Ska lägga mig nu

Nu ska jag vara duktig och gå och sova... Får se om jag ens kan det när det är så ljust ute, grymt nice ju ;)
Aja sov så gott så hörs vi i morgon, hoppas innan skolan... Annars under skolan ;) Spelar iaf in videon och lägger upp den så fort jag får tid.

Fanny, aa :)

-Klickbara bilder-
Jag och Malwa är stolta "modeller" ;) Tack åter igen för dem otroligt fina bilderna :)

Affischen - beställd konfirmationsförberedelser - klara :)

Nyss så beställde vi affischen så den kommer om 4-5 fem arbetsdagar vilket bli, tordags eller fredag nästa vecka... Efter som på onsdag är det nationaldag ;) Och det är ju ingen arbetsdag.

Sen så skypade jag med bästa cheyerna Ebba och Linnea, vi snackade lite om konfirmatione. Så nu är våra lappar ifyllda och vi går till kyrkan och lämnar dem i morgon. Ser fram emot det riktigt mycket :)
Varje torsdag 16.30-19.15, sen ska man gå på minst 5 gudstjänster... Och i torsdagsgruppen så åker vi till Finnåker i slutet av November och Rättvik i mitten av Januari :)

Fixar videon i morgon

Ni villa ha video så jag lägger upp en video på hur jag fixar mitt hår på morgonen ;) Men det får bli i morgon

Detta bli affisch bilden


Dagens outfit


Läraren är här :)

Läraren var här :) Då slipper man åka hem igen, men jag har redan gjort provet så jag ska göra nån sammanfattnings grej om alla ämnen... Roligt, nej men det är något som måste göras. Man ska sköta skolan, det är viktigt ;)


Skolan näst på tur

Nu ska jag börja fixa mig lite med det sista, sen ska jag åka till skolan för en lektion och 2 timmars hål efter det 3 lektioner till. Det som känns oroväckande är att våran mattelärare var borta i går och den här tiden den här dagen brukar dem inte kunna fixa vikarier, s kanske kommer vi till skolan och får vända om...

Of to make up

Har precis tagit en och haft ansiktsmask efter min PW... Nu är det bara sminket sen är jag redo för skolan, eller nej jag ska fixa håret också, nån som vill se det i en video?

PW

Nu ska jag gå ut på en promenad/joggingtur lite sådär innan frukost ;)  Brb


Svar till Anni

Men iaf, dem första är sånna där sortbloggar. Sen är det mina vännersbloggar ;)

Pluggar

Nu sitter jag och kollar igenom tyskan lite, väldigt lätt denna vecka. Sen ska jag nog tvätta av mig och gå sova. I morgon när jag vaknar blire ansiktsmask :)

Gör inget speciellt

Jag gör inget speciellt, sitter och tråkar. Snart skulle jag och Papi fixa en affisch på Mig och Malwa <3

Fick en fråga om vilka bloggar jag läser

Linn Olsson
Nellie Benrtsson
Lisen Fredricson
Ponnysanning
Dressyrmupparna
Asslatjejerna
Hamreryttarna
Goldenhorses
Elevating
Ebba Granholm
Linnea Ivemyr
Tiffani Hoffren
Emma Doverborg
Nora Sandberg
Linnea Johnsson
Emelie Johansson
Felicia Ekholm
Zanni
Det är typ dem, sen är det säkert nån jag har glömt...

Jag har tråkigt

Jag har riktigt tråkigt här hemma nu, tyskan är lätt så det är inte mycket att plugga på... Kanske sätter mig och läser elelr typ går ut och hoppar...

Skolsköterskan

Nu ska jag gå till skolsköterskan, har tid hos henne för att kolla min rygg. Update/svar till Lisa, jag kollade bara ryggen för att jag har lite sned rygg så dem har bara koll så det inte blir sämre eller nått...

Hemma

Nu har jag kommit hem från skolan, men ska åka tbx om lite mer än en timme. Nu vet jag inte vad jag ska göra... Kanske sätter på en film eller nått...

I skolan

Just nu har vi biologi, det är redovisnign sen så är slöjden inställd så jag sticker hem... Skriver mer hemma

Natti

Nu går jag och lägger mig och läser min Frida sen ska jag sova :) Idag är jag riktigt glad, för designen blev awesome :) :) <3 <3 Kan inte tacka Ebba nog!! <3 <3  Tråkigt bara är att Gordon är halt igen :( Så torsdag, fredag, och lördag så blire gå ut och gå och beta... Han kommer troligen sättas i sommarvila nu. Alltså efter hältan kommer han inte bli igångsatt för att han ändå snart ska på bete. Vi får se om han åker lastbil ut eller om jag ska rida ut han.


Nu borde designen vara 100% klar

Jag gjorde lite småsaker och nu är jag faktiskt ävldigt nöjd :) Tur man har bästa Ebba!! <3 <3 För nu ser den ut som jag ivll och allt fungerar prima :) Vad tycker ni? är den fin? :)
Btw "lovisa" kommenterade igen, nu säger hon att jag hade ett dåligt agrument och han att hon inte var avundsjuk på mig det minsta. Men jag vet att det betyder att hon är avundsjuk, annars håller man inte på och kallar nån Wannabe så där. Lovisa, bara så du vet, jag har din IP-adress så lätt kommer du inte undan ;)

Deepshit, du är den du är och ingen kan ändra det!

Lovisa gav mig denna idé. Jag brukar inte ta sånna kommentarer så hårt men denna gav mig verkligen deepshitfeeling så då vill jag verkligen skriva ut dem och det är ju lite de man faktiskt har en blogg till ;)
Du är den du är, det är något ingen kan ändra. Du ska inte ändra dig för någon, gör du det tror den att den kan köra med dig igen... Vilket blir en väldigt ond cirkel för dig. Och om du ändrar dig  för någon, då är det inte en sannvän... Jag tycker man ska vara stolt över den man är, för det finns bara EN i hela världen som är som du, och det är DU! <3 Alla har sin egen personlighet, utseende, attityd. Alla är one of a kind! Glöm inte det <3
Om nån kör med med dig, t.ex "den där tröjan var inte snygg på dig", då är den personen avundsjuk! Låt ingen köra med dig, för det ger inte något i vinst för dig, kanske för den. Och ta vara på sanna vänner, du känner vilka som är sanna vänner och vilka som är "Nja jag har bättre vänner än dig". Jag har haft vänner som är okej jag måste hägna med dig för att mina vänner e sjuka. Det känns verkligen att man bara bli utnyttjad, känner man det då ska man stoppa den "vännskapen" omedelbart. Jag kommer aldrig mer "ingå" i en sån "vännskap" igen, never ever more. Men som man säger, man bli mognare med åren
Om du blir illa behandlad av en "vän" då ska du prata ut med den, varför blev det som det blev. Ofta kan det vara lösningen på "problemet". Det är alltid bra att ha en stöttande vuxen att prata med, ofta har dem även väldigt bra råd att komma dem.
Jag har många riktigt bra vänner och det är jag glad för! <3 Ni vet vilka ni är och ni ska veta att jag är riktigt tacksam för att ni är så underbara <3 Och hoppas verkligen vi kommer ha kontankt hela livet! <3 Hoppas verkligen att ni som läser min blogg har riktigt fina vänner som ställer upp i vått och tort. Sånna är verkligen gud värda <3
Jag kan erkänna helhjärtat, det har jag och dem kommer jag verkligen ta vara på <3
Detta är en sann kompisgrupp <3 <3 Har massa fler MUMMA vänner, men vi har ingen bra gruppbild så då fick det bli denna från Grällsta och vi blev en riktigt tight grupp under Grällsta sommaren 2011 ;)

Design ❤ Klar

Ebba här!
Nu är Emmas design klar!!

Deepdeepshit på G! Ni kommer gilla det :)


YEY :)

Har snackat med Ebba och hon ska hjälpa mig lite med min desing, det låter som det kommer bli jättefint! :) Skriver när det är gjort för då kan ni uppdatera och se nya förändringen.

Okej Fanny jag publicerar det i ett inlägg också :)

Om någon har sagt att du är WB av ngn så är dom helt dumma i huvudet. Du är ett rent original!!! 
Vi har ju ändå känt varandra sen dagis så jag vet att du alltid har varit dig själv :) Det är bara töntigt att säga att du är WB av Nellie. För det är du inte. Jag vet inte med dig men hon kanske är en förebild till dig för hon har en så stor blogg?, jag vet inte men du är iallafall inte en WB...

Du får mer en gärna publicera det här i ett inlägg och hoppas på att den där ''Lovisa'' ser det för jag tror absolut inte att hon känner dig rätt om hon tycker att du är en WB...

Det Lovisa skrev gav mig en ide till ett deepshit!

Så jag tänker skriva ner det nu innan jag glömmer. Jag publicerar det i morgon...

Grymt trött

Så nu tänker jag gå och lägga mig, sätter nog på TV:n och somnar till den ;) Hörs i morron då är jag riktgit spänd på att se statistiken! :) För den har varit aweosme idag :) Synd bara det där med Lovisa men jag bryr mig inte mer om det + att jag har en massa som stöttar mig när jag får dumma kommentarer! <3 Bara så ni vet, ni som är avundsjuka ;)


Tråkigt väder, ingen läxa = film

Nu ska jag nog sätta mig och kolla på nån film eller typ nån serie

Lovisa

Vaddå Wannabe Nellie?? Förklara varför!! Jag är inte nån annan bara mig själv ;) Men du är bara avundsjuk på mig så...... Jag bryr mig tyvärr inte, så e de. Är det för att jag tycker det är kil att skriva deepshits?? Det gör väl många eller?

