Torsdags kväll

Hejsan. Jag har precis börja läst lite i en engelsk bok som jag har lånat på biblan, jag tänkte låna om den men någon hade bokat den så de gick inte. Jag skulle gärna haft mer tid då jag började läsa den idag och lånade boken 15/1 så den ska tillbaka 12/2. Jag får helt eneklt ligga i rejält med läsningen känns de som. Boken heter The brides farwell, om någon ville veta. Jag har bara läst några kapitel men den verkar väl ganska bra.
  
I morgon är det äntligen fredag, underbart. Ska bli skönt att få lite helg och ledigt, även om min ledighet kommer bestå av en del plugg ^^ Jag kanske åker en sväng till stallet för att umgås med mina goa vänner <3 Har inte bestämt mig helt än, men kanske. Kanske att jag är hemma och pluggar lite, så är jag helt fri i helgen. Smart va? Aja får se hur de blir i morgon. Jag har inte heller bestämt om jag ska hoppa Carpen på lördag eller om jag ska vänta och känna att jag har mer kontroll över honom. Jag har frågat min tränare vad hon tycker så jag hoppas att hon kan svara och säga vad hon tycker. De skulle dock vara roligt att proöva hoppa honom lite, gaaaah hatar att ta beslut. Men troligen ger jag honom och hoppningen ett försök ;)
   
Jag önskar iaf alla en fin helg så hörs vi i morgon bitti igen för nu måste jag läsa lite ur min bok...

Roligt me konfisarna

Nu sitter jag och drogar Clara Henrys låt, deb e sjukt bra. Kom iaf nyss hem från konfan och käkade. På konfan hade vi lite "teater" och de var vädligt roligt. Vi skrattade mycket och hade roligt. Jag tänkte sätta igång någon video eller något. Idag har jag lovat mig själv att jag ska lägga mig i lite tid, men vi vet väl alla hur de kommer gå? ^^
   
I morgon är det fredag nr 2 som jag är ledig från stallet. De känns konstigt, förut hade jag 2 fina prinsar som stod i sina boxar och väntade på mig. nu har jag ingen prins. Båda togs ifrån mig, samma dag. Hur tusan kan man göra något sånt? Jag ville göra en video till minne av dem, men jag kan inte för då kommer jag dö totalt och jag vill inte vara helt lost imorgon i skolan. Jag kanske gör en sen senare, i framtiden när jag gått vidare.
   
I morgon kommer en häst till tas bort. Det känns inge kul att 4 hästar på loppet av en månad lämnat jordelivet. 2 fina fina privathästar och 2 fin fina ridskolehästar. Hoppas verkligen inte att året kommer fortsätta i denna tråkiga riktning. Om något skulle hända Promise nu vet jag inte vad jag skulle göra, antagligen dö själv...
    
Nej nu kan jag inte prata mer om tråkigheter. Därför ändrar vi tankar och lyssnar på lite musik

Jag blir väldigt arg!

Nu börjar jag blir arg! Jag tycker verkligen synd om en väldigt bra kompis. Hon har en som tar nästan allt som hon har på sin blogg, till och med inlägg. Jag tycker verkligen synd om henne. Om du nu skulle läsa detta, och känna dig träffad. Då tycker jag att du ska sluta på momangen och be om förlåtelse. Hon tycker verkligen inte om att du håller på så. 
  
Jag vet att jag och en kompis har vädligt lika med vissa saker. Men jag skrev just varför. Vi är vänner. Man tycker inte om om en främling skulle ta precis allt ditt.
    
Jag säger det igen, det är inte din blogg om du tar något fårn någon annan. Du ska ha ditt egna och sticka ut, inte ha något som din största förebild har. Dör de finns redan, skapa något som bara du har. Ingen annan.
 

En vanlig dag, 2 veckor senare

I skolan satte jag och skrev av mig lite. Resultatet kommer upp under tiden som jag är i kyrkan med konfisarna. Jag är pepp på att skirva inlägg, långa, bra och genomtänkta inlägg.
   
Har ni förslag är ni mer än välkommna att kommentera dem. Jag har slut på inlägg i min blogglista och jag kan inte komma nå några att lägga till så därför vill jag gärna, att ni som ska läsa allt kommer med förslag på vad ni faktiskt vill se här på min blogg. Om ni kanske har nån rolig video ni vill se eller vad som helst. Eller ni kanske vill ja nån slags tävling? Ja ni väljer så kom igen! :) När jag kommer hem vill jag se massor av förslag, uppfattat? :) 
   
Jag trodde inte att jag skulle va så pepp på att gå till konfan, men de är jag. Jag känner för att ta en promenad, gå dit och vara med alla goa vänner och sen få sjukts hem. Det kan nog va lite för att mycket snö har försvunnit men också att det är ljusare senare på eftermiddagarna nu, väldigt skönt. Och sen har det blivit vädligt varmt, den här värmen är lagom just nu. Hoppas att den håller i sig för jag vill kunna börja cykla snart. 
   
Nej nu publicerar jag detta och sedan går jag iväg mot konfan och mina vänner. Ha de bra så länge.

Länkbyte med Alice

http://phridaa.devote.se/ http://phridaa.devote.se/ http://phridaa.devote.se/ http://phridaa.devote.se/
Btw hon har en tävling på sin blogg ;)

Gissa vad?

Nu har vi SO, eller nej vi ska snart ja SO. Vi ska jobba och skriva nå brev, inte världsroligt ^^ Detta är en lång lektion så de ska bli skönt att komma hem sen. Om ni har lsut får ni gärna länka era bloggar så läser jag dem när jag kommer hem. 
  
Om någon är sugen på ett länkbyte så är det bara att kommentera eller ta kontakt på något sätt. Jag är öppen för förslag.
  
För den som ville veta va lunchen i skolan blääää idag, då är det tur att de finns mackor som en räddare i nöden. Men nu måste jag börja jobba. Vi hörs sen

Massa babbel

Idag har de blivit ännu varmare ute. Men idag regnar det nog inte vad jag såg sist jag kollade ut, bara för de kollade jag ut och det regnar inte. Hoppas att det inte regnar på hela dagen för de e inte kul att gå i regn... Idag är de inga planer, bara skola och konfa. Sen ska jag hem och här hemma ska jag nog göra tyskan, så slipper man tänka på den sen. Och plugga lite till vårat älskade biologiprov ^^
  
Jag ser inte riktigt meningen med prov och massa läxor. Ofta blir de så att man pluggar gärnet 2-3 dagar innan och sen skriver man de som man ska och efter de har man glömt var de va. Då lär man ju sig igentligen inte. Man lär sig mer av att jobba på ett roligt och bra sätt om de området, inte av massa stora läxförhör. Håller ni inte med mig? 
  
Jag längtar verkligen till Grällsta. Och idag hoppas jag inte att någon häst försvninner till dem eviga görna ängarna, hoppas att mönstret är brutet nu. Jag orkar inte med mera sorg just nu. "det handlar om att gå vidare, inte glömma" 

It is kväller time

I morse hade vi tyskaförhör och det kändes väldigt bra. Sån känsla ska man ha efter ett förhör, då har man gjort sitt bästa och man kan inget mer än sitt bästa. Sen efter skolan tog ju jag och Ebba en sväng till ICA, vi promenerade och var duktiga. När mami kom hem följde jag med henne och handlade på samma ICA så de blev lite akward 2 gånger samma dag, men de gör inge. 
  
Idag har jag städat i huset, städat mitt rum, plockat undan alla kläder och plockat ut dem för att vika och göra fint samt rensa ut för små kläder. Så idag känner jag mig duktig som har städat och donat. När man väl börjat är de ganska roligt, men innan man ska börja känner man verkligen ingen lust. Men sätt på lite bra musik och börja städa. Ganska precis när jag va klar me allt började Sveriges Mästerkock så de kollade jag och min familj på.
  
I morgon är det en tidig dag, eller nej en normal dag. På eftermiddagen/kvällen är det konfa. Jag lovar att ingen kommer vilja gå dit, men väl där är det ganska mysigt och roligt.
  
Nu ligger jag i min säng och ska väl kolla på någon video innan jag lägger mig och sover. Jag säger godnatt så hörs vi i morgon. Btw vad tyckte ni om mitt lilla rum?
- Bara för att jag chattat med en från Grällsta om Beny. De står C-ponny på hemsidan, men han är en B-ponny än så länge. Han har ju tid kvar att växa så han kommer nog växa och bli över 130 cm i manken. Jag längtar efter honom men det är inte långt kvar nu <3

Roomtour


Bildbomb på Promise <3


ICA med Ebba

Efter skolan jag och Ebba till ICA och de va väl kul. De va skönt och varmt väder ute, men slask på marken så de va väldigt tråkigt :/ Men vi hade varandra så de va ingen fara. De va dock lite pinsamt när vi skulle ksivka iväg paketet men de gick bra så nu  är giveawayen äntligen iväg skickad. 
   
Mami ville att jag skulle städa lite här hemma, så jag får väl kanske ta och göra det. Om jag orkar. Då kan jag även städa lite i mitt rum och kanske filma roomtouren åt er. Ni verkade vilja de så därför tänkte jag göra den :)
  
Nu verkar även alla bloggar som inte fungerade fungera igen. Skönt för då slipper dem bli av dem sina bloggar. eller bli arga. Men jag måste bara koda till Linneas blogg lite igen men sen ska den va klar, för andra gången.

In da skola

Johanna kommer snart hem, jag är galet taggad. Hoppas att vi snart får börja träna och rida för henne igen. Hon är sjukt grym. Men tyvärr så verkade vissa blogg.se bloggar fucka upp sig, b.la så är Linneas blogg drabbad, men även den som låg högst upp på listan av besökta sen en till från Grällsta. Hoppas verkligen att detta löser sig, för dem vill ju ha sina bloggar kvar. Men blogg.se är kontaktade så hoppas att de fixar sig.
  
Men snart ska vi käka, eller nej nu så ska vi gå till matsalen och äta potatisbullar, för dem som ville veta. Men ha de gött. 

En blöt morgon :/

Igår när jag skulle gå och lägga mig fick jag ett meddelande i chatten om någon ny häst. Då blev jag ävldigt förvånad då kollade jag dayviews och där såg jag bild + namn. Hästen hade tydligen stått hos oss i ungefär en vecka. Jag gick förbi boxen där hon stog, men ajg täntke på att att det stog någon där. Till en början är hon bara på prov men jag hoppas verkligen att hon kommer åf stanna då vi behöver nya hästar efer allt som häst 2011, 2012 och början av 2013.
  
Idag efter skolan ska jag och Ebba knalla iväg till ICA för att skicka iväg giveawayen. Vi tänkte att den behöver skickas ut nu. Fast de regnar nu så om de regnar i eftermiddag kanske de inte är super roligt att gå i regnet, de e ju trots allt en liten bit.
   
Nu börjar de iaf bli vår eftersom de regnar och de har varit +grader ett par dagar nu. Det är nackdelen med snö, de blir sån jobbig och äcklig slask. 
  
Okej snart är det dags att gå ut i regnet och gå till skolan :/

Gör kväller nu

Jag gjorde linneas design, men han inte lägga in den så datorn fick följa med ut till vardagsrummet så fixade jag de sista under hollywoodfruar. Ni borde kolla in hennes blogg, http://linneascrasylife.blogg.se och säga vad ni tycker om designen :) Personligen älskar jag bilden med henne och Polly
  
Sen flyttade jag om lite i min meny och ändrade om mig texten lite. Om ni inte såg de. Sen om ni håller över länkarna så är dem regnbågiga som ni kanske ser, är de fint? 
  
Jag känner mig duktig, jag har hjälp 2 tjejer med en sak, sen linnea med sin design, jag har pluggat och jag har fotat nya bilder på Promise. De känns bra att vara till hjälp :)
  
Klockan börjar bli mycket, eller igentligen inte... Men de lär ju ta tid innan jag ligger i sängen så de är väl bäst att börja nu. I morgon är de sovmorgon så de e chill.

Massa olika, b.la svar på fråga

Först vill jag svara Malin (utan blogg) att jag kan göra blogg.se designer. Men de beror lite på hur din deisgn ser ut sen innan. Men en header kan jag nog fixa gratis. Har dock en som jag ska göra. Men den tar nog inte så jättelång tid. Mejla mig, [email protected] 
   
Nu tänkte jag sätta på project runway från igår, har redan sett Ullared. Då tänkte jag fixa Linneas nya design som jag lovat henne :) Eftersom att plugget e fixat så är det vad jag kan få göra ikväll.
  
Klockan 21 är de sista avsnittet av Hollywood fruarna. Ska bli sköj och se vad som hittas på och görs för konstigt idag.

Vad tror ni?

Hur tror ni bloggläsare att min personlighet är? Genom de ni uppfattat på bloggen? Skulle va kul och se vad ni tror :)

Stallet nästa

Sista lektionen i skolan var engelska och de va roligt. För den som vill veta så gör vi en presentation om ett engelkspråkigt land eller stad. De va kul för vi ska planera som att vi skulle åka dit och göra något...
   
Jag fixade ett inställt som jag hoppas att ni kommer gilla och vara delaktiga i. Nu ska jag byta om till ridkläder och sedan börja röra mig mot stallet. Jag och mami kanske åker ner på stan en sväng efteråt, det är än så länge oklart. 

Dagen som blev ljus

Min morgon började bra då jag såg att Jens Fredricson hade svarat på ett meddelande som jag skickade till honom. Hehe star strucked här, neråå inte alls. 
  
Nu sitter vi iaf i skolan och jobbar, no shit sherlock? Asså visst märks de att jag e trött? I stallet tänkte jag fota lite och fota i Promise i en grimma som Gordon hade på tävlingar (som var min). Jag saknar honom galet mycket. Han va en stor del av mitt stall-liv. Sen försvinner han utan förvarning. 
    
Men nu måste vi jobba lite. VI hörs senare

En mörk tisdagsmorgon

Idag är det tidsag, för den som inte visste de. Vilket betyder att vi har våran längsta skoldag. De e ganska jobbigt att börja 08.10 och sluta 15.20. Mest för att maten inte brukar vara så där jättegod i skolan. På senaste tiden har den faktsikt blivit lite bättre iaf, vilket e bra då man måste ha i sig mat för att orka med eftermiddagen.
   
Idag efter skolan ska jag iaf sticka iväg till stallet en sväng och pussa lite på min älskade bebo <3 Jag kanske tar och går en sväng med henne om det inte är för kallt eller om hon kanske ska gå på lektion. Sen ska jag ju såklart sköta om henne.
   
Men nu har jag nog inte så mycket mer att komma med känns de som. Därför avslutar jag detta så det inte blir massa struntprat och ett långt tråkigt inlägg. Ha en bra tisdag iaf <3
- Varför stannade du inte hos oss längre? Vi saknar dig och Gordon <3 Hoppas att ni har det bra på dem eviga gröna ängarna.

Natti natti

Nu fixar jag lite med min design. Men jag är trött så jag ska gå och lägga mig. Jag ska fixa en sak åt 2 vänner också. Men de blir nog i morron
  
Nu ska jag nog stänga datorn, innan mami blir suris. Vi hörs i morron

Fullbokad TV

Idag är det mycket på TV:n
Klockan 20 - Familjen annorlunda och Ullared
Klockan 21 - Top model
Klockan 22 - Project runway (inte Sverige)
  
Men jag kollar nog på familjen annorlunda med familjen. Sen kollar jag på topmodel efter de och sen när jag hinner (till helgen) kollar jag på Ullared. Men snart börjar de så jag måste kila. VI hörs

Smart tänk

Idag har jag sagt till mig själv att jag inte får äta något mellan skolans lunch och middagen hemma. Jag vill prova och se om de går och hur hungrig jag blir. Nejmen helt ärligt, jag vill bli lite mer fit och sund så ett maffigt mellis och lite middag sen bli inte så bra. Därför hoppar jag det maffiga melliset och kanske bara tar en frukt. Jag hoppas att mami kommer snart för jag börjar bli hungrig nu. Bara det bli någon god mat så bli jag nöjd. Eller ävnta vi käkar äcklig mat istället, smart va? 
  
Jag satte mig även i sängen och då typ gick en sån där bräda av. De får mig att låta sjukt fet och tung, men jag väger inte så mycket ^^ Så jag vet inte om jag behöver byta till en extrasäng innan det är fixat eller något. Som tur va är de iaf inte där man sover. Men det är där jag brukar sitta så de e inte så nice...
  
Nu, i brist på liv tänker jag nog sätta mig och platta mitt hår. Jag är medveten om att det sliter, ingen behöver påpeka de ;)

I´m homeee

Jag mötte min brorsa på vägen hem från skolan så vi gjorde sällskap på vägen hem. De e mycket roligare att gå om man har någon att prata med. Att gå tycker jag är väldigt skönt och bra, nackdelen är att det blir sjukt långtråkigt och de tar sån tid. 
  
Höökskatalogen kom till mig idag så jag ska kolla i den nu tänkte jag. Sen ska jag väl bara sitta framför datorn och dö lite. Har väldigt ont i magen så de får nog bli ligga utslagen i sängen och läsa bloggar ^^ Sen blir de väl lite yt också, som vanligt. 

In da skolaaa

Nu sitter vi i skolan och har svenska. Jag sitter med mina brudar vid ett bord och jobbar lite. Det är en tårkig lektion som blir rolig med hjälp av grymma vänner. Älskar att ha en vän som gillar design så vi snackar om designer. Efter att jag pluggat när jag kommit hem så ska jag nog testa lite nytt. 
   
