Natti

Har gått och fått feber :( Men jag pallrade mig ner till stan, käkade langos ( I LOVE THAT! <3) Sen på marknaden köpte jag en tröja och ett par vita shorts :)
 
 
Men nu ska jag gå och lägga mig och hoppas att febern är borta i morgon ;)

Hemma

Nu är jag hemma och jag har haft det aaaaaaaas roligt på Grällsta och saknar redan min finaste Beny <3 Svårt att inse att idag troligen var sista gången på hans rygg :( Fast om jag inte växer så mycket kan jag nog ha han nästa sommmar :)
  
 
 
Iaf jag skriver mer om Grällsta nån annan dag för nu är jag trööött, fast vi ska dra ner till cityfestivalen snart, sen ska vi kolla på cykel.

Hemfärd :(

Nu kommer det tråkiga, att läma finaste här på Grällsta :( Jag vill inte åka ifrån min finaste ridläger ponny. Ska bli skönt att vara hemma i 1-2 dagar sen kommer jag redan längta tillbaka. Brb, när jag kommer hem blir det mycket inlägg om hur det var.

I morgon ska vi åka hem :(

Jag vill gärna ha uppvisningen, men INTE åka hem :( Man kommer ju sakna alla underbara vänner, ponnys, ledare, stuga ALLT. Första dagen/arna är det skönt att vara hemma igen, men sen vill man tillbaka så sjukt mycket... Sen 2013 om jag nu ska till Grällsta då så kommer jag inte kunna ha Beny för han e ju B-ponny och jag fyller 15 det året. Så då är det time att hitta en ny Grällsta ponny att älska ;)
 
 

De bloggar jag läser

Linn Olsson
Nellie Benrtsson
Lisen Fredricson
 
Ponnysanning
Dressyrmupparna
Asslatjejerna
Hamreryttarna
Goldenhorses
Elevating
 
Ebba Granholm
Linnea Ivemyr
Tiffani Hoffren
Emma Doverborg
Nora Sandberg
Linnea Johnsson
Emelie Johansson
Felicia Ekholm
Zanni
 

Hemlängtan

Tänkte ta lite tankar och känslor om hemlängtan. Och en liten "hemlängtan story som hänt mig"
Jag tror att vi alla har haft det någon gång, right? Iaf har jag det och tänkte skriva lite om det då jag vart riktigt skrivsugen. Och då kan man ju göra ett deppshit som kommer upp under Grällsta, smart där ;) *haha*
Första gången jag fick hemlängtan var när jag gick i 3:an och vi hade nån överattning i Skultuna eller nått sånt. Ingen som helst längtan under dagen, men på kvällen blir jag känslig och så ringde jag runt 22 (det var sent för mig då när jag fick i 3:an) och hörde mammas röst, jag bröt ihop totalt. Men jag ville verkligen inte stå ocg lipa så jag försökte härda ut, men det gick inte tillslut... Men sen när vi la på så började vi skratta åt nått, så är det alltid när nån är ledsen. Först ledsna tårar, men det vänds fort till skrattårar. Tur de, haha :)
Jag tordde jag skulle få lite hemlängtan på Grällsta, men jag fick ingen alls. Men det förstås jag hade väl inte tid att längta hem. Bara lite ibland längtade jag efter mitt marsvin Fiffi, det var det enda. Eller okej lite saknade man väl Mamis "god natt". Men på Grällsta har man ju sina bästa vänner + alla hästar och ledare. Sen finns ju alltid mobilen så man kan ju ringa dem där hemma. Lite synd bara att vi (i vår stuga) hinner ringa typ varannan lunch för på kvällen hinner vi inte det så ofta. Vi har helt enkelt inte tid... Fast vi brukar messa och säga godnatt men inte ringa, tror ingen ringde på kvällen då man inte vill utbryta i trårar. För vi alla verkade lite extra känsliga på kvällen...
-Tur iaf att min Mami förstår att jag tyvärr inte alltid hinner ringa, utan är jag borta nån stans har jag ofta inte en lugn stund förens vi ska sova. Ett SMS är det god natt hon brukar få av mig.

Puss på dig bästa Mami <3 Hoppas du förstår att jag älskar dig och inte glömer dig för att jag är borta <3


Snart kommer ett deepshit...

... Hoppas ni gillar det :)

Svar på frågor, del 1

1.Vill du ha Beny i år igen på GRC? Ja ett sista år, nästa år fyller jag 15 och är för lång/tung
2.Vilka lärde du känna bäst på Grällsta? Emma & Tova (som jag delade stuga med) Men sen Hanna och Ellen
3.Vem/Vilka skulle du vilja ha om du inte får Beny? Om jag inte får Beny vill jag ha Pinia eller Bombina
4.Längtar du efter att träffa Agnes Dahlgren på Grällsta? Antar de då man saknar dem från förra året
 
5.Är du medryttare på Malwa eller är hon din egen? Jag är medryttare
6.Vem är din favorit av hästarna i headern? Malwa när hon inte busar och har sig allt för mycket annars Promise
7.Vilken ridskola rider du på? Jag rider på Västerås Ryttarsällskap áka Rocklunda ridskola
8.I vilket stall står Malwa? Malwa stå i ett liiitet stall som heter Lilla Åskebro
9.Vem äger Malwa? Camilla heter hon
10.Vilka bloggar läser du? Typ vänners, Nellie B, Linn O, Dressyrmupparna, ponnysanning
11.Hur många läsare har du per dag? olika med runt 30 -50
12.Vad är dina mål med din ridning? Att utvecklas och kunna rida många olika hästar, lära mig svårare skolor, och sen håller jag på med min sits mycket nu + att rida myyyyyyycket mer med sätet
 
Dressyr/Hoppning
Ridhus/Ridbana
Schabrak/Vojlock
Hööks/Hoppla
PA1/PA2/PA3

Ni kommer väl ihåg att jag finns på blogglovin?

