon

Nu har jag precis sminkat mig klart, blev väldigt enkelt idag oxå. Men jag tycker de e tråkigt att skriva liknande saker varje morron. Det ska jag försöka ändra på, lovar! Inlägget om mode är påbörjat men inte klart för 5 öre. Men som sagt till helgen eller nästa vecka, då kommer det upp.
   
Nu känner jag mig så tråkig detta inlägg e inte så nödvändigt och speciellt bra...Men på morgonen är man ju trött och kanske inte har några grymma idér på långa och bra inlägg. Sen ska jag ju även fixa inställda tills när jag är i stallet... Något speciellt önskemål? Annars fixar jag väl ihop nått inlägg, typ Hiss & Diss?
   
Kollades nyss min och såg en rolig sak. Förhoppningsvis kommer det att hända, hoppas hoppas. 

Jag e duktig!

Nu har jag plockat ut alla mina kläder och sedan vikt dem och lagt dem i lådorna igen. De tog ca 1 h och 30 min, men nu e de fint i mina lådor igen. Vilket är väldigt skönt att ha riktigt koll på sina kläder. Sen har jag även fixat ute bland mina hästkläder. Jag känner mig väldigt nöjd nu iaf :) 
   
Men nu börjar klockan ticka iväg lite, jag börjar ju 08.10 så de e en rätt tidigt dag... Vi hörs i morgon <3

KAOS I RUMMET!

Jag håller på att rensar ur mina lådor, flyttar in lite nytt och ut lite gammalt :) Hög musik och städning = GRMYT! :D Btw det där är inte alla kläder, massor är i tvätt och i sina lådor redan ;)

Nya foton

Nu har jag precis för över bilderna jag tog till datorn och det blev ca 12 bilder. Som blev riktigt bra. Jag tänker inte lägga upp alla nu då jag vill kunna ha ovisade bilder att lägga upp, annars blir de ju lätt samma bilder om och om igen... De tror jag inte att någon tycker om? Eller har jag fel?
   
Btw jag älskar våran kamera! Efter den där kursen vi va på då helt plötsligt började den ta bättre bilder. Eller om det är jag som lärt mig fota bättre ;) Men asså det blir ju typ grym kvalité oxå (inte just på denna bild, men den blev bra ändå)
   
Jag såg även att ni vill att jag ska skriva om mode, så de ska jag göra <3 Men inlägget kanske kommer upp nästa vecka då jag har en liten modegrej på G med ett företag :) Woops one word to much <3

Dagen idag då

Idag i skolan hade vi bara 3 chill lektioner, skönt! Men på idrotten flummade jag Linnea och Tess väldigt mycket, de va nån teorigrej idag bara eftersom att vi gick spåret på eftermiddagen... Men vi skulle ju gå milen, men Mimi (våran mentor) gick med sina hundar, vi och några flera följde med dem tillbaka, vi gick bara 5 km och de fick vi eftersom att vi var förkylda... Så det blev en 5 km lång hundpromenad idag iaf :) Älska hundar! De e sjukt mysigt att gå ut och gå lite bara, man tränar ju samtidigt som man går med hunden. Hur nice e inte de? Jag vill lätt ha en hund, jag har tjatat på mami ett bra tag nu. Kanske kanske kanske i framtiden :) Jag e väldigt sugen på att fota lite nya typ blombilder eller nått sånt. Så nu efter att jag har publicerat detta går jag ut och fotar lite nya fräscha bilder, nu är iag hösten här. Vi hoppas även in en sväng i stalet och pussade lite på finase pärlan och hälsade på finaste dressyrhästen <3
    
 
Hösten är nog den mysigaste årstid som finns. Jag mena stora tröjor, stickade koftot, varma skor, sockor, jackor. Gaaah älskar det! Årets höstmode får en väldig HISS av mig! Jag kan skriva ett inlägg om mode om ni vill? Jag har en liten ide som kom upp frecis nu. Men då e frågan om ni vill läsa det? Om ni kommenterar att ni vill det, då skriver jag det och publicerar det. Men då kommer de nog på torsdag för jag behlver inställda tills på torsdag.
    
Fullspeckat schema! Skola, stallet & rida Gordon sen ska konfirmationsgruppen träffas... Tight torsdag kommer de bli. Det är planerat in i minuter efter skolan ska ni veta... Då kommer jag få de stressigt då jag ska rida Gordon och sen sköta om honom såklart. Sen ska jag duscha, käka, blåsa håret och sen ska jag möta upp brudarna på vägen till kyrkan. Jag som hatar att ha ett speckat schema, men nu får de bli så. Det kommer ju lösa sig :) och jag ska ju blogga! Men därför är det super att det finns inställda inlägg :) Räddaren i nöden.
  
Ne nu fotar jag lite innan det är dags att plugga! Tyska grammatik here we go :(
Helena Lunbäcks häst får stå för bilden :)

What dosen`t kill you makes you stronger


När vi backar, då tar vi sats! <3


Nemen hejsan

Nu käkar jag och sitter vod datorn samtidigt, så det kanske inte blir ett super långt inlägg. Men iaf så regnar det idag och vi ska ut och springa spåret, DISS... Och nu har Smilla åkt med mami till jobbet och kommer inte hem hit igen :( Kanske senare i vinter eller så :) 
   
Men nu ksa jag försöka se dagen som positiv, fast jag kan inte komma något bra... Hoppas ni iaf har det bättre än att ni behöver ut och springa milen. Och så ska jag ha mjukisar i idag i skolan, vilket jag avskyr. I skolan ska man ha jeans, tights, shorts, kjol ja sånt men inte mjukisar. Men nu ska jag knopa ihop ett inlägg som jag kan lägga som inställt runt lunch. Vi hörs under dagen <3

Good night

Har precis kollat klart på Partaj, de e grymt roligt! Men nu ska jag kolla mejl, bloggar och liknande innan jag lägger mig. Och jag kan bara säga, hej och välkommen träningsvärk. Red utan stigbyglar i fredags och igår, sen idag så har jag wii:at (?) myyyyyycket sen i morgon ska vi springa milen. Välkommen träningsvärk! :( Men i morgon följer inte datorn med till skolan, jag kan fixa nått inställt som kommer runt lunch. För jag vet inte när jag kommer hem, om vi går tar de ca 2 timmar, om vi springen typ 1. Men ni lär ju märka när jag e hemma igen ;)
  
Sov gott, vi hörs i morgon <3

HISS & DISS

HISS: Kenza 9, svart (den röda e rätt snygg den oxå). Sjukt jäkla snygg! Mami om du läser detta, denna vill jag haaaaa:)

   
   
DISS: Kenza 3, ljusblå. Uschhhhh vad ful den e! Den svarta e okej, men den ljusblåga, nej fy.

Modellbilder på Smilla




Naglarna


  
Rosa nagellack från depend och sen nån nageldekor. Snyggt tycker jag

Det kommer

Jag har fixat mina naglar lite nu när jag kom hem, enkla men snygga fick de bli. Jag lägger upp bilder snart, när jag får kameran av mami... Sen kommer det komma upp modellbilder på Smilla :) Hoppas ni orkar vänta ett ltiet tag till <3 




5 saker ni inte vet om mig

* Jag älskar bostongurka på korv med bröd. De e så grymt gott!
  
* Jag kan inte leva utan musik. De e bland de bästa som finns!
  
* Jag får lätt ryck på min dator. Vilket e drygt men när den inte gör som jag vill får jag ryck på den
  
* Jag älskar att shoppa hästgrejer. Speciellt schabrak, de e sjukt roligt
  
* Den ända hästen /ponnyn jag ridit på Grällsta är Beny och lite på Lora. Om man inte räknar skirtta till hagen som rida, de gör inte jag iaf...