Vi hade ganska lätt tyska så de e nog inte så svårt att. Sen biologin har vi om 2 veckor så de känns ganska chill. Så jag tar nog bara med boken för att läsa igenom lite, men itne så mycket mera. 
  
Snart kommer våran lärare så jag måste publicera detta. Hare gött

Mot skolan

Idag vaknade jag innan larmet, vilket va skönt för då kan man lgga och dra sig lite. Jag e konstig på helger kan jag knappt ligga och dra mig, för då måste jag inte alltid upp. Men på skoldagar vill jag dra mig, för då måste jag upp. Ilandsproblem nästa ^^ 
  
När jag kommer hem måste jag plugga biologi till ett prov, glosor och glosor i tyska. De va nog de vi hade, ganska skönt. Igår när vi va på affären köpte vi sån där drickgrejs fån Ehrmann igen. Seriöst hur förälskad man kan bli, i en dryck! Den är verkligen jättegod, stort tips åt er mina fina bloggläsare.
   
Nu har jag inte så mycket mer att komma med. Hoppas att alla får en bra dag

Gör kväller

Hello my readers. Jag har prövat läppstifen på och jag älskar dem sjukt mycket. Jag skulle köpt ett till inser jag nu. Men jag har mycket läppgrejer så igentligen klarar jag mig ^^ Det är väldigt bra piggment och underbara färger, mina nya favoriter.
  
Sen för den som ville veta så har jag mejlat en större bloggare ang en sak som jag inte riktigt gillar. Ska bli spännande och se om den bloggaren svarar på mitt mejl. Ni kommer själva förstå varför jag mejlat. Okej jag kan avslöja, läser ni misslisibells blogg? Isf förstår nog ganska många vad jag pratar om. 
   
I morgon är de lång och jobbig måndag igen, som varje vecka. De bli inte bättre av att det är en av våra längre dagar... Men vi har sovmorgon vilket e väldigt nice för då behöver de inte bli en rivstart direkt efter helgen. 
    
Hoppas att alla har haft en underbar vecka. Själv kan jag inte erkänna att jag har haft en underbar vecka. Nu tänkte jag tvätta bort mitt smink och hoppa till säng, i tid för en gångs skull. Jag e alltid uppe så sent när jag igentligen inte borde de. Men pigga och glada tar vi tag i morgondagens skol och jobb-dag
 

Ponnyakuten

Kollade nyss på scener ut et tonårsliv med William spetz. Han e rolig han asså. Skrattade åt han även idag. Men nu är de dags för ponnyakuten så vi hörs senare.
 

Dagens lilla shopping

    2 Nagellack från nordic cape of Sweden            2 sjukt fina läppstift från nordic cape of Sweden
     
10 kr styck på City Gross

Ändrade planer

Är hos mormor en snabbis nu. Bloggar mer hemma

Arg

Jag orkar inte! Jag gjorde en film på mitt smink, såklart slutar kameran filma efter ett tag ^^ Jag orkar inte göra om den så ni får helt enkelt tyvärr nöja er med att det inte blev någon film på allt mitt smink... Kanske om jag orkar göra en senare nån gång. 
    
Nu ligger jag iaf i min säng och lyssnar på lite musik och kollar lite bloggar. Men jag har ingen mer blogg att läsa nu så jag behöver tips! Kommentera gärna eran blogg
  
Sen är det hoppning på svtplay så de ska jag lätt kolla in om exakt 2 timmar är den. Så kolla in, Roffe skulle va me läste jag på hans twitter ^^ 
  
Det blir inget av med inlägget som jag pratade om tidigare i morse.
  
Men nu ska jag nog spela lite sims.

God morgon

Jag vaknade ganska tidigt ändå. Jag har sovit 9 timmar, men är ändå trött. De tycker jag är konstigt. Det är roligt att ni håller med mig om det där med att ta inlägg ;) 
  
Idag händer det nog inget speciellt. Jag tror att jag bara ska vara hemma och chilla lite. Jag kanske sätter på en film eller något. Eller om jag helt random får för mig att göra något. Igår när jag låg med datorn i sängen fick jag en idé till ett inlägg. Får se om jag skriver och publicerar det eller inte.
   
Ni får ha en bra dag innan skolan och allt börjar igen.

Natti finisar

Nu har jag gjort mig klart för natten och lagt mig i min säng med min dator. Ska kolla lite yt och säkert lite bloggar. Sen ska jag nog stänga av datorn i tid och somna så jag är utvilad för en ny vecka i skolan.
  
Idag har jag även tagit en långdusch, noppat ögonbrynen, rakat benen, fixat nya naglar. Känns skönt att va lite fräsch inför en ny vecka. De ända som saknas nu är min mörkbruna hårfärg som jag kanske kanske kanske kommer ha om ett tag. De går inte så bra med att övertala mami... 
  
I morron är de iaf ingen gudstjänst så jag kan sova och chilla hur länge jag vill på morgonen. Första dagen på länge jag inte haft klocka, jo igår då men de räknas ju knappt ^^ 
  
Ne nu ska jag kolla lite innan jag stänger ner så natti natti

Go kväll

Hej.
  
Jag glömde visst av bloggen lite. Nejdå men jag har käkat lite middag och kollat yt typ hela eftermiddagen. William spetz är så jäkla rolig. Har skrattat åt många av hans videos idag. Också en kanal som är värd att kolla in. Okej denan blogg har blitt en yt kanaltipsar blogg känns de som ^^
   
Jag iaf iaf lite mumsigt godis som jag äter. Fast jag har ätit lite för mycket för jag mår lite smått illa. Men jag ska nog sätta på en film nu. Eller en serie, vet inte riktigt. Jag har väldigt tråkigt så. 
   
Ha en fortsatt bra kväll älsklingar

En sak som jag stör mig på

Har chattat lite med en viss person. Då skrev personen att en annan blogg hade kopierat hennes inlägg, rakt av. Sånt tycker jag bara är så jäkla lågt. Jag har även sett en skvallerblogg som kopierar inlägg rakt av, från andra skvallerbloggar. Jag mena vad tjänar man på att ta någon annans inlägg? 
   
Sen om man frågar, är det okej om jag gör ett liknande inlägg på min blogg. Och sen får ett ja, fine. Men annars tycker jag att man ska skriva sitt eget, för det är ju inte din blogg om du tar andras inlägg rakt av. Sen att man kanske hämtar lite insperation till sin blogg från någon annan. 
  
Sånt stör jag mig bara på. Man får ju inte flera läsare för att man tar någon annans, snarare tvärt om.

Tips på snygga kläder!

*Tröja från Hollister:
Sjukt fin och skön. Jag älskar sånna med längre bak så stor hiss! :)
  
   
*Tröja från Hollister:
Den va jättefin. Älskar spetsdetaljerna!!
  
   
*Linne från Hollister:
De va väldigt enkelt och snyggt. Även dem spetsdetaljerna var snygga
    
  
*Topp från H&M:
En väldigt fin topp till sommaren. Denna kommer nog flytta in i min gardebord inom en snar framtid! Stor hiss
    
  
*Linne från Kappahl:
De va galet fint eftersom att de va långt och sen nåt på axlarna. 
     
  
*Topp från Kappahl:
Den va fin, lång och föll mig i smaken bara :)
     
  
*Jeans från Hollister:
Lite smått traschade jeans, supersnygga
    
  
*Jeans från H&M:
Sjukt kolt mönster. Dösnyggt att matcha med en märkblå tröja eller en svart. Dem skulle jag inte tacka nej till
    
  
Samma här, klicka på rubrikerna så kommer ni till klädesplagget.

Dagens ridpass - Carpe Diem

Kan börja med att säga att han blev sjukt jäkla stark idag. I början när vi red fram i trav gick de bra och han var väldigt lugn. Vi red över bommar lite och jag fick med mig hela hästen, precis som jag ville. Sen i galoppen var han stark för att vi hade ridit lite över bommarna. Då provade jag att rida lätt på honom i galoppen och det verkade va hans grej. Antingen var det jag eller så blev han lugnare av det så det ska jag komma ihåg använda. Vi skulle rida en typ bana i trav. Då gick det bra och han lyssnade på mig, vilket var väldigt skönt. Sen gjorde vi samma sak i galoppen. Där gick det kaos till en början. Han blev stark, jag slutade typ rida och ja. Sen kopplade jag bort innertygeln, den fanns inte. Blev sur satte mig och red på yttertygeln och med vikten. Först blev de lite knas men sen gick de bra och sista gången kändes de ganska bra. Så lite nöjd är på slutet. 
   
Idag var det iaf lättare att hitta knapparna och börja rida med hjälp av dem. Nästa vecka är det hoppning. Med samma tema och bana som idag. Jag vet inte om jag kommer orka med och lita på Carpen riktigt ännu. Jag vill nog ha lite mer kontroll på honom innan jag börjar hoppa. Men på samma gång är jag jäkligt sugen på att pröva. Vad tycker ni? Ska jag pröva eller hoppa någon annan?
  
Alla som tror att han är lätt och de e väl inga problem. Sitt upp och pröva så förstår ni vad jag snackar om ;)
  
Tyvärr så kom inte dagens fotograf heller :( Börjar bli lite less på att dem som vill fota sen inte kommer. Okej ibland har man anledningar, de accepterar jag. Som en kompis försov sig och jag mena de gör inge <3 Och den andra hade fått lite problem med sin polle. 

Sminktips!

*Mascara från MaxFactor:
Den mascaran är speciell för olika ögonfärger. Jag hade en annan på mig först, tog bort satte på den och den framhäver verkligen ögonfärgen. Den är väldigt lätt att använda och klumpar sig inte, inte för mig iaf. Det är en av dem bästa mascarorna som jag har haft. Stor hiss
  
  
*Mascara från Maybelline New York:
Great Lash från Maybelline gillar jag också väldigt mycket. Den var en av dem första jag fick och den är jag väldigt nöjd med. Har hört att det finns andra typ rosa, gula och lila som är runda i formen och att dem ska vara ännu bättre. Men jag trivs bra med Great lash.
  
  
*Ögronbryns gel:
Den är beställd från ELF och den tycker jag om. Den håller verkligen ögonbrynen på plats, och den kosta 17 kr så de e lätt ett bra köp.
     
   
*Duo eyeshadow cream:
Jag har den i Sugar cookie, Eggplant och Berrymix. Sugar cookie är helt sjukt underbar i färgen, älskar den. Men den är lätt att använda och den fungerar ju lite som en primer. Har man sen den som inte är cream till den som man har cream i så blir färgen starkare och håller mer. Väldigt bra för 17 kr styck! Stor hiss
      
  
*Mineral ögonskugga: 
Den kommer också från ELF. Den kostade runt 30-40 kr... Den är väldigt bra och har ett bra pigment så man behöver inte mycket alls. Jag använder den till mina sotningar. Eftersom att den är "lös" så är den lättare att blända ut i sotningen. Verkligen värt sitt pris.
     
  
*Concealer:
Jag köpte den på H&M för 50 kr. Den är väldigt bra. Den täcker, men kakar inte. Den finns också i många olika nyanser vilket är väldigt bra. Det ända dåliga är att den är ganska liten.
   
*Kajalpenna:
Den är också köpt på H&M för 30 kr. Det är en av dem bästa kajalpennorna som jag har haft. Väldigt lätt att använda och att vässa. Sen följer och drar precis där man vill. Den är billig och väldigt värd sitt pris då dne räcker länge eftersom att den är väldigt lång. Stor hiss
   
  
Om ni klickar på produkternas "rubrik" Så kommer ni till dem

Morsning

Efter att jag ställt klockan och vaknade hämtade jag datorn och har sen dess kollat på massa videobloggar av Clara Henry, tahultsbarn på yt. Den kanalen ska ni kolla in tycker jag. Ni kommer nog inte ångra er. Snart ska jag iaf till stallet. Mami och resten av min familj är på Bellevue, alltså typ vid stallet men jag hade ingen lust att gå upp kockan halv 7 för att åka med dit. Snäll mami som jag har så kommer hon och hämtar mig här hemma så jag slipper ta bussen. Jippie
    
Idag hoppas jag iaf att det kommer gå bra på Carpen. De skulle va kuk att hitta knapaprna fort denan gång. För då kan vi jobba på mera med de som behövs. Troligen så kommer en kompis fota och filma. Om hon tar sig upp, men de hoppas jag. Jag vill gärna se bidler på när jag rider honom. 
   
Sen blev jag glad att logga in innan klockan 8 och se att statistiken nästan är som den brukar vara vid lunch. Sånt är riktigt så fortsätt att vara grymma på att klicka in här. Ni får gärna lämna frågor i kommentarer, jag svarar på den i ett inlägg om du inte skulle ha en blogg som jag kunde svara på.

This day

Hejsan!
  
Jag har inte bloggat så mycket live idag. Men jag har varit iväg av väldigt personliga själ. Har iaf träffat släkt som jag inte träffat på ett bra tag så de va ju lite bra. 
  
Nu när jag kommit hem så har jag kolat på youtube och hittat e grym kanal. Nu i efterhand inser jag att jag har kollat på någon video av henne förut... Men de va först idag som jag "föll" för kanalen så då blev det direkt ett tryck på prenumerera-knappen. Hon hade även gjort en låt med en kompis (som jag och Ebba tror är något mer, woops) den var väldigt bra så den finns nu på min dator.
  
I morgon är de iaf ridning som gäller. Ska bli kul att sitta upp på Carpen igen. Hoppas att jag kan hitta knapparna fortare och utvecklas tillsammans med honom. Jag vill nog fortsätta att rida honom eftersom att jag troligen inte kommer kunna rida min bebo i all evighet. Inget som jag vill inse men så är livet. Jag kommer alltid sköta om henne och mysa med henne <3 
   
Snart ska jag iaf ta bort sminket och lägga mig i sängen. Jag är trött så jag ska försöka somna fort och sova så länge jag kan i morgon. Ni har inställda, väldigt bra. Dem har tagit mig ett bra tag att göra då bilder behövdes fixas, produkterna hittas och så. Hoppas verkligen att det är värd tiden som är nerlagd :)
  
Sov gott alla fina <3

Saknar er fina prinsar <3 <3


Tips på bra filmer

*LOL:
Är en typsik tjejfilm. Så här står det i beskrivningen "I en värld dominerad av att hålla kontakter via YouTube, Twitter och Facebook så försöker Lola och hennes vänner hålla kontakten med sina internetromanser och undvika att deras överbeskyddande föräldrar lägger sig i."
   
   
*The last song:
Är en väldigt fin film också en klassisk tjejfilm. Lite sorlig då de händer en sak med en person (vill inte avslöja något) Så här står det i beskrivningen "Sjuttonåriga Veronica "Ronnie" Millers liv vändes upp och ned när hennes föräldrar skilde sig och hennes pappa flyttade från New York City till Tybee Island, Georgia. Tre år senare är hon arg och fjärmar sig från sina föräldrar. Ronnies far, en före detta konsertpianist och lärare, lever ett lugnt liv i badorten, helt uppslukad av att skapa ett verk för en lokal kyrkoförsamling. Filmen är baserad på en roman av Nicholas Sparks."
   
  
*Twilight-filmerna, 1, 2, 3, 4 & 5:
Twiligt handlar som de flesta säkert vet om Edward som är en vampyr, Bella en helt vanlig människa tills slutet, Jacob en varulv. Det är olika handling från film till film såklart. Men det är mycket action, kärlek men också "krig". Dem filmerna behövr jag nog inte gå in på så mycket mer...
     
   
*Taken filmerna, 1 & 2:
Är 2 ganska hemska filmer på hur verkligenheten faktiskt kan vara. Detta är filmer som klassas som thriller tror jag. Men tycker man inte om "krig" och blod så ska man inte titta på dem filmerna. Så här står det i en beskrivning "I Istanbul blir den pensionerade CIA-agenten Bryan Mills och hans fru tagna som gisslan av pappan till en kidnappare som Mills dödade i samband med att han räddade sin dotter."
  
   
*Hungergames:
Är också en ganska hemsk film. Barn som blir utvalda, mot deras vila för att överleva en slags tävling. Så här står det i beskrivningen "Varje år direktsänds Hunger Games som en av de största mediala händelserna. Från varje distrikt lottas två ungdomar mellan tolv och arton ut att delta i tävlingen. De skickas omedelbart till huvudstaden där de ska stylas, tränas och visas upp i direktsända intervjuer, för att sedan delta i spelet där bara en vinner – den som överlever. Katniss Everdeen är sexton år. Hon älskar sin lillasyster Prim över allt annat, och försöker skydda henne från allt hemskt i distrikt tolv, men mot Hungergames har hon inget skydd. När det är Prims namn som dras i lottningen ser Katniss ingen annan utväg än att själv ta Prims plats i spelen."
  
   
Jag gjorde så att om ni klickar på filmernas rubriker så kommer ni till dem, på swefilmer.com dock fanns inte twilight 4 & 5 gratis så jag sket i att länka dem, tyvärr. 

Rosa och glitter naglar


Dagens outfit

Skjorta - Veet ej
Svarta jeans - H&M

Some update

Nu har jag setat ett tag och kollat på kläder, lagt upp dem åt er tills i morgon. Sen massa sminktips. Hoppas verkligen att ni kommer gilla va djag lagt upp. Det är iaf min stil och smak, andra kanske har en annan stil och smak. 
   