Annar kan ni tycka här, här eller här ;)

Våga att testa

Jag tycker att det är viktigt att man våga prova nya saker eller förska göra saker man är rädd för.
Om man provar nya saker så kanske man kommer på att det är roligt :) Jag var föst jättemycket för hoppning sen provade jag dressyr och tyckte det va riktigt roligt. Så nu tävlar jag både hoppning och dressyr, och jag tycker numera att båda är roligt. Så ett tips om du vill  utvecklas tävla/träna i båda sen är det ju alltid bra att rida på en terrängbana.
  
 
För inte så länge sedan var jag hopprädd. Jag hade varit det i ett år men sen började jag hoppa Nogge och fick upp mitt förtroende för hoppningen på honom, sen hoppade jag lite andra och nu dem senaste gångerna har jag hoppat Promise så har jag kommit över min rädsla. Så är du hopprädd som jag var, rid på en säker hopphäst ett tag tills du känner dig säker på. Sen så kan du hoppa utan problem :) Det ärr mitt tips för dig som är hopprädd ;) Det har iaf hjälp mig riktigt mycket och hoppas det hjälper dig också.
 
 
Och våga vara med nya, vara på nya platsen. Våga göra nya saker, ta mod till att göra det. Om det är något du verkligen vill men inte vågar, gör det ändå. Det kommer kännas väldigt bra efteråt :) Ta det stor steget!



I ♥ This place!! Best place on earth!!






Ta vara på ponnyåren jag lovar det är inget du vill gå miste om!

Man ska ta vara på ponnyåren. Du kan fortfarande rida dem men inte tävla dem klasser du gjorde innan...

Du kan bara tävla och gå upp i klasserna.
A-ponny, tills du är 13
B-ponny tills du är 13 (14 inom dressyr)
C-ponny tills du är 18
D-ponny tills du är 18
Ponnyåren är något man ska ta till vara på, för du kan aldrig få tillbaka dem! Det är tyvärr sanningen... En ponny och en storhäst, man tror inte att det ska vara "sån skillnad" men en ponny är oftast "busigare", rent generellt då det självklart finns "busiga" storhästar. Sen är ponnysar mycket envisa, det är inte dem flesta storhästar. Och en ponny har ett kortare steg, mindre kropp. En ponny tycker jag kan få se lite busig ut, medans en storthäst tycker jag att det ska vara lite ordning och reda på. T.ex en ponnyn har ofta lite längre man och svans som oftast är ruffsigare än på en storhäst. För dem flesta storhästar har en välvårdad man och en fin, gärna lite tjock svans enlit mig. Jag tycker tjocka svansar är fint!
Ponnys sägs också vara mer kvicka än storhästar, det känns om att jag håller med om det... Men ofc finns det kvicka storhästar. Ponnys är jätteroliga att hoppa, när höjderna kommer upp ltie så hoppar dem verkligen med ryggen och det tycker jag är så roligt att känna. För en storhäst är det inte lika lätt att känna samma känsla.
För vill du tävla t.ex B-ponny i hoppning och du är lagom lång osv för den så måste du tävla i avdelnign B...
Avdelning B ska finnas i normala tävlingsklasser eller som separata klasser från 0,90/LD till 1,30/Msv B. Bedömningen ska vara A. Rosett delas ut till placerade. Sammanslagning av avdelningarna får inte göras.

Klasser som har bedömning clear round eller A behöver inte ha en avd B.

Alla ekipage får starta i avd B (dvs även hästar/ponnyer över 6 och ponnyryttare över 18), om inte propositionen begränsat till unghästar/-ponnyer. Häst/ponny som startat i avd B får inte starta i avd A senare samma dag.
Texten med Kursiv och understrukning är lånat från stallbacken...
Jag har verkligen inget emort varken storhästar eller ponnys. Jag tycker bara att det är roligare att rida ponny och jag kommer ta vara på ponnyåren. Jag tänker inte gå miste om dem, så är det bara :)
I avd B gäller inte de övre åldersgränserna för ryttare på B-, C- och D-ponny. Ekipaget måste dock vara proportionerligt.Avdelning B ska finnas i normala tävlingsklasser eller som separata klasser från 0,90/LD till 1,30/Msv B. Bedömningen ska vara A. Rosett delas ut till placerade. Sammanslagning av avdelningarna får inte göras.
Klasser som har bedömning clear round eller A behöver inte ha en avd B.
Alla ekipage får starta i avd B (dvs även hästar/ponnyer över 6 och ponnyryttare över 18), om inte propositionen begränsat till unghästar/-ponnyer. Häst/ponny som startat i avd B får inte starta i avd A senare samma dag.
I avd B gäller inte de övre åldersgränserna för ryttare på B-, C- och D-ponny. Ekipaget måste dock vara proportionerligt.

Nu går vi och lägger oss efter en lååång dag

Hoppas vi somar snabbt ikväll

Första ridpasset, check

Det gick helt okej, fast vi gjorde ignet speciellt då det var provridning. Dem flesta verkar nöjda med sin häst/ponny. Och eftersom det bara är provridning idag så chillade vi mest under förmiddagen. Men i morgon blir det två pass sm det kommer vara resten av veckan.
Nu sitter jag på hästrygger igen, fast nu är skrittar vi till hagen och ska släpa hästarna för natten ;)

Första frukosten

Nu är det dags att ta första frukosten här på Grällsta. Ska bli roligt och se vad dem har för gott bröd idag... Fast är det inga goda bröd tar jag fil med müsslie eller flingor. Sen blire ta en kopp med saft :P

Uppe med tuppen :)

Idag ställdes klockan på 06.15, fast vi gick upp 06.30. Och nu har vi precis klätt på oss, och snar är det dags att gå till frukosten :) Sen blire hämta våra ponnysar i hagen, hoppas verkligen att jag får min finaste Beny <3

God natt <3 Nu ska vi lägga oss och snacka

Troligen kör vi på lite roliga historier :) Får se jag lägger upp nån är åt er
Hörs igen i morgon :)

