Bed time

Nu tänkte jag gå och lägga mig eller nej jag kryper nog ner i sängen med en mysig bok. I morgon är det iaf frissan som gäller. Jag vet bara inte hur jag ska ha det! Panik! Tror jag tar kort fast kanske lite längre än vad jag hade då... Sen tänkte jag även hinna med lite shopping, får se hur de går me de ;) Älskar ju att shoppa, de e de bästa som finns.
          
Style by me, U like or not?

Vad hände?

Nyss var ni helt sjukt grymma på att kommentera men nu? :( Vad har ni tagit vägen? <3 Jag älskar ju era fina kommentarer och tips! Fortsätt gärna att kommentera, det gör mig väldigt glad :)

Vågar jag verkligen klippa av mitt långa hår?

      
Hjälp mig!

TÄVLING!

Jag tänkte ha en tävling, där ni får chansen att gästblogga här hos mig. Jag kommer att ta ca 5 personer som får gästblogga... Beror lite på hur många som anmäler sig. Ju fler lotter, desto större chans har du att bli en av dem som får gästblogga. Ni kommer att bli kontaktade den 23:e November.
   
För att delta:
* Kommentera jag är med och ditt namn + mejl
* Kommentera om du gjort någon av extra stegen
       
    
För en extra lott:
* Länka till denna tävling på din blogg
    
* Följ mig via bloglovin, skriv gärna vilket nummer ni blev
    
* Gilla min bloggs facebooksida, häääär eller sök på emmascrazylife.blogg.se

So true that just the truth can be


Filmen från Tilda


Hejdå

Nu åker vi och badar, inställda fixade. Hörs!

Guten morgen

Jag har börjat att fundera lite på vad jag ska vara på min kompis halloween fest. Jag tror att jag ska klä ut mig till Lady Gaga. Det enda som behövs är en blond peruk... Ingen som har en blond peruk att låna ut till lilla mig? Isf kommentera. Kläder e ju inte så svårt, ta någon halvkort klänning och sminka sig lite extra och man e färdig.
       
Idag är det iaf onsdag, mitten på lovet. Jag vill gärna ha en veckas till lov, men det får man ju inte. Lite tråkigt väder tycker jag att det har varit. Men man överlever väl inne under en gosig filt med en film? Sen kanske lite gois oxå. Idag ska vi åka iväg en sväng till badhuset, nån av er som ska dit? Under tiden jag är borta, kan inte ni kommentera tips på massa långa långa inlägg som jag ska skriva sen? Jag har inga bra inlägg på G nu efter att jag publicerade det där inlägget igår om droger och rökning. Och jag är sjukt skrivsugen känner jag, känsliga inlägg accepteras oxå. Det är oftast dem som blir dem roligaste och jobbigaste att skriva.
       
     
Idag kommer det upp en tävling här på bloggen. Woopa!! Håll utkik efter den, jag tror att ni kommer tycka om den. Ju fler som deltar ju roligare blir det ju, håller ni inte med?
           
På lördag är det hoppnig som gäller, på min finaste Promise. Taggad till 1000. Rulla en bana på lite höjd med gämna språng och gämn galopp det är vårat mål. Fast vi skulle hoppa studs så då är målet att ha gämna och bra språng, på studsen. Sen skulle de kanske vara nån bana de vet jag inte, men kul ska de bli.

Tävlar om denna snygga väst!

http://pownietjejernas.blogg.se/2012/october/omg-tavling-i-samarbete-med-mountain-horse-kika-hit.html#comment

Kväll nu då...

... Denna dag har gått sjukt fort tycker jag, för fort nästan. Hade roligt och mysigt i stallet. Fick träna Gordon på att gå förbi en sak som han fjantade sig med, dumma hezten på 22 år. Men på slutet kunde vi passera två gånger utan att stanna, jag ska skritta fram där på fredag tänkte jag. För att se hur han beter sig då, hoppas verkligen att han har skärpt sig. Orkar inte med sånt fjant som han kan få för sig, för sånt som stått där sen han flyttade till Rocklunda. Bara det att staket var nedlagt p.g.a tidigare grävningar, det var de som han fjantade sig för. Då var det bara att träna som man gör med en unghäst och det fungerade skitbra :) Sen kollade jag på när en kompis hoppade hoppspecial på Promise. Jag vill verkligen verkligen verkligen vara med på en hoppspecial. Ska kolla lite med mami ang det, för det är ju kul, nyttigt och extra ridning.
         
Men sen har Tilda gjort en film från dressyren i söndags. Tack supersnälla Tilda <3 <3 <3 Här får du en länk, http://tiildajohanna.blogg.se/. Jag tänker lägga upp det som ett inställt i morron! Så håll koll då :) Jag vet ju inte direkt hur länge vi kan tänkas att bli borta... Men jagg fixar inställa så att ni klarar er :) För ni är verkligen värda bra uppdatering!
      
Nu tänker jag gå och lägga mig. Vi hörs i morgon mina fina
- Fina dressyrhästen <3 

Gillade ni det?

Gillade ni inlägget under? Var helt ärliga nu. Har precis käkat iaf, fläskkotletter och potatiosmos. I morgon är planen så att vi drar och badar, mys de med. Så inställa ska fixas åt mina bästa fina läsare, önskemål på något som ska komma upp?

Ett känsligt inlägg, för vissa...

...Jag tänke skriva ett inlägg om, knark, droger etc. Nej absolut gör jag inget utav av det!
     
  
Jag vill först och främst säga att jag tycker att det är väldigt onödigt att knarka, ta droger eller att röka. Det enda man gör att att förstöra för sig själv, och i vissa fall för andra.
       
Om man t.ex röker så kommer ju röken på ens kompis som står med och gör sällskap. Det är också jättefarligt och det skadar dig och din hälsa. Du får också mera rynkor när du blir äldre. Det skadar även din ekonomi, tänk på det... Man får även väldigt lätt och ofta kol (heter de så?) sen får man ofta  "svarta lungor". För varje cigarett du röker minskar du ditt liv med 10 minuter, är det verkligen värt de? Är det verkligen värt att förkorta sitt liv för att röka? Ur min syn som aldrig prövat på detta så tycker jag att man inte får utt skit utav att röka. Jag förstår inte riktigt vitsen med det, men dem som gör det kanske har en annan syn på detta? Och man stinker framför allt! Och får gula tänder. Euww, Emma don´t like.
         
       
Det är samma sak med droger enligt mig, man förstör för sin hälsa och sin ekonomi. + Att man är inte alltid 100% medveten om mad man gör. T.ex att man slår till en kompis eller bråkar, sen frågar den varför nån dag senare och då vet man inte vad som hänt. Sjukt onödigt, ur min syn. Jag tycker att man ska vara medveten och kunna stå för sina handlingar. 
       
Om nu någon av er bloggläsare gör detta, har jag fel eller rätt vad tycker ni? Har jag rätt syn på det? Hur ser ni på saken?

Jaha

Bröden står nu i ugnen, mumma. Sen bakar mami bullar så det kommer lukta nybakat i vårat hus idag, mysss! Men snart ska jag byta om och ta bussen till stallet. Jag har lovat att fixa Gordon idag, snäll tjej här vettni ;) Aja har ni haft en skön start på lovet? Synd bara att vädret är som det är. I morgon ska iaf jag och min familj åka och bada är det tänkt. Då ska jag inviga min nya bikini, ni vet den svartrutiga som jag köpte på New Yorker? Ska nån av er göra något roligt på lovet? Sen nån dag kanske jag ska beställa hem en väst fårn Hööks, då den typ alltid är slut i butiken... Får se hur det blir med de, mami är ju med och bestämmer ;) 
            
Gaaaah, jag längtar till stockholm horseshow! Det kommer bli så kul, det är jag helt säker på. Jag snor en av skolans kamera så massa massa massa bilder kommer ni att få, de lover jag. Sen får kameran även följa med till stallet på fredagen, så då kommer ni också kunna få sånna nya bilder. Låter det som en bra plan? 
 

Affären

Spelade lite sims sen åkte jag och mami till affären och köpte lite mat osv. Men jag fick med mig hem ett läppsyl och en sak man har under mattan. Men snart är det pannkaksdags sen är det stallet som gäller. Jag ska skritta honom sen mocka lite och släppa i hagen. Sen ska jag även sköta Promise, min finis till liten C-ponny.

Morsning korsning

Sovit gott? De har jag gjort. Men nu på morgonen har jag kollat på project runway, de e ju så kul att se när folk designar kläder osv. Jag älskar verkligen kläder! Vilken tjej gör inte? :) 
    
Nu tänkte jag iaf spela lite sims, jag e typ beroende känns de som... Men sen ska jag och mami baka bullar, mysssss. Sen ska jag till stallet och skritta Gordon + mocka och släppa i hagen. Jag ska ha min nya jacka på mig tror jag, eller får se de e typ 5+ ute så då blir det kanske lite för varmt ;)
 

Har just vaknat

Jag bloggar snart, ska bara kolla på en serie. Brb

Tar kväller

Nu tänker jag gå och lägga mig. I morgon åker jag iväg till stallet en sväng. Men jag åker kanske runt 15... Fårse ;) Men på förmiddagen spelar jag väl säkert lite sims, standard på lovet utan läxor :) Så jäkla skönt med lov! 
     
Aja natti natti, i morgon kommer ju som sagt ett känsligt inlägg upp. Var berädda på det ;)

Ledsen

Men jag har spelat sims nu på kvällen... Därav den usla uppdateringen. Jag ville bara säga det så att ni vet. Men vad tycker ni om skorna jag köpte idag? Jackan kommer bli en stalljacka, GOS <3

Dagens shopping

                                                   Dunjacka - Usports, 298 kr
         
                                          Vinter skor - Skopunkten, 399 kr
      
                                                 Vinter stövlar - Skopunkten, 199 kr
       
                                                        Röda jeans - H&M, 99 kr
     
                                                        Skösnören - Stadium, 38 kr

Finisen själv <3


SHOPPING :D

Nu kom papi hem med nya däck på bilden så nu kan vi åka och shoppa! :D Jag skrev nyss ett inlägg, ett djupt och starkt inlägg. Jag vet inte vad ni kommer tycka om det. Men bra är det, de tycker jag! Inställt fixat. Ses sen :)

Woopa

Fast det fuckade upp sig!

:@

Blogg.se har gjort något riktigt dåligt, jag kan inte se statistiken. Men det är väl ingen som vi dör av att inte se den? Hoppas verkligen att dem fixar det. Jag har mejlat dem så förhoppningsvis kan dem fixa det! Blir bara lite less på att det måste fucka upp sig hela tiden. De va ju som med designerna förut... Peppar peppar ta i trä.
       
Hoppas att ni har fått en lite roligare morgon än jag som loggade in och såg det dära med statistiken. Jag vet iaf vilka skor som jag ska köpa idag 2 skitsnygga skor. Sen måste jag kolla efter ett par nya jeans. På Hööks ska jag troligen köpa en dunväst och ett par ridstrumpor. Men som sagt, saker och ting kan ändras... Jag lägger iaf upp en bild på vad som följde med, när jag kommit hem igen.
    
Btw tycker ni att det är skönt med lov? Det gör verkligen jag, så skönt att kunna sova hur länge man vill. Bara gå runt i slappa myskläder hela dagarna. Käka sen lunch, shoppa, vara med vänner, vara i stallet, allt sånt mys ni vet :)

Jag drar mig till kojs

Klockan är inte så mycket men jag tänker dra mig till sängs. Jag läser nog lite ur Twilightbok nr 2, om nån ville veta :) I morgon kommer bli en mysig familjedag med shopping. Ne usch vad jag e tjatig, fy skäms på mig.
    
Aja vi hörs i morron. Då kommer bilderna på Gordon upp, jag la dem som inställt i morron istället. Undertiden vi är och shoppar. Smart va? :)
- I like you style, ohh I like you stile... (nån reklmalåts grej som satt sig i min hjärna)

Dagen i morron

Var i stallet idag, som jag skrev i inlägget under så gick det piss dåligt men jag kom på en 3:e plats iaf. I morgon ska jag åka med mami och Erik till Erikslund för att shoppa! :D Jag ska in på Hööks, troligen så får det följa med en väst och strumpor. VI ska även käka lite lunch, kanske att vi käkar på IKEA eller något.  Sen ska jag in på H&M, sen ska det köpas skor. Vinterskor och höstskor, sen kanske ett par uggs. Självklart så visar jag er vad som föler med hem. Blir dock ingen video, men bild blire.
      
Klockan 21-22 är det Partaj, gilla :)

Stryka ett sträck

Idag gick det pissdåligt. Han lyssnade inte på mig och va allmänt loj. Han fattade inte höger galopp och sen ville han inte gå på volterna och inte länga alls. Stryker ett sträck över detta och tar igen det till våren igen! Men då ska det debuteras Lätt B, slut på Lätt C. Fast jag kanske startar båda för att det är kul.   Denna gång fick jag inte vara med och rida två klasser. Men till våren då ska jag tame F*N vara med i båda, om inte så bara lätt B. 
    
Aja det gick superbra igår och piss idag. Så går det ibland... Thats life.
Nästa gång har jag en väldigt lust att starta en Lätt C på Malwa, inte Gordon. Får se mayby, maby not. Jag kan ju starta Malwa en lätt C och Gordon en lätt B.