Saker om ska köpas

* Jeans - Lindex/New Yorker
* Bodysplasch - H&M
* Shampoo - City Gross tror jag
* Balsam - City Gross tror jag
* Flugpannband - Hööks
* Häst godis - Hööks
Sen skulle jag vilja ha en tubtop...


Hemma och genomblöt

Var riktigt blöt när jag kom hem så nu har jag bytt till torra myskläder... Nu har jag inget att göra så ska nog kolla på en film eller nått sånt.

Sitter och har matte

Jag har gjort ett prov och fick mitt resultat, är ävl nöjd. Klarade det iaf ;) SÅ nu ska jag sitta vid datorn och jobba med matte. Men sen efter lunch så ska jag och Linnea troligen ta våra cyklar och cykla till slottet... Eller eftersom det regnar lite av och till kanske vi tar bussen, får se.

Frisyr och outfit

Detta blev dagens frisyr, nöjd med den ;) Fast har satt upp luggen nu
Och detta fick bli dagens outfit
I eftermiddag skulle det regna sa Papi :( Men då kan man sätta sig och kolla på film, det kommer nog jag göra iaf :)

Har duschat, riktigt nice :)

Sen har jag flätat mitt hår i småflätor så det kommer bli lockigt i morgon. goodnight

@ vardagsrummet

Sitter i vardagsrummet och kollar på mästarnas mästare. Tar en dusch och fräschar upp mig efter det, ska bli grymt skönt. Sen ska jaf torka håret och sen sova! Är grymt trött verkligen.
Idag har det varit en bra dag :) Eller bra till en viss del... Klarade att hoppa 80 cm grymt glad :) Det dåliga var att jag bara har ätit mackor idag :(

Taggad för skolvecka? Nej

Jag är inte så taggad inför kommande skolvecka... Är riktigt trött efter igår, så det blir gå och lägga sig tidigt för min del. Snart ska vi nog äta tror jag, sen efter maten tar jag en dusch + packar in håret i en inpackning och ansiktsmask. Riktigt skönt att bli fräsch inför i morgon. Tänkte fixa naglarna men Papi har ju stökat ill på mitt skrivbord så det blir nog inget, om inte han fixar klart iof.

Chattar med några sm ska te Grällsta, samma läger som jag

Har en grupp på facebook med 13 personer + Lisa. Så jag kännr 13 som ska på samma läger som mig :) De e faktiskt lite roligt :) Woopa, somamren kommer bli awesome, Grällsta, shoppa i stockholm, åka till stugan, bada, vara med bästa av bästa vänner <3
Sen har Mami sagt att vi kanske hittar på nått mer, kryssning, Grönan, Liseberg vem vet? Man kan alltid hoppas på det bästa ;) 

Sitter ute

Sitter ute i solen och gör inte mycket alls... Kollar runt på lite tävlingar, bloggar osv. Funderar starkt på om jag ska gå in och hämta min Twilight bok. Iaf så ska jag sätta på lite musik.

Hemma från kalaset

Det var väl roligt? nja kalaset var inte så roligt för mig... Det som var bra var att jag fick en chipspåse :) Idag har jag inga speciella planer, bara vara hemma antar jag. Kanske hittar på nått med Linnea, får se.

Snart dax att åka, woopa :)

Ska bara packa in lite grejer i nån bil, vet inte vilken av bilarna det blir. Sen så
Jag är sjuukt trött, skulle kunnat sova till 11, eller nej för då kulle jag inte kunna somna ikväll men. Iaf längre än 8.20... Ska gå och lägga mig klovkan 21 ikväll så man orkar med det sista i skolan.

Lär va sliten i morgon...

... Uppe sent, upp tidigt ingen bra kombination. Men jag ville ju se hur det gick för Loreen!! Och hon vann, helt aweosme!! <3 <3 <3 Nu ska ajg gå och lägga mig, natti

Väntar spänt...

... Hoppas Loreen vinner :) Skulle vara riktigt roligt och hon har en bra låt :) Nu är det bara att vänta, vänta och få se nu vänta...

Finns en bra sak med att Papi stökar till i mitt rum...

... Han ska ställa in en stationär dator :) om han nu får dedn att fungera... Lycka med dator på rummet när man inte har sin kära macbook ;) lite trist bara att han måste ha windows 98 på den, för han ka ha nått program som bara funkar på windows 98... Hoppas verkligen han får ordnign på det :) Dels jag får en dator på rummet, fast jag inte har min macbook. och vi slipper ha massa "burkar" framme i huset för att han testar om dem fungerar.
Det menas inga nya outfitbilder om jag inte tar dem med kameran... För den stationära har ingen webcam :(

Fin svenska känner jag

"ett påse tuggummi" tänkte skriva ett paket tuggummi men ångrade mig och skrev påse, sne glömde jag att ändra. Sry <3

Morgondagens planer

I morgon klockan 9.15 ska vi åka till Emausskolan för lillebror har party med en kompis i deras gyma sal. Så jag hänger på som "asistent" åt Mami och Papi. Sen kommer troligen farbor för bi och han har med 2 av kusinbarnen :) Ska bli riktigt roligt :) Sen kanske jag åker med Linnea ut till stallet, woopa :) Ibland hänger jag med, ibland inte. Kan bli lite sådär spontant om jag känner för´t...
Idag har jag och Mami pratat om komfirmation, troligen så komfirmerar jag mig ;) Ska bara snacka med Linnea och Ebbas föräldrar... Men troligen börjar vi i trosdagsgrupp den 20:e September. Och gör vi det så blire resor till Finnåker (??), men kommer ihåg att en av resorna var tilll Rättvik iaf.

ESC

Ikväll är det ESC, hejja Loreen!! :) Blir väl fixa dricka och popcorn eller nåt

Videoblogg, visar vad jag fick för kläder av kusinen


Hemma från affären

Fick en chipspåse och en "påse" tuggummi. Spelar in videon efter maten

Sry men som sagt har haft gäster...

... Det var riktigt mysigt att ha släkten här. sen i morogn kommer farbor med kusinbarn hit och tar en fika då dem inte kunde idag. Men troligen gör jag en liten vido på dem kläderna som ajg fick av min kusin ;)
Iaf så red jag Promise idag på lektion, och det gick bra :) Längtar verkligen efter nästa hopplektion :)
Nu ska ja goch Mami åka till affären, så brb troligen med video...

Lite roligt

När jag loggade in 5 i 7 så såg jag att jag hade haft 4 besökare. Det bruka jag inte ha så tidigt på morgonen :)

God morgon

Uhh jag e trött... Men det blir nog bättre efter en kopp te eller kaffe. Jag åker nog iväg till stallet runt kvart i 9 tror jag. Får se om vi hörs Mellan stallet och kalaset. Kanske kan fixa nåt deepshit...

Det var som ****** åkte ut ikväll...

... Så nu vet jag vilka som är i final och dem är vära det ;) Båda paren. Jag sa innan att Molly och Anton skulle va i final och det vart dem ju. Nej nu ska jag ta och lägga mig så jag orkar upp i morgon och cykla iväg to the stable. Kommer bli jobbigt att rida två hästar så tätt inpå i den troliga värmen.

Knåpat ihop deepshit 2 som kommer under Grällsta

Under kvällen ha rjag knåpat ihop 2 deepshits som kommer upp under Grällsta. Lär bli nått till tror jag, för det var riktigt roligt att skriva ihop ett deepshit, synd bara att jag får slut på idéer ibland... Men jag har kommit på 3 idag, så det känns riktigt bra att ha skrivit ihop 3 deepshits på en dag :) Men jag vill ju att ni ska ha något bra att läsa undertiden jag är på Grällsta ;)

Har laddat upp inför Grällsta

B.la ett deepshit komemr troligen fler när jag kommer på nått att skriva med känslor/tankar om...
Så håll koll under Grällsta för jag har fixat en massa inlägg åt er älskade läsare :)

Taggad inför i morgon

På morgonen: rida dressyr för Johanna troligen på Promise.
Vid Lunch: rida Gordon en liten sväng då det väldigt kort idag.
På Eftermiddag: släkten kommer :)
På Kvällen: Titta på ESC
Kommer bli en rolig dag tror jag, eller nej jag hoppas på det! :) Bara ett litet problem, men det löser sig hoppas jag...
Lite tråkigt att det regnar ute nu :( Hoppas det blir bra i morgon så man kan rida ute :)

Ska jag fortsätta med långa deepshit??

Ska jag? Isf ge gärna tips ;)

Let´s dance up next

Snart blire kolla på Let´s Dance + städa huset då det kommer besök i morgon. Ska bli roligt att träffa massa släktingar, det var ett tag sen. Speciellt dem "små" kusinbarnen är roliga att ha här.


Hemma

Har nyss kommit hem från stallet. Det är grymt varmt ute så jag ska ta en dusch, sne lägger jag mig och solar, grymt skönt i denna värme.
I stallet idag skrittade jag i skogen med Linn och Fanny gick bredvid. Sen gick ja gin i ruídhuset red ltie trav och galopp där, sen fick det vara nog då det var en bastu. Så jag skrittade av han ett varv runt paddocken + hagen. Han blev så varm och svettig så han fick ta sig ett litet bad och jag tror han gillade de ;) Medans han skulle torka gick vi ut och beta lite, sen släppte jag han i hagen så att jag kunde mocka. Och trolgien har han väl kommit in nu, annars gör han det snart...
Nehe nu ska jag gå och ta mig min dusch och sen blire gå ut och sola!

Längtar ihjäl mig!