Kvällsfika <3

Nu blire ta första kvällfikan här på Grällsta. Efter det drar jag, Linnea och Lisa ut till människohoppbanan och hoppar lite, grymt mysigt. Sen ska vi gå och lägga oss i tid ikväll ;) Duktiga tjejer här vettni :P

Ska leka lekar med gruppen + bestämma hästar, brb


Glöm inte att jag finns på FB hela veckan

Om ni unndrar ngt, släng iväg ett mejl på facebook så svarar jag så fort tillfälle ges ;)

Taggad :)

Bilen packad, snart sitter hela familjen på väg till Grällsta :) Ska bli grymt kul på Grällsta, jag och tjejerna har bestämt att vi ska ses på parkeringen vid 15 så vi kan få våran stuga snabbt och hinna packa upp det vi ska osv innan det ör dags att gå runt på "rundtur" :)

Kommer hem om åtta dagar, men jag fixar inställda och så kan jag alltid mobilblogga lite <3 För att ni inte ska vara helt utan update

Vad är värst?

Vet om natten till idag eller natten till i morgon är värst... Natten till idag längtar man ju te GRC, men natten till i morgon längtar man ju till för man får sin häst :) Lääängtar mycket nu, sticker om 40 min :)

Svävar fram

Idag är jag på så sjuuuuuuuuuuukt bra humör!! Jag svävar verkligen på rosor, virrar runt här hemma i huset som jag vet inte vad. Det sista ska packas, allt ska in i bilen. Sen väntar 15-20 miin med massor av mess med bästavän, vi kommer längta som F*N i bilen. Har verklien awesome planer, tror vi drar te hoppbanan i kväll och hoppar lite. Sen så ska vi lägga oss tidigt så vi kan med den troligen roligaste dagen på lägret, när man får sin häst och när man får provrida och se om man vill fortsätta ha den hästen :) Jag kommer finnas på facebook hela tiden, sen kommer Linnea blogga live from the big place.


Fix, fix

Nu är bilen packad :) Men just nu sitter jag med ansiktsmask och ska snart tvätta bort den. Sen ska jag ta en dusch och ha håret i inpackning. Tänkte de kunde vara bra att fräscha upp sig lite innan Grällsta.
 
 
Det är tråkigt att bara sitta vid datorn så jag kollar runt på lite bloggar, fast hittar ingen ny blogg så jag kollar samma gammla bloggar som jag alltid läser.

5 timmar

Nu börjas det räknas ner i timmar :)

Okej sista natten, tagga!! :)

Nu ska jag försöka sova och inte tänka på morgondagen! När jag vaknar står det, dusch + hårinpackning och sen ansiktsmask på tur :) noppa ögen brynen gjorde jag i morse... Lite snygg vill man väl vara när man kommer dit, right? :)

Ålskar det nya stallet! <3

Det är sjuukt mysigt och fint! Öppet och stora boxar. Här skulle jag utan tvekan vilja ha min ponny, synd bara att det är en bit ifårn mig :(

Ser ut att bli en fin midsommar

Solen skiner, jag sitter ute klockan 8 i shorts och linne ( i skuggan). Jag tror och hoppas detta blir en fin midsommarafton :) Och det får gärna vara fint på Grällsta men inte så varmt får då är det jobbigt att rida... Men det ska itne heller regna för då vill man inte heller ria. Så lite moln får det gärna vara men INTE regna :)

Tar emot att erkänna

Men jag måste nog tyvärr säga att jag börjar bli lite stor på Malwa :( Jag vill verkligen fortsätta rida henne, men när jag bli llängre så änker inte jag rida henne bara för att jag vill inte att vi ska gå omkull eller något sånt för att vi är i obalans... Jag tänker rida sommaren ut, sen får vi se hur mycket jag växer om jag fortsätter rida henne. Men jag kommer fortfarande åka ut, jag kommer inte släppa henne bara för att jag inte får rida. Troligen har hon en nya ryttare och då kan jag ju hjälpa den, t.ex med att jag longerar henne och går med henne. Men vi får se när jag tycker att jag blir för lång, för då slutar jag rida på direkten!
 
Börjar jag bli för lång på henne tycker ni? Var ärliga nu ;)
  
 
Detta är nu:
 
  
Och så här va det från början:
 

24 timmar!!! Kan inte vänta

Kan dem inte bara gå i minuter?? :) :) längtar ju som F*N
 

Fixar mig nu

NU ska jag sminka mig och lite sånt innan vi går till morbror :) Fixat inställda som kommer upp, men vi hörs i kväll :)

Hoppas ni har/får en bra midsommar!

Hoppas ni har det mysigt och käkar gott jag ska iaf snart fixa mig för att gå till min morbror. Det är det sm händer idag/kväll, hoppas inte vi kommer hem för sent...För jag vill vara utvilad till veckan på Grällsta, kan inte fatta att det är 1 dag kvar :)))

Glöm inte bloggträffen

http://emmascrazylife.blogg.se/2012/june/bloggtraff.html#comment
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/june/bloggtraff.html#comment

http://emmascrazylife.blogg.se/2012/june/bloggtraff.html#comment
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/june/bloggtraff.html#comment

OMG i morgon händer det! :D Längtar <3


Höhöhö

Blev just riktigt trött av att sitta och skriva en massa inlägg, men vad gör man inte åt er? <3 NI betyder så sjukt mycket för mig! :) Kommenterar ni hos mig, kommenterar jag hos dig :) Så ni får hemskt gärna sprida bloggen vidare :) För om jag får över 100 unika kan jag ha sån där utmaning då ni kommenterar vad jag ska göra så gör jag det, typ äter en sked salt, peppar eller nått sånt, ni bestämmer det ;) Ska vi satsa på det? :)

@ altanen

Har nyss tagit en dusch och noppat ögonbrynen och fixat lite sånt. Och nu dorg jag på mig min jumpsuit. Så nu ska jag ska jag sätta mig och skriva lite mera iställda åt er ;) Fast att jag har skrivit nästan skkrivit två sidor redan...