Gårdagens pass, Promise

Igår tyckte hon att det var pissjobbigt rent utsakt! Vi skulle gallopera rätt upp över ett x antal galoppbommar och det tyckte hon ska skitjobbigt. Hon är ju inte direkt den hästen som har så lätt att samla sig lixom, men hon gjorde sitt bästa och det är det jag kan kräva utav henne. Vi gjorde det även i trav, där gick det väldigt mycket bättre. Idag lyssnade hon hyfsat på mig, inte till 100 menmen. Nästa vecka är det hoppning som gäller och då är det studs och jag vet inte vad. Älskar iaf vad Johanna kommer hitta på åt oss :)

Stallet up next

Nu drar jag till stallet, när jag kommer så ska jag knoppa på direkten sen mocka. Sen får jag se vad jag gör efter de... Men nu måste jag byta om och dra, byeee. Inställda fixade, som vanligt :)

Hemma mys

Kollade på en film när jag vaknade, sen nyss på en till film med min fina familj. Vi har/kommer inte vara ute på städdagen, de e ju för kallt ;) Nejdå men vi har ingen lust, papi städade lite på våran tomt... Nu tänkte jag koppla av lite med att spela lite sims. 
    
Sen är det stallet och tävling som gäller! :) Wish me good luck

Söndag idag

nu är det söndag och städdag här på våran gata, men jag e lat så jag pallar inte att vara med och städa. Men ni har väl inte glömt att ställda tillbaka klockan en timme? Jag kollade på min väggklocka, då va den 8 jag ba då går jag upp, sen satte jag på datorn då är klockan 7... Sen seg som jag e kom jag på "juste man ska ställa tillbaka klockan!" Men då kunde jag inte somna om så jag satte på en film, det blev LOL. Jag kollade på grymma sidan swefilmer.se, där har dem massa filmer! Sjukt grym, för allt är gratis oxå :)
   
Men nu ska jag käka lite frulle och städa åt Fiffi, brb

Grym dag idag

Kom till stallet och red min stjärna Promise. Sen stack jag upp med några brudar på cafet och käkade lite mat. När vi kom ner igen gick vi till ridhuset, där red min tränare Johanna. Sen busade vi där inne, då menar jag verkligen busade! Mer detaljerat får ni inte, bara att det var SJUKT kul. Bara dem som var med vet och får veta. Nej vi gjorde inget olagligt, men jag vill inte skriva ut det här på bloggen. Vi var väldigt oseriösa och skrattade typ hela tiden + moffade lite donkenkäk. Älskar att våran tränare är så sjukt rolig! Asså hon e F*N den bästa tränaren i stallet. I stallet sen fortsatte flummet och skrattet! Vi typ flamsade runt, undrar vad alla andra tycke om oss när vi var som vi var... Men vi hade iaf sjukt roligt! Jag vet inte hur mycket jag har skrattat idag, men roligt har jag haft. Det kändes som att den här dagen verkligen behövdes, bara få släppa loss och skratta med mina brudar. Sen knoppade jag dresyrhästen och satte på tränset för att ta ut och fota honom, bilder får ni i morgon.
    
     
Dressyren gick helt okej tycker jag, jag leder inför i morgon på 152 på poäng. Men tvåan och trean har 151 och 150 så dem är mig hack i häl ;)
     
Nu tänkte jag sätta på en film eller något. Detta blir sista inlägget för kvällen tror jag, men i morgon lovar jag er top uppdatering igen :) Jag åker inte till stallet förens klockan 15, så jag har bara fixat 2 inställda åt er. Juste de är städdag i morgon ockspm får se vad vi gör. Jag ska nog iaf fota lite nya höstbilder, om det inte snöar inatt vill säga...

Ge mig kritik!


Fråga till er?

Vart finns ni? Hur hitade ni hit? Gillar ni bloggen? Vilken ålder är ni i?
- Bjuder på en gammal bild...

I want!


Vill ni inte missa något?

Lägg då till mig på bloglovin! http://www.bloglovin.com/blog/3565940/blog

Smink

Nu tänker ni huh? Jo jag tänkte prata om smink, ett längre inlägg är tanken...
     
   
Smink är något dem flesta tjejer, vissa killar bär varje dag. Jag har smink på mig varje vardag. Och jag har inte någonting emot att man bär smink. Men tänk på din hy, det är inte bra för hyn att du har smink varenda eviga dag. Ditt ansikte behöver vila ibland, tänk på det. Jag låter mitt ansikte vila på helgerna. Då ska man ju oftast inte iväg till någon, då kan man ju låta sin hy få vila. Men om man inte gör det får man vara noga med att man tvättar bort sitt smink och sedan smörjer in sig. 
       
Porerna i ansiktet behöver få vila, precis som vilken människa som helst. Sen om du dricker mycket vatten så återfuktar du din hy utan att du behöver ha massa sånna krämer. Ju mer du sover, ju mer slipper du: mörka ringar, trötthet, du får bättre hy. Ta hand om din hy, för du har bara en. Nej jag bara skoja om man flagnar får man ju en "ny" hy.  Fast sina ögonfransar vet jag inte riktigt hur man kan "smörja", dem behöver ju också få vila ibland, från mascaran.
       
Bara lite så att man tänker på detta. Håller ni med mig?

Vad ska jag vara?

Vad ska jag vara på min kompis haloweenfest???? Ge mig massa tips nuuuuuuuuuuu!

Perfekt!

Jag kan programmen, det är fin himmel ute, jag är pigg och laddad inför den här dagen. Träning på morgonen, sen lite stallmys och fix sen är det tävling. Jag är sjukt laddad, hoppas verkligen att det kommer gå bra. Jag lovar er bilder på Gordon i det nya pannbandet. Förhoppingsvis kan jag visa någon ikväll, annars blir dem som inställda tills i morron.
    
Men hurrni nu måste jag käka lite frulle och byta om, men som sagt 5 inställda är fixade under dagen.
- Jag rider såhär idag

Natti natti

Har fixat 5 bra inställda tills i morgon! Hoppas att ni komemr gilla dem. Har setat väldigt länge med dem. Men ni ska ju ha uppdatering så det får jag offra en kväll för att mina fina ska ha en bra uppdatering. Som bloggare får man ibland välja bort saker för att satsa på bloggen. Som jag gör! Ni anar inte vilken tid jag lägger på bloggen. Minst 1 timme per dag, men jag gör det för att jag satsar och vill! Jag vill inte försumma mina fina och grymma bloggläsare, ni är mitt liv nu. Allt som ni gör/kommenterar, tar jag del av. Vad som en står, ni gör. Det sätter avrtyck, tänk på de innan ni kommenterar något dumt och onödigt.
   
Men nu ska jag lägga bort datorn och lägga mig under täcket ås att jag får sova lite. Tidig och lång dag i morron vetni, but thats how I want to live my life. Tävlingväskan är packad, vita ridbyxor, vita handskar, pike, tröja och pannband + mjukisar. Nu är jag redo att tackla denna helg! I morron lovar jag er massa foton på Gordon i det nya pannbandet. Det känns som att det behövs, håller ni med? Även lite höstbilder skulle behövas... Kanske något att fixa under söndag förmiddag? Fast då är det ju städdag här på gatan, men jag fotar i stället :)

Planer för morgondagen

Jag åker till stallet runt 9 och har tränig 10-11 troligen på Promise, bommar är det som gäller. Hon kommer nog att vara bäst, som alltid! Sen tänkte jag kanske gå en liten sväng med Grodisen, inte helt 100. Eller om jag käkar med nån till typ 12... Byter pannband, knoppar och tar ut och fotar honom. Vet inte när det blir, men fotas de ska han i nya pannbandet och knoppar. Får se vart dagen tar vägen. Jag åker nog inte hem imellan iaf, de e lite onödigt tycker jag. Sen är det ju tävling, jag rider 2 klasser 1 Lätt C och en Lätt B. Håll alla tummar ni har för mig. Debut i Lätt B, woop woop.
     
Jag red igenom Gordon idag, Lätt B och det gick helt okej. Lätt C har vi ju ridit så många gånger, därför valde jag att lägga fokus på Lätt B och saker som vi behöver öva på. Red et lite lättare pass på honom idag och jag tror att han gillade det. Jag brukar rida igenom honom väldigt hårt, han blir typ alltid svettig. De e inte så bra, men han har fått björnpäls nu på vintern så han ser ju svettigare ut än vad han är. 
 

WOOOOOOPPP!

Gissa vad som låg i min inkorg när jag kom hem från stallet??????? Den som gissar rätt först får en fet länk!

1:a December...

...Går tåget klockan 8.52 till Stockholm! Jag och mami ska ha en mysig dag tsm. Vi kommer till Stockholm runt 10 och då tänkte vi gå i lite affärer och så, ja Ebba jag ska gå in på Lush :) Lite shopping alltså, sen måste man väl ha lite lunch i magen... Efter shoppingrundan och lunchen tar vi väl tunnelbanan till Globen, går på mässan och kollar i olika montrar osv. Får se om något roligt får följa med hem där ifrån. Klockan 15.30 är det show som gäller! Vi har bokat platser till matinen där det är massa olika grejer i. Sen tar vi tåget hem och då kommer jag lägga upp vad som fick följa med hem. Jag kommer ha fixat inställda så ni kommer ha bra uppdatering :) Om ni ser mig där, jag bits inte, jag lovar de. 
     
Ska nån av er dit? 

LOV

Nu är det lov! :D Så skönt! Men innan jag tar lov så ska stallet göras! Hästar ska ridas, badas, skötas mockas åt. Och utrustnign ska putsas.
   
Jag ska rida igenom programen idag:

Whats going on?

Har skivit läxförhöret och det kändes väldigt bra, jag kunde typ allt :) Men nu ska vi typ leka någon lek med klassen. Sen ska jag väl hitta på ett bra inlägg under svenskan, för då är jag klar med allt och vi har ju ingen läxa över lovet. Brb

It is FRIDAY! :D

Fredagen innan lovet, sjukt skönt! Längtar efter att kunna sova så länge som det passar en, vara uppe sent, vara med vänner hela dagarna, vara i stallet. Lov med andra ord :D Lovet kommer väldigt passande nu. Vi har gått i skolan kanske 2 månader, haft säkert 10 prov 20 läxförhör... Nej kanske inte så många men det känns som de. Vi ska ju ha ett läxförhör idag, i Kemi syror och baser är det som gäller.
     
Jag började min morgon med att slänga på lite mascara sen satte jag mig vid datorn och skrev ytterligare ett inställt! Fick en väldigt bra idé igårkväll så jag skrev den nu på morgonen. Inlägget kommer att komma upp undertiden jag är i stallet i morgon. Jag är sjukt taggad inför tävlingen. Kommer rnågon av er komma och kolla på mig? 
   
    

Plugghästen själv

Haha nej inte riktigt, jag har faktiskt inte pluggat så mycket. Men det är inte så svårt, enlit mig! Men jag ska läsa igenom mera, mycket mera... Jag kände bara för att hålla mina fina bloggläsare uppdaterade, ni e ju bara bäst! <3 Jag känner mig även nöjd över inställda som jag har fixat. Annars brukar det bara bli något ihopslängt, men inte nu inte! Ordning och reda. Lördagen kommer bestå mest av inställda då jag kör en heldag i stallet, 9-19 var de... Jag skriver om hur det gick när jag kommit hem igen! För lite intresserade är ni väl allt? Btw någon av er som kommer och fotar? Isf kommentera gärna de, lämna din mejl så mejlar jag dig <3
       
      
I morgon blire en fulldag i stallet:
* Rida 2 hästar
* Mocka åt två hästar
* Sköta två hästar
* Bada en häst
* Putsa åt en häst
* Förbereda inför helgen med snoddar osv.
* Plugga program!
   
En av dem två hästarna är Gordon, han ska jag bara rida igenom programen på sen kanske jobba han lite mer. Han ska inte gå så hårt är planen, mest bara lite fintrimm. Sen är det Prancer som ska skrittas, kanske travas får höra med bossen ;)

SNÖ!

Det snöar! AND I HATE IT! Serri de e ju bara Oktober, mitten av november fine men Oktober? Aldrig i livet. Nu måste jag nog släppa det dära med snön och plugga lite kemi... Läxförhör i morgon, sen ingen läxa under lovet :) Grymt skönt tycker jag. 
      
Innan jag åkte till konfan kollade jag runt på saker på nätet. Då hittade jag detta sjukt snygga fodralet :) Jag hittade det på nån sida som jag inte kommer ihåg just precis nu... Tror att de va från my trendy phone. Men håll med om att de e snyggt?
          
        
Jag har lite roliga saker på G ang bloggen just nu, wooopa. Men nu blire lite plugg och sen ska jag kolla på nogon serie och fixa lite inställda åt er :) 

Min hy, som många frågar efter

Jag tvättar bort mitt smink med borttagning från Wackra. Sen smörjer jag in med med Wackras nattkräm inför natten. Innan jag sminkar mig sen så använder jag Wackras dagkräm. På finnar använder jag min Zitzapper från ELF. Fast jag rullar inte på direkt med rollon grejen i zitzappern utan jag tar en tops... Annars så kommer ju finnbakteriena på rollon grejen och då kommer dem ju ner i vätskan och tillbaka på ansiktet nästa gång man använder den.