Åker

Nu sticker iv och kolalr när Erik spelar fotboll. Smilla följer såklart med! Kameran ska även följa med för att fota moddelbilder på Smilla :) Jag vet inte hur länge vi blir borta så jag har lagt ett insällt.

NEW IDEA - veckans bild

Kom på en kombigrej mellan veckansblogg blogg och nått med bilder. Resultatet blev veckansbild + blogg... Så nästa söndag klockan 17.10 kommer vinnaren att komma upp, med den bilden den valt och med en länk till den bloggen. Smart va? Lycka till nu :D
  
För att delta: 
* Skicka ett mejl med bilden som bifogad fil och med rubrik VECKANS BILD. Länka även din blogg i själva mejlskrivrutan. Min mejl är [email protected]
* Innan nästa söndag klockan 17
  

 

God morgon

Jag tänkt att jag kunde slänga in ett inlägg innan jag går ut med Smilla. I morse kom hon och ville gosa, sötnosen.  Iaf så har jag inga stärre planer för dagen... Erik har fotboll så jag drar väl dit med Smilla och går till stallet en sväng. Typ bara för att hälsa lite på söta hästisarna, eller får se om jag går till stallet. Jag kanske bara är på fptbollsplanen. Jag gör vad jag känner för sen. Jag ska nog iaf fixa mina naglar lite, dem ser ut lite som kom och hjälp mig just nu. Annars vet jag inte vad som kommer att ske, jag skulle vilja åka till Erikslund. Men Mami var så så sugen på det idag :( Mne hon kan ju ändra sig :) Aja vi får se vart dagen tar vägen. Ikväll klockan 21-22 är det Partaj så det ska lätt kollas på. 
   
Hoppas ni har sovit gott iaf. jag e trött som jag vet inte vad då ajg la mig sent och vaknade tidigt. The typical me

Natti

Nu går jag och lägger mig, vi hörs i morron!

Ridpass - 15:e September


Tjena

Nu är jag hemma och stannar här. Jag kom hem från stallet och sen duschade jag och sen åkte vi te glada. FIck med mig bra saker hem :D Kan lägga upp dem typ i morron eller när jag vart och shoppat på Erikslund oxå... Känns lite onödigt med att visa 2 "små" shopping typ med 2 dagars mellanrum...
  
Men nu ska jag sätta mig och fixa med filmen från idag. Idag va hon väldigt dryg... Hon stegrade sig och lyssnade inte riktigt, men jag gjorde rätt och hon tyckte de va jobbigt. De va iaf vad min tränare sa och jag litar på henne ;) Men i slutet gick de super, när vi gjorde piruetter. Hon kan om hon vill.
Hon e fortfarande ridskolornas bästa ponny! <3 Hon äger ut alla ridskoleponnys <3

Drivkraften bakom denna blogg

Om man inte har blogg så förstår man inte hur mycket tid man lägger ner på den. Jag lägger nog minst 2 timmar per dag på bloggen, redigerar bilder, skriver inlägg, filar på desigen. Och det är tid man får ta om man vill ha en bra blogg, håller ni inte med? För ju mer tid man lägger på bloggen, ju mer bra inlägg kommer. Även så uppskattar ju läsarna (ni <3) att man tar sig tid och skriver bra inlägg. Inte bara flams inlägg med typ 1-2 rader, det är iaf inget jag tycker om, gör ni? Jag tycker iaf att bloggar med roliga, nya bilder, bra inlägg, fin header/design är roligare änn sånna som bloggar 4 inlägg i månaden eller liknande och bara skriver jag gör blabla nu ska jag gå. De e sjukt onödigt, enligt mig. Ja jag kan skriva sånna ibland, men jag kompenserar med bra inlägg sen, det gör oftast inte dem.
   
Jag har börjat satsa mer och mer på min blogg, gillar ni de? :) Jag ska även satsa på nya fräscha bilder, som blir lite redigerade ibland. Som en ny satsning ungefär, fast alla inlägg kommer att vara kvar. Men jag ska iaf försöka skriva länge och bättre inlägg med fräscha bilder.
  
Bloggen får ta den tid som behövs, inlägg är inget som ska pressas fram. Dem ska vara genomtänkta och bra, då fastnar iaf jag för dem inläggen/bloggen. De va som igår, jag gick upp tidigare för att kunna ha tid att skriva detta inlägg, för det känns som att detta blir ett bra ett. Jag går gärna upp tidigare för att kunna leverera åt er, ni e mitt liv nu mera <3 Det är ingen som kan bestämma  över din blogg, utom du. Glöm inte det ;) Man kan ju lägga upp frågor om vad ni vill läsa om sov, men de e inte samma sak tycker jag.
    
Jag har märkt på mig själv att jag tänker mer på bloggen & satsar mer på bloggen. Och ni verkar svara med positiv respons, eller har jag fel? Jag har även börjat komma på mer deppshit + längre inlägg på senaste tiden, de tycker iaf jag e nice :)
 

Lite fixade bilder


   
  

Ska jag ha veckans blogg?

Ska jag ha veckans blogg här på mig blogg? :) Kommentera om ni tycker det, lite ide från Linneas blogg. Men nu får ni välja om ni vill ha det först ;) Annars skiter jag i de... 

Sovit gott?

Hejsan har ni sovit gott? Det har jag iaf gjort :) Nu sitter jag och käkar lite frulle, jag ska snart byta om till tidkläder och bege mig till stallet och chilla med mina friends. Sjukt taggad till träningen! Ännu bättre att mami ska fota/filma :D Så räkn med bilder/ en ihopklippt film i eftermiddag. Sen skulle jag grna åka ut till glada en sväng...
  
När jag är i stallet så har jag fixat inställda som ploppar upp under dagen. bla ett deepshit. Så bloggen sköter sig själv under tiden, de e rätt skönt <3 Jag kan chilla i stallet, ni har nått att läsa <3
Ledsen för den där dubbelhakan!

Film time

Idag så trimmade jag Gordon lite, kort trav. Red i kort trav och gjorde skänkelvikningar från spåret-till spåret-från spåret-till spåret. ja ni fattar ;) Det gick super bra tycker jag, är väldigt nöjd med honom. Jag hade honom i en stadig form och ett bra tempo, väldigt nöjd överlag. Det kommer bli ännu roligare att trimma när han är mer igång. Sen kollade jag med Jojjo (gryma tränaren! :D) och hon sa att vi skulle få valda hästar. Men hon e inte så hemlighetsfull av sig så jag får se lappen, som alltid :D Så jag vet vilka hästar alla ska ha och det kommer jag alltid att göra ;) Diggar de väldigt mycket, hon e bäääst. Nejmen jag fick ju som jag skrev Promise och jag är sjukt taggad! Ännu bättre att mami kommer med Smilla + att hon har med kameran. Så bilder/film kommer att komma i morgon, de vill ni va? Även om de bara e lite dressyrtrim? Ni kommer iaf att se våran utveckling som vi gjort, de e ju alltid roligt. 
  
Men nu har det börjat en film på 4:an som jag ska somna till fast först ska jag titta lite på den. Hoppas ni tycker bloggen blir bättre nu :D Jag tycker iaf att den blri bättre och bättre med bättre och roligare inlägg. Nu e jag verkligen nöjd. Det kommer ett djupare inlägg i morgon, så håll utkik efter det ;)
Lite halvkass bild... Men nån sån då och då överlever ni nog, hoppas jag <3 För bättre bilder kan jag ta, de vet ni :D Fast detta kortet tog mami på mig och Smilla.

Hur man gör pärlheadset

 

Spela in video

Jag ska snart spela in en video på hur man gör så där med sitt headset, eftersom ni verkade vilja de :) Men det går nog bli efter maten, då jag precis kommit ut ur duschen. 
  