God morgon

Gick och la mig 00.00 i natt och vaknade 7... Så jag kanske inte är piggast just nu. Men iaf så blir natten som kommer vääldigt speciell, för i morgon åker vi ju te GRÄLLSTA RIDCENTER! <3 Gash längtar så J*KLA mycket, kommer bli heeeelt awesome. Jag, Linnea och Lisa har bestämt hur vi ha det om det bara är vi 3 som bor i våran stuga :) Vi satt och snackade om det igår på skype medans jag packade :) Min packnign är inte klar och redan har jag typ 5 kassar, 1 väska och en dubbel nesseser. Det kommer bli en kasse med täcke, kudde, sovsäck och haddukar. Och jag ska vara borta en vecka... Känns som typ 5 i min packning.
 
 
Idag ska vi iaf gå till min morbror och först käka sill och sånt till lunch, sen grillar vi till kvällen :) Skitmysigt tycker jag, men jag kommer ju som sagt säkert inte kunna vara lugn en minut.

Det är 4 anmälda hittils

Vet att jag skrev godnatt innan men måste skriva ett inlägg nu. Det är 4 som har anmält sig, nån mer som vill? Isf för det i morgon senast klockan 20! Via mejl, facebook kommentar eller hur du nu vill . Det är så, du får komma om du inte anmält dig, men det finns ingen sponsorpåse till dig då... Kan ju säga att det är roligt att 4 kommer redan, på 2 dagar :)
   
Men sponsorpåsen kanske inte är en sån där wow upplevelse, men jag har iaf fixat ihop grejer åt er :) Det är ca 6 saker, bra saker att ha enlit mig! :) Jag kommer ha med en extra påse om det skulle behövas, men det är bara en. Så anmäl dig om du vill komma ;) Gärna så fort du kan! :) Tar inte emot anmälningar efter 20 i morgon... Men huvudsaken är ju att vi träffas och snackar, right? <3
 
  
Här kan du få mer info om bloggträffen: http://emmascrazylife.blogg.se/2012/june/bloggtraff.html#comment

Natti

Skypar med tjejerna nu men Mami ska ha datorn så säger godnatt nu. Ska fortästta pcaka och fixa sposorpåsar, 4 har anmält sig nu :) Hörs i morgon igen :)

Detta fick följa med hem idag

Ljuslykta från Plantagen, REA 10 kr
  
 
Tavelram, IKEA 45 kr 
 
 
Bikini, Lindex 79.90 totalt (de va 20% REA)
 
+ godis, Ramlösa, energikakor och ett pringlesrör

Snart åker...

... Snart åker Gucci hem, Mami kommer snart hem och då kommer hennes jobbarkompis och hämtar Gucci. Sen så åker åker troligen jag och Mami ut te Erikslund och köper min tavelram + lite smått till i morgon. Sen kanske vi kan hoppa in på Lindex och köper den där bikinin jag älskar :)
Men vilken e snyggast hjälp mig!! <3 Kommentera inom 30 min, måste ha hjälp

2 dagar, 48 timmar

Det är snaaaaaaaaaaaaaaaaaart dags, kan knappt vänta :))


Min tröja :)


Min tröja

Snart sticker jag till stallet och hämtar min nya collegetröja :)

Skitsnygg bikini!

Hur snygg är inte denna? Stilren men änd sjuuukt fin, den ramlar nog in hos mig inom kort tid, kanske redan ikväll :) *blink blink Mami <3* Och dem kostar bara 49.90 per del, awesome pris ju!

God morgon

Var nyss ute och gick då nu är det dags att käka frukost. Sen ikväll kanske jag och Mami åker ut te Erikslund och köper min tavelram. Sen hittade jag en skitsnygg bikini! För 50, kan du fatta 50 kronor för en top/underdel. Får sen om den följer med hem ikväll eller från Stockholm. Igår skypa ju jag och Lisa, då kom vi fram till att vi ska packa ikväll :) Så ikväll är jag på skype.

Kvälls humor @ skype, med Lisa

Skypar med Lisa nu, vi är lik seriösa som alltid :) Men iaf är grymt J*kla taggad för att packa i morgon. Sen sska ju sånt vanlgit fix göras. I morgon blire en dusch och noppa ögonbrynen + raka benen you know that cind of stuf. Sen på lördag mogon ska det duschas med hårinpackning, anstiktsmask, naglas ska ev klippas, göras rent ta bort gammal nagellack osv. Sen ska jag ha tid att blogga, käka och säkert skype med Lisa och Linnea.

Hemma

Var ute och gick lunchpromenad och då blev det riktigt varmt. Så då när vi kom hem la vi oss och sola, Gucci tyckte de va riktigt mysigt! :) Så nu sitter jag och chillar lite  framför datorn. Jag har verkligen inget att göra nu... Tips? :)

3 dagar

Om 72 timmar är jag på Grällsta :) Kan inte fatta det. längtar som F*N Speciellt när man ska skypa med Lisa och Linnea för att packa :)


Tråkar

Nu sitter jag hemma och har riktigt tråkigt. Har packat det som går så jag har inget annat att göra. Får se om jag sticker ner och lunchar med Mami. Men iaf Gucci ska ut på promenad så jag ska gå ut och gå med henne sen... Iaf nu kollar jag på nån film som går på TV.
Min sötis till Tjockisgris <3

Videoblogg


Frågestund

NU kör jag en frågestund då statistiken ökat och ligger, där... Så ni kanske har frågor? Ni kan fråga tills 23/6 klockan 13.30. Svaren kommer upp under Grällsta :)

Inställt efter inställt

Har gjort en massa inslällda inlägg nu, nästan 2 sidor fulla med inställda och ändå finns det plats kvar :) Frågan är bara vad det ska fyllas med. Förslag? :)  
 
 
 
 

1 anmäld :)

Nu är det 1 person som har anmält sigg till bloggträffen. Men snart ska vi käka middag, sen blire väl kolla lite TV och sånt vanligt kvällsgöra... Nu är iaf min ryktlåda + det till Beny (eller den ponnyn jag får) packat ska packa allt så väskan är klar på torsdag :) Kan lägga upp bild här på bloggen så får ni se min packning.
 