KBS - Kids Brand Store

Skynda och fynda 6 dagar kvar på rean! Tänk vad massa snyggt man kan hitta, kolla in efter nya snygga kläder. Om du vill veta vart, sök på Kids Brand Store på google eller klicka på länken häääääär! Nu när det är REA är det ju bara att passa på att köpa massa snyggt! Till grymma priser som det är. Jag mena en adidas väska för 372 kr, hur nice är inte de? Jag tycker verkligen att ni ska kolla in dem! En ny favorit hos mig, helt klart. En awesome webshop!
    
   
Några personliga favoriter av alla dösnygga kläder är:
               Finns här                                             Finns här                                         Finns här     

Ideas

Jag sitter nu i skolan och bloggar. Jag har fått lite idéer! Bla en shoppinglist som jag ska göra när jag kommer hem. Men nu måste jag vara med och lyssna...

Sovmorgon

Idag har vi sovmorgon till klockan 9, rätt chill inför höstlovet. Längtar verkligen! Ska bli så skönt med en veckas ledighet. Till helgen är det ju tävling, sen i veckan vet jag inte vad vi hittar på... Sen på lördagen är det hoppträning troligen på finaste Promise. Jag har då ett mål, rulla på en bana med bra och jämnt tempo och att jag inte lägger henen för nära något hinder. Jag har en plan som jag tänker följa.
      
Idag kommer ett inställt upp undertiden jag är på konfa träff med mina bästa <3 Många har frågat efter det, så varsegoda :) Jag och Linena har även letat lite praoplats, men Hööks och Arken Zoo sa nej. Vi ville verkligen praoa där, men vi har ett ställe kvar. Vi väntar bara på svar från dem. Hoppas hoppas att det säger ja, skulle va sjukt roligt :) 
     
    
I morgon är det ju fredag, fredagen innan lovet, hur nice kommer inte den bli? 2 hästar ska ridas, 1 häst ska badas, 2 boxar ska mockas, 2 hästar ska borstas.

Jag e duktig

Idag har jag:
* Skrivit ett prov
* Lämnat tillbaka Gucci
* Pluggat Kemi + sammanfattat
* Gjort engelska
* Fixat ett inställt som jag skulle gjort för länge sen.
* Ska skriva ihop 2 till iställda inlägg, inom kort!
    
       
    
Jag känner mig faktiskt väldigt duktig. I morron äre lite sovmorgon till 09.10, och slutar skolan 14.10. Rätt så chill skoldag med andra ord :) 3 lektioner, varav 2 är 100 minuter. När jag kommer hem från skolan så ska jag göra dem 2 inläggen och lägga dem som inställda :) 
      
Nej nu tänker jag gå och lägga mig. Eller om jag skriver dem 2 inläggen nu, får se vad jag känner för.

Lite plugg

Nu ska jag göra engelska tänkte jag. Sen ska jag plugga till Kemin... Jag har lite bra inlägg på G, lägger som inställt sen. Först ska plugget tas tag i!
         
        

Det jobbigaste...

... Med Grällsta är:
    
       
Kvällen innan: Det är det värsta! Man vet inte vilka som är där, inte vilken stuga, inte vilka kompisar som är där. Jag gillar att ha kontroll, men då har man ingen kontroll. Sen blir man nervös för man vet inte vilken ponny/häst man kommer få ha på lägret. Sen vilken mat, vilka ledare, lekar, bana, grupp ja allt. Man bara längtar och vill inte sova den kvällen! Men dagen man ska åka, då blir man så att man typ ränkar ner minut för minut. Fast sen gör man något och glömmer att räkna, sen är det en timme kvar! Då blir iaf jag helt jäkla hyper och typ hoppar runt i huset. Och jektar för att ta fram det sista, byta om fixa håret SMS:a och chatta med Linnea och dö av längtan. Men i bilden, då blir jag CRAZY!!! Skickar 985037656294765639575 mess om allt och inget. Men Linnea gör det samma så vi väger upp varandra :)
      
Första dagen/kvällen: Då har man ju fått veta vilka som är där iaf. Men det viktigaste har man inte fått veta, sin lägerponny/häst. Men det får man ju reda på dagen efter och då är det svårt att sova, jäkligt svårt. Men det är tur att man blir trött så att man somnar ändå... Det är som att man vet att det är spökkväll, men inte när. Dem kommer och rycker upp dörren oh ba "de e spööööökkväll!!" 2013 SKA jag gå rundan, vad jag än säger på Grällsta! Jag har sagt det här och nu på bloggen och det ska göras! Om nu mina stugisar ska gå, för jag ska gå med dem ;)
          
Saknar Grällsta som F*N!!! 2013 kommer ägaaaaaaa, längtar!!!!!!! Nu är vi 4 (5) grymma personer som ska åka och dela stuga :D 

Woopa

Har precis skrivt ett prov, ett matteprov. Jag tror att det gick bra, men jag är inte 100. Nu har vi iaf Media... När jag komemr hem ska jag göra en engelska sak som inte kommer att ta så lång tid. Sen är det Kemi plugg som gäller! läxförhör på fredag var det ja, men det är inte så svårt ;)
    
Aja hör av mig hemma. Tips på grymma inlägg?

God morgon mina fina

Saknat mig? <3 Skämt åsido, men har ni det? Idag ska iaf Gucci åka hem :( Kommer sakna henne väldigt mycket! Hon e ju överallt, en skugga med andra ord. Men hon e så sjukt gosig och snäll. Klockan är 8 så nu ska jag gå ut och gå med henne en sväng innan skolan. Jag bloggar mera ifrån skolan, lovar det.
        
Vilka vill ha dagens outfit?
                                      - 2011 var året, det första på Grällsta.
 
 

Tar kväller!

Ska kolla på mina sista 15 minuter av Project Runway nu. Sen blire väl kolla lite bloggar oså innan jag kommer till sängs. Blev just stressad angående ett skolarbete, men det var ett falskt alarm eller ironi som han sa. De va tur de! Annars hade jag DÖTT.
    
Men vi hörs i morgon förhoppningsvis med bättre inlägg åt er mina fina <3 Sovmorgon till 9 i morron så de e rätt chill. Sen ett läxförhör på fredag, men det känns inte så svårt. Självklart kommer jag att plugga, men kanske inte lika hårt om det är något jag känner mig säker på. HCL, NaOH osv... Det är sånt vi ska kunna, om ni ville veta det ;)
- Dålig bild, men så blev det med min ram på mitt sängbord :)
       
    

Hemma

Skrittade en tur på Grodis i stallet och Promise gick hoppspecial så det blev inget skötande av henne mer än att jag mockade. Mami kom och hämtade mig, sen åkte vi till mormor en sväng :) Men nu ska jag sätta på ett avsnitt av project runway sen är det hollywood fruar! :D *Tumbs up*

Är en snabbis hemma

Och käkar lite köttbullar och pasta. Sen är papi så snäll så att han kör mig till stallet :) Taaack papi. Idag brog i över i skolan för vi hade redovisning och det gick bra tycker jag. Men nu måste jag käka upp och åka. Inget inställt fixat, sry men hinner inte :(
    
     
Jag har en hund som sitter och tiggen nedanför mina ben. Men i morgon åker hon hem igen :(

Kemi

Har precis haft Kemi och nu ska vi ha matte sen engelska redovisning! Taggaaaa, nja. Men det kommer nog gå bra.
 

Jadu rubrik var det...

Åhh vad jag älskar chailatte, så sjukt jäkla gott. Jag har nu börjat att planera tävlingen som jag frågade er om. Den kommer upp om typ en vecka, tror ni kommer att gilla den. 
      
Jag vill verkligen att det ska bli 1:a December, får då blire Emma och mami mys dag. Tar tåget klockan 9 till Stockholm, går och shoppar fikar och lite så på stan. Sen tar vi tunnelbanan till Globen och går på mässan, sen kollar vi på matinen med  shettisarna, islandshästarna, ryttarnas agility och massa mer skoj.

Dagen idag

Idag har ändå varit duktig tycker jag. Bloggat ett långt och bra inlägg + räknat min matte och gjort min engelska. Och varit duktig i skolan. Idag e nöjd med mig själv. Jag fick förslag på inlägg att skriva och då var det b.la men jag kommer inte göra Grällsta 2013... Jag gjorde ju vad Beny betyder för mig och ett inlägg bara om Beny så det blev ju 2 i 1 :) Nu ska jag bara hitta något att leverera åt er i morgon, medans jag är i stallet. Tips? Jag älskar att få tips av om vad ni vill läsa/ha!
       
Jag och Linnea har nog även en rolig sak på G, verkligen rolig! Jag kommer inte säga vad det blir, men vecka 5-6 då kommer ni nog få veta :) Woop woop säger jag bara! Om det nu blir så men det hoppas och tror jag.
       
I morgon ska jag börja min morgon med en chailatte och lite fix med kläder, smink och förbereda min presentation. Älska det! Fast jag gör numera en fusklatte. Jag värmer en halv kopp mjölk så att den blir varm, sen en halv kopp indianchai och lite socker i. Så gör jag min Chailatte och den är väldigt god tycker jag. Efter skolan sen är det bara att åka till stallet! Mysigt värre <3 Hoppas bara att det inte regnar! För då måste jag trängas med dem som hoppar inne i ridhuset + Att det är mysigare ute.
       .
     
Ne nu ska jag lägga mig och sova lite tänkte jag... Sen i morgon ska jag ta lite hjälp av Isabella Löwengrips bloggtips som jag har fått.

Min kväll...

... Ser ut som följer. Jaf har precis fixat en chailatte och öppnat min mattebok och satt på lite musik. Alltså ska jag räkna matte och dricka chailatte medans jag lyssnar på musik. Mys måndag! Jag känner mig duktig för att jag kan typ min engelska :D
   
Men nu måste jag räkna så att jag blir klar någon gång. Vi hörs snart igen, detta inlägg får bli bildlöst då jag inte orkar/hinner bläddra fram en bild. Ledsen Men bjöd ju på ett inlägg med bilder + film nyss och länkar

Vad Beny betyder för mig!

Jag hade aldrig trott att man kunde komma så nära en häst, på en ynka vecka! 1 vecka 2011 och en 2012 + 5 timmar. Det är helt sjukt! Jag älskar han över alla andra C-ponny valacker, i hela världen! Han är bara så bäst min fina. Från att riva 40 till att hoppa en 70 oxer som satt som smäck. Det kan man kalla tveckling! Och det är det som jag älskar med denna fina ungponny. Kapacitet, vilja och ett gott hjärta. Han är utan tvekan den häst som jag lärt mig mest av på så kort tid. Ni annar inte vad han betyder för mig. Tänk att han bara 6 ynka år, men är så jäkla grym! <3 Vecka 26 fram tills om några år, då är Beny paxad åt mig. Kapisch? No one gonna take my beautyful pony! <3
        
Blir tårögd bara jag tittar på honom, han e så vacker och gullig. Håller ni inte med om det? Det kan ingen säga emot! Sen är han så go att hålla på med, han vill mysa mer än att bli borstad. Han kommer in lerig från hagen och njuter av att bli ren och fin igen. Sen att rida och visa upp sig, det tycker han är ännu roligare. Och han har ett väldigt fint steg tycker jag. Att han är flockberoende är en annan sak
      
Beny är en sån häst som inte skulle bocka eller så för att vara dum. Han e för snäll för det. Jag tror inte att han ens vet hur man är dum, bara hur man är busig... Jag har även hört att han e busig och rymmer till maten där han är nu över vintern. En liten buse det är allt var han är. Men det är de som gör Beny till Beny. En skitsöt busig C-ponny, om man skulle förklara honom väldigt kort endast med 4 ord :)
    
   
Hur söt är han inte? Lätt den charmigaste ridläger ponny som jag träffat på. Ur min syn såklart. Andra älskar väl sina lägerhästar lika mycket som jag älskar min <3 Om jag hör I will be right here waiting for youIt's Hard To Say Goodbye Bye och ser en bild på Beny. Då bryter jag ihop fullständigt! Ännu mer om jag kollar på min Beny film:
     
     
     
Mål för 2013:
* Trickträna
* Hoppa bana bättre
* Vara 1 tillsammans på ryggen
* Förstå varandra bättre
* Komma upp barbacka, utan sockerbit, sten, staket eller någon som hjälper till.

Detta är inte bra!

Jag ville ju vara duktig, men jag har inte varit det :( Jag e så ledsen för det, men så är det tyvärr ibland. Ingen av er verkade ha nå bra tips heller, ni brukar ju ha massa bra tips ;) Men om ni får något bra tips, kommentera det :)
   
Jag e iaf hemma från skolan och har nyss käkat en toast... Jag såg även att Loreen hade varit i Helenius hörna så jag ska sätta mig och kolla på det nu tänkte jag. Sen måste jag ränka massa mattetal, boring! FIck även reda på två 2 provresultat idag, ett C och ett C+, jag e nöjd iaf. Även om A är målet :) 
    
    

I need to blogga!

Jag behöver verkligen blogga nu. Och jag ska levera bra inlägg, eller det är min plan med dagen. Hoppas att jag kan hålla min plan! Det skulle ni väl tycka om? Så bomba mig med grymma förslag! I really like that. 
    