Jag ska snart fota dagens outfit måste bara platta håret först och klä på mig kläderna då jag sitter i min onepiece. Men jag lägger upp sen efter de. 
  
Eftersom att jag inte vet när vi kommer hem ikväll så har jag flera inställda så at jag kan vara säker på att ni har uppdatering. De är väl bra? Jag vill verkligen att ni ska ha något att läsa. För en ouppdaterad blogg är väl inte så jättejätteroligt. 
 
Men jag ska nog börja nu om jag ska hinna. Vi hörs

God morgon, lite sent en fredagmorgon

Nu är väl alla i skolan. Men jag har sovit så därför bloggar jag lite senare än vanligt. Jag kom in och såg en kommentar med tips på inlägg. Jag kommer lägga upp 2 inlägg med tips på både kläder och smink. Jag tänkte sätta mig och fixa ihop de nu :) Men inläggen kommer komma upp i morgon när jag är i stallet. Hoppas att min fotograf orkar ta sig upp bara så att ni kan få bilder och filmer. Jag skulle även själv vilja se hur de ser ut när jag rider på Carpen :)
   
Somsagt idag är jag ju inte i skolan av personliga själ, inget som jag tycker berör bloggen eller som jag vill skriva om. I respekt mot min familj. Okej ingen gillar väl sånt här hemlighetsmakeri. Okej jag tycker att det är fel att berätta A men inte B. Men det konstiga är att jag ofta berättar A men inte B.
   
Aja snart är det frulle. Jag bloggar såklart mer under dagen.

Bloggkväll

Nu har jag fixat inställda åt er. De har bara tagit mig en timme totalt nu. Men de e ni värda :) Ett inlägg har legat på min inläggslista ett bra tag nu. Äntligen hade jag tid att fixa det. Hoppas att ni kommer gilla inläggen. Själv tycker jag att dem är bra.
  
I morgon är jag som sagt ledig, av personliga själ. En sak är iaf bra med morgondagen, jag får träffa lilla Ida :) Känner jag henne rätt så får jag nog inte en ledig stund. Men de gör inget för min del. 
  
Nu kan jag inte skriva mera för att jag ska lägga mig, klockan börjar ju ticka iväg. Vi hörs i morgon, lite senare än 7-8

Hjälp

Kom nyss hem och jag började med att käka middag. Tänker inte skirva vad de blev, ni kommer tycka att jag är sjukt onyttig. Men jag ska träna bort de, lovar. Okej varför ska jag lova er de igentligen? De e ju mig själv jag ska lova men asså ni fattar nog ^^
   
På konfan så skulle man typ krama nya personer så de blev lite akward men de gick bra. Jag ville inte dit för jag orkade inte, men väl där är det ganska mysigt. De e lite tråkigt och jobbigt att gå dit men när man väl kommer dit e de ganska mysigt.  
    
Nu tänkte jag iaf sätta på nån serie så att jag har något att göra lite såhär på kvällen. Inställda ska skrivas så har ni förslag eller vill gästblogga så är ni mer än välkommna med förslag ganska snart. Ni vill väl säkert läsa om något. Vad jag tycker om någon annan bloggare? Vad för kläder/smink jag gillar? Ja kom med förslag jag fixar :) 

Dagen D

Idag är det dagen då mina 2 fina prinsar lämnade jordlivet för ett evigt, friskt och ungt liv på de eviga gröna ängarna. Gordon får det väldigt bra då hans bästa kompis också är på de eviga gröna ängarna <3 <3 <3 Det känns så tomt att komma in i stallet och inte ha en brun häst med vit bläs som gnäggar lite smått när man kommer. Eller när man kommer in och kollar upp i stallgången och inte får se ett underbart huvud som tillhör en skimmel. 
   
Ibland undrar jag verkligen vem som uppfann sjukdomar. 3 hästar på våran ridskola har gått bort på mindre än en vecka, av samma orsak. Jag börjar dock spekulera i om det har något med fodret att göra.
   
Eftersom att det är torsdag känns de som att jag inte kommer vilja kolla på facebook för att få veta vems tur det är. De känns lite så nu när de varit 2 torsdagar på rad. Jag vill självklart inte de, men tyvärr så väntar jag mig nästan de. Fast hoppas hoppas verkligen att det slutar nu

Mot konfan

Har käkat lite mumsigt mellis som bestod av toast och varm choklad, riktigt mumsigt. Samtidigt kollar jag på tunnelbanan. De e sjukt hur illa folk kan bete sig när dem är fulla. Inge kul alls! 
  
Snaaart ska jag iaf gå till konfan. Nu är det inte så kallt och det är ljust så vi kanske rullar ner för våran älskade backe idag igen :) Hehe busiga ungar vi är ^^ Ni har fått en inställt som kommer komma upp.
   
Idag har inget häst gott bort, oturen kanske vänder nu? Hoppas verkligne inte att det händer någon mer häst något tråkigt. Men man ska inte ropa hej. 
   
Jag bloggar live sen när jag kommer hem igen, som vanligt. Men de e kul när ni lämnar kommentarer så fortsätt gärna med de. Kommentarer tycker man om som bloggare, iaf dem snälla och bra, inte dumma och taskiga. 
   
Ne nu ska jag gå så vi hörs.

Kortis

Debatten i skolan var faktiskt rolig. Den va också ganska nyttig då vi hade en politisk debatt. Jag är vrålhungrig men jag får vänta med att äta i 30 minuter. För jag ska ha i mig något innan konfan. Jag måste byta om då jag, Ebba och Linnea har haft lika dana kläder i skolan. Och så vill vi inte komma till konfan...
   
Just nu sitter jag iaf inne på tdb och ska kolla lite. Jag har inget roligt att komma med nu så ni får nöja er med detta för en stund ^^

Flumm

Nu sitter vi i klassrummet och har precis käkat tacos. Ganska gott... Vi flummar som jag vet inte vad, de e sjukt kul. De e några tjejer från klassen som är med och flummar. 
   
Efter skolan ska jag bara hem och chilla lite innan konfan. Okej de e ganska flummigt nu så jag ska va lite social.

Go morron

Nu börjar vintern komma tillbaka, runt 20- va de ja. Snart vill jag nog ha vår så man kan cykla lättare utan att man riskerar att halka. Idag/ikväll är de iaf konfa, hoppas verkligen att vi ska göra något roligt. Snart måste jag iaf börja röra mig mot skolan. Idag blir de nog god lunch, tacos.
   
Detta känns som att det blir/är väldigt tråkigt. Ingen kommer nog läsa detta ^^ 
   
I helgen ska jag troligen filma att mitt smink, precis allt. Sen om jag orkar plocka undan mina kläder i min säng så kan ni även få en roomtour. Men de beror på vad som hinns med oså.
  
Nu måste jag nog sluta för jag ska borsta tänderna, för den som ville veta ^^

En lång bibel

I kväll kollade jag på Sveriges mästerkock som sagt. Direkt efter de satte jag mig och pluggade, duktig va? Nu kan jag engelska glosorna och hoppas att förhöret blir lika roligt som förra veckan. Då var det typ en "lek". Vi var i 2 lag och sen sa våra lärare ordet på svenska och vi skulle ringa in ordet på tavlan, snabbast fick poäng såklart och flest poäng vann. Det blev dock oavgjort men de va roligt. Många verkade tycka om det, inklusive mig.
    
Under kvällen har jag även snackat med både mami och en annan person om er rolig grej. Detta är något som jag kommer tycka ska bli skitroligt. Fast jag kommer inte gå ut med något förens det är officiellt och den person har publicerat. Me ni kommer få se inom en tid. Okej jag känner mig taskig som skriver såhär men jag vill göra er lite nyfikna ;) 
   
I morgon i skolan har vi först engelska för den som ville veta och sen matte. Kul info va? Men nu kommer de roliga... Efter det har vi hål, då ska jag nog göra lite matte så slipper jag göra de hemma sen. Efter det har vi debatt i SO:n. Jag, Linnea och Ebba fick Vänstern så de ska bli spännande med debatt. Vi ska klä oss lika, va lite extra fina med hår och make. Aja roligt kommer de nog bli. 
- Ytterligare en bild på en mini Emma
   
Jag känner att jag bara babblar på om saker som kanske ingen vill läsa om ^^ Men en sak till. Min brorsas innebandylag är uttaget till ett program av lilla sportspegeln. Så kanske kommer han vara med live där, i TV. Om han är det kommer jag lägga ut datum och tid sen. Så får ni se och gissa om ni kan hitta vem som är han :) 
   
Detta blev ett långt och random inlägg, men jag är trött så de får bli så. Nu ska jag lägga mig och vi hörs i morgon. Jag har även fixat ett inställt till konfan i morgon, bra va?

Hemkommen nu

Vi va en snabbis hos mormor, fikade lite och pratade. På vägen hem stannade vi till på Erikslund och fixade mina bågar. Nu sitter dem sjukt bra så de va bra att vi åkte och fixade + att mina "kuddar" behövde bytas ut då ena hade börjat bli möglig typ. Då på parkeringen, gissa vad jag ser för bil!? Grällsta Ridcenter - mutli horsecamp jag bahh vart e mobilen, men mami tyckte inte att jag skulle fota så jag lyssnade på henne. 
   
Jag fick även höra att Gucci saknar oss så vi får väl se när hon kommer hem hit igen. Känner jag alla rätt så kan de bli ganska snart, saknar henne lite faktiskt. 
  
Nu sitter jag iaf i soffan med familjen och kollar på Sveriges mästerkock och bara myser lite. Men sen måste jag plugga lite engelska då det inte hanns med hos Linnea. 
- Titta vilken sötnos <3

Super snabbis

Vi tittade på Hunger games och den va väldigt bra tycker jag. Sen har jag mejlat och har en väldigt rolig grej på G med ett grymt företag :) Woopa, inget mer om de nu. 
    
Men mami kommer förbi och hämtar mig snart så åker vi och handlar + tar en sväng till mormor. Jag hinner inte blogga mera nu men jag lvoar att blogga mera när jag kommer hem. 

@ Linneas place

Nu är jag hemma hos Linnea och vi har precis gjort toast. VI ska käka upp dem och kolla på film så de ska bli mys. Men nu ska vi starta filmen så vi hörs

Holaaa

Hola!
  
Nu har vi hemkunskap och vi gör en presentation om olika mattraditioner, jag och Tessan fick svensk mattradition så de e ganska lätt. Våran kommer bli fin och bra tror jag. Vi har ju lite förtur eftersom att vi vet ju ganska mycket om Sverige och våran mat. Det ska redovisas nästa vecka så iv får ligga iö
   
Efter skolan drar jag hem till Linnea. Vi ska bara chilla och mysa (tolka inte fel) framför en film och gosa med hennes katter.
  
Idag när jag gick till skolan var det så kallt så att jag fick frost på mian ögonfransar, när jag kom in smälte de och jag fick en rinnande mascara. men som tur va hade jag en mascara i min väska så de gick att rätta till.
    
Men nu måste vi fortsätta att jobba, hare gött.

Guten morgen

Guten morgen, jag har pluggat lite tyska så nästan allt jag har i huvudet för tillfället är tyska... Vi har glosförhör men de går nog bra, massa djur bär och grejs. Efter skolan som slutar 14 idag så drar jag nog hem till Linnea så ska vi bara mysa lite och kolla på film, tror vi. Sen kanske jag tar bussen ner på stan till mami så ska vi fixa våra bågar lite, för hon behövde också göra de för den som ville veta. 
   
Idag är de sovmorgon så de e väldigt skönt. Denna vecka kommer jag få 3 dagars sovmorgon, men en itne sovmorgon i mellan. Igår tittade jag på hobbit, trailern alltså. Jag älskar verkligen frasen där Gollum/Smegoll säger "If Baggins loses we eats it whole", när han säger de är han så sjukt söt! Jag hoppas att filmen snart kommer ut för den va ganska rolig så då kanske jag ska titta på den igen :) Min brorsa har inte sett den så han vill nog se den också.
   
Idag är det kallt, precis som igår. Därför är jag utrustad med underställ och en stor gosig halsduk. Jag hade inget av de igår och så här i efterhand ångrar jag de. Om vi säger såhär, jag kädne inte mina kinder eller min näsa när jag kom hem.
Men nu börjar klockan bli mycket så jag ska borsta tänderna och sen börja röra mig lite mot skolan. Vi hörs under dagen

It is bedtime

Gunilla i Svenska hollywood fruar är ju för skön. Hon kan inte ha alla hästar hemma, men hon ger en ett gott skratt iaf. Anna Anka är ganska rolig och Maria är tyvärr bara fake, just saying fact. Varför kollar jag på dem då? Jo för att det är roligt ^^ Man vet aldrig vad dem ska hitta på eller säga för knasigt. 
   
I morgon har jag sovmorgon så de e C H I L L. Hehe de märks att jag e trött nu va? Jag ska lägga mig direkt efter att jag har publicerat detta inlägget.
   
Visste ni att de e skitsmart att spraya bodysplasch i håret? Då luktar de ju gott och man sliter inte på det. Tror jag, man kanske sliter på de men de luktar gott efter. Mitt hår luktar vanlij och jag ääälskar de. Ska nog fortsätta att ha vanilj i mitt hår, i lagom mängd såklart. Allt ska vara lagom och inte för mycket. 
   
Men nu e jag galet trött så att jag ska hoppa i säng innan jag lbir allt för random här på bloggen. I morgon efter skolan har jag nog lite planer, mer om de får ni i morgon ;) 
- Min bebo och jag från stallet idag <3

Vill ni?

Vill ni att jag filmar och visar precis allt mitt smink?

@ home

Har kommit hem och duschat nu, de va väldigt skönt att duscha och fräscha upp håret lite. I stallet mös jag med min bebo väldigt mycket. Skötte om henne riktigt ordentligt så hon blev fin och ren. Sen "toppade" Jag svansen pyttelite och tunnade ur och "toppade" manen pyttelite. Fin blev hon! Sen fotade jag också så dem bilderna kommer ni kunna få se senare. Jag tänkte gå med henne en sväng men hon skulle äta så hon fick stå inne i stället. 
   
Nu är det middag och efter de ska jag plugga. Men jag bloggar mer snart

En snabbis

Jag stog länge i valet och kvalet om jag skulle åka ut, men de e klart jag gör de! Jag saknar ju min fina lilla bebo i stallet. De e ganska kallt, även om termometern inte säger de ^^ Så de bli nog bara en snabbis i stallet idag. Hoppas bara inte att hon går på lektion för då känns de jäkligt tråkigt. 
   
För tillfället sitter jag bara och käkar en toast och dricker varm choklad, väldigt mumsigt. Nu ska jag iaf byta om och åka till stallet. Vi hörs ju sen såklart.

Här ska de va en rubrik

Nu sitter vi i skolan och har sjukt tråkigt. Vi har varit duktiga och gjort lite på våran biologi presentation. Jag är sjukt trött och orkar verkligen inte med skolan. Efter skolan ska jag till stallet, men det blir bara en väldigt snabbis. Jag vill hem och ta de chill men också plugga lite glosor. Detta är verkligen ett tråkigt inlägg men bloggen har ekat lite tom + att jag hade tid.

God morgon alla fina

God morgon
  
Jag kan nu i efterhand ångra att jag tittade på project runway också. Men de va ett roligt avsnitt så why not? Ikväll samma tid, samma kanal är de svenska hollywood fruar. 
   
Idag i skolan är iaf mina vänner friska igen <3 Eller iaf en och en annan vet jag inte. De e så tråkigt att vara sjuk. På fredag ska jag vara ledig av personliga själ. Jag tänker fixa inställda åt er. Har ni förslag på inlägg, eller vill gästblogga så är ni välkommna att kommentera. 
   
De känns som att just för tillfället är inte bloggen så jättespännande, är den de tycker ni? Men för tillfället händer det itne så mycket. Det bli mest sitta hemma eftersom att de e snö e de svårare att ta sig till kompisar eller så. Men de kommer ändras sen till våren, de lovar jag. 
  
Men nu ska jag käka upp min frulle som e kvar och sen gå till skolan.

Good night

Jag borde inte vara uppe så här sent för jag e galet trött verkligen. Men jag tycker om topmodel så de ska jag bara se på. Men de är vädligt snart slut och jag ksa borsta mina tänder för att sedan hoppa till sängs och sova. Jag börjar normaltid i morgon, eller ganska tidigt igentligen om ni ska fråga mig. 
    
Under kvällen har jag iaf chattat lite och troligen fixat en fotograf till på lördag så förhoppingsvis kan ni få ridbilder på mig och Carpen. Sen har jag även mejlat lite med en tjej som jag tycker har en väldigt bra blogg. Det är kanske något som ni kommer få märka av senare. 
    
I morgon e de en ganska lång dag men efter skolan är de dags för att åka till stallet. Ska bli skönt att få komma dit och mysa lite med min bebo <3 <3 
  
Bara för att jag vill lägga mig så börjar project runway. Gahh stanna uppe och vara död i morron, gå och lägga sig och vara pigg i morgon? Vad väljer man?? Jag låter mami välja tror jag ^^ 
  
Men ni får sova så gott, vi hörs i morgon.
 

Rubriken lyder som följer

Nu har vi käkat middag och jag sitter och suger på någon godis som ser ut som en napp. Det är smak av cola så den är väldigt god. Nu sitter jag i soffan med min familj och tittar på TV. Jag vill bara mysa lite familjen nu innan topmodel så därför bloggar jag lite sämre nu på kvällen
  
Jag har inget mer att komma med nu så jag bloggar mer senare.