Nu när det är varmt och vi är lediga så känns det som sommarlov. Jag och min Lillebror satt ute på altanen och snacka om det. Men det är bara 21 dagar kvar tills det är somarlov :) Men bara en hel riktigt skolvecka kvar med vanliga lektioner, sen är det en 4-dagars vecka och sen är det redan sista veckan och då är det inte en enda riktig lektion. Utan massa stäning, friluftsdag, mentorstid och en aktivitetsdag, sen så är det sommarlov!
Sen börjar jag få lite små ångest för jag har inte köpt en enda pryl till Grällsta. Därför ska troligen jag och Mami till Hööks nästa vecka. Min packlista är heller inte färdig så den måste jag ta tag i nu. Annars glömmer jag bort den och då glömmer jag att ta med något till Grällsta och det vill jag inte göra... Har så sjukt roliga förväntnignar så det finns inte. Träffa vänner från förra sommaren, träffade ledare, ponnys osv. Känns som att det kommer bli riktigt nice! Har redan planerat lite inför Grällsta, jag, Linnea och Lisa har bestämt att vi ska mötas klockan 15.00 på parkeringen. Efter förra året kom vi fram till att vi vill vara där i tid för att hinna fixa det som ska fixas i stugan. För efter rundturen är det middag, första lugna stunden tror jag det kommer bli. Efter middagen har vi lite fritt tills det är lekar då vi ska välja hästar. Men sen efter kvällsmålet klockan 20.00 är det fritt att göra det vi känner för, troligen sticker och mina stugpolare till människohoppbanan och hoppar lite. Åhh nu längtar jag verkligen, men jag får se positivt på det bara 29 dagar kvar.
- Saknar verkligen min lilla söta kille <3
Ska nån av er läsare på ridläger i sommar? Hörs gärna av er isf, tänk om vi ska på samma läger? Då kan vi säkert hänga lite om ni vill ;)


God förmiddag

Eftersom vi är lediga idag så tog jag sovmorgon. Det är grymt varmt ute idag! Så det blir nog shorts på till stallet, sen får jag väl rida barbacka och inte göra så mycket alls. Eller om jag har med ridbyxor och rider med sadel, får se hur jag gör.

Natti

Jag var uppe och kollade på ESC, vill ju se hur det gick för Loreen. Och hon till final :) Så roligt tycker jag. Så då blire sitta bänkad framför TV:n och hoppas

Svar till anonym

Nej det är henns pappas systemkamera vi lånat

Hemma

Är hemma och har varit det ett tag... Ska snart åka och hämta lillebror på fotbollsträning, när vi komemr hem grillar vi kött och har melonsallad till + jordgubbar. Riktigt gott :) Aja hörs sen

Blir ingen film, men kan bjuda på lite bilder - © by Mig och Linnea

Linnea fotade men jag lånade dem :P Stort ©!!

Lunch

Vi har precis ätit lunch. Det blev pommes och fiskpinnar, väldigt god kombination. Under förmiddagen har vi fotat/filmat och klippt ihop en film som jag lägger upp snart. Sen vet jag inte vad vi ska göra om vi drar ut och solar eller något sånt. Eller om vi bara är ute i trädgården och hittar på något.

Ska jag lägga upp?

Ska jag lägga upp en video där jag visar hur jag fixar mit hår varje vardag? Isf kommentera det, för jag kan gärna göra det :)

Dagens outfit @ torsdag

Jeansshorts - Teenstore
Tröja  - Lindex
Detta passar super en varm och skön dag, eller? Aja nu ska jag nog sticka hem till Linnea

God Morgon

Fick nyss ett SMS om att jag och Linnea kör "hemmaskola", så jag ska käka frukost och slänga på lite mascara. Sen åker jag nog ganska snart hem till Linnea. Jag tar med bikinin hem till Linnea för sen efter gjort det vi ska så lägger vi oss troligen och solar lite :P
Papi sa även att idag skulel det bli upp till 25 grader :) Niiice, det betyder att jag har shorts på mig idag. Jag kan lägga upp outfit bild efter frukost.
Hoppas ni får en rolig och varm dag idag :) I morgon är det helledigt från skolan då det är LOV. Så jag åker till stallet efter lunch och rider Gordon innan alla andra kommer. Om det är varmt så busar vi lite barbacka...

Sängen på tur

Jag är grymt trött så jag ska nog ta och lägga mig... Ska bara kolla lite bloggar först, ska jag kolla in eran?
Vi hörs som vanligt i morgon <3

Snackat med bästa

Har snackat med bästa och det ser ut som att jag sticker till henne på morgonen i morgon. Och har "hemmaskola", Sen blire väl hitta på nått roligt, sola? Vem vet, inte vi än så länge iaf ;) Vi ska fota hennes katter och tror vi snacka om att vi skulle fota hennes kanin också?
Det är troligen morgondagens planer. Sen nån dag nästa vecka troligen så skulle jag och Mami åka till Hööks, ska köpa hästgodis, sen skulle jag behöva ett flugpannband till Beny i sommar... Sen troligen den 4:e Juni ska jag shoppa lite på stan, ett par mindre jeans och troligen en bodysplash (stavning??), sen kanske nått mer får se ;)
Btw älska vädret elelr vad? Nu e klockan 21.25 och det är ca 16-18 grader, men det känns som mycket varmare :) Troligen kommer detta väder hålla i sig nu! :) Skönt att kunna åka till skolan i shorts och T-shirt utan att frysa minsta lilla.

Svar på tal

Jag saknar Malwa för att jag inte varit hos henne på 2 veckor. Hon är verkligen underbar och inget har hänt henne, vad jag vet ;) Bara att hon tycker det är spännande med ett nytt litet föl :) Men snart måste jag ut igen! Jag kan inte vara utan min soulmate för länge <3
En sak är inplanerad som ska göras, det är en fotoshoot på ängen barbacka i klänning.  

Åkte hem och åt...

... Och nu ska jag gå ut och lägga mig i solen på gräsmattan, hörs sen :) Vrf e de så låg statisitk?? :(

ute i solen med Linnea

ligger ute i solen med Linnea och dunkar musik här är några bilder från idag när vi solar.

God Morgon

Jag är nu helt klar inför skolan så nu ska jag bara sitta framför datorn i 25 min. Slänger upp dagens outfit senare idag :)

Hemma

Sry men jag kom hem för ett tag sen och då tog jag en dusch. Sen hade Papi grillat hamburgare så då åt vi det ute, grymt mysigt ju :) Och nu ska jag kolla på En stark resa med Morgan och Ola-Conny. Sen är det Eurovision song contest semifinal så det ska jag kolla på.

Dagens outfit, kör samma som på diskot


Sitter ute i solen...

... Sitter ute i solen och har lektion, hur varmt som helst! Tar nog med shortsen till stallet torts alls. Efter som jag ska skritta Gordon så då vill jag ha ridbyxor. Men t-shirt på är det hur som helst. Hoppas även att min nya collegetröja har kommit :)

Lunch

Har precis käkat macka till lunch, då det var "potatisgratäng" med köttfärs i. Potatisen var stenhård så då fick det bli macka till lunch.
Jag sitter redan nu och klurar ut inställda åt er som ni ska få under Grällsta, nåt speciellt ni vill läsa?
Håller även på med en packlista inför Grällsta, ska jag lägga upp den? I morgon är det en månad kvar, kan inte fatta det :) Ska bli såå roligt. Speciellt nu när man vet lite vad man ska göra och vilka som kommer på samma läger. Btw jag har startat en grupp på facebook som heter Vi som ska till Grällsta vecka 26 i sommar, ska du dit får du gärna be om att få gå med i gruppwn. För då accepterar jag till dig :) Men du måste skriva ett mejl så jag vet att du ska dit :)
Idag är det den jobbigaste skodagen då vi går från 8 till 15.20... Men det bästa är att jag åker till stallet efter det :) Det är det enda jag anser som roligt med tisdagar. Iaf verkar det som att jag ska skritta Gordon innan Lina ska  rida då hon skulle stanna kvar lite på jobbet. Sen ska jag sköta Promise, hoppas jag kan ställa ut henen till muren då det är så fint väder ute. Funderar på om jag ska ta med shorts till stallet.

I skolan

Sitter i skolan nu, ledsen att första inlägget blir ifrån skolan... Men iaf så har vi SO, och då fick vi en plats som vi ska ta reda på mer om historian bakom. Jag och Linnea fick Västerås slott. Så på måndag om två veckor ska vi ner och gå runt på dem olika ställena vi fått. Det som jag tycker är bäst är att vi får vara kvar på stan och behöver inte åka tillbaka till skolan. Så det verkar som att jag och Linnea kanske tar en fika och eller shopapr lite småsaker. Kan visa om jag kommer hem med något. Vi ska också kolla om vi kan gå med Smilla en sväng:) Dem är så snälla så det borde inte vara några problem.
Aja nu måste vi ta och börja leta reda på fakta om slottet och även mycket mycket historia.

Hemma

Nu är jag hemma från diskot. Träffade grymt många jag kände... Det var väldigt hög mudik så jag har lite ont i huvet. Jag lägger mig nog framför TV:n nu sen somar jag hoppas att jag vaknar på bra humör i morgon

Feelings, blir ett klagoinlägg

Jag bli alltid lika arg när jag läser detta :(
Jag vill verkligen inte! + att min dator inte har några fel då dem redan är lagade... Jag blir verkligen arg då jag inte ser nån andledning till detta. Jag har ju alla mina bilder, musik, filmer som jag gjort osv. Så Mami måste nog köpa ett till USB-minne så jag kan lägga över allt sånt till de. För alla olika bilder och filmer jag gjort vill jag ju ha kvar på datorn. Men jag kommer inte låta dem kolla på videobloggar, hästfilmer osv.