Idag i stallet fick jag iaf reda på att Johanna har valt hästar och att jag ska få............... Ni kommer dö.............. Promise :D Haha jag e lite trött, märks de? Nejmen hon har satt mig på henne för att jag ska rida henne tycker hon + att vi funkar väldigt bra ihop och hon tycker att jag ska fortsätta rida henne. 
  
Sen kollade jag precis min mejl och just nu har vi ett svårt val till vårat skolarbete... Jag tänker inte skriva vad de va om, men bara att det är en rolig sak vi ska välja mellan :D Det kändes helt plötsligt onödigt att skriva detta...

Live uppdatering från världens finaste C-ponny!!


Världens finaste C-ponny Bebis Beny Bus!!! <3 <3 <3 Fick bilderna på mejlen av bästaste Hanna <3 <3 Taaaaaaaaack åter igen, nu vet jag att han har det superbra över vintern. Grymt skönt! <3 <3

Käkar

Är hemma och käkar mackor och varm oby. Efter det är det stallet som gäller :D Ska trimma lite idag, ingen kan nog tyvärr fota :(
 

Morgondagens outfit

Så här kommer jag och Promise se ut i morron på dressyrträningen :D

Godmorgon, godmorgon

Idag gick jag upp lite tidigare än vanligt för att skriva ett deepshit som jag kom på igårkväll. Men Inlägget kommer att Publiceras när jag är i stallet, i morgon. För till idag har jag redan ett inlägg :)
   
Idag regnar det :( Jag tycker inte om regn på dagen! Det kan få regna på natten eller nån dag då man inte ska till stallet eller skolan. Regn e mysigt de tycker jag, men inte när man ska ut till stallet eller till skolan. För de e inte så kul att komma till skolan dyngsur, men man vill inte heller komma i regkläder lixom. Så regnjacka och paraply blir det nog för mig del idag + sadelskydd på sadeln så man inte blir blöt i ruuuuuuumpan. Jag hoppas att det slutar att regna till eftermiddagen, jag vill kunna cykla till stallet... Men om det regnar så finns ju alltid bussen :) Bussen är verkligen en räddare för mig <3 Random, jag vet ;)
   
Idag ska Gordon iaf galopperas, förra veckan joggade vi bra lite. Nu kommer jag trava mer, trimma mer, kräva mer och galoppera. Om ni undrar vrf så är det för att han är ju under igångsättning och han e lite äldre så Lina har sagt att vi ska ta det lite lugnt med igångsättningen. Och det kan jag ju förstå då hon vill kunna ha en pigg och fräsch häst några år till <3

Mit egen designade headset


                              Före                                                                           Efter
   
   
Dem här kommer ligga i min väska hela tidern, blev sjukt nöjd med dem! Ska jag visa hur man gör? Jag kan göra det i en video på lördag, låter de bra? Om ni nu vill veta hur man gör ;) Får då är väl en video bättre/roligare än ett inlägg med bilder?

Kreativa Emma

Idag känner jag mig väldigt kreativ. Fixar med mitt headset (har inte hunnit klart med det ännu), bakat bröd och städat åt mitt marsvin. Sen har jag varit ruktigt i skolan + mejlat lite olika företag ang ett skolarbete. Jag lägger upp före och efter bilder på mitt headset ås fort de e klart, lovar! <3 Jag ska även fota bröden, men kommer nog inte lägga upp bilden än, utan de gör jag när det behövs :)
Bebis häst <3

Headset fix

Nu ska jag oxå va me i den nya trenden, pärlor på headset. sÅ det är va jag ska syssla med ny den kommande timmen/timmarna. Vill ni se hur de blir?

Lunch @ school

Har precis käkat lunch här i skolan. Nu är det bara ett dubbelpass av SO kvar, jippie :) NOT! Jag e så jäkla trött och orkar inte. Men det är väl bara att tagga :) Jag har lust att fixa nått på designen, men jag vet inte vad. Nått tips? För att typ få den snyggare/roligare? 
  
Nu har jag grymt tråkigt. Chattar lite på fb nu innan lektionen ska börja... Jag har lust att skriva ett långt, grymt bra inlägg, men jag vet inte vad inlägget skulle kunna handla om. Tips på de oxå? 

God morron

Chacha!
   
Igår va nu grymma 54 unika och 114 sidvisningar :D Ni e bäst, kom ihåg det <3 Men jag har iaf precis sminkat mig och nu käkar jag lite frulle och kollar på en serie. Tycker ni att inlägget som Grällsta igår? 

Natti

Nu är det dags för mig att hoppa tills säng, vi hörs i morron

10:e Augusti 2012

Kvällen innan hade jag 1454540956739577346273585 tankar om Grällsta i mitt huvud. Jag hade ingen aning om det var någon jag kände som var där, skulle dem tycka vi va konstiga, roliga, snälla, dumma? Ja massor av tankar fanns i mitt huvud. 
  
Sen då, i bilen på vägen dit var vi hur taggade som helst och snacka som jag vet inte vad. Vi kom fram och vi var väldigt spännda, skulle "våra" ponnys va i hagen eller skulle dem ridas eller stog dem bara i stallet? Jag blev så lycklig när en viss Ize stog vid kiosken så jag ropade på honom och det verkade som att han kände igen mig! ;D Sen tog jag med Ize och vi gick till stallet och det första Linnea fick syn på va såklart hennes bebis Max. Lisa såg Zigge (som hon tycker om) men jag såg ingen av mina favvos :( Då kom vi på att det var någon rumpa som gick ner mot stora hoppbanan så vi fotade max lite snabbt, sen var stack vi till storahoppbanan och mycket riktigt så var Beny med och hoppade. Vilket jag fotade och precis nu idag så fick jag kontakt med hon som hade honom så jag skickade bilderna på henne och Beny till henne.
                                                      - Jag Beny och Tove
    
   
Sen fick alla lunch, både vi, läger eleverna, ledarna, ponnysarna och hästarna mat. Då passade vi även på att prata lite med dem som va på läger, dem verkade vara riktigt snälla och det var dem :) Sen gick vi till stallet efter maten och då pussade jag på världens finaste C-ponny Beny <33 Och fälde en och annan tår i hans fina, gråa/silvriga, dammiga, gulliga, underbara man *TÅR* Sen efter vi gosat lite med hästarna knatade vi iväg till hagarna för att fota lite. När vi kom tillbaka pratade vi lite med en tjej som heter Fanny och vi blev riktigt bra vänner :) Sen rann tiden iväg så klockan var 14.30 och vi hjälpte någon att sadla + hålla häst. Då busade vi även lite med Beny (jag och hon som hade han) och skojade lite om att han skulle bli modell för Hööks, fast han e ju söt, snäll, charmig så han skulle ju fått en plats ;) Och Lisa fotade. Sen tog vi lite bilder och fick till bilden där Lisas papi (min mentor) väntade på oss. Och då va Grällsta äventyret för 2012 slut :'( Det var sista gången på 2012 jag fick se Världens finaste C-ponny live, pussa på honom, krama honom, GOSA med honom <3 ...
   