Pluggeli plugg

Tjaaa. Nu har jag varit duktig och pluggat. Men de e ganska lätta så de känns chill. Men nu ska jag nog titta på lite TV eller något innan det blir middag. Ikväll är de topmodel så de tänkte jag kolla på. Men de är inte förens klockan 21. 
   
Nu har jag ganska tråkigt men ni får gärna kommentera era bloggar så har jag något att läsa. Eller om de finns nån rolig video, länka va ni har :) 

Home with my plug

Nu har jag kommit hem och innan jag gör något annat så ska jag plugga. Är de färdigt sen då kan man ha fritid resten av kvällen, smart va? Nejmen gör man allt direkt när man kommer hem så får man ju hela kvällen fri sen. Ett litet tips :)
    
Under sista lektionen hade jag en helt random chatt med en kompis. Jag trodde först att en av mina kompisar tagit hennes mobil i stallet för de verkade lite som henne med de hon skrev. Men så var det inte, utan de var hon. Sa hon iaf... Under tiden satt jag och Tessan i ett grupprum och typ frös ihjäl, de va galet kallt där inne. Inte kul alls. Men vi hade kul iaf och jobbade lite. 
    
Men nu ska jag plugga så vi hörs lite senare efter allt plugg.
- Tagga endast 5 månader kvar! 

@ School

På idrotten fick vi välja på basket och volleyboll så jag och Linnea körde lite volleyboll. VI körde med både fötter och händer så de blev väldigt roligt. Jag försöker även få med mami på att jag ska åka ner på stan och fixa mina bågar då de glider ner ganska ofta. För tillfället har jag rast men lektionen börjar snart. Svenska för den som ville veta.
  
När jag kommer hem sen efter skolan ska jag ta tag i lite läxor. Har lite tyska och engelska. 

Måndag morgon

God morgon.
   
Jag är galet trött idag. Därför åker jag direkt hem efter skolan och bara chillar här hemma resten av kvällen. Men de blir väl mys de också. Smilla har iaf åkt med mami till jobbet nu. Idag när vi gick så rullade hon sig galet mycket på gatan. Hon e så knasig för hon rullar och rullar, springer 2-3 meter sen ska hon rulla igen. Buse vovve.
  
Nu sitter jag iaf och käkar eller nej dricker upp det som är kvar av frullen. Igår köpte mami nån typ drick yoghurt fråm märket Ehrmann smak hallon och den är galet god. Den tycker jag att ni ska testa, hos oss fanns den på ICA Maxi. 
  
Idag i skolan är de nog en ganska chill dag. Så länge vi gör något roligt på idrotten, som typ volleyboll. Jag ska väl gå och borsta tänderna och sen börja gå mot skolan. Är ni snälla kan ni få dagens outfit ;) 

God natt

Nu har jag lite tid att blogga men snart så ska jag lägga mig. Jag börjar 9 så de e ganska chill med att börja 9 på en måndag. 
  
Idag har de iaf varit en ganska chill dag. Började min dag med en härlig promenad med mami och Smilla. Kom in och vi käkade fruksot, alla tillsammans. De händer inte så ofta nu för tiden. Sen var jag ju i kyrkan men de va väldigt tråkigt. Väl hemma gjorde jag ju inget spec mer än att åka till mormor. Sen under kvällen har jag kollat TV med min familj. 
  
Klockan börjar bli lite mycket så nu tänker jag lägga mig för jag e trött. 

Wait

NI får vänta lite, jag bloggar snart ;)

Ändrade planer

De blev lite ändrade planer. Jag tänkte sitta hemma och kolla på världscuphoppningen men de ändrades på typ 5 sekunder. De slutade med att vi åkte till mormor en sväng och där mötte vi min moster så sen åkte vi till affären och köpte lite mat. De blev revben och pommes, de e sjukt gott. Älska revben, inte vilka som helst utan de e några speciella som gäller. 
   
Men de går att titta på hoppningen i efterhand så de ska jag göra, med en paus för middag och PA. Jag verkar osm värsta PA nörden men jag har inget annat att göra så varför inte? + att man kan få lite ridövningstips och liknande. 
   
Men nu ska jag göra något annat än att blogga, tyvärr. Men jag bloggar mer senare ;)

Svar på tal

Frågat av anonym: Vart rider du? Jag rider på Västerås Ryttarsällskap/Rocklunda ridskola

Hemma

Nu har jag kommit hem från världens tråkigaste gudstjänst, ever! De va typ bra massa instrumentallåtar som spelades, jättekul verkligen... 
 
Men jag kom hem och gick med Smilla. Vi busade lite i snön också, hehe. Men snart kommer mami, papi och Erik hem så då ska vi käka lunch och sen ska jag spela lite sims om jag inte hittar nå bättre att göra. Ni får gärna länka era bloggar för jag vill gärna ha något att läsa ikväll. 
  
Nu har jag verkligen inge mer att komma med så ni får nöja er med detta ^^

God brunch

God morgon
  
Nu under morgonen har jag inte gjort mycket alls mer än att sitta vid datorn, fixa mig och gå med Smilla. Men snart ska jag gå för att möta mina bruds och gå till kyrkan. Sen kommer jag ju hem och då ska jag ut med Smilla igen.
 
Jag fick träningsvärk efter gårdagens ridpass. I magen, benen och armarna. Jag vet att man inte ska rida med armarna men han e sjukt stark så man måste hålla emot i tyglarna, även om det är fel.
   
När jag kommer hem igen så ska jag spela lite sims eller något tänkte jag. Jag har verkligen inga som helst planer för dagen. Men de e ganska chill för jag vill inte vara uppbokad varje dag ;) Ikväll är de iaf ponnyakuten så de ska jag väl titta lite på antar jag.

Natti natti

Hoppas att alla har haft en bra kväll. Min kväll har varit helt okej. Jag har setat framför youtube typ hela kvällen. Men de e ganska mys att titta på videos och sånt. Jag får verkligen längtan efter att åka till Ullared. Kanske, kanske, kanske att vi kan åka ner. De skulle jag verkligen gilla. 
   
Men snart ska Smilla ut på promenad och sen väntar sängen. Vi hörs i morgon

Rubriken stack till stallet

Jag och mami stack till affären och köpte lite mat. De blev nå kött med potatisgratäng så de kommer bli mumma.  Snart ska jag iaf gosa och busa lite med Smilla. Hon e så busig och kelig. Ute i snön typ kastar hon sig på marken och rullar som jag vet inte vad. Sen ska hon ganska liten som hon e hoppa och gå i den djupaste snön. Buse vovve. 
   
I morgon ska jag iaf träffa Linnea och Ebba för vi måste gå på en gudstjänst. Men de blir nog ganska mys hoppas jag. Sen får jag ju komma hem till lilla Smilla :) 
  
Jag har även tänkt lite och Carpen kanske kan bli en till ny favorit. Han är ändå lite så som jag gillar. Framåt men att man måste jobba hela tiden. Får se hur de blir när jag ridit han lite mera oså.
Bara för att ni är bäst får ni en bild på en mini Emma.

Dagens ridpass - Carpe Diem

Under framridningen var han väldigt stark och het. Vi gjorde lite olika övningar, flytta för skänkel, volt, snett igenom. Ja massa sånt. Där lyssnade han ganska bra på mig faktiskt. Vi red ganska samma saker sen när vi väl red och inte värmde upp. Då gick det bättre och bättre för att jag lärde mig honom allt eftersom. Sen red vi på 2 volter och där gick de kaos i början av traven. 
  
Sen fick vi rida helt själva i slutet. Då hittade jag någon knapp för han var lugn, kort och hur mjuk som helst. De kändes väldigt bra. Sen red jag lite på volter med varierat kort trav och arbetstrav. Jag ska rida honom nästa vecka då våran ridlärare tyckte de. Men de ska bli kul var han va ganska rolig att rida. Men han har nog gett mig en sjuk träningsvärk. Får se hur de känns i morron.
  
Nästa vecka kanske jag kan be någon komma och fota/filma :) Skulle de va roligt?
- Bild från ridskolans hemsida.

Da stable

Nu har jag kommit hem från stallet. Jag tänkte skriva om ridpasset i ett annat inlägg. 
   
Iaf så på vägen hem från stallet stannade vi till på Ö&B för att handla, typ hundgodis tror jag att de va meningen. Men det blev människorgodis, hundgodis, tvättmedel ja massa annat. Så kan de gå ^^ Då va vi nära donken och vi hade inga lunchplaner så vi stannade till där och köpte med oss mac warps hem. 
   
I stallet blev de inte så känsligt som jag trodde. De e sjukt va vänner som finns och stöttar en <3 <3 <3 De va även lite kul för jag var först ensam i stallet som kom det en hästägare med hennes ena hund. Då blev jag mycket gladare. Hundar gör ledsna folk glada igen, de gör ju hästarna också. Men Promise blev ordentligt borstad och omskött idag. Jag brukar ju inte alltid ha den tiden för henne på lördagar men de kommer jag ju ha nu när jag bara har henne.

Glöm inte

Att jag finns på:
Bloglovin
Twitter
Facebook
My love basket
Youtube
Dayviews
Min mail, [email protected]

Tips 1

På grymma hemsidor/butiker:
   
Hästväg:
* Sebos
* Börjes i Tingsryd
* Hööks
* Glada hästen i spiltan
  
Sminkväg:
* Kicks
* ELF
* H&M
  
Klädväg:
* H&M
* New Yorker
* Kappahl
* Gina Tricot
* Lindex
   
Skoväg:
* Din sko
* Skopunkten
* Intersport/ team sportia (converse)

Morsning i stugan

Nu har jag precis käat frulle och gosat en massa med Smilla. Snart ska jag dra på mig ridkläder och gå ut med lilla Smilla. Efter de är de dags för stallet. Hoppas verkligen att jag tar det bra...
   
Jag har iaf fixat instälda åt er så ni kommer ha något att läsa. Och de e ganska roliga inlägg så jag tycker att ni ska hålla koll efter dem. Jag kan skriva om dagens ridpass sen när jag kommer hem igen. Sen skulle vi troligen ha vikarie idag så vi får se hur de går.
  
Men ni får ha en bra lördag så hörs vi.

Good night

Under kvällen har jag skrattat och haft de bra. Men jag kan inte sluta tänka på mina fina prinsar, dem är verkligen borta. Bara pang sen var dem borta. Får se hur jag tar de i morgon i stallet. Hoppas inte att de blir allt för jobbigt då jag vill rida och fokusera på att rida Promise ordentligt. Hon är mitt allt nu för tillfället, eftersom att Beny står i Stockholm och Malwa åker jag tyvärr inte ut till och börjar bli lite för lång på. 
   
Smilla e så busig, de e superkul. Hon typ flyger efter filten och ska ha dragkamp om den hela tiden typ. Buse vovve. Men nu ska jag lägga mig så att jag somnar någon gång så att jag kan vakna och åka till stallet och rida min fina prinsessa.

Mysss

Mami har kommit hem från affären så nu ska i fixa lite middag, hamburgare blir de. 
    
I morgon kommer bli en kort stalldag. Jag är alltid van att ha lördagar 9-14/16 nu kommer de bara bli 9-12 för att jag bara har en häst. Smilla kom iaf hem hit med massa glädje för nu är jag gladare tycker jag. 
  
Aja sen blire TV-mys med familjen. Jag bloggar mera sen

Ny design

Nu har jag fixat nu design, vad tycks? 
  
Mami kom nyss hem med Smilla hem från jobbet idag så jag blev asss glad. Äntligen börjat roliga saker att hända :) Inte bara massa tråkigheter. Hoppas hoppas inte att jag brister helt i morgon i stallet, men risken finns ju. Men det finns också vänner där som kan trösta och som man kan gråta med. Mina vänner byr sig om mig de märks nu <3 <3 <3 Och jag bryr mig om dem, de ska alla veta <3 <3 <3 Sen har jag fått massa styrkekramar av många vuxna. 
   
Snart kommer mami och Smilla in igen så jag ska gosa lite med henne.

Ny design på G

Nu när jag bara har 3 hästar så känner jag att det är dags för en ny design. Så de ska jag fixa nu tänkte jag. Jag börjar mår bättre och bättre. I morgon kommer det dock att bli en jobbig dag. Jag väljer att inte åka till stallet idag då jag inte har något där att göra, bara gråta. Men förhoppningsvis kommer de gå bra i morgon. De måste gå bra när jag ska rida. Hoppas för guds skull att jag får min pärla annars har jag ingen som kan trösta mig <3 <3 <3 För det är min bebo som kan trösta just mig bäst <3 <3 <3 
   
Jag känner iaf att det är dags för mig att satsa på Promise nu. Nu ska jag ha en häst och bara satsa på henne. Eftersom att Gordon inte finns längre så kommer jag inte att kunna starta honom i dressyrtävlingen. Så då får det bli Promise istället, men de blir ju bra ändå. Det är hopptävlingar innan, men jag är inte riktigt taggad för dem så jag hoppar över just dem. Kanske att jag är med på Promise på en pay and jump sen till våren.
  
Jag har såklart Beny och Malwa, men tyvärr så har jag väldigt dålig kontakt med dem för tillfället...

Dem nya ridbyxorna

Jag älskar verkligen dem. Jag trodde att folk överdrev när dem sa att ridbyxprna var sköna och att man inte ville ha något annat på sig. Men de e för tusan sant. Världes skönaste ridbyxor som finns att köpa hos sebos.se

På bättrningshållet

Nu mår jag iaf lite bättre men jag är fortfarande väldigt trött. Jag sov nog inte så bra inatt, men det är väl inge konstigt med tanke på vad som hände igår. 
  
Min brorsa är sjuk så han är hemma han me. Han ska spela TV-spel nu så jag tänkte sätta mig och kolla lite när han kör. Men samtidigt tänkte jag spela lite sims. Jag har också fått tillbaka min förkylning för jag hostar som jag vet inte vad och är snuvig.
  
Okej ha de bra så länge, vi hörs sen.
- Jag har iaf mina 2 fina prinsessor kvar <3 <3 <3

Den värsta torsdagen, någonsin

De började som en helt vanlig dag. Jag kom hem från skolan och såg att jag hade fått ett paket. Allt va bra tills jag gick till konfan och fick ett samtal av en gråtande Tilda <3 <3 <3 Jag kommer hem, blir orolig för Gordon så jag frågar hur han mår och får till svar vädligt dåligt. Senare skriver hon att veterinären är på väg ut. Sen får jag det SMS:et man bara inte vill ha. Varför mig? Varför just mina 2 ända fina prinsar? Samma dag. De e inte rättvist!
  
Jag tror aldrig att jag har gråtit så mycket i hela mitt liv. Mitt huvud höll på att explodera när jag gick och la mig mitt i natten. Därför så är jag hemma från skolan idag.

Lätt himlens finaste stjärnor

Gordon och Prancer <3 <3 <3
 

God natt

Nu går jag och lägger mig orkar inte med mer. Vi hörs kanske i morgon

Finaste ängel

Nu har du lämnat jordlivet för att få träffa Serenad uppe på de eviga gröna ängar. 
  
Känslan av att aldrig med få pussa dig, säga hur mycket jag älskar dig. Eller att få sitta på din underbara rygg. Jag hade inte ens chansen att säga hejdå <3 <3 Jag kommer sakna dig fina prins <3 <3

Svart/rosa sminkning, vad tycks?

- Ska jag lägga upp fler sånna här?

Mot konfaaaa

Hejsan
  
Jag har gjort en sminkning som blev väldigt fin. Ni får se sen... Nu har jag även fixat specialmellis ála Emma, idag blev de pommes med falukorv. Ni behöver inte mobba mina fina mixer av mat. Men jag exprementerar lite och för det mesta blir det gott. 
   
De senaste dagarna har det snöat väldigt mycket. Iaf här hemma hos mig har de snöat och gör än. Hoppas inte att man får allt i ansiktet bara när man går... Men jag ivll bara komma dit för att sedna kunna åka hem och hämta ut mitt paket :D Är galet taggad på det, verkligen. Jag ska inviga dem i stallet redan i morgon. Ni kommer få se bilder ikväll, de lovar jag er. 
   
Aja alla får ha en fin och underbar kväll så hörs vi sen.
- Linneas söta lilla nin får stå för denna bilden :)

Massa känslor

Jag hämtade posten när jag kom hem, gissa vad som låg i? Eller aa de va från posten men de stog att jag ska åka och hämta ut de. Jag är galet taggad :D :D Ni kommer få se bilder ikväll, de lovar jag. Saken är från grymma Sebos.se, de ska jag iaf hämtas ut på vägen hem från konfan. 
   
Jag kollade även nyss in på Tilda och Julias blogg. Då blev jag så sjukt arg. Det är någon, som verkligen är en hater som kommenterar deras blogg. Jag bli väldigt arg på sånt. Det rör ju inte mig, men det rör mina vänner. Så om du nu skulle läsa min blogg också så ber jag dig att verkligen sluta. Du tjänar inget på de då de skiter i vad som står. Men jag tror att det är ren avundsjuka. Greta är ju fin, Dina, Capi, Senic och Mountain oxå. Helt ärligt så är dem vädligt fina så därför antar jag att det är någon avundsjuk person som bara försöker att trycka ner Tilda och Julia. 
   