Åker snart

Ner till stan och acc för det är konfadisko! :) Detta blir kvällens look. Har gjort inställda som komemr upp under tiden :) Sen skriver jag mer när jag komemr hem

Svar till Carolina

Jag skulle bara kolla till örat med han som opererade mig i våras ;) Så det var inget farligt alls :)

I miss my crazy soulmate <3 <3


Sjukhuset är tråkigt

Har precis slutat och Mami hämtar upp mig här på skolans parkering sen ska vi åka till sjukhuset. Förhoppningsvis går det snabbt ;)

Borde Beny vara med i min header?

Tycker ni det? <3


Dagens outfit


Bara 33 dagar kvar!! <3 <3 Längtar som F*N


Skolan

Ska snart åka till skolan. Första lektionen är det redovisningsdags i engelska. Jag lägger upp dagens outfit senare. Idag är det grymt varmt redan nu och det ska bli varmare under dagen :)
Ska Bli roligt ikväll :)

Natti

Nu går jag och lägger mig, hörs i morgon.

Skolarbete - klart

Har precis gjort klart mitt skolarbete tills i morgon. Känns faktiskt väääldigt bra inför att visa upp de i morgon.
Nu ska jag nog gå och sätta ner fötterna i ett fotbad + massage. Sen blire nog kolla på partaj och sova då det verkligen behövs. Idag snacka även jag och Linnea om i morgon. Verkar som mååånga i klassen + många jag känner ska dit, så ska bli spännande och se vilka man stöter på i morgon ;)
Vi hörs väl senare ikväll <3

Hängde med till Hamre

Jag var ju med Linnea under eftermiddagen, sen skulle hon rida så då följde jag med och kollade. Fast dem red ute så jag stog och kollade på tävlingarna som var. Grymt varmt idag, skulle va varmt i morgon också så trolgien blire shorts till skolan...

Hoppning på Promise


Drar te Linnea

Ska dra te Linnea nu, hörs sen. Filmen kommer i ett inställt inlägg under dagen

Sry

Är verkligen ledsen för att jag inte bloggat tidigare men jag vaknade sen och sen har jag städat mitt rum. Men ska snart ladda upp filmen, ska bara göra en skoluppgift först

Filmen kommer i morgon

Blir för sent ikväll då jag ska börja fixa den nu... Efter det blire sova, så vi hörs i morgon med film


Besök

Vi har middagsgäster ikväll, så är lite social med dem och drf uppdaterar jag inte så bra. Men Mami filmade idag så ska klippa ihop det ikväll

God morgon

Nu har jag gått till vardagsrummet och sitter framför TV:n. Ska snart käka frukost, sen tar jag bussen till stallet :) Mami skulle komma och kolla så hon kanske kan filma lite när vi hoppar. Om det blir så klipper jag ihop den och sen kommer den upp här.


Hemma från grönan

Har kommit hem nu, det har varit riktigt roligt :) Jag och Mami har kommit fram till att vi ska åka till Stockholm och bara shoppa nån dag i sommar :) Niiice såg 3 affärer jag vill gå in i när vi gick till Grönalund. NU är jag trött så jag går och lägger mig i sängen med en bok eller nåt.

Lite tips på redigeringssidor

Sumopaint
Man kan redigera bilder och ja som pixlr ungefär.

Pixlr
Påminner om photohop.
Picmonkey
Som picnik, jag diggar den sidan.
o-matic
Där kan man göra grymt fina bilder och ha väldigt fina ramar.
Pizap
En rolig sida för collage, synd bara att det måste va sån där pizap icon.

Har gjort uppdatering på designen

Så tryck F5 eller om du har mac cmd+r/uppdatera sidan
Inte så mycket skillnad men lite :)

Grönan

Det jag inte fick skriva var att vi skulle åka till grönan, för min brorsa fyller år så han fick det i födelsedagspresent. Jag kunde inte skriva ut det tidigare fall han skulle kolla in här på bloggen så blir det ju ingen överraskning :/ Men skriver mer när jag kommer hem. Tåget går klockan 09.01 så vi är uppe tidigt för att åka te Stockholm. Sen ska vi gå där inne 6 timmar, sen är det dags att åka hem.

Fråga

Bor nån av er läsare i stockholm? <3 Isf säg gärna det och om ni ska te grönan får ni gärna komma fram om ni ser mig :)

Sov time

Nu ska jag gå och lägga mig då vi ska upp kl 7 för att gratta lillbrori. Sen blire käka frulle och åka till stationen. Tåget går tidigt i morgon... Jag lägger mig nog och läser lite nu för jag e piggelin.


Skyp chattar

Nu chattar jag med Lisa men jag ska nog ta och sätta mig och kolla på nån serie :)
Vi hörs senare <3

Varit på affären

Kom nyss hem från affären. Jag och min lillebror köpte en varsin risen sen en toffifee att dela på. Men nu är det mat, hörs sen <3

Konfirmations disco @ måndag

Ska bli kul, jag och Linnea kommer säkert snacka och skratta mycket.

Ni hittar mig...

... På
Bdb: EmmaMalwa
Howrse: Emmas Stuteri
Youtube: mylifeasmeemma
Facebook: Emma Östensson
v 26 i sommar @ Grällsta
Ni får gärna adda mig om ni vill :) Men då vill jag gärna att ni skriver att ni är bloggläsare :) <3


Dagen idag

Ledsen att jag inte bloggat under morgonen, men jag sov till 8. Sen kollade jag på djungelns drottning, finalen oc åt frukost. Efter frukosten slappade jag ett bra tag sen kände jag att jag var tvungen att hitta på nåt så jag böt om och stack ut för att springa lite. Så det gjorde jag och nu har jag bytt om till shorts då det var riktigt varmt ute.
Idag händer det inte mycket, bara vara hemma tror jag. Snart ska jag iaf gå och fixa lunch och kolla på nån film eller så. Sen ska jag försöka få med Mami ner på stan så vi kan köpa ett par mindre jeans då mina blivit förstora.
Det ska bli riktigt roligt i morgon :) Har lagt ett inställt som kommer upp runt 9 i morgon, då får ni veta vad jag ska göra. Jag kommer va borta hela dagen så tänkte göra nått inställt, men jag måste ha förslag på vad... Fixar ni de?? Om ni inte ger mig tips så blire inga inställda då jag inte kommer på nått speciellt.
-Detta blir dagens outfit

Är trött

Nu är jag riktigt trött så jag ska nog gå och lägga mig.

hemma igen

Nu har jag precis kommit hem från Linnea, vi var ute och skrattade lite. Samt snacka och hade det allmänt sköjj

Hästledig

Nu är jag hästledig tills på lördag, grymt skönt. Tagga hoppning på fina sessan <3

Nåt speciellt?

Är det nått speciellt ni läsare vill läsa när jag är på Grällsta som jag ska lägga som inställt? Kommentera det, för det ni vil, det fixar jag ;)

Hemma och har trööök

Har verkligen inget att göra, kanske sticker och är med Linnea får se. Ananrs drar jag nog ut och åker inlineselr något. Hörs sen

OMG jag längtar!

Jag längtar grymt J**la mycket till Grällsta, speciellt nu när jag och Linnea sitter och snackar om det. TA MIG TILL 23:e JUNI NU! :)

Dagens outfit


Till skolan

Nu blire hoppa upp på cykeln och hoppas på att det inte regnar, för himlen är grå och tråkig.
Men skönt att det inte är en lång skoldag

God Morgon

Jag har nyss fixat mig lite osådär, känns som fredag fast det bara är onsdag. Det kan ju bero på att vi får helg idag :) Och så är det den tidigaste dagen vi slutar på hela veckan, niice. Sååå grymt skönt långhelg, och nu ska jag inte sitta uppe hela nätterna... Utan jag ska försöka vila ut mig så man orkar dem 3 sista veckorna i skolan.
Hoppas eran långhelg blir awesome, det kommer min att bli :) Får inte säga varför än, men på fredag kommer jag skriva ut de här på bloggen, lovar.
- Sen på lördag blire hoppa Promise <3 Ska bli jätteroligt:)
Gillar ni långhelg? :)

Bed Time

Ska gå och sova nu klockan ställs på 6 i morgon, sen efter skolan kanske jag skulle dra till Linnea. Om inte så sticker jag nog ut och joggar för att bränna lite kalorier, lite snygg vill man ju va till sommaren ;)

TV

Ska gå och kolla på mannen som talar med hundar i mami och papis sovrum nu, sen blire natti natti för mig

Hemma

Ska snart käka middag sen blir det ta en dusch, kolla på nån serie sen ska jag sova. Är grymt trött

Slutar om 25 min

Bara att hålla ut! Men jag vill hem, nu :)

Skolan = tråkig

Sitter i skolan och det är grymt tråkigt, ska bara hem och käka sen cyklar jag iväg till stallet. Idag är det Promise som står på schemat, ska väl också skritta Gordon antar jag. Eller kanske så går jag ut och betar lite med honom.



God morgon

Grymt skönt med sovmorgon, sund bara att man ska vakna tidigt av sig själv. Nu sätter jag nog på nån serie och bara chillar, elelr jag ska sminka mig först men sen blire serie :)

Hejsan svejsan

Jag är sjukt trött så nu ska jag fixa mig för natten. Så jag lägger mig i sängen och kollar lite på TV tills jag somnar. Skönt att kunna sova länge i morgon :) Elelr jag ska nog sätta mig och läsa så jag blir trött :) Sen kanske jag och bästavän har en rolig sak på G, säger inget ännu då mami inte sagt ja till 100%

Fick en fråga om vad jag lyssnar på för musik...