 
 Nej nu ska jag fortsätta att göra inställda inlägg som kommer ploppa upp under Grällsta vecka  måndagen när jag och Mami ska åka till Stockholm och shoppa. I really like to shop :)

Ingen som vill komma?

Är det ingen som vill komma på bloggträffen? Anmäl er snarast :) Senaste dagen är på fredag, sen kan jag inte ta emot några fler då sponsorpåsarna måste fixas ;)

Bloggträff

Jag tänkte att jag kan ha en bloggträff på The best place <3 Hoppas att ni kommer :)
   
Tid? 20.30-21.45
När? Den 23 Juni
Var? Vi möts vid storahoppbanan (den första banan man ser, bredvid pakeringen), på Grällsta Ridcenter
Ska jag ha med något? Du behöver inte ha med något speciellt ;)
Vad får jag ut av detta? Du kommer få en spnsorpåse, och sen kan vi bara hänga snacka osv :)
Hur amnäler jag mig? Du mejlar mig på [email protected] ;)


4 dagar :)

Kan inte dem bara vara klara typ nu? :)


God morgon

Har nyss varit ute och gått med Gucci. Nu chillar vi bara här hemma. Ska snart gå ut och städa min stallåda och bland mina hässaker.

Natti

Nu hoppar jag till sängs med Gucci :)

Fotoll

Har varit och kollat på fotboll sen blev jag och Mami avsläppa på ICA. Sen gick vi hem efter att Mami handlat...

Messar med Tilda

Tilda är på Grällsta nu och jag messar lite med henne hon har iaf Tramp :) Och så kollar jag lite vilken hage Beny går i osv. Men nyss fick bildskärm av Papi som jag ska ha bilder "i", nej men ett bildspel som rullar runt

5 dagar :)

Har börjat packa nu ;) Längtar som jag vet inte vad, kan inte fatta att på lördag ska jag åka! Har bestämt täff med Cheyorna på Grällsta klockan 15 :) Då kommer vi kunna fixa i stugán i lugn och ro.


Lunch

Ska käka lunch nu, sen ska jag gå ut och gå med Gucci :)

Satt och tittade på bilder längtar verkligen



Me and my boyriend ;) ♥ Ize áka tjockiskorven/tjockisgrisen ♥

Ta mig till Grällsta NU, tack <3 Får hålla ut 5 dagar till <3




Är med och tävlar om...


Klicka här eller på bilden

Har tråkigt

Har nyss skrivit ett "deepshit" som kommer upp under Grällsta. Men nu har jag riktigt tråkigt :( Ni får kommentera om vad ni vill ska komma upp under Grällsta, det ni vill ska komma upp, kommer upp.

Natti

Nu tänker jag gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen :) Ska vara hemma hela dagen med Gucci... Vet inte om vi hittar på något seciellt eller om vi bara chillar hela dagen i soffan ;)

Bilder

Ska mejla bilder till Linnea nu sen fortsätta att kolla på Transformers 3. Efter filmen så ska Gucci ut på promenad ;)

Agillity med Gucci


Video

Ska göra en vido nu, lägger upp den snaaart.

Bakat :)

Efter lunch så bakade jag först havreflarn sen sockerkaka och jag hade lite hjälp med disken! :) Nu ska vi provsmaka ;) Sen går vi troligen till Agillitybanan.
 

6 dagar :)

Börjar känna av det nu!! :) Den här kommande veckan kommer jag dansa på moln. Syn bara att vädret är så dåligt n i början av sommarlovet :( hoppas det blir bättre tills Grällsa ;)

Inställda

Har fixat hejdundrande massa inställta till Grällsta! Och det finns plats för mer! :) Så har ni önskemål om vad som ska komma upp? Kommentera så fixar jag det och det kommer under Grällsta veckan ;)

Gucci



Hemma från blöt promenad

Har nyligen varit ute och gått med Gucci i regnet. Sen när jag kom in käka vi frukost och nu sitter jag i soffan med familjen och kollar på Sommarlov. Om det blir bra väder så går vi till Agillitybanan på lunchen. Men är det dåligt väder sitter vi väl inne och kollar på någon film eller något.


Natti

Nu ska jag gå och sova, men vi hörs i morgon ;) <3

Film

Tittar på nån film som går på 3:an, sen ska Gucci ut på promenad :)


7 dagar!! :)

Nu börjat det kännas, snacka om att jag längtar! Ska bli grymt nice på Grällsta <33 Hoppas jag får Beny <3


Precis gjort pizza

Nu har vi recis gjort varsin pizza som nu står i ugnen. MUMMA <3 Sen ska vi äta den och titta på Americas Funniest Homevideos :) Kommer skratta lika mycket som förra veckan tror jag ;)

BIlder, del 5 (fölisen)




Söt ellerhur? :) Väääldigt snäll iaf och nyfiken ;)

Länkbyte med Ellen, awesome vän från GRC

http://ellenking.blogg.se/ http://ellenking.blogg.se/ http://ellenking.blogg.se/ http://ellenking.blogg.se/
Kika gärna in på hennes blogg :) <3 Kan inte fatta att vi får träffas om 7 ja 7 dagar! <3 Men vi har ju hållt kontant under hösten/vintern/våren :) Och förhoppningsvis fortsätter det så ;)


Hemma och värmer mig

Nu är ah hemma från stallet. Det gick superbra jag hade Promise. Först red vi ut och det gick super till en början men när vi skulle galoppera blev hon busig. Men när vi hoppade gick det superbra, hon hoppade med ett bra tempo för aatt vara henne och jag hade väldigt väldigt bra kontroll :) Sen skulle vi avsluta på ett kanske 70 hinder och hon stannade innan men sen hoppade... På det sättet kan man också hoppa ca 70 ;) Känns som att detta var en väldigt bra avslutning :)

Bilder, del 4 (Stillbilder)