Okej nog om sånt annat nu... Nu ska jag iaf kolla lite bloggar och typ hemsidor. Sen ska jag käka och sticka till konfan. 
   
Vi fick sluta tidigare idag. De va väldigt skönt. Våran planch är jättefin så de känns bra. Vi gör även en artikel till skoltidningen. Men det är inget som jag kommer nämna eller så här då vi valt att va helt anonyma på den artikeln av privata själ.

En rolig grej

Jag har tittat på lite gamla bilder på vad jag hade för kläder när från början av förra året och vad jag har på mig nu. Förut va de typ bara svart och inget utstickande alls. Sen nu har jag mycket mer utstickande och lite mer färger. 
   
Jag kollade även i min garderob och insåg att de flesta av mina kläder är nya för 2012-2013. Jag har även ändrat med modeller på kläder. De e faktiskt ltie roligt att se hur man har förändrats bara på ganska kort tid. 
   
NI kanske inte tycker detta va så kul, men jag ville dela med mig av de så därför fick ni detta inlägget ;)

God vintrig morgon

Nu dricker jag en till sån där smileyjuice, man blir glad bara av att titta på dem. Idag är jag iaf pigg och redo för skolan. Det kändes som att dagen hemma igår va ganska bra för idag mår jag bättre. Idag i skolan har vi sånt där underbart hål i 2 h och 45 minuter. Men vi har en lösning så de kommer inte bli tråkigt :) Jag kan försöka blogga under hålet. Fick en till idée till ett inlägg igårkväll. De känns kul när man får massa insperation för att blogga bättre inlägg än de gamla "vanliga". 
   
Men ikväll tror jag att de blir mysigt på kofan. För den som vill veta håller vi på med dopet. Om jag inte har helt fel så är det 3 som ska döpas ikväll. 
   
I morse vaknade jag faktiskt ganska pigg, eller om det är för att jag varit sjuk och börjar blir frisk så känns de så  :P Men iaf så har jag lite motivation till skolan och de känns skönt. 
Jag önskar alla fina en underbar dag i skolan/ på jobbet.

Kvällen

Käkade asgod middag med lax med potatis och citronsås. Det är en av mina absoluta favirtmaträtter. Dock så är det godast med hemmagjord sås och färsk lax. Idag fuskade vi lite och körde färdig sås och fryst lax. Sen har vi kollat Sveriges mästerkock och jag spelade sims samtidigt. Denna gången kraschade de inte så jag blev väldigt glad. Nu kollar vi på Nybyggarna - vad hände sen. De e sjukt att de vad knarket gör mot människor. Börja aldrig knarka eller liknande. Du kommer bara ångra dig själv och ditt liv.
   
I morgon åker jag troligen till skolan och till konfan. Jag har börja må lite bättre nu under kvällen. Men allt kan ju hända i morgonbitti så jag får se. Vi ska ju förbereda debatt så de känns som att det är smart att va där.
   
Okej jag har verkligen inget att komma med så jag säger bara god natt och vi hörs i morgon.

Halvkasst inlägg

Nu under eftermiddagen har jag spelat sims. Men de kraschade en gång, sen blev allt svart. Asså jag hatar sånt. De e inte roligt. Jag har nu lärt mig att man ska börja med husdjuren då det är där som de brukar börja bugga. 
   
Mami kom iaf hem från jobbet med godis och lite chips. De va nån ny chipssmak som va väldigt god. Sen massa gott godis. Men det kommer bli väldigt god middag så jag har inte ätit mycket alls innan. För de blir lax med potatis och citronsås. Det tycker jag väldigt mycket om. 
   
Men jag har verkligen inget roligt att komma med. Så ni får nöjda er med detta halvkassa inlägget.

Inbokat 2013

Just nu sitter jag och planerar in mitt schema lite... Blev lite tajt med en sak, men de får lösas. Jag ska banne mig fixa de. Detta nedan är bara några av de få saker som är inplanerade.
   
* Konfirmationsläger, Rättvik - 15:e-17:e Februari
* Konfirmations träff - Glömt datum för tillfället
* Dressyrtävling på Gordon, debut Lätt B- 18:e-19:e Maj
* Konfirmation 19:e Maj
* SOMMARLOV - Vet ej datum
* Grällsta - 22-29 Juni
* Börja nian - Vet ej datum

En dag hemma

Jag fick inge förslag (okej alla är väl i skolan)... Och jag själv har inga idéer på bra inlägg. Jag vet att jag har min lista men jag har bara 2 ynka saker kvar på den lista. Och en är en video, videos gör jag inte om jag e sjuk ;) Jag har en kvar, men den skulle jag vilja ha kvar tills konfan i morgon. Så tyvärr får ni stå ut med lite tråkiga inlägg. Men är man sjuk händer det inte mycket. 
  
Min dag har gått ut på att plocka med lite kläder, kollat serie och kollat youtube. Det är vad jag har gjort. De e skönt men ganska långtråkigt att va sjuk eftersom att man inte ska träffa vänner, sporta, vara ute, vara i stallet. Ja men allt sånt ni vet. 
   
Jag fick även ett SMS från Gordons ägare och de va inte de roligaste man kunde önska med med tanke på att de va mindre än en vecka sedan som en häst från ridskolan flyttade till de eviga gröna ängarna. Hoppas verkligen inte att det var något allvarligt eller kommer att bli det. Usch ne fy. Nu ska han få myyyyyyycket motion, gå i hagen så mycket som det är möjligt, ridas längre och hoppa havren. Hoppas för allt i världen att detta bara var något lätt som inte blir något värre. Om han ligger på fredag eller lördag kommer jag bli vädligt orolig. 
    
Okej nog om tråkigheter nu. Jag har kollat på en massa ullaredshauls och jag vill verkligen åka dit. Problemet är att min mami inte vill de. Inte just nu iaf, kanske senare vilket jag verkligen hoppas. De finns massa saker. Jag mena nagellack för 10 kr, sminkhårband (special) 14, handsprit för 4 asså jag måååste dit. Har nån av er varit där och gjort en haul? Länka gärna den då jag inte har något liv just nu så jag kollar gärna. 

Önska

Nu när jag är hemma och inte har något att göra undrar jag om ni bloggläsare har några tips på saker att göra när man e sjuk? Nå speciellt inlägg ni vill läsa? Jag kan fixa de för att jag har väldigt tråkigt just nu... 
    
Som det ser ut nu så åker jag till skolan i morgon. Jag börjar må lite bättre nu. Men jag hostar en del och är hes. Därför är de också bra att vara hemma, för här pratar jag inte med någon så att min hals får vila och förhoppningsvis försvinner min heshet hesa röst. 
   
Aja nu har jag inget att komma med så önska på ni :)

Goder morgon

God morgon i stugan. Är alla friska och pigga? Inte jag iaf. därförå kommer jag att stanna hemma från skolan idag. Jag vill gärna vara pigg på torsdag och fredag. Jag kände att de inte var några jätteviktiga lektioner i skolan så jag kunde vara hemma en dag för att bli frisk. Ni ska höra hur jag hostar :/ 
    
Okej nu ska jag sluta tycka synd om mig själv... Men snart ska jag iaf åka iväg till tandläkaren. Det är de ända som kommer hända idag. Sen hemma kryper jag ner i min onepice och gör lite plugg hemmifrån. 
   
Mami hade köpt hem nån proviva fruktjuice och där man dricker ut är en smiley. Hehe kändes lite lagom flummigt, men man blev glad av den så de är ju väldigt bra också :) Och så dricker jag en stor kopp med te och honug åt min lilla hals. 
   
Jag bloggar mera under dagen, de lovar jag.
   
Btw har ni mycket snö ho er? Hos oss har de snöat as mycket. Jag vet inte om jag vill ha mer snö så de känns lite njaa. Men de blir ju ljust ute så de e ju ett stort +.

God afton

Haha de lät väldigt seriöst men så får de va nu! 
  
Nu har jag iaf förberett mitt hår för i morgon ska jag ha sidecut, inte riktigt men typ en falsk som jag sett i någon video. Sen en earcuf på de, skiiiit snyggt. Ni får se i morgon, jag lovar. Hoppas att ni kommer gilla de :) 
  
Hollywood fruar är iaf slut för denna vecka. I morgon innan skolan e de som sagt tid hos tandläkaren som gäller. Tagga verkligen... Men hoppas att gummisnodarna kanske försvinner. Inte för att dem är jobbiga eller så men jag vill de bara ändå.
  
God natt, vi hörs i morgon som vanligt.

En duktig Emma

Jag kom precis upp ur ett gosigt varmt bad. Jag kände att jag ville fräscha upp mig lite och få bort lite sjukbasiller så de passade ju bra, 2 flugor i en smäll. Men nu har jag inget att göra. Hemkunskapen kan jag och engelskan känns de verkligen som att jag kan. Svenska hollywoodfruar börjar ju klockan 21 så ska jag ligga i min säng och mysa framför de. 
   
Jag är verkligen förkyld nu alltså. Känns inte så roligt att gå till tandläkaren dunderförkyld, men de får väl lov och gå. Jag har dock ingen aning om vad som kommer hända, om de ska ta bort gummisnoddarna eller vad tusan de ska göra. Men ni lär märka för jag kommer nog blogga om hur de blev sen ;) 
   
Idag har jag iaf varit duktig och pluggat. Har gjort allt plugg som jag har under denna eftermiddag. Men eftersom att jag stannade hemma från stallet så hade jag tid att plugga lite extra och göra det extra bra. Nu ska jag försöka hitta någon serie/video att titta på innan Hollywood fruar.

Länkbyte

Med Aline på sin blogg palomino.blogg.se/, klicka in där och lämna en kommentar.

Ändrade planer

Jag mår inte så bra just nu så jag hoppar stallet idag. Jag är sjukt förkyld och sjukt trött. Därför är jag hemma från stallet, även om jag inte vill de. Så jag har fixat en varm kopp te och lite mellis och nu ska jag sätta på ett avsnitt av mannen som talar med hundar så vi hörs sen
 

Dagens outfit

Linne - H&M
T-shirt - New Yorker
Tjocktröja - Hollister
Tights - Kappahl

En vanlig morgon

Idag är nog den första morgonen efter lovet som jag känner mig pigg. Annars brukar jag va trött, men inte imorse. Väldigt skönt att vakna och känna "jag har ork och är pigg". Nu sitter jag som vanligt och käkar min frukost framför datorn och bloggar samtidigt. Grym jag e va? Haha, okej jag är nog trött för de där är min torra trötthumor ^^
   
Efter skolan idag ska jag sticka iväg till stallet, som på alla andra tisdagar. Jag skrittar nog inte Gordon idag utan jag går om de behövs. Annars får han komma ut en sväng i hagen och de tycker han e mysigt. Men Promise ska sköts och gosas med. Kanske även stretchar hennes ben lite.
   
Men snart är de skola. Okej skolan börjar om 50 minuter men... Första lektionen är Svenska och då ska vi jobba med våra böcker, vilket är väldigt skönt för jag e så gott som klar. Som jag sa i videobloggen så ska mamma scana in bilder så ska jag få dem sen. Sen är det tyska, fast den är troligen inställd så det blir ett hål. Sen är det slöjd och då blire leka Project Runway. De ska bli galet kul. Min och Tessans plagg kommer bli så snygga. Jag kan försöka fota när de e klart. Så får ni säga vad ni tycker. 
  
Har ni tur idag också så kan ni få se dagens outfit. För vissa verkar vilja de :)
  
Men ha en bra dag i skolan så hörs vi under dagen.
lig

Spänningen stiger

Nu ökar spänningen, Sara är top 2!! Nu är jag laddad som tusan, nu ska för F*N en ryttare ta priset 2 år i rad. Hoppas hoppas. Okej jag går verkligen in för detta ^^ Men jag e så galet taggad och hoppas för oss ryttare att hon tar hem detta nu! :D 
    
Nu under kvällen har jag varit ganska aktiv på Twitter så följ mig gärna där, namnet är Emma Östensson. Men jag hoppas verkligen att mina nya ridbyxor kommer någon dag snart denna vecka. De e så sjukt spännande och ska bli så sjukt kul att pröva dem. Ni kommer få bilder, de kan jag lova. 
  
Okej nu börjar de och jag ser massa samandrag från OS. Jag ska stänga datorn och gå och lägga mig ganska snart då jag börjar klockan 8. Men ni får sova så gott och vi hörs i morgon. 

Videoblögg


Lite allmänt babbel

Nu har jag väldgit duktig och pluggat, även mejlat en lärare ang vad spelar ingen roll. Men nu sitter jag här hemma i mitt rum och lyssnar på lite musik, men de e skittttråkigt. Allt plugg e gjort, jag vet att man alltid kan plugga mera på glosor, men de var väldigt lätta så de känns inte som nån idé... Jag har lust att typ kolla blogga och videos så har ni nå roliga videos eller bloggar så får nu väldigt gärna kommentera/länka så att jag kan titta. 
   
Jag sitter bara och väntar på att mami ska komma hem så att vi kan göra lite plugg. De e lite på boken om mig själv så hon måste hjälpa till lite. Jag kommer ju itne direkt ihåg hur jag va när jag va liten ;) 
  
Vill ni att nästa inlägg ska va en video eller i text? Ni väljer, om ni inte kommenterar video eller inte video så väljer jag och då blir det nog de vanliga tårkiga skriftliga. Men vill ni ha video som nästa fixar jag de åt er, ni vet att jag gör de som mina fina läsare vill att jag ska göra. 
  
Nu avslutar jag detta inlägg med att önska mina fina en riktigt fin fortsatt kväll <3

Ännu mera plugg

Halloj!
  
Ni va snälla så ni fick en bild på dagens outfit. Var de fint tycker ni? Jag kom iaf nyss hem från skolan och jag hoppade direkt i min gosiga onepiece och fixade lite mellis. Men jag har engelska och hemkunskap som ska göras. Dock så är det ganska lite som jag har kvar på hemkunskapen så de lär gå fort. Och engelska är de glosor + text säkert. Smart som jag e så vet jag inte om texten e me eller inte. Hoppas inte de för den e ganska lång, men lätt. 
  
Okej nu får de va nog med snack för jag måste plugga, tyvärr. Men jag bloggar snart, lovar! <3

Dagens outfit

Tröja - New Yorker
Jeans - Lindex eller kappahl

Goder morgon

Idag är min förkylning bättre, jag har bara lite ont i halsen men de hjälper med lite te och sen att knarka halstabletter. Jag kommer överleva dagen i skolan så de e nog ganska lugnt. Idag e de en ganska lång dag, men de e ganska chilliga lektioner. Bara vi gör något roligt på idrotten och jag kom just på att vi ska köra basket. Inte min favoritgrej men de får väl duga. Volleyboll är roligast, speciellt om man kör med/mot Ebba, Linnea, Linnea, Linn och Tessan och kör med en gigantisk boll :) 
    
Ikväll när jag kommer hem måste jag göra lite engelska och lite hemkunskap troligen lite svenska också. För jag måste fråga mami de där som jag måste fråga om. Men de gör jag ikväll... Jag är väldigt nöjd med den "designen" som jag har valt till min bok. Det är som en trasigt papper där man skriver, sen får bilderna automatiskt en fin ram. Jag kommer nog vara nöjd med boken då de e ganska bra innehåll också. Okej detta blev väldigt tråkig och onödig info, men så får de bli. 
   
Snart måste jag iaf bege mig mot skolan. Om ni är snälla så får ni uppdatering från skolan, kanske med en dagens outfit. Bara om ni är snälla ;) 

Natti natti älsklingar

Usch jag blir typ hostig på kvällarna. Jag är de typ aldrig på dagen sen kommer allt på kvällen, de e sjuikt jobbigt. Hatar verkligen att vara sjuk. Men jag pallar inte att vara hemma så jag förösker ta mig till skolan i morgon och se hur de går. Lite förkylning får man väl dras med antar jag. 
   
I morgon är det idrottsgalan. Silver-Sara (har tyvärr glömt stavningen på hennes efternamn) är nominerad så de ska bli sköj och se hur de går för henne. Så där lär jag sitta bänkad i morgon kväll. 
  
Nu ska denna lilla sjuklig gå och lägga sig så att jag har lite energi till i morgon. Eller jag lär väl fastna vid datorn ett tag eller om de blir TV:n men jag ska försöka komma till sängs i tid. God natt

Ponnyakuten

Nu har jag middag i magen och nu är de ponnyakuten som gäller. Jag bloggar mer sen

Pluggdag

Idag har ni bara fått videos efter mitt morgoninlägg. Men eftersom att ni har önskat fler videos så får ni de. + Att vissa vill ha ltie enklare inlägg ibland så jag försöker tänka på de lite också. 
   
Nu har jag iaf setat och gjort plugg. Jag började med att ta tag i tyskan så nu är den läxan helt klar. Då har jag bara hemkunskap och engelska kvar. Men kan ni gissa var dem böckerna ligger? Jo i skolan såklart! Duktig och smart tjej som glömmer dem där. Tur dock är dem är till mitten eller efter mitten av veckan. Men vi håller ju på att skriva en bok om oss själva så den har fixat en hel del med nu. När jag började hade jag halvfärdiga kapitel och endast skrivet i pages utan bilder eller något. Och nu när jag tänkte ta en paus så ahr jag skrivt klart allt som jag kan utan mamis hjälp, lagt in bilder och allt detta är inlagt i ett program där vi ska göra boken. Så då är de mest lite finslip som jag kommer kunna göra i skolan. Har ju faktiskt 3 lektioner till som jag kan jobba på den så de känns ganska lugnt nu efter att jag gjort allt detta här hemma idag, i lugn och ro med lite musik och godis. 
  