... Här är mitt svar:

Why start a Fire
Why am I crying
Whem I held ya - Moa Lignell
What are words - Chris Medina
Stereo hearts
Starships
Someone like you
Some die young - Laleh
Skyscraper - Maddi Jane
Set fire to the rain
Rolling in the deep
Price tag - Maddi Jane
One more time
My number one
I´m in love
Euphoria
Call me maybe
Det är lite låtar jag brukar lyssna på, lyssnar på lite andra med men dem här är det oftast.

Frågestundssvaren


Ska spela in frågestunden nu

Någon som har en sista fråga som jag ska svara på?? ni har 20 min på er

Hemma från skolan

Så just nu sitter jag i soffan och tittar på TV, men snart ska jag nog ta lite mellis eller nått. Sen så bäre av mot sjukhuset, orkar verkligen inte :( Men sen är jag ledig hela kvällen låång :) Ska även kolla en sak med Mami, om hon säger ja ska jag kolla med bästa vän om hon  vill det :) Vill inte säga för mycket än.

Sovmorgon i morgon, det gillas :)

Börjar 10.10, riktigt nice :)

Dunka musik :)

Har käkat frukost och nu sitter jag bara och lyssnar på musik. Ska åka til sklan om 30 min så det är bara ta det lugnt i 25 min. Hoppas alla ni får en asball dag :) Min kommer nog delvis vara awesome, ska åka till sjukhuset så det blir nog inte kul, men i skolan och hemma är det en rätt lugn dag. Inga läxor så de e chill :)
Sen går vi bara mån-ons då torsdag är röddag och fredagen är en klämdag. Då åker jag nog till stallet och rider tror jag. Ha ltie att rida igen så då kan man lika gärna passa på när man e ledig :)
Vad ska ni göra under torsdag och fredag? :)
Sen när Mami kommer hem vet jag inte ska åka nån stans, vi ska troligen åka till apoteket. Om inte Mami tar det på lunchen... Behöver ha nässpray och pollentabletter, så får se hur det blir.


Dagens outfit @ måndag

Tröja - New yorker
Vita jeans - vet inte
Halsband - snott av Mami

Ska fixa mig nu, med massa musik :)

Lägger upp dagens outfit sen :)

Natti

Går och lägger mig nu, hörs igen i morgon


Filmen


Trött

Filmen håller på att exportera, sen ska den upp på youtube. Länkar den sen går jag och lägger mig. Skriver om tävlingen i morgon


Bilden får tala

En ynka poäng från hon som vann

Hästen levererar <3

Ska bara käka och tvätta håret, sen kommer film, bilder och utvärdering :) Btw jag och Gordon var lite busiga idag, vi hoppade en stock i skogen sen två kryss på flisen.

Hiss till Gordons ägare

Hon är sjukt snäll och väldigt väldigt trevlig. I bland kan hon kännas lite som en stallmamma, vi snackar om det mesta :) Sen är hon sjukt snäll som låter mig tävla hennes Gordon, stort stort tack! <3 Skulle han varit yngre och om Lena eller Roland tycker det så skulle jag fått tävla hopping på hemmatävlingarna :) Hon har ett enormt förtroende för mig, och det är något jag inte kommer svika! <3 Hon är nog den bästa hästägaren som är vuxen jag känner som har sin häst på Rockludna.

Stallet next up

Allt jag ska ha med är packat, ska snart byta om sen bäre av mot stallet. Troligen är hagen lerig så jag lär nog få duscha hans ben idag igen. Sen idag ska jag nog ha glansspray i svansen och göra den fin :)

KOLLA HÄR!!

http://svtplay.se/v/2775157/gavledala/dalahoppet Therese Nyman, hejja hejja :)
Therese rider grymt bra tycker jag! Och hennes hästar är hur fina som helst. Och en bra på att fånga in små B-ponnys som bockat av sin ryttare ;)

God Morgon

Idag åker jag inte till stallet förens efter lunch. vill vara där senast 2 för att hinna de jag vill göra.


Natti

Går och lägger mig nu, hörs igen i morgon

Gårdagens pass + dagens

Igår:
Först red jag fram lite och han va uppmärksam på mig. Sen när han kändes mjuk och bra fick han skritta på långa tyglar ett tag. Sen red jag igenom programmet och det gick bra, tills jag skulle vända rätt upp. Då började han öka och öka så jag tog det ett antal gånger tills jag kände mig nöjd. Sen galopperade jag lite och kunde rida sjukt ycket med sätet, grymt nöjd. Han lyssnade hur bra som helst, har aldrig kunna rida han med sätet på det viset. Tummen upp ;)
Idag:
Red fram ute i stora och det gick bra, först var han lite seg, men då tog ajg ett spö och då gick det mycket bättre. La bort spöet och fortsatte utan, då gick det väldigt bra. Sen väl inne på banan var han lite stissig, men fortfarande så jag hade kontroll. Banan gick hur bra som helst, lite stor volt andra gången. Så jag ligger på andra plats inför i morgon, hoppas det går lika då :) Men han är ju en stjärna på dressyr <3 Mami filmad een bit, sen tog minnet slut. Och en kompisntog lite bilder, så jag ska lägga ihop det till en film så kommer den upp här, troligen under kvällen.

Knoppning och framridning på G

Håller nu på att knoppa Gordons man, ska snart sadla och börja rida fram. Wish me good luck :)
Har nyss varit ute och gått lite med hezten

Utvärdering av ELF sminket

Duo eye shadow cream: Jag har färgen Sugar Cookie och den är jättefin och bra på. Milda färger, men fortfarande att man ser dem hyfsat tydligt, vilket man vill. Den får 10/10 btw den luktade väldigt gott :)
Mascaran: Den var väldigt väldigt "tunn", det åg inte ut som att man hade mycket mascara alls. Så vill du se naturlig kan jag rekomendera denna ;) Men jag komemr använda den till överfransarna, sne en annan till underfransarna. den får 8/10
Concealern: Den gillar jag! Man ser inte att den är på, och den kakar sig inte. Inte för mig iaf synd bara att den inte var större :( Får bli beställa en till sån nästa gång. För min del får den 9/10, 9 den kunde fått 10 om den var större.
Detta är det jag har hunnit prova och jag är faktiskt förvånad över vilken kvalité det faktiskt är. Jag kommer lätt att beställa därifrån igen.

Älskar er, fortsätt så <3


DISS till regn

För min del tycker jag att det kan regna på natten, det gör absolut inget. Men regn på dagen tycker jag inte om! Eller någon gång kan det väl få komma men inte hela dagen. Jag tycker det blir långtråkigt att t.ex rida inne i ridhuset eller bara sitta inne för att man inte vill gå ut i regnet.
Konstigt nog tycker jag om snö, men inte regn... Enentligen är det ju samma sak, fast att snön är fryst.

God morgon

Nu har jag vaknat och jag är rätt trött... :( Men jag jag startar nog morgonen med kaffe eller Te. Idag hoppas jag att jag får Promise, vi ska ha bommar så nästa vecka är det hoppning igen :) Har längtat riktigt mycket :)
Aja nu måste jag käkafrukost, sen rullar bilen mot stallet.

Natti

Går och lägger mig nu, kan vara bra att vara utvilad för i morgon

Hur du gör en fin knut

1: gör en inbakad fläta
2: du viker upp "tofsen" som blir av det som tillslut inte går att fläta
3: sen viker du upp flätan, jag behövde bara vika en gång. Ni med längre hår behöver vika en gång till
4: du sätter dit en/två hårsnodd/ar och det är klart :) Man får udnan håret + att det inte är ivägen och så är det snyggt tycker jag :)
TIPS: Du kan också ha på hårspray så att håret håller sig ;)

Hoppas ni gillda denna lilla "tutorial"
Ska jag göra såna här på hur man kan sätta upp håret fint oftare? Kommentera isf ;)

Fixat och klart

Putsade sadel + träns idag, och så packade jag ner mina tävlingskläder. Tog även fram en finare grimma och vattenspray till manen och snoddar till knoppar. Så i morgon är det bara att slänga in hästen i duschen för att skölja av den troligtvis leriga benen.
Känns gött att ha allt klart :)

Hemma

Idag gick det jättebra att rida, känns väldigt bra inför i morgon :) Mami kom och hämtade mig, så åkte vi ut till Pikaboo och Wok&Go för att köpa godis och kinamat. Så nu är vi metta som jag vet inte vad. Ska iaf inte göra något under kvällen, kolla på nån seire kanske? Får se helt enkelt, har ni nå bra tips? :)

Fråga frågor i frågestunden! 100% ärliga svar

Klicka här eller på bilden
Jag svarar i en videoblogg på söndag! ;)

Marsvin (ett skolarbete jag väljer att publicera)

 

Marsvin är 20-134 cm långa och saknar svans. De har kraftig kropp, stort huvud med stora ögon och små öron samt korta ben med fyra tår på framfötterna och tre på bakfötterna.  Marsvin blir 4-8 år, dem räknas till familjen gnagare. De äter växter och grönsaker. När marsvin bor hos en familj äter den inte bara växter, utan den är pellets och jag tror att dem flesta marsvin får lite godare pellets ibland. Dem bor i små grupper som bosätter sig i hålor i marken. Marsvin fördes till Europa på 1500-talet och har använts som försöksdjur sedan mitten av 1800-talet. Under senare tid har marsvin blivit populär som sällskapsdjur. När marsvin bor hos en familj äter den inte bara växter, utan den är pellets och jag tror att dem flesta marsvin får lite godare pellets ibland.

 

 

Korthåriga raser

Self betyder att marsvinet har endast en färg, exempelvis svart.


Nonself betyder att marsvinet inte är enfärgat. Det kan antingen vara i en speciell teckning eller i flera olika färger.