   
... Tills jag fick veta vart han står just nu :) Så jag har 2 som rider där och ska skicka bilder till mig :) Snacka om att jag är glad för de, då vet jag att han har det bra <3 Det är det viktigaste för mig <3 Att han har det bra och mår bra och är frisk framför allt! <3 Mår mina ponnys och hästar bra, då mår jag bra! 
                                       - Som sagt Lisa fotade, Emma snodde ;)

Smilla is in da hausss

Idag hade mami med sig Smillia hem från jobbet, utan att säga något. Jag tyckte de va nått lurt att papi skulle hämta henne på jobbet, men inge mer än så. Sen kommer dme och hem Papi öppnar bagaget, vilket han inte brukar och han tog ut nå kassar. Sen kommer mami med Smilla :D I morron följer Smilla med mami till jobbet och är där, åker he mtill sin "mormor" över natten, sne har mami med henne hem på fredag igen :D Hon e så go den hunden och nu har hon blivit klippt sen förra gången, hon ser så vuxen och fin ut :)
   
Jag fick nyss en kommentar om att jag ska skriva lite om hur det var när vi hälsade på på Grällsta, den 10:e Augusti 2012 den bästa dagen på sommaren <3 Så jag ska börja skriva det inlägget nu, men det kommer nog upp lite senare ikväll ;)
  
SVAR TILL JENNIE: Jodå de kan jag väl göra :) Jag gör det i morgon, låter de bra? <3 Sen kan jag göra det med lite mellanrum.
 

Baka eget bröd

Ingredienser:
En halv jäst (25 g)
2 dl varmt/jummet vatten
2 krm salt
2 msk rapsolja
4-5 dl mjöl
  
  
* Börja med att sätta på ungen på 250 grader, helst varmluftsugn.
* Smula jästen och ha sedan i vattnet. 
* Häll i saltet och oljan och rör om lite lätt med en slev, inget annat
* Ha sedan i mjölet, du kan även ha t.ex 1 dl grahamsmjöl och sen 3-4 vanligt vetemjöl. Mixa lite hur du vill, men lite grahams mjöl ska iaf vara med för smak ;)
* Sen rör du ihop allt, degen är bra när du kan ta på den utan att fastna.
* Lägg sedan på en handduk och låt degen jäsa minst 10 min, helst längre. 
 
När degen jäst klart
  
* Fixa en plåt med bakplåtspapper på.
* Gör ungefär 8 lika stora delar (det gör det lättare att grädda)
* Av delarna kan du göra vilka krumelurer du vill.
* Om du vill kan du pennsla på dem med ägg för lite färg + pyttepytte lite smak. Du kan även ha på frön eller vad du vill, men då ska du ha pennslat medd ägg eller vatten så att fröna fastnar. Du kan även ha frön i degen om du vill det.
* Låt dem jäsa igen, minst 10 minuter denna gång oxå. Men nu utan handduk ;)
* Sätt in plåten i ugnen ca 8 minuter, du ser när dem börjar bli klara.
  
  
Supergoda, superlätta och super till mellanmål. Tyvärr så tog jag ingen bild på mina, så jag snor en från google...

Har ni sett?

Att Horsemeup har fått in nya höst/vinter nyheter? Själv tycker jag att dem var riktigt snygga.
Här är två av mina favvos
                  "Fleecetäcke"                                                                                   "Regntäcke"

Jag levererar

Just nu tycker jag att bloggen är på topp, bra statistik, bra inlägg, mycket kommentarer :) Håller ni med mig? Tycker ni att jag + ni leverarar just nu?

Good morning

Nyss kom papi in och sa att det var kallt ute, neeeeej! Jag vill inte! Men det ända bra är ju att man kan ha tjocktröja och en stor gosig sjal till ett par jeans. De e ju höstigt och snyggt, tycker jag iaf. Fast det är ändå rätt skönt att hösten börjar komma för de finns ju sjukt fina hösttröjor, stora, stickade, hoddies osv älska det. 
  
När jag kommer hem från skolan kommer jag lägga upp en videoblogg + receptet på bröden, eftersom ni ville ha receptet på brödet ;)
   
Idag kör jag på en ganska naturlig sminkning. Puder + mascara och lite läppglans. Ne nu ska jag gå och fixa frulle och kolla på nån serie som jag stöter på. VI hörs så klart under dagen.

Good night everybody

Jag är sjukt sugen på att fota, i morgon slutar jag ju tidigt så jag kan nog fota lite då. Om jag hittar nått bra motiv, ska försöka hitta nått. De e ju grymt rolgit att fota :D
  
Men nu ska jag hoppa till sängs och ställa klockan på 07.00 tills i morgon. Vi hörs då, med nya hästbilder och troligen andra bilder jag fotar ;)

Im in love

Idag gick de sjukt bra i båda stallen. Jag tog med kameran så bilder kommer i morgon + en videoblogg som jag spelade in i stallet. 
  
Men hos Malwa spöregna det när vi kom så vi fick med 5 dyblöta hästar, ponnysar och ett föl. Så dem fick komma in och torka lite medans vi mockade hagen då de slutat regna. Det var så blött i paddocken så vi red på travbanan och de gick sjukt bra :D Kunde trava och skritta och ha henne i bra from, som jag ville och hon (med mitt jobb ofc, då hon inte brukar gå ner av sig själv) höll det nästan hela tiden, grymt :D Jag travade utan problem och sen gjorde jag 3 galoppfattning som gick sjukt j**la bra! Hon fattade galoop och galopperade utan att ens tänka på att busa, vilket aldrig brukar hända. Sjukt grymt ridpass idag trots att hon inte har sån bra kondition. Jag är grymt taggad på nästa ridpass och hoppas att hon sköter sig och är lika duktig som idag :) Nästa gång skulle jag troligen få provrida Laban, den nya ponnyn i stallet.
  
  
Sen till helgen så kommer Smilla igen :D Grymt nice de oxå, hon e ju så go och snäll.

Vad e ni sugna på att läsa?

Vad e ni sugna på att läsa? Jag fixar de ni vill läsa om, så säg vad ni vill läsa om :)

Vill ni ha en frågestund?

Jag funderar på om jag ska ha en frågestund, skulle ni vilja ha det? Isf kommentera det, annars blir det inget av ;)
 
 

Plugg tips (som fungerar på mig)

* Om du har datorn på, va inte inne på facebook eller liknande. Du blir distraherad och tänker inte på arbetet
  
* Ha musik, det gör allt mycket roligare.
  
* Skriv ner t.ex glosor i olika färger, då får båda hjärnhalvorna jobba. För en halva kommer ihåg färger och den andra orden (de sa iaf min mentor och det fungerade på mig)
  
* Plugga gärna med en kompis. Då blir det lite roligare än att sitta själv och plugga. Men en vän kan du snacka och samtidigt plugga, grymt roligt och skönt jue. Då kan man ju fråga varandra om hjälp om de e så, elelr förhöra varandra  
 

Hemma en snabbis

Är hemma nu och käkar bröden, grymt goda. Jag lägger ut recept i morgon då jag börjar 09.00 och slutar 13.00 :D Hinner inte nu för jag käkar, sen kör papi mig te stallet. Snäll papi :D Men bloggen kommer rulla på som om ingenting, vilket e skönt när man ska va i 2 olika stall. Men vi hörs 

Bakat bröd

Idag gjorde vi bröd på hemkunskapen, ska se om dem är goda när jag kommer hem. Ska smaka dem innan jag åker till stallet. Sen blir det nått kvar till frulle oxå :) Ni kan åf receptet om ni vill, isf kommentera det <3
 

God morgon

Nu har jag precis sminkat klart mig, det fick bara lite lite consealer, puder, mascara och läppbalsam + läppglans. Iaf så är jag riktigt taggad på eftermiddagen/kvällen. Det kommer bli så roligt att åka ut och rida lilla Malwa. Jag tänkte först känna på henne lite bara då jag inte ridit henne på ett tag. Sen får hon hon springa runt fyrkanten lite innan jag börjar trimma och jobba lite mer i korttrav. 
   
Jag har även pluggat tyska och engelska, duktig va? :) Nejmen vi ska ju ha glosprov på engelskan i eftermiddag, så jag ska ju kunna orden + texten. Sen har vi glosorna i tyska till i morron, skönt de. Hoppas att det blir bra väder idag, på himmlen såg det ut att kunna va lite kallt. Då får man väl nästan börja ta framhöstskorna, det blir ju lite kallt i ballerina, fopparofflor osv. Jag tycker inte om att det börjar bli kallt ute, usch jag vill ha så man kan ha jeans och en tjocktröja ute.
  