Eftersom jag inte hade något annat för mig så kände jag att jag kunde ägna denna söndagseftermiddag till lite plugg i den takt som jag själv behagar att ha. I skolan blir de lätt under press och inte lika mycket gjort för att ja ni vet väl. Skolan är ju skolan. Skolan är viktig så alla fina läsare, sköt erat plugg. Gå ut med bra betyg i 9:an och läs vidare på ett gymnasium som ni helt själva valt och förhoppningsvis kommer att trivas på.

Sminktour


10 bästa - video


Morsning korsning

Idag på morgonen började jag med att titta lite på familjematinén på svtplay. När jag såg de igen fick jag massa minnen. Man inser då hur bra de verkligen är, att titta på TV:n och att va där är sjukt stor skillnad. Okej jag tjatar verkligen om stockohlm horseshow, men de va sjukt speciellt. 
   
Snart ska jag iaf till kykan för att gå på en av våra gudstjänst. Men de e ganska mysigt för jag får ju träffa mina fina vänner. Jag måste verkligen bli bättre på att träffa mina vänner hemma oså. De ska jag verkligen ta tag i. Jag älskar ju att träffa mina vänner, men tyvärr finns inte alltid tiden. Speicellt inte fär de flesta håller på med någon tidskrävande sport, som min  och Linnea även Ebbas t.ex
   
Okej jag har tyvärr inget mer att komma med. Men sen när jag kommer hem så ska jag ladda upp filmerna som jag spelade in, då får ni ju lite som ni önskat + en som jag hittat på själv :) 
- Såhär har ni väl aldrig sett Promise förrut? 

Förlåt

Hejsan.
  
Ledsen att jag varit lite frånvarande från bloggen. Men jag har spelat in 2 videos åt er, käkat middag, tittat på massa youtube videos och sen fixat lite med designen åt Tilda och Julia. Den är väldigt fin, kolla in deras blogg http://equestriians.blogg.se/
   
I morgon tänkte jag nog redigera lite bilder. Ska kolla om de finns nå bra program att ladda hem till datorn där man kan redigera bilder, utan nät. Får se om jag hittar någon eller några. Iaf kanske jag testar och lägger upp här vad jag tycker, om ni är intresserade? 
   
Nu ska jag iaf gå och lägga mig jag e galet trött. Men vi hörs i morgon, sov gott.

Dagens ridpass

Prancer:
Red fram och försökte få honom mjuk, jag kan ärligt säga att jag lyckades. Han blev ganska mjuk, lite mer kunde jag önskat men asså de gör inge. Sen red vi lite övningar osm innebar flytta från-till-från-till spåret och sen typ halva seprentinbågar. De gick iaf väldigt bra och efter var han väldigt mjuk. Dagens ridpass gick ut på att få en mjuk häst i båda sidor. Men idag jobbade han iaf på väldigt bra och hade ett bra sug på bettet och arbetade med kroppen, de kändes. Hoppas verkligen att jag kan få rida honom nästa vecka. Jag vill utvecka dagens arbete för jag kände att han verkligen lyssnade och verkar vilja göra de som vi gjorde. Han letade utmaningar kändes de som, de e roligt. 
   
    
Gordon:
Hans pass blev ganska konstigt. Jag red iaf fram lite på volt och med snettigenom. Jag prövade övningen osm jag sett på den där sidan men han va på tok för stel för de. Därför fick han lite skänkelarbete och voltarbete. Men han va väldigt stel och arbetade inte med benen. Vet dock inte om han alltid är så och att jag märkte skillnad p.g.a av att ridit Prancer och att Prancer arbeta med kroppen och hade bra bakbensaktivitet, eller om de va för att han va hungrig då han knappt fått äta lunch innan vi red. Eller så va han bara stel, de kan ju va så enkelt ^^  De e nackdelen med att rida en lektionshäst på morgonen, då vänjer man sig vid den och sen sätter man sig på Gordon. De blir skillnad. Men Jag gjorde iaf lite galoppombyten, först seriösa på korta tyglar och så. Sen red jag runt lite i galopp utan tyglar, gjorde några byten som gick sjukt bra och va fina kändes de som. Då fick han massa beröm och sen avtravning och en lång avskrittning efter de släpptes han i hagen med mat så han var nor vädlgit nöjd. Och sen att åf komma in itll en väldigt ren box :)

A day in da stable

Först red jag Prancer. De va väldigt länge sedan nu, eller okej inte jätte men. De gick iaf vädligt bra. Han lyssnade ganska bra på mig. Vi gjorde olika saker, som ni inte får reda på nu. Jag kommer skriva ett inlägg om ridpassen sen. Sen i stallet käkade jag och flummade med Sara och Emelie. Efter de gick jag ut och red en sväng på Gordon. Okej detta blir väldigt tåkig början på ett inlägg, men iaf så var de. Efter de fick han gå ut i hagen, han fick även mat i hagen så att han slapp gå hungrig då stallpersonalen hade glömt att ge han sitt lunchhö så att jag fick ge honom det... 
   
Innan jag mockade kom Tilda och ville att jag skulle följa med henne och hämta spån så snäll vän som man e gjorde jag ju såklart de. Vi snackade om mycket och att vi längtar till Grällsta och våra älskade ponnysar som kommer finnas där till sommaren :) När jag mockade så kom Johanna, Nattis och Lisa. Då typ flummade vi lite. Och jag skojade ute vid lådan, och "skrek" på skoj och då trodde de att jag typ blev rädd så då "skrek" dem och aa. Då när vi hade kul så såg jag inte att de va en isfläck, såklart halkar smidiga Emma. 
  
Iaf så tänkte jag hoppa in i duschen nu. Men de blir nog ett varmt mysigt bad för jag e ganska kall även om jag varit hemma ett tag nu. Efter jag kommit ut tänkte jag skirva om ridpassen, men även göra ett inställt som jag kom på igår. 
 inte

Saker som jag kan bättra inom ridningen

* Knyta min hand lite bättre. Den öppnar sig ibland
* Ha ännu stadigare hand och skänkel
* Ha lite gämare kontakt med munnen. Vilket jag kämpar för men inte alltid når
   
Mål 2013:
* Komma närmare "mina hästar"
* Våga ge dem förtroende och utvecklas tillsammans med dem
* Kunna hoppa en bana på Beny utan draghjälp (han är flockberoende när han blev ifråntagen sin tjej, busig pöjk de där)

Saker som jag irriterar mig på

* Folk som typ kommer in i ridhuset utan att fråga. I vårat stora ridhus är dörren i mitten och när man rider vill man gärna veta om någon kommer in. Vissa ör duktiga och frågar och vissa skiter i de. Tänk om jag galopperar på fyrkantspåret och sedan kommer de in någon, då krockar vi ju. Men om man frågar så förhindrar man detta. Därför ber jag ALLA på min ridskola, säkert på många fler att fråga om det är okej att komma in innan man går in. 
* Att lärare skickar hem elever under skoltid. Vi kommer numera ha hål inplanerat i vårat schema. Men om man frågar våra lärare om iv kan få ett grupprum så att vi slipper åka hem under skoltid då säger de ofta nej. Då blir de ju som att skolan skickar hem en elev, som kanske vill eller måste jobba. Nu har just jag och mina vänner fått en lösningen så att detta kommer inte bli något problem. Men många av er har de väl såhär?
   
* Bloggare som provocerar medvetet. Det är sjukt onödigt! Man blir inte bättre av att provocera, igentligen raka motsatsen. Iaf enlit mig. Om jag ser nån som gör de då lämnar jag bloggen, på stört. Jag tycker verkligen inte om sånt. Stor diss

Gordon, ur ett nytt perspektiv


Bon maten

God morgon. Idag är min förkylning bättre, vilket är väldigt skönt för då orkar jag rida 2 hästar. 
  
Inatt drömre jag en rolig dröm. Vi var någon stans med typ klassen eller konfan, aja nått sånt. Då skulle vi gå någon stans, vet inte vad eller varför. Men det visade sig att vi kommit till Grällsta. Aa de hände typ, sen vaknade jag :/ Lite onödig men lite rolig info kanske? 
   
Aja som sagt så har jag 2 hästar idag. Promsie och Gordon. På Promise vet jag inte vad vi ska hitta på, men på Gordon ska jag rida lite på en övning som jag såg igår. Den fastnade jag för väldigt mycket. Jag kanske även kan tjata på Linn att filma lite?
  
Nu måste jag käka upp min frulle och sedan byta om för att åka till stallet. Inställda är fixade åt er mina fina :) 

Good night

Nu ikväll har jag bara suttit i mitt rum och fixat lite åt er. Jag har fixat 3 genomtänkta inlägg till i morgon, bra va? Hoppas verkligen att ni kommer gilla morgondagens inlägg. 
   
Jag fick en kommentar med tips på en sida med ridövningar. Där hittade jag en som jag föll för. Den ska jag lätt prova i morgon på Gordon. Då kan kan bli väldigt stel och stark i höger. Han är som ett lejon i höger och en kyckling i vänster. Uttryck ála Jens Fredricson, ni från clinicen fattar ;) 
   
Jag tror att jag börjar bli sjuk. Har hostar och är dötäpt i näsan. Jag orkar verkligen inte med en förkylning, de e jobbigt och tar på krafterna. Men nu har jag druckit te och ska snart ge min näsa en omgång. Sen går jag och lägger mig så att jag orkar upp i morgon och rida. Hoppas bara inte att jag blir sämre under natten för då kommer jag inte orka med att rida 2 stycken hästar i morgon. 
    
Idag har de varit en ganska OK bloggdag tycker jag nog. Men nu är den slut och jag säger godnatt, godnatt och sov gott.

I´m home, again

Nu har jag kommit hem från stallet och käkat middag. De blev ltie donkenkäk med hem efter. Lite snabblyx en fredagkväll. Idag i stallet så red jag ju... De blev dock ganska kaos för de va många där så jag kunde inte rida precis så som jag ville. Men jag flyttade typ som skänkelvikning i galoppen och de gick skitbra. Sen red jag lite på volt och sen flyttade jag till-från-till spåret. Jag gjorde även några galoppombyten, som gick väldigt bra. Samma visa varje vecka, men på fredgagr brukar de va folk så då e de inte ås lätt att göra massa annat. Jag tar revansch och gör olika saker på lördagar istället. Men jag tar gärna emot bra tips på ridövningar osådär, så kommentera om ni har nå bra helt vanliga "dressyr" övningar. Eller typ en blogg med massa bra övningar, de är mer än välkommet. 
   
I morgon så är de dressyrträning som gäller. Antingen så sitter jag på Promise eller om jag kanske sitter på Prancer. Får se lite i morgon hur de blir. Prancer är mera "ridbar" men jag vill utvecklas med Promise därför så vill jag rida henne. Aja får se i morgonbitti hur de blir. Jag skriver om ridpasset i morgon, från båda ridpassen. 
    
För tillfället sitter jag lite forever alone och kollar på gladiatorerna i mitt rum. Men de e ganska mys ändå.
- Jag och min kontroll hade lite kul med min webbcam.

Bilder från julafton

   
Sen en bild från min och mamis nyårsmiddag:

Bilder från Jens Fredricson clinic

Ridgymnasieelever, träning för Jens
    
Bilder från när Jens själv red och visade

Mellanlandar

Nu är jag hemma och käkar. Planera är iaf att åka till stallet och rida Gordon. Ska rida med mina nya stigbyglar så Gordons är metall och de e för kallt att rida med dem nu på vintern. De har börja snöa igen nu, inte kul alls. Men jag vill hinna tolka denna vinter så jag hoppas att det kan bli möjligt. De e sjukt härligt att tolka.
    
Men nu stampar nästan mami i hallen så de börjar bli dags att åka. Inställda har ni fått så ni klarar er.
- Hooki tooki <3 <3

In da skol

Nu har vi SO. Nu planerar vad vi ska ha på oss och se ut under våran debatt som vi kommer ha. Den kommer nog bli ganska roligt, hoppas jag. Vi kollar även lite på kameror på olika hemsidor, sjukt va mycket fina kameror som de finns. 
   
Men jag bloggar mera när jag kommit hem. Brb

Go morron

Igår på kvällen när jag bara låg i sängen och gjorde ingenting på datorn så laddade jag upp 3 bildebomber åt er. 2 kommer komma upp idag, och en kommer komma upp i morgon. Såklart är det nya biler som ni aldrig har sett förut. 
   
Nu sitter jag iaf här med en chailatte och nå bröd. Snart är de dags för mig att gå till skolan. Hoppas verkligen att det är en chill dag idag. Men de borde va en ganska så chill dag. För tillfället chattar jag med Ebba på facebook. Vi är morgontrötta, de märks lite i våran finfina konversation. De e lite roligt. Varje morgon ofta runt samma tid (30-5) minuter innan vi ska åka/gå så börjar vi chatta. Sen efter ett tag kommer Linnea. Lite kul att de typ e samma rutoner varje morgon :) 
   
De sog mig just att det endast är 161 dagar kvar till Grällsta. Taggad som F*N e jag. Vi gör 2013 till va de blir. Snart måste jag även börja skirva min fina packlista.
   
Nej nu ska jag gå och borsta mina tänder. Men vi hörs under dagen.

Kväller

Såg en kommentar nu om sebos.se. För tillfället verkar sidan ligga nere. Bara för att jag skrev de så fungerar dne igen ^^Iaf så är de en sajt som säljer snygga ridkläder och utrustning. Det kommer dock komma mera saker, inom kort. B.la schabrak, sen kanske benlindor, träns osv. Lite sådär allmän info för den som ville veta... 
    
Nu har jag iaf väldigt tråkigt men e sjukt trött. Därför tänker jag nog tvätta bort mitt smink och sedan lägga mig lite och bara chilla runt lite på datron så kommentera era bloggar. Jag lär vilja ha något att läsa och göra. I morron ska jag iaf till stallet efter skolan, som vanligt. Är taggad att rida nu efter clinicen och alla nya tips. Ska bli skoj och se hur bra de fungerar på Gordon. Ni kan få en utvärdering efter morogndagens ridpass.
  
Jag tog precis med datorn in i badrummet. Lite musik, tandborstning och sminkborttagning är inte helt fel ;) Lite sådär egen kvalitétstid, hehe. 
   
Okej de märks på mig att jag har ätit någon liten godisbit, ajja bajja Emma. Sov så gott, vi hörs igen i morgon. 

Lite babbel + fråga

Nu har jag kommit hem från konfan och käkat lite middag. För tillfället ligger jag med datorn i sängen och kollar på Sveriges mästerkock. När jag kom hem såg jag en väldigt tråkig sak på facebook... Tänker på alla som älskade <3 <3 <3 
      
Nog om tråkigheter. Okej jag har ingen rolig att kontra upp med. Hmm nu blev de lite spänt här känner jag. Jag väntar på mina ridbyxor från bästa sebos.se. Hoppas verkligen att dem kommer i morgon :) Är galet taggad att få pröva dem. 
   
Juste sen en lite rolig fråga: Hur vet man att det är en kändis klänning? kommentera vad ni tror! :D Vinnaren kan få en länk.
- De eviga gröna ängars nya fina princessa

Länkbtye med Agnes och Wilma

På http://ourlifeinfocus.blogg.se/ http://ourlifeinfocus.blogg.se/ http://ourlifeinfocus.blogg.se/
Kolla in deras blogg! 2 goa brudar från Grällsta :)

Da konfa

Nu sitter jag och käkar lite. Snart så ska jag gå till konfan. Som jag tidigare skrivit så ska de bli väldigt mysigt där. Ni kommer även få ett inställt, det handlar om ett länkbyte så håll utkik efter de. Jag tror att ni kommer gilla den bloggen. 
   
Jag ska försöka göra fler videos, jag lovar. Eftersom att ni verkar gilla det. Dock så kommer jag inte göra någon video med min mobil. Den kameran är väldigt väldigt dålig. Men har jag tur så har jag snart en ny mobil, woopa. 
  
Men nu måste jag kila, vi hörs senare ikväll.
- Kommer ni ihåg denna snyggingen?

@ home

Kom hem för ett tag sen nu... Idag var de en chill dag i skolan. Vi kollade lite gymnsium nu sista lektionen. Jag har inte bestämt vart jag ska gå, men något hyfsat brett iaf. Har ni läsare nå tips?? 
    
Aja jag sitter bara framför datorn och chillar lite nu. Sen är de konfa som gäller. Roligt roligt.
  
Jag har fått massa önskemål att jag ska göra fler videos så de ska jag göra, lovar. Sen ville någon att jag skulle göra ett inlägg där jag visar hur man sätter in en header. Så de tänkte jag nog kanske visa er i ett inlägg, ska försöka fixa de iaf. Sen va de något med bilder i menyn och de har jag faktiskt visat ;) Borde finnas under kategorin design i menyn.