 

Crested är släthårig och har en virvel (engelska: crest) i pannan. Det mest rastypiska för crested är virveln, som ska vara placerad mellan öronen och ögonen, vara rund och djup med ett fint centrerat centrum. Det finns två olika sorters crested, English Crested som är helt enfärgad och godkänd i alla godkända färger samt American Crested som ska ha en avvikande färg på cresten (oftast vit)

 

American Crested kan ha enfärgad kropp i någon av de godkända färgerna eller vara tecknad i någon av de godkända teckningarna.

Satin har tunna, ihåliga hårstrån som gör att pälsen glänser. De är godkända i alla

godkända färger och teckningar.

 

Satincrested har samma sorts päls som en satin men med en virvel i pannan som en crested. Är godkänd i samma färger och teckningar som English och American crested.

 

 

Långhåriga raser

Lunkarya har vågig sträv päls. Pälsen växer hela livet. Det är en ras som har sitt ursprung i Sverige. De kända generna hos marsvin som ger lockig päls är recessiva men det visade sig att det bara blev lockiga ungar i den här kullen och fler parningar gjordes med honom visade det sig att samtliga avkommor (och senare även deras avkommor) blev lockiga, med andra ord hade ett dominant strävhårsanlag upptäckts bland marsvin.

 

Peruan är långhårig, och därför är också pälsen det viktigaste hos en Peruan. För att ge en Peruan det så typiskt mäktiga och “runda” uttrycket är en fyllig lugg och kroppsformen av stor betydelse. En lång, jämn och tät päls av utmärkt kvalitet är det mest rastypiska hos en Peruan. En peruan ska ha två virvlar på rumpan som gör att pälsen växer framåt och ger dom lugg. Det finns även alpaca, den ser ut som en peruan men har lockig (recessiv) päls i stället för rak.


Sheltie har lång, slät päls som växer bakåt. Pälsen på huvudet är kortare, och marsvinet har inga virvlar. Pälsen det viktigaste i bedömningen av en sheltie på utställning. En lång, jämn och tät päls är det mest typiska hos denna marsvinsras. Vackert huvud och kroppsform är också av stor betydelse för en shelties typiska utseende. En texel ser ut som en sheltie fast har lockig päls istället (samma anlag som ger alpacan dess lockiga päls).

 

Coronet har en lång och rak päls som växer bakåt. Till skillnad från sheltien har coroneten en virvel (crest/coronet)mitt på huvudet, placerad mitt emellan ögonen och öronen och ser ut som cresten hos en Crested. Coronetens namn kommer från engelskans coronet vilket betyder liten krona.

 

Satinsheltie ska se ut som en vanlig Sheltie fast deras päls ska vara av samma glansiga typ som hos en satin.


Mellanlandar ;)

Hema jsut nu, men nu ska jag byta om sen måste jag åka till stallet och rida. VI hörs när jag omer hem igen

Taggad

Idag blir köra lite dressyr på Gordon. Ska rida igen honom inför i morgon ;) Sen efter att jag har ridit måste jag trolgien putsa, elelr om jag gör det i morgon... Iaf så ska det bli putsat innan tävlingen, komemr någon av er läsare komma och kolla? if får ni görna kommentera det :)
Finaste dressyrkillen <3

Outfit @ fredag


Igår va det mycket bra statistik :)


Ska beställa klubbtröja

Min collegetröja har blivit lite för liten så idag skulle jag och Mami beställa en större :) Kanske nåt mer som hamnar på beställningsslitan? Happy anyway;)

Svar till Ebba

Jag kan lägga upp en bild när jag kommer hem från stallet ikväll :)

God Morgon

Har precis sminkat mig med lite av sminket från ELF, har skrivt en sammanfattnign som komem rupp i morgon eftermiddag. Men iaf har jag inget att göra, ska snart gå och käka lite frukost, sen ta på mig skolkläderna och ta en bild åt er. Känner mig inte så peppad idag då det regnar :( Hoppas det bara är mulet resten av dagen, jag vill inte ha regn!

Sleep time

Nu ska jag sova, vi hörs i morron igen <3

Ligger i sängen, ska snart sova


Har nu bytt rum...

... Från vardasrummet till mitt rum och kolla på fortsättnignen av Let´s Dance
btw har hittat mitt dressyrhår, inbakad fläta. Med fläta hela vägen sen rulla upp den son en knopp och du har en grymt fin dressyrbulle i håret. Tycker ni de är snyggt? <3


TV

Nu ska jag gå ut i vardagsrumemt och kolla på Let´s Dance och käka ostbricka, hög mysfaktor på det :) Sen åker papi iväg i morgon så då blire jag, Mami och brorsan hemma resten av helgen. Får se vad vi hittar på för något spännande ;)

Laddar upp med inställa :)

Har inget annat att göra så då gör jag lite inställda för helgen :) Nått speciellt ni vill läsa/se? isf kommentera det så fixar det <3

New Nails

Begie - H&M
Glitter - H&M
Rosa lite glittrigt- vet ej

Grejerna från ELF + önskning av läsare :)


Video på G, håll ut 15 min till <3


I skolan

Just nu sitter jag med Linnea och Ebba upp på 3:e våningen och pluggar snackar och surfar runt på våra datorer :) Snart ska vi går ner och hämta mitt smink :) Det är därfor det kommer en "shopping" video ikväll ;)
Till lunch idag blir det tacobufé här på skolan, det borde iaf var gott :)
Åhh jag är sjukt taggad till i helgen, har fixat filmare oh allt, så ni kommer få se och så skriver jag hur jag tycker at det gick. Kan ta bilder på dem där lapparna där bedömningen står. 

Chillination @ my bed

¨
Ska sova nu, hörs igen i morgon <3

I morgon kommer en videoblogg!

Verkar som att dem flesta vill det :) Ni får hålla ut tills i morgon, då kommer det en video :) Lovar det till 100%
Jag känner mig faktiskt färdig pluggad för idag, jag har pluggat rätt mycket och nu är jag säker på det mesta. Hoppas bara våran lärare är där så vi kan ha provet :) Krya på dig bästa tyskalärare <3
Nu ska jag nog sätta på nått avnitt av någon serie och lägga mig i sängen med datorn. Lägger mig tidigt trots att vi har sovmorgon i morgon.

Pluggat klart

Och det känns riktigt bra med tyskan. Nu väntar jag bara på middag, så jag lägger mig nog i soffan och kolla på något.


Hemma spa <3

Ska fortsätta plugga ett tag till, men sen ska jag ha ett hemmaspa. Naglarna får också bli lite fina :) Vill ni se dem? Isf kommentera så lägger jag upp bilder.
Btw här är dagensoutfit.
Hoodie - fått av kusin
Linne - New Yorker
Jeans - Lindex

Pluggar Lätt C:1...

... Kan det redan, men ska ju tävla lördag och söndag så då kan det vara bra att ha kollat igenom det innan man ska tävla. Ska föröska hitta någon som filmar.
Ska iaf ha Gordon nu lördag och söndag, om det går bra avancerar vi oss upp till Lätt B:1. Sen blir det nog fortsätta på Lätt B:1 nivå ett tag framöver. Fast lär även bli en del hoppning om några år, säger bara det inget mer ;) Inte på Gordon, bara det jag säger :)

Hemma

Ska ta ett mellanmål nu, sen måste jag sätta mig och plugga.

God morgon sötnosar

Har precis sminkat mig och plattat håret. Ska snart gå och fixa lite frukost, sen blire åka väg till skolan. Och idag blire riktigt mycket plugg till tyskaprovet i morgon ;)

Good night

Nu ligger jag i sängen och ska sova, hörs i morgon <3


Lite snack om dagen

Först hade jag ju utvecklingssamtal och det gick bra :) Sen han jag inte ens in i huset förens jag satt i bilen på väg till stallet. Jag hade mina vanliga kläder så jag var inte där så länge, men jag skulle ju somsagt omanmäla mig, för Gordon är inte halt så jag kan vara med på han :) Grymt glad chey här, går Lätt C:1 bra går jag och Gordon upp till Lätt B:1 nivå.
Iaf sen så kom Mami till stallet så vi gick upp till fiket och tog en fika, jag tog en Calippo Shots och en fanta exotic. Sen kom Linn och satte sig med oss så vi snackade lite och kollade när några red lektion.
Vi gick och kollade när min lillebror hade fotbollsträning, sen åkte vi hem och käkade. Efter maten tog jag en snabbdusch, grymt skönt. Sen var det kvällens höjdpunkt, en stark resa med Morgan och Ola-Conny. Det var gårdagens avsnitt som vi hade spelat in då det var hockey.