 






Bilder, del 3 (porträtt)








Bilder, del 2 (mysbilder)

 

Idag blire bildspel

Idag blir det 4 inlägg med bilder som jag lagt up som inställda :) Jag tycker att alla är riktigt fina! Stort Tack Fanny som fotat och till Linnea som följde med och hjälpte mig bortsa osv :)


Bilder, del 1 (dressyrbilder)

 





Suprise

Jag kom hem en helt vanlig dag från stallet, så står det saker ivägen för altanen...  väldigt bra dag, Skolan slutar, jag var med cheyorna,  Papi kommer hem med mina favvo utemöbler! :) Och sen så var jag ju i stallet och nu så komemr Gocci och hon stannar hela helgen!! :)
Jag: Får man inte komma in på altanen?
Mamma: Jodå
Jag: varför syår det saker vägen då?
Mamma: öppa och kom in, nej vänta
Jag: JAA Smilla!! ♥
... Mamma: Nej
Jag: nehe vem dådå?
Mamma: Gocci
Jag: JAAAA

Hos Linnea

Sitter hos Linnea vi ska nog typ baka något. Sen i stallet ska jag få lite smink av Fanny :) heeeeeej :D, Fanny ville skriva lite ;) Bloggar fån Linneas ipad men nu ska vi kolla efter recept. Ikväll kommer bilderna upp ;)

SOMMARLOV!! <3

Har fått bilderna och överfört dem, sjuklit FINA!!! <3 <3 <3 Älskar alla, men speciellt en fin ridbild :) Men nu ska jag dra hem till Linnea, dit kommer också Fanny. Tänkte fixa med bilderna, men det tog tid så fixar det när jag komemr hem från stallet ikväll. Håller ni ut? <3

Stallet + fix

Har precis duchat och haft ansktsmask, så nu känner jag mig redo för i morgon! :) Sen så fixade jag sånt vanligt inför avslutningen, ögonbrynen, benen och smörjde in mig osv. Men jag ska smörja in mig i morgon också :) Upp klockan 6 och fixa hår, smink, vakna, käka osv. Ska bli grymt nice med sommarlov! :)
 
 
Men iaf vi var ju i stallet och det gick jättebra. Fanny fotade en hel del :) Jag skulle få bilderna i morgon, så då kommer dem upp här, såg dem i kameran. SJUKT FINA!! <3 Stort tack till Fanny som fotade. Men iaf så skrittade vi på travbanan, sen gick vi in i paddocken och tog lite mer ridbilder :) Men sen viskade Malwa att hon var hungrig och att hon ville beta. Så vi gick och tog av allt och sen gick vi ut och betade lite, många fina bilder togs då <3 Längtar verkligen tills jag kan lägga upp dem här åt er.
 
 Fölet var så sjukt gulligt, ni kan nog troligen få en bild på honom också ;) Om ni vill såklart. Sen kom vi även fram till att vi ska åka ut i sommar och fota på ängen när den är torr :) 
 
 
Nej nu måste jag gå och lägga mig, hörs i morgon :)

Hemma nu

Nu är vi hemma och tråkar, igen framför TV:n Vi gör verkligen inget, snart ska vi väl hitta på nåt. Om en timme ska vi fixa mat och sen är det dags att byta om och sticka ut till Malwa. Det blir troligen så att jag rider med sadel. Bilderna kommer så fort jag får dem :) Som jag lovade.

Mellanlandar @ home

Nu har jag och Linnea mellanlandat och lämnat våra skolväskor hemma hos mig. VI ligger i soffan och chillar framför TV:n . Men snart ska vi åka till Swedbankpark och titta på fotboll. Men vi hörs när vi kommer hem igen :)

Vad tycker ni?

Ska jag rida med sadel idag eller ska jag rida barbacka? Vad tycker ni?

Nya blogg.se

Nu testar jag nya blogg.se, men jag tycker att jag förstod fort :) Så det kanske kommer bli lite annorlunda för att jag inte hittar vissa saker men det kommer nog gå bra :)
 
Iaf så har planerna ändrats, jag ska inte sova hos Linnea. Men vi ska fortfarande ut till Malwa :) Men nu har jag kolla igenom det nya och ska nog gå och lägga mig. Börjar 09.00 i morgon och då är det skåpstädning på schemat. Sen så är det fobllsmatch klockan 13, lärarna mot 9:orna. Sen hänger Linnea med hem hit, kanske att vi gör ett inlägg tillsammas på våran blogg, GRCCheyerna.blogg.se ;)
 

Videoblogg



Videoblogg på G

Ska ladda upp den nu, hörs snart.

I morgon

I morgon ska jag ju ut till Malwa, Linnea och Fanny hänger med :) Så då kommer det komma en massa nya fräscha bilder, tyvärr kunde vi inte vara på ängen men vi kan troligen vara på travbanan. Men sen efter vi varit hos Malwa så ska jag inte hem, för jag ska sova hos Linnea :) Så på fredag kommer vi fixa oss tillsammans, för då e de ju skolavslutning!! :) Så efter skolan åker jag hem, tar det jag behöver sen åker jag till Linnea. Så i morgon eftermiddag kanske det inte kommer vara sån bra update :( Men jag kan ju fixa tidinställt om ni kommer med önskemål om vad de ska vara. Jag gör allt för er, de vet ni ;) Er önskan min lag.

BARA 10 DAGAR KVAR :D


Hemma och tråkar

Nu har jag kommit hem från Löga, när vi va där så var det kallt så vi solade inte... Vi satt barra och skrattade + pratade och titta på när några spelade. Men nu har jag inget att göra så jag kollar nog på en film.