    
Men nu är det SO lektion med vikarie. Jag ska ta och göra klart några frågor i något dokumet... Som sagt ge mig grymma förslag på inlägg!

Idag

4 fel igen. Men denna gång känndes det bättre! Jag e nöjd med min runda och det är huvudsaken. Det finns film, men den kommer nog upp i morgon för jag orkr inte hämta kameran nu... Jag får ta igen det nästa helg i dressyren! 2 klasser står på schemat. Lätt C och Lätt B. Håll tummarna för mig då! Btw skrittade ut Gordon idag tsm med Linn och Widar. Nästa helg blire heldag i stallet på lördagen, 9-19.30 och på söndagen 14-19.30
    
    
Men nu ska jag kolla på Partaj, vi hörs!

Frågorna av Alice och Jossan

Hur hittade du Malwa? En väldigt invecklad historia. För att göra den kort så var det min kusins jobbarkompis som lånade Malwa till sitt stall och hade berättat om mig, då fick jag komma och provrida och triveds. Sen flyttade hon tillbaka till sin ägare och vi har hållit kotakten och jag fortsatt på Malwa.
Vilka dagar sköter du Prancer, Gordon och promise? Tisdagar - Promise, fredagar - Gordon och Prancer, lördagar - Promise och Gordon
Vad brukar du mest ha på dej till vardags? (typ jeans eller mjukis byxor osv.) Jeans och en hoodie
     
     
Vilka hästar rider du regelbundet av de som är med i headern? Gordon och det kommer bli Malwa igen
Vilken av hästarna är roligast att rida? Malwa eller Promise
Vart köper du det mesta av dina kläder? H&M tror jag...
   
This or that 
Ponny/Storhäst


Frågorna av Emma

Sportar du utöver ridningen? Nej det gör jag inte
Hur kom du på ditt bloggnamn? Jag satt och funderade ett tag, sen bara kom det.
Vad för gymnasielinje vill du gå? Nån bred, typ SP/samhäll
Skulle du vilja jobba som bloggare?(som tex kissie) Ja det skulle jag vilja :) Men inte som bara en bloggare
Hur tar du dig till skolan? Gå? Cykla? Bil? Buss? Jag cyklar eller går
Ska du till GRC nästa år? JAPP :D <3
Ska du på SIHS? Ja det ska jag, på lördagen
     
This or That 
Sporta/Mysa 
Converse/Nikeskor 
1märkeströja/5"vanliga tröjor" 
Mysa med kompisar/Mysa med pojkvän 
Liseberg/GrönaLund 
GinaTricot/HM 
Bikini/Baddräkt

Drar nu!

Har precis tagit en fika, men nu är det dags att åka till stallet! Det är tävling som vankas. Start runt 18-18.30. Får se om det blir nån rosett med hem idag... Håll tummarna för mig nu! :)
    
Aja vita ridbyxor med mjukisar över + min tävlingströja så åker jag till stallet och i gympaskor. Men nu måste jag byta om så att jag kommer iväg runt 15 och hinner knoppa rykta osv.

Frågestunden

Är nu avslutad! Svaren kommer upp medans jag är i stallet och tävlar. En fråga bara, knoppad eller inte? Ni väljer!
    
Aja nu ska jag hitta på något att göra. Vi hörs. Idag har det bara varit tråkiga inlägg, ledsen för det!

Avslutas om 1 h!

http://emmascrazylife.blogg.se/2012/october/fragestund.html#comment
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/october/fragestund.html#comment
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/october/fragestund.html#comment
http://emmascrazylife.blogg.se/2012/october/fragestund.html#comment

Guten morgen

Vaknade för en halvtimme sen och då gick jag ut med Gucci. Sen när jag kom in hade mami fixat smoothie, mummaaaaaa. 
    
  
Jag tänkte bara säga det och att jag kommer spela sims, jag vill ju inte att bloggen ska stå tom på morgonen!

Videoblogg!


Plugg

Nu ska jag vara duktig och öva på min engelska! Det är vad jag får göra hela kvälle, kuligt va? Tur att det är ett roligt ämne som jag valt, annars skulle jag vara DÖD... Men jag e sjukt taggad inför i morron. Ännu bättre att min grymma tränare Johanna kommer vara med oss på framridningen och ge oss tips :D Hur grymt är inte de? Fixade man och svans lite idag så dem är rena tills i morron.
    
Men nu ska jag bara sätta en en header åt en kompis, sen ska jag plugga! brb
     
    
- Älska ansiktsmask! Detta är en gammal bild...

Fräsch!

Kom hem och slängde mig i ett bad med en gång och nu sitter jag med ansiktsmask, härligt att bli lite fräsch. Så snart ska den sköljas bort och jag ska sätta på lite sims. Lite hemamys med mig själv :) Fast jag tänker på dressyris som är ute i hagen helt dygnsur lär han vara :( 
     
Men vi hörs <3

Svar till Jossan

Jag beställde mina saker från eyeslipsface.se, ELF. Sjukt billgt smink som e grymt! Om ni ska bestälal från nätet, gör det då hos ELF. Dem har ofta någon rabattkod som man kan tjäna en hel del på :)
    
    

Sista rycket!

I morgon lunch klockan 12 svarar jag på frågorna så fårga på nu! :D Klicka häääääääääääär, 23 timar kvar nu.

Finisen <3

       
 
      
 

Är ni här mina fina?

Sovit gott finisar? Aja jag sov hela natten... Men jag e trött ändå och jag ska käka frulle och sedan åka till stallet och rida 2 hästar. Gulis och dressyris. Mami skulle nog fixa fattiga riddare åt oss, mumma.
      
Hoppas att ni kommer tycka att uppdateringen idag är bra, fastän jag inte är hemma. 3 inställda är fixade. Men nu måste jag gå och fixa min lunchmatlåda till stallet. Det blir korv och mos, om nån undrar ;) I morgon är det tävling som gäller, TAGGAAAAA :D Kommer nån av er dit och fotar? <3 Knoppad eller oknoppad i finalen, vad tycker ni?
    
Komihåg att kommentera bra och roligt, för det är så sjukt kul att logga in på sin blogg och se att man har nya kommentarer :) Ni bloggare håller väl med?
     
    
Nu ville Gucci leka, men vi hörs under dagen.
 

Woopaaaaaa

Har bakat med Fanny på skype och lyssnat på musik med Fanny på skype + fått massa fina bilder. Men några av dem kommer ni få se i morgon ;) Ett superbra inställt blev det ju. Men nu börjar klockan bli mycket och jag ksa upp i tid i morgon... Ridning klockan 10.00 på gulisen, dressyr är det som gäller! Taggad till 1000 inför i morgon.
     
Har precis fixat inställda åt er, hoppas att ni kommer att gilla dem. Natti natti så ses vi i morgon <3

Fort går de ja


Stallet idag dåe

Först kom jag dit och tog ut och red min stora dressyrhäst, då fick jag feedback en av duktigt person och den hjälpte väldigt mycket. Den ska även prövas på gulis i morgon :) Men sen då så gick jag till hagen och hämta Prancer, jag skulle vara ta en skrittur på 20 minuter. Men Lena kom ut med sina barnbarn så red dem på 3 ridskoleponnys och då sa hon åt mig att jag skulle trava några varv på Prancer. Snacka om glad häst som fick trava med ryttare. Jag trodde att han skulle vara mycket piggare, men han var ändå lugn med tanke på hur länge han inte blivit riden. Han har ju varit sjuk sedan i somras stackarn, men nu är han frisk igen :)
   
Fanny fotade även när jag skrittade så jag ska snart få bilder. Vi ska skypa och baka typ muffins eller något. Lite tjejmys, via datorn haha. 
    
       
- I want to get back! I miss my beautyful pony! <3

På söndag

Kommer jag ha några bloggläsare som är i stallet och fotar mig då? :) 

Glöm inte frågestunden!

Den avslutas på söndag, klicka hääääääär för att komam till den...

Hemma från skolan

Kom precis hem och fixade lite en toast. Papi ska köra mig till stllet när jag ätit upp. Men idag ska 2 boxar mockas, två hästar skötas, två hästar ridas. Idag är det jag och mina fina killar som gäller. De va sjukt länge sen jag satt på Prancer! Men kul ska de bli att få sitta på finisen igen :)

Goder morgon

Idag fiaxde mami smoothie till frulle, så sjukt mumsigt. Idag händer det ignet specielllt jag ksa till stallet och rida 2 av mina 4 prinsar. Det är väl princip det som händer idag, eller aja jag ska ju va i skolan... Det är ju mörkt ute fortfarande och jag ska gå med Gucci. Menmen det är sånt man får göra när man har hund.
    
    

Gött gäng!

Älska konfagänget alltså! Vet inte hur mycket jag har skrattat idag, har haft sjukt roligt :) Allt var frid och fröjd till jag kom hem och såg mitt älska finfina Kemihäfte. JIppie för prov i morgon, haha ja verkligen INTE. Emma don`t like tests. Det blir inte bättre av att man ska kunna engelskan + att jag måste göra klar min och sen ska 30 mattetal vara klara, på TISDAG!! Jag tror att skolan vill döda mig nu.
    
   
Det ända bra med morgondagen är att jag ska rida 2 prinsar! :D Gordon ska ridas igenom ordentligt och Prancer ska skrittas en sväng i ridhuset. Jag ska även ta med mitt nya pannband i morgon och tänkte fota Gordon lite helkroppsbilder + huvudbilder om han vill sammarbeta med mig vill säga ;) Finisen Prancer är ju frisk nu!! :D
    
Nu ska jag ta ut Gucci en sväng, sen ska jag lägga mig med mitt finfina Kemihäfte och dö lite. Vi hörs i morgon, om jag överlever med mitt Kemipapper vill säga ;)
- Izeeeee <3

Käääk

Stannde till på affären och köpte lite käääk. Jag skriver mera snaaaart, ska käka och kolla på djurakuten. Älska konfagänet!! <3

Styled by ELF, Hiss eller diss?


Mina brudar

Nu ska jag snart gå och möta mina brudar så ska vi gå till konfan :) Idag blir vi kvar ett tag och bara hare gött :) Kollade nyss på Kalla fakta, asså Parken zoo säger jag bara! Det trodde jag inte om dem. Men nu ska jag kolla lite bloggar oså innan jag drar med mina brudar. Asså vad jag älskar torsdagar, jag får vara med mina grymma brudar :)
    
Är det nyttigt att äta müssli med mjölk tycker ni?
    
       

Föreläsning

Nu sitter jag på föreläsning och det väldigt tråkigt! Men vad gör man inte för skolan? Haha, men vi slutar efter detta. Då ska jag hem och plugga en massa Kemi, det är ju prov i morgon... Sen ska 30 mattetal vara klara tills på tisdag. Sen engelska som man ska kunna utantills... Men det är ju om hästar så det är ju roligt :)
     
     
- Min tränare får stå för bilden ;)

God morgon mina bästa

Jag skrev precis ett inlägg och la det som insällt medans jag e borta på konfan. Jag e grymt nöjd med sakerna som jag beställe från ELF, utom mitt coverstick... Det är typ helt fuckat, men det går att använda och det är ju det viktigaste. På den där paletten som jag visade, dem sakerna är sjukt grymma och har grymt piggment! Smink är nog det roligaste som finns iaf om man heter Emma och Ebba :)
    
    

Min favoritsyssla...

... Att läsa i min älskade Kemibok! Not... Jag vill verkligen inte plugga till provet! Men jag måste ju för att hålla mitt höga Kemibetyg högt ;) Man vill satsa, men klarar det inte alltid.  
   
Aja ska försöka övertala Gucci att ge mig min säng, får se hur bra det kommer gå. Hon fläkar ju ut sig över precis hela sängen. Sen sover hon oxå så jag måste väcka henne så att hon kan hoppa ner. Jobbig hund det där ;) 
   
Vad vill ni läsa om i morgon när jag är på konfan?
Btw charmis är frisk nu!! :D :D :D
      
        

ELF haul!


I need it!

Först var jag hos Linnea en sväng, sen kom jag innanför dörren då ringde Ebba så jag drog dit och var där i en timme och bara hade allmänt mysigt. Sen kom sminket idag så jag ska spela in den efter jag har käkat, lovar! Jag e ledsen att det blev som det blev, men jag behövde spendera tid med mina finfina vänner <3 Sen när jag kom hem gick jag ut med Gucci och mötte mami på bussen, Erik hängde oxå på. Men nu är det nog mat, men vi hörs snart med en video.
        
    
Jag tog även med min nya ram hem, ska bara sätta in en bild nu, sen är det klart :) Vill ni se bild på det oxå? :)
 

@ Linneas place

Nu sitter vi hos Linnea och har precis ställt in kakan i ugnen. Den kommer nog bli riktigt god, eller det hoppas jag iaf. Linnea har tagit bilder som jag kommer sno och visa för er sen. Sen så ska ni hålla koll efter något som heter themma :)
   
     

Prov

Har just setat och skrivit ett prov i en timme, men de gick nog bra tror jag. Det var inte så jättesvårt... Men nu ska vi ha lektion igen så jag måste sluta blogga innan min lärare får ryck på mig. 
          
         

Hello my readers

Idag då är det dags att planera smyckeskollektionen, Woopa! Ville ni se hur den ser ut sen när jag fått hem den? Jag kanske även kan få en uppsättning att lotta ut åt er? Skulle det vara roligt?
     