God morgon i stugan

Idag är det trsdag för den som inte vet, hehe. Okej nog med min fina morgon/trörr humorn! Men idag e de nog en ganska chill dag. Vi har dock ett ganska långt hål under dagen. Men de blir nog ganska chill... Hade tänkt sitta kvar i skolan och plugga, ja faktiskt de hade jag och mina kompisar. Men troligen så får vi inte vara i skolan under skoltid och plugga ^^ 
     
Sen idag är de konfa. Ska bli mys eftersom att de va ett litet tag sen sist nu. Men idag går jag i mina nya jeans som jag köpte igår. Jag älskar verkligen passformen. Och sen var de ju på REA så de va sjukt bra då jag behövde nya jeans. MIna favoritjeans har gått sönder precis mellan benen så de är slit och släng jeans nu mera, också stalljeans. 
  
Jag tänkte föra över bilderna direkt när jag kommer hem från skolan. Om jag hinner vill säga för vi kanske ska ha media tills klockan 16 och då kommer vi aldrig hinna till konfan eller hem för att käka. Så de va väldigt dåligt gjort av våran lärare. Som för övrigt vet att vi har konfa torsdagar ^^ 
   
Okej nu ska jag sluta klaga, iaf här på bloggen... Nu måste jag börja röra mig mot skolan. Vi hörs under dagen, som vanligt.

Ja jag e lycklig, ja jag e lycklig

Har kommit hem och käkat lite nu. Clinicen slutade lite tidigare än utsatt, men de gör absolut inget. Jens Fredricson är en vädigt duktig tränare och en stor insperationskälla. På clinicen fick jag en massa tips och knep som jag lätt kommer ta med mig till min ridning. Jag tror att de kommer ge mycket. Om ni får chansen att gå på någon clinic, gör de. De e sjukt nyttigt att få se någon rutinerad ryttare som håller en träning för några helt vanliga random personer. Man ser massa saker och får en massa tips. Jag fotade så bilder kommer. Jag fick faktiskt ganska så bra bilder för att vara ganska långt ifrån hindrena. Nu är jag galet taggad för att få rida själv och testa de som han sa och lärde ut :) 
   
Juste jag var ju på stan idag. Som sagt utställning va verkligen grym. Har fått massa insperation idag!! Jag är så lycklig just nu. Den här dagen har varit grym. Sen fick jag med mig ett par jeans från nå grym REA på H&M, jag behöver verkligen nya byxor för den som vill veta ^^ 
 
I morgon e de förhoppningsvis en ganska chill och kort skoldag. Fast den e ganska jobbig. 2 korta ganska tråkiga lektioner sen 2 h och 45 minuters hål sen dubbelpass i SO. Men de får gå, de e ju ganska chill iaf.
    
Jag kan inte komma på så mycket mer att skriva. Ni får nog bildbomen från idag på fredag eller så, beror lite på när bilderna är överförda och så. Nu tänker jag iaf gå och lägga mig, börjar klockan 8 i morgon.

Onepiece/Ziperall

Personligen tycker jag att onepiecer/ziperaller är sjukt fula. Folk som går ute med sånna på sig vill jag bara spy på typ. Nej jag tycker verkligen att det är fult. Men det är också världens skönaste och enklaste plagg. Jag kommer bara att gå runt i min hemma, på sin höjd i stugan oså. Kanske i bilen om vi åker nån stans, men aldrig ute bland en massa folk. Man ser ut som en stor vandrande bebis ungefär. 
     
Jag ångrar verkligen inte att jag köpte min. För dem är ju perfekta att ha en mysig hemmakväll med familjen, eller kanske bara ha något stort och gosigt att snabbt hoppa in i utan att smutsa ner morgondagens skolkläder. 
   
Jag kommer nog inte lägga ut så mycket bilder på hela mig i min onepiece för att ingen vill väl se de? + att jag inte tycker att de är nödvändigt eller intressant... Men huvudbilder sånna med effekter och så dem kommer jag fortsätta lägga upp för att då syns ju inte hela onepiecen. igentligen vill jag inte lägga upp "ego bilder" på mig själv, men om jag inte har så mycket andra som jag inte har visat så får de bli så. Heldre en bild på mig än ingen alls, håller ni med?

A part of the day

Idag efter skolan drog ju jag och Tess till nån utställning. Snacka om snygga kläder Lars Wallin gör!! Lite kul va att de va massssssa klänningar som vi kände igen från melodifestivalen, de va någon från let´s dance och massa. Mina favvoklänningar, iaf de flesta var bärda av Petra Mede så de val lite kul att ha typ samma smak som en kändis :) 
   
Sen nu har jag precis käkat mat. De blev en middagsmix ála Emma deluxe. De blev tacofärs med ris, gärddfil och tacosås. Ganska gott och till de en macka. Allt för att jag ska klara mig udner clinicen :) Nu måste jag verkligen gå och byta om så vi hörs. Jag bloggar mera om dagens sen när jag kommit hem :)
the 

I´m home

Jag är hemma men jag blogga rmer snart, håll utkik! ;)

Dagens outfit

T-shirt - New Yorker
Tjocktröja - Hollister
Jeans - Kappahl

SItter i skolan

Nu sitter vi på hkk:n och vi har bakat ett bröd. Jag och Tessan gjorde ett bröd som blev gott. Men snart ska vi ha matte och efter matten så slutar vi, efter de drar jag och Tess ner på stan. 
   
Aja ha en bra dag så hörs vi sen, ett inställt är fixat! :)

God morgon

Idag är försa dagen som jag ärligt kan säga att jag inte är trött. De e väldigt skönt. Men så går de när man lägger sig i lite tid :) Då blir man piggare och orkar göra mer av dagen. 
   
Idag har jag iaf ganska mycket planer, som jag skrev igår. När jag kommer hem där i mellan så försöker jag hinna fixa ett inställt åt er. Något vill ni ju ha att läsa :) För jag blir borta ett tag ikväll... 
   
Men nu har jag inget att skriva så ni får ha en bra dag och vi hörs under dagen, som vanligt ;)

Tar kväller

Nu myser jag för mig själv i min säng och kollar på hollywood fruar. Idag ska jag vara duktig så därför bloggar jag nu, sen efter hollywood fruar ska jag lägga mig. Jag vill verkligen inte vara trött i morgon med alla roliga planer. Älska att ha lite väntid ibland, de e väldigt mysigt. Man ska ta vara på sina fina och goa vänner. Jag försöker hålla så bra kontakt som jag kan med mina fina fina vänner <3 <3
   
Men nu är de paus så jag ska passa på att tvätta bort mitt smink. Då är jag ännu mer redo att lägga mig i tid, smart va? Aja ni får sova gott så hörs vi i morgon.
- Bebis Beny Bus <3

En helt vanlig tisdag

Idag i stallet så kollade jag lite när några hoppade och sen hämtade jag mina ryktgrejor. Idag blev Promise riktigt ordentligt skött. + att jag borstade ut manen och svansen. Så hon är fin för denna kväll iaf. Sen stretchade jag även hennes ben lite. De verkade som att hon tyckte de va väldigt skönt. Jag ska nog fortsätta med de, eftersom att hon inte heller hade något emot de.
   
Jag har massa planer inför i morgon. Först e de sovmorgon och sen en ganska så chill skoldag och direkt efter skolan tar jag och Tess bussen ner på stan för att gå på nå utställning eller nå likande. Ska även kika på kläder som Lars Wallin gjort, han e sjukt grym på att göra kläde så de ska bli väldigt spännande :) En sväng in på H&M vill jag ta, får dock se hurvida tid som finns... Vi får inte vara kvar allt för länge nere på stan då jag ska hem, käka och byta om till stalldugliga kläder för att sedan åka ut till en clinic tillsammans med Linnea, som hålls av Jens Fredricson. Tagga morgondagen som tusan! :) Kameran är med så några bilder kommer ni nog kunna räkna med, hoppas jag
  
Snart är de TVtime med sveriges mästerkock och efter de e de hollywood fruar. Mys kväll i soffan blire alltså ikväll, får ta igen de som jag kommer missa i morron ;)

Detta visste ni inte

* Jag har aldrig retuscherat en bild som jag har lagt upp här på bloggen...
* Jag har aldrig tonat/färgat mitt hår...
* Jag har aldrig druckit, snusat, knarkat eller rökt. Usch så onödigt att förstöra sig själv på fullt onödiga saker...
* Jag har aldrig bloggat från mobilen...
* Idéer till inlägg som skrivs här på bloggen kommer ofta när datorn är avstängd för natten...
* Jag har opererats 8 gånger i hela mitt 14åriga liv...
* Jag bloggar bara för att jag tycker att det är roligt, ingen annan orsak...

Mellanlandar hemma

Nu har jag kommit hem från skolan. Om ni inte visste de ;) Nu sitter jag iaf och käkar lite mellis innan det är dags för att åka iväg till stallet. Men som sagt så är det ett inställt fixat åt er :) 
   
Ikväll är de både Sveriges mästerkock och efter de hollywood fruar, kul kul. Men nu måste jag byta om och gå till bussen. Vi hörs sen :)

Project runway

Nu i slöjden i skolan så leker vi project runway. De e skiiiiiiiitroligt. För min och Tess del blir det en svart smipel klänning och sen blir de typ en lapp-kavaj med rött, svart och vitt + nå blommigt mönster med just svart, vitt och rött. De kan nog bli väldigt fint. Ni kan nog få se bild på allt sen när de e klart.
   
I morgon direkt efter skolan så åker jag och Tess ner på stan en sväng för att göra läxa. Då vi ska gå på nå musém och sen efter de springer jag nog in på H&M och shoppar lite. Vet dock inte helt 100 med shoppingen men troligen ;)

Morsning i stugan

Usch vad jag e trött. Fast jag åfr skylla mig själv då jag är uppe liiiite för länge på kvällarna ibland. Ikväll ska jag komma till sängs i lagom tid. Jag vill inte gå runt och va trött som en zoombie hela dagarna ;) Idag är det ju skola precis som vanligt, sen åker jag till stallet efter skolan. Promise ska bli omskött + att jag troligen ska skritta Gordon lite. Jag har fixat ett roligt inställt åt er så de tycker jag ni ska kolla in sen :)
  
De e jättekallt här hemma, men de verkar jag inte vara ensam om. Jag chattar med Ebba och hon hade de också kallt. Eller så är det bara så enkelt att vi fryser för att de e morgon och man e van med massa värma under sitt gosiga täcke :)
   
Igår var jag väldigt duktig och skrev massa på min bok när vi va hos mormor. Så förhoppningsvis kommer jag bli klar i tid och känna mig nöjd med det som jag har skrivit. Igår va även en väldigt dålig bloggdag, men de tar vi igen nu idag.
    
Okej nu kan jag nog inte komma på så mycke mer att säga. Idrotten igår va nog den roligaste på länge då vi körde volleyboll med en baota stor boll. De va jätteroligt för vi hade roliga motståndare så vi kunde flamsa lite men ändå löra ett seriöst spel. Okej detta ville ni verklgien läsa om va? ^^ Hehe nu fick ni de iaf... Men nu måste jag nog börja fixa undan disken för att kunna komma iväg till skolan i lagom tid. Vi hörs under dagen
- Malwa får stå för denna fina bild :)

"Ursäkt"

Idag har bloggen fått lida, ledsen för de! Men som bloggare kan man itne alltid ha grym uppdatering + att ni fick väldigt bra under lovet ;) Om man kan kalla det för en "ursäkt". Nu e klockan mycket jag ska upp tidigt i morgon så nu ska jag gå och lägga mig. Jag e galet trött + att vi börjar 8.10 i morron så de e ganska tidigt. Men jag säger natti natti så hörs vi i morgon :)

Hemma

Ledsen att jag inte bloggat. Men direkt efter skolan hämtade mami mig och Linnea, sen lämnade vi av Linnea hemma hos henne och åkte vidare till mormor och efter de affären. Hos mormor skrev jag iaf lite på boken så de behöver jag iaf inte göra nu. Skönt då kan man ta de lite lugnt resten av kvällen framför TV:n och Sveriges mästerkock. 
    
Aja snart e de middag, revbenspjäll och pommes blir de, mumma. Ne ni får överleva med lite usel bloggnign idag, tyvärr

In the school

SItter i skolan nu. Har just nu lunch men snart ska iv ha lektion med en ny lärare, spännande! Nu har vi hunnit gå in i klassrummet, om ni är intresserade av sån information ;) Nejdå men lite text ska ni ha att läsa... Aja nu måste vi jobba ananrs blir han surig, bye

Guten morgen

Vaknade och loggade in på nya bloggen, där hade de kommit ett nytt tema. Och de va faktiskt ganska bra, men jag vill kunna se tiden när inlägget publicerades + att inläggssrivrutan va lite konstig. Fast de kan ju va för att jag e van med blogg.se... 
   
Men nu sitter jag iaf och käkar. Men som de ser ut nu kommer jag stanna här på blogg.se Kanske kanske under ett annat namn, inget mer om de nu :) 
   
Men men idag e de skola och de e svinhalt ute så de ska inte bli så kul att gå till skolan. Men det är ett måste att gå i skolan så de e väl bäst att pallra sig dit. När jag kommer hem ska jag fixa en chailatte och sedan krypa ner under min mysiga filt som jag fick i julklapp för att skriva på boken om mig själv. Jag han inte de igår då jag höll på med den nya designen ett bra tag på kvällen. Allt för mina fina bloggläsare :)

Nytt!!

Vad tycks om nya designen och headern? BIdag länakde jag på fb och statisitken ökade med nästan de dubla av va den va innan. De va lite roligt faktiskt :) 
   
Men de e skola i morgon så jag ska hoppa till sängs. Vi hörs som vanligt i morgon på denna blogg och ingen annan :)

Nu gör jag såhär

Ledsen att behöva säga de, men jag trodde att jag skulle gilla nya bloggen. Bossen e sjukt snäll, de designerna som jag sett har varit bra. Sen skulle jag pröva att blogga och jag trivdes inte. Tyvärr. Jag vet att jag sa att de va sjukt grymt och allt. Men man kan ändra sig. Jag bestämmer mig för att vara kvar här på blogg.se, med samma bloggadress och allt. Så vi får fira 1 år tillsammans :) Dock så måste jag byta till en ny header så de ska jag göra nu. 
    
Jag får se om jag ger nya bloggen en chans till i morgon... Men troligen inte, för jag måste göra massa dryg jäkla plugg!! ^^
   
Okej förlåt för mina humörsvängningar men ni får ta mig som jag är och inte på något annat sätt.

Inte alltid som man tror

Jag har fixat med designen nu, precis hela eftermiddagen. De e känns drygt. Men de får inte va nå hej kom och hjälp mig utan de ska va fint. Jag kommer blogga som vanligt på denna bloggen fram tills i morgon eftermiddag troligen. Men det är för att de skulle komma ut nya teman då + att just nu går den inte att kommentera eller nå skit :/

Taggad taggad taggad

Nu fixar jag med nya bloggen. Dock hatar jag mallen som finns. Därför mejlade jag bossen och han e sjukt snäll så han skulle sätta in en mall åt mig. Lätt grymmaste och snällaste bossen av alla portaler!! just sayin :)
  
Men nu kollar jag iaf lite på youtube om ni ville veta ^^ Brb troligen med bomben

wooooooooooopppppaaaaaa!! :D

Är hemma nu och gissa vad som låg i inkorgen när jag kom hem? Min nya blogg!!! :D :D :D Släpper adress och allt sen när den är klar.

God morgon

Jag hade inte sån trningsvärk, skönt. Nu sitter jag iaf och käkar frulle, de fck bli rostmacka och en chailatte. Dagens outfit kan jag fota sen när jag kommit hem, låter de bra? 
  
Igår i stallet flummade jag och Sara lite. Vi typ gömde oss för en person, tills vi insåg att den troligen skulle hälla vatten eller något över oss. Hehe de va iaf asroligt. De e så roligt på lördagar i stallet. De blir ännu roligare om Johanna är hemma... 
    
Snart är de iaf dags för mig att börja gå för att möta brudarna och gå till kyrkan. Jag fixar inget inställt för de e bara onödigt då jag kommer hem typ 12.30. Men jag bloggar mera sen när jag kommit hem, sounds good?

Go kväll alla fina

De märks i kroppen att jag inte har ridit på ungefär 2 veckor. Träningsvärk har jag från igår och säkert lite från idag. Ska inte bli kul att vakna i morgon, de lär va ännu värre då ^^ Iaf så va de skitroligt att logga in och ha masssssssa kommentarer att godkänna. Fortsätt gärna så :) 
   
I morgon ställs klockan på 9 för att jag måste pallra mig till kyrkan och gå på gudstjänst. Men de e ju ändå ganska mysigt så jag mena de e väl inte så farligt. Jag kan även hälsa att mylittleponi inte längre är lösenordsskyddad, för dig/er som undra :) Ibland e de bra att ha facebook och känna bloggarna. 
     
Neee nu e jag trött. Därför tänker jag gå och lägga mig, men vi hörs som vanligt i morgon :)
 

Dagens ridpass

Promise: 
Under framridningen var hon väldigt lugn, för att vara henne. Men de va skönt och bra för att då kunde jag fokusera på att arbeta igång henne och på min egen sits. Hon hade bra sug på bettet och inte för att skryta eller verka va sån. Men hon sökte sig ner och krökte på nacken stundtals. Jag vet att hästen inte jobbar och de säger jag inte, men den visar att den är villig till arbete. Jag flyttade iaf lite för skänkel, red innanför spåret. De kändes faktiskt som en helt okej framridning. Första galoppfattningen var k a o s. Men då blev jag lite sur på henne, red mera och resten av fattningarna gick bra. Vi red lite över bommar i framridningen och under själva ridningen om ni fattar ;) Iaf så gick de bra, hon slog dock i de lite. Men eftersom att vi har nästan bara storhästar med i gruppen, varav en är 185 cm i manken... Så va de ju lite för stora avstånd för henne, men trott eller ej så löste Promise de i slutet utan att slå i. Duktig liten bebo <3 Sen hoppade vi massa olika grejor, inget som jag tänker rita upp. Men de gick bra, hon hoppade lite galet på ett hinder då hon hoppade större än väntat så då blev de inte sån följsam sits men alla andra språng var bra. Är helt okejnöjd med dagens hoppning.
   