  
Nehe om man skulle fixa frulle i tid idag då. Jag hör av mig i skolan, om ni vill kan ni få dagens outfit då?

Duktig tjej Emma

Jag tycker att jag har varit väldigt duktig idag. Sprungit beeptest, gjort läxor, skött mig i skolan (de gör jag ju alltid) och så har jag levererat bra inlägg åt er idag tycker jag. Vad tycker ni? Jag tycker iaf att det varit bra inlägg idag, hoppas ni också gjort de. 
   
Älska sånna här dagar, när man levererar på bloggen, gör läxor och sköter sig riktigt bra i skolan. Love it! En bra dag helt enkelt :)

Blir lite trött på skolan

Jag tycker inte om läxor, en ibland är skönt och okej, men inte flera till samma dag/dagen efter. Skolan verkar tro att vi barn inte har någon fritid :( Men det är väl bara att bita i det sura äpplet... Jag börjar redan bli less på skolan, vilket jag aldrig brukar bli. De är inte nått bra tecken, men nu kör vi åttan. Studiedagar, lov, prao osv kommer ju, vilket e skönt, avslappnande och välbehövligt. 
  
Men ändå tycker jag att det är skönt med en vardag igen. Under sommarlovet blev det ju sena kvällar, vakna sent, inte göra så mycket mer än att chilla. Det är ju nice de också men man behöver en vardag, eller det tycker jag. Håller ni med mig?
  
  
Nej nu får jag skärpa mig, om en timme börjar djurauten på TV. Då ska jag ha pluggat klart och kunna chilla resten av kvällen :D

Hemma från tråkiga skolan

Idag var det en tråkig dag i skolan tycker jag. Och jag hade kunnat haft bättre på beeptestet, men jag är lite förkyld. När jag gick av fick jag jätteont i bröstkorgen, vilket betyder att jag tog ut mig lite för mycket :( 
   
Nu kollar jag på ett avsnitt av SOS Sommar, jag gjorde det när jag käkade mellis. Men nu är det ltie kvar så jag kollar klart på de innan jag börjar plugga engelska pch tyska. Ibland e de skönt med en läxa, men inte många... För jag vill ha lite fritid också, men skolan verkar inte tycka de.
  
Jag vill åka ut til Erikslund och shoppa, får se om mami har lust att följa med. Jag skulle vilja shoppa lite, Linnea hade en snygg jäkla tröja som jag ska kolla på. Annars blire sminkshopping tänkte jag, kanske nått nagellack också.

Lunch

Såg att statistiken grym redan nu :D Har jag blivit länkad nån stans? Isf om ni sett de, kommentera gärna de. Iaf så är det grymt roligt med bra statistik, de gör mig så glad och taggad :) Det gör mig lycklig och att jag vill blogga mer + leverera mer. Fortsätt gärna åt det hållet :D 
  

God morgon alla underbara

Vädret ser ut att va lite si så där, lite mulet och tråkigt :( Jag blir väldigt depremerad av dåligt välder, blir ni? Idag har vi iaf en rätt lång dag, om inte någon lärare är sjuk eller något sånt liknande. 
   
När jag kommer hem ska jag plugga engelska och jag måste ta han om mina kläder som ligger på sängen, vill ju kunna sova i sängen. Jag ska även försöka mig på ett deepshit, om jag kommer på något ämne. Ni får gärna tipsa om något ni vill läsa, för jag lyssnar på er. De ni kommenterar, det skriver jag åt er. De vet ni väl?
Saknar fina Ize <3

Natti

Idag ska jag lägga mig tidigt tänkte jag, lite skönt ju ;) Sen låg ett roligt mejl i min inkorg som jag såg nyss, ni får veta mer om det om ett litet tag ;) Lite nyfikna ska ni få vara.
  
Natti natti så hörs vi i morron, då kommer det nog va lite bättre inlägg än dem som varit idag. 
Han e ju bara för söt lilla plutten.
 

Provridning på Areal

 

Home

Nu e jag hemma och de gick super bra :D Håller på att klippa ihop en film nu, lägger ut den snaaart. Kanske ska äta och duscha imellan, får se.
Fina Areal <3

Bilder från kursen







Its time to go

Nu är det dags att byta om åka ut till stallet för att provrida Arial. Mami har kamera med, så foton och filmer kommer som sagt ikväll :)
För att hon e så söt ;)

Hemma igen

Kom nyss hem och har käkat. Nu håller jag på att bråkar lite med min dator, eller aja med sims... Hoppas de funkar som jag vill snart, börjar bli lite lätt less på mitt dryga sims nu. Iaf så skulle mami fota idag och kanske filma. Då klipper jag ihop det till en film när jag kommer hem igen och lägger upp den här, sounds good?

Jag mår så jäkla bra :D

Allt går bra, inga bråk, inga klagomål, grymma vänner, grymma hästar. I love my lite for the moment


Good morning

Nu har vi nyss vaknat, fast vi ligger och drar oss på madrassen. Men jag, datornörd som jag e gick och hämtade min dator. Idag vet jag inte vad som kommer ske, mer än att jag ska åka och provrida... Jag vill shoppa men får se hur de blir med den saken. 
  
Just nu kommer jag inte på så mycket mer att skriva :( Men vi hörs senare

Har grymt roligt

Just nu har vi fixat madrassen som vi ska sova på och nu snackar vi och har grymt kul. Den här kvällen har varit grymt rolig :D Med, pizzabak, film, godiskrig, proppmätta dötrötta tjejer som flamsar runt och asgarvar. Grymt roligt har vi haft iaf, fast vi har inte hunnit med ansiktsmaskerna. Får se om vi tar dem i morron eller inte ;) Men nu ska vi snacka vidare och jag ska sluta blogga. Vi hörs i morron igen, får se när vi vaknar. Jag fick presentkort idag så får se om jag ska shoppa lite i morron :D
  
Aja natti natti
Drivbild jaooo

Hejsan, detta är ett inställt ;)

Finaste rubriken som vanligt... Men iaf så tänkte jag kolla om ni visste att Horsemeup har börjat sälja GPA för inte så länge sen? Sjukt snygga hjälmar jueee! 

Hemma hos Linnea med henne och Tessan

Jag kom till Linnea för lite mindre än en timme sen. VI har öppnat paket + kollat i skolkataloger, skiiiiit gammla från typ 2004-2006. ASG!! :D Ne nu ska jag va lite social med dem.

GÄSTBLOGGNING!

Hej alla Emmas läsare!
  
Det är tilda, tänkte gästblogga eftersom emma gästbloggat på min blogg! (som ni hittar här)
vet tyvärr inte vad jag ska skriva och min dator är jättekonstig så kan inte ladda upp bilder... meeen
jag och emma känner varann genom stallet och har på sista tiden blivit riktigt bra vänner, emma är en sjukt rolig och snäll person!!
nästa år ska vi på grällsta tillsammans, kommer bli A-S-G-R-Y-M-T-! haha!:D
Jag är då tilda, går på irstaskolan och lever mitt liv som en vanlig (lagom knasig) 13 åring!
måndagar och torsdagar spenderas i stallet!
Vet inte vad jag ska skriva mer såå.. puss!
 