Denna vecka är en tröttvecka för min del, jag orkar bara sminka mig med mascara. Men jag kanske e uppe liiiite för sent på kvällarna för att gå upp tidigt :/
      
     
Aja man får se det positivt, det är bara 2 dagar kvar tills fredag! :) Snart ska jag iaf ut med Gucci en sväng. Idag e det regnit och kallt så jag tog mina svarta jeans och en tjocktröja.

Woopa

Kollade på svenska hollywood fruar och vill bara spy på Gunilla Persson!! Men efter det blev jag på humör igen för att jag hittade en sida där man kunde fixa msaa snygga saker gratis till sims, tänkte prova allt i morgon! Fixade typ 30 nya saker idag så här ska det fixas ;) Men plugga ska det oxå göras ;)
        
Men nu ska jag lägga mig och sova lite, börjar 9 i morgon så de e ju rätt chill :) Sen efter skolan drar jag och Linnea hem till henne och bakar, det är det jag kommer skriva på bloggen. Gå in på mer vad vi ska göra osv är inget för er ;) Och nej om ni tror att vi skolkar eller så, ta det med min lärare... 
   
     
- Jag lättar, jag flyger, jag svävar fram o låt det aldrig ta sluuuut!! <3

Hur man fixar läs mer om rutan

<a href="här ska länker till inlägget stå">

<img src="Här ska din bildkod stå"> </a>

     

Om ni inte förstår något, lämna en kommentar så försöker jag att fixa det ;)

       


Trip till mormor och morfar

Jag mötte mami på bussen så åkte vi hem tillsammans. Sen när vi kom hem drog jag på mig ett par jeans bara sen drog vi en snabbis till mormor och morfar, där fick vi lite pengar + pant av dem. Bortskämda ungar, jag vet ;) Nejdå men lite cash e väl alltid välkommet i plånboken.
    
    
Sen drog jag på mig min sköna svarta Grällsta tröja och fick en massa minnen i huvudet. Saknar allt och alla som F****N, ingen anar nog hur mycket det stället betyder! Det bääääääääästa på jorden <3 <3 <3
      
      
     
Nu är det dags för middag, lövbiff och potatisklyftor med gorgonsola sås.

Vem

Vem vill att jag ksa ha en tävling här på min blogg?

Mellanlandar en snabbis

Nu är jag hemma en snabbis och käkar + lämnar av min skolväska såklart... Sen blire ta bussen till stallet och sköta lilla pärlan Promise. Men jag har fixat en inställt så ni kommer ha något att läsa medans jag är borta i stallet. För det är ju inte så roligt när bloggen får stå tom, som den gjort hittills idag.
   
Men nu ska jag käka upp innan jag ska byta om och åka. Men vi hörs

Morgon

Jag vaknade i tid med låg och drog mig till halv 7. Sen satte jag mig och sminkade mig. Jag e så trött idag så att jag tog bara lite mascara, sen ett par svarta jeans och en hoodie med ett linne under. 
   
Men nu ska trötta jag ta och jobba lite med min engelska redovisning om ridning. Jag ska bara söka fram lite bra bilder att använda i presentationen.
       
        
      

Natti

Svar till Alice: jag använder en sida som heter blå basen, googla det eller klicka häääääääääääääär. Fortsätt även att fråga på i min frågestund!
   
Just nu i skolan så har vi hälsovecka, jippie!! Eller inte... Vi har fått nå fult grönt band som vi ska ha på oss, påminner om sånna band man får när man läggs in på sjukhuset. Ni vet sånna vita med förnamn, efternamn och personnummer.
    
     
     
Nu tänkte jag iaf tvätta bort mitt smink och lägga mig i min säng med mitt älskade Kemihäfte. Fast jag kollar nog några bloggar innan jag gör det. 

Mina fina

Mina fina bloggläsare, mår ni bra? Tänkte ägna detta inlägg åt er <3 
     
    
Utan er vore min blogg inte en blogg, bara en dagbok på internet. Jag skulle aldrig få några kommentarer på vad jag skrev, aldrig kommentarer att mina bilder är fina osv. Men med eran hjälp blir det inte så, jag får massa fina kommentarer till mina bilder osv. Det är nog det som är det roligaste med att blogga, alla fina kommentarer och grymma läsare <3 Sånna som ni är <3 Även om mina inlägg inte är superbra, så ska ni veta att jag älskar er ändå. Det går inte alltid att prestera 110%, tyvärr men så är det. Hur mycket jag än vill och försöker så går det inte alltid.
   
Jag kommer alltid att tycka om er och tänka på bloggen, även om det inte alltid märks i uppdateringen och inläggen. Men ni är mitt liv nu mera, det ska ni komma ihåg! Jag gör allt jag kan för er mina fina. Ni kretsar i mina tankar 24/7, det ska ni veta. Om ni frågar mina vänner så pratar jag ofta om er, om nån av er lämnat en taskig kommentar så diskuterar jag det ofta med mina grymma vänner. 
   
   
      
Så vart jag vill komma är att ni är mitt allt och mitt liv, komihåg det.
- Jag och lilla tjockisshettisen Hamras Inter

Planer för kvällen

Har hkk i morgon så jag ska plugga lite till det... Sen har vi nån Kemi jag ska läsa igneom och plugga lite till. Busig som jag e så täntke jag baka, men det fanns inte socker så att det räckte... Då får det nog bli nörda lite sims, jag har kommit in i nån period då det mesta kretsar kring sims. Sjukt tråkiga inlägg som jag har publicerat på senaste tiden. Jag vill leverera något grymt inlägg!
    

Malwa

Igår kväll hade jag lite tidsfördriv så jag sökte reda på Promise, då såg jag att hon var född 1998 :)
    
Jag sökte även reda på Malwa. De e roligt att kolla hur hennes föräldar såg ut, mormor osv. Jag tycker det är roligt att kolla stamtavla osv, som t.ex få veta att Malwa aldrig fått föl, att henens mamma bara fick ett föl och det var hon :)
    
   
                                           - Min fina fina ponnie <3 <3

@ skolan

Sitter på SO:n och ska jobba med något tråkigt samhällsskit! Fattar inte riktigt vad det handlar om men det är väl dags att jobba... Ledsen att jag tar ut detta tråkiga på er, men jag e trött. Sen är det hälsovecka, så det lär väl bli konstig mat också.
   
     

Sätter på musik

Nu sätter jag på musik på datorn och börjar fixa mig, det är så jag tycker om mina måndagar. Brb

Mår som bäst

Jag har haft en grymt lugn och skön helg denna helg. Fredag hemma hos Ebba med Linnea och Tess, sen stallet för att rida och sköta. Lördagen, red dressyr på gulis och var sen bara hemma och mös. Idag började jag dagen med en tur i skogen med mami och Gucci, sen lite sims, världscupshoppning och mera sims.
En grymt lugn med mysig helg med andra ord. Nästa helg är det tävling på söndag som gäller, final! Jag kanske får hoppa omhoppningen... Jag har ju en 0:a och en 4 så får jag en 0:a i grunden på söndag, då får jag hoppa omhoppning och vara med och fajtas om rosetterna. Men annars blir det bara en grundomgång på söndag.
       
Jag tänkte lägga frågestundssvaren som inställt nästa söndag, så ni har fram tills söndag lunch att fråga! Om ni vill göra det så klickar ni häääääääääääääär, ju fler frågor, ju roligare blir det. Jag svarar 100% ärligt på ALLA frågor, okej kanske inte alla mest privata (med det fattar ni väl?)
     
   
Avsnittet av Williams lista som sändes idag var ju rätt så roligt :) Jag diggar William Spetz mer och mer, om ni är intresserade av att veta de. Sen har jag även börjat att digga Carusso och Casall mer och mer, om ni är intresserade av de också ;)
- Finaste ridskoleponnyn som finns! <3 Promise <3

Ledsen för detta

Idag har det inte varit nå bra inlägg eller bra uppdatering, men ni har varit grymma ändå! :D Älskar er sjukt mycket mina fina. Hoppas ni vet att uppdatering och inläggen brukar vara mycket bättre än så här som det varit nu idag. Men jag har spelat sims nu senaste timmarna, beroende typ. Men det är ju roligt + att om man inte har något annat att göra. I morgon ska jag plugga hkk, lite kemi och kanske fixa med min engelska redovisning.
     
Det är ändå inte så farligt mycket grejer vi har i skolan nu, tycker jag iaf. Nu ska jag kolla på solsidan innan jag ska ut med Gucci. När jag kommer in är det Partaj och oboy som står på schemat + Williams lista som jag inte tittade på klockan 19 ;)
    
  
Men nu ska jag längta efter mitt paket från ELF och efter min oboy. Vi hörs senare, som vanligt ;) Och hoppas att jag vinner tränset i utlottningen hos Svensk Ridsport AB på facebook, det är ju ändå 4 som vinner 4 valfria träns :) 
- Lisa och Selma får stå för bilden till detta inlägget.
      
        
       
 

Facebook

Ni har väl inte missat att min blogg har en egen facooksida? Ni får gärna gilla den, hääääääääär

Världscupshoppning

Spelade lite sims, därav det inställda som kom upp... Men nu är det världscupshoppning som jag sitter och kollar på, käkade precis mitt i. Jens och Peder har hoppat, Roffe ska hoppa som nummer 31/32, så jag ska kolla när Roffe hoppar sen ska jag ut med Gucci en snabbis för att sedan komma in och kolla på omhoppningen. Hoppas verkligen att Roffe kommer till finalen, han e ju så grym. Om ni också vill titta så kan ni klicka på dennnnna länk, eller gå in på svtplay.
       
Sen kanske jag sätter mig och spelar lite sims igen, då jag inte kan komma på något annat att göra.

Glöm inte frågestunden

Klicka häääääääääääär för att komma till den :)

Tjena snyggingar!

Är allt bra med mina snyggingar? Jag mår iaf superbra :) Men jag ska nog sätta på någon serie och tänka på vilka fina och duktiga bloggläsare jag har.  Fortsätt så som ni gör nu, jag älskar kommentarer och grym statistik. Vem gör inte? :)
    
  
Aja vi hörs senare.

Natti

Jag har setat och drygat med en sak ett bra tag nu och det går inte precis som jag vill. Så nu ger jag upp skiten och lägger mig. Försöker väl i morgon igen...
    
    

Dagens ridpass på Nougat

Jag kände redan när jag skrittade fram att jag satt på en pigg Noggis. Vi red fram lite i trav, innanför spåret på långsidorna så att man inte har hästen rak med hjälp av väggen utan att man har den rak med sin sits, blick och hand. Det gick hyfsat tyckte jag. Sen red vi mycket att man skulle rida igenom hörnen och inte slarva. Där kände jag att han verkligen var med på noterna, han lyssnade sjukt bra. Sen red vi samma sak i galoppen, där gick det nästan ännu bättre! Vi red även på stora mittvolten, där vi jobbade mycket med att hästen inte får öka volten och flyta ut med bogen som dem flesta ridskolehästar kan göra. Då kände jag att jag hade honom med med på en gämn volt,  han jobbade på bra på volten tycker jag. Han krökte på nacken och jobbade med benen = godkännt av mig. I slutet blev han även mjuk och gick i fin stadig form, det kändes väldigt bra tycker jag.
  
Ett av våra bästa pass kan jag nog lugnt säga att detta var! Jag hoppas verkligen att jag ska honom nästa gång också, eftersom att det gick så bra idag :) 
     
     

Hej hallå

Har precis duschat, jag ska skriva om hur det gick idag. Men först ska jag ut och kasta boll med Gucci och mamma. Så brb
Miss Elina får stå för bilden nu.
    
    

Hur har ni hittat hit?

Hur har mina söta bloggläsare hittat till min blogg? :)
 

Frågestund!

Fråga på om vad ni vill, jag svarar till 100% ärligt

Om ni skulle välja

Vilken av mina hästar skulle ni vilja rida?
 

God kall morgon

Var nyss ute med Gucci och det är svinkallt ute! Och jag ska cykla till stallet, på med massa kläder. Men nu ska jag käka upp min frukost och sedan cykla iväg till stallet för att rida på gulis.
    
Inställda är fixade så ni kommer ha något att läsa :)

Nehe

Idag har det inte varit så många super bra inlägg, men det om årstiderna var väl ändå okej? Men som jag har sagt förut, vissa dagar blir sånna dagar då man inte levererar top inlägg. Men min kväll har gått åt till att spela lite sims, har ju inga läxor så vad ska jag göra? Eller jo jag har ett prov om en vecka... 
   
Men nu ska jag typ sova tror jag. Ska ju upp tidigt och rida i morron, markarbete står på schemat! Denna finis ska ju ridas i morgon :)

Idag dåe

Var i skolan och jobbade som vanligt. Sen så drog jag till stallet och red, Gordon var lite seg och ofukuserad, så mot slutet gick jag och hämtade sporrar. Herrejäklar vad snygg han blev då! Jag red han inte så hårt men svettig de blev han allt, vilket jag inte ville. Tyvärr var min kompis inte där och fotade när jag red idag :( Men nån annan gång kanske. I morgon är det iaf markarbete på Nougat, Jag får rida med långspö och mycket ben så kommer det gå bra :) 
   
Aja nu ska jag sätta mig och fördriva tiden lite innan gustafson 3 trappor börjar klockan 21.30 på fyran tror jag de e... 
   