Mat och TV, brb

Ska käka och kolla på TV. Skriver mer efter maten, en del att berätta

Glöm inte att ställa frågor i frågestunden

Klicka här eller på bilden

Hemma

Är hemma från skolan nu. Ska snart åka tillbaka till skolan för att ha utvecklingssamtal. Det stod iaf bra saker i mitt omdöme så tror det komer gå bra. Skriver mera efter utvecklingssamtalet, efter samtalet åker jag en sväng till stallet för jag ska omanmäla mig till dressyren, på Gordon :) Han har nu blivit frisk så det är fritt fram sa Lina, glad chey här :)


Skönhetsfrågor

-Hur många gånger tvättar du ditt ansikte dagligen? 2, morgon och kväll
-Vilken hudtyp har du?(Torr, oljig eller combo) oljig panna, annar combo
-Vilken produkt använder du för att rengöra ansiktet? nån sminkborttagning + vatten och tvål
-Använder du ansiktsskrubb? ne
-Vilken produkt använder du? -
-Vilken ansiktskräm använder du? nån jag fick i julklapp, luktar grymt gott
-Har du fräknar? på sommaren
-Använder du ögonkräm? ne
-Har du eller har du haft problem med acne? ne
-Har du någonsin använt Pro-activ? ne

SMINK
-Vilken foundation använder du? Isadora och loréal paris
-Vilken concealer använder du? viva la diva 3 i 1
-Vad har du för hud underton? gulaktig
-Vad tycker du om lösögonfransar? har aldrig provat så svårt att säga.
-Visste du att man borde byta sin mascara var 3:e månad? har hört det nån gång
-Vilket märke på mascara använder du? Maybeline eller viva la diva, och en del andra
-Isadora eller Elf? ELF
-Vilken produkt/smink kan du inte leva utan? concealer och mascara
-Vilka sminkborstar använder du när du sminkar dig? fondationborste och puder borste
-Använder du make-up base/primer på ögonen? ne
-För ansiktet? ne
-Vilken är din favorit ögonskugga(färg) naturligt och vit är fint, ananrs någon ljus som inte är så pigmenterad
-Använder du pencil eller liquid eyeliner? pencil ja
-Hur ofta råkar du peta i ögonen med en eyelinerpenna? i gång i månaden kanske
-Vad tycker du om pigmenterad ögonskuggor? färger blir starka och jag tycker om ljusa ögonskuggor, så jag är inte så mycket för pigmenterad ögonskugga
-Använder du mineral smink? tyvärr nej
-Vilken är din favoritläppstift? använder inte det ;)
-Vad tycker du om läppglans? Det blir fint och glittrigt på läpparna :)
-Vilken är din favorit rough? använder inte det ofta alls
-Köper du ditt smink från nätet? 1 gång nyligen, från ELF annars inte
-Gillar du smink från apoteket? nja
-Har du funderat på att ta smink kurser? aa
-Är du klumpig med att applicera sminket? om jag är...
-Gillar du färgglada nyanser på smink (Läppstift, ögonskuggor) eller jordnära färger? jag gillar jordnära färger
-Vilken kändis har alltid en snygg sminkning? Bella Thorne har ofta rätt snyggt smink, brukar inte kolla ås noga på kändisarssmink
-Om du skulle lämna huset och använda just 1 produkt, vilket skulle det vara? concealer
-Skulle du kunna lämna huset utan smink? jadå :)
-Tycker du att du ser bra ut utan smink? Man är finare utan smink så är det bara, fast sminkar man sig naturligt blir det nästa likadant och det tycker jag är fint
-Din åsikt, vilka sminkprodukter tycker du är bra? Maybeline har bra grejor ;)
-Vad tycker du om smink? Till fester tycker jag om lite färggladare smink (disco eller dyligt), men till vardags kan man ha lite naturligare :)


Chillination @ the grupprum

Med bästa cheyerna Linnea och Ebba, en lektion kvar. St-pass, kanske kommer ett inlägg då för jag lär ha väldigt tråkigt.


Dagens outfit @ tisdag


Ska lägga mig tidigt ikväll

Så lägger mig snart och sover. Låång skoldag + utvecklingssamtal står på schemat i morgon, snällaste dessie kunde ta Gordon :) Tack än en gång <3

New in today, foppatofflor

60 kr @ City Gross

Btw dagens outfit @ måndag


Ska åka iväg nu

Vi ska åka iväg och köpa mat osv till mitt marsvin Fiffi. Sen ska vi in på Hööks och kolla på en sak, kanske kan få md den hem :)

Har tråkigt...

... Så jag tar nog på mig inlines och sticker ut en sväng. Åker nog runt lite här på gatan eller i området.

Hemma from the school

Dagen idag var inte så jobbig. Nu ska jag nog ta och plugga lite tyska och kolla igenom Lätt C:1 igen


Sitter i skolan och det är tråkigt...

... Men det är ett måste. Och jag har ju lovat mig själv att vara duktig och ta tag i skolan nu dem sista 5 veckorna innan lovet.
Iaf händer inget speciellt i skolan idag. Efter skolan sticker jag hem och pluggar lite till Lätt C:1, sen när Mami kommit hem så ska vi dra ut te Arken Zoo och kpa lite nödvändiga saker åt Fiffi.

Morgonfix

Har fixat mig hela morgonen med grym musik i högtalarna på rummet. Men nu sak jag borsta tänderna och sedan sticka till skolan.

Kvällen är här

Och jag börjar bli trött så jag tänker gå och lägga mig. Skriver mer i morgon ;) <3

Ska nog gå och kolla på TV...

... Snart, annars ska jag inte göra något speciellt under kvällen. Ska gå och tvätta håret nu + packa in det, börjar nog morgonen i morgon med en ansiktsmask, grymt fräscht och skönt.

Veckansschema @ vecka 19

Måndag: Händer troligen ignet speciellt
Tisdag: Utvecklingssamtal kl 17
Onsdag: Plugga tyska och engelska och Lätt B:1
Torsdag: Tyska prov
Fredag: Engförhör, stallet efter skolan
Lördag: Rida lektion + tävla
Söndag: Vara hemma under förmiddagen, sen sticka till stallet och tävla.
Rätt chill vecka ändå... Förutom provet kanske då. Hoppas ni får en lugn och skön vecka :)
Btw någon av min söta läsare som ska vara med och tävla eller kanske bara kolla? Då får ni gärna säga det ;)


Åker och hämtar mat, brb


This or that från 2 anonyma

Glada hästen/Hööks
Whitaker/Dyon
Hoppning/Dressyr
Skimmel/Fux
Linn Olsson/Nellie Berntsson

Storbloggar/Dina vänners bloggar
ELF/Maybeline
Twilight/The Vampire Diaries


Har precis kolalt klart på en film

Så då har jag inget att göra nu. Sätter nog på en till film nu, fast den här gången i mitt rum för mig själv. Hörs efter filmen.

This or that från Tilda :)

Rocklunda stallet /stallet där malwa står?
På rocklunda finns ju alla vänner, men hos Malwa är det grymt fint och mysgit... Så väljer nog Malwasstall

Världs cupen / international horse show?
Världs cupen
Ponny / häst ?
Väljer nog ponny, man ska andvända sin ponnytid

Hel dag i stallet (7morgon-9kvällen)/ dag i stallet från luch till kväll ? (12 - 9 )
Lunch till kväll

Gordon /Prancer ? (och varför?)
Väljer nog Gordon, han har fortfarande kvar sin gläde i ridningen då han är privathäst. Och han har mer temperament än Prancer. Prancer har ju också glädjen, men inte på samma sätt...

Promise /Malwa? (och varför?)
Tiilda...<3 Här blev det svårt! Älskar ju båda mina ponnyskrotar <3 Men måste jag välja får det nog bli Promise, förlåt Malwa <3333 Jag känner mig supersäker på Malwa, men man vet inte när hon kan busa Promise känner jag mig säkrare på henne rent ridmässigt, särslit inom hoppningen.
Alice /Phrida? (och varför?)
Har bara ridit båda en gång... Också sjukt svårt att välja. Alice har ju verkligen viljan och hon är fortfarande under utbildning, så det är svårt att bedömma henne. Mer än att hon är grymt söt och väldigt snygg. Men hon som utbildar henne är väldigt duktig :) När jag red Phrida fick jag rida barbacka då hon inte kunde ha sin sadel, hihi <3 Men Phrida var grymt snäll och lätt att ha och göra med...
Får nog ändå bli Alice tror jag.


Frågestund, fråga vad ni vill svaren är 100% ärliga

Till nästa söndag klockan 14! ;)

Kom på en sak...

... Ska jag skriva hur jag tyckte rundorna går nästa helg 12-13 Maj? Ojj har jag glömt att säga att jag ska tävla? :P Iaf hur jag tycker det går på tävlingarna :)

Uppdaterar er lite nu :)

Snart ska vi käka lunch. Under förmiddagen har jag inte gjort mycket alls, kollat på 5 avsnitt av Djursjukhuset på svtplay. Efter maten så ska vi nog titta på film, bli en av våra nya Scooby Doo.
Det är det som händer idag. Sen blire väl tagga nu skolvecka, woho eller inte. Fast jag tänker vara duktig och ta tag rejält i läxor osv nu fram till sommarlovet. Sen i åttan kommer vi ju få beyg ;) Och det vi gör i sjuan kommer ju vara med i betygen i åttan.
Aja nu ska jag sätta mig och sriva ner veckans shema åt er, så det komemr upp under dagen någon gång.

Kommer this or that under dagen...

... Så håll utkik efter dem! <3

God morgon alla älskade läsare <3

Såg att statistiken har gått upp lite :) Kuligt <3 Idag har jag verkligen inget inplanerat, får se om jag kanske åker med ut till Hamre... Annars är jag nog bara hemma och gör det jag skrev igår. Tror att jag ska sätta mig och spela lite playstation nu... Sen blire frulle och mera bloggning :)


Good night

Nu tänker jag gå och lägga mig. Har igna planer för i morgon... Sitta hemma och dunka musik? Tror det blir min dag i morgon, ska även köra minst 100 situps och plankan 5 x 30 sek. Kör dunka musik + träning låter grymt skönt enligt mig. Tränade även nyss om ni ville veta ;)

Har man inget att göra? Sätt då på lite musik och allt blir bättre :)

Tips alá Emmis
Jag diggar denna musik, gör ni? <3

Tråkar

Just nu sitter jag och gör ingenting... Ska nog sätta mig och läsa bloggar, ska jag läsa din? Isf kommentera din blogg så kikar jag in och kanske lämnar en kommentar? :) Kommenerar du hos mig, kommenterar jag hos dig


Trött

Just nu är jag trött som jag vet inte vad. Vi ska iaf grilla ikväll om blåsten lägger sig... Annars skulle Mami steka köttet och majskolvarna. Ska verkligen bli gott med kött, potatisgratäng och majskolvar + säkert Tsatsiki och massor med goda grönsaker.
I morgon kommer alla i min grupp ha träningsvärk, vi red fram med 4 hål kortare än vad vi brukar. Grymt roligt, men jobbigt. Vi fortsatte på en likadan övnign som förra veckan. Det gick faktiskt väldigt bra idag också :) Är stolt över ponny plutten Promise <3 I slutet hade vi en galopptävling, fast som i ponnyakuten, att man skulle rida så långsamt som möjligt. Jag kom 3:a båda gångerna tror jag, Promise blev riktigt taggad när alla andra hästar racar i galopp samtidigt.
Sen skrittade jag Gordon kanske 30 min och gick in, tog av sadeln och ledde han lite. Det blåste väldigt mycket ute, han brukar inte fjanta sig och bli rädd. Men idag höll han på som jag vet inte vad, skulle jag inte vetat att han var valack skulle jag trott att han var en hingst.
Nu ska jag nog sätta på musik i högtalarna och spela playstation eller nåt sånt. Ville bara säga att jag lever och är trött.