 

Tävlar om detta

Här kommer du till inlägget http://isisbrudarna.blogg.se/2012/september/tavla-om-ett-tagelarmband.html#comment

Drar to the stable

Sticker till stalet nu, tagga hoppträning :D

Stackars pluttis

I går fick jag reda på att Prancer hade boxvila och att han går på behandling. Han är halt, dem tror att det beror på nån muskel/sen grej. Hoppas verkligen att han blir bättre, jag vill inte att han ska sluta som Günter :( 

Packar

Nu håller jag på att packa sakerna till i morron. Kläder, pjamas, ansiktsmasker, smink, paketen. Detta gör jag med Robinsonfinalen på datorn :D
Sneakpeak från dagen ;)

Lever livet

Haft en väldigt bra dag idag :D Började morgonen med en Chailatte sen började skolan klockan 09.00, CHILL. Sen drog vi och fotade, jag fick riktigt bra bilder tycker jag. Dem kommer som sagt upp på söndag undertiden jag är och provrider... Sen då efter skolan stack jag te stallet och red Gordon lite, tänkte rida på flisen men den va hår så jag ville inte rida där. Ridhuset fick det bli, trimmade skritten lite och det känndes helt okej. Sen travade jag lite först på frykantspåret men sen gick jag in på en volt och trimmade lite där också och de kändes bra :) 
    
Men sen fick jag tråkigt så jag släppte ut Gordon ihagen och tog in nån som skulle gå lektion. Jag passade även på att snacka med min grymt roliga tränare Johanna. Serri vad rolig hon e, vi skrattade så mycket som jag vet inte vad. Bästa tränaren <3 Vi ska hoppa i morron :D Hoppas nån kan filma så får ni se vår utveckling ;) I morron är det teknik som gäller sen skulle de va ett högre hinder, låter sjukt spännande. Jag anmälde mig även till hoppningen idag, på pärlan Promise ofc ;)
    
Sen taggar jag i morron med brudarna, tjejkväll med film, ansiktsmask, skratt, uppe hela natten. Sen på söndag är det ju dags att provrida Arial, sjukt taggad på de oxå :D

Dagens outfit

Nya jeansen och ett dubbellinne :) Enkelt, snyggt, snabbt.

Mellanlandar som vanligt

Är hemma och käkar macka nu, fortfarande lite mätt efter en lunch med Linnea på donken. Iaf så fick vi massa fina bilder :) Dem kommer komma upp i ett inlägg på söndag. Undertiden jag är och provrider ;)
  
Men nu ska jag käka upp och sticka till stallet, Gordon ska joggas och Prancer ska skötas.

Lite redigerade bilder

                       


     




Chailatte <3

Jag prövade att göra Linn Olssons Chailatte recept lättare. Jag kokade en halv kopp mjölk och vispade med en vanlig visp, sen blandade jag Chai te som jag köpte på Konsum igår. Halva koppen chai te, andra koppen skummad mjölk. + lite socker. Men jag tycke att det var väldigt gott, sen vet jag inte hur en riktigt chailatte smakar.... Men jag tyckte verkligen om min och de va supergott enlit mig, speciellt när man precis hällt i den skummade mjölken. På måndag ska jag prova att vispa med en elvisp och se om jag får något annat resultat. Har ni provat chailatte nån gång? iaf så borde ni prova denna, grymt god tycker jag. Fast jag har ju inte porvat expressohouses chailatte ;/ Ska gö de nån gång, så jag får se vad som e godast ;) 
  
Iaf så har jag precis fixat mig och nu har jag 40 minuters tills jag ska käka frulle för att senare åka till skolan och ha fotokurs. Jag hör av mig under dagen idag, hoppas jag. Våran lärare kan ju få utbrott om man gör annat än skolarbete :/
- Älskade knasboll <3

Vi toppa inte inläggen men statistiken :D

Inte den bästa uppdateringen idag, men ni var ändå flitiga att klicka in här idag :D Ni e bäst, glöm inte de <3 Nu börjar iaf klockan bli lite mycket, därför tänkte jag hoppa i säng:) Men i morron taggar vi fotokurs, så nya bilder kommer. Det lovar jag! I morron till frukost ska jag även prova mig på att göra en chailatte, hoppas de funkar... Verkar ju så gott

Dagens shopping

Blå jeans - Kappahl 35 kr på sjuk REA (ord pris 299)
Svarta shorts - Kappahl 35 på sjuk REA (ord pris 199)
Sjal - Kappahl 45 kr på sjuk REA (ord pris 199)
Bikini bh - New Yorker 15 kr på sjuk REA (ord pris 139)
Bikini underdel - New Yorker 15 kr på sjuk REA (ord pris 99)
   
  
Hittade sjukt massa grejer på REA iadg, nice :) Men om ni vill ha en prisvärd och supersnygg bikini, hopa in på  New Yorker 25 kr delen. As nöjd med allt :) Jeansen kommer jag nog bo i nu mera, sjukt snygga.

I am crazy

Jag skulle köpa presenter, kan ni gissa hur bra de gick? Jag köpte så klart presenter men det blev det sista av allt. Nån grej fine de viste jag skulle följa med men... Lägger upp det här snaaart ska bara fota de + kolla mejlen käka osv, så inlägget kommer om ett litet litet tag :)
Me gusta him <3

På söndag...

...Ska jag åka och provrida en fiiiiin häst :) Och mami kommer nog ha med kameran så bilder kommer nog om hon fotar, vilket jag ska tvinga henne till :) Lääängtar som tusan

Of to the stan

Skypar med Fanny och Linnea, men nu ska vi lägga på och jag ska te stan med mami. Inställt fixat bye <3

Sry för bara 1 inlägg

Ledsen att det bara blivit ett inlägg idag, verkligen. Men vi hade prov så de tog lite tid och kraft, men de gick nog bra :) Nu har jag iaf fixat en panpizza och en sallad till de + ett glas saft. Och nu sitter jag ute på våran lilla altan på framsidan och käkar maten + att jag kollar på vem tror du att du är. bättre inlägg kommer senare <3

Good morning

Nu sitter jag och pluggar lite till provet, väldigt roligt (haha not). Men jag har typ inget att göra nu. Men för tillfället känns de som att allt går så bra, och de e nice :) Efter skolan idag så ska jag och ner på stan och möta Mami, vi ska köpa presenter och sen kanske nått till mig/henne följer med hem oxå ;) 
   
Jag har så tråkigt just nu, vill ni önska nån video som jag kan spela in i eftermiddag? Isf kommentera vad ni vill se ;)

Good night

Idag har ni varit duktiga :) Väldigt bra statistik, det gillas :) Men nu ska jag gå och lägga mig, vi hörs igen i morron.

Hello readers

Har precis kollat klart på TV och käkat. Så nu är jag mett, pigg, pluggsugen (haha nej). Men jag ska nog plugga lite nu, sen ska jag kolla på Djurakuten som jag missade idag... Klant jag e ;) Men nu frågade Tilda om jag ville gästblogga hos henne så jag ska göra det nu, innan jag börjar plugga. Har ävet redigerat en massa bilder lite tidigare idag. Dem kommer som inställt på fredga tror jag... Men här är ett sneakpeak ;)

Bjuder på denna, vääldigt mycket

 

Serie time

Tråkar hemma själv, så jag ska lägga mig i soffan med min dator och kolla på nån serie med lite ostbollar. Mums, jag borde plugga, men jag e lite lat ;)
Saknar finaste B-ponny russet <3333333 6 dagar kvar sen träffas vi igen :D <3

Älskar mitt tema <3

Do you like it or not? :)

Nu jäklar

Såg just ett mejl och detta är ens chans att ta, så kom igen :D Horsemuep ;) Så klicka in där varje daaaag 5 ggr och om ni kommenterar att ni gjort de så kan ni får länkar av mig :) Nejmen detta är ang en sjukt roligt sak :D SÅ kom igen kolla in där tipsa era vänner, för ni kommer digga det som ev kan ske :) 
  
Remembeeeeeeer ;)

Tjoo

Nu e jag hemma och jag har nog bestämt mig för att börja sälja jultidningar, sista året i år... Eller jag vet inte, får se om någon vill köpa ;) Eller nej jag säljer inte, jag e för lat . Haha nejmen jag pallar inte/hinner nog inte i år. Jag ska nog ta och plugga lite inför i morron tror jag och jag ska städa Fiffis bur.