   

Den bästa årstiden

Jag har två årstidsfavoriter och dem sommaren och hösten. Vilken är era? Och varför är dem era favorter?
    
    
Sommaren: Sommaren är ju en skön årstid då det är varmt och ljust ute på kvällarna. Då kan man vara ute länge och det är varmt så man fryser inte. Man kan dra ut och bada när man känner för det. Sen är det ju skönt att vara ledig från skolan;) Nejmen det är ju skönt att kunna hitta på egna saker på dagarna och inte behöva åka till skolan/jobbet. Man kan ju vara så fri på somrarna, om det inte regnar. För då blir det kvavt och varmt... Då gömmer jag mig inne i soffan med en film, men det går ju de oxå + Att det är ridläger på somrarna :)
    
Hösten: Hösten är ju mysig för att då är det så fina färger på löven och ute. Personligen tycker jag om lite mörkare färger som t.ex vinröd, mörkblå, svart. Och sånna lite mörkare färger tycker jag passar super till hösten. Sen kan man ju såklart ha ljusa kläder oxå, som t.ex ljusa "trasiga# jeans är ju dö snyggt till en enkel tröja med en kofta över. Det enda dåliga är regnet när man ska ut och göra något, som till exempel när man ska åka till skolan och stallet. Men när man bara ska sitta inne under en filt och gosa framför TV:n med en skål popcorn, då är det ju mysigt med lite regn som smattrat mot rutan. Sen stora mysiga tröjor och massa gosiga filtar och att sitta i soffan med datorn. Hösten <3 

@ my place

Mellanlandar hemma och käkar lite rester från igår. Sen kör pappa mig till stallet :) Men nu måste jag äta upp min mat, ett bra inställt är fixat åt er.

SO

Hejsan!
    
Nu har vi SO och håller på med våran redovisning. men vi är typ klara så vi övar lite. Men nu vet jag inte vad jag ska skriva mera. Snart ska vi även gå hem till Ebba on a secret mission, nejdå men vi ska jobba lite :)
   
 

It is friday

Nu är det fredag, sååå skönt! Idag är det skola som gäller, sen stallet och troligen rida dressyrhästen om han inte har en lös sko fortfarande... Men hovslagaren har nog fixat de :) En kompis kanske kommer och fotar lite så troligen kan jag få lite nya ridbilder på mig och Grodis.
    
    
Aja vi hörs under dagen.
    

Jag dör!

Kom in och såg statistiken!! :D Ni e helt sjukt grymmaaaaaaaaaaaaaaa <3 <3 <3 <3 I Love you <3 <3 <3 <3
   
  
Back to reality... På skype med Ebba fick vi värsta omstylingsidén, hon gjorde om några kläder som skulle slängas och jag fixade ett halsband. Jag ska fixa fler halsband, men jag måste köpa kedjor först. Dem som jag har hemma passar inte :(
     
 
Btw viste ni att jag ska göra en egen smyckes kollektion? Woppa!! Det kommer att vara halsband, örhängen, ringar och armband. Om ni vill kan jag lägga upp bild på kollektioen sen? Men då måste ni kommentera att ni vill se, annars är det ju ingen mening att jag lägger upp bilder ;) 
Jag kanske även ska fixa en ny header snart. Det ända som saknas är en bra bild på mig och Promise och mig och Prancer. Jag har troligen bilder till dem andra, nej Areal ska oxå ha en ny bild. Men det fixar vi nästa gång jag åker ut och rider. Vilket jag hoppas kan bli snart :)
     
    
Nu tänker jag gå och lägga mig så att jag har någon energi i morgon. Då kommer det även ett bra inlägg under tiden jag är i stallet och rider min stora dressyrhäst.

@ skype with Ebba

Skypar med Ebba nu, har även beställt hem lite smink nyss. Jag visar er i en haul när sminket har kommit hem i brevlådan/på posten.
   
Idag på konfan var det mysigt, vi hade "speed date" Man skulle prata och lära känna 8 personer. Man fick ca 2 minuter med varje person. Jag tycker att kyrkan är mysig, där uppe i vår kyrka. Mysiga rum, kök personal, ja sen är det ju bra för att man kan vara kvar efter sjävla konfaträffen som slutar klockan 19. Då kan man pluga, baka, spela spel, leka lekar, umgås, snacka ja allt. Det tycker jag är väldigt bra!
    
      
Nu ska jag va lite social med Ebba igen, vi hörs senare.

Grällsta Ridcenter...

... Ett ridcenter som ligger mellan Sala och Västerås. Det finns stora hagar med tillgång till bete + vatten såklart. Dock kan hagarna tyvärr bli lite leriga när det regnar mycket, men de blir väl alla hagar? Sen finns det vita små mysiga stugor som man bor i när man är på läger, det finns även ett "hotell" över där man käkar. På kvällarna när man e på människohoppbanan eller typ vid hagen med sina vänner, då känner man att man kommit rätt! Sina vänner runt en, hästarna runt en, inga föräldrar, inget tjat. Äkta ridlägerliv alltså <3
   
Det finns 4 ridbanor och ett ridhus + massa skogsvägar att rida på. Bäst är nog stora hoppbanan och galoppvändan i skogen. *Ta mig tillbaka på Benys rygg och låt mig rida ut, en gång till* Det var så sjukt härligt att bara låta hästen galoppera ute i skogen en fin sommardag, extra bra är att det tar ca 5-10 min att galoppera den :)
    
Det finns en massa grym personal också! Bäst är nog Lisa och Emma, jag kan helt ärligt säga att jag lärt mig sjukt mycket av Lisa på 7 dagar. Saker som jag tar med mig till vardagen + att jag får med unghästvana hem från Grällsta då Beny är en unghäst. 
   
      
          
Grällsta Ridcenter ger en ett minne för livet. Grymma ledare, grymma hästar, spökkväll, disco, vattenkaret, hagarna, sandtaget, uteritterna, ghymkanaor, barbackaritter, tårarna, skratten, pinsamheten, hundarna & vännerna, ja allt! Grällsta Ridcenter är ett toppen ställe. + Att det ligger väldigt bra till sandtaget och sen finns det ju en massa fina ridvägar i skogen. Om ni aldrig varit på Grällsta ellet något ridläger, då rekommenderar jag Grällsta. Synd bara att deras priser är liiite för saftiga, men det skiter jag i! För stället är så grymt bra och mysigt.
      
       
Jag ångar inte för en sekund att jag åkt dit. Det bästa ridlägret jag varit på! Speciellt eftersom att det är där jag har träffat världens finaste C-ponny Bebis Beny Bus <3

Konfa is tha shit

Nu är det snart dags att åka till konfan och ha lite sköj. Jag blir inte kvar något idag, jag vill hem och beställa sminket så fort som möjligt :) 
     
Men jag har fixat ihop ett bra inlägg som kommer som inställt. Sen väntar jag även på ett mejl med hoppbilder :) 

Sims

Nu ska jag sätta mig och spela lite sims som tidsfördriv. Men sen måste jag käka lite mat innan jag drar till konfan, blir nog panpizza och sallad.
    
Men vi hörs sen :)

Engelska

Nu sitter vi och har engelska, jag översätter massa text från svenska till engelska. Men roligt är det, eftersom jag gillar mitt ämne ;) 
     
Men jag är snart klar, det är inte så mycket svårt att översätta. Snälla gilla min bild nu såhär sista tävlignsveckan <3 Bildlänkeeeeeeeen här Om ni gör det är ni grymma <3 <3
       
       

Torsdag, dagen innan fredag

I morogn är det fredag! :D Så skönt med fredag och helg. Fast jag ska nog jobba lite på min engelska presentation... Men den är om ridning så det är ju kul jobb.
      
Ikväll då är der konfaaaa träff, mysigt som vanligt.  Under tiden jag är på konfan så kommer inlägget om Grällsta. Sen när jag kommer hem ska jag beställa från ELF, jag visar er vad som kom hem sen när jag fått de. 
   
   
Nu vet jag inte vad jag ska skriva om, men vi hörs under dagen.

Jag e duktig!

Har setat och skrivit ihop 2 längre inlägg och lagt som inställda, faktiskt väldigt läsvärda enligt mig. Sen om ni tycker det är ju en annan sak, men jag driver min blogg och skriver om sånt jag tycker kan vara roligt att läsa. Som sagt kom gärna med förslag på något ni vill läsa mer och längre om. Jag fixar det gärna åt er, de ska ni veta :) Ett kommer i morgon och det andra på fredag, vad passar bättre än långa inlägg när man e borta? 
    
   
Btw jag ska beställa hem lite grejor från ELF i morgon. Blir väl ungefär, en ögonbrynsgel, zitzapper, mineral ögonskygga, duo eyeschadow cream, eyeliner, en ögonsuggspensel sen föjer det väl alltid med något mer ;) 
- Jag har även kommit fram till att jag tycker om min hårfärg, precis som den är. Jag har velat färga håret ett tag nu, men inte nu längre. Jag är nöjd med hur mitt hår ser ut och det ska man vara. Som man är skapad är man menad och accepterad.
              
   
Men nu ska jag fortsätta att kolla på Djur akuten inan jag lägger mig i sängen bredvid Gucci som just nu fläkat ut sig över hela min säng. Hon verkar tro att den är hennes ;) 

Inlägg...

Nu ska jag sätta mig och skriva det inlägget om själva Grällsta. Varning för hjärtgripare i morgon! Btw har ni sett att Bubbleroom har en rabatkod? OCTOBER, klistra in den ni och se vad som sker ;)
   
   

Woopa

SItter här som en duktig unge och räknar tråkig och dryg matte! Men jag får se det positivt, när jag e klar kan jag chilla. Sen ska jag även klicka hem lite saker från ELF här nån dag :D Ska ha, en eyeliner, svart mineralögonskugga, zitzapper, coverstick, duo eye schadow cream & en ögonbrynsgel/mascara Sen lär det väl alltid följa med något mer ;) Troligen blire väl i morgon jag beställer ...
   
Men nu ska jag räkna klart och sedan sätta mig med mitt älskade sims 3 <3

Baka baka liten kaka

Just nu bakar jag havreflarn och skypar med Ebba. Det blev lite smet kvar, men nu är den i min mage ;) Så min mage lär döda mig snart... 
   
Havreflarn är så sjukt lätt att göra och tar ingen tid alls att göra. HISS :D Om ni inte har provat, gör de! Smeten är sjukt god. 
  
       
Jag hör av mig snart igen ;)

God morgon

Vaknade men låg och drog mig i sängen idag. Sen gick jag upp och satte på musik och sminkade mig, älskar att ha musik när man fixar sig. Nu käkar jag iaf frulle innan jag ska gå ut med Gucci. Jag har inte så mycket mer att komma med för stunden... Jag och Linnea kanske ska gå på bio här nån dag snart, vi ska iaf gå på Breking dawn part 2.
   
Hur tycker ni att mina inlägg är för tillfället?
- Knas ponny <3

Kväller

Nu tänker jag stänga av datorn och tvätta bort mitt smink innan jag somnar med dator och smink på... Fast att jag har sovmorgon i morgon, men ändå. Börjar ju 9 varje måndag och på onsdagar, onsdagar kan det bli någon morgon man börjar 8 med de e sällan. Sen är rätt så chill att sluta 13.30 på fredagar. Rätt bra schema för att vara 8:an
  
     
Ne nu skriver jag bara massa onödiga saker som ingen vill läsa om! Men vi hörs i morgon med nya, friska tag. Ska jag skriva ett till inlägg om Grällsta, tycker ni det? Fast denna gång om själva Grällsta, inte återbesöket eller ridlägrena.

Stallet

Jag tog en skrittur på Grodis som har fått sjukt mycket päls. Han hade en lös sko, som ska fixas + lite feber stackarn. Så nu får han stå med täcke på sig, han står ju nära dörren så det drar väl. Sen kom mami och hämtade mig i stallet, då åkte vi till Arken Zoo och sen hem till Guccis ägare en snabbis på vägen hem. 
   
Men nu vet jag inte vad jag ska göra, jo duscha... Sen chilla i sängen med datorn framför ung & bortskämd + svenska hollywooud fruar. Mys kväll för min del alltså.
   
  
Bloggar mer senare ;)

Det är inte meningen

Igår var det usel uppdatering! Förlåt mig. Men alla bloggare vet väl att ibland så måste man få vara fri från bloggen ett litet tag. Idag kommer /har det nog inte heller bli nå super grymma inlägg, men hoppas att ni trivs här ändå. Är det något som ni vill ändra på på min blogg? Typ designfärg, redigerade bilder, fler länkar i menyn, fler kategorier? Isf får ni gärna kommentera det, för jag kommer ta del av det ni kommenterar. De e sån jag e
  
   

Hemma från skolan + Jossan

Kom nyss hem och värmde på en panpizza nu innan jag ska till stallet. Då såg jag att Jossan hade kommenterat och frågat varför jag inte rider Malwa längre och här kommer svaret:
   
Jag rider henne när jag har tid + att någon ska följa med. Men nu har mitt liv förändrats och som det ser ut nu är det måndagar som gäller, då är det jag och min finaste soulmate igen <3 Dock så kommer jag nog inte att rida henne lika hårt nu i början, kanske senare. För jag växer ju och blir längre, Malwa tappar mer och mer muskler när hon inte är riktigt igång. Men om kanske ett halvår, då kommer det nog gå att rida ungefär som vanligt på henne. Sen ska jag trimma Malwa åt hennes ägares dotter, dem e så sjukt söta tsm! Drf ska jag hjälpa dem att trimma Malwa på måndagar som det ser ut nu.
    