GRCCheyerna.blogg.se

Där kommer jag och mina bästavänner som ska på Grällsta blogga :) Så kika in och lämna gärna en kommentar ;) http://grccheyerna.blogg.se/

Åker nu

Ska poppa popcorn och sen så ska jag åka till skolan, vi hörs sen :)

God morgon

Nu är jag fixad inför skolan. Har fixat popcorn till filmen och sen har jag fixat fika till Löga. Detta kommer nog bli en bra dag. Det är nog lite kallt att bada ute, men man vet ine om det spricker upp och blir 25 grader ;) Men troligen så sitter vi väl och snackar lite, leker med mobilen. Det är iaf det som händer idag, efter skolan är inte något speciellt inplanerat. Bara chilla och ta dagen som den kommer och det är bara 2 dagar till skolavslutningen! :) Och 10 dagar till Grällsta!! <3 Tror denna sommar kommer bli helt awesome, planerade med cheyorna igår lite om hur vi ska göra osv med stugan på Grällsta :) 
  
 
Jag kommer göra ett tidsinställt där det kommer släppas en rolig sak :) Så håll koll under dagen.

Kom på en sak

I morgon blire filmmys med klassen sen efter det sticcker vi till löga och den som vill får bada. Jag tror att jag och Linnea kommer ligga och sola + snacka ;) Och om vi pratar lär det bli en massa skratt :) Vi har alltid roligt, och det finns alltid något att skratta åt :) Åhh, längtar verkligen efter sommarlovet och Grällsta! <3 3 och 11 dagar kvar, inte långt alls :) Så i morgon kommer bli en bra dag om det är en bra/rolig film ;)

Kväll

När jag skulle skypa med tjejerna skulle Papi ha datorn så då fick jag gå och göra ågot annat, jag la mig och kolla på film. Men sen efter maten skulle Mami ha datorn så först nu får jag datorn och när jag kollar statistiken blir jag besviken! :( idag var det låg satistik :( 
 
 
Hoppas morgondagen blir bättre, det enda bra idag var att träffa Lisa och va med henne och Linnea annars ser jag inget bra med den här dagen. Så nu lägger jag mig och vakanr på bättre humör. även om jag nu sklle kunna skriva ett längt deepshit men kan inte komma på något att skiva om :(


Hemma

Jag var hos Linnea efter skolan, där tog vi årets första dopp :) Iaf för min del, Linnea hade redan tagit första doppet i början av Juni. 
  
 
Sen var jag i stallet och borstade på Promise + gick ut och beta med henne. Nu har jag nyss duschat och ska försöa skype med tjejerna nu.

Ni som är Anonyma...

... Jag kan förstå om ni vill vara det, men det känns inte så kul att få en kommentar där namnet mestadels är anonym. så ni får jättegärna skriva era namn <3 Då är det större chans att jag svarar ;)

Of to Tillberga

Nu ska vi åka till våan mentor i Tillberga. Där ska vi grilla, umgås, leka lekar eller nåt. Sen ska jag åka till stallet :)


Fixat mig

Har fixat mig nu under morgonen, ska snart åka till skolan. Kom inte på något mer att skriva. Hörs sen <3

Fotboll

Nu sitter jag med min familj och kollar på fotboll, jag är i vanliga fall inte så inresserad av fotboll men EM vill jag se. Iaf när Sverige spelar. Men snart byter jag rum och lägger mig i min säng. Då är det bara att somna efter matchen. Men idag måste jag hålla mig vaken då jag ska se hur det går för Sverige.

Jippie

Min affisch har kommit :) Men Mami sa att vi skulle köpa en ram till den, så snart ska vi väl åka ut till IKEA och köpa en ;) Tar kort när den blivit uppsatt, tror de kommer bli riktigt bra. Malwas stamtavla får vara under, sen mina 3 småtavlor på mig och Malwa får sitta på ena sidan.
  
 
Snart så ska vi ut och grilla hamburgare :) MUMMA <3 Idag har det varit riktigt varmt och det har inte regnat! :) Så nice, eller jo en litenliten skur kom det men inte mer och så har det inte åskat som det stog väderprognosen. 
  
 
Det det blir en tumme upp för denna dagen, en bra dag blev det tillslut :) Jag har orienterat och det gick bra, var i stallet och de va mysigt. Sen när Erik kom hem drog vi och tränade lite på utegymmet vid kyrkan, och så kommer Mami hem med affischen som hon hämtat på posten :) Inget dåligt med denna dag, skulle vara den lilla skuren som var i 5-10 min...


Skolavslutningskläder :)


Linne - H&M
Jeanskjol - Teen Store
Skor - Coop

Hemma

Jag och Linnea gick inte vilse, men det var en kontroll vi inte hittade men den fanns nog troligen inte? Sen så var det 5-kamp, men jag och Linnea var inte med så vi gick och betade med Gordon.
   
 
Nu ska jag sätta mig och kolla på TV eller läsa eller något, hörs senare


Glöm inte att jag finns på Twitter ;)

Twitter, står även i menyn ;)


Åker nu

Nu åker jag till Linnea en sväng innan skolan. Vi ska åka tillsammans till orienteringen. Sen när jag kommer hem bloggar jag mer, men jag har gjort en inställd som kommer upp ;)

Nätet är tillbaka!! :D

Nu blev det en riktigt bra start på en dag som kommer sluta med att jag blir sjuk. Jag kommer alltså kunna blogga som vanligt nu :)

Dags att hoppa i säng

Nu tänker jag gå och lägga mig. Vill ju va pigg i morgon ;) Vi ska va ute hela dagen, på förmiddagen ska vi orientera och på eftermiddagen ska vi vara på nån fotbollsplan och ha 5-kamp.
    
  
Hoppas att vi hörs i morgon. Efter Skolan, för innan kommer jag kunna blogga lite ;)

Längtar efter min fina soulmate <3 bara 4 dagar kvar tills vi möts


-klickbara bilder-



Vet inte...