Plugga

Har precis haft tyska glosförhöret, det gick rätt bra tycker jag :) Men nu är det plugga till provet i morgon som gäller, chill att man får ha boken i morron :)
    
Sen taggar vi fotokurs på fredag, jippie :)

Nothing to do

Jag har just nu inget att göra, så jag sätter mig och pluggar lite tyska. Första lektionen, ganska nice ändå. Då kommer man ju ihåg dem + att man kan plugga in i det sista på morgonen. Aja 20 minuter kvar tills jag ska åka till skolan, vi hörs sen ;)
 
Btw jag mår lite bättre nu efter att jag druckit en kopp te.

God morgon

Jag sov ändå rätt hyfsat inatt med min tjocka näsa... Ska pallra mig till skolan och se hur det går, om de inte går åker jag nog hem. Men jag vill vara i skolan så jag får väl ta med halstabletter och sen proppa i mig te, hoppas de hjälper. + En stoooor mysig tjocktröja med jeans och kanske en halsduk.

Natti

Nu går en förkyld Emma och lägger sig, vi hörs i morron.

Svenska hollywoodfruar

Nu blev de reklam men vi kollar på svenska hollywoodfruar, fast min hals gör ont som jag vet inte vad. Har druckit honungste, de hjälpte liiite så nu får jag väl ta alvedon och porppa mig med halstabletter. Vi hörs när det är slut ;)

Vad ska stå här?

Idag blev det en riktig Promise dag, tog ut henne till muren en sväng, gick ut och gick med henne, tricktränade, betade och hade lite socialträning. Hon brukar typ rusa in i sin spilta, så då fick hon stå utanför ett tag och vänta in mig. För att få kontroll på henne och jag tycker att de verkade fungera ganska bra. 
  
Nu har jag bara det tråkiga kvar, plugga tyskaglosor. Jippie, eller inte... Men jag ska ju va duktig i skolan, de har jag lovat. Nej nu ska jag sätta fart och plugga i 40 min innan det är dags för TV:n, Djurakuten, Ung & bortskämd och svenskahollywood fruar. 
Btw så håller jag på att blir sjuk tror jag, är tjock i näsan och hostar en del... Jag vill inte bli sjuk!

Tävlingsbilder



Inte den bästa kvalitén men ni överlever väl? <3 De e bara med våran digitalkamera som suger att fota hästar med...

Snabbt hem och vänder

Är hemma tog en macka och nu ska jag dra te bussen, vi hörs <3

Nemen godmorgon

Vaknade för 30 min sen och då började jag sminka mig, som vanligt. Sen fixade jag en macka och en kopp te till min lite rossliga hals. Och nu sitter jag här hos er :) Jag ska lägga upp 1/2 inställda med bilder från tävllingarna. Dem kommer komma dem dagarna som jag är i stallet, för då ska ju inte bloggen stå tom och med ovisade bilder passar de ju super.
  
Nästa tisdag måste jag nog fixa 2/3 inställda då jag lär va i stallet från 16-21, kom gärna med tips på vad ni vill läsa. Jag kommer göra det ni vill, för de e ni som ska ha nått roligt att läsa ;)
  
Aja snart e de skola och jag har inte ens satt på min kläder, oppsi. Får väl bli nå jeans och nån tröja, btw så kommer det en ny tjej till klassen idag. Ska bli kul att se vem de e.
Saknar finisen <3

Längtar till helgen + början av nästa vecka

Fredag- stallet
Lördag - stallet
Lördag-söndag - sova med Linena och Tess, ha en tjejkväll/natt.
Söndag - troligen åka ut och provvrida Arial
Måndag - pluggdag för hela slanten
Tisdag - först rocklunda sköta Promise och hjälpa till + skritta Gordon sen vidare till Malwa
  
En väldigt bra helg och början av nästa vecka. Mycket hästar blire :) Men med hästar runt en blir man alltid glad och jag älskar ju hästar. Stallet är verkligen mitt andra hem, trivs sjukt bra där med alla vänner, hästar och tränare. 

Tv

Nu ligger jag i sängen och käkar ostbollar framför 112 på liv och död. valde mellan de och Robinson, då fick de bli 112 på liv och död.

Idag har jag varit duktig tycker jag

Jag satte mig och åt mellis när jag kom hem från skolan, då kollade jag även på ett avsnitt av nån serie. Men efter det satte jag mig och gjorde hkläxan, engelskaläxan, och lite so. Ska plugga mer so i morron och på onsdag. Jag ska även plugga tyska gramatik snart, tröök. Men sen är det en masa glosor att lära sig, Linnea skulle skicka dem då jag hade så mycket böcker med hem. Lite jobbigt i skolan, trots att sista lektionen var inställd... Sen i skolan så sprang vi spåret, en duktig Emmis har ni haft idag. Därav den tråkiga och inte världsbästa uppdateringen, men ni överlever nog hoppas jag <3 
   
Nu kan jag iaf va ledig resten av kvällen och sluta tänka på läxor, sköönt. Ska nog göra så oftare, de va ändå rätt smart då jag inte hade något att göra. Jag är sugen på att skriva ett bra inlägg, men jag har noll ide om vad. Tipsa gärna om nått ni vill läsa ;) Det gör mig bara glad.
Taggar lördag och tisdag, finaste på träning på lördag och busponnyn Malwa på tisdagen efter rocklunda <3

Pluggaaaaaaa

Har precis satt på musik och sak plugga en massa nu. Så blir jag ledig ikväll. Jag ska nog dra ut springa spåret lite, får se hur jag gör... Eller om jag hittar på nått med nån vän, får se. Jaja nu ska jag väl börja plugga, plugghäst vettni, inte direkt.

Äntligen

Har planerat en riktigt jäkla stalldag. Först skola sen rocklunda och skritta Gordon + sköta Promise och sen kommer Sussie och hämtar mig i stallet så åker vi ut till Malwa. Sussie ska provrida en ny häst där, jag kanske kunde prova den också, får se. 
   
Längat sjukt mycket finaste busponnyn Malwson <3

It is a sunny day

Idag ser det ut att bli en solig dag, hoppas verkligen att de håller i sig. Iaf så ska vi ut och springa spåret idag med klassen, lite träning iaf ;) Sen efter skolan är det plugga som gäller, och plocka undan alla kläder som ligger på min säng. Idag ska jag va duktigt, det lovar jag. Städa mitt rum, plugga, städa huset. Jag e en duktig tjej vettni ;)
  
Idag blev det en enkel outfit, får se om jag lägger upp den. Vill ni de?

Skärpning Emma

Jag sa ju att jag skulle plugga, kan ni gisa hur mycket det blev? Inte ett smack... Men det betyder väl att jag får plugga järnet i morron efter skolan, de väl smällen man får ta för att ha en chill helg i stallet. Men i morron lovar jag att plugga, för jag ska satsa på skolan har jag ju sagt ;)
  
Men nu ska jag chatta lite mer på facebook innan jag fixar mig för natten. Men detta får bli sista inlägget för daagen.
Bild från dagen

Johanna och Pia

    
  
Klickbara bilder!
 