   
Men nu börjar det bli dags för mig att btya om och ta bussen till stallet. Inställt är fixat, ett rätt så bra instältl denna gång ;)

Sån lust

Jag har sån lust att skriva ett långt och djupt inlägg, men jag har tyvärr inget ämne... Har ni några tips på ämne?

Moviemakers

Nu håller vi på att spela in en film, det ska bli en deckare som handlar om en knarklangare. Nej såklart har vi inte riktigt knark, utan vi har bakpulver i en påse. Men nu börjar snart språket... Sen sista lektionen är det oförberett prov, JIPPE! Nej, tack.
  
    

God morgon på er mina älsklingar

Jag älskar att bröja morgnarna med att sminka och klä på mig, sen sätta mig vid datorn och blogga. Det är så mysigt att kunna sätta sig vid datorn och bloggen på morgonen, sen kanske man har kommit på något roligt inlägg på kvällen när man låg i sängen. Då är det ju bra att skriva det och lägga det som inställt. Sen att logga in till kommentarer gör det alltid lite extra roligt, ni som har blogg håller ni inte med? Så kommentera på mina bästa älsklingar.
      
Nu är det snart dags för frulle, om någon av mina älsklingar bryr sig ;) Jag bloggar väl mera sen i skolan och lite så. Hoppas att vi kan få våra fysikprov idag, det var nu 2 veckor sedan vi skrev det! Jag vill ju veta mitt betyg på provet ;) 
   
    
Btw om ni inte har något att göra, adda/gilla/följ mig på Dayviews, facebook, twitter, bloglovin & min gallerixbild   
Mitt finaste bustroll <3 <3 Jag älskar och saknar dig så mycket, men snart ska det förhoppningsvis bli ändring på det! :D <3 Hoppas hoppas <3

Jag ber om ursäkt!

Jag har inte bloggat bra alls idag. Fy skämms på mig! Men direkt när jag kom hem från skolan satte jag mig och spelade sims. Har precis byggt färdigt mitt hus och gjort klart min familj. Om nån är intresserad ;)
  
Men jag ber så hämst mycket om ursäkt för att jag har bloggat dåligt idag! Men vissa dagar vill jag kunna vara lit efri och inte tänka min min underbara blogg 24/7, fast det gör jag ju ändå. Men jag kan inte alltid blogga varannan timme varje dag. Tyvärr, men det är så det får lov att bli ibland :/ 

Skolan

Kom hem från skolan och gick ut med Gucci en sväng. Nu kom jag nyss och och gjprde mig en macka, ska nog sätta mig och spela sims som tidsfördriv. Då vi inte har någon läxa, CHILL :D

Prov

I morgon har vi prov på sista lektionen, som slutar 15.20! Och börjar 8, jippie vad roligt det kommer bli! Men nu taggar vi! NOT!!
   
Men nu ska vi ta upp lite om övernattning :D Hoppas att det kommer bli roligt, om det är en helg som passar.

Jag e dålig!

Jag e så dålig att blogga på mornarna! Men nu käkar jag en snabb liten frukost innan jag ska ut och gå med Gucci en morgonpromenix... Sen är det skola som gäller. Men inlämmningläxorna gjorde jag förra veckan så dem är jag klar med. Jag kanske tar hem liiiiite matte och räknar nått tal, får se. Om inte annat som lite tidsfördriv.
    
Färgen är så sjukt orättvis på den här bilden! Linnet e grymt snyggt och jag älskar de :D
Svarta jeans - H&M
Linne - H&M

Dagens tävling

Idag hade jag Miss Elina på tävlingen och det gick över förväntan! Fick en vägran, men det var en ryttarmiss av mig då jag inte ramade in henne riktigt... Alltså en nolla och en 4:a fel runda. Är nöjd med båda rundorna jag ridit hittills. Btw mina nya chaps är grymt bra! :D Dem är sjukt sköna och bra. Älskar dem, jag e kär i dem. Speciellt till det priset :D
    
   
Det är lite kaos då hon hoppar av tidigt då hon är i undetempo, men jag försökte få fram henne så mycket som jag kunde!

I stallet

Nu sitter vi nog på läktaren och kollar när dem efter mig hoppar. Åker väl hem runt 19.30-20. Lisa var och fotade mig idag, så jag kommer få bilder av henne, grymt :D Filmer och bilder, de e inte illa ;) Jag lägger upp dme när jag kommit hem och fått dem...
   
Men nu  ska jag fortsätta att kolla, vi hörs.
 

Om Gucci

Namn: Gucci
Ras: Rhodesian ridgeback
Ålder: 5
Färg: brun med svarta ögonbryn och nos
     
     
Gucci är en snäll och social hund som gärna kommer och sover med dig i sängen, gärna under täcket oxå. Men sån är rasen hennes. Gucci är ca 1 dm för liten sin ras, tikarna alltså. Hanarna blir ju oftast större än tikarna ;)
   
Gucci är en hund som vi lånar av mamis jobbarkompis ibland, på senaste tiden har det blivit rätt ofta. Vi har henne lite då och då när hon ska få lite semester, då får hon komma till oss under obestämd tid. Kan bli en helg, kan bli 2 veckor. Det spelar ingen stor roll, vi tycker ju bara att det är roligt att ha en hund i huset.

It is time for the stable

Nu är jag ombytt och klar med mjuksar över dem vita ridbyxorna och nu beger jag mig mot stallet. Vi hörs sen ikävll när jag kommer hem. Jag har fixat inställda som kommer upp, så ni kommer ha bra uppdatering ändå :) 
   
Önska mig lycka till :)

Dagens shopping!

 
 

Erikslund

Nu drar vi snart och shoppar! :D Visar er när jag kommer hem

God Morgon

Jag vaknade nyss och snart ska jag väl ut och gå med Gucci... Jag måste ju även käka frulle, klä på mig, sminka mig, fixa håret. Är man tjej så är man, eller? Nejmen om vi ska åak iväg till Erikslund så vill jag ju inte se ut som hej kom och hjälp mig. Jag fixa fixa ett till inställt, vad ska de handla om?
   

Natti

Nu tänker jag gå och lägga mig. I morgon vill jag åka till Erikslund och shoppa lite innan jag ska tävla, och som det ser ut nu kommer jag nog kunna få det. Hoppas verkligen de iaf :) Men vi hörs i morron
   
Tilda gjorde en fin film <3

Födelsedags "haul"

 

Hejsan

Vi har varit ute och kastat boll med Gucci ett bra tag nu. Sen stanande vi och snackade emd grannarna så lekte hundarna lite. Jag ska skriva om Gucci, ett perfekt instältl till i morgon :) Men första av allt så ska jag spela in vad jag fick idag. Brb in a video

Visiters

Just nu har vi gäster så nu sitter vi och fikar + snackar. Tänkte bara uppdatera er och säga det ;) Mina gäster tycker nog att jag e lite knäpp som går och sätter mig vid datorn och bloggar. Menmen, ni ska väl ha uppdatering?

Idér

Har ni idér på nå roliga och bra inlägg som ni vill ha?

Naglarna

               Turkos grund med vit "snurra"                                          Turkos på resten
   
   
 

God morgon

NU på morgonen har jag hunnit med mycket. Städat det absolut sista, käkat frulle, bloggat & rastat hunden. Men snart ska jag iaf åka tilll stallet hoppning är det som gäller. På ridskolan största häst, taggaaaaa :) 

Natti

Jag har fixat ltie inställda åt er nu tills i morgon, hoppas ni gillar dem ;) Men jag ska upp tidigt i morron för att åka till stallet, men vi hörs i morgon igen. 

Nagelfix

Har nyss städat klart det som jag ska stäsa så nu hålelr jag på ltie med mina naglar. Har precis tagit bort mitt förra nagellack och tryckt ner nagelbanden, med min present sen smörjt in nagelbanden med nån nagelkräm som mami har. Nu får krämen värka lite medans jag bloggar. Undertiden jag fixar naglarna så tittar jag på en serie, ananrs blir det ju väldigt långtråkigt!
  
Men vi hörs, jag visar naglarna i ett inställt i morgon. Btw vad tyckte ni om dagens inställda? 

Dryg häst

Anmälde mig till klass 2 idag, så nu ska jag tävla Lätt C:1 och Lätt B:1. Idag när jag red var Gordon väldigt stel och konstig, lyssnade inte när man tog i honom. Jag undrar om han hade träningvärk? Hoppas verkligen p åatt det är de. Jag kollade ryggen, benen, sadeln och bättet. Allt såg ut som vanligt, så det borde vara träningsvärk... Alla pass kan ju inte gå super bra hela tiden. Varje motgång är en framgång, eller vad är det man säger? 
   
Aja nu har mami gjort pizza och den börjar nog bli klar så de e dinnertime. Jag uppdaterar mer snaaart.

Bloggning

Som bloggare är det inte alltid lätt att publicera grymma inlägg. Man kan inte räkna med att alla inlägg på en dag ska vara grymma, något kan ju helst vara grymt. Men man hinner nog inte fixa så många grymma inlägg på en dag. Det hoppas jag att ni som läser min blogg och andrar bloggar också. Sen ska man inte uppdatera för att man måste, bloggen får aldrig bli ett måste! De ska vara roligt att blogga, det är oxå viktigt att komma ihåg. Man ska även tänka efter innan man skapar en blogg.
* Hur länge kommer jag vilja ha den och tycka att det är så där roligt?
* Kommer jag klara av elaka kommentarer, kanske t.om uthängning?
* Kommer du vara dig själv på din blogg?
       
      
Min blogg kan vara lite tråkig, det erkänner jag. Men har det inte hänt något speciellt under dagen, då är det inte så mycket speciellt att berätta om... Håller ni inte med om de? Om ni har nå roligt tips på nått inlägg ni vill att jag ska skriva eller nån video jag ska spela in. Jag bits inte ;)

Förlåt

Förlåt för den dåliga uppdateringen idag, men på sista lektionen var vi i skogen och filmade till våran svenska film. Men det gick faktiskt väldigt bra och vi ska snart börja klippa ihop våran minifilm.
 
Snart så ska jag till stallet, just nu sitter jag och käkar lite innan. Jag tar nog bussen och blir hämtad sen, det börjar ju bli lite kallt nu... När jag komemr hem fårn stallet ksa jag ta ut Gucci och rykta henne. 
  
Jag har ett inställt åt er som kommer upp när jag är i stallet. Sen blir live bloggning av mig. Men det inställda är ett ganska bra inlägg :) 
   
  
Nej nu ska jag åka och trimma + anmäla mig till en till klass till dressyren. 2 klasser, here we go. Men allt kommer gå superbra för jag har min stora stjärna. 
 

Sovit gott?

Jag vaknade nyss och sminkade mig lite snabbt. Eftersom att det är fredag orkar jag inte sminka mig supermycket, det fick bara bli lite mascara och puder. Efter skolan ska jag åak till stallet och trimma Gordon. I morgon är det hoppträning på ridskolans största häst Capitol, har aldrig setat på hästen för men de går nog bra :) Han verkar vara väldigt snäll. Sen är det bara ut och skritta Gordon en sväng, hem och duscha lite snabbt. Klockan 15 kommer släkten på besök...
    
I kväll ska jag bara chilla och vara nöjd med livet. Jag kanske spelar lite sims med X-factor på TV,  om det nu var X-factor som skulle börja gå medans fångarna på fortet har uppehåll ett tag. Och man får inte heller glömma bort att äta godis idag, mumma. 
      
     
Vi hörs som vanligt under dagen. 
- En bild på honom
    
    

Natti

Nu sitter jag här med tandborsten i munnen och bloggar åt er. När jag satte på avsnittet av djurakuten fick en en lsut att städa, så jag städade mitt skrivbord. Då e de ju klart tills på lördag, vilket e skönt. Då ska det bara dammsugas i morgon. Och jag ska plocka undan kläderna som ligger i min säng, ananrs är rummet så gott som rent :) Jag visar vad jag får av släkten på lördag kväll.
    
Nu har jag borstat färdigt mina tänder och ska tvätta bort sminket sen hoppa i sängs. Jag kan nog spela in fem bästa videon på måndag. Hinner inte i morron, inte på lördag och inte på söndag så måndag får det bli ;)
  
  
Sov gott så hörs vi i morgon igen. <3

Jag e hemma!!

Har nyss käkat kycklingbitar med pommes, min dag = min mat :D Sen har mami köpt kanelbullar och princessbakelser som vi snart ska fika med... Sen ska jag väl sätta på nått avsnitt av djurakuten och kanske nåt anant litet kort avsnitt av någon serie. 
     
Dagen idag har iaf varit väldigt bra. Började morgonen med massa paket, sen chill skola där jag gjorde klart en av 2 musikuppgifter och gått ut en längre sväng med Gucci och varit på konfan och skrattat med goa vänner. Sen hem och käka god mat + fika. Mysig första dag som 14-åring, thats nice :)
   
      
Hoppas ni har haft en bra dag och käkat massor av bullar ;) Det absolut bästa är nog biljetterna till Stockholm horse show och alla andra presenter såklart, men biljetterna var helt klart bäst :)

Stockholm horse show!