     
Gordon:
De blev en lång framskrittning med Linn. Vi snackade om allt möjligt, tills jag kom på att hag kanske måste börja rida. Men de va hinder, bommar och andra ekipage i ridhuset så de va inte lätt att rida mycket olika vägar eller så. Men jag flyttade skänkelvikning från-till-från-till spåret. Och lite volter, snett igenom, rätt upp ja sånna enkla och inte så anstängande ridvägar. Sen red jag väl lite så. Idag blev de mycke rörelse, men inte mycket ordentligt jobb. Men såklart endel jobb och krav, okej ganska mycket krav men inte lika mycket arbete med volter osv. När ja galopperade av så ställde jag mig upp i lättsits och bara lät han få springa. Snacka om att en gammal häst kan bli "ung". De märks att han tycker om att få springa ganska så fritt. Han blir stark och väldigt pigg :) Idag blev han inte svettig, jo liiiite men de blir han ju för minsta lilla. Vilket är väldigt bra. För en kall häst på vintern och sen in i ett stall är inte så bra. Speciellt inte på en äldre häst. Men är det vinter brukar jag rida lite lagom, galoppera och trava av och sedan sitta av och skritta av för hand. Då lossar jag även på sadeljord och nosgrimma. Hur gör ni andra ryttare på vintern?
   
Ne nu måste jag skriva på boken om mig själv. Ne jag skojja, de ska jag inte... De blir nog i morgon ;) Hehe lat tjej ni vet + att de e lördagkväll ;)

Sorry mina fina

Lesen för att jag inte bloggat. Men jag blev kvar lite längre i stallet än väntat. Jag red 2 hästar mockade 2 boxar, ryktade 2 hästar, släppte i hagen och mera. 
    
Jag ska skriva om ridpassen, men de får bli nästa inlägg. Dels för att de e middag nu men oxå för att jag e sjukt trött och har träningsvärk. Okej jag ska kanske inte skylla på träningsvärken... Sen slog jag huvudet i en boxdörr, fråga mig inte hur smidiga jag lyckades me de ^^. 
   
Men nu äre middag så vi hörs.

Vem passar jag bäst med?

Vem passar jag bäst på och varför? Vill höra vad ni tycker :)

Vad tycker du?

 

Hur?

Lite kul att veta. Hur hittade just du hit? :)

Go morron

Go morron bloggen och alla älskade läsare. Mår ni bra? 
    
Nu har jag iaf precis käkat frukost, Men nu börjar de snart bli dags att åka till stallet. Hoppnning och dressyr står på schemat idag. Jag är väldigt laddad inför hoppningen. Jag fick ju lite knep och tips förra veckan så idag ska jag banne me rida och inte låta henne bestämma själv. 
   
Klockan börjar bli mycke så jag måste klä på mig nu. Inställda har ni fått så ni klarar er hela dagen :) 

Go kväll

Ledsen att bloggen haft tråkiga inlägg, de e verkligen inte meningen. Men det har inte hänt något speciellt idag. Jag frisserade Promise lite idag, man och svans fick sig en liten uppfräshning. De var dags nu tyckte jag. Jag är iaf galet laddad inför morgondagens hoppass på bebo. Sen ett pass på grodisen. Mys lördag alltså :) 
  
Nu håller jag iaf på med morgondagens inställda. Hoppas att ni är merdoch gillar dem :) Jag har fortfarande inte tagit något inlägg från listan. Men de är för att jag vill ha massa grymma till nya bloggen. Hoppas ni har förståelse för de. 
   
Ne klockan står på 07.45 så de börjar bli dags att stägna datan. Så jag säger natti natti och vi hörs i morgon.
 

Tjaooo

Haft en bra dag? Själv har jag haft en mysig dag. Vaknade ganska sent, åkte iväg med mami. Käkade sen åkte jag till stallet. I stallet red jag. De va inte planerat att han skulle bli svettig, men de blev han. Jag tycker inte om hans björnpäls då ;) Men iaf så lyssnade han ganska bra. Sen i slutet blev han ganska stel och dryg, men de kan ju va för att han lbev trött. men de blir nya tag i morgon. 
   
Nu kollar jag och Erik på gladiatorerna så de ska vi fortsätta med. Jag bloggar mer sen

Varför?

Varför kommer 2013 bli bra? Jo därför att:
* Jag får troligen en ny mobil
* Jag kommer börja blogga på nya bloggen
* Jag konfirmerar mig (skönt att få de färdigt)
* Jag ska till Grällsta Grymma Ridcenter
* Jag fyller 15
* Jag börjar 9:an
* Jag lär träffa nya grymma vänner
* Ett kusinbarn kommer komma till världen
* Jag kommer moga och ta beslut
    
Sen säkert en massa mera :) Varför kommer erat bli grymt?

Hiss & Diss

Hissar:
sebos.ses nya ridhjälm
* sebos.ses ridbyxor 
* swefilmer.se
* Hööks stigbyglar
* Subway
* Grällsta
* Friska hästar
      
      
Dissar:
* Dåligt smink
* Dåliga hårdagar
* Sjukdomar

Svar

Frågade ju igår om ni inte kände mig vad ni skulle fråga, därför tänkte jag svara på en :) 
   
Är du den coola tjejen som driver världens bästa blogg? Jag kan väl svara att jag är en "cool" tjej som driver en grym blogg, kanske inte världens bästa. Om inte ni tycker de förstås? :D
- Garvar lite smått när jag ser denna slarviga header som jag hade ^^ 

Ge mig

Kan inte ni kommentera några saker, så svarar jag i ett inlägg om jag "hissar/dissar" Alltså gillar ellet inte gillar? De kan nog bli roligt tror jag :D

Guten morgen

Ledsen att jag inte bloggat. Jag har varit vaken, faktiskt. Men jag käkade frulle och sen skulle jag ta bort mina lösnaglar och de tog liiiiiite längre tid än vad jag trott.
   
Idag ska jag iaf till stallet. Gordon är inte halt så jag kan rida, vilket e superskönt. Jag har inte ridit honom ordentligt sen november tror jag. Dock så har han tjock päls så han blir väldigt svettig av inget arbete alls. Idag ska jag rida i mina nya stövlar och stigbyglar, ska bli kul att inviga dem :) 
   
Igår blev det även lite impulsshopping på 2 minuter :D Hehe. Vi gick igenom New Yorker och jag såg en tröja så de va snabbt in och prova den, betala och gå till bion. Älska den typen av shopping, impuls.
   
Tyvärr så har jag inget mer roligt att säga. Så jag säger ha en bra dag.

Good night

Nu har jag fixat inställda åt er så nu har ni i morgon, bra va? :) Jag lär va borta en stor del av dagen i stallet så därför ville jag fixa inställda åt er, ni ska ju ha något att läsa. För ni är ju bäst och förtjänar uppdatering, håller ni inte med om de? 
    
Aja nu tänkte jag lägga mig och ingen klocka ställs så vi får se hur länge vi sover ;) Men nu e jag sjukt trött så jag ska lägga mig, natti natti.
- Bjuder på en busig Smillis
 

The Hobbit

Nu har vi kommit hem från Hobbit. Den va väl helt okejbra. De e grymt filmat, de säger jag inget emot. Men den är väldigt långutdragen. Det kommer en 2:a och en 3:a... För er som inte visste de så är de typ sagan om ringen, innan. Skitsvårt att förklara men aa så de e. Själv har jag inte sett sagan om ringen, men jag kommer nog att se 2014. Då jag har sett alla 3 Hobbit. Jag vill gärna se dem innan jag börjar att se på sagan om ringen. Men alla gör som dem vill. 
- 1.20 sjukt skön värt att kolla!! :D
    
Jag har iaf fixat en hiss och kanske en diss till i morgon när jag e i stallet. Ett genomtänkt + att det inte va min den där blogglistan. Och ni har ju önskat de så de passar ju super oxå :)
    
Ne nu ska jag va social, men jag bloggar mer senare.

Kan ni gissa?

Vilken den nya portalen som jag ska börja blogga för heter?

Ytterligare en fråga åt er

Om ni skulle träffa mig och inte kände mig, vad skulle ni fråga först?

Fråga till er

Härmar nån blogg nu, jag vet. Men jag undrar: vilket underlag står era hästar på? 

Förmiddagen

På förmiddagen nu så har jag städat och gjort lite fint här i mitt rum. Bara kläderna på sängen kvar men de e ju lätt att vika ihop och lägga i rätt lådor ;) 
   
Nu har jag iaf precis sminkat mig och fixat i ordning mig. Jag fick ju en mascara i julklapp, den visade sig vara för gröna ögon. Och jag har ju gröna ögon... Men det är verkligen något med den. Den franhäver ögonen väldigt bra, inte som andra mascaror. Stor fet hiss till den alltså!! :D
   
Men nu måste jag sätta upp håret och fixa lite innan vi ska åka. Vi åker nog snart. Vi skulle kka nån stans sen typ gå och kolla runt lite tror jag, vet inte. Inställda är iaf fixat så ni kommer ha uppdatering :)

Morsning korsning

Vaknade av klockan, somande om och vaknade för 30 minuter sedan. Då blev de sova bort halva förmiddagen istället för hela... Hehe men snart ska vi iaf käka frulle. Igår fick jag världens idée, jag ska möblera om i min bokhylla. Även storstäda hela rummet. Lite sån idée vid halv 12 på kvällen hehe. Jag lär ändå inte ha så mycket annat att göra så varför inte? De blir ju bara rent och fint :) 
     
Igår kommenterade ni på väldigt bra, de va roligt att se :) Statistiken ökar också, väldigt roligt. De e kul att känna att bloggem går framåt och växer. Dock vill jag inte ha en jättestorblogg men med kanske 1000-5000 läsare om dagen hade inte gjort så mycket ;) 
  
Ne nu äre frulle time, bloggar mer senare

Kväller time

Huaaa. Jag är galet trött, galet. Därför ska jag komma i säng i tid idag. I morgon ska klockan ställas på 09.30, de e ju inte roligt att sova bort halva dagen. De har ju jag och mami lyckats med de senaste dagarna ^^ Men de e ganska slitsamt, man blir så seg i kroppen. 
   
Aja jag har verkligen inget vettigt att komma med, bara att mitt sims kraschade. De har verkligen något emot mig, de känns inge roligt... Hoppas att de slutar nästa gång jag orkar försöka mig på att spela igen. Inte för att de va nå vettigt men de va iaf något som fyllde ut inlägget lite.
  
Natti natti och sov så gott

Hemma efter dagens "äventyr"

Kom precis hem. De blev middag på IKEA, de klassiska. Köttbullar, brunsås, lingonsylt och potatismos, hade tänkt mig fisk men de fanns inte den jag ville ha :/ Vi träffade iaf på min moster i matkön så vi åt tillsammans, lite vardagslyx fick de allt bli. Sen väl inne på IKEA spelade dem Right here waiting och den låter får mig verkligen att på Beny. Deäför blev jag väldigt tårögd och ledsen inombords, jag saknar han nått sjukt.
De va jätteroligt att logga in och se att de va många nya kommentarer, sånt älskar jag. Verkligen, forsätt så. Gärna ännu mera :) 
   
Nu har jag och mami bokat bio i morgon, Hobbit klockan 17. De ska bli väldigt roligt, de va ett tag sen vi va på bio senast. Senaste gången va nog i somras med Sara och Linnea, älska att va med mina brudar. 
   
Btw jag har massa inlägg på G till mig nya blogg. Säkert 7-8 inlägg iaf. De känns kul att börja nya bloggen med att ha massa inspo att ta till om de behövs nån gång ganska snabbt. Hoppas verkligen att jag får mitt lösen snart, vill verkligen börja blogga på nya bloggen nu.

Dinner

Mami har kommit hem så nu ska vi dra te IKEA. Vi höres

Forever alone

Nu sitter jag här hemma lite forever alone med mitt sims, men de kraschade precis. Man ba jippie, älska när saker kraschar. Men då äre väl bara att börja om igen. Jag fick iaf en paus att blogga så de va ju nått bra iaf :) Jag har iaf fixat lite fika nu så jag tänkte fika och kolla på tv. Och även starta mitt sims igen och hoppas verkligen att de inte kraschar igen, då lackar jag ur... 
    
Juste sen ska jag ju duscha, hehe. Nejmen jag gör de nu sen spelar jag sims. Aja byeeee

Can U play football? LOL thats cute


Ytterligare en seeeen morgon

Jag måste vara sjuk, nu har jag sovit till runt 11 3 mornar på rad. Undra om jag inte är sjuk? Jag brukar aldrig kunna sova så länge. De vådar inte gott inför skolan inte. Men jag får öva till helgen, då måste jag ju upp. På lördag rider jag ju och på söndag e de kyrkan på morgonen. 
    
Aja idag får vi se vad som händer. Kanske att vi åker till IKEA annars blir de nog i morgon. Men en sak är säkert och det är att i morgon ska jag och mami på Hobbit på bio. Jag hoppas verkligen att jag får mitt nya lösen snart. Jag vill börja blogga på nya bloggen, NU. Jag är så galet taggad så jag vet inte vad.
    
Nu känns de som att detta ganska tråkiga inlägget ska publiceras.
Kolla in vilken snygging!! :D

Go kväll

Har glott lite på TV och spelat sims samtidigt, ganska mys ;) Fick öven en fråga om när jag börjar blogga på nya bloggen och de vet jag fakstiskt inte själv. Men förhoppningsvis inom en vecka eller så... Jag vill verkligen börjga blogga på den nu, men de tar visst lite tid att fixa den. 
   
Nu, eftersom att jag e galet trött så ska jag nog ganska snart stänga av datorn och sen krypa till sängs. Men vi hörs i morgon så god natt alla fina <3
- Söta Smillis

Lite babbel

Mami kom hem med lite käk, de blev kebabrulle, mumma. Men nu är det lite nyårskarameller på tv 4 så de ska vi kolla på. Mysss

Lite planering

Idag har verkligen varit en segdag, hela dagen har jag gått runt i min onepiece. Och sen har jag bara degat framför datorn precis hela dagen. Usch. Jag känner mig väldigt ofräsch och allmänt seg. Men i morgon blire en lång dusch med hårinpackning och gott doftande hudkräm efter. Sen på eftermiddagen åker vi troligen iväg en sväng till IKEA. Där måste jag ha med tidningshållare hem, min e överfulla just nu.
   
På torsdag blire troligen bio med mami, Hobbit blire. Mysigt värre, hoopas bara att den är bra :) Men de lär den väl va. 
  
På fredag har jag Gordon och Prancer. Gordon får nog ett skrittpass eller lättare ridpass då han är eller har varit halt. Fast jag är jäkligt sugen på att rida honom så hoppas att han är frisk :) 
  
På lördag äre hoppning som gäller förhoppningsvis kan jag få med någon som fotar eller filmar. Isf får ni filmer och eller bilder. Sen får väl troligen Gordon ett skrittpass eller ett lätt ridpass. 
      
Jag har även chattat med några som ska till Grällsta. Vi har även fixat så att jag, Linnea, Isabelle, Tilda, Ellinor, VIctoria och Frida ska få dela på en storstuga under Grällsta nu i sommar. Eller vi har mejalt och grällsta har svarat att de troligen kunde fixa de :) De kommer nog bli sjukt grymt under Grällsta iår. Med 2 övergrymma personer som jag känner + 2 som jag har chattat med ett tag nu. Och sen 1 som jag bara vet ska på de lägret. Jag hoppas att vi får bättre väder än vad vi hade 2012. 

Bilder från igårkväll, sträng ©


Länkbyte

http://mylittleponi.blogg.se/ http://mylittleponi.blogg.se/ http://mylittleponi.blogg.se/
   
De e iaf 2 tjejer från Grällsta som precis har startat en ny blogg, så de fråga om ett länkbyte. Värd att kolla in ;)

Brunch inlägg

Jag lyckades sova bort typ halva dagen... Eller iaf frukosten ^^ Men mami kom på den smarta idéen att vi kan äta toast och dricka te, så hoppar vi frullen och kör bara Brunch. Lite smart måste man ju faktiskt vara ibland ;) 
   
Idag kommer de även komma upp ett länkbyte, me de där tjejerna från grällsta som jag skrev om. Jag tror att de va igår? Aa eller nån annan dag men iaf så kommer de upp idag. 
   
Jag är trött, fast att jag sov 10 timmar inatt. E inte de konstigt igentligen? Man sover många timmar, men är ändå trött när man vaknar. De är något som jag inte riktigt kan förstå. Sover man mycke borde man ju vara utvilad och pigg, men de e man inte... Inte jag iaf, ni kanske är de?
   
Ne nu ska detta tråkiga och trötta inlägget publiceras, vi hörs ofc under dagen ;)

Fyrverkerier

Sjukt va folk sköt! Btw detta va min första nyårsafton här hemma i västerås...

2013!!! :D :D

Gott nytt grymt jäkla år!! :D :D