Hemma från stallet

Jag har varit hemma ett litet tag nu, men precis kommit ut ur duschen. När jag kom hem möttes jag av ett väldigt roligt meddelande, mer om det senare ;) 
  
Fotade massor idag, bilderna kommer nog upp som inställda under veckan. Ett inlägg kommer nog upp idag, och de e bilder på min tränare med henns fina häst. Bilderna kommer väl upp om ett tag, lägger de som inställt. Sen måste jag även plugga lite :( Ska plugga lite tyska, engelska. Jag glömde min hk bok i skolan och min historiabok :( Så det får jag väl plugga på i morron.
Världens finaste B-ponny! <3

Nyheter från mountain horse


        Fleece - 699                                     Jacka - 1800                                      Väst - 659
   
  
Snyggt till hösten/vintern!! Finns hos bääääästa Horsemeup

10 saker jag inte kan leva utan!!

* Mobilen
* Datorn
* Vännerna
* Hästarna
* Coca cola
* Godis
* Mat 
* Kläder
* Pengar
* Musik

Skolfoto 2012




En sak som värmer i hjärtat

Är när man visslar lite innan man går in i stallet och finaste dressyrhästen gnäggar åt en <3 Det värmer verkligen

Hejdå huset

Nerå men nu ska jag byta om och sticka till stallet, vi hörs sen. Jag kommer fota så bilder kan ni räkna med ;)

Good morning everybody

God morgon, allt bra med er? Okej wannabe Zanni.
   
Jag gick precis upp och jag e trött för på helgerna brukar jag kunna sova ut, men den här helgen har ju klockan stått på 07.20. Kommer inte heller kunna ta igen det nästa helg ör då äre sleepover girlnight hos Linnea, längtar. 
  
Inställda är fixade rill dagen så ni kommer ha massor att läsa, de e väl bra? trots att jag inte e hemma? Äslkar när det bara flyter på utan att jag behöver tänka på det. Bara va fri för en dag, de e rätt skönt ibland. Bara jag vet att ni har bra inlägg att läsa.
Noggis <3

Tjenare alla ni

Vi har krånglat lite med  mamis dator då vi har beställt hem skolkorten. Är riktigt nöjd i år med ett av fotona! Brukar aldrig bli det. Bilderna kommer upp i morron, har lagt det som ett inställt ;) Förhoppningsvis kommer korten i veckan, hoppas hoppas. Har beställt ett kort att sätta i ramen jag ska göra i slöjden, riktigt nice.
   
Iaf så har min kväll annars bestått av att kolla på AFV och fixat inställda åt er <3 Så i morron kommer det också bli väldigt bra uppdatering, trots att jag inte är hemma. Men nu ska jag tvätta bort min mascara och lägga mig. Upp tidigt i morron vettni. Men det har jag ignet emot, jag får ju komma till stallet :) + Att jag vaknar till när jag cyklar till stallet.

Dagens ridpass på pärlan

Idag gick det sjukt bra att rida, älskar verkligen pärlan <3 Vi jobbade med tempoväxlingar och på böjda och raka spår + bommar då ponnyn fick stretcha ut mycket. Men hon klara de galant :)
  
På framridningen var hon perfekt, jag red på volter för att få henne mjuk i båda sidor, jag tyckte hon blev väldigt mjuk. Jag gjorde även lite ökningar och kortningar, gick super de med. Och galoppen första varvet fick hon galoppera på lite bara, sen satte jag mig ner och började jobba lite på volter där med då hon brukar kunna bli stark och stel i galoppen. Men att jag red på volter tycker jag gav väldigt bra resultat, jag hade verkligen kontroll hela tiden från start till slut. 
  
Jag känner verkligen att jag har kontroll på henne nu, kan hennes knappar och så. Vi  har utvecklats väldigt mycket tillsammas tycker jag, det går bara bättre och bättre när jag rider henne. Nästa vecka hörde jag att vi troligtvis skulle hoppa, TAGGA till tusen. Kommer bli så sjukt roligt att hoppa finaste.
 
Video från nått pass då vi focuserade på bra väg, tempo och teknik. Kan be någon filma när vi hoppar sen, så får ni se utvecklingen. 

Hemma

Är hemma och har duschat. Nu ska jag nog dra te min förra skola med brorsan och typ åka på den karusellen som finns där... Iaf så gick det super duper duper bra idag, sjukt nöjd med ponnyn. Hon e bara bäst! <3 Jag älskar att ha en hel stalldag, hur mysigt som helst.
   
Sen har jag ju även jobabt som funtionär. De va 2 som ramla av idag inne på banan, tror jag. Sen va de nog nån på framridningen. I morron är det storhästar som hoppar, min tränare ska hoppa. Idag var det ponnysar. En urgullig shettis <3
   
   
Tycker ni uppdateringen var bra? Jag tycker iaf de :) Och hoppas ni tycker samma sak.
Men nu ska vi dra, hörs sen <3 Då ska de fixas inställda.

Mobbning

Mobbning fick ämnet bli nu, kom bara på det. 
  
Jag blir så arg på sånna som mobbas och håller på, ingen tycker ju om det!? Eller om nån drygar sig, de e bara jobbigt. Det bästa att göra är att bara skita i dem så brukar det fungera, det har det gort förut när några killar (nämner inga namn) drygade sig med mig. De samma med dumma kommentarer, jag mena de e bara att skita i dem. 
  
Det är ingen som tjänar på det, ingen! Sen tycker man inte lika mycket om att vara med dem i skolan och undviker dem gärna. Och man blir bara depprimerad, vilket e jobbigt...
  
Har ni blivit utsatta för det, säg till en vuxen så hjälper dem dig. För ingen har rätt att driva/mobba/reta dig om dem gör det, så svara som att du tycker de e jävligt roligt och typ ba jaha tycker du de? Nej vet inte hur jag ska förklara det med asså svara sarkastiskt lixom, det hjälper också ;)
    
Jag mena man ska väl behandla andra som man själv vill bli behandlad? Det tycker jag iaf, gör inte ni? Rätt ska vara rätt och fel ska vara fel. Det är iaf min syn på det hela, så gör jag iaf. Skiter nån i mig, skiter jag i den. Är en snäll mot mig, är jag snäll mot den. Det är iaf så jag har blivit uppfostrad och det tycker jag är helt rätt. Men om man håller på som sånna gör så har man nog det inte så bra hemme och ingen bra uppfostrad vilket e väldigt tråkigt.
    
Sen ska man ha riktigt nice vänner, dem hjälper och stöttar i vått och tort. Som man kan snacka med allt om <3
  
  
Liten snabb sammarfattning - Mobbning är fel!

GIRLPOWER <3
 

Puss på dig världens finaste B-ponny <3


Ofixad vs fixad

                              Vaknar så här                                                                         Kommer till skolan så här

5 saker ni inte vet om mig

* Jag älskar verkligen sötlakrtis, speciellt sånna pipor och några jag inte vet vad dem heter...
 
* Jag lägger mig alltid för sent, jag tar 100 miljoner år på mig. BLoggar ska kollas, smink ska av, krämer ska på. Ja det tar typ 30-60 min för mig att komma till säng efter att mami sagt till, inte bra Emma, inte bra.
 
* Jag älskar Gucci mest av alla hundar, hon e såååååååå snäll och go
 
* Jag hatar läxor, ser ingen anledning till dem. Men sånt får man ta när man ska gå i skolan, för den ska skötas. Iaf så satsar jag på höga betyg
 
* Jag kommer alltid på nån ny sån här innan jag gör dem, sen glömmer jag dne när jag ska börja på den första...

Mentalt pepptalk med ponnyn

Har snackat ihop mig med ponnyn, nu ska detta gå bra :) Taggade till 100!!!!

Stall dags nu då

Sticker till stallet nu, vi hörs sen när jag kommer hem.

Nemen hejsan

Chatt lite på facebook nu, om nån ville veta ;) Men jag ska gå och käka frulle nu sen blire stallet hela dagen, love life lixom <3 Så j**la taggad inför träningen idag