Är det någon gullig bloggläsare som ska till stockholm horse show? Isf vilken dag? Kom ihåg att om ni ser mig, jag bits inte ;)

Time for konfa

Har precis druckit upp min chai-latte och käkat upp min macka. Jag är seriöst beroende av mitt nya ljus, det luktar sjuuuuukt gott. Men nu börjar det bli dags att åka mot Ebbas hus för att möta henne och Linnea. Idag tror jag att det kommer bli roligt. Jag har fixat ett inställt åt er så ni kommer ha uppdatering. 

Hemma nu

Direkt när jag kom hem tog jag Gucci och knatade iväg hem till Linnea dels för att hämta ett paket men oxå så att hon fick träffa Gucci. Iaf så älskar jag Linneas present! Det var en grym goodiebag. Vad som är i får ni se på lördag så jag visar vad jag fått av mina släktningar. Sen nån dag ska jag SHOPPA :D Jag får alltid massa presentkort så snart är det dags att åka till Erikslund för en shoppingrunda. Vet dock inte när det blir, men antingen nästa vecka eller nästa helg. 
   
Snart är det dags att åka till konfan, stannar inte kvar något efter idag... Jag fyller ju trots allt år idag + att vi är hundvakt och jag har beställt revben. Mumma
 

I skolan

Nu sitter vi och har SO, jag fick precis en påse med godis kastad på mig. De va en present från snälla Fanny <3 För tillfället finns det inget jag kan göra, hoppas en person fixar en bild. Sen kan vi börja jobba, men personen gör det nu ser jag. Efter skolan ska jag och Erik gå ut med Gucci, då ska vi går till linnea och där ska jag hämta min present av henne :) Spännande att se vad det är jag får av henne. 
   
Men nu ska vi jobba, vi hörs efter skolan.

God morgon!

Jag vaknade av sång och paket, och en hund som hoppade upp och ner från min säng... Jag fick masa fina och bra saker. Jag fick bodybuttret, kajalen, mascaran och presentkortet på H&M av min farbror. Sen hade visst Linnea en present till mig som jag får ikväll :) Btw det är 41 dagar kvar tills Breakning dawn part 2 kommer ut på BIO :D
* Ögonskyggspalett
* Twilight bok nr 3, ljudet av ditt hjärta
* Bodybutter med doft av hallon
* En ljusblå låda med en sjukt söt bild på islandshästar
* Ett Topmodel block, fast med hästar som motiv
* Nagellacks borttagningsmedel
* Nagelstickers
* Nagellack x 3
* Nagelbans petare
* Kajal och mascara i en rosa neccesär
* Presentkort på H&M, 300 kr
* Presentkort på Hööks, 200 kr
* Biljett till Stockholm horse show, lördagen.
* Ridstrumpor från JH collektion

Natti

Var just ute med Gucci och gick. Sen nu när jag kom in såg jag att jag hade fått en kommentar om att en ville ha en tipsvideo på någonting. Jag kan fixa ihop en sån snart, kanske redan i morron, om jag hinner vill säga. Men nu efter allt plugg tänker jag lägga mig och sova.

Jag e trött!

Jag e sjukt trött! Ska kolla på en serie, sen går jag ut med Gucci en snabbis innan jag går och lägger mig. Ska lägga mig tidigt idag tänkte jag. Det kommer ju bli sent hur som helst, men försöka kan man alltid ;) 
   
Aja hör av mig innan jag hoppar tills sängs...

I am home, again

Var precis ute och gick en sväng med Gucci, men nu har hon intagit sovställning i min säng. Mysis. Nu tänkte jag iaf sätta mig med lite plugg innan maten. Har tyska (som ska in om en vecka, men jag gör den nu), hkk (som ska in nästa vecka, men jag gör den nu), sen engelska till i morgon. Är ju skönt att ha det gjort så kan man chilla mer sen :) Idag är det ändå inget på TV:n... 
   
    

Herrå

Nu drar vi och hämtar hem vovven, kommer väl hem om ett tag igen. Bloggar mera då.

Hej, hejsan, hallå

Har precis kommit hem rån skolan och min farbror kom precis förbi en sväng, han hade även ett paket med sig. Men jag öppnar det i morgon, med alla mina presenter från familjen. Älskar att fylla år för all tårta, träffa släkten, få paket. Det enda dåliga är att när man blir äldre. Jag vill fylla 29, sen inge mer än så ;) Man vill ju inte dö ju, 29 en lagom ålder tror jag.
  
Aja om 50 minuter ska vi åka och hämta mami för att sedan åka hem till Guccis ägare och ta en fika + hämta hem Gucci till oss ett litet tag. Hon åker hem på söndag kväll igen, men lite är bättre än inget <3 
  
   
Men nu sätter jag på gårdagens avsnitt av mannen som talar med hundar, jag kommer nog inte hinna kolla klart innan vi ska åka...

I morgon är det min fjotizzzdag

Kan knappt fatta det själv, i morgon klockan 15.00 är jag en fjotiz. Helt sjukt vad snabbt 14 år kan gå, kan kolla på massa bilder fårn b.la mitt första ridläger och jag säger bara fy tusan. Så liten jag va, en mini Emma :) Om ni undrar vrf ledtråden är kanelbulle, det är för att 4:e Oktober är kanelbullens dag :) Och det är ju då jag fyller år, nån av er som gör de? <3 I oktober alltså
  
  
Men jag vet inte om jag e taggad eller inte taggad på fjortiz dagen... Men man blir ju äldre och äldre :) 

God tidig morgon

Nån mer än jag som e uppe så här tidigt när jag har sovmorgon? Skulle inte tro de. Jag har precis sminkat mig, som vanligt :o. Men nu vet jag inte vad jag ska göra. Om 10 minuter ska jag fixa frulle iaf, det vet jag. Mami har troligen planerat att vi ska åka och hämta Gucci redan i kväll, hoppas de. Den hunden är ju så go. + att det är ju mysigt med en hund hemma i huset. Och en hund som kommer och väcker mig i morgon, på min stora dag.
     
Nehe om man skulle ta och plugga ltie tyska kanske... Fast att vi har 4 superlätta meningar. Och käka lite frulle, vi hörs väl snart igen ;) Btw jag kanske redigerar filmen idag, om jag hinner efter att jag pluggat engelska.

Natti

Ska ju upp tidigt i morgon så det är väl bäst att lägga sig och sova lite... Jag har igentligen sovmorgon, men eftersom att jag ska till tandläkaren i morgon får jag ingen. Menmen, sånt e livet. Btw kul att bloggen växer och en massa nya läsare som kommer :) Ni har varit grymma 4 dagar på rad nu, I <3 You. Eller så är det en vana nu mera? Aja jag gillar det skarpt :)
     
God natt på er iaf <3

Tävling

Jag har bestämt mig, men är kuven i frågan. Som det ser ut nu så är dett hopptävling på söndag, sen vila en helg, sen om jag kvalat så är det final. Helgen efter finalen är det dressyr, jag har bestämt mig för att starta två klasser båda dagarna, Lätt C och Lätt B. Ska bara kolla så att Lena tycket det är okej att jag startar 2 klasser båda dagarna. I dressyren kommer jag såklart att rida Gordon. Dressyren är 27-28 Oktober, som sagt jag rider 2 klasser båda dagarna... (som det ser ut nu iaf)
     
Ne nu ska jag ta tag i lite plugg. Glosförhör i tyska i morgon och engelska glosförhör på torsdag. Kom även på att jag ska till tandläkaren imorgon, innan skolan. Så upp tidigt! Väldigt taggad, nja inte direkt. 

Hemma!

Kom precis hem från stallet, direkt när jag kom så gick jag och blandade betfor + borstade. Sen var det bara på med grejorna och ut till ridhuset och rida. Jag trimmade lite volet (vad fantasifull jag är), men det var mycket hinder framplockade jag kunde inte göra så mycket annat. Jag gjorde även lite skänkelvikningar, men svettig blev han. Och jag är väldigt nöjd med formen på honom idag, precis som jag ville. Jag har en liten rolig grej som jag berättar med om senare, inte 100 ännu. Men om nån timme vet jag. 
  
Nu ska jag hoppa in i duschen, brb.
 

Sista ridpasset nu då.

Nu är det sista ridpasset 13-åring, känns lite konstigt. Nu är min B-ponny tid över, forever. Nu är det C, D elelr storhäst som gäller, peppar peppar. Men eftersom att jag e kort så kan jag fortfarande rida B-ponnys.

Mellanlandar

Är hemma och käkar lite nu, blev lite pizzarester. Sen ska jag cykla till stallet och rida på Gordon. Har inga speciella planer för ridpasset, at han ska vara mjuk och i önskvärd form. Efter det när jag kommit hem är det Ung & bortskämd och svenska hollywood fruar :D Längtar! Inställt inlägg är fixat åt er
   
Men nu ska jag fortsätta att äta mina pizzarester och minicupcakes. Mumma mellis <3

FÖRLÅT!!

Jag trodde jag bloggat på morgonen! Sen skrev jag inget på hkkn, för jag glömde er tyvärr :( <3 Men nu msåte jag plugga Kemi för tydligen skulle vi ha ett läxförhör, de sa hon igår och vi skulle vist ha de idag. Man ba, JA :/ Men tyvärr kommer ni inte få några super inlägg idag, eftersom att jag ska till stallet. Och när jag kommer hem måste jag plugga tyska och engelska...

Ni har varit grymma och jag mindre grym

Ni har varit grymma idag, men inte jag. Jag tycker inte att jag har levererat så jättebra inlägg som jag skulle vilja, tyvärr. Men jag satt och kollade runt efter grejer till sims och lite så. Jag har ju även pluggat, spelat sims och städat, jag får väl skylla på det. Filmen blev inte heller redigerad, jag han inte. Men då har jag ju något att göra på onsdag :) I morgon blir det sista ridpasset som 13-åring... För på Fredag är jag ju 14, tiden går fort. 
    
Btw vill ni se vad jag får i present på torsdag? Kommentera det så lägger jag upp det när jag kommer hem efter skolan.
     
Men nu ska jag tvätta bort allt mitt smink och sedan hopa till sängs, jag e grymt trött. Förhoppningsvis får vi även våra fysikprov i morgon, då han glömt dem hemma idag. Men han sa att det gick bra för mig så jag hoppas verkligen de nu, men de kändes bra och det är väl huvudsaken? Denna vecka kommer nog bli rätt chill, bara tyska och engelska glosförhör, båda är korta. Sjukt skönt för att vara årskurs 8, fast vi hade ju 2 prov, 1 läxförhör, 1 diagnos föra veckan så det är väl lite "pay back".

Sims

Var inne på bdb och såg en sims3 grupp och en massa bilder på snygga saker till hästarna. Så hu har jag fixat dem till mitt sims och tänkte spela och prova dem snygt snygga nya sakerna. Jag laddade även ner 4 shettisar :D Sjukt.
     
Svar till Felicia: Det var 60-80 (vet inte exakt), sen tack för att du gillar min header och arr jag inte låter mig bli sutten på av andra :) 
    
  
VI hörs snart igen <3

Blähä, jag vill inte

Jag har seat men Kemin ett bra tag nu... Men nu pallar jag inte mer så nu är Kemin undanlagd. Jag tänkte städa åt Fiffi och städa lite här hemma. Hurtig tjej vet ni ;) 
     
Jag e inte super sugen på att städa, men ibland måste man bara. Men med musik går det mesta bra :) När jag e klar får jag ju sätta mig och redigera filmen, så jag får se det positivt. Filmen Fanny filmade blev grymt bra, eftersom att hon stog inne på banan :)

Detta med rubriker

Kom hem för inte så länge sedan och fixade lite mat... Jag satte även på ett avsnitt av Merlin. Det är snart slut och jag måste plugga Kemi och städa åt Fiffi. Sen ska jag bara chilla framför datorn. Tänkte fixa något inställt tills i morgon, nu när ni e grymma ska ni ju ha nått att läsa ;)
  
Btw fick Fannys films idag, jag ska klippalägga till musik och lite sånt så fort jag kan. Sen lägger jag upp den oxå :)

Jag e glad

Fick samanlagt ett C i SO och ett A i tyska. Jag e nöjd :) Fysiken skulle vi fått idag, men våran lärare glömde proven hemma...

Mysig morgon

Började med att sätta på musik och sminka mig, älskar verkligen det. Sen nu har jag chattat på facebook ett bra tag.
     
Fick även en kommentar av "Sara" som tyckte att jag red dåligt. De e bara slöseri med din tid att du sitter och skriver sånt, men är man avundsjuk så är man. Det är bara patetiskt att kommentera sånt, domaren tyckte en helt annan sak. Och jag litar mer på en domare än på en "bloggläsare". Sen var Promise skitstressad, därför råkade jag lägga henne lite nära hindrena ibland... 
         
     
Iaf nu börjar det bli dags att borsta tänderna och åka, jag bloggar lite i skolan. De lovar jag eftersom att ni är så grymma!! :D <3

Älskar er

Ni har varit grymma 2 dagar på rad nu :D Ni e bäääääst <3 Blir glad att vakna upp till detta :D