... Hur uppdaten kommer bli denna vecka, för som det ser ut nu är nätet nere. Men jag hoppas att jag kan hålla er uppdaterade! Hoppass att nätet kommer tillbaka i morgon och sen hoppas jag även att min affisch kommer i morgon :)

Bestämt kläder inför torsdag :)

Jag ska ha:

Från Gina
  
 
Malwa ska ha:

På alla ben ;)                                               Fast i brunt

Hemma

Vi är nu hemma från Engsö. Vi gick runt och kollade lite i slottet, innan vi gick ut från slottet tog vi en fika. Efter det gick vi och kolla lite i kyrkan och på kyrkogården. På vägen hem stannade vi till på Kungsbyn men där fanns det inget roligt så vi åkte vidare mot pizzahut, där käkade vi pizza och glass.  
   
 
Sen så pratade jag med Fanny och Camilla. Jag och Fanny ska åka ut till Malwa på torsdag, vi ska ha en fotoshoot :) Förhoppningsvis kan vi rida på ängen men om den är blöt så får vi rida i paddcken, ridhuset eller kanske på travbanan... Så då kommer det upp nya fräscha bilder och sen så kommer jag klippa ihop en film med bilderna :) Nu måste jag bara  klura ut vad vi ska ha på oss, Malwa ska bara ha sitt bruna träns, men jag måste hitta nåt fint att ha på mig :) Malwa kanske också får ha sina rosa benlindor, beror på om jag hittar nåt fint med lite rosa i ;)


-Bilder från förra årets fofoshoot-


Engsö näst på tur

Snart ska vi ut till Engsö, ska bli roligt hoppas jag :) Idag har mami tankat på stickan så jag har nät idag ;)

- Inte en bästa kvaltén men den duger, right? :) Har gjort den i slöjden ;) Tycker den blev fin, men väligt konstig på bilden...

Sorry! <3

Men vårat nät är fortfarande nere :( Och jag vet inte när kommer tillbaka...
       
    
Idag så ska vi iaf åka ut till Engsö och kolla. Hr även shoppat skor, en tidning, hästgodis och ett flugpannband, så nu har jag det jag behöver för skolavsluningen och för Grällsta. På tal om Grällsta så är det bara 13 dagar kvar :) Längtar så myckt så det finns inte, har redan böjat packa ;)


Lite om sommaren...

... Eftersom vi ska läman in våra datorer under sommaren så kommer jag inte kunna uppdatera så bra :( + att på sommaren är jag ute nästan hela tiden och grillar, myser med familjen osv. Och under sommaren brukar det bli sena och grymt roliga utekvällar med mina vänner.
Så under sommaren kanske det blir 2-5 inlägg per vecka. Utom under Grällsta så jag har fixat massor av inställda åt er bbys <3 Men efter Grällsta och efter jag har berättat om hur det var osv kommer det inte bli bra uppdate alls. Men jag hoppas verkligen vekligen att ni kommer tillbaka efter sommaren, kan ni lova det? <3

8 & 16

Det är bara åtta dagar kvar till vi slutar skolan! Jippie, som jag har längtat efter sommarlovet :)
Och det är bara 16 ynka dagar kvar till att vi ska åka till Grällsta :) Längtar som jag vet inte vad, ska bli grymt roligt :) Men om ni vill ha mer info om hur jag har det på Grällsta så kan ni adda mig på facebook klicka på länken eller sök på Emma Östensson. Ni kan även hålla koll på Linneas blogg, för hon bloggar från mobilen. Vilket jag inte vill göra från min.
För på facebook kommer jag skriva vilken häst/ponny jag får och säkert så skriver jag om vad vi gör, tex hoppar osv.

Dagens outfit

Jeans - kappahl
Linne - New Yorker
Kofta - stod inte

Hoppas hoppas hoppas

Äntligen fick jag igång nätet i skolan :) Hoppas verkligen att det funkar hemma sen, jag vill ju kunna blogga! Men nu har jag hål så nu ska jag sitta och göra lite inställda åt er :)

Fixar med datorerna

Nu sitter jag och fixar med datorn inför i morgon då vi ska lämna in dem :( Hoppas att nätet hoppar igång till helgen iaf... Men jag kommer blogga från Mamis dator :) Det är därför jag lägger över allt från min mac till hennes.  Hoppas verkligen jag kan blogga hemma i morgon, hejja hejja Telia nu fixar ni nätet till oss! :)

Måndagensshopping :)

Efter shoppingen mötte jag Mami så vi gick och tog en fika :)

Ber som hemskt mycket om ursäkt! <3

Men jag trodde att nätet skulle funka i måndags men det gjorde det inte, så därför kan jag inte lova er bra uppdate alls :( Men så fort nätet kommer tillbaka så bloggar jag igen! Låter de bra? <3 Ska iaf lägga upp filmen på vad jag shoppade i måndags.

Chill dag

Börjar 09.00 och slutar 11.50, riktigt nice dag. Troligen sticker jag ner och lunchar med Mami sen shoppar jag lite.
-Lite oseriös bild, men den duger-

To school

Ska dra te skolan nu, hörs senare ;)

Sry men som sagt...

Vårat nät är nere :( Så jag har en sticka men den sak alla använda så då känner jag att jag lägger undan bloggen för helgen, men uppdaterar er på måndag istället, låter de bra? <3 Hoppas ni kan hålla ut :)
Red iaf Promise idag, det gick väldigt väldigt bra. Hon lyssnade och var allärt, det gillas :) Sen i efter uppvärmningen red vi lite kadrilj, sjuuuukt roligt! :) Sen så skulle vi galoppera bredvid våran partner, först så var det Promise som raca men andra gången var det Elina (partnern) som raca :) Busponnysar <3

Let´s Dance

NU ska jag gå och sätta mig i soffan med familjen och kolla på Let´s dance finalen, hoppas Anton vinner ikväll :)

Håtfix

Så här fixar jag mitt hår:

Ser ni nått nytt i designen?

Ser ni att något nytt kommit upp här på min blogg?
Vad tycker ni om min nya design?



Kommer inte kunna blogga under helgen

Kanske kan blogga 1-2 inlägg per dag då vårat nät är nere och kommer troligen tillbaka på måndag... Men Mami skulle tanka på våran lilla nätsticka så lite kommer jag kunna blogga, hoppas ni har förståelse och fortsätter kolla in på bloggen :)