God morgon på er

Jag vaknade runt 7 så låg jag och drog mig lite. Nu sitter jag vid datorn :) Gör iaf inte inte mycket, är lite smått ledsen för att det inte är så många unika klikck på min blogg längre... Försker göra längre inlägg med tankar och så men jag vet inte riktigt vad  det ska handla om.

God natt

Nu ska jag gå och lägga mig i tid. Är sjukt taggad inför dressyrlektion i morgon :) Hoppas på samma övning som förra veckan, grmyt bra och rolig! Samtidigt svårt.

Hemma

Har nys tagit ett bad och käkat middag. När jag kom hem från stallet hade pappa fixat playstationet, och köpt en ljusslinga att lägga min stora hästtavla. Det blev riktigt fint tycker jag.
Btw jag anmälde mig till dressyren idag, jag tog Promise :)
Nej nu ska jag nog sätta mig och spela lite playstation eller nåt sånt. Finns ju inget på TV:n då Let´s Dance var igår.

Longering av busponnyn 26/4

Verkligen värd att kolla på! Ni kommer få er ett riktigt gott skratt :)


Sticker te stallet nu.

C ya later

Stalldagen idag

Idag ska jag sköta Gordon, om han inte är halt så rider jag. Men är han halt tar jag nog och skrittar han, eller går beror lite på. Sen om det inte regnar för mycket så får han gå ut i hagen, när Gordon är ute ska jag mocka åt han och Prancer. Sen måste jag sköta Prancer lite. Är det bra väder får dem komma ut till muren en sväng när dem blir borstade.
- Gordon tycker om kameran...


Sovmorgon idag :)

Jag börjar klockan 9 idag, vilket är väldigt skönt. Men nu ska jag åka till skolan för en lektion sen tar jag helg ;) Och drar te stallet

Natti

Nu tänker jag gå och lägga mig. Skönt att skolan är kort i morgon :) Då kan jag komma iväg till stallet tidigt, då komemr jag hem tidigare, då hinner jag blogga tidigare :)
Btw Håll koll här på bloggen i morgon runt 14, då kommer det upp en rolig sak.

Let´s Dance

Nu blire sätta sig och kolla på Let´s Dance, hoppas dem dansar bra idag :) Lär nog uppdatera er i pauserna, eller iaf i någon paus.

Hemma igen

Nu har jag precis kommit hem med ett grymt blogg-sug, men som sagt har inte kommit på ett ämne att skirva om. Har ni tips på vad ni vill läsa? :) Eller se i en videoblogg för den delen också.

Jag är riktigt glad!

Jag har 3 ponnys jag får rida när jag har tid och lust :) Dem som äger Phrida och Alice har sagt att jag får komma och rida om jag har tid och lust, fast det är onte så ofta jag åker ut till dem :) Phrida äger min kompis så om vi är nångon gång som tyvärr inte är ofta, om vi är så brukar vi rida lile söta Phrida. Alice står en bra bi bort, men om jag åker dit så brukar jag rida lite på henne :) Sen kan jag ju åka ut till Malwa när jag känner för det. Alla 3 är ganska olika i sättet. Elelr Alice är väldigt snäll och inte springig. Phrida och Malwa är riktiga busar i galoppen ;)
Ponny 1: Malwa
Ponny 2: Alice
Ponny 3: Phrida

Dagens me


Fika time

Nu ska vi ta oss en fika ;) Sen drar vi ut en sväng tror jag.

Drar hem te Linnea nu

C ya soon

Får filmerna på mejlen ikväll

Så då klipper jag ihop dem och lägger upp här! Kan lova at ni kommer få er ett roligt skratt ;)

Dagens planer...

... Ska som det ser ut nu hänger med Linnea hem. Vi kommer ha roligt som alltid när vi är tillsammans.
Nu ska vi fortsätta plugga lite till tyskan och fixa en sak inför i morgon.
- Smilla fick stå för bilden nu :)
C ya later

God morgon

Har fixat mig hela morgonen med musik och djungels drottning. Men nu ska jag åka till skolan för att ha en lektion, får se om jag och Linnea är kvar under 2 timmarhålet eller om vi sticker hem till någon av oss

Bed time

Är trött och lite allmänt sliten efter engrymt rolig eftermiddag med Linnea. Kanske drar te henne i morgon också, vi skulle snacka om de i skolan i morgon. Just nu är jag allmät glad också. Ska sätta på TV:n och lägga mig i sängen, ska försöka somna tidigt ikväll. Det är alltid skönt att vara utvilad ;)

Finaste, bästa, underbaraste Alice! <3


Måste ha fler this or that alternativ ;)

Här finns inlägget eller så bläddrar ni ner

Drar te Linnea

Ska sticka hem till henne och hitta på nått sköj. Vi hörs senare ikväll :)

Chillination @ the altan

Sitter ute på altanen och pluggar lite tyska tills i morgon. Sitter även med massa go musik i öronen och ett stort glas med saft ska även gå och fixa en macka eller fixa frukt sallad. Sjukt nice väder jue!! Tyvärr stog det att det skulle snöa på fredag :( Hoppas hoppas hoppas dem har fel nu! Vi vill ha sol ocg sommar :) Jag vill iaf ha sol och sommar får det gärna bli :)
Hoppas ni har en awesome onsdag sötnosar :)
Just nu leker livet! :) Och det gillas

Dagens outfit

Jeans - Lindex
Tröja - New Yorker
I like, U like?

God morgon

Änn så länge svider det inget alls, men det lär väl komma under dagen :( Iaf har morgonen bestått av att fixa inför skolan. Blev en lätt sminkning med mascara, kajal, puder och consealer. Ska snart käka frukost, sen måste jag rulla iväg mot skolan

Time for my bed

Ska ju upp till skolan i morgon. Börjar 08.15. Så då blir det lagom att gå upp 06.30... Har ju även provat shortsen längre tid idag och jag har kommit fram till att dem är grymt sköna :)

Humorgalan

Kollar på humorgalan med my family och smörjer in mitt face 24/7 med eftersol salva, då jag bränt mig i solen :( Men fail är att jag är röd på en sida, men inte den andra. Då jag satt med den sidan av huvudet mot solen hela dagen när jag flaggade... Saadface för brända ansikten, fast jag kunde smörjt mig bättre så jag lär väll få ta skiten i morgon. Då det troligen kommer svida som *** när jag vaknar/under morgondagen

Käka @ the altan

Ska snart gå ut på altanen och käka, sitter i mitt nya linnea och mina nya shorts ;) Sjukt varmt ute jue! <3

Ut och steeka

I solen! Här ska vi bli bruna minsann ;) *host host eller försöka varjefall* Med massa go musik


Kommer update ikväll

Ni kan vänta bra, nej bäst update ikväll! Hoppas ni inte tycker att bloggen läggs åt sidan när jag gör något, för det gör jag inte. Jag gör inställda åt er om jag åker iväg någon stans, för att ni ska få update :)

Glöm inte att jag finns på blogglovin ;)

Blogglovin, blogglovin, blogglovin

This or that

Ni får kommenta alternativ, så svarar jag på dem i ett inlägg snaaart.

Bilder på kläderna...

Älskar verkligen ALLT! <3 Den sista tröjan är verkligen sommrig och fin. Först hade jag vita jeans till och provade, sjukt fint! Fast mjukisshortsen var också fint till.
Jag tycker verkligen att New Yorker har fina kläder, hittat många av mina favorit tröjor där. Och dem här lär ntie bli dme sista... Funderar även på om jag ska åka ner oh köpa ett var svarta mjukisshorts också.

Dagensschema

* Först vakna och käka frulle, cykla iväg till stallet.
* Jobba på tävlingarna/ samt kolla ofc
* Ta hand om Promise ordentligt
* Ta hand om Gordon ordentligt + släppa han i hagen
* Mocka åt båda hästarna + göra rent vattenkopp/krubba/hink
* Kanske skritta Gordon, annars går jag lite.
* Kanske putsar
* Cyklar hem
* Duschar
* Käkar och väntar på att Papi och brorsan ska komma hem
* Sitta vid datorn
* Gå och sova
Ofc ska jag försöka blogga så ofta jag får tid till det, men jag ahr fixat lite inställda åt er ;) b.l.a detta inlägget

God morgon

Har precis aknat och det första jag gör är att gå till datorn. Gick och la mig rätt sent igår, så jag är lite trött nu.
Ska snart gå och fixa mig frulle innan jag sätter mig på cykeln och åker iväg till Rocklunda.